Duda arvostelu

Duda – on vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa runsaasti suunnittelun räätälöintiominaisuuksia ja edistyneitä työkaluja, jotta varmistetaan nautinnollinen ja sujuva verkkorakennuksen kokemus. Palvelu toimii yhtä hyvin sekä kokeneille verkkosivujen suunnittelijoille, jotka osallistuvat räätälöityjen verkkosivustojen kehittämiseen, että ensikertalaisille. Nykyään Dudan kanssa on luotu noin 14 miljoonaa verkkosivustoa ja monia muita on parhaillaan kehitteillä.


Vuonna 2008 lanseerattu järjestelmä on alun perin erikoistunut mobiilisivustojen luomiseen. Tällä hetkellä Duda ei kuitenkaan koske pelkästään mobiilisivustojen kehittämistä (on erillinen palvelu – DudaMobile). Alusta asettuu myös reagoivaksi verkkosivustojen rakentajaksi, jolla on laaja valikoima suunnittelun räätälöintiominaisuuksia ja -vaihtoehtoja. Palvelun avulla voit luoda optimoituja verkkosivustoja, jotka sopivat moitteettomasti kaikkiin näyttöruutuihin. Yksinkertaisin sanoin, voit hankkia upouuden, reagoivan verkkosivustosi unelmistasi vaivatta ja nopeasti.

Järjestelmä mahdollistaa erityyppisten verkkosivustojen luomisen ja mukana tulee myös monikielinen tuki, ainutlaatuinen InSite-sivuston mukauttamistyökalu ja useita etuja, jotka myötävaikuttavat web-kehitysprosessin onnistumiseen pitkällä tähtäimellä. Duda ei ole halvin verkkosivustojen rakentaja verrattuna monille sen niche-kilpailijoille, mutta palvelun hinta vastaa ehdottomasti toimitettujen ominaisuuksien laatua. Onko Duda yhtä toimiva kuin miltä se näyttää ensimmäisellä kerralla? Voiko se olla kelvollinen kilpailija muille tunnetuille verkkosivustojen rakentajille? On korkea aika tarkistaa palvelu vastaamaan näihin ja muihin järjestelmiin liittyviin kysymyksiin.

1. Helppokäyttöisyys

Duda ei ole kovin monimutkainen, mutta se sisältää silti paljon osioita ja web-rakennustyökaluja, jotka saattavat tuntua hieman hämmentävältä ensimmäistä kertaa käyttäville. Rekisteröintimenettely on nopea ja ymmärrettävä – sinun on tehtävä täyttämään rekisteröintilomakkeen kentät ilmoittamalla nimesi, yrityksen verkkosivut, yrityssähköpostiosoite, asuinmaa, salasana ja verkkosivustosi tavoitteet. Tietoja tarvitaan 30 päivän ilmaisen kokeilun aloittamiseen. Muista, että järjestelmän testaamiseen ei tarvita luottokorttitietoja.

Heti kun olet suorittanut rekisteröintimenettelyn, sinut ohjataan järjestelmän kojelautaan. Tämä on paikka, josta voit aloittaa reagoivan verkkosivustosi rakentamisen, joka sopii erinomaisesti kaikenlaisiin mobiili- ja pöytälaitteisiin. Kojelaudan valikko on intuitiivinen ja loogisesti rakennettu. Kaikki pääosat, luokat ja elementit ovat täällä ulottuvilla ja pääset niihin helposti yhdellä hiiren napsautuksella.

