8B arvostelu

8b – on äskettäin lanseerattu verkkosivustojen rakentaja, joka on täysin ilmainen ratkaisu aloittelijoille verkkosivuston perustamiseen. Alusta saattaa toimia hyvin niille, jotka haluavat käynnistää pienyrityksen verkossa ilmaiseksi ilman koodaustaitoja tai vähäisiä. Se on helppokäyttöinen selainpohjainen ohjelmisto, jolla on hyvä valikoima malleja eri kategorioille ja yritysmarkkinoille.


Verkkosivuston rakentajalla on hienoja välineitä tulevan sivustosi muokkaamiseen mobiililaitteiden avulla. Polku kirjautumisesta valmisprojektin julkaisemiseen vie tuskin muutama tunti. 8b tarjoaa jopa enemmän kuin voit odottaa ilman kustannuksia, vaikka se näyttää silti hiukan rajalliselta joustavuuden ja liiketoiminnan laajentamisen kannalta. Tällä kertaa tarkastelemme kaikkia tämän uuden vedä ja pudota -alustan toimittamia ominaisuuksia ja etuja.

1. Helppokäyttöisyys

8b-sivuston rakentaja, joka on alun perin suunniteltu auttamaan aloittelijoita ja muita kuin teknikkoja, tarjoaa yksinkertaisia ​​työkaluja ammattimaisten ja mobiiliystävällisten sivustojen rakentamiseksi tyhjästä. Järjestelmässä on intuitiivinen käyttöliittymä, joka ei vaadi koodausta. Verkkosivun luominen vie useita yksinkertaisia ​​vaiheita:

 1. Kirjaudu sisään nopeasti Google- tai sosiaalitililläsi ja paina Aloita-painiketta.
 2. Sinut siirretään heti sivulle malleilla, jotka on jaettu luokkiin. Ne vaihtelevat matkustamisesta, konsultoinnista ja pelaamisesta valokuvaajien portfolioihin, kiinteistöihin ja ravintoloihin.
 3. Kun olet valinnut mallin, voit muokata ja mukauttaa sitä yksinkertaisen teemaeditorin avulla.
 4. Kun olet muokannut, paina valikon “julkaisu” -painiketta ja siirry verkkoon verkkosivustosi kanssa.

Mitä tulee editoriin, 8b: llä on tyypillinen vedä ja pudota -toiminto. Toisaalta se voi näyttää melko arkipäiväiseltä erityisesti kokeneille web-suunnittelijoille. Toisaalta aloittelijoille on sellaisesta suoraviivaisuudesta hyötyä, koska mitään koodausta tai ohjelmointitaitoja ei vaadita. Tarvitset vain napsauttaa osaa tai elementtiä, jonka haluat muuttaa.

8b-toimittaja

Kojelauta tarjoaa yksinkertaisia ​​instrumentteja kunkin osan tai tekstin muuttamiseksi. Voit esimerkiksi merkitä otsikon ja muuttaa fontin tai otsikon. Järjestelmä tarjoaa valikoiman mukautettuja kuvia tai voit ladata omia.

Jos sinun on lisättävä uusi elementti, napsauta vain oikealla olevaa ristiä ja valitse haluamasi lohko. Ne vaihtelevat ominaisuuksista, suosittelusta ja gallerioista aikatauluihin, yhteyslomakkeisiin, artikkeleihin jne. Toisin sanoen sivusi mukauttaminen on tuskin haaste. Toisaalta kaikki osiot näyttävät tyypillisiltä ja samanlaisilta. Käyttäjien ei pitäisi odottaa paljoa eksklusiivisuutta, vaikka kojetaulussa on kaikki peruselementit, joita saatat tarvita aloittaessasi.

Vasemmalla olevilla asetuksilla on joitain yleisiä instrumentteja. Täällä voit muuttaa verkkosivustojen tyylejä sekä luoda uusia sivuja ja projekteja tai ottaa projektin käyttöön painamalla “julkaise” -painiketta. Upea uutinen on, että 8b-editoriin voidaan päästä myös mobiililaitteiden kautta sivustojen luomiseen tien päällä. Et kuitenkaan voi muokata sivuja ilman Internet-yhteyttä, koska 8b on selainpohjainen alusta.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Kuten olemme aiemmin maininneet, käyttäjien ei pitäisi odottaa suurta joustavuutta täysin ilmaiseksi verkkosivustojen rakentajalta. Toisaalta, jotkut maksetut alustat eivät pysty toimittamaan ainakaan perusominaisuuksia, jotka 8b varmasti tarjoaa.

