BoldGrid-arvostelu

BoldGrid on ilmainen ja tehokas verkkosivustojen rakennustyökalu, joka on suunniteltu WordPress käyttäjille. Luodaan suosittu vedä ja pudota -editori, jonka tavoitteena on tehdä ja testata heidän sivustojaan käyttämällä BoldGrid-mukautettua Cloud Platform -sovellusta ja siirtää ne sitten mille tahansa isäntälle.


Alusta ei ole monitoimiratkaisu. Se tarkoittaa, ettei paketissa ole hosting-palvelua tai ilmaista verkkotunnusta. Toisin sanoen saatat tarvita erillinen hosting-tili tai valitse jokin BoldGridin suosittelemista isännöintipalveluntarjoajista, mukaan lukien Bluehost ja jotkut muut. Sen avulla voit ottaa kaiken irti työkalusta, kun taas perustilan ominaisuudet saattavat olla hyödyllisiä myös verkkosivustojen stereotypioiden suhteen. Voit vapaasti ottaa käyttöön erilaisia ​​palveluita, laajennuksia tai sovelluksia ja testata niitä todellisissa käyttöolosuhteissa. Jos kaikki sujuu sujuvasti, voit ottaa käyttöön virheetöntä verkkoprojektiasi.

BoldGrid on hyvä vaihtoehto aloittelijoille, jotka tekevät ensimmäiset askeleensa web-suunnittelun alalla. Sen mukana tulee helppokäyttöisyys, joka tekee WordPress-sivuston rakentamisesta nopeampaa ja yksinkertaisempaa. Kokeneet ammattilaiset saattavat myös pitää tätä työkalua varsin kätevänä kiitos alustan palkitun Inspiraatio-laajennuksen ja muiden välineiden, jotka tarjoavat asiaankuuluvaa media- ja tekstisisältöä. Tällä kertaa tarkastelemme kaikkia hyviä ja huonoja asioita BoldGridistä, Pysy kuulolla oppimaan lisää!

1. Helppokäyttöisyys

Vaikka BoldGrid on suunniteltu WordPress-verkkosivustoille, se on erittäin helppokäyttöinen vedä ja pudota -editorin, käyttäjäystävällisen toiminnallisuuden ja joidenkin muiden ominaisuuksien ansiosta aloittelijoille on helppoa käsitellä verkkosivujen mukauttamista, muuttaa sivurakennetta, muuttaa fontteja tai värejä. ja siirry edistyneempiin asetuksiin ottaaksesi HTML- tai CSS-tiedostot käyttöön. Aloittaminen on myös melko yksinkertaista.

Kuinka pääset alkuun BoldGridistä

Ensinnäkin sinun on luotava uusi BoldGrid-tili ja ilmoitettava sähköpostiosoitteesi. Kun olet napsauttanut painiketta, sinulla on pääsy WP BoldGrid -asennukseen. Älä unohda suorittaa rekisteröintiprosessia ja vahvistaa sähköpostisi. Muussa tapauksessa tilisi vanhenee kahden päivän kuluttua. Lisäksi et voi enää käyttää alustaa.

Kun vahvistus on valmis, voit asettaa WordPress Cloud Platform -sovelluksen ja saada täydet käyttöoikeudet kaikkiin BoldGrid-ominaisuuksiin lukuun ottamatta suunnittelun vientiä ja joitain muita vaihtoehtoja, jotka ovat saatavana vain maksettujen tilauksien ja suunnitelmien kanssa. Keskustelemme niistä vähän tarkemmin.

Vedä ja pudota -toiminto

Vaikka BoldGrid kehitettiin WordPressille, käyttäjät saavat mahdollisuuden luoda uusia sivustoja itselleen ja asiakkailleen yksinkertaisen ja helppokäyttöisen vedä ja pudota -toiminnon avulla. Itse alusta suunniteltiin WP: n edistyneeksi jatkoksi, mikä tekee CMS: stä kattavamman ja joustavamman valmiiden asettelujen ja mukautettujen sivujen ansiosta.

boldgrid.com

WYSIWYG-editorissa on helppoa valita erilaisista räätälöityistä ruuduista ja lisätä niitä sivuillesi. Käyttäjillä on mahdollisuus säätää taulukoita ja kaavioita, useita sarakkeita, mediatiedostoja, laatikoita, tekstilohkoja ja monia muita.

