Bandzoogle.com-arvostelu

Bandzoogle – on erikoistunut verkkosivustojen rakentaja, joka keskittyy muusikoille tarkoitettujen verkkosivustojen kehittämiseen. Musiikkiasiantuntijan, joka on edelleen kerännyt verkkosivustojen suunnittelijaryhmän, vuonna 2003 perustanut järjestelmä on saavuttanut suosiota kaikkien kanssa, joka aikoo luoda täysin varustellun ja ainutlaatuisen verkkosivuston musiikkitaitojen esittelemiseksi ja esittelemiseksi yleisö.


Järjestelmän tunnuslause kuulostaa: ”Muusikolta muusikoille” ja tämä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää järjestelmän vaikutuksista ja sen tärkeästä niche-erikoistumisesta.

Katsotaan totta: erikoistuneiden verkkosivustojen rakentajien lukumäärä käytetään luomaan muusikoiden verkkosivustoja on lähellä nollaa. Aina miellyttävä nähdä kunnollinen kapealla ratkaisulla. Bandzoogle on palvelu, joka ihanteellisesti vastaa muusikoiden yleisön tarpeisiin. Sen mukana tulee musiikkiin liittyviä tietoja, kapeat toiminnallisuudet ja sopiva tyylinen esitys.

Palvelu ottaa selvästi riskejä, kun se keskittyy vain kapealle kohderyhmälle. Jos se ei pysty tarjoamaan jotain erityistä testausprosessissa, joka erottaa sen joukosta verrattuna muihin musiikkisivustoihin, sen käytöllä ei ole mitään järkeä.

Joten mikä on Bandzoogle? Mikä erottaa sen joukosta ja mikä eroaa järjestelmästä muista laadukkaista palveluista, joita käytetään yrityssivustojen rakentamiseen? Kannattaako se käytännöllistä soveltamista vai onko muissa standardijärjestelmissä muita vastaavia vaihtoehtoja? Otetaan nyt selville!

1. Helppokäyttöisyys

Järjestelmä näyttää houkuttelevalta ensi silmäyksellä. Ilmapiiri ja järjestelmän esitys vastaavat niche-vivahteita, ja tämä on yksi tämän erikoistuneen verkkosivustojen rakentajan kohokohdista. Tavanomaisen rekisteröinnin (nimi, sähköposti, salasana) jälkeen prosessista tulee melko dynaaminen – aivan kuten aseman musiikkirytmi. Kun valitset mallia, sinulle tarjotaan mahdollisuus valita useita vakiootsikoita ja -tekstejä, taustan otsikkokuva, asettaa logosi ja käsitellä joitain muita vivahteita. Siihen mennessä, kun pääset muokkaustyökaluun, verkkosivusto on jo hiukan mukautettu luomaan yksilöllisiä vaikutelmia. Sinulle näytetään aluksi johdantovideo järjestelmämahdollisuuksista. Sitten voit alkaa työskennellä järjestelmän kanssa yksin.

Bandzoogle-teemaeditori

Ohjauspaneeli sisältää linkit, jotka ohjaavat sinut videoihin näytteillä nykyisen editorin osion käytöstä. Yleensä Bandzooglen hallitseminen on miellyttävää ja melko helppoa, ilman liioittelemista. Kaikki vaihtoehdot esitetään järjestelmällisesti intuitiivisesti. Jos jotain menee pieleen jostakin syystä, on kiinnostavaan aiheeseen liittyvä opetusvideo, yhteisö- ja ohjeosat sekä UKK-osiot. Liittymä on täällä myös erittäin tärkeä. Se näyttää aivan kuin muusikko odottaa olevan. Se on tiivis ja sisältää kätevästi valitun värimaailman, fontit ja loogisesti sijoitetut asetukset. Voit käyttää sitä ilman mitään erityistä valmistelua.

Yksinkertaisia ​​elementtejä, kuten kuvia tai tekstejä, voidaan muokata suoraan sivulla häiritsemättömällä editorilla. Jos sinulla on tarve tehdä monimutkaisempia muokkauksia, sinun on käytettävä koko näytön käyttöliittymää, mikä tekee pääsivuston lohkoista näkymättömät, mutta sallii tarvittaessa tehdä monimutkaisempia muokkauksia..

