Bluehost arvostelu

Bluehost – on todistettu veteraani hosting-palveluiden kapealla alueella. Vuonna 1996 perustettu se on kasvanut suositelluksi verkkosivustoksi # 1 WordPress.org. Se tarkoittaa, että kaikki CMS-pohjaiset verkkosivustojen omistajat voivat hyötyä uskomattomista ansioista, kuten yhden napsautuksen asennuksesta, monista lisäyksistä, skripteistä ja muusta. Toisaalta, Bluehost on WordPress-suosikki ja se ei ole ainoa asia, joka tekee yrityksestä niin erityisen.


Alustalla on yli 5 miljoonaa verkkosivustoa maailmanlaajuisesti. Se tarjoaa koko joukon uskomattomia ominaisuuksia kohtuuhintaan pääsyhinnan, vankan asiakastuen ja edistyneiden sovellusten lisäksi verkkokauppaprojektit ja lisäosat yrityksille, jotka haluavat luoda vahvan online-edustuston. Tällä kertaa sukellamme syvästi kaikkiin mahdollisiin osumiin ja missauksiin, jotka suorittaa yksi tunnetuimmista ja luotettavimmista palveluntarjoajista.

1. Hyödyt ja haitat

Yhtiö tekee parhaansa toimittaakseen korkealaatuisia palveluita. Se esittelee omistautuneiden ammattilaisten ryhmän, jossa on 750 työntekijää, jotka työskentelevät ympäri vuorokauden. Tästä syystä yritys näyttää olevan hyvä valinta, vaikka verkkosivustojen omistajien tulisi silti harkita pieniä alamäkiä. Katsotaanpa Bluehostin hyviä ja huonoja puolia.

Bluehost-ammattilaiset:

 • Vahvat käyttöajan hinnat – Keskimääräinen käyttöaika on 99,99% vuoden 2018 aikana ilman kriittisiä alamäkiä edes kovimmissa liikennepiikissä. Tämä tosiasia asettaa yrityksen ensimmäiselle sijalle muiden isännöintipalveluntarjoajien joukossa.
 • Nopea sivun lataus – Bluehost on parantanut suorituskykyään huomattavasti viime vuosina. Nyt se voi ylpeillä todennäköisesti nopeimmalla sivun latausnopeudella 424 ms. He onnistuivat lisäämään keskimääräistä lastausaikaa 300% vuodesta 2016.
 • Edullinen suunnitelma – Web-isäntä tarjoaa alhaiset osallistumismaksut ja hinnat suunnitelmilleen. Ne eivät ole kaukana halvimmista palvelinratkaisujen tarjoajista, mutta tarjoavat silti hyvän vastineen kaikille tarjoamilleen ominaisuuksille.
 • Turvallisuus ja joustavuus – Bluehost lumihoitaa sinua sovellusten ja lisäosien avulla. Alusta voidaan helposti integroida Google Appsin, CloudFlaren ja muiden globaalien sovellusmarkkinoiden kanssa. Valitse vain sovellus ja asenna se yhdellä napsautuksella. Turvallisuuskeinoista huolimatta Bluehostilla on riittävästi keinoja torjua hakkereiden riskejä ja hyökkäyksiä. Nämä keinot vaihtelevat työkaluista, kuten Spam Hammer tai Spam Expert, linkkien suojauksen lisäksi ja muilta.

Emme yksinkertaisesti voi unohtaa sitä tosiasiaa, että Bluehost on suosituin WordPress.org-verkkoisäntä. Se tarkoittaa runsaasti päivityksiä ja mukautusmahdollisuuksia kaikille käyttäjille, joilla on WordPress-pohjaisia ​​verkkosivustoja.

