90 toisen verkkosivuston rakentajan arvostelu

90SecondWebsiteBuilder.com-arvostelu


90 toisen verkkosivuston rakentaja – on alusta, jolla luodaan mobiiliystävällisiä verkkosivustoja tien päällä. Se tulee kuin ladattavat ohjelmistot sisältää yksinkertaisen vedä ja pudota -editorin ja joukon työkaluja, jotka edellyttävät vähimmäistason teknisiä taitoja. Ohjelmistolla on laaja valikoima erilaisia ​​sivuobjekteja, jotka sisältävät erilaisia ​​muotoja, muotoja, valikoita, painikkeita ja muita blokkeja, jotka saatat olla verkkosivulla. Samalla se varaa tarpeeksi tilaa ohjelmoijille myös lähdekoodin muokkaamiseksi.

Alusta on julkaissut uusimman 15. versionsa, joka on jo osa uudistettua verkkosivustojen rakentajaa WYSIWYG Web Builder nimi. Käyttäjät voivat kuitenkin edelleen ladata 14. viimeisen 90 Second Website Builder -version ja päivittää vanhempia tuotteita. Se tarkoittaa, että sinulla on silti mahdollisuus kokeilla useita reagoivia ruudukkoja ja asetteluita ilman koodausta.

Katsotaanpa, kannattaako silti valita, vai onko parempi kokeilla uutta alustaa WYSIWYG Web Builderin edessä.

Hyvät ja huonot puolet

Ohjelmisto sopii käyttäjille ilman mitään teknisiä taitoja. Se tarjoaa valikoiman yksinkertaisia ​​työkaluja, joiden avulla on helppoa ja nopeaa luoda mobiiliystävällisiä sivuja ja mukauttaa niitä joukolla elementtejä, lohkoja ja ominaisuuksia. Huono asia on, että 90 Second Website Builder ei ole all-in-one-ratkaisu. Sinun on pidettävä huolta hosting ja verkkotunnuksen erikseen.

90 toisen verkkosivuston rakentajan plussat:
90 toisen verkkosivuston rakentajan miinusta:
&# X2714; Helppokäyttöinen – Alustalla on intuitiivinen vedä ja pudota -editori, jonka avulla on helppoa luoda sivun asetteluja ja lisätä erilaisia ​​elementtejä.
&# X2714; Videotoistimen työkalut – Jos sinun on luotava houkutteleva sivu ja näytettävä sille videoita, järjestelmä tarjoaa HTML5: n lisäksi työkaluja Vimeon ja YouTube-integrointiin..
&# X2714; Kertalisenssi – ladattavana ohjelmistona 90 Second Website Builderillä ei ole kuukausittaisia ​​tilauksia tai suunnitelmia. Maksat vain kerran elinikäisestä lisenssistä ja käytät sitä aina tarvittaessa.
&# X2714; verkkokaupan toiminnallisuus – muutamalla ladattavalla alustalla on tämä ominaisuus. Ohjelmiston avulla voit integroida PayPal-toiminnot tuotteiden myyntiin verkossa.
&# X2714; Erikoistehosteet – Jotta sivustosi olisi entistä kiinnostavampaa, voit hyödyntää CSS3-animaatioita, Parallax-efektejä ja muita visuaalisia kerroksia.
&# X2718; Manuaaliset päivitykset – joudut käsittelemään kaikki päivitykset itse, varsinkin kun 15. versio on otettu käyttöön.
&# X2718; Rajoitetut verkkokaupan vaihtoehdot – 90 Second Website Builder tuskin työskentelee, kun luot täysin varustetun digitaalikaupan.
&# X2718; Ei reaaliaikaista muokkausta – sisäistä muokkausta ei ole. Jokainen tekemäsi muutos tulee tallentaa manuaalisesti.

Tärkein haittapuoli tässä on, että 14. versio toimittaa täydellisen joukon maksettuja ominaisuuksia jo olemassa oleville käyttäjille. Jos lataat ohjelmiston ensimmäistä kertaa, et voi ostaa maksettua lisenssiä. Ainoa mahdollisuus on päivittää aikaisemmista käyttöjärjestelmäversioista.

Mihin se sopii?

90 Second Website Builder toimii hienosti lähinnä pienyritysten verkkosivustot. Alusta sopii käyttäjille, jotka aikovat isännöidä verkkosivustoja omilla palvelimillaan sisäänrakennetun FTP-toiminnon ansiosta. Sen avulla on mahdollista julkaista sivustotiedostot millä tahansa haluamalla palvelimella. Tarvitset vain löytääksesi web-palveluntarjoajan, joka varmistaa FTP-yhteyden.

