BlueVoda-arvostelu

Bluevoda arvostelu


BlueVoda – on verkkosivustojen rakentaja käyttäjille, joilla on ei koodaustaitoja. Ohjelmisto on saatavana ilmaisena ladattavana pakettina. Se auttaa luomaan lähtö- ja keskitason hankkeita tyhjästä. Käyttäjät saavat joukon perustason web-kehitystyökaluja intuitiivisen editorin sisällä. Huolimatta siitä, että verkkosivustojen rakentaja on alun perin vapaa käyttämään, sinun on suoritettava se yhdessä VodaHost-palvelinratkaisun kanssa, joka on maksettu.

Ohjelmisto saattaa olla hyvä vaihtoehto muille kuin teknikkoille, jotka haluavat luoda käyttövalmis sivuston enintään 30 minuutissa. Palvelu näyttää kuitenkin vanhalta vanhoilla malleillaan ja HTML 4.01: llä melko vanhentuneita. Jotkut saattavat kaipaa edistyneempää vaihtoehtoa ottaen huomioon markkinoilla olevat SaaS-vaihtoehdot. BlueVoda tuskin korvaa a ammatillinen web-suunnittelija vaikka se saattaa silti toimia joihinkin pieniin hankkeisiin.

Hyvät ja huonot puolet

Jos joudut luomaan yksinkertaisen yhden sivun tai monisivuprojektit, joissa on perusviivarakenne ja toiminnallisuus, BlueVoda voi olla hyvä ratkaisu. Siinä on yksinkertainen toimittaja, jossa on vetämällä ja pudottamalla -toiminto elementtisten verkkokauppavaihtoehtojen lisäksi. Mutta jos tarvitset parempaa joustavuutta räätälöinnin ja suunnittelun suhteen, sinun on parempi valita kaikki-yhdessä-ratkaisut, kuten Wix.

BlueVoda-ammattilaiset:
BlueVoda haitat:
&# X2714; Tehokas toimittaja – itse toimittaja on melko helppo käyttää. Sillä on tarpeeksi toiminnallisuutta perussivurakenteen luomiseen joukolla peruselementtejä. vedä ja pudota -tekniikka voit luoda sivustoja, jotka muodostavat aihion enintään 30 minuutissa.
&# X2714; Yksinkertainen integrointi – BlueVoda tarjoaa useita integrointiominaisuuksia. Voit käyttää esimerkiksi joitain videoiden suoratoisto- ja toistosovelluksia, kuten YouTube ja Flash Player. Lisäksi on mahdollisuus kytkeä osa PayPal-toiminnosta.
&# X2714; Se on ilmainen – itse lisenssiä voidaan käyttää versiosta huolimatta.
&# X2718; Vanhentunut tekniikka – Järjestelmää käyttää HTML 4.01 -versio, kun taas mallilista näyttää hyvin vanhentuneelta.
&# X2718; Hosting-kysymys – BlueVoda-verkkosivustoja voidaan ylläpitää VodaHost-palvelimilla. Se on osa heidän yhteistyötä. Suunnitteluhinnat ovat tässä tärkein haittapuoli.
&# X2718; Rajoitettu räätälöinti – sinun ei pitäisi odottaa joukko sivuelementtejä ja lohkoja. Verkkosivun rakentaja näyttää hyvin rajoitetulta räätälöinnin ja verkkosivujen suunnittelun työkalujen suhteen.
&# X2718; Tuki vain Windows-käyttöjärjestelmälle.

Tämän seurauksena BlueVoda on vaikea saada valmiiksi kehittyneemmillä ja ajan tasalla olevilla verkkosivustojen rakennusalustoilla, vaikka se saattaa silti olla hyödyllinen.

Mihin se sopii?

Emme voi suositella BlueVodaa pitkäaikaisiin hankkeisiin. Ohjelmisto on hyvä käyttäjille, jotka haluavat poimia jonkin verran web-rakennustaitoja nolla kustannuksella. Se voi olla loistava ratkaisu kokeilla erilaisia ​​työkaluja, luoda tulevaisuuden verkkosivuston malli tai hallita sivustoja testitilassa. Jos aiot rakentaa hyvän online-maineen ja olla vuorovaikutuksessa kohdeyleisön kanssa, sinun tulisi etsiä päivitetympää ohjelmistoa.