Tämä ei kuitenkaan aiheuta ongelmia Bandzoogle-käyttäjille, jopa niille, jotka selaavat järjestelmää ensimmäistä kertaa. Sikäli kuin verkkosivustojen rakentaja on alun perin luotu kokemattomille muusikoille, se ansaitsee ehdottomasti helppokäyttöisen ja intuitiivisen palvelun..

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

Bandzoogle mahdollistaa muusikoiden verkkosivustojen luomisen, joissa yhdistyvät yritysverkkosivuston, blogin, julisteen, verkkokaupan ominaisuudet musiikkikappaleiden myymiseksi jne. Kaikki toiminnalliset ominaisuudet toteutetaan oikein ja on helppo mukauttaa ne omiin tarpeisiisi. Saat pääsyn synkronointityökaluihin monipuolisen joukon sosiaalisen median palveluita, mahdollisuuden julkaista sivuja ja sisältöä suljetulla pääsyllä. On myös syytä mainita, että kaikki järjestelmällä luodut verkkosivustot näyttävät houkuttelevilta mobiililaitteissa.

Bandzoogle-ohjauspaneeli

Bandzoogle-ohjauspaneeli koostuu kahdesta pääosastosta verkkosivustosi rakenteen, toimivuuden ja suunnittelun määrittämiseksi, nimittäin ”Muokkaa sisältöä” ja “Muokkaa teemaa”. Lähetysten, käyttäjätilien ja arvostelujen parametrit, jotka muodostuvat järjestelmän vivahteista (liikenteen määrä, sivun katselut, myynti, fanit jne.), Sekä Google Analytics (sinun on määritettävä Google-tili manuaalisesti tämän vaihtoehdon käyttämiseksi) ovat saatavissa myös ohjauspaneeli. Siellä on myös yhteisöfoorumi- ja “Ohje” -osa, joka sisältää yksityiskohtaiset tekstikuvaukset kaikista palvelun vaihtoehdoista.

Muokkaa sisältöä”-Osiossa on mahdollista lisätä uusia sivuja ja ominaisuuksia (widgetit) verkkosivustollesi. Voit yhdistää verkkosivustojen valikkokohtia ja luoda 2. tason alivalikon milloin tahansa. Kun lisäät uuden sivun verkkosivustoosi, voit muuttaa sen tyyppiä: Tyhjä, Koti, Musiikki, Elektroninen lehdistöpaketti, Näyttää, Kauppa, Blogi, Yhteystiedot, Ulkoinen linkki, Johdanto, Valokuvat, Tietoja sivusta. Verkkosivujen nimet heijastavat selvästi sisällön ja toiminnallisuuden olemusta, jotka ovat siellä saatavilla. Täällä on myös mahdollista säätää näkyvyysasetuksia.

Bandzoogle-sisältöeditori

Kun luot tätä tai tällaista verkkosivua, sinulle tarjotaan asettelu, joka vastaa tarpeitasi. Verkkosivulla on tarvittavien widget-osioiden lohkot, jotka on lisäksi täytettävä valokuvilla, teksteillä, musiikkikappaleilla, albumeilla, tapahtumilla jne. Tämä on kohtuullinen lähestymistapa, joka houkuttelee kaikkia. Saat mallin, joka toimii näytteenä aloittelijoille sen sijaan, että olisi tarpeen lisätä widgetit uudelle sivulle manuaalisesti. Tämä on kätevää ja käytännöllistä mistä tahansa näkökulmasta.

On itsestään selvää, että pystyt hallitsemaan lohkoja tarpeen mukaan muuttamalla niiden sijainteja, poistamalla tai lisäämällä niitä. Napsauttamalla mitä tahansa näistä lohkoista saat pääsyn asetusluetteloon valitusta tyypistä riippuen. Esimerkiksi ”Tapahtumat” -lohko antaa valita esitysmuodon, tapaamiset fanien kanssa jne. Voit myös määrittää lipunmyyntiprosessin täällä. Tätä varten sinun on annettava PayPal-tiedot ja näyttelyiden lippujen hinnat.

Bandzoogle Lisää raita

Musiikkikappaleiden avulla voidaan valita sisältötyyppi (albumi, raiteluettelo, musiikkisoitin), täyttää yleistiedotteet (vuosi, kuvaus, kansi, otsikko), myöntää tai rajoittaa pääsyä latausominaisuuteen (maksettu, ennakkoosto tai ilmainen) ) ja lisää bonustiedostot asiakkaille. Tämä koskee albumin näyttöasetuksia. Kappaleluettelon asetusten lukumäärä on vielä vaikuttavampi ja sisältää alennuskoodit, esittelynäytteiden laadun ja pituuden, näyttöluettelon, käyttäjän postitukset jne..

