1 & 1 IONOS-arvostelu

1&1 IONOS – on yksi Euroopan suurimmista isännöintipalveluntarjoajista, jonka pääkonttori sijaitsee Saksassa ja joka toimii hyvin pienille ja keskisuurille yrityksille. Yhtiö hallinnoi tällä hetkellä yli 8 miljoonaa asiakassopimusta ja hallitsee yli 12 miljoonaa verkkotunnusta ympäri maailmaa sijaitsevissa paikallisissa tietokeskuksissa, jotka tarjoavat huippuluokan suorituskyvyn ja turvallisuuden..


Vuonna 1988 perustettu yritys kehittyi nopeasti tunnetuimmaksi eurooppalaiseksi palveluntarjoajaksi. He näkevät tehtävänsä tarjota huipputeknologia, ilmatiivis tietosuoja ja luotettavat tietosuojakäytännöt. Yhdistämisen jälkeen ProfitBricks-ohjelmaan vuonna 2018, 1&1 IONOS on merkittävästi lisännyt suorituskykyään saadakseen aikaan uusimmat digitaalitekniikat, osoittaen siten heidän keskittyvänsä vahvasti asiakkaisiin ja omistautuneensa innovatiiviseen lähestymistapaan.

Palvelu on tehokasta, nopeaa ja turvallista – oikea mitä useimpien yritysten omistajien on luotava luotettavan läsnäolon aikaansaamiseksi verkkosivustoilleen. Yhtiö tarjoaa skaalautuvan suorituskyvyn helpon hallinnan ja ympärivuorokautisen asiakastuen avulla.

1. Hyödyt ja haitat

1&1 IONOS näkee tehtävänsä tarjota korkealaatuisia palveluita. Kuten kaikilla muilla isännöintipalveluntarjoajilla, yrityksellä on hyviä ja huonoja puolia, jotka voivat vaikuttaa vakavasti käyttäjien päätökseen valita yksi järjestelmän tarjoamista suunnitelmista. Löydämme heidät heti.

1&1 IONOS-ammattilaiset:

 • Nopeus. 1&1 IONOSissa on kaksialustainen tekniikka, jonka ansiosta verkkopalvelimet ja tallennustila pysyvät samalla alustalla. Tämän seurauksena verkkosivustojen kävijät nauttivat nopeammasta suorituksesta ja latausnopeudesta.
 • skaalautuvuus. Järjestelmä mukautuu verkkosivustosi kasvaviin tarpeisiin. Vaikka verkkosivustosi liikenne kasvaa, myös muuttujat, kuten muisti, rinnakkaiskäsittelyominaisuudet ja RAM-muisti, kasvaa.
 • HTTP / 2-protokolla. Yrityksen palvelimet suorittavat HTTP / 2-verkkoprotokollaa otsikkopakkauksella SSL-suojattua liikennettä varten. Tämä pidentää verkkosivujen latausaikoja, mikä parantaa verkkosivujen suorituskykyä.
 • turvallisuus. Järjestelmä tarjoaa DDoS-suojauksen, joka suojaa verkkosivustoasi vilpillisiltä toimilta ja hakkeroinnilta.
 • Automaattinen varmuuskopiointi. 1: n kanssa&1 IONOS, verkkosivustosi varmuuskopioversio tallennetaan automaattisesti palvelimelle noin 6 päivän ajan. Tämän vaihtoehdon ansiosta voit palauttaa tiedostosi, jos ne vahingossa menetetään.
 • SSL-salaus ja SiteLock-suojaus. Mikä tahansa 1&1 IONOS-suunnitelma, jota tarvitset, mukana tulee ilmainen Wildcard SSL -sertifikaatti ja SiteLock-haittaohjelmasuojaus.
  Edullinen hosting-suunnitelmien saatavuus.

Edellä luetellut edut tekevät ehdottomasti 1&1 IONOS arvoinen palveluntarjoaja. Sinun tulisi kuitenkin ymmärtää, että yrityksellä on myös joukko haittoja, jotka sinun tulisi tietää tunteaksesi turvallista puolta. Järjestelmän tärkeimmät haitat mainitaan jäljempänä.

