Dudamobile-arvostelu

DudaMobile – on palvelu, joka mahdollistaa DIY-mobiilisivustojen nopean ja ammattimaisen luomisen. Järjestelmä erottuu joukosta johtuen siitä, että se keskittyy nimenomaan työpöytäsivustojen muuntamiseen ominaisuuksilla täytetyiksi, napauttamisystävällisiksi mobiilisivustoiksi heti silmiesi edessä!


DudaMobile oli kohdistanut verkkosivustojen omistajiin, jotka eivät jostain syystä ole onnistuneet luomaan mobiililaitteita varten valmiita verkkosivustoja, mutta joilla oli vielä aikomus tehdä projektistaan ​​optimoitu mobiiliselaamista varten. Pöytätietokoneen verkkosivuston versiota ei tarvinnut rakentaa kokonaan, jotta se olisi reagoiva. Sen sijaan käyttäjällä oli mahdollisuus liittyä DudaMobileen luoda erillinen mobiiliversio valmiista projekteista. Monissa tapauksissa tämä osoittautui kohtuulliseksi ratkaisuksi, joka auttoi estämään liikenteen ja SEO-luokituksen menetyksiä.

Äskettäin DudaMobile on kuitenkin ilmoittanut lopettavansa projektin. Se ei johdu siitä, että se oli huono tai tehoton. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että se meni loppuun – vallitseva määrä nykyaikaisia ​​verkkosivustoja on nyt luotu reagoiviksi oletuksena. Tämä on vähentänyt käyttäjän kiinnostusta tuotteeseen, joten sille ei enää ole kysyntää. Sen sijaan voit käyttää Duda-verkkosivustojen rakentaja joka mahdollistaa reagoivien verkkosivustojen luomisen automatisoidussa tilassa ja onnistuu siinä todella.

Vaikka DudaMobilea ei enää tueta, päätimme jättää tuotteen tarkistuksen sellaisena kuin se on. Se voi olla hyödyllinen niille käyttäjille, joilla on palvelun kanssa rakennetut verkkosivut ja jotka saattavat olla kiinnostuneita löytämään vastauksia kysymyksiinsä täältä.

1. Helppokäyttöisyys

Toisin kuin muut verkkosivustojen rakentajat, DudaMobile ei ole kyse täysin uuden sivuston suunnittelu ja julkaiseminen tyhjästä, Kyse on nykyisen verkkosivustosi optimoimisesta mobiiliselaamista varten.

Duda Mobile Editor

Kun kirjaudut käyttöympäristön kokeiluversioon, sinua pyydetään antamaan kirjautumistunnuksesi ja salasanasi sekä puhelinnumerosi ja olemassa oleva verkkosivusto, jonka haluat tehdä mobiililaitteeksi. Heti kun olet tehnyt tämän, sinut ohjataan sivustojen kojelautaan, jossa voit käyttää myös verkkosivustojen tilastoja, tukiresursseja ja yleisiä tilitietoja.

Koko mobiilisivustojen luomisprosessi on naurettavan yksinkertainen: kaikki mitä tarvitset, on kirjoittaa verkkosivustosi URL-osoite ja napsauttaa painiketta. Vain muutamassa sekunnissa pääset muokkaajaan, jossa voit aloittaa muutosten asetteluissa, otsikoissa, sivukuvakkeissa jne. Voit edelleen muokata verkkosivustoja vetämällä ja pudottamalla suosittuja, liike-, suunnittelu- ja sosiaalisia osioita tai elementtejä (kuten napsauttamalla napsauttamalla -soittopainike, Google Maps, Google AdSense, yhteyslomakkeet, luettelot, jakajat, sosiaalisen verkoston tilit jne.). Täällä on myös mahdollista säätää hakukoneoptimointia ja sivuasetuksia sekä lisätä uusia sivuja mobiilisivustosi versioon. Käyttöliittymä on erittäin intuitiivinen eikä vaadi lainkaan teknistä tietoa.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

DudaMobile on täynnä ominaisuuksia, sekä matkapuhelinkohtaisia ​​että vakiovarusteita. Vaikka sinulla ei ole työpöytäsivustoa, voit hankkia mobiilisivuston Duda-palvelun avulla – kirjoita vain Facebook-sivusi URL-osoite, ja se vetää sisällön uudelle mobiilisivustollesi. Muokkauksen aikana lisäsisältöä voidaan tuoda muista lähteistä.