Samanlainen asetusten yksityiskohtainen määrittely soveltuu kaikentyyppisille verkkosivuille ja niiden lohkoille. Kaikki tapahtuu laadukkaasti ja kätevästi. Sivut-osiosta löydät yleiset SEO-asetukset (avainsanat, sisällönkuvauskentät) ja mahdollisuuden lisätä oma koodi (CSS, javascript jne.). Tiedostomuisti on luettelon alapuolella, ja se sisältää musiikkia ja valokuvia, joiden käytettävissä oleva määrä riippuu valitun maksetun suunnitelman tyypistä.

Bandzoogle SEO -sivun asetukset

Kun lisäät sisältöä sivulle, ominaisuus (jota muissa järjestelmissä kutsutaan myös ”widgetiksi”) luo säädettävän lohkon, jonka esimerkit on kuvattu yllä. Otetaan mukaan kaikki saatavilla olevat Bandzoogle-ominaisuudet. Kaikki ne kuuluvat seuraaviin luokkiin:

 • Perusominaisuudet – otsikko, teksti, kuva tekstillä / ilman tekstiä, lainaus, video, tapahtumat, valokuvagalleria, blogi, sivustoni (luettelo kuvakkeista, joissa on linkit muille verkkosivustoillesi), toimintakehotusotsikko, HTML-koodi;
 • Sivusto laaja – sivustoni ja sivuston laaja pelaaja (maailmanlaajuinen sivuston pelaaja);
 • Yhteisö – vieraskirja ja foorumi;
 • E-Commerce – myymälä, musiikki, lahjoitus;
 • Palautetyökalut – räätälöity muoto, kysely, postituslistojen ilmoittautumislomake;
 • ulkoinen – Instagram-galleria, Twitter, Bandcamp Player, Topspin Store, Bandsintown, GigSalad Quote Form, GigSalad Review ja Airbit;
 • muut – tiedostoluettelo, flash (Flash-videoiden lisäämiseksi verkkosivustollesi) ja hit counter.

Nämä widgetit (ominaisuudet) ovat enemmän kuin tarpeellisia kattamaan muusikoiden koko verkkosivutarpeiden spektrin. Widget-luettelo tuo selvästi esille palvelun vaihtoehdot. Pohjimmiltaan tämä on luettelo järjestelmän toimintaominaisuuksista. Siellä on myös yleisiä verkkosivustoasetuksia sekä SEO, verkkosivujen ja suunnitteluasetuksia. Sisältö sisältää kaikki edellä mainitut ominaisuudet. Luetteloihin sisällytetyt verkkosivutyypit eroavat widget-joukosta ja niiden sijainnista verkkosivustolla.

Bandzoogle-sisältöominaisuudet

On myös syytä mainita, että on olemassa mahdollisuus ilmaiseen osien luomiseen ja niiden jakamiseen tarvittavaan määrään sarakkeita, mikä antaa mahdollisuuden sijoittaa useita piirteitä yhdelle vaakatasolle. Voit muuttaa elementtien (soitin, muoto, välilehti jne.) Sijaintia osiossa mielesi mukaan ja luoda siten ainutlaatuisen mallirakenteen.

Kuvailkaamme kaikki saatavilla olevat Bandzoogle-suunnittelun räätälöintivaihtoehdot nyt. Ne riippuvat ”Muokkaa teemaa” -osiossa olevista asetuksista. Näet verkkosivustosi eri mobiililaitteiden näyttöversioiden merkit sivuston oikeassa yläkulmassa. Voit aina katsoa, ​​kuinka nykyinen verkkosivusi versio näytetään älypuhelimella, tablet-laitteella tai pöytätietokoneella. Malli on myös mahdollista muuttaa milloin tahansa tarvittaessa.

