Adobe Dreamweaver CC -katsaus

Adobe Dreamweaver CC – on tehokas offline-visuaalinen verkkosivustojen kehittämistyökalu, jonka soveltamisala laskee erityyppisten verkkosivustojen ja offline-sovellusten luomiseen, julkaisemiseen ja jatkohallintaan. Ohjelma sisältyy Creative Cloud -palveluun, joka antaa mahdollisuuden nauttia koko sen hyödyistä.


Adobe Dreamweaver on saavuttanut huomattavan suosiota sen jälkeen, kun Adobe ilmoitti lopettavansa Muse-tuen. Tämän seurauksena web-suunnittelijat, jotka ovat tottuneet työskentelemään Adobe-tuotteiden kanssa (mukaan lukien Adobe Muse), ovat joutuneet etsimään kunnollista vaihtoehtoa järjestelmälle. Koska Dreamweaver on yksi parhaista Adobe-tuotteista ja toiminnallisimmista työkaluista, siitä on nopeasti tullut ammattilaisten verkkosuunnittelijoiden valitsema työkalu..

Aloittelijat puolestaan ​​voivat myös käyttää sitä, mutta verrattuna Adobe Museiin Ohjelmiston kaikkien vivahteiden hallitseminen ja tutkiminen vie jonkin aikaa, jopa yksinkertaisten projektien käynnistämiseksi sen kanssa. Jos olet jo kohdannut saman valinnan, Adobe Dreamweaver CC -katsaus auttaa selvittämään tärkeimmät järjestelmäparametrit.

1. Helppokäyttöisyys

Adobe Dreamweaver CC on melko helppo käyttää. Samanaikaisesti se voi kuitenkin vaikuttaa hieman monimutkaiselta ja hämmentävältä käyttäjille, jotka ovat tottuneet työskentelemään tavallisten online- ja offline-verkkosivustojen rakentajien kanssa. Offline-pohjaisena ohjelmistona järjestelmä vaatii ennakkolatauksen ja asennuksen. Tämä ei kuitenkaan vie paljon aikaa. Sinun on tehtävä tilaamalla Adobe-alusta tai määrittämällä olemassa olevat tilitiedot (jos sinulla jo on sellainen) kirjautuaksesi sisään.

Heti sen jälkeen sinua pyydetään ilmoittamaan verkkosivustosi taitotasosi, erikoistunut markkinarako ja projektissa työskentelevien käyttäjien lukumäärä. Tämä tarkoittaa, että Adobe Dreamweaver CC antaa mahdollisuuden kehittää yksittäisiä projekteja ja kannustaa myös tiimiyhteistyöhön. Jälkimmäinen vaihtoehto toimii hyvin web-suunnittelutoimistoille, jotka työskentelevät räätälöityjen asiakasprojektien luomisessa.

Adobe Dreamweaver Editor

Heti ohjelman asentamisen jälkeen sinut ohjataan järjestelmän kojelautaan, jossa voit aloittaa verkkosivuston luomisen ja mukauttamisen. Sinulle tarjotaan valita malli järjestelmän laajasta galleriasta tai valita ”Pikakäynnistys” -vaihtoehto, kun olet oppinut opetusohjelman aloittelijoille ja valinnut yhden käytettävissä olevista tiedostotyypeistä. Jos olet jo työskennellyt projektin parissa ja tallentanut sen edelleen mukauttamista varten, voit avata tiedoston ja jatkaa sen muokkaamista paikasta, johon olet pysähtynyt.

Täällä olevassa Ohje-osiossa on myös useita suosituksia, vinkkejä ja oppaita. Tämä yksinkertaistaa järjestelmän tutkimista muiden kuin tekniikoiden keskuudessa. Kaiken kaikkiaan palvelun kojelauta on melko ymmärrettävä ja loogisesti rakennettu, jotta voit aloittaa projektin työskentelyn helposti.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Adobe Dreamweaver CC on verkkosivustojen rakennusohjelmisto, joka sisältää useita suunnittelun räätälöintityökaluja, jotka ovat monimutkaisia ​​ja sovellusalueita. Järjestelmä on melko joustava ammattitaitoisille web-kehittäjille, kun taas aloittelijat tarvitsevat ehdottomasti enemmän aikaa oppia kaikista palvelun monimutkaisuuksista. Sinun tulisi ymmärtää, että täällä on mahdotonta mennä ilman koodausta, koska ohjelmisto edellyttää ohjelmointikielten käyttöä. Otetaan lisätietoja järjestelmän tärkeimmistä ominaisuuksista nyt.

