Ecwid.com-arvostelu

Ecwid – on verkkokaupan liitännäinen, jonka avulla voidaan luoda pieniä verkkokauppoja niille käyttäjille, joilla on jo omat verkkosivut ja jotka haluavat antaa heille verkkokaupan toiminnallisuuden. Toisin kuin tavallisissa verkkokauppasovelluksissa, kuten Shopify tai BigCommerce, esimerkiksi joita käytetään luomaan täysin varustellut pienet ja suuret verkkokaupat tyhjästä, Ecwidiä käytetään pääasiassa widgetinä, joka voidaan integroida nykyiseen verkkosivustoon.


Vuonna 2000 perustetun Ecwidin on jo käyttänyt yli 1,5 miljoonaa yrittäjää 175 maailman maasta, ja se kehittyy edelleen. Laajennus mahdollistaa tuoteluetteloiden luomisen, tuotevalokuvien ja niiden yksityiskohtaisten kuvausten lähettämisen, verkkokaupan tilastojen seurannan, tilauksien hallinnan sekä toimitus- ja maksutavat..

Näyttää siltä, ​​että Ecwidillä on kaikki toiminnot, joita tarvitaan kunnollisen verkkokauppasivuston kehittämiseen, mutta onko se todella yhtä kätevä ja helppokäyttöinen? Voidaanko sitä käyttää arvoisena korvikkeena tavanomaisille verkkokauppasivustojen rakentajille vai onko edelleen parempi valita erikoistunut palvelu itsenäisen verkkokaupan perustamiseen ja hallintaan? Tarkastellaan laajennusta saadaksesi vastauksia näihin ja muihin käyttäjiä kiinnostaviin kysymyksiin valittaessa verkkokaupan ratkaisua?

1. Helppokäyttöisyys

Käytettävyys ja helppokäyttöisyys ovat usein tärkein valintaperuste niille käyttäjille, joilla ei ole verkkosivujen suunnittelukokemusta, mutta jotka aikovat yhdistää verkkokaupat olemassa oleviin verkkosivustoihinsa. Onneksi Ecwid tarjoaa vaikuttavan yksinkertaisuuden, intuitiivisen navigoinnin ja verkkokaupan ominaisuuksien helpon käyttöönoton.

Ecwid-hallintapaneeli

Rekisteröintimenettely on nopea, yksinkertainen ja kestää vain muutaman minuutin. Heti sen jälkeen pääset järjestelmän ohjauspaneeliin, johon kuuluu yksityiskohtainen valikko, jossa on useita osioita ja luokkia. Vaikka et tiedä mitä aloittaa, kojetaulussa oleva ohjattu toiminto vie sinut verkkokaupan yhteydenpito- ja hallintaprosessin tärkeimpiin vaiheisiin. Edistymispalkki antaa sinulle ymmärryksen verkkokaupan kehitysprosessin tehokkuudesta ja milloin projekti on valmis julkaistavaksi.

On kuusi pakollista vaihetta aloittamiseen, mukaan lukien tilin rekisteröinti, verkkokaupan luominen, tuotteiden lähettäminen, geo-asetusten tarkistaminen, toimitus- ja nouto-asetusten säätäminen sekä maksuasetus. Jokaisen näistä vaiheista suorittaminen kestää jopa 5 minuuttia.

Ecwid Lisää tuote

Heti kun olet valmis verkkokaupan luomiseen, voit jatkaa sen hallintaa. Saat yksityiskohdat tutkimalla kaikkia valikon osia. Voit myös selata saatavissa olevia online- ja mobiilimyyntikanavia sekä kokoonpanoja. Kaiken kaikkiaan järjestelmän ohjauspaneelin hallitseminen ei ole vaikeaa, koska se on virtaviivainen ja helppokäyttöinen, ellei edes selittävä..

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

Ecwid sisältää valmiita ominaisuuksia, jotka ovat huomionarvoisia aloittelijoille, jotka eivät ole koskaan työskennelleet laajennuksen kanssa, mutta haluavat vielä tietää siitä enemmän ennen integrointia. Järjestelmällä luodut verkkokaupat ovat reagoivia, mikä tarkoittaa, että ne näkyvät hyvin työpöytä-, mobiili- ja tablet-näytöissä. Widget tunnetaan myös myyntipisteiden (POS) toiminnallisuudesta, jonka avulla voit myydä tuotteitasi sekä online- että offline-tilassa, nimittäin paikallisissa kaupoissa ja vähittäismyymälöissä.

