Elementor-arvostelu

Elementor – on palkittu sivunrakentaja, joka on suunniteltu WordPress. Siihen kuuluu vetämis- ja pudotusominaisuudet sekä täysin erilainen käyttöliittymä, jonka avulla aloittelijat ja muut kuin teknikot voivat luoda palkittuja sivuja ja viestejä erottuakseen oletusasetuksista. Työkalu on osoittautunut ensisijaiseksi vaihtoehdoksi käyttäjille, jotka etsivät erilaista tapaa edustaa verkkosivustonsa sisältöä käyttämättä HTML- tai CSS-tiedostoja.


Laajennus on suunniteltu laajentamaan näkymiä sivuston rakenteen ja suunnittelun suhteen pienin kustannuksin ja ilman mitään PHP-tietämystä. Sen voi ladata ilmaiseksi, vaikka jotkut sen tärkeimmistä ominaisuuksista ja ominaisuuksista ovat saatavana maksullisissa suunnitelmissa. Tuotteella on toistaiseksi miljoonia yli miljoona latausta. Tällä kertaa aiomme tarkastella tarkemmin, kuinka se voi auttaa verkkosivuston räätälöinnissä ja tehdä se näyttämään yksinomaisemmalta.

1. Helppokäyttöisyys

Plugin on yksinkertainen verkkosivustojen rakentaja, jolla on intuitiivinen vedä ja pudota -rajapinta. Käyttäjäystävällisessä ohjauspaneelissa on kaikki käytettävissä olevat elementit yhdessä paikassa. Sen avulla on melko helppoa luoda haluttu sivurakenne ja järjestää sisältö. Kuten olemme aiemmin todenneet, mitään koodaustaitoja ei vaadita. Elementor-toiminnallisuus antaa käyttäjille mahdollisuuden:

 • Luo mukautettuja uusia sivuja ja viestejä erillisessä käyttöliittymässä. Saat uuden painikkeen WP-kojelaudassa keskittyäksesi muokkausprosessiin kokonaan. Pääset todellakin uuteen web-suunnitteluympäristöön, joka on edelleen integroitu WordPress-sivustoosi.
 • Luo uusia elementtejä ja sisältörakenteita ilman kirjaimellisesti PHP-, HTML- tai CSS-käyttöoikeuksia. Aloittelijalla on helppo käyttää käyttöliittymää ja mukauttaa verkkosivustoa heti.
 • Katso tulokset käyttöliittymästä. Toisin sanoen näet kaikki muutokset ja muutokset reaaliajassa muokkausprosessin aikana.
 • Käytä laajennusta minkä tahansa käytettävissä olevan WP-teeman kanssa ilman poikkeusta.

Siirrytään eduista käytännön kysymyksiin ja katsotaan, onko niiden käyttö todella helppoa. Mutta ensin, sinun on oltava asennusohjelma asennettuna. Prosessi on sama kuin minkä tahansa muun laajennuksen kanssa.

 1. Siirry hallintapaneeliin – Laajennukset – Lisää uusi.
 2. Etsi Elementor-sivun rakentaja, lataa ja aktivoi se.
 3. WP-hallintapaneelissa on erillinen Elementor-painike.
 4. Napsauta Aloita ja rohkaise ensimmäinen mukautettu sivu tai viesti.

Laajennus tarjoaa hyvän esittelyvideon, jossa on joitain lähtövihjeitä luomisprosessin aloittamiseksi. Voit katsoa tai paina Luo ensimmäinen sivu -painiketta.

Elementor Editor

Kuten aiemmin mainittiin, laajennuksessa on visio-vetämisliittymä. Toisin sanoen, voit valita minkä tahansa elementin vasemmasta sivupalkista ja vetää sen pääkenttään. Perustasoelementit esittelevät laajan valikoiman lohkoja ja elementtejä, jotka vaihtelevat tyypillisistä otsikoista, sisäosista, jakajista, videolohkoista ja välilyönneistä kuvagalleriaan, välilehtiin, suosituksiin, lyhytkoodeihin, välilehtiin jne. Toisin sanoen täällä on kirjaimellisesti kaikki mitä tarvitset. rakentaa vankka verkkosivu tyhjästä. Meillä on itse asiassa erillinen verkkosivustojen rakentaja WordPress CMS: n sisällä.

