Concrete5 arvostelu

Concrete5 – on ilmainen avoimen lähdekoodin CMS jonka mukana tulee ulottuvuusominaisuusjoukko ja tehokkaat suunnittelun mukautusvaihtoehdot. Ohjelmiston avulla voidaan rakentaa erityyppisiä projekteja, kuten verkkolehtiä ja sanomalehtiä, pienyritysten verkkosivustoja, verkkokauppoja, voittoa tavoittelemattomia ja julkisia verkkosivuja, henkilökohtaisia ​​kotisivuja, yhteisö- ja sosiaaliprojekteja jne. Sadat tuhannet ammatilliset web-kehittäjät ovat valinneet Concrete5: n luotettava web-suunnittelutyökalu ja monet aloittelijat ovat aikeissa hallitsemaan palvelua.


Joten mikä tekee Concrete5: stä arvokkaan ratkaisun web-suunnittelijoille, jotka haluavat perustaa ammattimaisen web-läsnäolon? Onko sillä ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä etulyöntiaseman sen monien kilpailijoiden suhteen? Kuinka kauan foorumin tutkiminen vie ja mitä voit käyttää pitkällä tähtäimellä? Näihin ja muihin järjestelmiin liittyviin kysymyksiin vastaamiseksi on järkevää laatia yksityiskohtainen Concrete5-katsaus, ja juuri sen aion tehdä nyt. Aloitetaan.

1. Helppokäyttöisyys

Concrete5 ei ole helppokäyttöinen aloittelijoille, kun kyse on toiminnallisuudesta ja ominaisuuksista. Se on kuitenkin melko ymmärrettävää ja kätevää käyttää kaikille. CMS: na se vaatii alustavan lataamisen ja asentamisen, mutta voit myös testata palvelun ilmaiseksi verkossa käyttämällä niiden kokeiluversiota.

Alusta tarjoaa syvän joustavuuden koodiohjelmoinnissa ja verkkosivujen muokkaamisessa, jotta voit luoda mobiililaitteille valmiita ja houkuttelevia verkkosivustoja tyhjästä. Siihen sisältyy sisäänrakennettuja teemoja ja lisäosia, jotka on tarkoitettu niille käyttäjille, jotka eivät ole kiinnostuneita koodauksen perusteiden oppimisesta, mutta sinun pitäisi ymmärtää, että järjestelmän todellinen teho on sen koodausominaisuuksissa.

Concrete5 Editor

Concrete5: n mukana tulee intuitiivinen verkkosivustoeditori, jonka avulla projektin asettaminen ja mukauttaminen on helppoa korkeatasoisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Kätevä WYSIWYG-sisältöeditori mahdollistaa verkkosivustojen luomisprosessin seuraamisen samalla vedä ja pudota -vaihtoehto antaa sinun valita ja järjestää tärkeimmät verkkosivustoelementit tarpeen mukaan. Siten CMS osoittautuu hyväksi web-rakennusratkaisuksi sekä verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille että muille kuin tekniikoille, jotka eivät ole niin tietoisia koodaamisen monimuotoisuuksista.

Aloittelijoilla voi kuitenkin olla ongelmia tutkiessaan järjestelmää ja luomalla ensimmäisiä projekteja sen kanssa. Tämä johtuu siitä, että CMS merkitsee silti ainakin perustietoisuutta ohjelmoinnista, ja myös hallitseminen vie aikaa. Jos tämä on ensimmäinen web-suunnittelukokemuksesi, on syytä testata ja parantaa taitojasi pilvisivustojen rakentajan valitseminen Kuten Wix tai uKit. Nämä järjestelmät ovat yksinkertaisempia ja monipuolisia, jotta voit kehittää laadukkaita verkkosivustoja.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Concrete5 tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka kattavat erilaisia ​​suunnittelun räätälöintitarpeita. Voit tutustua ohjauspaneelin ominaisuusjoukkoon ennen projektin kehittämisen aloittamista. Tässä on yksityiskohtainen kuvaus Concrete5-toiminnoista:

 • Integrointivaihtoehdot – Järjestelmässä on joukko sisäänrakennettuja laajennuksia ja lisäosia. Kymmeniä heistä on saatavana myös Concrete5 Marketplacesta ja voit selata sitä milloin tahansa vuorokauden aikana valitaksesi sovelluksia, joita tarvitset. Joitakin suosituimpia lisäosia ovat Block Designer, MrKDilkington – Koko näytön taustakuva ja peittokuva, Yksinkertainen galleria, Tyylitetyt kartat, Formify, HW Yksinkertainen lohko, GDPR + Eväste, Whale OWL -karuselli, Yksinkertainen takaisin alkuun, JeRon Cycle2 Slide Näytä ja monia muita.
  Nämä sovellukset ovat ilmaisia ​​ja maksettuja, mutta jos sinulla on pitkäaikaisia ​​web-suunnittelun tavoitteita, on järkevää antaa etusija maksullisille laajennuksille. Ne ovat turvallisempia ja voivat myös antaa projektillesi edistyneitä toimintoja. Muista kuitenkin, että verkkokauppasivuston rakentaminen Concrete5: n kanssa ei ehkä ole hyvä idea, varsinkin jos haluat avata suuren myymälän. Asia on se, että CMS: stä puuttuu hyödyllisiä integraatioita suositut verkkokaupan palvelut järjestetään myynnin järjestämisessä, maksu- ja lähetysvaihtoehtojen asettamisessa. Siksi alusta on loistava valinta tietoportaalien, blogien ja yrityssivustojen perustamiseen.
 • Concrete5-sivueditori

 • Markkinointityökalut – Järjestelmän avulla voit luoda online-lomakkeita ja kerätä verkkosivutietoja edistyneiden markkinointityökalujen avulla. Järjestelmä tarjoaa intuitiivisen lomakekehittäjän, jonka avulla online-lomakkeita voidaan luoda ja muokata melkein nopeasti. Voit myös luoda kyselyjä selvittääksesi käyttäjien mielipiteitä monipuolisista aiheista.
 • Integroitu raportointi – Concrete5: n avulla voit luoda järjestelmäraportteja reaaliaikaisten verkkosivustojen suoritustulosten tarkastelemiseksi. Tämä tehdään yhdellä kojetaululla, mikä on varsin kätevää, nopeaa ja tehokasta. Ominaisuuden avulla voit katsella ja hallita käyttäjän istuntojen tilastoja, heidän käyttäytymistään ja muita parametreja, jotka ovat ratkaisevia verkkosivuston suorituskyvyn kannalta.
 • bloggaaminen – CMS on ihanteellinen blogiratkaisu, joka mahdollistaa monipuolisten blogien lisäämisen ja mukauttamisen. Voit valita useita työkaluja projektin asettamiseen. Concrete5 sisältää RSS-syndikaatin, useiden luokkien, aiheiden tuen jne. Voit myös määrittää viestien näyttöasetukset, määrittää blogin käyttöoikeudet useille kirjoittajille ja säätää blogin asetuksia tarpeidesi ja projektityypin perusteella.
 • Concrete5 Blog Editor

 • Integroitu kommentointijärjestelmä – Palvelun mukana tulee integroitu kommentointijärjestelmä, joka tukee kierteitettyjä kommentteja ja mahdollistaa keskustelujen järjestämisen ja pitämisen. Siellä on myös henkilökohtainen laskenta -vaihtoehto, kommenttien moderointiominaisuus, roskapostin tunnistus, avatari asetettu, kommentoijan todennusmahdollisuus. Verkkosivun omistajana voit ottaa käyttöön nimettömät kommentit tai poistaa ne käytöstä sekä lajitella käytettävissä olevat kommentit projektivaatimustesi mukaan.
 • moduulit – Järjestelmä antaa pääsyn useille moduuleille, jotka voit valita ja integroida projektiisi parantaaksesi niiden toimivuutta ja suunnittelua. Moduulit ovat sisäänrakennettuja ja voit selata niitä valitaksesi ne, jotka sopivat parhaiten verkkosivustosi erikoistumiseen. Joitakin tässä mainitsemisen arvoisista moduuleista ovat RSS-tuki, bannerit, web-tilastot, palautelomakkeet, blogit ja äänestys, verkkosivustohaku ja paljon muuta.
 • Kulunvalvonta – Concrete5 mahdollistaa käyttöoikeuksien asettamisen ja verkkosivustosi käyttäjien hallinnan. Voit luoda erilaisia ​​käyttäjäryhmiä omien kriteerien ja projektien julkaisupolitiikkojen perusteella. Tämän lisäksi voit hallita sisällön työnkulkua täällä luomalla yksilöllisiä ja salasanalla suojattuja verkkosivuja, joilla jäsenille on rajoitettu pääsy.
 • SEO – CMS on hyvin optimoitu hakukoneille, samoin kuin sen kanssa luodut projektit. SEO-parametrien parantamiseksi ei tarvita erityisiä integraatioita, laajennuksia, sovelluksia tai lisäosia. Voit olla 100% varma, että projektisi nousevat ylimmälle sijalle, jos onnistut tekemään oikeat asetukset. Näin voit mukauttaa verkkosivustojen URL-osoitteita, luoda sivustokarttoja, perustaa sisällönkuvauskenttiä jne.
 • Sosiaalisen median jakaminen – Concrete5 mahdollistaa tehokkaan sosiaalisen median jakamisen integroimalla Fast Social Share Buttons -laajennus. Näin käyttäjät pääsevät verkkosivustosi tietoihin sosiaalisissa verkostoissa nähdäkseen siellä jaetut tiedot.
 • Edistynyt tietoturva – Järjestelmässä käytetään uusinta tekniikan saavutusta verkkosivustosi tietojen suojaamiseksi. Sinun on sovellettava captcha-sovellusta, otettava käyttöön sisällön hyväksyntävaihtoehto, Audit Trail -ominaisuus, sähköpostin vahvistus, kirjautumishistoria jne. Kaikki palvelulla luodut verkkosivustot ovat SSL-yhteensopivia, mikä mahdollistaa projektiturvallisuuden parantamisen.