GridBlocks ja API

Suurin osa teistä tuntee GridBlocksin. Ne ovat oikeastaan ​​samat kuin käyttövalmiit asettelut ja verkkosivumallit, jotka koostuvat eri osioista ja elementeistä, mukaan lukien tekstilohot, lomakkeet, kuvat jne. Lyhytkoodeja ei tarvitse käyttää joka kerta, kun haluatko, että sivullasi on taulukko tai galleria. Mikä helpotus kaikille WordPress-faneille!

Alusta tarjoaa täyden pääsyn sovellusliittymään, joka voidaan integroida Flickrin tai Fotolian kanssa luodakseen upeita salkkuja, aloitussivuja tai pienyrityssivustoja miljoonien varastossa olevien valokuvien ja kuvien avulla, jotka ovat saatavana suoraan WP: n kojetaulusta..

2. Ominaisuudet & Joustavuus

BoldGrid-kojetaulu on identtinen sen kanssa, jonka voit nähdä WordPressissä, mutta se tarjoaa lisäksi lisävaihtoehtoja, joiden avulla verkkosivusto voidaan asentaa nopeasti ja tehokkaasti. Se on melko yksinkertainen ja hyvin jäsennelty: sivupalkki lisävarusteineen, työskentelyalue, kärjet jne. Tähän on yksinkertaisesti mahdotonta kiertää jotain..

BoldGrid-arvostelu

BoldGrid ei toimita miljoonia laajennuksia laatikosta. Alustalla on kuitenkin runsaasti ominaisuuksia, jotka kompensoivat täysin kaipaamisen. Tässä on joitain perustyökaluja, joita saatat tarvita rakennusprosessin aikana:

 • Yksinkertainen muotoilija – työkalun avulla voit luoda mukautetun lomakkeen verkkosivustollesi ja sijoittaa ne mihin tahansa sivullesi. Käyttäjät voivat vapaasti valita valmiit lomakeasettelut ja luoda upouuden osan tyhjästä käyttämällä NinjaFormsin tuottamaa yksinkertaista lomakeeditoria.
 • Media liikkeellä – Kuten aiemmin mainittiin, sovellusliittymäintegraatio suurten stock image -keskusten kanssa mahdollistaa selaamisen ja valokuvien lisäämisen lennossa. Muokkaustyökaluja tai erityisiä taitoja ei tarvita. Napsauta vain kuvaa, valitse haluamasi koko ja anna järjestelmän automaattisesti rajata ja lisätä kuvan sivullesi.
 • BoldGrid Editor

 • 100% yhteensopivuus – Vaikka BoldGridissä ei ole paljon widgettejä ja lisäosia, voit silti vapaasti käyttää ulkopuolisia laajennuksia ja laajennuksia. Alusta on täysin yhteensopiva jokaisen WP-laajennuksen tai -teeman kanssa sekä ilmaiseksi että maksettuna.
 • SEO – BoldGrid itse luo SEO-ystävällisen koodin. Voit valita erilaisia ​​laajennuksia, jotka parantavat verkkosivustosi SEO-tasoa. Samanaikaisesti voit antaa oman panoksesi asettamalla sivujen otsikot, metakuvaukset, URL-osoitteet jne.
 • Esikatselutila – Voit testata verkkosivuston toimivuuden kaikkien käytössä olevien laajennusten ja palveluiden kanssa ennen sen käyttöönottoa. Alusta esittelee ns. Lavastusympäristön, jossa rakennusprosessi etenee asteittain. Joten voit testata jokaista elementtiä varmistaaksesi, että mikään ei mene vikaan.
 • vuorovaikutteisuus – olet vastuussa siitä, miten kaikki verkkosivustojen elementit näkyvät sivulla. Voit vapaasti luoda uusia lomakkeita ja gallerioita sekä hallita tapaa, jolla ne ovat vuorovaikutuksessa sivuston kävijöiden kanssa.

Meidän on mainittava myös vakaa blogitoiminto, joka helpottaa uusien blogi-viestien luomista, ja myös lukijoiden kommenttien hallintaa, artikkeleiden lajittelua, artikkeleiden lisäämistä, uusien julkaisujen ilmoittamista käyttäjille jne. Yhteenveto täällä meillä on melko tehokas ja joustava WordPress-suuntautunut verkkosivustojen rakennustyökalu kaiken tarvitsemasi pakkauksessa.