Duda Mobile -esikatselu

Muita ominaisuuksia ovat:

 • Matkapuhelinkohtaiset ominaisuudet: soita napsauttamalla ja napsauttamalla -teksti; Google Maps -integraatio, joka tarjoaa vaiheittaiset ohjeet sijaintipaikkaasi; monipuolinen sijainti koko alueen yrityksille; click-to-email.
 • Online-aikataulut.
 • Matkapuhelinkupongit.
 • Mobiili seuranta – DudaMobilella on oma seurantasovellus.
 • Navigoinnin asettelu- ja tyylivaihtoehdot – palvelu antaa mahdollisuuden valita useista navigointiasetteluista (Lista, Matriisi, Laajeneva, Pohja, Ylä) ja tyylit (Pyöristetty kuvakkeilla, neliöitu kuvakkeilla, läpinäkyvä kuvakkeilla, läpinäkyvä nuolilla tai neliö nuolilla).
 • Sivuston taustakuvan, tekstityylin, otsikon ja painikkeiden valinta.
 • Otsikkotietojen asettaminen kaikille verkkosivustoille (tyypin ja kuvan valinta, koon muuttaminen, kohdistaminen jne.).
 • Edistynyt verkkosivun räätälöinti (SEO ja sivuasetukset, Push-ilmoitusten aktivointi, sivun otsikon valinta, sisällön muokkaaminen, suosittujen, liike-, suunnittelu- ja sosiaalisten elementtien integrointi).
 • CSS / HTML-koodin muokkaus.
 • Automaattinen verkkosivuston varmuuskopioversion luominen, joka voidaan palauttaa milloin tahansa tarvitset sitä.
 • Kätevä esikatseluvaihtoehto.
 • Blogi- ja verkkokaupan moottorit.
 • Sivu- ja ponnahdusikkunoiden luominen.
 • Vedä ja pudota widgetit.
 • Sisältökirjasto (Voit tuoda sisältöä olemassa olevalta verkkosivustolta, kerätä sitä asiakkaalta tai ladata manuaalisesti).
 • Muokattavat mukautussäännöt.
 • Monikielinen tuki.
 • Pääsy verkkosivustojen tilastoihin (päivittäin / viikoittain / kuukausittain).
 • Pääsy asiakastuen resursseihin.

3. Suunnittelu

DudaMobile käyttää nykyistä verkkosivustosuunnitteluasi luodaksesi ainutlaatuisen mobiilikokemuksen, joka vastaa verkkosivustosi yleistä tyyliä. Kun mobiilisivustosi automaattinen versio on luotu, voit muokata sitä vedä ja pudota -editorilla; lisää ylimääräistä sisältöä; piilota elementit ja muuta navigointia – kaikki vaikuttamatta työpöydän verkkosivustoon.

Duda-mobiilisuunnittelu

DudaMobile-editori tarjoaa täyden pääsyn lähdekoodiin entistä joustavamman ja paremman hallinnan avulla.

4. Asiakastuki

DudaMobile tarjoaa itseapukeskus kattaa erilaisia ​​aiheita. Täällä on myös resurssikeskus, jolla on huipputekninen teollisuus- ja teknologiaosaaminen.

Jos et löydä vastausta heidän ohjekeskuksestaan, voit ottaa yhteyttä heidän tukeensa editorin kautta. Premium Plan -käyttäjät voivat saada puhelin- ja live-chat-tukea, kun taas muut asiakkaat voivat ottaa yhteyttä asiakastukitiimiin puhelimitse. Arvioitu odotusaika saada vastaus puhelimitse on 2–3 minuuttia arkisin. Kysymyksesi vastauksen saaminen sähköpostiin kestää hiukan pidempään – noin 2–6 tuntia arkisin. DudaMobile isännöi jatkuvasti hyödyllisiä webinaareja ja tapaustutkimuksia, jotka sitten julkaistaan ​​kymmenien tukivideoiden mukana.

5. Hinnoittelupolitiikka

Alustan ilmainen versio tarjoaa käyttäjille tarpeeksi ominaisuuksia mukauttaa ja julkaista hyvännäköinen mobiilisivusto. Ilmaisia ​​sivustoja tuetaan mainosten avulla: kunkin sivun ylä- ja alatunnisteessa on pieni DudaMobile-ilmoitus. Lisäksi et voi käyttää muokattua verkkotunnusta sivustossasi (se näyttää tältä: mobile.dudamobile.com/site/mysitename).