Bluehost haitat:

 • Ei ilmaista verkkosivustojen siirtoa – Toisin kuin muut web-isännät, Bluehostilla ei ole ilmaista verkkosivustojen siirtymistä. Se voi olla haittapuoli käyttäjille, joiden budjetit ovat rajoitetut.
 • Ei ilmaista kokeilua – Isännöinnissä ei oikeastaan ​​ole ilmaista kokeiluversiota, vaikka se tarjoaa silti 30 päivän rahat takaisin -jakson. Se tuskin on ongelma, kun otetaan huomioon alhaiset suunnitelman hinnat.
 • Hankala pääsyhinta – Yrityksen perussuunnitelma maksaa sinulle 2,95 dollaria kuukaudessa. Saatat olla yllättynyt, kun näet 4,95 dollarin laskun 36 päivän kuluttua isäntäkoneesta. Toisaalta 4,95 dollaria näyttää silti alennukselta ottaen huomioon ominaisuudet, joita saat tästä rahasta.

Bluehost on ehdottomasti yritys, joka valitsee pienistä haittapuolista huolimatta. He eivät koskaan ylipainoista hämmästyttävää joukko upeita ominaisuuksia ja mahdollisuuksia # 1 verkkoisäntä. Katsotaanpa tarkemmin mitä voit saada hyvästä arvosta.

2. Isäntäominaisuudet

Bluehost on paljon muutakin kuin yksinkertainen verkkosivustojen ylläpito. Sen mukana tulee laaja luettelo ominaisuuksista ja palveluista, satoja sovelluksia, joukko hosting-vaihtoehtoja ja ominaisuuksia niille geeksille, jotka etsivät mahdollisuutta käyttää SSH- tai FTP-tiedostoja. Tutustu Bluehostin keskeisiin ominaisuuksiin:

Bluehost-ohjauspaneeli

 • Intuitiivinen ohjauspaneeli – Jos pidät puhtaasta ja käyttäjäystävällisestä suunnittelusta, Bluehost täyttää ehdottomasti odotuksesi. CPanelissa on helppo navigoida kaikkien päätoimintojen kanssa yhdessä paikassa. Sinua ei pakota selaamaan monien pöydien tai osioiden läpi. Tarvittavan työkalun löytäminen on nopeaa ja helppoa.
 • Valtava Bluehost Marketplace – Kun olet kirjautunut sisään, käytät kirjaimellisesti tuhansia erilaisia ​​sovelluksia, lisäosia ja skriptejä t mukauttaaksesi verkkosivustoasi. Muodosta loputtomat WordPress-teemat ja kuvagalleriat markkinointityökaluihin, ostoskärryihin. live chat-palvelut ja muut.
 • Lokalisoitu SEO ja sisältömarkkinointi – Sinun on nostettava verkkosivustosi hakuprosenttia mainostamaan tiettyjä sivuja, Bluehost tarjoaa paikallisia SEO-strategioita, kun taas asiantuntijaryhmä tuottaa jatkuvasti SEO-ystävällistä sisältöä projektillesi.
 • verkkokaupan ominaisuudet – Bluehost tekee kiinteän digitaalikaupan perustamisen erittäin helpoksi. Voit valita Plus-suunnitelman hyödyntääksesi rajoittamatonta tallennustilaa ja lisätä niin monta tuotetta kuin tarvitset. Järjestelmä tarjoaa sinulle SSL-sertifikaatin monien ostoskärryjen, kuten Zen, OS Commerce, Agora ja muut, lisäksi.
 • Sovellus yrityssivustoille – Mobiilisovellus varmistaa sormenpäähän pääsyn yhteyteen miljoonien menestyneiden aloittajien ja yrittäjien kanssa ympäri maailmaa. Saat pääsyn moniin käyttöohjeisiin, analytiikkaan, maustetuihin neuvoihin ja muuhun.

Alusta tarjoaa kaiken mitä tarvitset paitsi verkkosivustosi isännöintiin, myös käynnistääksesi vankan mobiiliystävällisen verkkoprojektin tyhjästä. Tarvitset vain valita ilmaiset neuvottelut, jotka ovat saatavana jokaiselle Bluehost-asiakkaalle.

Lue myös: Kuinka luoda verkkosivusto ja isännöidä sitä.