1&1 IONOS-miinusta:

 • Jälleenmyyjän web-hosting-palveluiden puuttuminen.
 • Verkkotunnusten hintojen kasvu 6/12 kuukauden käytön jälkeen.
 • Rajoitetut käsittelymahdollisuudet jaetulle isännöinnille.

Haitat eivät ole aivan vakavia, mutta sinun pitäisi silti tietää, mitä vivahteita voit mahdollisesti kohdata käyttäessäsi järjestelmää..

2. Isäntäominaisuudet

Yksi Euroopan maineikkaimmista isännöintipalveluntarjoajista, 1&1 IONOS kattaa laajan joukon käyttäjien tarpeita. Järjestelmässä on laaja toiminnallisuus, työkalut ja sovellukset, jotka erottavat sen joukosta. Katso ydin 1&1 IONOS-ominaisuus nyt:

 • RailGun CDN. Järjestelmässä on edistyksellinen RailGun-sisällönjakeluverkko, joka jakaa verkkosivustosi automaattisesti kymmenille datapalvelimille ympäri maailmaa. Seurauksena on, että verkkosivustosi latautuu nopeasti ja sujuvasti mistä päin maailmaa tahansa.
 • Hosting Manager -sovellus. Voit hallita ja päivittää verkkosivustoasi tien päällä asentamalla 1&1 IONOS Mobile Admin -sovellus älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi. Tämä on nopeaa, helppoa ja tehokasta.
 • Kehittyneen tekniikan käyttö. Alusta on kehitetty uusimpien teknologisten saavutusten perusteella. Se tarjoaa uusimman PHP-version 768 Mt: n muistirajalla, mikä varmistaa huippuluokan suorituskyvyn ja auttaa nopeuttamaan verkkosivustosi lataamista.
 • Laadukkaat laajennukset ja lisäosat. Mitä tahansa hosting-suunnitelmaa päätätkin käyttää, sen mukana tulee laaja valikoima laajennuksia ja lisäosia, jotka parantavat verkkosivustosi toimivuutta. Sinun on valittava suosituimpien web-hosting-sovellusten välillä, joita verkkosivustosi saattaa tarvita. Näitä ovat Joomla, Drupal, TYPO3, Magento, KOKEN, PrestaShop jne. Laajennukset toimitetaan ilmaiseksi ja ovat niin helppo integroida, että jopa aloittelija selviää siitä nopeasti..
 • Henkilökohtainen avustaja. Isännöintipalveluntarjoaja tarjoaa paikallisen tiimin tukea, joka on käytettävissä 24/7/365, jotta aloittelijat voivat tutkia järjestelmää ja valita oikea suunnitelma. Samanaikaisesti voit käyttää henkilökohtaisen konsultin apua, joka on valmis tarjoamaan sinulle räätälöityjä suosituksia, vinkkejä, online-menestystä, teknistä tukea ja muita ohjeita ilmaiseksi. Henkilökohtainen avustaja on saatavana chatin, suoran puhelinnumeron ja sähköpostin kautta. Sinun on valittava sopivin vaihtoehto.

3. Suorituskyky

Yhdistettyään ProfitBricks-ohjelmaan, 1&1 IONOS työskentelee edelleen järjestelmäkehityksen ja asiakkaidensa hosting-kokemuksen parantamiseksi. Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka erottavat järjestelmän joukosta ja auttavat parantamaan järjestelmän suorituskykyä.

HTTP / 2-verkkoprotokollien, skaalautuvuuden, kaksialustaisen tekniikan, RailGun CDN: n ja laadukkaiden integroitavien laajennusten käyttö lisää verkkosivustojen latausaikaa mistä päin maailmaa tahansa ja varmistaa verkkosivujen edistyneen suorituskyvyn..

1and1 tietokeskukset

Järjestelmän kehittäjät työskentelevät jatkuvasti sen säännöllisten päivitysten parissa, kun taas 24 tuntia vuorokaudessa toimiva asiakastukitiimi yrittää parhaansa korjata käyttäjien satunnaisesti kohtaamat ongelmat. Järjestelmä tarjoaa monipuolisia isännöintisuunnitelmia ja verkkosivustojen rakentamisen valmiita.

Yhtiö tarjoaa myös integroituja työkaluja online-menestyksen parantamiseksi. Näitä ovat SEO ja markkinointityökalut, paikalliset ja online – näkyvyysasetukset, ammatilliset viestintävaihtoehdot jne.

