BigCommerce-arvostelu

BigCommerce – on SaaS-ratkaisu verkkokauppojen rakentamiseen ja sekä digitaalisten että fyysisten tuotteiden myyntiin verkossa. Alusta on saanut nimensä itselleen, mutta on samalla huomattavasti helppo käyttää valikoiman räätälöityjä verkkokaupan ominaisuuksia ja hyvin suunniteltuja malleja. Samanaikaisesti siihen sisältyy työkaluja verkkokaupan markkinoimiseen ja mainostamiseen, tajuisten verkkokehitysominaisuuksien lisäksi kokeneemmille käyttäjille, joilla on hyvä tekninen tausta.


Siitä huolimatta, että alustan väitetään olevan suunniteltu käyttäjille, joilla ei ole kattavaa verkkosuunnittelu- ja kehitysosaamista, joillakin käyttäjillä on erilaisia ​​valituksia aihepiirille, hinnoittelupolitiikalle ja parannettujen ominaisuuksien puuttumiselle digitaalikauppojensa hallinnassa..

Tässä nimenomaisessa katsauksessa emme vain tarkista joitain alustan ominaisuuksia, vaan määrittelemme myös, ovatko nämä kielteiset väitteet totta. Opit, mitä odottaa monimutkaisuuden ja muiden mahdollisten kompastuskanavien suhteen aloittaessaan tuotteiden myynnin verkossa BigCommerce-palvelun avulla.

1. Helppokäyttöisyys

BigCommerce on pilvipohjainen alusta, jossa on joukko instrumentteja huolehtia tuotteistaan, hallita tuotteita ja tilauksia, käyttää analyyttisiä työkaluja jne. Tästä näkökulmasta palvelu on melko selkeä ja yksinkertainen. Prosessi ei vaadi erityisiä taitoja. jotta aloittaa omassa verkkokaupassasi tyhjästä, sinun on suoritettava useita helppoja vaiheita:

Vaihe 1 – Rekisteröidy

Kirjaudu. Tässä vaiheessa sinun on ilmoitettava vain myymäläsi nimi ja joitain henkilökohtaisia ​​tietoja. Asetuksia ei tarvitse käsitellä heti alusta alkaen.

Vaihe 2 – Anna hallintapaneeli

Kun painat Luo myymälä nyt -painiketta, siirryt heti sivulle kojelautaan, jossa kaikki ominaisuudet näkyvät yhdessä paikassa. Mitä tulee ohjauspaneeliin, se näyttää melko intuitiiviselta, ja siinä on käyttäjäystävällinen suunnittelu, jonka avulla pääset kaikkiin tarvittaviin osioihin hallitaksesi tilauksia, tarkistaaksesi sivuston liikennettä ja tilastoja jne..

Suurkaupan hallintapaneeli

Toinen hyvä uutinen on, että sinulla on oletuksena luettelo näytetuotteista. Jokaisessa tuotteessa on joukko erilaisia ​​parametreja. Voit lisätä kirjaimellisesti kaiken kuvista, videoista ja luettelosta älykkäisiin tuotesääntöihin. Esimerkiksi, jos asiakas kuluttaa yli 150 dollaria, hän saa ilmaisen postituksen.

Vaihe 3 – Käytä ohjauspaneelia

Kun olet tottunut alustan toimintoihin, voit aloittaa työskentelyn ohjauspaneelin kanssa. Täällä voit tarkastella tuotteita ja asiakkaita sekä tarkistaa myymälätilastot napauttamalla pääkaupan kuvaketta. Järjestelmä ilmoittaa sinulle kaikista päivityksistä ja uusimmista muutoksista edellisen vierailusi jälkeen.