Käyttäjällä on kaksi suurta vaihtoehtoa ennen aloittamista. Ensimmäinen on rakentaa räätälöity sivu omalle sivulleen vasemmalla olevilla elementeillä. Tässä tapauksessa voit ilmaista ideasi ja herättää kaiken web-suunnittelun elämään. Jos sekoitat niin moniin instrumentteihin alusta alkaen, voit valita valmiiden mallien mukautettujen asettelujen luettelosta. Napsauta vain pääikkunan Lisää malli -kuvaketta ja valitse joukosta asetteluja, joita on helppo mukauttaa.

Muokkausprosessin avulla voit muuttaa mitä tahansa elementtiä kuvalohkoista ja otsikoista tekstiksi ja lomakkeiksi. Laajennus koostuu sarakkeista ja widgetistä. Tarvitset vain napsauttaa erillistä kohtaa ja alkaa muokata sitä. Työskentely tekstien kanssa on samaa kuin muokata tyypillistä WP-viestiäsi. Sinulla on samat työkalut työskennellä typografian kanssa, lisätä linkkejä, muuttaa tekstin kokoa jne. Sama asia on kuvissa. Käyttäjät arvostavat yksityiskohtaisia ​​asetuksia, joiden avulla he voivat muuttaa kuvaa, soveltaa erilaisia ​​kohdistuksia, muuttaa kokoa tai käyttää mukautettuja mittoja lohkosta riippuen.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Lisäosassa on laaja valikoima ominaisuuksia. Ne on suunniteltu käsittelemään erilaisia ​​tehtäviä ja luomaan mukautettuja osioita verkkosivustotyypistäsi riippuen. Elementor voi olla tärkeä työkalu käyttäjille, jotka haluavat pitää vierailijat kiinnostuneina. Käytettävissä olevien ominaisuuksien luettelo vaihtelee vuorovaikutteisista animaatioelementeistä ja itse suunnitelluista ponnahduslomakkeista integroituun editointiin ja monikielisiin tukiin.

Vaikka Elementor on rikas upeilla suunnitteluvälineillä, se on yhteensopiva kaikkien WP-teemojen kanssa. Lisäosa toimii sujuvasti mallista huolimatta. Ei ole väliä onko sinulla ilmainen tai maksettu premium-teema. Sivunrakentaja tarjoaa täyden pääsyn suunnitteluvälineisiin. Se on hyvä uutinen, koska sinun ei tarvitse vaihtaa aiheiden välillä. Kaikkien käsineiden käyttäjien on helppo käyttää työkalua, koska siihen sisältyy monikielinen tuki. Elementor on saatavana yli 20 eri kielellä. Lisäksi käyttäjät voivat vapaasti kääntää sen muille kielille, joita ei ole luettelossa.

Elementor-tekstieditori

Plugin mukana tulee parannettu visuaalinen räätälöinti. Inline-editointi on hieno ominaisuus, jonka avulla voit muuttaa pääruudun osioita ja lohkoja. Näet kaikki muutokset suorana, vaikka alatunnisteen tai otsikon mukauttamista ei tarvita koodausta. Parannettu typografia tulee osaksi räätälöintiprosessia, jossa on yli 800 erilaista kirjasinta 80+ suunnitteluselementin lisäksi.