Lue myös: Kuinka tarkistaa verkkosivuston isännöinti.

4. Turvallisuus

Turvallisuus on yksi ominaisuuksista 1&1 IONOS on erinomainen. Jokainen järjestelmän ylläpitämä verkkosivusto saa epäilemättä roskapostisuojauksen ja joukon erityistoimenpiteitä sen sisältämien tietojen turvallisuuden lisäämiseksi. Yhtiö tarjoaa DDoS-suojauksen, joka estää kolmansien osapuolien luvattoman pääsyn.

Kaikissa suunnitelmissa on yksi ilmainen Wildcard SSL -sertifikaatti ja SiteLock-haittaohjelmasuojaus ylimääräisen turvallisuuden takaamiseksi. Se on tällä hetkellä saatavana Pro- ja Expert-suunnitelmiin. SiteLock-työkalu skannaa verkkosivustosi säännöllisesti suojaamaan niitä mahdollisilta virheiltä, ​​uhilta ja haavoittuvuuksilta.

5. Verkkosivun rakentaja

1&1 IONOS-verkkosivustojen rakentaja on asetettu yrityspalveluksi. Se perustuu WYSIWYG-editoriin. Ei ole salaisuus, että markkinat ovat runsaasti samanlaisia ​​ratkaisuja. Edistyneet tuotemerkit, kuten Wix, uKit, Squarespace jne., Ovat suosituimmat markkinarako-kilpailijat. Voiko palvelun, joka luodaan lisäyksenä tärkeimpiin 1&1 IONOS-verkkosivustojen rakentamissuuntaukset, vastustaako heitä mitään? Löydämme sen!

Helppokäyttöisyys

Niille käyttäjille, jotka tuntevat verkkosivustojen rakentajien käytön yksityiskohdat visuaalisten muokkausohjelmien avulla, 1&1 IONOS näyttää yksinkertaiselta ja ymmärrettävältä. WYSIWYG – editorin käyttöliittymä on vakiona tämän tyyppisille palveluille.

Sitä ei ole halua kehua tai kritisoida sen ergonomian takia, koska se muistuttaa kymmeniä vastaavia palveluita. Sen mukana on yhteinen klassinen rakenne. Palvelu toimii hyvin aloittelijoille.

1 ja 1 verkkosivustoeditori

Kojelaudan ergonomia on keskinkertainen, vaikka vaihtoehtojen osien rakenne on melko looginen. Kuvailkaamme se seuraavalla tavalla: kun käytät kojetaulua, saat tunteen, että elementit eivät ole paikoillaan. Tämä ei vaikuta havainnon helppoon, mutta se olisi kiva muuttaa.

Yleensä kojetaulussa on useita lohkoja ja tietoja, mikä on hyödytöntä aloittelijalle. Lisäksi jotkut osiot ovat tyhjiä, kun taas toiset ovat ylikuormitettuja.

On mahdollista tottua siihen useassa tunnissa, se ei ole ongelma. Visuaalinen toimittaja ei eroa tyyliltään tai houkutukseltaan, mutta se luo miellyttävän vaikutelman toiminnallisuudestaan ​​ja käytön helppoudesta johtuen.

1&1 IONOS edistää mukavaa työskentelyä – et löydä täältä koristeellisia temppuja, kaikki on tiukaa ja käytännöllistä.

Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

1&1 IONOS-ominaisuusjoukko on jaettu kojetaululle sen yleisillä organisaatioasetuksilla ja työalueen, jota käytetään verkkosivustojen luomiseen, ts. Visuaaliseen editoriin.

On mielenkiintoista, että jo ennen kuin pääset kojelautaan rekisteröityäksesi järjestelmään, se tarjoaa sinulle asetukset muodossa, täyttämällä tiedot ja julkaistaksesi käyntikortin asiakkaille. Tämä on väliaikainen näyttöikkuna, jota käytetään, kunnes julkaiset verkkosivustosi täydellisen version.

Editorin vaihtoehdot ovat korkealla tasolla, koska rikas widget-sarja ja hyödylliset vastaavat työkalut.