Duda-toimittaja

Heti sen jälkeen, kun olet siirtynyt verkkosivuston luomisprosessiin, sinulle tarjotaan valita yksi palvelun mallikokoelmassa käytettävissä olevista malleista. Verkkosivun toimittaja tarjoaa yksityiskohtaisen esikatselun kaikista malleista, jotta voit selvittää, kuinka verkkosivustosi tarkalleen näkyy erityyppisissä näyttötyypeissä. Toimittaja on erittäin intuitiivinen, eikä se jätä tilaa hämmennykseksi – heti kun aloitat projektin työskentelyn, voit hyödyntää johdanto-osaa, joka antaa sinulle tietää web-suunnitteluprosessin perusteista . Kaikkia sisältöjäsi ei tarvitse kopioida ja liittää, ladata kuvia ja palauttaa linkkejä – kaikki tapahtuu automaattisesti vaikuttamatta sivustosi sisältöön. Kaiken kaikkiaan Duda on helppokäyttöinen verkkosivustojen rakentaja, vaikka sen hallitseminen voi viedä aikaa.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Dudassa on hämmästyttävä ominaisuusjoukko, jonka avulla voit tehokkaasti luoda, hallita, mukauttaa ja mainostaa erityyppisiä projekteja. Näitä ovat henkilökohtaiset ja yrityssivustot, blogit, verkkokaupat, salkut, aloitussivut ja mitä ei. Järjestelmä ei aseta rajoituksia lisättävien sivujen tai widgetien lukumäärälle. Sinun tehtävänä on käynnistää niin monta verkkosivustoa kuin tarvitset yhdellä tilillä ja lisätä haluamasi määrän sivuja luetteloon. Tarkastellaan nyt verkkosivustojen rakentajan tärkeimpiä ominaisuuksia nähdäksesi, kattavatko ne Web-suunnittelun tarpeesi vai eivät.

verkkokauppa

Duda on loistava työkalu täysin varustellun verkkokaupan käynnistämiseen. Järjestelmä tarjoaa integroidun verkkokaupan alustan (perustuu Ecwid tekniikka), joka toimii saumattomasti kaikissa mobiili- ja pöytälaitteissa. Voit valita useista sähköisen kaupan malleista, jotka ovat moderneja ja toimivat erinomaisesti. Verkkokaupassa käytetään automaattisesti samoja fonttityylejä ja värimaailmaa kuin muussa verkkosivustossa.

Duda eCommerce

Käyttäjille tarjotaan melko mukava valikoima houkuttelevia tuotesivun asetteluita, jotta he voivat ladata tarvittavan määrän tuotteita, muokata niiden malleja ja kuvauksia sekä lisätä tuotekuvia parempaan online-esitykseen. Verkkokaupan hallintaa varten voit perustaa räätälöityjä uutiskirjeen postituslomakkeita, integroida yli 30 maksutapaa, asettaa vähimmäis- / enimmäisostosumman yhdelle kassalle, ottaa käyttöön automaattiset verolaskimet (ominaisuus on tällä hetkellä käyttökelpoinen Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, EU: ssa ja Australia), tuottaa kuponkikoodeja tietyille tuotteille, järjestää tuotteet luokkiin, tarjota digitaalista sisältöä, ottaa mukaan lähetystoimittajat, asettaa lähetyshinnat ja -vaihtoehdot jne..

Monen kielen tuki

Järjestelmä mahdollistaa yli 55 kielen valitsemisen tietylle kohdeyleisölle suunnatun verkkosivuston avaamiseksi. Järjestelmällä luodut monikieliset verkkosivustot ovat helppo hallita, SEO-ystävällisiä ja täysin muokattavissa. Jos sinulla on mukava ohjelmointitaito, voit käyttää jokaisen sivun koodia säätääksesi siellä olevia kieliasetuksia.

Duda monikieli

InSite-työkalu

Ainutlaatuisen toiminnallisuuden kannalta Duda tarjoaa älykkään työkalun inSite, jonka avulla ylläpitäjät voivat luoda henkilökohtaista sisältöä ja toimittaa sen oikeille sivuston vierailijoille useiden liipaisimien perusteella. Jotkut näistä ovat: kellonaika, maantieteellinen sijainti, laite, jota asiakas käyttää verkkosivustollesi pääsyyn ja muu. Voit lisätä verkkosivustollesi erilaisia ​​ponnahdusikkunoita, joiden avulla voit näyttää tiettyjä viestejä yleisölle jokaisen vierailun aikana. Siellä on kirjasto valmiista InSites-sivustoista ja mahdollisuus luoda mukautettuja liipaisimia.