Bigcommerce-hallintapaneelin asiakkaat

Järjestelmä on helppo työskennellä sisällön kanssa. Napsauta vain sisältö-osaa lisätäksesi uusia kuvia ja tuotevalokuvia, päivittääksesi kuvauksia, muokata tai lisätä uusia tekstejä, julkaistaksesi blogiviestejä jne. Asetukset antavat sinun asettaa laskutusprosessin, määrittää maksujärjestelmät, työskennellä asennettujen sovellusten kanssa ja lisätä -onneja jne. Markkinointiosasto on hyvä luomaan uusia kanta-asiakasohjelmia, räätälöityjä tarjouksia, kuponkeja ja muita asioita, jotka lisäävät liikennettä kauppaan.

Vaihe 4 – “Käynnistä” myymäläsi

Heti kun olet tehnyt valmiiksi esiasetukset, voit painaa “Käynnistä” -painiketta ja siirtyä verkkoon valmiiden digitaalikauppojesi kanssa.

Kuten näette, aloittaminen on melko helppoa. Tässä vaiheessa BigCommerce-käyttömukavuus kuitenkin loppuu. Digitaalikaupan perustaminen saattaa olla vaivaa, vaikka käyttöympäristön uutta kehystä, joka tunnetaan myös nimellä Sapluuna. Muiden kuin teknikkojen on vaikea muokata mallia. Tältä osin saatat tarvita ammattimaisten web-suunnittelijoiden apua.

Vaikka pääsy API: hen on helpompaa kuin muissa verkkokauppaan erikoistuneet alustat. Toisaalta tämä tosiasia varaa enemmän tilaa räätälöinnille, koska jotkut saattavat löytää mukautettuja malleja hieman rajoitetusti. Lisää tästä alla.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

BigCommerce on edelleen yksi nopeimmista verkkokaupan alustoista. Se varmistaa verkkosivuston nopean toiminnan, jolla on ehdottomasti merkitystä kilpailun kannalta. Digitaalikauppojen ydinvaihtoehtojen lisäksi järjestelmässä on edistyneet integrointiominaisuudet, markkinointi- ja markkinointiratkaisut, lisäosien saatavuus ja paljon muuta.

Verkkokaupan perusominaisuudet:

 • Tuotekirjasto – BigCommerce on helppo tarkistaa ja asettaa tuotelista vain muutamalla napsautuksella. Varastoinnin avulla on helppo seurata tavaroiden määrää, ladata nopeasti uusia, päivittää tärkeitä parametreja ja asettaa joustavia tuotesääntöjä markkinointistrategioistasi riippuen.
  Bigcommerce-hallintapaneelin tuotteet
 • laivaus – alusta on ottanut käyttöön uusia tekniikoita nopean ja turvallisen kuljetuksen varmistamiseksi. Tästä eteenpäin käyttäjät voivat asettaa FedExin lähetyslainausten lähettämiseen UPS: n, DHL: n ja joidenkin muiden toimituspalvelujen lisäksi. Ohjauspaneelissa on erillinen osasto lähetystietojen ja luettelon asettamista varten. Järjestelmä on kuitenkin suhteellisen uusi. Saatat olla vaikea järjestää uudelleen lähetystiedot tapaukseen, jossa haluat muuttaa toimitustapaa tai yritystä. Samanaikaisesti sinun on varmistettava, että oikeat tiedot näkyvät tuotesivulla.
 • SEO ja markkinointi – käyttäjien ei pitäisi odottaa paljoa hakukoneoptimointiasetuksista. He näyttävät melko perustasolta. Voit muokata otsikkosivua ja kuvausta sekä muokata tuotteen ikä-URL-osoitetta. Siellä on tilaa myös meta-avainsanojen osoittamiseen.
  Bigcommerce-hallintapaneelin markkinointiToisaalta sinulla on kaikki tarvittavat keinot monikanavaisista markkinointistrategioista sosiaalisen median mainoksiin. Niiden avulla voit parantaa asiakasuskollisuutta. Markkinointityökalujen avulla on helppo luoda uusia mainoskampanjoita erityisillä alennuksilla ja henkilökohtaisilla tarjouksilla.
 • Laskutus – BigCommerce tarjoaa erilaisia ​​integrointiominaisuuksia suurten maksujärjestelmien kanssa maksujen käsittelemiseen. Niitä ovat PayPal, Stripe, Square tai Amazon Pay. Edellä mainitut maksutavat voidaan integroida ilman lisäkustannuksia tai -maksuja. Jos haluat tarjota joustavamman käyttökokemuksen, sinun pitäisi olla valmis maksamaan. Esimerkiksi luottokorttien Braintree-integraatio maksaa sinulle lisäksi 2,9% jokaisesta tapahtumasta plus 0,30 dollaria ilman toimituskuluja tai arvonlisäveroa. Toisaalta BigCommerce antaa sinun muuttaa valuuttoja, lähetysmaksuja jne.