Vaikka järjestelmällä on e-kaupan toiminto, se saattaa olla hyvä pienten digitaalikauppojen kehittämiselle. Sinun ei kuitenkaan pitäisi luottaa laajennettuihin online-myyntiominaisuuksiin. Niiden, jotka haluavat myydä ja mainostaa tuotteita verkossa, tulisi valita lisää verkkokauppaan suuntautuneet alustat.

Helppokäyttöisyys

90 Second Website Builder on saatavana ladattavana lisenssinä. Se tarkoittaa, että sinun on asennettava ohjelmisto tietokoneeseemme. Prosessi on nopea ja vaivaton. Itse alusta ei vaadi ohjelmointitaitoja vaikka siihen tottuminen voi viedä jonkin aikaa, varsinkin jos et ole koskaan kokeillut ohjelmistoa aikaisemmin.

Päästä alkuun

Jotta voit ladata 14. version tai päivittää nykyisen lisenssin, sinun täytyy käydä virallisella verkkosivustolla. Sanotaan, että 15. versio ei ole enää saatavana täältä. Käyttäjät voivat kuitenkin edelleen käyttää kaikkia 90 Second Web Builder -sovelluksen aiempia versioita. Valitse tarvitsemasi, napsauta linkkiä ja lataa zip-tiedostot.

90 Second Web Builder Valitse versio

Seuraa seuraavassa vaiheessa yksinkertaisesti asennusvinkkejä. Prosessi on sama kuin minkä tahansa muun ohjelmiston asentaminen. Et tuskin kohtaa vaikeuksia. Kun asennus on valmis, napsauta Web-rakennuskuvaketta työpöydällä suorittaaksesi ohjelman. Järjestelmä pyytää sinua aktivoimaan sarjanumeron, jos sinulla on se. Jos ei, voit käyttää vain ilmaista kokeilupakettia. Napsauta tarvittavaa painiketta ja löydä itsesi verkkosivustoeditorista.

90 Toisen verkkosivuston rakennuksen aktivointi

Web-editori

Kun kirjoitat 90 Second Website Builder -sovellukseen, löydät itsesi tyypillisestä web-rakennusalustasta. Se näyttää melko selkeältä ja intuitiiviselta. Sinusta tuntuu, että työskentelet tavallisen Word-asiakirjan kanssa pienillä eroilla. Yläpaneelissa olevien yleisten asetusten lisäksi meillä on sivuelementit ja lohkot vasemmassa sivupalkissa.

90 Second Website Builder -Web-editori

Kaikki elementit on jaettu kahteen pääluokkaan:

 • Toolbox – se sisältää asettelu- ja hallintaelementit, mediaintegraatioasetukset, navigointivalikot, PayPal-toiminnot, jQuery / Bootstrap-asetukset jne..
 • lohkot – osio sisältää kokoelman sivuelementtejä, kuten otsikot, alatunnisteet, yhteystiedot, lomakkeet, ominaisuudet, valokuvagalleria, jakajat ja muut lohkot, joita saatat tarvita luodaksesi täysin muokattavissa olevan verkkosivun.

Uusien elementtien lisääminen on erittäin helppoa vedä ja pudota -toiminnon ansiosta. Valitse haluamasi, siirrä se sivulle ja aloita muokkaaminen.

Käynnissä

Nyt sinun on huolehdittava isännöinnistä ja verkkotunnuksesta etukäteen. Hyvä uutinen on, että järjestelmän mukana tulee sisäänrakennettu FTP-vaihtoehto, jonka avulla kaikkien sivustotiedostojen lataaminen omalle palvelimellesi on helppoa..

90 toisen verkkosivuston rakennusohjelma käynnissä

Napsauta vain “Julkaise” -painiketta, lisää tarvittavat muutokset, valitse tietokoneesi paikallinen kansio ja lataa valmis-verkkosivusto. On esikatselutila, joka kuvaa verkkosivustosi näyttämistä selaimessa. Tärkein haittapuoli tässä on, että et voi esikatsella sivuston toimintaa mobiililaitteissa tai kannettavissa tietokoneissa.

ominaisuudet & Joustavuus

90 Second Website Builder on pääosin web-rakennustyökalu, joka on suunniteltu reagoivien asettelujen luomiseen. Se ei ole koko syklin alusta. Ohjelmisto on enemmän rakennustyökalu, jonka ominaisuudet keskittyvät pääasiassa web-editoriin ja rakennustoimintoihin. Siitä huolimatta siinä on vielä joitain arvokkaita lisäominaisuuksia, jotka voivat tehdä eron verrattuna alustoihin.