Tuotteiden vienti / tuonti

Aivan kuten suurin osa tavanomaisista verkkokauppajärjestelmistä, Ecwid mahdollistaa CSV-muodossa olevien tuotteiden viennin / tuonnin tuotetietojen, tilausten ja asiakastietojen siirtämiseksi siirryttäessä toiselle verkkokaupan alustalle tai toisesta..

Ecwid-tuotteiden tuonti

Lisäosassa on myös monikieliset tukitoiminnot, jotka sallivat kääntää myymälän yhdelle 50 kielestä. Tämä tarkoittaa, että asiakkaasi voivat tarkastella verkkokauppaa haluamallasi kielellä sijainti-asetusten perusteella.

Integrointivaihtoehdot

Integrointivaihtoehtojen suhteen Ecwidillä ei ole paljon tarjottavaa. Verkkokaupan verkkosivustoihin integroitavissa olevia sovelluksia on melko rajallinen – tänään voit käyttää seuraavia kolmansien osapuolien laajennuksia ja lisäosia: Xero, Mailchimp, Zapier, 71 kiloa, Printful, AfterShip, Lucky Orange, LiveChat, ShippingEasy, ShipStation, Freshbooks ja muutama muu lisäosa, mutta tämä ei todellakaan riitä täysin varustellun verkkokaupan luomiseen. On myös syytä mainita, että näiden integraatioiden käyttämiseksi tarvitaan maksettu tilaus.

Ecwid-integraatio

Vaikka Ecwidiä pidetään laajennuksena, jonka avulla voit yhdistää verkkokaupan olemassa olevaan verkkosivustoon, se mahdollistaa myös erillisen verkkokaupan luomisen. Tällainen projekti ei todennäköisesti kuitenkaan vastaa odotuksiasi, koska tämä on vain yhden sivun perussivusto. Voit käyttää sitä vain näyttöikkunaan tuotteiden näyttämiseen ja mainostamiseen. Ei enempää.

Myyntikanavat

Laajennus tarjoaa mahdollisuuden käyttää useita myyntikanavien vaihtoehtoja. Voit siis myydä tuotteitasi eri verkkosivustoilla hallitsemalla prosessia palvelun yhdestä hallintapaneelista. On myös kohtuullinen valinta sosiaalisen median integrointeista, joiden avulla voit myydä Facebookin, Instagramin kautta sekä suosituilla markkinapaikoilla, kuten Amazon, Google Shopping, eBay, Nextag, Shopzilla jne..

Ecwid-myyntikanavat

Palvelu käyttää myös useita maksuyhdyskäytäviä. Voit yhdistää Ecwidin käytön Square-, PayPal-, Vend-, Clover-, Stripe-, WorldPay-, NCR Silver- ja muihin maksujärjestelmiin..

Kaupan hallinta

Verkkokaupan hallinnassa Ecwid tarjoaa myös laajan valikoiman vaihtoehtoja. Niihin kuuluu mahdollisuus myydä sekä fyysisiä että digitaalisia tuotteita, luoda useita tuoteluetteloita ja määrittää niille määritteitä (värit, koot, muodot ja muut parametrit), hyödyntää useita varastonhallintatyökaluja, hylätty kassan palautusvaihtoehto sekä luoda, muokata ja seurata tilauksia.

Voit myös esitellä asiakkaille tarjouksia ja alennuksia, tarkastella raportteja ja verkkokaupan analytiikkaa sekä käyttää järjestelmän tarjoamia SEO-työkaluja. Verkkokaupan hallinnan yksinkertaistamiseksi voit ladata mobiilisovelluksen hallitaksesi sitä mistä tahansa sijainnista.

Parantaa asiakaskokemusta ja sitoutumisastetta Ecwid tarjoaa laajat kielitoiminnot, automaattiset verolaskenta- ja kassalle asetukset, reaaliaikaiset lähetyshinnat, yksityiskohtaiset tuotearvostelut ja mahdollisuuden käyttää “Suosikki” -painiketta seurataksesi suosikki tuotteita myöhemmin..

