Blokit arvostelu

Blocsapp.com-arvostelu


blocs (nykyinen versio 3.4.2) – on ohjelmisto, jota käytetään verkkosivustojen luomiseen Mac OS: ssä (10.10 Yosemite ja sitä korkeammat). Tämä on ainutlaatuinen niche-tuote, jonka päätavoite on tarjota Mac-käyttäjille premium-verkonrakennustyökalu. Windowsille ei ole erillistä tuoteversiota. Kohderyhmä on vain Mac-käyttäjät.

Blokit on a ladattavat ohjelmistot käytetään luomaan mainossivustoja, aloitussivuja ja portfolioita. Applen ideologia on tuotteen perusta: pääidean mukaan käyttäjän on saatava esteettinen ilo työskennellä sovelluksen kanssa. Ohjelman laatu ja laaja toiminnallisuus edistävät tätä tavoitetta.

Blokkien sijainninmäärityksessä käyttäjän vaikutelmat ja kokemus ovat etusijalla. Suurin osa käyttäjistä ymmärtää, että jos web-suunnittelijat ovat huomattavasti investoineet käyttöliittymäsuunnittelun kehittämiseen, niin myös muut ominaisuudet tarjotaan kunnollisella tasolla. Voidaanko tätä lausetta soveltaa ryhmiin? Se ei ole vielä aivan selvää. Joten tehdään yksityiskohtainen analyysi nyt saadaksesi selville.

1. Helppokäyttöisyys

Ohjelmisto on kehittynyt julkaisunsa jälkeen. Blocs 3 -versiosta on tullut entistä käyttäjäystävällisempi ja käytännöllisempi. Aloittelijat tarvitsevat tietysti vielä jonkin verran aikaa järjestelmän toiminnan ymmärtämiseen, kun taas pääsy CSS-määritteiden muokkaamiseen vaatii jonkin verran teknistä tietoa.

Toisaalta rakennusprosessi on tullut paljon helpommaksi verrattuna aikaisempiin ohjelmistoversioihin. Tavallinen käyttäjä voi tarvita noin useita päiviä luodakseen valmis-verkkosivuston, joka sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet. Blokit yhdistävät valmiita elementtejä ja lohkokirjastoja, jotka voidaan säätää tyhjään verkkosivustojen kankaaseen.

Käyttäjät pääsevät kokoelmaan sivuelementtejä, jotka sisältävät otsikot, lomakkeet, kuvat ja muut mukautettujen rakennelohkojen lisäksi, jotka sisältävät tyhjiä sarakkeita, sivutiloja kuville ja tekstisisällölle jne. Lisäksi uusi versio tukee HTML5: lle, joka varaa paljon tilaa ammattikoodereille ja verkkosuunnittelijoille ainutlaatuisten sivustoasettelujen luomiseksi.

Päästä alkuun

Vaikka Blocs on verkkosivustojen rakennussovellus, se tulee ladattavana ohjelmistona. Päästäksesi sen ominaisuuksiin tarvitset joko kokonaisen lisenssin tai valita ilmaisen kokeiluversion. Molemmissa tapauksissa järjestelmä pyytää antamaan henkilökohtaisia ​​tietoja. Kun kirjautumisprosessi on valmis, voit ladata ja asentaa valitun ohjelmistoversion.

Blokkien rekisteröinti

Verkkosivun muokkausprosessi

Kuten olemme aiemmin maininneet, ohjelmisto tarjoaa valmiit kankaansa, joita on helppo muokata ja muuttaa. Käyttäjät voivat lisätä tyhjiä sarakkeita sekä välilyöntejä kuville ja teksteille. Toinen tapa on käyttää lohkoja ja elementtikirjastoja. Täältä löydät sivuelementtien ja osioiden kokoelmat, jotka voidaan lisätä napsautuksella. Blocs 3 sisältää vedä ja pudota -toiminnot, joiden avulla elementtien sijainnin muuttaminen on helppoa.