 • Maksuton verkkosivustojen rakentaja – järjestelmää voi tällä hetkellä käyttää vapaasti sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Se viittaa yrityksiin ja voittoa tavoittelemattomiin organisaatioihin. Kuka tahansa käyttäjä voi käyttää alustaa ja julkaista projektin ilmaiseksi. Se on selvästi yksi suurimmista 8b-eduista.
 • Yksinkertainen teemaeditori – sitä voidaan käyttää työpöytätilassa sekä mobiilisivustojen rakentajana sivujen mukauttamiseen ja muutosten tekemiseen tien päällä tablettien ja älypuhelimien kautta.
 • Google AMP – Tämän ominaisuuden tarkoituksena on varmistaa nopea suorituskyky ja parempi käyttökokemus. Ohjelmisto toimii yhdessä Google AMP: n kanssa varmistaakseen hyvän lastausnopeuden ja mobiiliystävällisyyden.
 • Rajoittamaton projekti – Voit käyttää 8b-ohjelmistoa luomaan niin monta sivustoa kuin haluat ilman rajoituksia.
 • Hyvä mallikokoelma – Vaikka alustalla ei ole laajaa valikoimaa asetteluja, löydät tarvitsemasi mallin. Ne on jaettu eri luokkiin pienyrityksille, harrastajalle, yksityishenkilölle, voittoa tavoittelemattomalle organisaatiolle ja digitaalikaupalle.

Tällöin edunsaajan ominaisuudet päättyvät. Alusta näyttää SEO-asetusten suhteen melko rajalliselta. Voit muokata vain sivun otsikkoa, kuvausta ja URL-osoitetta. Ei tarkistustapoja tai avainsanailmaisuja. Samanaikaisesti nämä asetukset ovat käytettävissä vain koko sivulle, mutta eivät välilaatikoille tai elementeille. Et esimerkiksi voi asettaa H1-, H2- ja H3-otsikoita etusivullesi.

8b ominaisuudet

Mukautettuja widgettejä tai lisäosia ei ole. Käyttäjät eivät pysty integroimaan verkkosivujaan postipalveluihin. Alusta linkittää yhteyslomakkeet automaattisesti sähköpostiisi, jonka olet ilmoittanut kirjautumisen yhteydessä. Tämä saattaa olla haaste käyttäjän hankkimisessa. Ainakin verkkokaupan lähtökohtien puuttuminen näyttää turhauttavalta myös verkkokauppojen mallien saatavuuden kannalta. Ei lisättävää ostoskoria. Voit tehdä vain sijoittaa linkin “osta” -painikkeen alle ohjataksesi asiakkaasi erilliselle verkkosivustolle tai aloitussivulle.

Yhteenvetona tästä osiosta 8b on hyvä vain pienille verkkosivustoille, joilla ei ole suunnitelmia tulevasta laajennuksesta. Toisaalta järjestelmän avulla voit rakentaa niin monta verkkosivustoa kuin tarvitset. Voit aina aloittaa uuden projektin ilmaiseksi.

3. Suunnittelu

8b tarjoaa tällä hetkellä malleja ja teemoja 18 eri kategoriasta. Kaikki he ovat ilmaisia. Ne näyttävät aika tyylikkäiltä ja trendikkäiltä. Samanaikaisesti ne sopivat mihin tahansa näytön kokoon ja mittoihin mobiililaitteen tyypistä huolimatta. Mallit toimivat erinomaisesti tableteissa ja älypuhelimissa.

Käyttäjien ei tarvitse toteuttaa paljon web-suunnittelua. Fonttien, tyylien ja värien kanssa työskenteleminen on erittäin helppoa intuitiivisen käyttöliittymän ja kojelaudan ansiosta, kaikki pakkauksessa olevat työkalut. Merkitse vain tarvitsemasi osa ja muuta typografiaa ja tyylejä. Voit ladata omia kuviasi tai valita asiakasgallerioista, jotka viittaavat tiettyyn malliluokkaan.

8b-mallit

Olemme maininneet 8b-verkkosivustojen rakennustyökalun, jonka avulla voit muokata projektiasi tien päällä. Ominaisuus saattaa toimia hyvin ottaen huomioon sen helpon käytön. Se on oikeastaan ​​sama kuin työpöydällä työskenteleminen. Tarvitset vain napauttaa muokattavaa osaa hiiren käytön sijaan tietokoneellasi.

Mallit ovat tyypillisiä, eikä niissä ole yksinoikeuksia tai sisäänrakennettuja widgettejä. Ne näyttävät kuitenkin olevan erittäin ammattitaitoisia ja älykkäitä. Hyvä ratkaisu pienille verkkosivustoille ilmaiseksi.