Minkä tahansa verkkosivun suunnittelun vaiheiden avulla käytätkin, mitä työkaluja käytät ja tekemäsi muokkaukset – tulos näkyy selvästi visuaalisessa esikatselutilassa. Samalla saat pääsyn koodieditoriin, jossa voit työskennellä koodeilla, kuten HTML, CSS, JSP, XML, PHP, JavaScript ja muut..

Adobe Dreamweaver -koodieditori

Koodien käsittely on yksinkertaistettu Dreamweaverissa, koska mukana tulee automaattinen koodinvalmistustyökalu, joka kirjoittaa koodit sinulle, kun olet aloittanut niiden lisäämisen. Tämä on hyödyllinen ominaisuus niille käyttäjille, jotka eivät ohjelmoi ammattilaisia.

Järjestelmää päivitetään säännöllisesti, mikä auttaa parantamaan käyttäjien julkaisu-, koodaus-, verkkosivujen suunnittelu- ja hallintaosaamista.

Adobe Dreamweaver CSS Designer

Ohjelmiston avulla kehittäjät voivat käynnistää verkkosivustoja ja sovelluksia sopimaan erilaisiin työpöytä- ja mobiililaitteisiin. Tarvitset vain projektin koodaamisen järjestelmässä, ja se näyttää edelleen loistavasti tableteissa, pöytätietokoneissa ja matkapuhelimissa, joiden näyttöresoluutio ja koko ovat erilaiset.

Yksi ohjelmiston kohokohdista on sen laajat integrointivaihtoehdot. Järjestelmä integroituu saumattomasti muihin Adobe-tuotteisiin, mukaan lukien verkkosuunnittelijoiden tarpeisiin keskittyneet tuotteet. Tämä tulee mahdolliseksi Adobe Stock Marketplacen ja Creative Cloud Library -integraation kannalta. Näin voit valita ja integroida useita Adobe-tuotteita verkkosivustoosi, mukaan lukien Illustrator CC, InDesign CC, Photoshop CC, Premiere Pro CC, After Effects CC, Dimension CC ja Animate CC ja muut..

Lisäksi järjestelmä mahdollistaa joidenkin muiden valmistajien järjestelmien ja palveluiden, kuten GitHub, Bitbucket, Business Catalyst ja minkä ei, integroinnin. Lopuksi, Dreamweaver integroituu uusimpien Chromium Embedded Framework -versioiden kanssa. Tämän avulla web-suunnittelijat voivat käynnistää HTML-5-yhteensopivia projekteja ja näyttää useita CSS-ruudukkoja, Firefox-elementtejä jne. Dreamweaver sisältää Bootstrap 4 -tuen, joka varmistaa paremman koodauksen editoinnin ja visuaalisten työkalujen soveltamisen verkkosivujen luomisprosessin yksinkertaistamiseksi..

Kun tavoitat laajan Adobe Stock Marketplacen, voit selata upeita kokoelmia kuvia ja kuvituksia, jotka voit valita ja ladata projektiisi suoraan Creative Cloudista. Eräainesisällön vienti PSD-tiedostoista on myös mahdollista, mikä säästää aikaa käyttämällä Photoshop-asiakirjojen valokuvia, jotka on oletuksena optimoitu mobiilille ja saatavana eri muodoissa ja resoluutioissa, jotta ne sopisivat parhaiten projektiisi..