Varastomallin rakenne voidaan muuttaa kokonaan – voit lisätä rivejä ja sarakkeita jokaiselle osiolle säätämällä niiden sijaintia ja kokoa tarpeen mukaan. Sitten voit lisätä widgettejä jokaiseen lohkokenttään. Näin 1&1 IONOS-käyttäjä saa lähes täyden hallinnan verkkosivustojen rakenteesta. Ja se on melko helppoa tehdä – tarvitset vain maun ja ymmärryksen tavoitteesta, jonka haluat saavuttaa.

1 ja 1 verkkosivustoeditori - globaali suunnittelu

Nyt puhutaan widgetistä. Nämä ovat elementtejä, jotka toimitetaan pienillä osilla verkkosivustojen toimintoja. Ne lisätään sivuille vetämällä tarvittaviin osiin tai laatikoihin.

Kaikki widgetit on ryhmitelty 7 luokkaan, mukaan lukien joukko yleisimpiä elementtejä:

  • Suosittu”, Jossa seuraavat kohteet näytetään oletuksena: teksti, kuva, kuvake, napsauta soittaa, kartta, kuvan liukusäädin, valokuvagalleria, painike, HTML, yhteystietolomake, iso otsikko (H1). Widget-joukko voi muuttua web-suunnitteluprosessin aikana.

1 ja 1 widgetit suositut

  • Perusasiat”, Joka tarjoaa esimerkiksi elementtejä, kuten teksti, painike, jakaja, välikappale, suuret ja pienet otsikot (H1, H3), tiedosto, luettelo, sarakkeet (1-4), teksti ja kuva.

1 ja 1 widgetien perusteet

  • tiedotusvälineet”Sisältäen elementit, kuten kuva, kuvan liukusäädin, valokuvagalleria, kuvake, video, SoundCloud, verkkosivujen kääntäjä.

1 ja 1 widget-materiaalit

  • liiketoiminta”, Joka sisältää soita napsauttamalla -vaihtoehdon, kartan, OpenTable, sähköposti, yhteyslomake, PayPal, ravintola-valikko, Yelp-arvostelut, aukioloajat, monipiste, kuponki, online-ajoitus, maksutyypit, suosittelut, uutiskirje-työkalu, Google-kalenteri, LiveChat, TripAdvisor, Localendar.

1 ja 1 widget-liiketoiminta

  • sosiaalinen”, Josta löydät Jaa, Twitter-syöte, Facebookin kaltaiset, Facebook-kommentit, sosiaaliset kuvakkeet, RSS-syöte, Disqus-kommentit, Scribd, Polldaddy, Blogger.

1 ja 1 sosiaaliset widgetit

  • Pitkälle kehittynyt”Tarjoaa HTML, navigointilinkejä, sanastoa, UKK: ta.

1 ja 1 widgetit edistyneet

  • blogi”Kaikilla viesteillä, viimeisillä viesteillä, hakuviesteillä.

1 ja 1 widget-blogi

Widgetien nimet huomioon ottaen saat selkeän käsityksen verkkosivujen suunnittelusta painikkeella 1&1 IONOS. Esimerkiksi, se toimii hyvin esimerkiksi ravintola- tai kahvila-verkkosivustojen (mukana tulee ruokalista), matkailuyritysten tai muun yrityksen verkkosivustojen käynnistämisessä, mikä merkitsee tarvetta varata majoituspaikkoja, sopia tapaamisia jne..

Yksinkertaisesti sanottuna, palvelu mahdollistaa monipuolisten tyyppisten yrityssivustojen luomisen, jotka vaativat vaihtoehtoja, joita ei ole saatavana jokaisella kapealla verkkosivuston rakentajalla.

Työalueen otsikossa on luettelo verkkosivujen sivuista käyttäjä voi vaihtaa verkkosivuston editointiprosessin aikana, muodonmuutoskuvakkeiden (työpöytä- tai mobiilinäkymä), pääsyn tukiosioon, verkkosivujen julkaisemisen, verkkosivukoodin (kaikkien verkkosivujen kokonainen rakenne, suunnittelijatila), verkkosivuston esikatselun ja hyödylliset kumoa / uudelleen-painikkeet.

Sivut-osion avulla on mahdollista lisätä uusia sivuja ja ponnahdusikkunoita verkkosivustolle. Valikoiden sisällyttämistä tuetaan 3. tasoon saakka. Mikä tahansa sivu voidaan kopioida tai piilottaa.