Duda-matkapuhelimen hinta

DudaMobile-palvelun kaikkien potentiaalien hyödyntämiseksi sinun on päivitettävä tilisi. Verkkosivun rakentaja tarjoaa tällä hetkellä kolme maksettua tilausta. Nämä sisältävät:

 • Perus (14 dollaria kuukaudessa, jos laskutetaan vuosittain) – Sisältää yhden verkkosivuston ja mahdollisuuden rakentaa ylimääräinen verkkosivusto hintaan 14,25 dollaria kuukaudessa, joka laskutetaan vuosittain;
 • Tiimi (22 dollaria kuukaudessa, jos laskutetaan vuosittain) – tarjoaa kokeiluversion, 1 verkkosivusto, jaettu pääsy verkkosivustoille 4 joukkueen jäsenelle, White Label -vaihtoehto, mahdollisuus avata lisäsivusto verkkosivulle 9,75 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain) ja laajat tiimiyhteistyövälineet;
 • Virasto (74 dollaria kuukaudessa, jos laskutetaan vuosittain) – Sisältää 8 verkkosivustoa, jaetun verkkosivuston käyttöoikeuden 10 joukkueen jäsenelle, White Label -vaihtoehdon, useita Team Collaboration Tools -sovelluksia, API-pääsyn ja sivuston viennin, account.plan.feature.widgetBuilder ja mahdollisuuden luoda lisäsivusto verkkosivulle 8,25 dollaria kuukaudessa, josta laskutetaan vuosittain..

6. Hyödyt ja haitat

DudaMobile sisältää joukon etuja ja haittoja, jotka voivat vaikuttaa alustan valintaan. Tämän vuoksi sinun on tärkeää olla tietoinen niistä etukäteen.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Mobiilisivustojen rakentaja;
&# X2714; Kätevä vedä ja pudota -editori;
&# X2714; Helppo verkkosivustojen räätälöinti ja julkaiseminen;
&# X2714; Useita matkapuhelimiin keskittyviä ominaisuuksia;
&# X2714; Yksityiskohtainen verkkosivun räätälöinti.
✘ Hidas verkkosivustoeditori;
✘ Ei järkeä luoda erillistä mobiilisivustoa.
✘ Kallis hinnasuunnitelmat.

Bottom Line

DudaMobile on helppokäyttöinen mobiilisivustojen muunnin. Sitä käytettiin alun perin auttamaan sivuston omistajia rakentamaan vakiosivustojensa mobiiliversiot vaikuttamatta niiden suunnitteluun. Järjestelmää on helppo käyttää aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille, koska se ei vaadi ollenkaan erityistä koodaustietoa.

Sinun on määritettävä verkkosivustosi URL-osoite ja tarkkailtava tapaa, jolla järjestelmä muuntaa sen mobiiliversiona. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että et voi osallistua verkkosivustojen mukauttamisprosessiin. DudaMobile mukana tulee joukko suunnittelun räätälöintityökaluja, vedä ja pudota -ominaisuuksia, verkkosivuston esikatseluvaihtoehto ja muut asiat, jotka antavat sinulle vastuun verkkosivujen suunnitteluprosessista.

DudaMobile toimii erinomaisesti verkkosivustojen omistajille, joilla ei vielä ole verkkosivustojensa mobiiliversioita, mutta ymmärtävät niiden julkaisemisen tarpeen. Ajan myötä tarve reagoiville verkkosivustoille, jotka sopivat kaikkiin työpöytä- ja mobiililaitteisiin, kasvaa kuitenkin jatkuvasti, mikä saattaa jonkin verran vähentää järjestelmän käytettävyyttä ja sen kysyntää..

Muista kuitenkin, että tuotetta ei enää tueta, koska tarjolla on laaja valikoima yksinkertaisia, monipuolisia ja käyttäjäystävällisiä verkkosivustojen rakentajia, jotka mahdollistavat reagoivien verkkosivustojen luomisen oletuksena. Jos olet oikeassa aikeissa avata ominaisuuksilla täytetty verkkosivusto, joka on optimoitu hakukoneille, jatka sitten tutkimaan suosittuja DudaMobile-vaihtoehtoja. Niiden käyttö yksinkertaistaa huomattavasti web-rakennustehtävää sinulle ja varmistaa vaikuttavan tuloksen.

Luo mobiilisivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map