Lisäominaisuudet ja lisäosat:

 • Tarkista – Maksutapojen integroinnin lisäksi alustalla on myös joitain kunnollisia kassan ominaisuuksia. Niihin sisältyy sosiaalisen median jakaminen, jonka avulla asiakkaat voivat lähettää tuotteen tai ostaa tuotteen Facebook-tiliensä kautta. Samanaikaisesti voit lisätä sivulle edistyneemmän sivupalkin, jossa on parannettuja hakuvaihtoehtoja suodattimen, koon, luokan jne. Perusteella. Se johtaa parempaan käyttäjän sitoutumiseen, vaikka sivupalkin asettaminen vaatii ammattimaista verkkosuunnittelun apua. Toinen hyvä uutinen on, että kauppojen omistajat voivat määrittää verot ja maksut manuaalisesti. Toisaalta, sinun on päivitettävä tiedot joka kerta, kun lisäät uuden tuotteen tai päivitä nykyinen.
 • Myynti useiden kanavien kautta – Alusta voidaan integroida erilaisiin markkinapaikkoihin sekä myyntipisteratkaisuihin fyysisten tavaroiden myymiseksi. BigCommerce edistää neliömäistä POS-ratkaisua. Siinä on paljon tärkeitä ominaisuuksia. Jos kuitenkin päätät käyttää POS-alustaa, se käsittelee kaiken tyyppisiä maksuja sekä fyysisiä että online-maksuja. Sinun on mietittävä kahdesti, tarvitsetko sitä todella. BigCommerce helpottaa myyntiä sosiaalisen median kautta antamalla sinun perustaa oma Facebook-kauppa sekä merkitä Instagram-tuotteisiin merkittyjä tuotteita.
  BigCommerce-arvostelu
 • integraatiot – Käyttäjät voivat valita yli 600 lisäosasta, jotka ovat integroitavissa digitaalikauppoihinsa. Löydät kaiken, mitä tarvitset Google Analyticsille tai Glew-sivustolle yksityiskohtaisten raporttien laatimiseksi Live Chatille ja ZenDeskille ottaaksesi yhteyttä asiakkaisiin heti. Kauppa voidaan integroida CRM- tai tukkumyynti B2B -ratkaisuihin.

Tällaisesta monipuolisuudesta ja joustavuudesta huolimatta järjestelmä saa käyttäjiltä säännöllisiä valituksia. Jotkut asiakkaat pitävät ominaisuusluetteloa vähän rajoitettuna. He sanovat, että se on pääosin hyvä pienille ja keskisuurille kaupoille, joilla ei ole tarpeeksi toimintoja isommille ja monimutkaisemmille markkinoille. No, järjestelmä muuttuu jatkuvasti ja mukana tulee päivityksiä tai parannuksia. Se tarkoittaa, että voimme odottaa joitain muita innovaatioita vastaamaan käyttäjien tarpeita.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:125
Ilmaiset mallit:&# X2714; JOO (7)
Maksetut teemat:$ 140- $ 250
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO

BigCommerce tarjoaa Stencil-malleja uusille kauppiailleen. Ne eroavat Blueprint-teemoista, koska niissä on napsautuskohtainen käyttöliittymä. Keskeinen etu on kyky muokata tai muuttaa malleja ilman manuaalista koodausta. Käyttäjät voivat muokata kuvan kokoa, fontteja, värejä jne.