Lue myös: Kuinka luoda verkkosivusto verkkosivustolle.

3. Suunnittelu

Alusta mahdollistaa reagoivien verkkosivustojen käynnistämisen voi mukautua automaattisesti erilaisiin näytön tarkkuuksiin ja mittoihin. Heti asennuksen jälkeen Concrete5 tarjoaa vakiomallin, jota voit joko muokata tai korvata millä tahansa muulla valitsemallasi teemalla. Jos et pysty löytämään sopivaa ilmaista mallia sisäisistä malleista ja et halua toista vaihtoehtoa, voit joko etsiä verkosta Concrete5-malleja tai käydä integroidussa järjestelmämarkkinapaikassa selataksesi siihen liittyvää kokoelmaa.

Onneksi järjestelmä sallii monipuolisten teemojen valitsemisen minkä tahansa projektin käynnistämiseksi, ja voit myös käyttää CSS-koodaustaitoja suositeltavan suunnittelun aikaansaamiseksi. Siellä saatavien maksettujen teemojen keskimääräiset kustannukset ovat 30 dollaria. Jos sinulla on tällainen tarve, voit myös tilata yksilöllisen teeman, jonka ovat kehittäneet ulkopuoliset suunnittelijat erityisesti Concrete5: lle, mutta tämä ratkaisu maksaa enemmän. Pidä se mielessä.

Concrete5-teemaeditori

Jokainen verkkosivu on mahdollista muotoilla erikseen lataamalla kuvia ja videoita, reagoivia ruudukkopisteitä ja pinoja. Samanaikaisesti on WYSIWYG-editori, joka toimitetaan vetämällä ja pudottamalla -vaihtoehdoilla, joiden avulla voit luoda verkkosivustosuunnitelmasi, joka vastaa tuotemerkkiäsi. Heti kun valtuutat järjestelmän kanssa, sinut ohjataan käyttöliittymään, jossa näet useita painikkeita, joiden avulla voit mukauttaa verkkosivuston suunnittelua ja lisätä uusia elementtejä valittuihin verkkosivuihin..

Kokeiltujen suunnittelun mukauttamisvaihtoehtojen joukossa on järkevää mainita tausta- ja linkkivärien valinta, verkkosivuston yleisen värimallin korvaaminen, otsikkokirjaimien, teksti- ja navigointielementtien, kuten tyypin, koon ja ääriviivien, määrittäminen. Verkkosivut ovat elementtejä, jotka voidaan valita ja säätää visuaalisessa muokkausohjelmassa. Jos täältä puuttuu lohko, voit lisätä sen suoraan käyttöliittymään – aktivoi vain ylemmän valikon “+” -painike. Näin voit muokata mallia joustavasti ilman koodin muokkausta. Tämä vetoaa varmasti muihin kuin tekniikoihin.

4. Asiakastuki

Riippumatta siitä, mitä verkkosivustojen kehittämisessä ilmenee ongelmia, Concrete5-tiimi tukee sinua yhdellä monista tavoista. Järjestelmä tarjoaa informatiivisen blogin, jossa on paljon niche-aiheisia artikkeleita, ja sillä on myös laaja yhteisötuki, jota tarjotaan foorumien, Slack-palvelun, koulutus- ja sertifiointiohjelmien kautta. CMS: n virallisella verkkosivustolla on saatavana myös useita opetusohjelmia, informatiivinen dokumentaatio ja Ota yhteyttä-osio, josta löydät Internet-pohjaisen yrityskyselylomakkeen, jonka avulla voit ottaa yhteyttä alustan kehittäjätiimiin..

