Divi Theme & Builder arvostelu

Divi-teema- ja rakennuskatsaus


divi – on WordPress-teeman rakentaja, joka on myös toimittanut WP-premium-tukea käyttäjille yli vuosikymmenen ajan. Alusta tarjotaan osana Elegant Themesin kehittämiä tuotteita. Se käynnistettiin tehtävänä korvata perinteiset WordPress-teemat ajan tasalla olevilla ja edistyneemmillä asetteluilla. Järjestelmässä on sisäänrakennettu visuaalinen editori, joka luo upeita tehosteita sekä kokeneille verkkosuunnittelijoille että muille kuin teknikkoille, joilla ei ole ohjelmointitaitoja.

Työkalu on nimennyt itsensä joustavuutensa vuoksi. Divi mahdollistaa minkä tahansa mallin luomisen erityyppisille verkkosivustoille. Haluatko käynnistää blogin, pienyrityssivuston tai digitaalikaupan, ohjelmistossa on ne kaikki pakkauksessa. Sillä on tällä hetkellä yli 1 000 valmiita mallia, joita on helppo muokata ja muokata.

Miksi todella tarvitsisimme käyttää Diviä perinteisten WordPress-teemojen sijasta? Seuraava katsaus selvittää sen.

Lue myös: Paras vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakennusohjelmisto arvioitu.

1. Helppokäyttöisyys

Divi on selaimen teemarakentaja, jolla on sisäinen muokkausprosessi. Se tarkoittaa, että käyttäjien ei tarvitse ladata tai asentaa ohjelmistoa, kuten useimmissa WP-teemansuunnitteluvälineissä. Sen avulla voit tarkkailla kaikkia muutoksia reaaliajassa. Lisäksi ne tallennetaan automaattisesti ilman, että sinun täytyy klikata “Tallenna” -painiketta koko ajan, kuten mukautetussa WP-viestissä tai sivueditorissa..

Tärkein haittapuoli tässä on, että alustalla ei ole ilmaista kokeiluversiota. Aloitaksesi työkalun käytön, sinun on valittava yksi käytettävissä olevista suunnitelmista, lisättävä henkilökohtaiset tiedot ja laskutustiedot maksun jatkamiseksi. Hyvä uutinen on, että se tarjoaa 30 päivän palautustakuun, jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla se hoitaa erilaisia ​​tehtäviä.

Divi Pay

Divi Demo -versio on hyvä ratkaisu edellä mainittuun ongelmaan. Testaa toiminnallisuus reaaliajassa suorittamatta mitään rekisteröintiprosessia. Napsauta vain “Divi Demo” -painiketta ja aloita asettelun muokkaaminen ilman sisäänkirjautumista. Demomoodissa ei tietenkään ole kaikkia ominaisuuksia. Toisaalta on enemmän kuin tarpeeksi selvittää, vastaako työkalu tarpeitasi. Kokeillaan nyt editoria sen toiminnallisudella.

Mallin rakennus & muokkaaminen

Alusta on sekoitus eri tekniikoita ja rakennusmenetelmiä. Täällä meillä on yksinkertainen vetämällä ja pudottamalla -työkalu joukonmuokkausominaisuuden, visuaalisen editorin ja laajan valikoiman erilaisia ​​moduuleja ja lohkoja sivulle asetettavan lisäksi..

Käyttäjät voivat valita eri osioista. Niissä on painikkeet. CTA-esteet, yhteyslomakkeet, kuvagalleriat, lähtölaskurit ja paljon muuta. Voit lisätä kirjallista mitä haluat, etsimättä erillistä laajennusta.

Divi-moduuli

Edistynyt toimittaja mahdollistaa kunkin lohkon mukauttamisen. Kaksoisnapsauta muokataksesi sisältöä tai avataksesi lisäasetuksia, jotta voit muuttaa lohkon tyylejä, sisältöä, kohdistusta jne. Tämä vaihtoehto voi varmasti toimia aloittelijoille, kun taas kokeneemmat suunnittelijat ja koodaajat arvostavat edistyneitä vaihtoehtoja kyvyllä lisätä mukautettuja CSS-osia, ilmoittaa tarvittavat ominaisuudet . Seurauksena on, että sinulla on mahdollisuus yhdistää omat CSS-tyylisi Divi-toimintoihin intuitiivisen käyttöliittymän kautta.