Uutta uudesta ohjelmistoversiosta on, että nyt koko sivustohierarkia on osoitettu vasemmassa sivupalkissa. Voit päästä mihin tahansa osioon tai elementtiin helposti, sen sijaan, että vaihtaisit eri näyttöjen välillä, kuten se oli edellisessä versiossa. Sama on pudottamalla uusia tiiliä sivulle. Valitse vain yksi ja vedä se tarvittavaan tilaan. Täällä olemme välilehtiä sisältöruutuihin, kuvagalleriaan, soittimiin, otsikoihin, yhteystietoihin, sosiaalisen median painikkeisiin jne.

Alustan mukana tulee CSS-luokaneditori. Käyttäjät voivat vapaasti muokata lohkoja ja elementtejä, varmistaen, että ne näyttävät ja toimivat erinomaisesti eri laitteissa näytön koosta huolimatta. Lisäksi järjestelmä tarjoaa sivun lähdekoodin täydellisen hallinnan HTML5-tuen lisäksi. Kokeneet kooderit arvostavat ohjelmoinnin joustavuutta, kun taas aloittelijat voivat hyötyä ominaisuuksista, kuten ScrollFX-säätimistä. Keskustelemme molemmista hieman tarkemmin katsauksessa.

Käynnissä

Blocs 3 -sovellus kehitettiin verkkosivustojen ja sivujen rakentajana. Se ei tarjoa hosting-palveluita. Sinun on huolehdittava siitä itse. Hyvä uutinen on, että jotkut yksinkertaiset ja silti suositut CMS-alustat tukevat uutta versiota. Niitä ovat Cushy, Pulse, October ja jotkut muut. Se varmistaa verkkosivustojen tiedostojen saumattoman integroinnin sisällönhallintajärjestelmän ja sen tietokannan kanssa.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Blocs-sovellus saattaa olla hyvä paketti molemmille aloittelijoille, jotka alkavat vain selvittää järjestelmän toimivuutta, sekä ammattikoodereille, jotka etsivät mahdollisuutta luoda niiden ainutlaatuiset asettelut. Ohjelmisto-ominaisuudet voidaan myös jakaa kahteen pääryhmään. Ensimmäinen ryhmä on tarkoitettu käyttäjille, jotka eivät halua sukeltaa syvälle muokkausprosessiin. Toinen on tarkoitettu luovampaa ajatteleville ihmisille.

Rakennettu Bootstrap 4: lle

Ohjelmoijat ja ohjelmoijat oppivat mielellään, että uusi Blocs-versio kehitettiin Bootstrap 4: llä. Kehystä tuetaan eri laitteille, kuten älypuhelimille ja tablet-laitteille. Käyttäjät voivat vapaasti ottaa käyttöön eri ulottuvuuksia jokaiselle elementille tai osiolle, jotta se näyttää hyvältä erityyppisissä laitteissa näyttökoosta, kantoaallosta jne. Huolimatta. Kaikki verkkosivustosi toimivat hyvin huolimatta väliaikoista..

Tuki HTML5: lle

Ohjelmistoa muokattiin tukemaan HTML5-määritteitä. Sen avulla on mahdollista luoda tietokerroksia käsittelemättä tietokantoja. Tarvitset vain lohkon tai elementin valitsemisen ja tarvittavien määritteiden lisäämisen Inspector-paneelin avulla. Vaikka suurin osa sivujen ja verkkosivustojen rakentajista ei koskaan takaa virheetöntä sivuston toimintaa, jos otat omat määritteesi käyttöön, Blocs 3: lla on esikatselutila, jolla voidaan tarkistaa, kuinka HTML-, PHP- tai JavaScript-luomuksesi näyttävät valehtelijalta reagoidessaan.