Duda-yksilöinti

Sosiaalinen integraatio ja widgetit

Duda -sovelluksella sinulla on melko kapeat mahdollisuudet hyödyntää useita järjestelmien integrointeja, kuten Facebook, Yelp, Twitter, YouTube jne. Voit valita useista widgetistä, integroida sosiaalisia syötteitä, julkaista linkkejä sivuillesi sosiaalisen median tileillä. . Lisäksi voit luoda ponnahdusikkunoita myynnin edistämiseksi, aloittaa ja tukea ilmoittautumisia sähköpostitse, muokata verkkosivustoja tietyille käyttäjäryhmille. Yhteyslomake-widget voidaan upottaa myös käyttäjien ja järjestelmäkehittäjien välisen vuorovaikutuksen yksinkertaistamiseksi.

VCita-widget-sovelluksen integroinnin avulla kävijät voivat ajoittaa tapaamiset mobiililaitteiden, pöytälaitteiden ja tablet-laitteiden avulla. Muita verkkosivustolle lisättäviä widgettejä ovat OpenTable-varaukset, Kupongit, Disqus-kommentit, Divider, Tiedoston lataus, Monisijainti ja Kartat ja paljon muuta.

blogi

Duda-sivustolle on myös mahdollista perustaa toimiva, joustava, reagoiva ja mukautettava blogi. Voit lisätä minkä tahansa valitsemasi sisällön, muokata blogisivun tyylejä ja asetteluja, määrittää useita kirjoittajia, tarkastella blogin tilastoja, käyttää hakusuodatusvaihtoehtoa.

Duda-blogi

Järjestelmä tarjoaa kaksi blogin muokkaustapaa, jotka on kytketty toisiinsa ja auttavat viimeisissä blogin näyttövaihtoehdoissa. Näitä ovat Asettelutila, jossa voit määrittää blogirakenteen, ja Postitila, jossa voit ladata sisältöä. Tämä on varsin kätevä useimmille käyttäjille, jotka eivät ole koskaan aiemmin olleet mukana blogin kehittämisessä. RSS- ja ATOM-syötteet luodaan ja päivitetään automaattisesti jokaiselle blogiin lisätylle viestille.

Hakukoneoptimointi

Duda-sivustot on optimoitu hyvin hakukoneille. Järjestelmä luo automaattisesti sivukartat, sallii meta-tunnisteiden suodattamisen jokaiselle sivulle (avainsanat, otsikot ja kuvaukset), poiminta- ja asetusten määrittämisen, verkkosivustojen URL-osoitteiden mukauttamisen, robots.txt- ja 301-uudelleenohjauksen asettamisen jne..

Mielenkiintoinen kohokohta järjestelmälle on sen edistyksellinen ominaisuus, joka tunnetaan nimellä Vary: User-Agent. Tämä on eräänlainen työkalu, jonka tehtävänä on ilmoittaa hakukoneille sisällöstä, jonka käyttäjät odottavat saavansa laitteen perusteella, jota he käyttävät sitä etsiessään..

Markkinointityökalut

Duda käyttää uskomattoman laajaa valikoimaa markkinointityökaluja parantaakseen asiakkaiden muuntokursseja. Niihin kuuluvat asiakasmuunnos-widgetit, napsauttamalla sähköpostille ja napsauttamalla -soitto-widgetit, kuponkikoodien luontivaihtoehto, kartat, jotka sisältävät yksityiskohtaiset sijaintiohjeet, tapaamisen ajoittamistyökalut jne. Lisäksi voit integroida PayPal-widgetin, näyttää Yelp-arvosteluita, luoda yhteyshenkilön lomakkeita ja lisää paljon muita toiminnallisia widgettejä.