Suunnittelutoimittaja tarjoaa globaalit asetukset koko verkkosivustolle, jotka on myös jaettu useisiin osioihin:

 • ylätunniste mahdollistaa kotisivun ja sisäisten verkkosivujen otsikkomitojen säätämisen, kuvasuodattimen, parallaksivaikutuksen ja kuvanäytön latausprosessin aikana;
 • Otsikko / logo antaa mahdollisuuden valita logotyypin (teksti, logo, ei mitään) sekä fontit ja värit verkkosivustolle;
 • valikko mahdollistaa yleisten valikkofontien (alivalikon), sen väri- ja valikkotyyppien asettamisen työpöytäsivuille ja mobiililaitteille;
 • Toimintakehotuksen otsikko voit muuttaa otsikon värejä, mittoja, taustoja ja painikkeita. Täältä löytyvät myös kohdistusasetukset, sijainnit ja fonttielementit.
 • Sisältö antaa sinulle valinnanvapauden, kun kyse on sisältöfonttien ja H1 / H2-nimikkeiden valinnasta;
 • Leikkaustyyli ½ mahdollistaa kaikkien elementtien (otsikot, painikkeet, linkit, tausta, sisältö) värien asettamisen verkkosivujen osioihin;
 • painikkeet mahdollistaa kaikkien painikkeiden suunnittelun verkkosivustolla (muoto ja tyyli).
 • Sivusto-laaja musiikkisoitin voit käyttää mukautettuja värejä, valita tausta- ja tekstivärejä;
 • Sivustosi laajat sivustoni sallii asetuspainikkeiden koon, värit, hiiren väri, kohdistus.

Voit myös lisätä verkkosivustolle oman CSS-koodisi. Suunnitteluasetukset ovat yleensä melko helppo ymmärtää ja niiden soveltaminen on helppoa. Ne ovat vakiona tämäntyyppisissä palveluissa, vaikka ne tarjotaan sopivassa muodossa houkuttelevalla käyttöliittymällä. Tämä on vakiotoiminto, jota tarvitaan verkkosivuston perustamiseen.

Bandzoogle CSS Editor

Lopuksi on tärkeätä mainita mahdollisuus ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä kunkin sivun käyttöoikeusasetukset (salasanan avulla, rekisteröinnin jälkeen tai kaikkien saatavilla), SEO (otsikko, kuvaus) ja 301 uudelleenohjauspolku.

Postituslistat

Toinen osa kojetaulusta on postitusluettelo-osa. Tämä on paikka, jossa voit määrittää ja hallita sähköpostikampanjoita valitsemalla useista sähköpostimallivaihtoehdoista. On myös mahdollista ajoittaa uutiskirjeet etukäteen ja seurata niiden tehokkuutta seuraavassa ”Raportit” -osiossa. Näin voit saada tehokkaasti yhteyden kohdeyleisöön pitämällä heidät tietoisena kaikista elämäsi ja urani tapahtumista ja uutisista..

Analytics ja raportit

Raportteja käsittelevästä osasta sen avulla voit seurata verkkosivustosi suorituskykyä ja analysoida tärkeimpiä vivahteita, kuten liikenteen lähteet, kävijöiden lukumäärä ja paikat, joista he enimmäkseen tulevat, säännöllisten ja ainutlaatuisten kävijöiden lukumäärä, sivun katselut ja muut vastaavat tilastoparametrit. Plays-alaluokassa voit lisätä ja hallita uusia raitoja, kun taas Myynti-kentässä voit asettaa maksutiedot.

On mahdollista tehdä omia fanejasi lisäämällä ja hallinnoimalla uusia jäseniä ja / tai kampanjoita. Voit seurata määritetyn ajanjakson verkkosivustojen tilastoja voidaksesi verrata tuloksia. Tämä on myös varsin kätevää ja helppoa tehdä. Saadaksesi edistyneet verkkosivustojen tilastot on mahdollista yhdistää Google Analytics verkkosivustoosi.

verkkokauppa

Yksi kiistaton Bandzoogle-kohokohta on mahdollisuus perustaa ja hallita täysin varustettua ja, mikä on tärkeintä useimmille muusikoille, ilmaista myymälää. Tämä tehdään vain muutamalla napsautuksella. Tästä päivästä lähtien alusta on vastuussa sellaisten rahoitustarjousten järjestämisestä, joiden myynti ylittää 32 miljoonaa dollaria, ottamatta mitään transaktio- tai palkkioita. Suunnitelmasi ehdoista riippuen on mahdollista myydä erilaisia ​​tuotteita, nimittäin kappaleita, albumeita, lippuja, latauskoodeja, videoita, fyysisiä tuotteita ja muita tiedostoja, jotka olet valmis tarjoamaan fanillesi omilla hinnoilla.