Muokattavat lohkot

Itse vedä ja pudota -editorin lisäksi käyttäjät saavat mahdollisuuden muokata kutakin lohkoa tai sivuelementtiä. Sen avulla voidaan muuttaa sivurakennetta, korvata joitain lohkon osia, muokata sisältöä, muuttaa lohkon tyylejä, lisätä tapahtumia, CSS3-animaatioita jne..

90 toisen verkkosivuston rakentajan muokattavia lohkoja

Reagoivat asetteluruudut

Kuten olemme aiemmin maininneet, ohjelmistolla ei ole mobiilin esikatselutilaa. Se ei ehkä edes ole välttämätöntä ottaen huomioon sen reagoivat asettelujärjestelmät. Pääideana on varmistaa, että verkkosivuohjelmat ja elementit toimivat oikein sen mukaan, mistä laitteesta sivulle on päästy. Järjestelmä mukauttaa asettelun automaattisesti.

Lähdekoodien muokkaaminen

Jos sinulla on tarpeeksi ohjelmointitaitoja, voit muokata kunkin tietyn lohkon tai elementin lähdekoodia. On myös mahdollisuus lisätä oma HTML-koodisi pala käyttämällä asianmukaista työkalulaatikon säilöä.

90 Toisen verkkosivuston rakentajan lähdekoodin muokkaaminen

jQuery Web Building -asetukset

Käyttäjät saavat mahdollisuuden luoda verkkosivustoja mobiilisovelluksen tyyliin. jQuery-työkalupakin mukana tulee valikoima elementtejä, jotka sisältävät edistymisen työkalurivit, liukusäätimet, kehruu, välilehdet ja muut esineet, jotka sopivat täydellisesti mihin tahansa mobiililaitteeseen näytön mitoista huolimatta.

Videon suoratoistotyökalut

Jos sinun on lisättävä video tehdäksesi sivustosta entistä kiinnostavamman, 90 Second Website Builder tarjoaa useita käteviä työkaluja, joihin kuuluvat video, YouTube ja HTML5. Järjestelmän avulla voit lisätä videolinkin ja valita toistotilan, näyttää liittyviä videoita, ottaa käyttöön ohjaimet tai koko näytön painikkeen jne..

verkkokaupan vaihtoehdot

Sinun ei pitäisi koskaan pitää 90 Second Website Builder -sovellusta täysin hallittavana verkkokaupan alustana. Toisaalta sen mukana tulee pieniä PayPalin integrointivaihtoehtoja, joiden avulla verkkosivustojen omistajat voivat myydä verkossa. Sisäänrakennettuja perusvirtaominaisuuksia ovat “Lisää ostoskoriin”, “Lahjoita”, “Osta nyt” ja jotkut muut painikkeet, joita voidaan mukauttaa ja liittää saumattomasti olemassa olevaan PayPal-tiliin..

90 toisen verkkosivuston rakentajan verkkokaupan vaihtoehdot

Sosiaalisen median painikkeet

Sosiaalisen median elementtien lisääminen on erittäin helppoa. Voit muuttaa kunkin tiettyyn sosiaalisen median alustaan ​​liittyvän lohkon sijaintia sekä lisätä linkkejä ja yhdistää painikkeita olemassa olevaan sosiaalisen median tileihin, jotta kävijät voivat jakaa sisältöäsi.

90 toisen verkkosivuston rakentajan sosiaalisen median painikkeet

Verkkosuunnittelutyökalut

Vaikka 90 Second Website Builder -yrityksessä on yli 200 mallipohjakokoelma, sinun ei pidä pitää niitä hyvänä ratkaisuna projektiisi. Teema-tietokantaa ei ole päivitetty vuosien ajan. Se sisältää vanhentuneita ja vanhanaikaisia ​​asetteluja.

Paras veto on luoda oma sivustosi tyhjästä tai valita uusin 15. versio uudistetun WYSIWYG Web Builder -sovelluksen edessä laajalla valikoimalla ajan tasalla olevia ja jatkuvasti päivitettäviä malleja. Mitä tulee 14-versioon, sen avulla voit silti muokata sivustosi ulkoasua.

90 Second Website Builder -sivuston suunnittelutyökalut

Ensinnäkin, käyttäjät voivat muokata lähdekoodia tai lisätä omia HTML-elementtejään. Toiseksi järjestelmään kuuluu valikoima kiinteistövaihtoehtoja. Käyttäjät voivat valita lohkokerroksen tyypin, hallita elementin mittoja, lisätä CSS3-animaatiota, ottaa lomakkeita käyttöön jne. Toiseksi on mahdollisuus lisätä Parallax-tehoste ja joitain muita tavallisia visuaalisia etuisuuksia..