Analytics

Duda myöntää pääsyn analyyttisiin keräilytyökaluihin, jotta verkkosivustojen omistajat voivat seurata ja hallita verkkosivustojen tilastoja. Google Analyticsin integrointi antaa sinulle syvemmän kuvan verkkosivustosi liikennetiedoista. Sen avulla on mahdollista selvittää käyttäjien käyttäytyminen, seurata sivujen näyttökertojen ja käyntien määrää, nähdä käyttäjien lähtöpaikat ja muut tärkeät tiedot.

Koodin injektio

Teknologisesti taitaville käyttäjille Duda devs tarjoaa kehittäjätilan, joka antaa täyden pääsyn sivuston HTML / CSS: ään. Verkkosivumallit on myös mahdollista mukauttaa koodinpitovaihtoehdon avulla. Tämä antaa verkkosivustoille henkilökohtaisen ja todella ainutlaatuisen ilmeen puhumattakaan erinomaisesta toiminnasta.

Duda-koodieditori

Widget Builder

Duda -sovelluksella voit paitsi integroida käytettävissä olevat widgetit myös luoda ja muokata olemassa olevia. Tämä voidaan tehdä vain muutamassa tunnissa käyttämällä tavallisia CSS-, HTML- ja JavaScript-taitoja. Päivittääksesi tarvittavat widgetit, sinun on käytettävä Widget Builder -sovellusta ja tehtävä siellä muokkauksia.

Kommenttivaihtoehdot

Kun työskentelet projektikehityksen parissa, sinulla on mahdollisuus aktivoida reaaliaikaisia ​​vuoropuheluita asiakkaidesi kanssa yksityiskohtien selvittämiseksi. Myös käyttäjän kommentit otetaan käyttöön täällä. Heti kun uusi kommentti on lisätty, tiimisi jäsenet ja nimetyt asiakkaat saavat automaattiset sähköposti-ilmoitukset, jotta ne voivat reagoida uusiin viesteihin ajoissa.

Tiimiyhteistyö

Verkkosivun rakentaja kannustaa ryhmäyhteistyötä antamalla sinulle ja tiimisi jäsenille luoda, tallentaa ja jakaa tiimiosioita. Kaikilla ryhmän jäsenillä on pääsy ainoaan jaettuun kojelautaan, jossa he voivat työskennellä yhdessä projektin kehittämisessä.

Valkoinen etiketti

Duda tarjoaa edistyneen White Label -työkalu. Järjestelmää voidaan käyttää käyttäjän tuotemerkillä käyttämään kaikkia sen ominaisuuksia, kun työskentelet asiakasprojekteissa. Työkalu integroituu täysin brändisi ominaisuuksiin ja tyyliin tarjotakseen kiehtovan kokemuksen. Tällä hetkellä Duda’s White Label -alusta on saatavana vain tiimien, toimistojen ja mukautettujen suunnitelmien käyttäjille, mutta se on mahdollista testata 30 päivän ilmaisen kokeilun aikana..

SSL-salaus

Kaikki Dudalla luodut verkkosivut on suojattu automaattisesti SSL-sertifikaateilla, jotka tekevät koko verkkosivujen editointiprosessista turvallisemman ja luotettavamman verkkosivujen omistajille, henkilöstölle ja asiakkaille.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:100
Ilmaiset mallit:&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO

Duda-mallistokokoelma on rikas ja vaikuttava. Se kattaa tällä hetkellä noin 100 mallia, ja sitä päivitetään säännöllisesti uusilla. Käyttäjien mukavuuden vuoksi mallit on jaettu temaattisiin luokkiin. On myös mahdollista käyttää hakusuodatinta ja lajitella mallit useisiin luokkiin hakuajan vähentämiseksi.

Minkä mallin valitsetkin, se on reagoiva ja täysin muokattavissa oletuksena. Jos et löydä sopivaa teemaa, joka kattaa verkkosuunnittelustarpeesi, voit valita tyhjän mallin muokataksesi sitä tyhjästä. Malleissa on esikatselutila, jonka avulla voit nähdä, miten valittu teema näytetään mobiililaitteiden ja työpöytälaitteiden näytöillä.