4. Asiakastuki

Koska 8b on suhteellisen uusi alusta, sen tukitiimin tasoa on vaikea arvioida. Yritykseltä puuttuu kuitenkin joitain ilmeisiä tapoja, joilla asiakkaat voivat ottaa yhteyttä. Et voi esimerkiksi ottaa yhteyttä 8b: n asiantuntijoita reaaliaikaisen chatin tai puhelimen kautta välitöntä resoluutiota varten.

Toisaalta, voit kirjoittaa ne sähköpostitse. Alusta on käynnistänyt YouTube-kanavansa joissain video-oppaissaan erityyppisten verkkosivustojen rakentamiseksi. Lisäksi voit liittyä 8b-yhteisöön Facebookissa. Vaikka sillä on tällä hetkellä noin 450 tilaajaa, se saattaa silti olla hyvä tapa kysyä kysymyksiä tai etsiä ratkaisua.

5. Hinnoittelupolitiikka

Alusta on tällä hetkellä ilmainen käyttö. Se tarkoittaa, että kaikki voivat kirjautua sisään ja aloittaa uuden verkkosivuston rakentamisen alusta alkaen sijainnistaan ​​huolimatta. Mitään ei tiedetä, aikooko yritys ottaa käyttöön maksulliset suunnitelmat lähitulevaisuudessa. Pidä yhteyttä blogiimme ja pidämme sinut ajan tasalla.

6. Hyödyt ja haitat

8b on hyvä vaihtoehto pienille verkkosivustoille ja rajoitetuille budjeteille. Voit mennä vain pienyritysprojektiisi veloituksetta. Alustalla on joitain ilmeisiä osumia, kuten nopea suorituskyky, yksinkertainen muokkaaminen, hyvät mallit, pääsy mobiililaitteiden kautta jne. Se ei kuitenkaan toimi kasvavissa ja monimutkaisemmissa projekteissa joidenkin haittojen takia..

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Voit aloittaa verkkosivuston rakentamisen jopa rekisteröimättä järjestelmää.
&# X2714; Helppokäyttöinen vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja.
&# X2714; Täysin ilmainen ilman piilotettuja maksuja tai uusimismaksuja.
&# X2714; Soveltuu pienyrityksille, salkkuille, voittoa tavoittelemattomille järjestöille tai harrastajalle.
&# X2714; Hyvä verkkosivuston suorituskyky Google AMP: n ansiosta.
&# X2714; Rajoittamaton verkkosivustojen luominen ilmaiseksi.
SEO SEO-ominaisuuksien puute korkeammille riveille.
✘ Ei räätälöityä App Store -sovellusta tai sisäänrakennettuja widgettejä ja lisäosia.

Lisäksi sinun pitäisi tietää, että tällä hetkellä ei ole integroitavia kolmansien osapuolien palveluita.

johtopäätös

Kuvio 8b on aloittamassa ensimmäiset askeleensa web-rakennustyökalut. Sillä on kuitenkin varmasti suurta potentiaalia viittauksissa käyttäjiin, jotka tarvitsevat nopean ja ilmaisen työkalun pienyrityssivustojen luomiseen ilman koodaustaitoja. Alustalla on vankka joukko perustilan ominaisuuksia. Sitä on helppo käyttää ja muokata, kun taas mallivalikoima kattaa erilaiset yritys- ja muut markkinaraot.

Vaikka se saattaa toimia hyvin pienissä sivustoissa, monimutkaisemmat projektit vaativat varmasti rikkaampia ominaisuusryhmiä SEO-asetusten, verkkokaupan, markkinoinnin tai markkinoinnin kannalta. Täältä saatat joutua etsimään parempia maksettuja verkkosivustojen rakennusalustoja.

Kokeile 8b nyt

Howard Oma Twitter-profiili Oma Facebook-profiili sähköposti Oma Linkedin-profiili

kirjailijasta

Olen Howard Steele, tämän verkkosivuston perustaja ja päätoimittaja. Yli 10 vuotta kestäneen verkkorakennuksen avulla tiedän kuinka monimutkainen ja väsyttävä tämä tehtävä voi olla henkilölle, joka ei ole tietotekniikka. Etkö voi päättää mitä palvelua valita? Kysy rohkeasti neuvoja. Kuvaile vain verkkosivustosi tarpeitasi, ja autan mielelläni sinua.

Etusivu »Arvostelut» 8B-arvostelu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map