Yhdellä silmäyksellä käytettävissä oleviin teemoihin on selvää, miltä tuleva digitaalikauppa näyttää. Alusta ei ylpeä suurella joukolla käyttövalmiita asetteluita. Kaiken kaikkiaan on valittavana noin 125 teemaa. Jokaisessa teemassa on erilaisia ​​tyylejä, mikä tarkoittaa hieman enemmän muunnelmia.

Kaikki mallit on jaettu ilmaiseksi ja maksettuksi. Vain 7 125-mallista on kuitenkin saatavana ilmaiseksi. Loput vaihtelevat välillä 140–250 dollaria, mikä ei ole niin kustannustehokasta kuin jotkut voisivat odottaa. Toisaalta kaikki mallit ovat reagoivia ja tarjoavat pääsyn CSS / HTML: ään aina, kun joudut mukauttamaan verkkosivustoa. Tässä tapauksessa tarvitset hyviä koodaus- ja web-suunnittelutaitoja.

Bigcommerce-teeman mukauttaminen

Trafarettimallit näyttävät melko tyylikäs. Lisäksi kaikkia teemoja on helppo mukauttaa. Esimerkiksi törmäät urheiluvaatteiden myymälän malliin, josta pidät erittäin paljon. Sen muuttaminen kirjakauppaksi on tuskin haaste. Huono uutinen on, että kaikki mallit tulevat ilman vedä ja pudota -editoria, mikä on valtava miss. Jos haluat siirtää objekteja, korvata osioita tai poistaa elementtejä, tarvitset erillisen integroinnin.

Teemaeditorin avulla voit työskennellä vain tyyleillä ja väreillä. Kompensoidaksesi intuitiivisen teemaeditorin puuttumista, alusta tarjoaa erilaisia ​​esikatselutiloja, joilla voidaan tarkistaa verkkosivustosi näyttäminen älypuhelimissa, tablet-laitteissa tai kannettavissa tietokoneissa, joiden näytön koko on erilainen.

4. Asiakastuki

BigCommerce tekee hienoa työtä asiakastuen suhteen. Se tarjoaa useita kanavia yhteydenpitoon järjestelmän valtavan lisäksi tietopohja ja verkkoyhteisö on aina valmis antamaan käsi.

Käyttäjät voivat käyttää joitain tyypillisiä tapoja ottaa heti yhteyttä tukiasiantuntijoihin. Ne sisältävät:

 • Live Chat.
 • Puhelin.

Jotkut käyttäjät kuitenkin sanovat, että näillä menetelmillä ei ole mitään järkeä, kun asia on melko monimutkainen. Jotkut asiakkaat eivät arvosta puhelimen roikkumista pitkään odottaessaan vastausta. Tästä syystä BigCommerce-tietokannan valitseminen voi olla parempi ratkaisu. Se esittelee yksityiskohtaisia ​​opetusohjelmia, videoita, opetusoppaita ja muuta verkkofoorumien lisäksi.

5. Hinnoittelupolitiikka

Jos et edelleenkään pysty selvittämään, sopiiko BigCommerce sinulle vai ei, voit hyötyä ilmaisesta 15 päivän kokeilujaksosta ja tutkia sen ominaisuuksia ja toimintoja reaaliajassa. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse antaa henkilökohtaisia ​​tietoja tai luottokorttitietoja. Paina vain “Aloita kokeilu” ​​-painiketta ja rakenna ensimmäinen digitaalikauppa.

Jos kaikki sopii sinulle hyvin, sinulle tarjotaan valita neljästä eri suunnitelmasta. Jokainen paketti vaatii kuukausimaksuja hinnoittelupolitiikan mukaisesti. Samanaikaisesti sinulla on mahdollisuus säästää jopa 10%, jos maksat vuoden etukäteen. Se kuulostaa hyvältä tarjoukselta. Emme kuitenkaan suosittele maksamaan koko vuotta, ellet ole 100% varma, että alusta vastaa vaatimuksiasi.