Mallinvaihtovaihtoehto on myös tässä käytössä jonka avulla voit muuttaa malleja web-kehitysprosessin aikana menettämättä tehtyjä muokkauksia. Ne, jotka haluavat räätälöidä sivustoaan koodaamalla, voivat antaa Kehittäjämallin mukauttaa projektin koodisyöttön avulla.

Duda mallit

Web-sivustosuunnittelun mukauttamiseksi sinun tulee päästä toimittajan hallintapaneeliin, josta törmäät useisiin osioihin. Täällä voit säätää suunnitteluasetuksia (asettelu, tausta, fontit, värivalikoima jne.), Lisätä ja muokata sivuja, valita ja integroida widgettejä, ladata sisältöä, mukauttaa projekti, integroida verkkokauppa tai blogi jne. Kätevä vetäminen Järjestelmän pudotuseditori yksinkertaistaa verkkosivustojen luomisprosessia ja tekee siitä intuitiivisemman. Täällä voit myös valita erilaisista navigointityyleistä mobiili-, pöytä- ja tablettiloissa. Projektien dynaamisuuden lisäämiseksi järjestelmä sallii otsikoiden kutistumisen, jotta sitä voidaan pitää sivun yläreunassa vierittäessäsi. Sivun kopiointi ja patentoidun sisällön tuontiasetukset auttavat säästämään verkkosivustojen kehitysaikaa vaikuttamatta tulokseen.

4. Asiakastuki

Duda on kuollut yksinkertainen järjestelmä, joten et tuskin koskaan kohtaa mitään ongelmia siellä. Joka tapauksessa verkkosivustojen rakentaja tarjoaa tehokkaan asiakastukipalvelun kaikille käyttäjäryhmille. Kotisivulla saatavilla olevien tyhjentävien tietojen lisäksi on olemassa vaikuttava tietokanta, joka koostuu vaiheittaisista, yksinkertaisella kielellä kirjoitetuista oppaista. On myös mahdollista käyttää tukilippupalvelua, katsella hyödyllisiä webinaareja, joissa on yksityiskohtaiset oppaat ja videot, jotta saadaan selville järjestelmän työskentelyn vivahteet sekä tietoa päivityksistä, uusimmista tuotteista jne..

Ohjekeskus tarjoaa vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita käyttäjät kohtaavat työskennellessään järjestelmän kanssa. Kysymykset jaotellaan osiin käsiteltävän aiheen perusteella. Nopeuttaaksesi kyselyn etsimistä ja siihen vastaamista, voit suodattaa kyselyitä hakusuodattimen avulla.

Lisäksi verkkosivustojen rakentaja tarjoaa paljon markkinointimateriaaleja, muiden käyttäjien menestystarinoita ja blogin, jossa on useita artikkeleita web-suunnittelusta. Hyödyllisin asiakastukitoiminto on suorakeskustelu, jossa voit kommunikoida avustajan kanssa, joka vastaa kysymyksiisi ja auttaa ratkaisemaan järjestelmään liittyvät ongelmat. Kaiken kaikkiaan Duda-asiakastuki on huipputasoa.

5. Hinnoittelupolitiikka

Duda on melko kallis verkkosivustojen rakentaja, ja sen tarjoamat suunnitelmat ovat hyvin suunniteltuja vastaamaan käyttäjien tarpeita. Järjestelmässä on ilmainen kokeilu, joka kestää 30 päivää ja antaa mahdollisuuden tutustua palvelun koko ominaisuusjoukkoon. Maksullisista liittymistä on Dudalla kolme. Näihin kuuluvat Basic (14 dollaria kuukaudessa), Team (22 dollaria) ja Agency (74 dollaria kuukaudessa) suunnitelmat. Suunnitelmien kustannukset vaihtelevat mukana olevien verkkosivustojen lukumäärän, verkkokauppaan lisätyn tuotteen määrän, markkinointi- ja markkinointivaihtoehtojen, tiimiyhteistyön, asiakashallintavaihtoehtojen jne. Suhteen..