Vuorovaikutteisen verkkosivuston luominen Elementorin avulla on helppoa interaktiivisten animaatioominaisuuksien ansiosta, jotka tarjoavat hover-tehosteita ja vieritysanimaation. Käyttäjät voivat lisätä ne mihin tahansa verkkosivun osaan, jolloin se näyttää houkuttelevammalta ja tyylikkäämmältä. Ideana ei ole vain lisätä kuva-animaatio, vaan pelata valokuvia ympärillä lisäasetuksilla ja toteuttaa erilaisia ​​tehosteita.

Elementor Style -tekstieditori

Vuorovaikutuksen ja käyttäjien hankkimisen kannalta ponnahdusikkunoiden suunnittelutyökalut voivat myös olla hyödyllisiä. Niiden avulla on helppo luoda erilaisia ​​ponnahdustyyppejä tilaajaluettelon kasvattamiseksi. Plugin toimittaa valmiit ponnahdusikkunat. Ne sisältävät lyijykaappauslomakkeet, ilmoitukset, hei baarit, myyntipannerit, sähköpostitilaukset ja paljon muuta. Etsitkö tapaa tehdä yhteydenottolomakkeesi entistä jännittävämmäksi? Elementor tarjoaa lightbox-peittokuvat aina, kun kävijä napsauttaa tiettyä elementtiä, kuvaa tai osiota. Se tekee verkkosivustoltasi näyttävämmältä.

Meidän tulisi myös huomata joustavuus ja kolmansien osapuolien integrointiominaisuudet. Oletko sitten MailChimp vai ActiveCampaign, arvostat myös käyttövalmiutta WooCommerce widgetit, joiden avulla on helppo lisätä hintataulukoita, luetteloita jne.

Suurin osa ominaisuuksista on saatavana jokaisella Elementor-suunnitelmalla hinnasta huolimatta.

3. Suunnittelu

Elementor-sivunrakentaja toimitetaan all-in-one-suunnitteluratkaisuna, jossa on yli 80 suunnitteluinstrumenttia. Vaikka useimpien liitännäisten avulla voit luoda tiettyjä ikätyyppejä, Elementorin avulla on helppo luoda koko verkkosivusto tyhjästä. Alkaen otsikoista ja alatunnisteista yksittäisiin viesteihin, 404 sivua, arkistoja, hakusivuja ja paljon muuta.

Elementor Responsive Mode -näkymä

Jos haluat nopeamman tavan ottaa projekti käyttöön, on olemassa yksinkertaisempi tapa hyödyntää lukuisia käyttövalmiita malleja. Kokoelma sisältää erityyppisiä sivutyyppejä valmiista portfolioista ja aloitussivun ulkoasuista yhteyslomakkeiden palveluosastoihin ja muuhun. Huomaa, vaikka valitset valmiita malleja, voit silti käyttää mukautettua kojetaulua lisätäksesi uusia elementtejä, muuttaaksesi lohkoja tai siirtääksesi niitä.

Jokainen osa voidaan mukauttaa kolmeen eri moodiin:

 • Sisältötila – se toimittaa joitain perustyökaluja laatikosta. Voit esimerkiksi muuttaa typografiakokoja, tekstin värejä jne.
 • Tyyli-tila – tässä voit muokata lohkon leveyttä ja korkeutta, ottaa hover-animaatioita käyttöön ja tarvittaessa käyttää CSS-suodattimia.
 • Edistynyt tila – näiden asetusten avulla voit työskennellä mukautetun paikannuksen, taustan, liiketehosteiden, luokkien jne. Kanssa.

Reagoivat suunnitteluohjaimet antavat sinun esikatsella ja muokata sivua näytön mitoista riippuen. Voit esimerkiksi muuttaa reunusta ja pehmusteita, asettaa omia arvoja tai yhdistää ne yhteen saadaksesi selkeän kuvan siitä, miltä sivusi näyttää työpöydällä, älypuhelimissa tai tabletteja. Toisin sanoen tässä on perustason A \ B-testaustila.

Jos pidät työsi tuloksesta, Tallenna-vaihtoehto on hyvä työkalu tallentamaan malli tulevien verkkosivujen malleiksi.