Suunnitelmat ovat seuraavat:

 • Vakiosuunnitelma maksaa 29,95 dollaria / kk rajattomalla kaistanleveydellä, lisättävillä tuotteilla ja tallennuksella. Se on hyvä pienille kaupoille, joiden liikevaihto ei ylitä 50 000 dollaria vuodessa.
 • Plussuunnitelma maksaa 79,95 dollaria / kk asiakassegmenttiominaisuuksilla ja hylätyllä ostoskorisäästöllä. Se on hyvä keskisuurille kaupoille, joiden liikevaihto ei ylitä 150 000 dollaria vuodessa.
 • Pro-suunnitelma maksaa 249,95 dollaria / kuukausi. Paketti sisältää mukautetun SSL: n, Google-arvostelut ja paljon muuta. Hyvä kauppoille, joiden liikevaihto ei ylitä 400 000 dollaria vuodessa.
 • yritys – yksilöllisesti räätälöity ratkaisu suurille yrityksille, joilla on korkeat myyntimäärät ja tulot. Hinnat riippuvat liiketoiminnan tyypistä ja monimutkaisuudesta.

6. Hyödyt ja haitat

BigCommerce sijoittuu melko korkealle verrattuna muihin suosittuihin verkkokauppapaikkoihin. Se tarjoaa joukon ydinominaisuuksia käynnistä vakaa verkkokauppa. Järjestelmä on kehittynyt vuosien varrella tarjoamalla yksinkertaisempia tapoja huolehtia kaupan varastosta sekä markkinoida ja mainostaa sivustoasi. Joitakin raaputtavia arvosteluja ja valituksia kuitenkin tapahtuu. On korkea aika korostaa kaikkia tärkeimpiä osumia ja puutteita, jotka BigCommerce on toimittanut.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Helppo käyttää alusta alkaen.
&# x2714; Valmiit reagoivat mallit.
&# X2714; Yli 600 lisäosaa ja integraatiota.
&# X2714; Laajennetut kassa-, laskutus- ja lähetysominaisuudet.
&# X2714; Kattava tietopohja.
✘ Rajoitettu ilmainen malli.
✘ Monimutkainen verkkosivusto perustettu.
Hieman liian pricy.

7. Kilpailijat

BigCommerce onnistui ottamaan johtoaseman markkinaradallaan joidenkin ilmeisten etujen ja joustavuuden ansiosta. Samanaikaisesti syntyy joitain muita suuria verkkokauppaalustoja, joissa on mahtavia vaihtoehtoja, jotka tekevät niistä parempia vaihtoehtoja BigCommercelle.

BigCommerce vs ShopifyBigCommerce vs Ecwid

Vertaa ja vertaile kaikkia käytettävissä olevia vaihtoehtoja valitaksesi instrumentin, jolla on kaikki tarvittava projektivaatimusten täyttämiseksi.

johtopäätös

BigCommerce on selvästi johtava ostoskorijärjestelmä, jonka avulla käyttäjät voivat rakentaa digitaalikauppojaan tyhjästä ilman ammatillista apua. Sen mukana tulee yksinkertaisia ​​järjestelmänvalvojan ominaisuuksia, koska edistyneiden teemaeditorien puuttuminen voi olla haaste muille kuin teknikkoille. Alusta on laajennettu sovellusekosysteemi, jossa on yli 600 sovellusta integroitavaksi.

Toisaalta järjestelmä saattaa näyttää hieman liian hinnalliselta pienille kaupoille, kun taas yritykset voivat täyttää hiukan rajoitetun määrän edistyneitä verkkokaupan ominaisuuksia. Kaikista mahdollisista putouksista huolimatta BigCommerce on edelleen yksi parhaista avoimen lähdekoodin ratkaisuista.

Kokeile BigCommerce nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map