ScrollFX-säätimet

Olemme jo sanoneet muutaman sanan tästä ominaisuudesta. Se on suunniteltu aloittelijoille, jotka haluavat tehdä verkkosivustoistaan ​​näyttämään hieman viileämmiltä. Ajatuksena on lisätä erilaisia ​​tehosteita joihinkin verkkosivustojen elementteihin, kun sivua vieritetään. Ne voivat sisältää häipyviä tai animaatiotehosteita. Ohjauspaneelin avulla voit toteuttaa jokaisen niistä helposti. Valitse vain tarvitsemasi elementti ja valitse se miltä se näyttää vierittäessäsi.

Valintaruudun tyyli

Blokit -valintaruudun tyyli

Tämä erityinen tiili auttaa edistyneitä käyttäjiä syöttämään HTML-koodin kappaleen. Tästä eteenpäin Blocs 3 -käyttäjät voivat muuttaa valintaruudun ulkoasua. Perinteisen version lisäksi on myös mobiilitila, joka antaa modernin ilmeen. Lisäksi voit asettaa joko pystysuoran tai vaakasuoran valintaruudun pinoamisen.

Paikallisverkon esikatselu

Erinomainen ominaisuus kaikille paikallisille verkkoyhteyksistä hyötyville Mac-käyttäjille. Sen avulla voit esikatsella sivustosi ulkonäköä eri laitteissa, jotka on kytketty samaan verkkoon kuin Mac-käyttöinen kannettava tietokone. Sen lisäksi, että pystyt esikatselemaan kaikkia sivuja, voit myös muokata joitain niiden osia suoraan selaimessa.

Kuvakeeditori

Blocs-kuvakeeditori

Käyttäjät saavat täyden hallinnan kuvakkeista ja mahdollisuuden muuttaa niitä kuvien avulla äskettäin kehitetyn Icon-tiilien avulla. Ensinnäkin, sinun on valittava joukosta valmiita kuvakelohkoja. Sitten voit korvata esiasetetun kuvakkeen omalla ja säätää 5 käytettävissä olevaa kirjasinta, jotta se näyttää tarttuvalta.

Kerrospuun asetukset

Estää kerrospuun asetukset

Kuten olemme aiemmin maininneet, ryhmät 3 kuvaa sivujärjestystä, jossa kaikki elementit ja osat ovat samassa ikkunassa, ilman tarvetta vaihtaa tilojen välillä. Samanaikaisesti kerrospuu varmistaa nopean yleiskatsauksen kaikista valitun sivun elementeistä. Tästä lähtien voit käyttää myös erilaisia ​​vaihtoehtoja tasojen käsittelemiseen. Ne sisältävät poistamisen, tiivistämisen, kopioimisen ja muut toiminnot, joissa väriavaimet ja muut kohdat määritetään kaikkien tasojen järjestämiseksi tehokkaimmalla tavalla.

Yleensä Blocs-toiminnallisuus on keskitasolla. Sen tärkeimmät edut ovat mielenkiintoinen suunnittelu ja vakioominaisuuksien alkuperäinen esitys. Ne riittävät suunnittelemaan houkuttelevia yrityssivustoja, jopa sellaisia, jotka eivät hyväksy online-maksuja. Sovellus vaatii isännöinnin ja joskus CMS: n, joka on sen kanssa yhteensopiva. Blokit eivät itsessään ole erillinen työyksikkö. Tärkein haittapuoli on, että ohjelmisto on saatavana vain Mac-käyttäjille.

3. Suunnittelu & Mallit

Järjestelmä ei tarjoa valmiita malleja oletuksena. Käyttäjät voivat kuitenkin valita blokkien toimittamia maksettuja malleja. Virallisen verkkosivuston malliosassa on tällä hetkellä saatavana 36 asettelua. Niitä myydään paketeina. Hinta riippuu luotavien verkkosivustojen lukumäärästä. Jokaisessa teemassa on esikatselutila ja yksityiskohtainen kuvaus, joka sisältää rakennuspäivämäärän, käytetyt kehykset (tällä hetkellä Bootstrap 4), vaatimukset, uusimmat päivitykset, versio jne.

