Doodlekit-arvostelu

doodlekit – on verkkosivustojen rakentaja, joka näkee tärkeimmän tehtävänsä pienyritysten verkkosivustojen ja henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettujen hankkeiden kehittämisessä. Niihin sisältyy aloitussivuja, portfolioita ja muun tyyppisiä suosittuja DIY-projekteja. Vuonna 2006 käyttöön otettu järjestelmä onnistui voittamaan kohderyhmänsä DIY-verkkosivujen suunnittelijoiden keskuudessa, mutta se jättää ehdottomasti paljon toivomisen varaa nyt.


Verkkosivun rakentajan tavoitteena on yleensä auttaa käyttäjiä rakentamaan projektinsa nopeasti ja helposti ilman koodaustaitoja tai tähän tarkoitukseen käytetty web-suunnitteluosaaminen. Alkuperäinen asia herätti yrittäjien ja tavallisten käyttäjien huomion. He aikoivat luoda laadukkaan verkkosivuston läsnäolon ilman minkäänlaista ammatillista tietoisuutta itse web-suunnitteluprosessista..

Kun otetaan huomioon se, että kapeakilpailu on melko kovaa ja että siellä on paljon luotettavia ja paljon ammattimaisempia verkkosivustojen rakentajia, DoodleKit näyttää menettävän maata aggressiivisemmille kilpailijoille. Katsotaanpa kuinka se toimii ja onko sen käyttö todella syytä.

1. Helppokäyttöisyys

Doodlekitin käyttöliittymä näyttää jonkin verran vanhentuneelta ja sinusta tuntuu, että sinusta tuntuu heti ensimmäisestä hetkestä lähtien, kun pääset verkkosivustoon. Uudet ja nykyiset käyttäjät voivat kuitenkin löytää ne elementit, joita he tarvitsevat projektin käynnistämiseksi järjestelmässä. On syytä mainita, että Doodlekit on melko helppokäyttöinen ja kätevä, ja se toimii erinomaisesti käyttäjille, joilla on monipuolinen verkkosuunnittelukokemus, ja jopa niille, jotka työskentelevät verkkosuunnitteluprojektissaan ensimmäistä kertaa.

DoodleKit Editor

Muuten, Doodklekit on myös sisällytetty luetteloon palveluista, joita lapset voivat hallita ja käyttää – joten alustan yksinkertaisuudesta ei ole syytä epäillä.

Verkkosivun rakentaja on hyvin rakennettu, sillä kaikki pakolliset työkalut, ominaisuudet ja elementit ovat käsillä. Järjestelmää käytettäessä teet paljon WYSIWYG-muokkaustoimenpiteitä. Tämä lisää myös järjestelmän yksinkertaisuutta ja mukavuutta.

Palveluun liittyminen edellyttää ensin käyttäjätunnuksen ja salasanan antamista. Heti kun pääset kojelautaan, saat pääsyn verkkosivustoeditoriin. Kun aloitat tutkimuksen, et kuitenkaan saa unohtaa sitä tosiasiaa, että Doodlekit-editori on jonkin verran vanhentunut ja jopa hankala.

Et voi muuttaa täällä paljon – sen sijaan, että voit muokata useita verkkosivustoelementtejä editorin valikossa, sinulle tarjotaan vain napsauttaa yhtä monista punaisista painikkeista, jotka näyttävät käytettävissä olevat asetukset, jotka esitetään lomakepohjainen toimittaja.

Siksi ei ole järkevää puhua nykyaikaisista vedä ja pudota -sivustojen muokkausperiaatteista – Doodlekitilla on kyse vaaditun sisällön mukana tulevan lomakkeen muokkaamisesta. Tämä vaikuttaa vähän epätavalliselta ja outolta, etenkin niille käyttäjille, joilla on kokemusta työskentelystä nykyaikaiset vedä ja pudota -sivustojen rakentajat. Ja se ei ole mitä nykyaikaiset käyttäjät odottavat verkkosivustojen rakentajalta.

Toisaalta, tällainen lähestymistapa tekee Doodlekitista kuitenkin melko helpon hallita kaikille. Lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia HTML / CSS-koodauksen käytöstä tai tarpeesta hallita web-suunnittelun perusteet.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Doodlekit tarjoaa melko rajoitetun joukon ominaisuuksia, joita on saatavana järjestelmän kojelaudassa – vie vain aikaa tutkia sitä ennen kuin siirryt verkkosivuston suunnitteluprosessiin. Katsotaanpa nyt nopea kuvaus niistä.