3. Suunnittelu

BoldGrid tarjoaa joukon omia reagoivia teemoja sekä mahdollisuuden valita myös kolmansien osapuolien WordPress-teemoja. Toisin sanoen käyttäjillä on runsaasti lähteitä inspiraatiota varten. Jos päätät valita mukautetut asettelut, voit hyötyä seuraavista:

 • Kaikki teemat on järjestetty hyvin ja lajiteltu kategorioittain. Löydät helposti tarpeitasi vastaavan. Teemavalikoima on riittävän laaja, jotta kiinteistönvälittäjät, valokuvaajat, verkkosivujen suunnittelijat, taiteilijat tai muusikot voivat keksiä portfolionsa, aloitussivunsa tai pienyrityssivustonsa. Kaiken kaikkiaan BoldGrid-tilaajille on tarjolla noin 200 reagoivaa asettelua.
 • Jokaisessa mallissa on joukko käyttövalmiita laajennuksia. Et koskaan löydä valetekstejä ja sisältöä, kuten ”Minä olen sinun sivusi. Kirjoita jotain ”. Kaikki lohkot ovat muokattavissa. Kaikki osiot ja mediatiedostot ovat käyttökelpoisia.
 • Kaikki teemat ovat saatavana eri väreinä, samalla kun alusta suosittelee houkuttelevinta väripaletta. Jos sinulla on oma visio verkkosivutyylistä, luo oma kuormalava.

Edellä mainitut ominaisuudet näyttävät enemmän kuin tarpeellisilta aloittelijoille mukautetun suunnittelun luomiseksi. Kokeneet ammattilaiset, jotka haluavat ylittää rajat, arvostavat edistyneitä asetuksia ja mahdollisuutta toteuttaa HTML, JavaScript ja CSS. Heillä on myös mahdollisuus muuttaa tai muokata mukautettuja valikoita, widgettejä tai sisältöaluetta.

boldgrid.com - mukauta teemaa

Esimerkiksi sinun on muokattava otsikko. Napsauta sivun yläosassa olevaa kuvaa ja näet valikoiman lisäohjaimia ja -asetuksia, jotka näkyvät mukautettavan osan ympärillä. Voit valita useista valikkokuvakeista, muuttaa otsakkeen elementtien ja kuvan kokoa, lisätä tai poistaa painikkeita jne.

Mediatiedostojen kanssa työskenteleminen on myös erittäin helppoa suuren multimediatuen ansiosta. Käyttäjät voivat ladata videoita ja valokuvia mediakirjastoista tai luoda uusia gallerioita, kokoelmia tai soittolistoja tiedostojen järjestämiseksi ja sotkujen välttämiseksi.

4. Asiakastuki

Käyttäjät alkavat tuntea BoldGrid-tuen saapuessaan kojelautaan. Joukko aloitusoppaita ja oppaita toivottaa sinut tervetulleeksi kojelautaan. Joistakin heistä puuttuu elintärkeää tietoa ja mainostetaan pääasiassa alustaa, joka kertoo tilaajille, mikä on BoldGrid. Onneksi voit käyttää joitain muita vaihtoehtoja erilaisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Alustalla on tukifoorumi, jolla voit lähettää minkä tahansa kysymyksen. Huono asia on, että vastauksen saaminen voi kestää päivän tai kaksi. Hyvä asia on, että saat ammatillista apua BoldGridin valtuuttamilta kokeilutuen asiantuntijoilta.

Ne teistä, jotka päättävät käyttää BoldGridiä yhdessä sen suositellun Bluehostin kanssa, saavat lisäoikeuden kauppakeskusteluun, Skypeen, tukikeskukseen ja puhelimeen välitöntä yhteyttä varten..

Meidän pitäisi sanoa, että BoldGrid on osa valtavaa WordPress-yhteisöä, jossa jokainen jäsen yrittää antaa panoksensa. Käyttäjät voivat aina luottaa:

 • BoldGrid- ja WP-ammattilaiskehittäjät, jotka osallistuvat koodeihin, lippuihin ja kappaleisiin. Ne ovat saatavana yhteisöfoorumeilla. He ammuvat videoita ja oppaita.
 • Alusta sijoittaa WordPress-kehitykseen ja sponsoroi joitain konferensseistaan ​​ja kokouksistaan ​​saadakseen paljon hyödyllisiä tietoja.