Blocks-malli

Kokeneet kooderit arvostavat kykyä luoda sivusto aihiosta käyttämällä erityisiä ohjelmointityökaluja, joista olemme aiemmin puhuneet. Hallintapaneelissa on esikatselutila, jolla voidaan tarkistaa sivuston ulkoasu työpöydällä, mobiililaitteissa tai tableteissa.

Lisäksi järjestelmällä on CSS-muotoiluvaihtoehtoja, joilla voidaan muuttaa elementtien mittoja ja antaa niiden vastata mobiililaitteiden käyttäjien vaatimuksiin. Luokkaeditori pystyy säätämään samat paletinvärit eri elementtien välillä, jotta ne näyttävät hyvältä myös eri laitteissa. Selauspalkki luodaan automaattisesti näytön mittojen mukaisesti.

4. Asiakastuki

Blokit tarjoavat käyttäjille riittävän määrän asiakastukivaihtoehtoja, kuten foorumi, Vimeo-kanava ja Tietokeskus. Kaikissa niissä on hyvä laatu, etenkin FAQ ja video-oppaat. Voit ottaa yhteyttä kehittäjiin online-tukipalvelun kautta, kun taas viimeisimmät uutiset ovat saatavilla virallisessa blogissa tai Twitter-kanavalla.

Kaikki oppaat sallivat hakusuodattimen käytön. Ne ovat yksityiskohtaisia ​​ja jaoteltu luokkiin. Teknisen tuen laatu on ok. Jos haluat ottaa yhteyttä siihen, sinun tulee olla rekisteröity Blocks-käyttäjä. Muuten, täällä ei ole live chat- ja sähköpostiviestintää. On vain lippujärjestelmä, jota voit käyttää.

5. Suunnitelmat & hinnoittelu

Kuten katsauksen ensimmäisessä kappaleessa todettiin, ohjelmisto on saatavana ilmaisena kokeiluversiona. Tarvitset vain ilmoittaa perinteiset henkilökohtaiset tiedot ja päästä lataussivulle ilmaisella lisenssillä. Toinen tapa on ostaa virallinen versio, joka maksaa tällä hetkellä 99,99 dollaria. Hinta voi koskea arvonlisäveroa. Joten älä ylläty, jos lopullinen hinta on hiukan korkeampi. Käyttäjät, joilla on jo edellinen Blocs 2 -versio, voivat päivittää uudempaan 30%: n alennuksella.

Blokkien hinnoittelu

Älä unohda lisenssin lisäksi, että joudut joutua maksamaan myös ohjelmistomallit. Ne ovat saatavilla tilauksen perusteella. Käyttäjät voivat valita kolmesta päävaihtoehdosta:

 • Yksi malli maksaa $ 49 mukaan lukien yhden vuoden päivitykset ja tuki.
 • Kaikki mallit ovat saatavilla osoitteessa $ 199 mukaan lukien tulevat levitettävät teemat.
 • Kaikki mallit + oppaat maksavat $ 299 ja sisällyttää kaikki Blocs-teemat ja -oppaat yhteen pakettiin.

Blokkien hinnoittelu

6. Hyödyt ja haitat

Suurin blokkien etu on visuaalisen editorin ainutlaatuinen suunnittelu ja esitys. Kohderyhmän – Mac-käyttäjien – erottuva määrittely edistää palvelun etuja. On selvää, että sovellus luotiin tyhjästä, ilman ulkoisten palveluiden kopiointia. On selvää, että perusrakenteelliset periaatteet ja vuorovaikutustavat WYSIWYG-editorin kanssa säilyvät. Korostamme seuraavia lohkojen käytön etuja:

 • Mahdollisuus luoda rajoittamaton määrä verkkosivumalleja;
 • Yhteensopivuus mallien kanssa useita CMS;
 • Mahdollisuus tallentaa erillisten verkkosivujen teemoja;
 • Vaihtoehto muokata elementtiluokkien ominaisuuksia graafisessa käyttöliittymässä (Class Manager -paneeli);
 • Responsiivinen mallisuunnittelu;
 • Editorin käytön vertaileva yksinkertaisuus;
 • Tyylikäs käyttöliittymä;
 • Laatu FAQ.