DoodleKit-blogi

  • Käyttäjien hallinta

Doodlekit on yksi niistä verkkosivustojen rakentajista, jotka tukevat käyttäjän hallintaa. Tämä tarkoittaa, että voit lisätä käyttäjiä, joilla on eri käyttöoikeudet (Järjestelmänvalvoja, Etuoikeutettu, Käyttäjä), ja luoda tänne täysipainoisia foorumeita. Siten verkkosivujen rakentaja toimii hyvin tiimityöskentelyssä ja yhteistyömallissa.

Käyttäjähallintavaihtoehdon ansiosta voit luoda verkkosivun, jolla on suojatut sivut, jotka näkyvät tietyille jäsenille tai jopa eri käyttäjäryhmille. Tämä lisää toimitettujen tietojen verkkosivustojen turvallisuutta ja luottamuksellisuutta.

Blogit ja sosiaalisen median integrointi

Doodlekitillä on oma blogijärjestelmä, jonka avulla voit luoda blogin ja päivittää sitä tarvittaessa. Mitä voit tehdä täällä, on lisätä uusia viestejä, päivittää olemassa olevia, sallia käyttäjän kommentointiominaisuus jne. On myös mahdollisuus integroitua suosittuihin sosiaalisen median palveluihin edistääksesi edelleen blogin sisältöä ja herättääksesi käyttäjien huomion.

verkkokauppa

Verkkosivun rakentaja toimittaa sisäänrakennetun verkkokaupan ratkaisun. Se ei ole kuitenkaan niin pitkälle verrattuna nykyaikaisiin verkkosivustojen rakentajiin. Voit käynnistää pienen verkkokaupan täällä ja mukauttaa sen tärkeimpiä asetuksia. On mahdollista lisätä tuotevaihtoehtoja (malli, väri, koko, jonka nimeksi annat) ja tarjota käyttäjille tyhjentävät tuotekuvaukset (mukaan lukien äänitiedostot, videot, taulukot, albumit ja mukautettu HTML).

DoodleKit - Testituote

Jos sinulla on tuotetta, joka vaatii syvällisempää räätälöintia, voit lisätä tuotemalliin tekstimuodon, jotta ostajat voivat määritellä nimensä tai muun tarvittavan tuotteen luomiseen..

Sikäli kuin Doodlekit eCommerce -moottoria ei voida pitää täysin varustettuna vaihtoehtona, on syytä korostaa, että tässä ei ole integroitua maksujenkäsittelytyökalua. Maksujen suorittamiseksi verkkokauppasi asiakkaat ohjataan PayPal- tai Google Checkout -tilisivulle kaupan loppuun saattamiseksi. Tämä ei ole aivan helppoa tavallisille käyttäjille. Joten, jos tarvitset laajamittaista verkkokauppasivustoa, on järkevää etsiä enemmän verkkokauppaan keskittynyttä web-rakennusratkaisua.

Ota yhteyttä lomakerakentajaan

Verkkosivun rakentaja toimittaa integroidun lomakerakennustyökalun, jonka avulla voit kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja verkkosivustoihisi liittyvistä käyttäjistä. Voit lisätä ja täyttää vaaditut lomakekentät, jotta saat selville sähköpostilla järjestelmään lähetetyt tiedot rekisteröidessäsi palveluun. Tietoja voidaan ladata edelleen laskentataulukon muodossa tai lähettää sinulle sähköpostia heti lähettämisen jälkeen.

Huomaa kuitenkin, että et voi käyttää lomakemuodostajaa sähköpostimarkkinointitarkoituksiin, koska ne eivät integroidu automaattivastauspalveluihin automaattitilassa. Jos sinulla on edelleen aikomus tehdä niin, sinun on ladattava tarvittavat tiedot manuaalisesti, mikä vie myös vaivaa ja aikaa.

galleriat

Verkkosivun rakentajan avulla voit luoda ja päivittää kuvagalleriaa esittelemään valokuvia ja kuviasi. Jokaiseen luomaan galleriaan on myös mahdollisuus lisätä useita albumeita. Myös gallerioihisi ladattavien kuvien määrä on rajaton. Tämä luo täydellisen mahdollisuuden tehdä diaesityksiä ja tehokkaita esityksiä portfoliosivustoille.