Helppokäyttöisyys

BlueVoda ei ole selaimen sisäinen media. Se tarkoittaa, että sinun on ensin ladattava ohjelmisto ja asennettava se laitteeseesi. Käyttäjien tulee huomioida, että ladattava ohjelmisto on tarkoitettu vain verkkosivustojen muokkaamiseen. Se ei tarjoa hosting-palveluita tai ilmaista verkkotunnusta toisin kuin jotkut muut käyttöympäristöt. Toisin sanoen saat todella yksinkertaisen verkkosivustoeditorin, joka ei välttämättä ole yhtä helppoa kuin miltä se näyttää alusta alkaen. Huomaa, että alusta on tällä hetkellä saatavana vain Windows-käyttäjille.

Päästä alkuun

Ensimmäisessä vaiheessa sinun on ladattava viralliselta verkkosivustolta zip-tiedosto, jossa on uusin verkkosivustojen rakennusversio. Prosessi kestää alle minuutin. Seuraava vaihe sisältää yksinkertaisen varmennusprosessin. Tarvitset avaimen päästäksesi editoriin. Avaimen saamiseksi käyttäjien on ilmoitettava vain sähköpostiosoite ja salasana.

Bluevodan aloittaminen

Järjestelmä luo automaattisesti tervetuliaiskirjeen vahvistuslinkillä. Sitten sinut ohjataan edelleen sivulle aktivointikoodilla. Kirjoita koodi annettuun tilaan ja kirjoita verkkosivuston rakentaja.

Web-editori

Kun kirjoitat editoriin, tunnet kuin käytät vanhempaa Microsoft Office -versiota. Käyttöliittymä näyttää melkein samalta. Täällä meillä on kaikki tärkeimmät työkalut vasemmalla. Ne sisältävät joitain sivuelementtejä, integrointivaihtoehtoja, tekstialueita, gallerioita, valolaatikoita jne. Napsauta tarvittavaa elementtiä, niin se tulee näkyviin sivulle.

Bluevoda Web Editor

Löydät myös ruudukkoon perustuvia värinvalitsimia, repäisytyökalurivejä jne. Kaikki näyttää hyvin vanhentuneelta, kuten myös elementtien suunnittelu. Hyvä uutinen on, että muotoilu BlueVodan kanssa on erittäin helppoa. Jos haluat muuttaa elementtiä, kaksoisnapsauta sitä muuttaaksesi fontin kokoa, tyylejä, värejä, taustoja jne.

Käynnissä

Hyvä uutinen on, että verkkosivustojen rakentajalla on yksinkertainen FTP-vaihtoehto. Sen avulla voit ladata helposti kaikki sivustotiedostot ja asentaa ne VodaHost-palvelimelle. Kuten olemme aiemmin maininneet, BlueVoda ei tarjoa itse hosting- tai verkkotunnuksia. Sinun täytyy käsittele sitä erikseen.

ominaisuudet & Joustavuus

Sivustojen rakennuksen ominaisuuksista ei ole paljon sanottavaa. Sitä on varmasti helppo käyttää, ja sillä on joitain työkaluja projektin tekemiseksi hieman kiinnostavammaksi. Mutta se ei anna hyvää kokonaiskuvaa joustavuudesta.

Videon integrointi

Videon soittimet ja suoratoistoasetukset voivat antaa sinun pitää kävijät kiinnostuneina. Ohjelmisto voidaan integroida tärkeimpiin suoratoistopalveluihin ja mediasoittimiin kuin YouTube, QuickTime, Flash ja RealPlayer. Valitse vain haluamasi palvelu vasemman sivupalkin luettelosta, aseta sivu sivulle ja kaksoisnapsauta suorittaaksesi välittömän asennuksen.

verkkokaupan vaihtoehdot

Emme voi kuvitella tilannetta, jossa saatat käyttää BlueVodaa digitaalikaupan rakentamiseen. Silti alusta tarjoaa integrointimahdollisuudet verkkokauppaan. Ominaisuus on keskittynyt pääasiassa PayPalin syöttötoimintoihin. Tarvitset vain vaaditun painikkeen lisäämisen ja määrittämisen. Täällä meillä on “Lisää ostoskoriin”, “Lahjoita”, “Osta nyt” ja joitain muita painikkeita.