Bandzoogle eCommerce

Mikä tärkeintä, voit valita 25 valuuttatyypistä, yhdistää verkkokauppasi käytettävissä olevaan PayPal-tiliin tehdäksesi kauppoja. Jos haluat integroida suosittuihin ulkoisiin jakeluympäristöihin, voit upottaa valitsemiasi kolmansien osapuolien widgettejä. Joustavat Bandzoogle-verkkokaupan vaihtoehdot tarjoavat useita hinnoitteluvaihtoehtoja. Voit siis tarjota musiikkiasi ilmaiseksi, antaa faneille määrittää hinnat tai veloittaa tietyn summan. Se on myös kätevä ominaisuus.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Bandzoogle tarjoaa toimintoja, jotka ovat vakiona suurimmalle osalle WYSIWYG-järjestelmiä, mutta se sisältää myös useita kapeita vaihtoehtoja (musiikkikappaleiden verkkokauppa, soitin, synkronointi musiikkipalveluiden kanssa jne.). Rajapinnan suunnittelu on järjestelmän tärkein ero kilpailijoistaan. Siitä huolimatta nämä ominaisuudet on koottu kätevästi yhteen paikkaan ja niitä on helppo käyttää. Mahdollisuus luoda foorumi ja blogi vetoaa varmasti suurimpaan osaan asiakkaita. Seurauksena muusikko saa kaikki tarvittavat työkalut tehokkaan verkkosivuston luomiseksi.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:116
Ammatilliset mallit:&# X2714; JOO
Ilmaiset teemat:&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO

Toinen Bandzoogle-ero on sen vaikuttava musiikkimallien kirjasto. Kaiken kaikkiaan täällä on yli 100 teemaa. Kaikki ne ovat herkkiä ja näyttävät vaikuttavalta (valintasi mukaan). On vaikea kuvitella muusikkoa, joka ei löydä kunnollista muotoilua valitusta monipuolisuudesta. Siksi palvelu ansaitsee todella tunnustusta, kun kyse on tästä näkökulmasta.

Vaikuttava valikoima rakenteita, malleja, värejä ja teemoja luo melko mukavan vaikutelman. Kun otetaan huomioon verkkosivustojen rakentajan niche-erikoistuminen, täällä saatavien mallien määrä ja laatu on melko yllättävä. Teemoja ovat seuraavat: rock, folk / country, jazz / blues, laulaja / lauluntekijä, klassinen, urban / hip hop, maailma, EDM / DJ / tuottaja, liike / muu, rytmit.

Bandzoogle-mallit

On esikatselutoiminto, joka antaa mahdollisuuden tutkia kaikkia kiinnostavia aiheitasi. Vaikka jotain et ole tyytyväinen, järjestelmä tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden vaihtaa malleja web-suunnitteluprosessin aikana ilman menettää lähetetyn sisällön. Valmiiden mallien lisäksi on mahdollista valita tyhjä teema muokataksesi sitä itsenäisesti. Tämä antaa verkkosivustollesi ainutlaatuisen ilmeen pitkällä tähtäimellä.

Mahdollisuus tallentaa omia mallejasi kirjastoon on täällä erillisen huomion arvoinen. Voit siis luoda useita verkkosivustollesi suunnittelumuotoja muokkaamalla saatavissa olevia malleja tai CSS-koodauksia, jotta niitä voidaan muuttaa tilanteen mukaan vain yhdellä napsautuksella. Tämä ilmeinen näkökohta tekee Bandzoogle-palvelun käytöstä melko vaikuttavan. Tämä saattaa tuntua oudolta, mutta tällainen mahdollisuus on melko harvinainen (emme mainitse tässä vakiomuutosta varastomuotoon).

Olemme yleensä tyytyväisiä Bandzoogle-suunnitteluun. Kyllä, kaikki mallit on jaoteltu luokkiin niiden periaatteiden ja rakenteen perusteella. Tämä on vakiokäytäntö muille järjestelmille. Asia, joka teki meille paljon vaikutuksen, on kuinka huolellisesti tämä tehdään. Yhtäältä kaikkia valmiita malleja voidaan kutsua mukaviksi täällä, niissä ei ole mitään teknisesti edistynyttä. Ne on kuitenkin luotu korkeaa laatua ajatellen (tämä koskee yleistä ilmapiiriä, demon sisältöä, monipuolisuutta) ja valinta on todella upea.