Ecwid SEO

Hakukoneiden optimoinnista puhuttaessa Ecwid mahdollistaa verkkosivujen otsikoiden ja metakuvausten muokkaamisen. Samanaikaisesti on mahdotonta muuttaa manuaalisesti tuote-URL-osoitteita, koska järjestelmä tuottaa ne automaattisesti. Tällä voi olla kielteisiä vaikutuksia verkkosivustojen jatkamiseen.

Muista, että kaikkia ominaisuuksia ei tarjota ilmaisen suunnitelman puitteissa. Monet heistä ovat saatavissa vain maksullisissa suunnitelmissa.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:Ei teemoja
Vastuullinen suunnittelu&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:✘ EI
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO

Sikäli kuin Ecwid rakennettiin alun perin laajennukseksi, joka integroidaan valmiiksi verkkosivustoiksi, sen suunnittelutapa poikkeaa jonkin verran tavanomaisista verkkokaupan rakentajista. Viimeksi mainitut palvelut tarjoavat yleensä laajoja kokoelmia ennalta suunniteltuja malleja, jotka voivat olla joko ilmaisia ​​tai maksettuja.

Ecwidillä on yksi yhteinen teema niille käyttäjille, jotka aikovat rakentaa itsenäisen yhden sivun verkkosivuston.. Tämä aloitussivustoksi kutsuttu malli on melko yksinkertainen eikä tarjoa syviä mukautusvaihtoehtoja. Se voi vastata erilaisiin liiketoiminnan tarpeisiin, tyyppeihin ja tyyleihin, mikä tekee siitä universaalin ratkaisun. Mallin visuaalinen editori mahdollistaa tekstin lisäämisen ja vain kuvien hallinnan. CSS-koodin muokkaaminen on myös täällä, mikä laajentaa jonkin verran verkkosivujen suunnitteluvaihtoehtoja.

Ecwid-sivuston ilme

Onneksi Ecwid mahdollistaa silmämääräisten parannusten lisäämisen verkkokauppamallillesi tai sen mallin muuttamiseen. Tällaiset vaihtoehdot, kuten tuotearvostelut, asiakassuositukset jne., Antavat varmasti verkkokaupallesi vaikuttavan vetovoiman ja parannetun toiminnallisuuden. Jos tarvitset silti ainutlaatuista verkkokauppasuunnittelua, voit tilata valmiita Ecwid-teemoja, jotka ovat kehittäneet kolmansien osapuolten suunnittelijat, joilla on kumppanuussuhde järjestelmään.

Ecwid-tuotekortin asettelu

Yhteistyökumppaneilta on myös mahdollista tilata mittatilaustyönä lisäkustannuksia. Siksi Ecwid on ehdottomasti suunnittelun suhteen jäljessä e-kaupan markkinaraon tunnetuista johtajista.

4. Asiakastuki

Ecwid-asiakastukivaihtoehdot eivät ole kovin laajoja, ja ne eroavat myös suunnittelemasi suunnitelman suhteen. Ilmaisten suunnitelmien käyttäjät voivat luottaa sähköpostin välittämiseen vain laajennuskehittäjien kanssa. Heillä on kuitenkin ilmainen rajoittamaton pääsy blogiin, joka sisältää kokoelman oppaita, vinkkejä ja verkkokauppasuosituksia. Täällä on myös yhteisöfoorumi ja laaja tietokanta, joka sisältää vastaukset kaikkiin kysymyksiin, joita käyttäjillä voi olla verkkokaupan kehittämisen yhteydessä. YouTube-video-oppaat ovat saatavilla myös ympäri vuorokauden.

Kalliimmat suunnitelmat tarjoavat muita viestintävälineitä asiakastukitiimin kanssa. Näitä ovat live chat, ensisijainen puhelintuki (voit jättää takaisinsoittopyynnön) ja jopa 12 tuntia mukautetun verkkokaupan kehitystä, joka on saatavilla vuosisuunnitelmassa. Jälkimmäistä palvelua tarjotaan kuitenkin maksullisena kaikille käyttäjille, jotka eivät ole tilaamassa korkeampia suunnitelmia. Sen käytön kustannukset alkavat 100 dollaria.