Bluevodan verkkokaupan vaihtoehdot

Jotta toiminto voidaan ottaa käyttöön, sinun on linkitettävä kukin vaihtoehto vain voimassa olevaan PayPal-tiliisi asetusvalikossa. Muista, että nämä ominaisuudet eivät riitä täysin toimivan digitaalikaupan luomiseen, koska ei ole asianmukaista tuotehallintajärjestelmää ja muita tärkeitä tekniikoita.

Logoeditori

Ominaisuus auttaa lisäämään verkkosivustojen tunnistusta mukautetulla logolla. Lisäasetukset antavat sinun muuttaa kirjaimellisesti jokaisen ulottuvuuden lomakkeen tekstin linjaus- ja fonttikoon tekstin reunuksiksi, kaltevuustyyleiksi jne. Huono uutinen on, että et voi ladata omaa logoa muodosta huolimatta.

Bluevoda-logoeditori

Koodin muokkaaminen

Jos sinulla on onni saada vakaa koodauskokemus, voit tehdä verkkosivustostasi hieman ainutlaatuisemman ja kiinnostavamman. Alusta tarjoaa useita tapoja lisätä omia koodisi. Se tukee HTML-, JC- ja ActiveX-ohjelmointikieliä. Voit vain muokata ominaisuuksia tai lisätä uusia skriptejä valitsemalla asianmukaisen säilön.

Bluevoda-koodin muokkaaminen

Verkkosuunnittelutyökalut

BlueVodassa on kokoelma malleja, joita voidaan käyttää verkkosivuston olennaisena mallina. Käyttäjät voivat muuttaa tai mukauttaa niitä editorin toimittamilla vaihtoehdoilla. Jos kuitenkin katsot näitä malleja, et tuskin koskaan halua käyttää. Näyttää siltä, ​​että he ovat kaikki jumissa menneisyydessä. Vanhentunut muotoilu näyttää melkein samalta jokaisesta asettelusta. Lisäksi malliryhmiä ei ole.

Bluevodan asiakastuki

Ainoa työkalu, jolla voidaan tehdä pieniä muutoksia itse web-editoriin. Se tarjoaa joitain perussuunnittelutyökaluja sivun taustan, elementtien värin, tyylien, kirjasinten jne. Muuttamiseen. Käyttäjät eivät voi käyttää mobiilin esikatselutilaa. Tämä on jälleen yksi valtava haitta.

Asiakaspalvelu

Alustalla ei ole välitöntä tukivaihtoehtoa. Se tarkoittaa, ettei Live Chat- tai puhelintukea ole saatavilla eikä lippujärjestelmä ole käytettävissä. Luotettavana on vain kattava ohjekeskus, joka sisältää erilaisia ​​artikkeleita ja oppaita, kokoelman video-oppaita ja paikallisen foorumin, jolla on melko aktiivinen jäsenyys. Sieltä voit löytää hyödyllisiä säikeitä sekä luoda omia aiheitasi, joissa on kuvattuja ongelmia tai vaikeuksia.

suunnitelmat & Hinnoittelu: Paljonko BlueVoda maksaa?

Kuten tiedät, BlueVoda on täysin ilmainen verkkosivustojen rakentaja. Mutta onko se todella niin? No, se on, kunnes sinun on siirryttävä live-sivustoon. Kuten aiemmin totesimme, ohjelmisto on pääosin web-editori. Se ei ole kaikki-yhdessä-ratkaisu, kuten Wix, esimerkiksi.

Lisäksi sinun on käytettävä sitä yhdessä VodaHost-tuotteiden kanssa, jotka sisältävät myös web-hosting-palvelun. Hinta täällä alkaa 7,95 dollaria kuukaudessa, ja siinä on rajoittamaton kaistaleveys ja levytila ​​sekä määrittelemättömät verkkotunnukset hallita ja julkaista. Huono uutinen on, että joudut käsittelemään asennuksen itse.

BlueVoda -katsauksen johtopäätös

BlueVoda on verkkosivustojen rakentaja menneisyydestä. Se on enemmän kuin retroalusta ihmisille, jotka haluavat kokeilla erilaisia ​​verkkosivustojen rakenteita ja malleja nollalla. Se on myös hyvä idea aloittelijoille, jotka haluavat kehittää verkkosivujen rakentamistaitojaan reaaliajassa.

Mutta jos haluat luoda pitkäaikaisen projektin ja mainostaa tuotemerkkiäsi verkossa, sinun pitäisi valita sen sijaan toimivampi ja joustavampi alusta.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map