4. Asiakastuki

Bandzoogle tarjoaa vakiona asiakastukivaihtoehdot, mukaan lukien live chat, sähköpostituki, UKK, yhteisöfoorumi. Heti kun rekisteröidyt järjestelmään tai valitset mallin, sinulle tarjotaan video-opas verkkosivustosi räätälöinnistä ja käyttöympäristöstä. Teknisen tuen laatu on myös täällä kohtuullinen. Kaikki toimii hyvin, foorumi on suoraa, UKK-osa on laatua. Tässä ei ole selviä haittoja. Tässä ei ole mitään lisättävää.

5. Hinnoittelupolitiikka

Bandzoogle erottuu joukosta koeajan keston vuoksi, joka kestää 30 päivää. Tänä aikana on mahdollista oppia kaikki järjestelmän ominaisuudet sydämestä puhumattakaan palvelun standarditutkimuksesta. Järjestelmä tarjoaa 3 maksettua suunnitelmaa, joista yksi tulisi valita kokeilun päätyttyä, tai sinun on vain kieltäydyttävä käyttämästä palvelua ollenkaan. Ilmaista versiota ei ole saatavilla täältä. Katsotaanpa maksettujen suunnitelmien kuukausikustannukset, jos suoritat kertaluonteisen vuosimaksun (kuukausimaksuvaihtoehto on noin 12% kalliimpi). Joten, maksetut suunnitelmat ovat seuraavat:

SuunnitelmaKustannusominaisuudet
Lite:$ 8,29 / kk✓ 10 sivua, kappaleita ja valokuvia,
✓ 100 postituslistaan ​​jäsentä;
✓ komission maksuton musiikkikauppa;
✓ Elektroninen painosarja.
standart:$ 12,46 / kk✓ 20 sivua, 50 raitaa, 500 kuvaa;
✓ 1000 postituslistaa;
✓ Myytä fyysinen kauppa.
PRO:$ 16,63 / kk✓ Rajoittamaton määrä sivuja, raitoja, valokuvia ja postituslistojen jäseniä;
✓ myydä videoita ja muita mediatiedostoja, automaattinen varastoseuranta, albumin ennakkotilaukset, alennuskoodit;
✓ SoundScan-raportit, mukautetut fontit, videon otsikot.

On syytä mainita, että kalliimmissa suunnitelmissa on kaikki halvempien suunnitelmien ominaisuudet ja uudet. Olet selvästi huomannut käytettävissä olevan toimintoluettelon edut PRO-suunnitelman kannalta. Tämä on ainoa suunnitelma, jonka avulla saat kaiken irti Bandzoogle-toiminnoista. Lukemalla tarjoamasi palvelujen luettelon ymmärrät, mitä sinulta puuttuu, jos valitset jonkin halvemmista suunnitelmista. Se on aika huonoa, koska ero on tässä huomattava.

Palvelun kehittäjät rohkaisevat luonnollisesti potentiaalisia asiakkaita valitsemaan PRO-suunnitelma, jonka kustannukset ovat 204 dollaria vuodessa. Kun otetaan huomioon se, että verkkosivustojen rakentaja yhdistää blogin, verkkokauppialustan, foorumin ja tavanomaisen yrityssivuston ominaisuudet, tämä hinta on järjestelmän toimivuuden arvoinen.

Järjestelmä takaa rahojen palautustakuun käyttäjille, jotka eivät jostain syystä ole tyytyväisiä sen toimivuuteen. Se tarjoaa lisäksi ilmaisen koskaan vanhenevan verkkotunnuksen, rajoittamattoman levytilan ja integroidut isännöintivaihtoehdot.

6. Hyödyt ja haitat

Bandzoogle on monipuolinen erikoistunut verkkosivustojen rakentaja, joka varmasti vastaa muusikoiden tarpeisiin, jotka haluavat perustaa laadukkaita verkkosivustoja esittelemään kykyjään. Kuten kaikki muutkin palvelut, sen mukana tulee luettelo ansioista ja haitoista, joilla voi olla huomattava vaikutus käyttäjien valintaan. On korkea aika selvittää järjestelmän edut ja haitat nyt.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Vahva musiikin keskittyminen;
&# X2714; Laaja valikoima palveluita, työkaluja ja ominaisuuksia
jotka ovat pakollisia muusikoiden verkkosivustoilla;
&# X2714; Helppo käyttö ja WYSIWYG-editointi;
&# X2714; Kapea valinta laadukkaita reagoivia malleja;
&# X2714; Ihmisarvoinen asiakastuki;
&# X2714; Koodin muokkaaminen sallittu;
&# X2714; Integroitu verkkokaupan toiminnallisuus.
Kyvyttömyys luoda muun tyyppisiä verkkosivustoja
✘ Kalliita suunnitelmia.