HinnoitteluvaihtoehtoKustannusominaisuudet
Basic:$ 14 / mo✓ 1 verkkosivusto;
✓ sähköpostituki;
✓ Ilmainen SSL.
Tiimi:$ 22 / mo✓ 1 verkkosivusto;
✓ Live-tuki;
✓ 4 joukkueen jäsentä.
Virasto:$ 74 / mo✓ 8 verkkosivustoa;
✓ räätälöity tuotemerkki;
✓ Verkkosivustojen vienti.

Käyttäjille, jotka aikovat perustaa verkkokaupan, Duda tarjoaa erityisiä verkkokaupan lisäosia kutakin verkkosivustoa kohti. Katso ne alla:

 • 10 tuotekauppaa – ilmainen;
 • 100 tuotekauppaa – 7,25 dollaria kuukaudessa;
 • 2500 tuotekauppa – 19,25 dollaria kuukaudessa.

Duda tarjoaa myös houkuttelevan White Label -ratkaisun verkkoyrityksille ja riippumattomille ammattilaisille. Tarvitsetko mukautetun suunnitelman? Se ei ole ongelma, kun työskentelet Dudun kanssa. Asiakkaille, joilla on satoja hallinnoitavia verkkosivustoja, verkkosivustojen rakentajalla on erikoistarjous – porrastettu alennushinnoittelu, omistettu tilivastaava, rajoittamaton pääsy sovellusliittymään & Edistynyt tuki jne. Ota vain yhteyttä järjestelmän kehittäjiin saadaksesi selville näiden vaihtoehtojen kustannukset.

6. Hyödyt ja haitat

Duda on monipuolinen verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa lukemattomia suunnittelun mukautusvaihtoehtoja. Kuten vallitseva määrä muita web-suunnittelutyökaluja, sille on ominaista edut ja haitat, jotka käyttäjien tulisi tietää ennen päätöksen tekemistä palvelun puolesta. Katsotaanpa heitä nyt.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Yksinkertainen vedä ja pudota -editori.
&# X2714; Blogimoottorin ja verkkokaupan vaihtoehdot.
&# X2714; Monikieliset tuet.
&# X2714; Suunnitteluvaihtoehtojen runsaus.
&# X2714; Ainutlaatuinen InSite-ominaisuus.
✘ App Store -sovellusta ei ole saatavana.
✘ Melko kallis hinnoittelupolitiikka, vapaa suunnitelman puuttuminen.

johtopäätös

Duda on verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa vedä ja pudota -vaihtoehtoja, edistyneitä suunnittelun räätälöintiominaisuuksia ja tehokkaita integraatiotyökaluja. Järjestelmä toimii yhtä hyvin ei-teknisille ja web-suunnittelun asiantuntijoille. Sen avulla ensimmäiset käyttäjät voivat tehdä nykyisistä sivustoistaan ​​reagoivia nopeasti – koko prosessi on täysin automatisoitu. Järjestelmä erottuu joukosta monikielisen ominaisuuden, tehokkaan asiakastuen, yksityiskohtaisen analysointijärjestelmän sekä SEO: n ja markkinointityökalujen runsauden vuoksi.

Tämä on tarpeeksi hyvä ratkaisu pienille ja keskisuurille hankkeille. Se tarjoaa runsaasti reagoivia malleja, jotka ovat 100% muokattavissa. Koodaamisasiantuntijat voivat käyttää taitojaan ja tietämystä luoda todella ainutlaatuisia malleja vaikuttavalla suorituskyvyllä. Jos etsit reagoivaa verkkosivustojen rakentajaa tai paikkaa saadaksesi rikas ominaisuuksia mobiili versio suosittelen Duda-sivuston tarkistamista. Nämä kaverit tietävät mitä reagoiva tarkoittaa! Muista jakaa kokemuksesi kommenteissa.

Kokeile Dudaa nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map