Tästä osiosta voit myös aktivoida verkkosivustosi monikieliset toiminnot. Lisää vain uusi kieli ja saat heti käännetyn version verkkosivustostasi. Sivustoeditorin yläosassa oleva lippu näyttää, mitä kieliversiota muokataan nyt. Erittäin mukava.

1 ja 1 monikielinen tuki

Verkkosivun salasanan määritystä tuetaan myös. SEO-asetukset ovat vakiona ja sisältävät otsikon / kuvauksen / avainsanat.

1 ja 1 verkkosivustoeditori - sivuosio

On myös mahdollista lisätä oma HTML / CSS-koodisi verkkosivun otsikkoon. Voit luoda ponnahdusikkunoita, joissa on erilaista sisältöä, kuten tervetuloa, ota yhteyttä, promootiota tai myyntiä, vieraile meissä, kuten meissä sosiaalisessa verkostossa, lisätietoja, uutta myymälätapausta jne..

Jokaiselle ponnahdusikkunalle (koko, animaatio, väri, fontti jne.) Ja sen sisällölle on mahdollista asettaa malli.

«Sisältö» -osiossa on tiedostovarasto (kuvat ja muut tiedostotyypit tallennetaan erikseen), yleiset yritystiedot, joita voidaan muokata verkkosivustolla (sosiaalisen verkoston profiilit, osoite, puhelin jne.), yritysprofiili (kuvaus yrityksen suorituksesta, palvelut jne.). Täältä on mahdollista tuoda sisältöä myös ulkoisista lähteistä.

Mukauttaminen-osio on vaikuttanut minuun harvinaisella tilaisudella luoda sääntöjä, jotka vastaavat erilaisia ​​skenaarioita. Voit myös käyttää valmiita sääntömalleja, kuten ensimmäinen tai toistuva käyttäjävierailu, erikoistarjoukset, tapahtumat ja vapaapäivät, ilmoitukset, ilmoitukset jne..

Voit esimerkiksi aktivoida verkkosivustollesi sadettavan lumen uudenvuodenaattona, aloittelijoiden automaattisen tervehdyksen tai ohjaamalla heidät tietylle tilanteelle erikoissivulle..

Jokaisessa sääntömallissa on esikatseluvaihtoehto.

1 ja 1 verkkosivustoeditori - mukauta kohta

Voit myös lisätä rajoittamattoman määrän omia sääntöjäsi muodostaen ne useiden liipaisimien yhdistelmästä, kuten laite, sijainti, aika, vierailut, kampanjan URL.

Voit asettaa tapahtuman suunnittelun yhdistämällä seuraavat elementit: uusi rivi, ilmoituspalkki, ponnahdusikkuna, JavaScript, erikoistehosteet. Säännösten luominen 1&1 IONOS on mielenkiintoinen ja hyödyllinen asia markkinoinnissa ja käyttäjien kanssa tapahtuvassa vuorovaikutuksessa.

«Blogi» -osiossa voit määrittää uutissyötteen näytön verkkosivustolla. Lisää uusia viestejä, tuo niitä RSS: n kautta, määritä hakukoneoptimointi ja näyttömuodot jokaiselle materiaalille.

Blogin ulkoasu on kunnollinen, tosin sen toiminnallisuus on jonkin verran rajallinen eikä se vastaa erikoistuneiden alustojen tasoa: täällä ei ole ajoitettua artikkelin julkaisutoimintoa tai hakusuodatinvaihtoehtoa (ne kaikki näkyvät bloginhallinnassa toimittamisjärjestys verkkosivustolle).

Voit kuitenkin asettaa blogisyötteen yksityiskohtaisen suunnittelun valitsemalla yhden kolmesta mallista, väreistä, taustasta jne.

Yleensä 1&1 IONOS-blogi toimii hyvin oman päiväkirjan hallinnassa tai lisäyksenä yrityksesi verkkosivustoille – uutisia, elämäntapoja, kuvaus tuotesyansseista jne. Suuren niche-blogin hallinta on hankalaa.