5. Hinnoittelupolitiikka

Concrete5 on ilmainen avoimen lähdekoodin CMS, jonka voit ladata suoraan alustan virallisilta verkkosivuilta. Julkaistaksesi valmiita verkkosivustoja ei kuitenkaan tarvitse investoida hosting ja verkkotunnusten rekisteröinti. Kun on kyse luotettavan isännöintipalveluntarjoajan valitsemisesta, etusijalle Bluehost on hyvä idea.

Järjestelmä toimii hienosti CMS-käyttäjille tarjoamalla joukon upeita etuja, mukaan lukien yhden napsautuksen asennus, nopea sivun latausnopeus, useita komentosarjoja jne. Bluehost tarjoaa laajan integroidun Marketplacen, verkkokaupan ominaisuudet, yrityssovellusten sisällön markkinointityökalut, ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti vuoden aikana ja paljon muita etuja. Hinnoittelupolitiikassa se on myös kapeiden markkinajohtajien joukossa. Tällä hetkellä järjestelmä tarjoaa kolme tilausta: Basic (2,95 dollaria), Plus (5,95 dollaria) ja Choice Plus. Jos etsit edistyneempää ominaisuusjoukkoa, isäntä antaa sinun Go Pro sijoittaa 13,95 dollaria kuukaudessa vain suunnitelmaan.

Siirry Bluehost-arvosteluun.

Hinnoittelupolitiikka

Lisäksi saatat joutua investoimaan maksettuihin laajennuksiin ja malleihin. Vaikka Concrete5: n perustoiminnot sallivat menemisen ilman ylimääräistä sovelluksen asennusta, tämä saattaa silti olla hyvä idea, jos haluat parantaa verkkosivustosi suorituskykyä ja lisätä liikennettä. Tavoita palvelun integroitu markkinapaikka valitaksesi parhaat ilmaiset tai maksetut teemat ja lisäosat. Keskimääräinen mallin hinta on 30 dollaria. Projektin syvää joustavuutta tarjoavien tehokkaiden sovellusten hinta alkaa 100 dollarista. Tämä on erityisen totta, kun kyse on verkkokaupan liitännäisten ostamisesta.

6. Hyödyt ja haitat

Concrete5 on melko kiistanalainen järjestelmä. Sen mukana tulee luettelo eduista ja haitoista, jotka käyttäjien tulisi tietää etukäteen ollakseen valmiita kohtaamaan mahdolliset vaikeudet työskennellessään projektikehityksen parissa. Katso palvelun käytön tärkeimmät hyödyt ja haitat nyt.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Kaksi verkkosivujen muokkaustapaa – avoin koodirakenne verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille ja visuaalinen editori ensikertalaisille;
&# X2714; Ei vaadita koodaustaitoja;
&# X2714; Helppo ladata ja asentaa;
&# X2714; Varmuuskopio;
&# X2714; Monikielen tuki;
&# X2714; Integroitu kauppapaikka, jossa on kymmeniä laajennuksia, malleja ja lisäosia;
&# X2714; Laatu SEO;
&# X2714; Markkinointityökalut.
Ei ole helppoa hallita aloittelijoille;
✘ Elävän asiakastuen puute;
✘ Verkkokaupan toiminta on riittämätöntä.

johtopäätös

Concrete5 on erottanut itsensä luotettavaksi ja melko ymmärrettäväksi avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmäksi. Sen mukana tulee valmiiksi suunniteltuja malleja ja sovelluksia, jotka on tarkoitettu niille, jotka haluavat välttää monimutkaisia ​​koodausongelmia, mutta eivät aio verkkosivuston luominen tyhjästä. Samoin on olemassa mahdollisuus muokata verkkosivustojen koodeja saadaksesi täysin ainutlaatuinen verkkosivustosuunnittelu täältä. Järjestelmässä on aktiivinen käyttäjäyhteisö, kehittäjien ammatillinen tuki ja laajat koulutusmahdollisuudet.

CMS sisältää toiminnallisuuden, turvallisuuden ja helpon käytön, varsinkin kun verrataan moniin muihin suosittuihin järjestelmiin. On täysin mahdollista perustaa sen kanssa laadukas verkkosivusto ilman koodaustaitoja, mutta pitkällä aikavälillä tämä saattaa viedä jonkin aikaa. Jos kuitenkin todella etsit yksinkertaista, mutta ammattitaitoista web-suunnitteluratkaisua, miksi sitten vaivaudutaan monimutkaisista CMS-vivahteista? Siellä on paljon uskottavia verkkosivustojen rakentajia siellä, jonka avulla saat kaikki suunnitteluideat elämään.

Kokeile Concrete5 nyt

Aloita tänään, se on helppoa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map