Toisin sanoen, et koskaan kävele pitkin, jos valitset Boldgridin.

5. Hinnoittelupolitiikka

Käyttäjillä on mahdollisuus kokeilla työkalua ilmaiseksi. Jos haluat laajennettuja ominaisuuksia, maksettu BoldGrid-paketti sopii sinulle hyvin:

 • Free Plan sisältää perusjohtamisen vedä ja pudota -editorin, ilmaisen teema- ja estokirjaston.
 • Maksettu suunnitelma maksaa sinulle 60 dollaria vuodessa rajattomilla sivustoilla, premium-tuella, yli 200 reagoivalla teemalla ja automatisoiduilla SEO-työkaluilla.

Kuten olemme jo aiemmin maininneet, BoldGrid tulee ilman isännöintia. Toisin sanoen et voi ottaa käyttöön verkkosivustojasi ilman, että sinulla on luotettava palveluntarjoaja. Bluehost saattaa olla paras ratkaisu, koska se on WordPressin suosittelema isännöintipalveluntarjoaja, jolla on paketti WP: lle optimoituja palvelinratkaisuja ja ominaisuuksia. Laajennettujen Cloud, VPS- ja Reseller-hosting-tarjousten lisäksi alustalla on valikoima suunnitelmia, jotka toimivat erinomaisesti WordPress-sivustoissa:

 • Perussuunnitelma maksaa 2,95 dollaria / kuukausi, ja siinä on rajaton kaistaleveys, ilmaiset SSL- ja WordPress-päivitykset ja 50 Gt tallennustilaa.
 • Plussuunnitelma maksaa 5,45 dollaria / kk ja sisältää rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, tallennustilaa, kaistanleveyttä, verkkotunnuksia ja sähköpostitilejä sekä 200 dollaria eri markkinointitarjouksista.
 • Choice Plus maksaa 5,45 dollaria / kk ja sisältää kaikki rajattomat ominaisuudet roskapostin torjunta-asiantuntijan, verkkotunnuksen yksityisyyden ja sivuston varmuuskopion lisäksi.

Sinulla on mahdollisuus ottaa irti BoldGrid-alustasta, jos sitä käytetään yhdessä Bluehostin kanssa.

6. Hyödyt ja haitat

Tietenkin, BoldGrid saattaa treenata WP-faneille, joilla on sekä nolla- että syvä tekninen tietämys. Alusta on hyvä web-suunnittelu- ja testaustyökalu varmistaa, että kaikki laajennuksesi ja palvelut toimivat moitteettomasti sekä verkkosivusto yleensä. Samanaikaisesti meidän on myönnettävä, että sillä on myös joitain selviä laskuja.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Erinomainen WordPress-verkkosivustojen rakentamiseen.
&# X2714; Helppo käyttää vedä ja pudota -editoria.
&# X2714; Se on ilmainen.
&# X2714; Helppo ja nopea aloittaa.
&# X2714; Mukautetut lomakerakentajat ja edistyneet suunnitteluasetukset.
&# X2714; Yhteensopivuus kolmannen osapuolen laajennusten, teemojen ja palveluiden kanssa.
&# X2714; Jopa 200 reagoivaa mallia.
✘ Ei arvokas erillisen hankinnan yhteydessä.
✘ Vie aikaa aikaa oppia.
✘ Verkkokaupan ominaisuuksien puute.

johtopäätös

BoldGrid voi varmasti olla nopeampi ja älykkäämpi tapa rakenna CMS-sivustoja tyhjästä. Sen tarkoituksena oli tehdä helposti konfiguroitavista ja räätälöitävistä sivuista ilman erityisiä koodaustaitoja. Ensikertalaisilla saattaa olla hieman vaikea oppia järjestelmän toimivuutta, mutta laajennettu tuki on hyödyllinen. Kun olet ymmärtänyt, kuinka työkaluja tulisi käyttää, prosessi sujuu sujuvammin.

Huono uutinen on, että et voi hankkia alustaa erikseen ilman isännöimistä. Toisaalta tämä tosiasia tuskin on kompastuskivi, kun otetaan huomioon käytettävissä olevat BoldGrid-suositellut palveluntarjoajat, kuten Bluehost. Yhdessä käytettäessä ne voivat tarjota lopullisen WP-optimoidun verkkosivustojen rakennuskokemuksen.

Kokeile BoldGrid nyt

 Se on helppoa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map