Tiedoston lataus

Järjestelmä sallii tiedostojen lataamisen, jotka verkkosivustojen käyttäjät voivat ladata edelleen. Projektin tyypin ja koon perusteella on mahdollista lähettää niin monta tiedostoa kuin tarvitset. Tämä ominaisuus toimii erinomaisesti käyttöoppaiden, ansioluetteloiden, uutiskirjeiden, raporttien, laskentataulukoiden, esitysten ja muun tyyppisten verkkosivustojen luomisessa, jotka edellyttävät asiakirjan lähettämistä.

Tilastojen seuranta

Doodlekit tarjoaa joukon integroituja tilastoseurannan työkaluja. Voit seurata verkkosivustojen käyttötilastoja, kävijöiden käyntien määrää ja kävijöiden osumia, heidän tulevia sijainteja, heidän IP-osoitteitaan ja muita tärkeitä tietoja, jotka vaikuttavat verkkosivustosi SEO sijaintiin, liikenteen heilahteluihin ja sijoitukseen.

3. Suunnittelu

Suunnittelun kannalta Doodlekit tarjoaa kaksi vaihtoehtoa: Voit valita valmiin teeman virallisesta kirjastosta mukauttaaksesi sen tyhjästä ja lisätä oman sisällön tai käyttää ohjattua malliohjelmaa sivustosi laittamiseen. Ohjattu toiminto opastaa sinua seuraavissa vaiheissa: taustatyyppi > layout > sivutyyli > osastotyyli > värit & vaihtoehtoja.

DoodleKit-mallit

Samoin kuin ohjauspaneelissa, Doodlekitin temat ovat täysin vanhentuneita, vaikka niiden lukumäärä on melko vaikuttava. Valitettavasti en löytänyt nykyaikaisia ​​malleja heidän kirjastostaan. Hyvä uutinen on, että kaikki teemat ovat muokattavissa. Ne ovat myös ilmaisia ​​ja järjestelmän avulla on mahdollista vaihtaa malleja niin monta kertaa kuin tarvitset löytääksesi suunnittelun, joka vastaa verkkosivujen suunnittelun tarpeita ja odotuksia.

Käyttäjät voivat muuttaa suunnittelun ydinvaihtoehtoja, mukaan lukien taustatyyli ja asettelu, runkoasetukset (reunuksen koko, varjoväri, yläreunan tehosteet jne.), Kuvakkeet, bannerit ja logot, fontit (väri, tyyli, kirjasinlaji, otsikkomääritykset jne.), diaesitykset, galleria-albumit ja sivut sekä muut välttämättömät elementit.

Lisäksi on mahdollista tehdä muutoksia otsikkoon ja alatunnisteeseen sekä tehdä tällaisia ​​pieniä muutoksia, kuten esinehinnan värin mukauttaminen. Voit viedä teeman .JSON-tiedostoon.

Jos haluat rajata visuaalisesti sivustosi osiot toisistaan, Doodlekit antaa sinun myös lisätä räätälöityjä reunustehosteita väreilläsi eri elementteihin. Voit myös lisätä tehosteita, kuten varjo, kolmiulotteinen vaikutus ja erilaisia ​​kuvioita räätälöityihin reunoihisi.

Kokeneille käyttäjille Doodlekit tarjoaa Advanced CSS Editor -sovelluksen, johon voit kirjoittaa CSS-säännöt ohittaaksesi nykyisen koodisi. Jos päätät käyttää tätä editoijaa, yritys ei enää ole vastuussa selaimen yhteensopivuuden ylläpidosta.

DoodleKit CSS

Heti kun olet valmis mallin mukauttamiseen, voit paitsi tallentaa tuloksen myös jakaa sen muille valitsemillesi jäsenille. Sivustojen rakentajien avulla voit viedä / tuoda haluamiasi teemoja, ja se on toinen bonus käyttäjille, joka antaa heidän rakentaa omat ainutlaatuiset verkkosivusto- / mallikirjastot.

Lopuksi on järkevää mainita, että kaikki Doodlekit-mallit ovat automaattisesti mobiilivalmiita, mikä tekee niistä näkyviä kaikissa suosituissa työpöytä- ja mobiililaitteissa.

4. Asiakastuki

Doodlekitillä on tukiportaali käyttäjille, jotka haluavat löytää vastauksia järjestelmiin liittyviin kysymyksiin. Kaikki kysymykset jakautuvat täällä useisiin luokkiin aiheiden ja kapeiden perusteella. Haun yksinkertaistamiseksi palvelu tarjoaa online-suodatusvaihtoehdon – erillisen kentän, johon voit kirjoittaa kyselyn ja odottaa, kunnes järjestelmä tuottaa tulokset.