Muiden merkittävien Adobe Dreamweaver -ominaisuuksien joukossa on järkevää mainita reaaliaikainen selauksen esikatselu, syntaksin korostaminen ja tarkistaminen, Typekit Marketplacen saatavuus, monikieliset tuet (englannin, puolan, hollannin, ruotsin ja turkin kielet), Adobe Edge -verkkotunnuksen valinta, integroitu sertifikaatti- ja CMS-tuki ja paljon muuta.

Lue myös: CMS: n rakentaminen tyhjästä – yksityiskohtainen käsikirja verkkosivustosi avaamiseen sisällönhallintajärjestelmän avulla.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:Ei mukautettuja teemoja
Ilmaisia ​​teemoja&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:✘ EI
Vastuullinen suunnittelu&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO

Adobe Dreamweaver CC tarjoaa mahdollisuuden ladata ja asentaa teemoja muista ulkoisista lähteistä. Nämä näytteet toimitetaan ilmaiseksi ja lisämaksusta – sinun on itse valittava vaihtoehto, jota tarvitset eniten. Dreamweaver mahdollistaa Joomla-, Drupal- ja WordPress-mallien integroinnin, ja sen mukana tulee myös ruudukkoon perustuva järjestelmä, joka luo reagoivat asettelut kaikentyyppisille laitteille, joita he voivat katsella..

Suosittelemalla kolmansien osapuolien web-kehittäjien suunnittelemia malleja, varmista, että olet tekemisissä luotettavan myyjän kanssa saadaksesi malleja, jotka eivät sisällä haitallisia koodeja, jotka voivat myöhemmin aiheuttaa vaaraa verkkosivustosi turvallisuudelle. Ohjelmisto mahdollistaa nopean verkkosivustojen julkaisemisen, koska käytettävissä on integroitavia aloitusmalleja, jotka sopivat hyvin erilaisille markkinarakoille.

Näin voit Dreamweaverilla helposti käynnistää HTML-sähköposteja, blogeja, verkkokaupan verkkosivustoja, aloitussivuja, portfolioita ja muun tyyppisiä kaupallisia ja ei-kaupallisia projekteja. Bootstrap-integraatio edistää verkkosivustojen luomista, jotka mukautuvat dynaamisesti sopimaan eri laitteiden näytöille.

4. Asiakastuki

Adobe Dreamweaver CC tarjoaa monen tyyppisiä asiakastukivaihtoehtoja. Siellä on rikas ohjekeskus, josta löydät vastauksia yleisimpiin järjestelmän käyttöä koskeviin kysymyksiin. Kätevän ja aikaa säästävän hakusuodatinvaihtoehdon ansiosta käyttäjät voivat löytää kiinnostavat aiheet kirjoittamalla vastaavan hakukyselyn. Järjestelmä selvittää vastaukset automaattisesti. Adobe myöntää myös käyttöoikeuden Yhteisöfoorumit, joka kattaa useita aiheita ja keskusteluja, joissa käyttäjät jakavat kokemuksensa ja ideansa siitä, miten saada järjestelmästä hyötyä irti. Lisäksi Adobe tarjoaa laadukasta puhelin-, lippu- ja live-tukea.

Vaikka Adobe Dreamweaver CC on pääosin suunnattu kokeneille verkkosuunnittelijoille, siinä kiinnitetään paljon huomiota aloittelijoiden tarpeisiin. Ohjelmisto tarjoaa laajan valikoiman oppaita, ohjeita ja oppaita kaikille käyttäjäryhmille. Täältä he voivat saada lisätietoja järjestelmän vaikutuksista, web-kehitysprosessista, ohjelmistotyypeistä, jotka voidaan käynnistää ohjelmistolla, web-suunnittelun ja koodauksen perusteista sekä alustan erityisistä monimutkaisuuksista, jotka voivat vaikuttaa tulokseen. Täällä on myös Dreamweaver-foorumi aloittelijoille.

5. Hinnoittelupolitiikka

Adobe Dreamweaver CC: llä ei ole täysin ilmaista suunnitelmaa, mutta se tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, joka kestää 7 päivää ja joka on pakollinen kaikille, jotka aikovat käyttää alustaa tulevaisuudessa. Maksettujen liittymien osalta ohjelmistolla on useita henkilökohtaisia ​​ja yrityssuunnitelmia vastata kaikkien käyttäjäryhmien tarpeisiin, vaatimuksiin ja budjettiin.