On muitakin etuja, jotka ovat vähemmän merkittäviä tai ilmeisempiä. Esimerkiksi, yhdellä napsautuksella tehtävien brics-paikannusmekanismien toiminta on ilmestynyt – tämä ei edes vedä, vaan vain yhdellä napsautuksella. Pidimme myös joukosta vaikutuksia ja niiden käytön mukavuuden. Täällä on monia positiivisia piirteitä. Blokkien haitat ovat kuitenkin myös ilmeisiä. Nämä sisältävät:

 • Julkaistujen verkkosivustojen korkeat kustannukset;
 • Monimutkainen verkkosivustojen julkaisujärjestelmä aloittelijoille;
 • Integroidun FTP-hallintaohjelman puuttuminen;
 • Lähes täydellinen tehottomuus käyttää ohjelmaa ilman CMS: tä.

Myös käytön yksinkertaisuus on kyseenalainen, koska oletuksena ei ole valmiita malleja. Sinun on ostettava ne tai luotava itse. Toimittajan teknisestä yksinkertaisuudesta huolimatta monet aloittelijat eivät pysty tässä käynnistämään miellyttävää verkkosivustoa, jolla on yksilöllinen suunnittelu. Taitoja tarvitaan sen tekemiseen. Siksi blokkien käyttö laukaisee ylimääräisiä taloudellisia investointeja malleihin ja CMS: ään.

johtopäätös

Blokit ovat hyvä markkinarako. Se toimii hyvin yrityssivustojen käynnistämisessä, joissa on pieni määrä sivuja, kuten mainossivustoja, portfolioita ja aloitussivuja. Jos lähestyt web-kehitysprosessia viisaasti, sivustot ovat houkuttelevia ja toimivia. Huolimatta miellyttävästä käyttöliittymästä ja yleisistä positiivisista vaikutelmista työprosessista, tämä sovellus ei ole paras valinta keskivertokäyttäjälle.

Blokkeja voidaan pitää tyylikkäinä HTML-verkkosivun editorina, joka vaatii lisätyökaluja verkkosivuston julkaisemiseen. On vaikeata käyttää sitä itsenäisesti. CMS: n kanssa työskennellessä tilanne muuttuu parempaan suuntaan, vaikka tätä järjestelmää ei ole mahdollista kutsua mukavaksi ja halpoksi. Sinun on hallittava FTP-hallinta, isäntäasetukset ja itse CMS. Tämä on melko ylivoimaista henkilölle, joka haluaa luoda ensimmäisen verkkosivuston, eikö se ole?

Tässä herää kysymys: miksi käyttää levyjä, jos tämä on niin monimutkaista? Ehkä on järkevää valita a sopivampi verkkosivustojen rakentaja ja lopettaa yksinkertaisten asioiden tekemisen vaikeaksi? Joka tapauksessa on paljon yksinkertaisempaa ja edullisempaa käyttää laadukasta pilvisivusto-rakentajaa WYSIWYG-editorin kanssa. Saat hosting, malleja, bonuksia (kuten ilmainen verkkotunnus tai jotain sellaista) ja mikä todella tärkeätä, yksi käyttöliittymä koko web-rakennusprosessille. Täällä on myös helpompaa suorittaa maksuja – kaikki löytyy samasta käyttöliittymästä.

Aivan kuten mikä tahansa muu työpöydän web-rakennussovellus, Blokit eivät voi kilpailla tunnettujen pilvisivustojen rakentajien kanssa. Kyse ei ole tuotteen laadusta. Kyse on tyypistään: sovellus vaatii enemmän teknisiä taitoja hyödyntääkseen etuja verrattuna verkkosivustojen rakentajiin, ja se varmistaa myös samanlaisen tuloksen. Joten miksi tehdä asioista monimutkaisia? Valitettavasti Blocs on alun perin menetetty tapa vallitsevalle käyttäjämäärälle.

Lataa levyjä Macille

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map