Divi-painike

Jos pidät asettelusta, mutta epäilet silti sen käyttöä, järjestelmä antaa sinun tallentaa sen ja tallentaa sen mukautettuun kirjastoon käyttääksesi sitä myöhemmin. Käyttäjät voivat luoda useita asetteluja samanaikaisesti, nimetä ne ja jakaa ne eri luokkiin. Lisäksi voit vapaasti kopioida jokaisen moduulin ja kopioida sen CSS-tyylin. Sisäisenä toimittajana Divi tarjoaa yksinkertaisia ​​tapoja tehdä uudelleen tai peruuttaa joitain rakennusvaiheita. Lisäksi se auttaa tarkistamaan koko kehitysproseduurin ja antaa sinulle pääsyn kaikkien alusta alkaen tehtyjen muutosten historiaan.

Käynnissä

Huomaa, että Divi ei ole all-in-one-alusta, jossa on kaikki pakkauksen ominaisuudet. Se on pääosin teemarakentaja, mikä tarkoittaa, että sinun on löydettävä isäntä ja rekisteröitävä verkkotunnus erikseen. Lisäksi jo asennettu WordPress CMS tarvitaan myös siirtyäksesi verkkosivustollesi.

Täällä Bluehost on paras veto. Miksi pitäisi koskaan etsiä toista isännöintipalveluntarjoajaa, kun virallisesti WP: n suosittelema alusta tarjoaa kaiken mitä tarvitset kuhunkin suunnitelmaan? Suhteellisen alhaisella hinnalla, sinä hanki 1 vuoden ilmainen verkkotunnus, kaikki tarvittavat isännöintipalvelut ja omaisuus, saumattomat WP-asennukset ja integroinnit, edistyneet turvaominaisuudet jne. Keskustelemme hosting-hinnoista hiukan tarkemmin Divi-suunnitelman kustannusten ohella.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Tyypillisten ominaisuuksien lisäksi WYSIWYG-alusta pystyy toimittamaan laatikosta, Divillä on joitain erityisvaihtoehtoja. Huolimatta siitä, että se ei ole all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, sillä on hienoja työkaluja mallien suunnittelussa ja visualisoinnissa. Siksi se eroaa tyypillisistä WordPress-teeman rakentajista ja mukautetuista asetteluista.

Lue myös: Mukautettu Web-suunnittelu vs WordPress-teema: Mikä tapa valita?.

Advanced Visual Controls

Luo uusia asetteluita tai muokkaa valmiita malleja reaaliajassa työkalun avulla. Näet kaikki muutokset heti, eikä sinun tarvitse tallentaa niitä koko ajan. Yksinkertainen vedä ja pudota -editori mahdollistaa sivurakenteen tai järjestää sen uudelleen ja siirtää elementtejä tai esineitä mitä tarvitset.

CSS: n hallinta

Divi-asetukset

Divi on hyvä paitsi aloittelijoille, joilla ei ole teknisiä taitoja. Se toimii kokeneille kehittäjille ja web-suunnittelijoille. Sinulla on loistava tilaisuus lisätä omia CSS-tyylejä, luoda uusia, osoittaa määritteitä ja työskennellä CSS-tyylillä eri tavoin.

Laaja valikoima suunnitteluvaihtoehtoja

Alusta tarjoaa todella suuren valikoiman esisuunniteltuja lohkoja ja moduuleja. Jokainen niistä on muokattavissa yleisillä ja edistyneillä asetuksilla lohkon uudelleensuunnitteluun. Käyttäjät voivat lisätä erilaisia ​​tehosteita, työskennellä kuvan- ja taustasuodattimien kanssa, lisätä kirkkautta, vähentää kapasiteettia tai kontrastia jne. Muodonjakajat antavat mahdollisuuden muokata mittoja muokkaamalla korkeuksia, vaakatoistoja ja muita tärkeitä parametreja..

Asettelun hallinta

Divi-toimittaja

Voit luoda niin monta räätälöityä mallia kuin tarvitset. Tallenna jokainen asettelu ja määritä sille tietty luokka varmistaaksesi nopeamman pääsyn tarvittaessa. Divin avulla on helppoa käyttää jo rakentamiasi teemoja uudelleen. Ominaisuus varmistaa asettelun hallinnan ja tehokkaan työnkulun hallinnan.

3. Mallit & Design

Teemanmuodostajalla on tällä hetkellä yli 1000 reagoivaa teemaa käyttövalmis. Ne viittaavat 14 erilaiseen liiketoimintarakoihin, joihin sisältyy myös verkkokauppa. Oikein. Alustaa voidaan käyttää myös digitaalikauppojen luomiseen. Kaikki mallit ovat 100% reagoivia ja toimivat hyvin erityyppisissä mobiililaitteissa.