«Asetukset» -osa piilottaa paljon monipuolisia parametreja joilla on perustarkoitus, kuten yleiset kohteet, kuten kuvakkeet (sosiaaliset verkostot, faviksit), verkkosivuston kieli, tiedot verkkotunnuksesta ja paljon SEO-aiheisiin liittyviä näkökohtia, mukaan lukien uudelleenohjaukset, otsikossa käytettävissä oleva HTML-koodi ja koko verkkosivuston sisällönkuvauskentät.

Tämä on myös paikka, josta löydät varmuuskopiointisäilön, joka on suodatettu päivämäärän, tietosuoja-asetusten (varoitus evästeiden käytöstä ja tietosuojasivu) ja 404-sivun mukauttamisen perusteella. Varmuuskopio \ palautus -ominaisuudesta on suurta apua temaattisissa kampanjoissa (esimerkiksi jouluaattona tai mustana perjantaina), kun joudut tekemään temaattisen suunnittelun muutoksia. Varmuuskopioi vain verkkosivustosi ennen kampanjaa ja palauta se päiväyksen jälkeen. Se säästää todella aikaa.

Yhteistyö verkkosivustoeditorin kanssa

Kuvataan nyt yleiset periaatteet WYSIWYG-editorin työskentelyalueen käytöstä. Aluksi se ansaitsee todella huomion runsaiden vaihtoehtojensa vuoksi.

Mikä tahansa verkkosivu sisältää osioita, jotka on täytetty widgetillä – näin verkkosivuston suunnittelu ja rakenne muodostuvat täällä.

1. Napsauttamalla «+» -painiketta vierekkäisten osien välillä, voit lisätä lohkon, jolla on valmis profiili erilaisista profiileista, mukaan lukien esittely, ominaisuudet, tietoja, logot, tekstilohkot, joukkue, ravintola, suosittelut, ota yhteyttä, promootiota, suunnitelmat, sosiaalinen, koko sivu, alatunniste.

1 ja 1 verkkosivustoeditori lisää widget

2. Jokainen luokka uusia osioita sisältää 5-10 varianttia sisällön esittelystä. Niiden suunnittelulaatu on huipputasolla, eikä mitään tarvitse räätälöidä itse.

3. Sinun on vain täytettävä verkkosivustot näillä osioilla vaaditussa järjestyksessä, korvaamalla demon sisältö omallasi, jotta saadaan hyvin suunniteltu moderni verkkosivusto.

4. Sama koskee valmiita malleja. Voit muuttaa mitä tahansa niistä elementtiä tarvittaessa, mutta on myös mahdollista julkaista houkutteleva verkkosivusto mallisuunnittelulla yhdessä illassa, mikä säästää paljon aikaa.

5. Kun napsautat mitä tahansa elementtiä tai lohkoa, näet asettelun ja käytettävissä olevat asetukset. Vasemmassa kulmassa on aina «RIVI»-Kuvake, joka antaa pääsyn osion asetuksiin:

 • lisää uusia rivejä / sarakkeita,
 • muuta verkkosivuston suunnittelua (väri, tausta, video, mitat, sävyt ja etäisyys),
 • Näytä animaatiot (8 vaihtoehtoa),
 • piilota laitteella (mobiili, tabletti, työpöytä),
 • HTML-koodin muokkaaminen,
 • asetettu ankkuriksi,
 • kopioi tai jopa poista lohko.

6. Kun korostat kuvia tai tekstiä, näet kuvanvalintavalikon tai melko kätevän tekstieditorin.

1 ja 1 verkkosivustoeditori - rivi

7. Siellä on myös yksityiskohtaisia ​​tilastoja, linkkejä hyödyllisiin palveluihin ja resursseihin. Lisäksi voit ladata sovelluksen, jolla voit hallita verkkosivustoasi mistä tahansa mobiililaitteesta (iOS / Android).

Yleensä 1&1 IONOS-ominaisuusjoukko on tehokas ja ylittää suurimman osan keskisuurten verkkosivustojen rakentajista, joita käytetään yrityssivustojen luomiseen.

Muuten, toimittaja sallii tuotteiden lisäämisen ja maksujen vastaanottamisen, mutta ei ole mitään järkeä analysoida alustaa palveluna verkkokaupan rakentamiseksi – verkkokaupan vaihtoehdot ovat tässä keskinkertaisia ​​ja ovat jopa keskimääräistä alhaisemmat. Järjestelmässä on kunnollinen blogimoottori.