Koululaitoksille, nimittäin kouluille ja yliopistoille, on myös erilliset suunnitelmat.

Yksilösuunnitelma maksaa 29,99 dollaria kuukaudessa (239,88 dollaria vuodessa vuosittaisella tilauksella) ja myöntää 100 Gt pilvitallennustilaa, henkilökohtaisen portfolion verkkosivujen rakentajaa, premium-fontteja, sosiaalisen median työkaluja ja muita etuja. Liiketoimintasuunnitelma maksaa 29,99 dollaria kuukaudessa (359,88 dollaria vuodessa).

Koulujen ja yliopistojen suunnitelmien kustannukset ovat 14,99 dollaria kuukaudessa kutakin käyttäjää kohti, kun taas laitekohtainen lisenssisuunnitelma maksaa 155,88 dollaria vuodessa. Koulutuslaitosten tilauksissa on Adobe-lisenssin käyttöönotto- ja hallintaominaisuus, 100 Gt pilvitallennusta kutakin lisenssiä kohden, 24/7-tekninen tuki, henkilökohtainen pääsy tuoteasiantuntijoihin ja muut tärkeät ominaisuudet.

6. Hyödyt ja haitat

Adobe Dreamweaver CC on melko tehokas ja monipuolinen alusta, joka tarjoaa paljon työkaluja ja vaihtoehtoja kaikenlaisille käyttäjille. Jos sinulla on edelleen epäilyksiä järjestelmän mahdolli- sesta valinnasta, on järkevää määritellä sen edut ja haitat, joiden lukumäärä ja korrelaatio voivat auttaa sinua tekemään puolueettoman päätöksen. Täällä he menevät.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Ominaisuusrikas web-suunnitteluohjelmisto;
&# X2714; Helppo asennus;
&# X2714; Vinkkien, käsikirjojen ja muiden tukivaihtoehtojen runsaus;
&# X2714; Dynaaminen koodieditori;
&# X2714; Reaaliaikainen selaimen esikatselu.
Product Rajoitettu tuotenumero;
Monimutkainen aloittelijoille;
✘ vaatii koodaustiedon;
✘ Kalliita suunnitelmia.

johtopäätös

Adobe Dreamweaver CC on tehokas offline-suunnittelun työkalu, joka toimitetaan visuaalisen muokkaustyökalun avulla ja edellyttää koodaustaitojen soveltamista. Ohjelmisto vaatii ennakkolatauksen ja asennuksen, mikä on melko nopea ja yksinkertainen prosessi. Ohjelmisto toimii erinomaisesti erityyppisten verkkosivustojen kehittämisessä, ja se on myös hyvä valinta niille käyttäjille, jotka ovat koskaan työskennelleet Adobe Musein kanssa ja alkaneet etsiä Dreamweaver-vaihtoehto sen äskettäisen lopetuksen jälkeen.

Dreamweaverin ominaisuusjoukko on suunnattu pääasiassa taitaville koodereille, jotka työskentelevät verkkosivujen suunnittelutoimistoissa tai joilla on tarpeeksi taitoja ja kokemusta suurten projektien luomiseen. Aloittelijat pitävät järjestelmää hämmentävänä ja monimutkaisena, mutta voivat silti käyttää sitä pienten projektien kehittämiseen noudattaen järjestelmän luomia ohjeita ja neuvoja. Kaiken kaikkiaan Adobe Dreamweaver CC on hyvä valinta niille, jotka osaavat hyödyntää sen runsasta ominaisuusjoukkoa.

Jos et voi ylpeillä ohjelmointitiedoista, on järkevää etsiä yksinkertaisempia vaihtoehtoja, kuten verkkosivustojen rakentajat jotka mahdollistavat saman tehtävien suorittamisen ja tarjoavat yksinkertaisemman ja helpomman web-suunnitteluympäristön.

Kokeile Adobe Dreamweaver Now -sovellusta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map