Divi-asettelu

Itse Divi luotiin suunnittelukehykseksi, jonka avulla jokaista verkkosivuelementtiä voidaan muuttaa ja mukauttaa tyhjästä. Käyttäjä hallitsee kaikkea visuaalisia tehosteita varjojakajiin, visuaalisia tehosteita, leijutustiloja ja moduulien sivun sijoittelua. Kokenut käyttäjät, joilla on tarpeeksi teknisiä taitoja, voivat luoda ja lisätä omia CSS-elementtejä. Tämä tosiasiallisesti lisää joustavuutta suunnittelun kannalta.

4. Asiakastuki

Alustalla on vakiintunut verkkoyhteisö, joka sisältää käyttäjiä ja asiantuntijoita, jotka ovat valmiita auttamaan. Ensinnäkin, voit hyödyntää Live Chat -ominaisuutta. Samassa ikkunassa on yksinkertainen navigointipalkki, jossa voit etsiä vastausta itse ja pitää yhteyttä uusimpiin järjestelmäpäivityksiin, jotka otetaan käyttöön.

Lisäksi käyttäjillä on pääsy rakentajan dokumentaatioon. Paikallisessa Facebook-ryhmässä on yli 35 000 aktiivista käyttäjää. Voit aina luottaa tilaajien tarjoamaan apuun tai ottaa yhteyttä siellä olevaan tukitiimiin. Divi-tiimi pitää säännöllisesti kokouksia ja konferensseja, joihin voit osallistua vapaasti.

5. Suunnitelmat & hinnoittelu

Divi Hinta

Jos pidät työkalusta ja haluat käyttää sitä parhaalla mahdollisella tavalla, voit valita kahdesta käytettävissä olevasta vaihtoehdosta. Ne sisältävät:

  • Vuotuinen pääsy hintaan 89 dollaria vuodessa. Premium-tuen lisäksi saat pääsyn kaikkiin asetteluihin sekä muokkaus- ja suunnittelutyökaluihin.
  • Elinikäinen käyttö maksaa 249 dollaria kaikilla samoilla ominaisuuksilla. Ainoa ero tässä on, että maksat vain kerran ja saat kaikki rajoittamattomat vaihtoehdot hyväksi.

Kuten aiemmin olemme todenneet, Divi ei ole valmis verkkosivustojen rakentaja. Sinun on myös huolehdittava isännöinnistä ja verkkotunnuksesta. Bluehost on hyvä ratkaisu, jonka kaikki ominaisuudet sisältyvät sen WP-optimoituihin suunnitelmiin. Tulohinta alkaa 2,95 dollaria kuukaudessa.

6. Hyödyt & Haittoja

Divi eroaa muista WordPress-teeman rakentajista. Se tarjoaa täydellisen hallinnan editointi- ja suunnitteluprosesseihin. Se ei vaadi ohjelmistojen lataamista tai asentamista. Se toimii hyvin aloittelijoille ja teknikkoille, vaikka joitain pieniä haittapuolia saattaa silti löytää:

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Yksinkertaiset muokkaustyökalut.
&# X2714; Rikas moduulivalikoima.
&# X2714; Edulliset hinnat.
&# X2714; Edistyneet suunnitteluvaihtoehdot.
&# X2714; Yli tuhat valmis asettelua.
&# X2714; Divi-demo-tila.
✘ Ei ilmaista kokeilua.
Hosting Hintaan ei sisälly hosting- ja verkkotunnusta.

johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että Divi voi olla hyvä ratkaisu paitsi kokeneille web-kehittäjille, jotka etsivät parannettuja instrumentteja, myös aloittelijoille, jotka haluavat jotain erilaista mukautettuja WordPress-teemoja. Saat itse elinikäisen räätälöintialustan yhden Premium WP: n hintaan.

Sen avulla voit luoda upeita verkkosivumalleja milloin tahansa ilman, että sinun tarvitsee maksaa joka kerta, kun haluat erottua. Lisäksi se toimii hyvin niille, jotka luovat sivustoja asiakkailleen ja vaativat aina uusia lähteitä inspiraatiota varten. Divi mahdollistaa ulkoasujen luomisen mille tahansa liiketoiminta-alueelle.

Kokeile Diviä ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map