5. Hinnoittelupolitiikka

Ecwidillä on ilmainen koskaan vanheneva suunnitelma, jonka avulla on mahdollista lisätä jopa 10 tuotetta ja käyttää sellaisia ​​ominaisuuksia kuin mobiili ostoskori, nolla transaktiomaksu, rajaton kaistanleveys, ilmainen aloitussivun luominen, mahdollisuus lisätä verkkokauppa mihin tahansa verkkosivustoon ja myydä samanaikaisesti useilla verkkosivustoilla. Nämä vaihtoehdot eivät riitä kunnollisen verkkokaupan käynnistämiseen ja hallintaan, mikä tarkoittaa, että joudut ennemmin tai myöhemmin päivittämään johonkin Ecwidin tarjoamiin maksettuihin suunnitelmiin. Nämä sisältävät:

 • Venture suunnitelma (15 dollaria kuukaudessa tai 12,50 dollaria kuukaudessa vuosittaisella tilauksella), joka antaa mahdollisuuden myydä 100 tuotetta ja käyttää ammatillisia ominaisuuksia, kuten automaattinen verolaskenta, alennuskupongit, CSV-tiedostojen vienti / tuonti jne..
 • Liiketoimintasuunnitelma (35 dollaria kuukaudessa tai 29,17 dollaria kuukaudessa vuosittaisella tilauksella), joka mahdollistaa 2500 tuotteen myynnin ja käyttää lisäominaisuuksia, kuten tukkuhinnoittelu, mukautetut laskut, markkinoiden integrointi jne..
 • Rajoittamaton suunnitelma (99 dollaria kuukaudessa tai 82,50 dollaria kuukaudessa vuosimaksulla), jonka avulla voit myydä rajoittamattoman määrän tuotteita ja käyttää edistyneitä ominaisuuksia, kuten Square POS -integraatio, räätälöity mobiilisäilösovellus, prioriteettituki jne..

6. Hyödyt ja haitat

Verkkokaupan liitännäisenä Ecwid sisältää positiiviset ja negatiiviset ominaisuudet, joista osa voi olla ratkaiseva tekijä, kun valitaan verkkokaupan kehitysratkaisu.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Helppokäyttöisyys;
&# X2714; Intuitiivinen kojelauta, älykäs käynnistystoiminto;
&# X2714; Edullinen hinta;
&# X2714; Useita maksuyhdyskäytäviä;
&# X2714; Myyntikanavien tuki.
Integration integrointimahdollisuuksien puute;
✘ Rajoitettu asiakastuki;
✘ Huonot suunnitteluvaihtoehdot;
SEO SEO mainosparametrit ovat riittämättömät.

Bottom Line

Helppokäyttöisyys:8/10
Ominaisuudet:6/10
Design:5/10
Tekninen tuki:8/10
hinnoittelu:8/10
Kokonaispistemäärä:7,0 / 10

Ecwid on kunnollinen ja kustannustehokas laajennus, joka lisää verkkokaupan toimintoja olemassa olevaan verkkosivustoon. Se kattaa ominaisuudet, joilla on paljon merkitystä aloittelijoille, jotka eivät ole koskaan olleet mukana verkkosivustojen kehittämisessä aiemmin, mutta tarvitsevat verkkokaupan myydäkseen digitaalisia tai fyysisiä tuotteitaan. Näitä ovat helppokäyttöisyys, intuitiivinen ohjattu web-suunnittelutoiminto, useita asiakkaiden sitoutumista, markkinointia ja verkkokauppaa koskevat ominaisuudet.

Järjestelmän tarjoama ilmainen suunnitelma on enemmän kuin tarpeellista tutustua laajennukseen ja suunnitella tai yhdistää pieni verkkokauppa verkkosivustoosi, kun taas maksetut suunnitelmat paljastavat laajennetun toiminnallisuuden.

Samanaikaisesti emme voi pitää Ecwidiä monipuolisena verkkokaupan rakennusratkaisuna. Sen toiminnallisuus riittää pienen verkkokaupan integroimiseksi valmiiksi verkkosivustoiksi, mutta se ei toimi suurten erillisten verkkokauppasivustojen kehittämisessä. Jos sinulla on vakavia verkkosuunnitteluun liittyviä tavoitteita ja tarvitset verkkokauppaa kattamaan monenlaisia ​​verkkokaupan tarpeita, on järkevää käyttää erikoistuneet verkkosivustojen rakentajat.

Kokeile Ecwid nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map