3. Suorituskyky

Bluehost näyttää työskentelevän ahkerasti parantaakseen asiakkaiden hosting-kokemusta. Yhtiö on lisännyt sivujen latausnopeuttaan verrattuna aikaisempiin vuosiin. Keskimääräinen nopeus on 424 ms, mikä asettaa alustan viiden nopeimpaan maailmanlaajuisesti saatavilla olevaan verkkoisäntään.

Suuri käyttöaika on toinen tärkeä ominaisuus niille, jotka etsivät suurta suorituskykyä. 99,99% -aste näyttää enemmän kuin virheetöntä, kun otetaan huomioon säännölliset järjestelmäpäivitykset ja toimintahäiriöiden valvonta. Kaikissa asioissa on otettava huomioon useita yhtiön tarjoamia hosting-vaihtoehtoja. Jaetun ja VPN-isännöinnin lisäksi käyttäjät voivat hyötyä pilvisivustoista sekä omistetuista ja WordPress-palvelinratkaisuista.

Lue myös: Kuinka selvittää, missä verkkosivustoa ylläpidetään.

4. Turvallisuus

Turvallisuus on ehdottomasti kenttä, jonka Bluehost tekee parhaansa. Jokainen verkkosivuston omistaja hyötyy kolmikerroksisesta roskapostisuojasta. Se koostuu kolmesta päätekijästä, mukaan lukien:

 • Roskapostiasiantuntija.
 • Roskapostin vasara.
 • Apache Spam Assassin.

Suojausvälineet kattavat myös käyttäjien postilaatikon, pääsyn tukkeisiin, IP-mustan listan, SSH-pääsyn ja paljon muuta. Voit mukauttaa suojausominaisuuksiasi muuttamalla suodattimia ja asetuksia. Integroi verkkosivustosi CloudFlare -sovelluksella yhdellä napsautuksella suojautuaksesi pienimmältäkään vihjeelle DDOS-hyökkäyksille.

5. Asiakastuki

Asiakaspalvelu on erittäin nopeaa. Bluehost-asiantuntijat ovat erittäin ystävällisiä ja valmiita auttamaan ympäri vuorokauden. Yhtiö väittää ratkaisevansa ongelman 15 minuutissa. Ryhmä kaasuttaa erityisen hälytysjärjestelmän, joka ilmoittaa asiakkaille mahdollisista seisokkeista etukäteen, jotta he voivat valmistautua. Voit vapaasti ottaa yhteyttä jollain seuraavista tavoista:

 • Live-keskusteluvaihtoehto.
 • Puhelin.
 • Sähköposti.

Yhtiöllä on erilliset WordPress-tuki-avustajat CMS: ään liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi. Kaikilla asiakkailla on täysi pääsy alustan tietokantaan, joka tuo esiin runsaasti oppaita, artikkeleita ja oppaita.

6. Hinnoittelupolitiikka

Bluehost tarjoaa kolme suurta suunnitelmaa kaikenlaisille isännöintipalveluille. Ei ole väliä, tarvitsetko jaettua hosting-palvelua tai WordPress-erityistä palvelinratkaisua, voit valita seuraavista suunnitelmista:

 • Perussuunnitelma maksaa 3,95 dollaria kuukaudessa (SWB-kävijöille – 2,95 dollaria kuukaudessa) + rajoittamaton kaistanleveys, ilmaiset SSL- ja WordPress-päivitykset ja 50 Gt tallennustilaa.
 • Plussuunnitelma maksaa 5,45 dollaria kuukaudessa + rajoittamaton määrä verkkosivustoja, kaistanleveyttä ja tallennustilaa, rajoittamaton verkkotunnus ja sähköpostitilit plus 200 dollaria erilaisille markkinointitarjouksille.
 • Choice Plus maksaa 5,45 dollaria kuukaudessa + kaikki rajattomat ominaisuudet roskapostin torjunta-asiantuntijan, verkkotunnuksen yksityisyyden ja sivuston varmuuskopion lisäksi.