7. Vertailu kilpailijoiden kanssa

On melko vaikeata verrata Bandzooglea tunnettuihin niche-kilpailijoihin, koska sillä on vahva musiikkikeskus. Asia on, että ei ole monia järjestelmiä, jotka tarjoavat saman toiminnallisuuden ja ominaisuusjoukon. Ainoa arvokas kilpailija tässä suhteessa on Wix. Tällä all-in-one-verkkosivustojen rakentajalla on maailmanlaajuinen suosio ja se tarjoaa tehokkaan ominaisuusjoukon, joka tarvitaan muusikoille kunnollisen verkkosivuston luomiseen.

Bandzoogle vs Wix

Molemmissa järjestelmissä on WYSIWYG-verkkosivustoeditorit, useita mobiililaitteita varten valmiita malleja, integroidut blogit ja verkkokaupan ominaisuudet. Ne tarjoavat myös laajan valikoiman suunnittelun räätälöintityökaluja, joiden avulla voit luoda erinomaisia ​​malleja käyttäjien huomion herättämiseksi. Wix-suunnitelmat ovat jonkin verran halvempia kuin Bandzoogle tarjoaa. Tämä ei kuitenkaan ole ongelma muusikoille tarkoitettujen laadukkaiden verkkosivustojen kehittämisessä. Siksi vertailussa ei ole selkeää johtajaa – sekä Wix että Bandzoogle ovat testauksen arvoisia!

Bottom Line

Helppokäyttöisyys:7/10
Ominaisuudet:8/10
Design:8/10
Tekninen tuki:10/10
hinnoittelu:8/10
Kokonaispistemäärä:8,2 / 10

Bandzoogle on mukava palvelu muusikoiden verkkosivustojen luomiseen. Jos analysoit sen komponentteja, huomaat, että kaikki sen vaihtoehdot voidaan toteuttaa tehokkaasti kunnollisella tasolla, mutta ne eivät ole ollenkaan ainutlaatuisia. Palvelun suurin etu on, että kaikki järjestelmän päätehtävän toteuttamiseen tarvittavat ominaisuudet löytyvät yhdestä paikasta. Siellä on suuri kokoelma temaattisia malleja ja malleja, jotka auttavat tehokkaasti luomaan oikean ilmapiirin. Jos olet muusikko, pidät järjestelmästä ilmeisesti sen käyttöliittymän ja mukavuuden vuoksi.

On itsestään selvää, että voit myös luoda onnistuneesti muusikoiden verkkosivustot monissa muissa WYSIWYG-verkkosivustojen rakentajissa käyttämättä lainkaan Bandzooglea. Tärkeintä tässä on verkkokaupan komponentin ja blogin saatavuus. Loppuosa ei ole harvinaista. Mutta… Muista järjestelmistä puuttuu erityinen ilmapiiri, musiikkimallit ja joudut etsimään tarvittavia toimintoja jostain sieltä hyödyntämällä ulkoisia palveluita ja laajennuksia.

Kaikki olennaiset elementit on koottu yhteen paikkaan Bandzooglessa, eikä sinun tarvitse etsiä ylimääräisiä elementtejä. Verkkosivun rakentaja ei ole vallankumouksellinen, mutta se ansaitsee ehdottomasti huomiota yksilöllisen toiminnallisuutesi esityksen ja mukavuuden vuoksi. Kustannukset ovat kohtuulliset. Tälle järjestelmälle on tarjolla melko hienoja vaihtoehtoja.

Suosittelemme sen käyttöä? Joo. Miksi ei – palvelu on kapealla kohdallaan kunnollinen, vaikka sillä ei olekaan ainutlaatuisia teknisiä ominaisuuksia. Se on ehdottomasti testaamisen arvoinen. Jatka maksua, jos pidät siitä. Täällä ei ole sudenkuoppia, ja sinun on tehtävä valinta.

Kokeile Bandzoogle Now

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map