Kun kyse on aloitussivujen käsittelystä, palvelusta puuttuu jonkin verran useita tärkeitä widgettejä ja mahdollisuus hallita yksityiskohtaisia ​​tulostilastoja kojetaulusta. 1&1 IONOS on erikoistunut pääasialliseen erikoistumiseensa – yrityssivustoihin. Tässä skenaariossa ei ole selviä haittoja.

Designs

Saat noin 350 mallia, jotka on jaoteltu 9 luokkaan. Voit myös valita tyhjän mallin teeman luomiseksi tyhjästä.

Sikäli kuin kaikki mallit koostuvat valmiista osioista ja demonsisällöllä toimitetuista widgetistä, on järkevää luoda malli itse, jos sinulla on selkeä käsitys lopullisesta tavoitteestasi. Tämä on varma tapa saada yksilöllinen suunnittelu.

1 ja 1 mallit

Mallin laatu määritetään toimituselementtien suunnittelulla ja väreillä / kuvilla / kirjasimilla. Se on kunnollisella tasolla – verkkosivustojen rakentaja on keskittynyt houkuttelevan tuloksen saavuttamiseen.

Jokaista mallia voidaan katsella esikatselutilassa. Minkä tahansa verkkosivuston avaatkin 1: llä&1 IONOS, se on herkkä. Suunnittelun räätälöinti on täällä myös tehokasta – lukuunottamatta edellä kuvattuja verkkosivurakenteen työskentelytapoja, on erillinen osio verkkosivujen suunnittelun globaaleihin asetuksiin.

1&1 IONOS-kehittäjä noudatti suunnittelun yhtenäistämistä. Tämän avulla voidaan välttää dissonanssi identtisten verkkosivuelementtien suunnittelun välillä.

Voit määrittää koko verkkosivuston tekstin, painikkeiden, rivien ja taustat parametrit asettamalla yleiset hallintasäännöt jokaiselle uudelle elementille.

6. Asiakastuki

1&1 IONOS tarjoaa 24/7/365 asiakastukea, joka on käyttäjäystävällinen ja valmis reagoimaan kaikkiin kyselyihin mahdollisimman nopeasti. Jos sinulla on ongelmia suunnitelman valinnassa, voit myös tavoittaa yrityksen asiantuntijoita saadaksesi ammatillisen neuvoja. Lisäksi on informatiivinen ohjekeskus, joka tarjoaa runsaasti artikkeleita, ohjeita ja suosituksia isäntätuotteista ja -palveluista..

Yksi yrityksen erottuvimmista ominaisuuksista on mahdollisuus ottaa yhteyttä henkilökohtaiseen avustajaan, joka tarjoaa ammattitaitoisia suosituksia, neuvoja ja muuta apua ehdottomasti ilmaiseksi. Voit ottaa yhteyttä konsulttiin chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta. Siellä on myös soittopyyntö, joka tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden jättää puhelinnumeronsa ottamaan yhteyttä tarvittaessa.

7. Hinnoittelupolitiikka

Isännöintipalveluntarjoaja tarjoaa kolme hinnoittelusuunnitelmaa, jotka kaikki toimitetaan mukana ilmainen verkkotunnusyhteysvaihtoehto, Jokerimerkki SSL-varmenne ja 24/7 tuki. Jokainen lisälisä sisältää muita ominaisuuksia, nimittäin:

 • liiketoiminta – yhdelle verkkosivustolle tai projektille (1 dollari / kk 12 kuukauden aikana, sitten 8 dollaria / kk) – 100 Gt tallennustilaa, 25 tietokantaa, 25 sähköpostitiliä jne .;
 • ammattilainen – suuremmille verkkoprojekteille (1 dollari / kk 6 kuukauden aikana, sitten 10 dollaria / kk) – 250 Gt tallennustila, 100 tietokantaa, 100 sähköpostitiliä, SiteLock-haittaohjelmasuojaus jne .;
 • Asiantuntija – useille suurille verkkoprojekteille (1 dollari / kk 6 kuukauden aikana, sitten 14 dollaria / kk) – 500 Gt tallennustilaa, 500 tietokantaa, 500 sähköpostitiliä, SiteLock-haittaohjelmasuojaus, RailGun-sisällönjakeluverkko jne..