Bluehost hinnoittelu

Jos haluat enemmän laajennettuja ominaisuuksia, voit hankkia Go Pron vain 13,95 dollaria kuukaudessa ja saada Choice Plus -sovelluksesta kaikki ominaisuudet omistetun IP-palvelun ja tehokkaan palvelimen lisäksi.

Mukava bonus: Bluehost tarjoaa jokaiselle uudelle asiakkaalle vuodessa ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti (vuoden jälkeen se on 12–14 dollaria vuodessa).

Käyttäjät voivat hyötyä tietyistä tarkemmista palvelinratkaisuista verkkosivustojen tarpeista ja vaatimuksista riippuen.

 • Pilvipalvelu mukana tulee kolme erilaista plankkia, joka maksaa 6,95–15,95 dollaria. Se voi olla hyvä ratkaisu pienille ja keskisuurille verkkosivustoille sekä sähköisen kaupan ja pienyritysten hankkeille, jotka tarjoavat jopa 6 Gt RAM-muistia ja tarpeeksi SSD-tallennustilaa sivustotiedostojen ylläpitämiseen.
 • VPS-hosting on joustava isäntäratkaisu, joka esittelee useita suunnitelmia niille, jotka haluavat enemmän resursseja. Suunnitteluhinnat vaihtelevat 19,9 dollarista 59,99 dollariin kuukaudessa sisältäen ilmaiset SSL-varmenteet ja jopa 3 TB kaistanleveyttä.
 • Dedicated hosting on paras veto valtaville ja monimutkaisille verkkoprojekteille, joissa on monimutkainen rakenne ja paljon tiedostoja tallennettavaksi. Käyttäjät voivat valita kolmesta suunnitelmasta, jotka maksavat 79,99 dollaria – 119,99 dollaria riippuen tarvittavien IP-osoitteiden ja suorittimen teknisten tietojen lukumäärästä. 24/7 -tuki ja ilmainen SSL toimitetaan kaikkien kolmen käytettävissä olevan suunnitelman mukana.
 • Linux-jälleenmyyjä hosting tarjoaa ResellerClub on loistava ratkaisu jälleenmyyjille, jotka etsivät parannettuja palvelinresursseja. Hinta per suunnitelma vaihtelee 10,99 dollarista 25,49 dollariin kuukaudessa. Saat tarpeeksi tilaa tiedon siirtämiseen rajoittamattoman sähköposti- ja cPanel-tilien, markkinointitarjousten ja muun lisäksi.

7. Kilpailijat

Olemme tarkistaneet erilaisia ​​palveluntarjoajia ja verranneet niitä Bluehostiin. Joten voimme päätellä, että Bluehost on esiteltynä jokaisesta kappaleesta, jonka olemme löytäneet täältä. Lue ne ja varmista seuraavat asiat:

Bluehost vs SiteGroundBluehost vs HostingerBluehost vs 1 & 1Bluehost vs iPageBluehost vs WeeblyRuututila vs. Bluehost

Pohjaviiva

Bluehost -katsauksemme on paljastanut paljon hienoja ominaisuuksia, jotka ovat ehdottomasti kiinnittämisen arvoisia. Siinä on kaikki mitä voit etsiä verkkoisäntästä Web-sivuston koosta, rakenteesta tai tavoitteista huolimatta.

Alusta voi olla hyvä yrityssivustoille, ammatillisille blogeille tai kiinteille digitaalikauppoille. Lisäksi se on tietysti ensimmäinen valinta kaikille WordPress CMS: llä luotuille sivustoille.

Se täyttää kaikki budjettiodotukset, kun otetaan huomioon suhteellisen alhaiset hinnat ja valtava paketti ominaisuuksia. Tuskin on ongelma vaihtaa suunnitelmien välillä ja valita laajempi luettelo Web-isäntäresursseista edulliseen hintaan. Kehittyneet tekniikat takaavat nopean suorituskyvyn ja turvallisuuden, mikä asettaa Bluehostin isännöintipalveluntarjoajien kärkiluetteloon.

Aloita Bluehostista

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map