Asiakaspalvelu

Siitä huolimatta, että WYSIWYG Web Builder -sovelluksen viimeisin 15. versio on otettu virallisesti käyttöön, sekä 14. että version uudet ja nykyiset käyttäjät voivat silti luottaa tarpeeksi hyvään tukeen. Se on saatavana lähinnä paikallisen ohjekeskuksen ja online-tuen kautta:

 • Online-tuki sisältää kokoelman video-oppaita, UKK-osion, kattavan tietokannan, ohjekeskuksen ja käyttöoppaan kaikista ongelmista, jotka saatat joutua ratkaisemaan.
 • Ohjekeskuksessa on valtava valikoima artikkeleita ja tekstioppaita, näppäimistön pikakuvakkeiden ja Aloitus-verkko-oppaan lisäksi..

Huono uutinen on, että ohjelmisto ei tarjoa mitään tapaa välitöntä tukea, kuten Live Chat, puhelin tai jotain sellaista.

90 Second Website Builder -asiakastuki

suunnitelmat & hinnoittelu

90 Second Website Builderin 14. versio ei ole enää saatavana myyntiin. Voit käyttää sitä vain vanhojen versioiden jo olemassa olevana käyttäjänä, jolla on mahdollisuus päivittää. Uutena käyttäjänä voit hyötyä vain ilmaisesta kokeiluversiosta. Kaikkien verkkosivustojen rakennusominaisuuksien käyttämiseksi sinun on valittava uusi WYSIWYG Web Builder, joka sisältää 15. ohjelmistoversion..

WYSIWYG Web Builder vs. 90 toisen verkkosivuston rakennusohjelma

Voit todennäköisesti kysyä, miksi pitäisi valita 90 Second Web Builder -sovellusta ottaen huomioon äskettäin julkaistun aivan uuden WYSIWYG Web Builder -sovelluksen saatavuus. Emme voi nähdä mitään syytä siihen, ellet halua maksaa vielä kerran saman toiminnallisuuden käytöstä pienillä eroilla:

Helppokäyttöisyys

Web-editori on melkein sama molemmissa versioissa. Niillä kaikilla on vetämis- ja pudotustoiminnot, kun taas WYSIWYG Web Builder -sovelluksessa on loistava valikoima lohkoja, sivuelementtejä ja työkalupakin vaihtoehtoja..

Lisäksi 15. versiossa on sisäinen editointi, jonka avulla voit tallentaa kaikki tosielämän muutokset ilman, että sinun on tallennettava niitä joka kerta, kun haluat tehdä sivuston päivityksiä. Molemmissa käyttöympäristöissä käyttäjien on löydettävä isäntä ja rekisteröitävä verkkotunnukset erikseen.

Ominaisuusjoukko

Tässä WYSIWYG Web Builder voittaa. Ensinnäkin se tarjoaa enemmän suunnittelun mukauttamisvaihtoehtoja yli 150 ennalta suunnitellulla tehosteella. Siinä on myös kokoelma valmiita moduuleja, ja mukana tulee intuitiivinen mediatiedostojen hallintajärjestelmä. Lisäksi käyttäjät saavat yli 200 laajennusta, joita 14. versiolla ei ole.

Mallit

Vaikka 90 Second Website Builderillä on kokoelma vanhanaikaista mallia, jota ei ole päivitetty pitkään aikaan, 15. versiossa on luettelo tyylikkäimmistä ja ajan tasalla olevista asetteluista. Ne on jaettu eri luokkiin, ja niihin kuuluvat salkut, B2B-yrityssivustot, foorumit ja jopa digitaalikaupat.

Lisenssin hinta

14. versiota ei ole saatavana myyntiin, kun taas WYSIWYG Web Builder tarjoaa elinikäisen lisenssin vain 49,95 dollarille. Uuden ohjelmiston testaamiseen on myös 30 päivän ilmainen kokeiluversio, vaikka sen toiminnallisuus tuskin eroaa aikaisemmista versioista.

90 toisen verkkosivuston rakentajan katsauksen päätelmä

90 Second Website Builder on web-rakennusalusta, joka on jo vanhentunut. Hyvistä ominaisuuksistaan ​​huolimatta tuskin hyvä vaihtoehto luoda tyylikkäitä ja kiinnostavia verkkosivustoja. Mallineiden valinta näyttää melko heikolta web-suunnittelun kannalta. Asiakastukea ei ole, kun taas alusta on itse kehittynyt upouudeksi verkkosivustojen rakentajaksi. Seurauksena voi olla, että valitset sen sijaan version, joka täyttää uusimmat Web-kehitysstandardit.

Kokeile 90 Second Web Builder -sovellusta nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map