Verkkosivun rakentaja tarjoaa myös informatiivisen blogiosion, jossa on paljon artikkeleita ja tosiasioita viimeisimmistä päivityksistä. Jos et löydä vastausta täältä jostain syystä, sinulla on mahdollisuus ottaa yhteyttä asiakastukitiimiin lähettämällä online-pyyntö. Täytä vain verkkosivustolla oleva lomake ja odota palautetta. Kaiken kaikkiaan Doodlekitin asiakastuki ei ole sen vahva puoli. Löydät täältä vain perustiedot, joiden avulla voit ratkaista ongelmasi, mutta tällaiset modernit pakolliset ominaisuudet, kuten suorakeskustelu, sähköposti tai puhelintuki, puuttuvat ehdottomasti.

5. Hinnoittelupolitiikka

Voit luoda tilin ja työskennellä verkkosivustollasi ilmaiseksi niin kauan kuin tarvitset tarvitsematta päivittää tiliäsi. Jos haluat julkistaa verkkosivustosi, sinun on lisättävä voimassa oleva luottokortti DoodleKit-tiliisi henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Toisaalta tämä voi olla ärsyttävää, mutta toisaalta – tällainen käytäntö auttaa estämään haitallisten, haitallisten ja / tai roskapostisivustojen luomisen. Tärkeä huomautus: luottokorttiasi ei veloiteta.

DoodleKit noudattaa tavanomaista freemium-liiketoimintamallia, joka tarjoaa seuraavat suunnitelmat:

DoodleKit-hinnoittelu

Luottokorttitietojen syöttämisen sijasta voit vahvistaa verkkosivustosi matkapuhelimella. Tämä lähettää 4-numeroisen koodin, joka sinun on annettava sivustosi julkaisemisen lopettamiseksi.

6. Hyödyt ja haitat

Doodlekit on verkkosivustojen rakentaja, jota voidaan käyttää henkilökohtaisten ja yrityssivustojen kehittämistarpeisiin. Alustalla on useita tärkeitä ansioita ja haittoja, joilla voi olla vaikutusta verkkosivujen suunnittelukokemukseen. Otetaan mukaan alla olevan palvelun tärkeimmät edut ja haitat.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Blogin ja foorumin luominen;
&# X2714; Mobiiliystävälliset mallit;
&# X2714; Lomakkeen rakentaja;
&# X2714; Käyttäjänhallintavaihtoehto.
✘ Vanhentuneet mallit ja kojetaulu;
✘ Huono ominaisuus;
✘ hankala ja kömpelö käyttöliittymä;
Huono verkkokaupan moottori;
✘ Asiakastukivaihtoehtojen puute.

Bottom Line

Doodlekit on DIY-verkkosivustojen rakentaja, jonka päätarkoitus on pienyritysten verkkosivustojen ja henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettujen projektien luominen ja mukauttaminen. Alusta on helppo käyttää aloittelijoille, ja se tarjoaa joitain CSS-muokkausvaihtoehtoja kokeneille käyttäjille.

Verkkosivuston rakentaja tarjoaa melko rajallisen ominaisuusjoukon, kun taas sen kojetaulu ja ohjauspaneeli eivät ole intuitiivisia ja suoraan sanottuna vanhentuneita. Sama koskee Doodlekit-malleja, jotka eivät vastaa nykyaikaista verkkosivujen suunnittelutrendiä eikä niitä siten voida käyttää kelvollisen ammatillisen verkkosivuston perustamiseen. Doodlekit menettää ehdottomasti höyryn kun tarkastelet näitä vanhanaikaisia ​​teemoja, ja se on huomattava haitta verkkosivustojen rakentajalle..

On sanomattakin selvää, että Doodlekit ei ole paras ja kaikkein täydennetty verkkosivustojen rakentaja saatavana modernissa web-suunnittelurajassa. Näyttää siltä, ​​että sen kehittäjät ovat lopettaneet sen päivittämisen vuosia sitten: se, että uusia blogin kirjoituksia ei ole lisätty viime vuodesta ja että kotisivun alatunnisteen loppunut vuonna 2015 tekijänoikeudet puhuvat puolestaan. Siksi emme voi suositella Doodlekitin käyttöä, jos todella haluat luoda ominaisuuksilla varustetun verkkosivun joko henkilökohtaisiin tai yritystarpeisiin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map