Kun on kyse sopivimpien isäntätyyppien valitsemisesta, 1&1 IONOS tarjoaa seuraavat vaihtoehdot:

 • Jaettu hosting, mukana tulee kolme skaalautuvaa suunnitelmaa, jossa on useita ominaisuuksia, ylimääräiset turvatoimenpiteet, 24/7 asiakastuki, ilmainen verkkotunnus 12 kuukaudeksi ja SSL-salaus.
 • VPS-hosting joka tarjoaa mahdollisuuden valita neljän suunnitelman välillä ja tarjoaa rajoittamattoman liikenteen, SSL-sertifioinnin, tarpeeksi tallennustilaa, RAM-muistia ja suorittimen lisärahoja, jotka kasvavat päivitettäessä korkeampiin suunnitelmiin.
 • WordPress-hosting, joka tarjoaa kolme saatavilla olevaa suunnitelmaa, varmistaa yksinkertaisen verkkosivuston kehittämisen ja erikoistuneen asiakastuen.
 • Pilvipalvelu jonka avulla on mahdollista valita seitsemän suunnitelman välillä, voidaan päivittää / alentaa tarvittavan tallennustilan mukaan ja tarjoaa tunkeutumisen havaitsemistoimenpiteitä sekä turvallisuuden ja tapahtumien hallintajärjestelmän.
 • Dedicated hosting saatavana 12 palvelimella, mukana tulee SSL-sertifiointi, 24/7 -tuki ja erilaiset RAM-koot, jotka ovat välillä 16–192 Gt.

Kustannukset 1&1 IONOS-verkkosivuston rakennussuunnitelma on seuraava (sisältää 6/12 kuukauden tilauksen ja valitun järjestelyn erillisen jatkamisen):

 • olennainen (1 dollaria kuukaudessa 6 kuukauden aikana, sitten 7 dollaria kuukaudessa) – ammattimaiset mallit ennalta suunnitellulla sisällöllä, 1 ilmainen verkkotunnus ja sähköpostitili, sosiaalisen median widgetit;
 • liiketoiminta (1 dollaria kuukaudessa 12 kuukauden aikana, sitten 10 dollaria kuukaudessa) – ammatilliset mallit ennalta suunnitellulla sisällöllä, 1 ilmainen verkkotunnus ja 5 sähköpostitiliä, sosiaalinen media ja yrityswidgetit, monikielinen työkalu;
 • ammattilainen (1 dollaria / kk 6 kuukauden aikana, sitten 20 dollaria / kk) – ammattimaiset mallit ennalta suunnitellulla sisällöllä, 1 ilmainen verkkotunnus ja 10 sähköpostitiliä, sosiaalinen media ja yrityswidgetit, monikielinen työkalu, räätälöity sisältö, SEO-oppaat, sähköpostimarkkinointityökalu.

Pohjaviiva

1&1 IONOS on Euroopan suurin isännöintipalveluntarjoaja, joka ansaitsee perustellusti kutsutun yksi kapeinsa parhaista. Se paljastaa paljon ominaisuuksia, työkaluja ja vaihtoehtoja, joilla on paljon merkitystä käyttäjille, jotka etsivät luotettavaa ja turvallista palvelua verkkosivustojensa ylläpitämiseksi.

Isännöintipalvelujen tarjoamisen lisäksi alusta tarjoaa myös laajoja verkkosivustojen rakennusvaihtoehtoja. Tämä mahdollistaa erityyppisten verkkosivustojen rakentamisen aina pienistä ja suuriin projekteihin saakka.

Isännöintipalveluntarjoaja laatii laajan budjettivalikoiman ja tarjoaa useita hinnoitteluvaihtoehtoja. Ei ole ongelma siirtyä suunnitelmasta toiseen, jos Web-hosting-palveluasi on muutettava, kun työskentelet liiketoiminnan kehittämisen aikana.

Isäntä tarjoaa korkealuokkaisia ​​tekniikoita, jotka takaavat edistyneen tietoturvan, sujuvan ja poikkeuksellisen verkkosivuston suorituskyvyn. Nämä ominaisuudet tekevät 1&1 IONOS on paras valinta käyttäjille, jotka etsivät turvallista, skaalautuvaa ja tehokasta palveluntarjoajaa.

Aloita 1: llä&1 IONOS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map