4. Asiakastuki

Laajennuksen mukana tulee laajennettu asiakastuki sekä ilmaisille että premium-käyttäjille. Helpoin tapa on lähettää kysymyksesi Ota yhteyttä -osiossa olevalla sähköisellä lomakkeella. Ammattikäyttäjät voivat hyötyä premium-tuesta, joka edellyttää nopeampien vastausten tarjoamista.

Aloittaaksesi työkalun mukana tulee esittelyvideo, joka on saatavana suoraan WP-kojetaulusta. Sinun ei tarvitse vaihtaa hallintapaneelin ja Elementorin virallisten verkkosivustojen välillä. Jos käyttäjä vaatii edelleen yksityiskohtaista apua, tietopohja on hyödyllinen. Se sisältää lukuisia artikkeleita, jotka kattavat suunnitteluprosessin kaikki vaiheet ensimmäisten vaiheiden, ominaisuuksien ja asettelujen tekemisestä hinnoitteluun ja erityisiin vinkkeihin.

Tilaajilla on täysi pääsy Elementorin ohjekeskukseen, jossa on usein kysytyt kysymykset, video-oppaat ja suosittuja artikkeleita eri aiheista. Lisäosalla on kasvava yhteisö myös kaikilla tärkeimmillä sosiaalisilla alustoilla. Hyvä idea olla vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa ja jakaa kokemuksia.

5. Hinnoittelupolitiikka

Sivunmuodostaja voi ladata ja käyttää ilmaiseksi. Ilmaiset tilaajat voivat kuitenkin käyttää vain rajoitettua joukkoa ominaisuuksia. Jotta voit hyödyntää täysimääräisesti pluginista, sinun on valittava kolmesta saatavilla olevasta maksetusta paketista. Ne ovat seuraavat:

 • Henkilökohtainen suunnitelma maksaa 5 dollaria kuukaudessa yhdestä verkkosivustosta.
 • Liiketoimintasuunnitelma maksaa 9 dollaria kuukaudessa 3 verkkosivustolta.
 • Rajoittamaton suunnitelma maksaa 17 dollaria rajattomilta verkkosivustoilta.

Kaikissa 3 paketissa on yli 300 Pro -mallia ja yli 50 widgettiä. Ne sisältävät yhden vuoden tuen ja päivitykset, WooCommerce-widgetit, ponnahdusikkunoiden ja teemarakentajien.

6. Hyödyt ja haitat

Elementor-laajennus on yksi parhaista WordPress-sivustojen valmistajista. Se tarjoaa suuren valikoiman instrumentteja nopean ja yksinkertaisen muokkausprosessin lisäksi. Käyttäjät saattavat kuitenkin kohdata pieniä haittoja.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Helppokäyttöinen sivunrakentaja verkkosivuston luomiseen tyhjästä.
&# X2714; Laaja valikoima malleja.
&# X2714; Kymmeniä suunnittelu- ja räätälöintityökaluja.
&# X2714; 100% mobiililaitteisiin reagoiva suunnittelu ja edistyneet asetukset.
&# X2714; Plugin on ladattavissa ilmaiseksi.
&# X2714; Kolmansien osapuolien integrointi ja sisäänrakennetut widgetit.
✘ Jotkut käyttäjät saattavat haluta hiukan laajemman valikoiman verkkokaupan vaihtoehtoja.
✘ Suoran chatin puuttuminen välitöntä tukea varten.

johtopäätös

WordPress on edelleen suosituin verkkosivustojen rakennustyökalu kasvava kilpailu kehittyvien CMS-alustojen ja -kehysten edessä. Järjestelmä paranee vuosittain pitääkseen johtavat asemansa verkossa. Toisaalta järjestelmä saattaa silti näyttää hieman hämmentävältä sen monimutkaisten asetusten kanssa, etenkin aloittelijoille. Käyttäjillä edellytetään olevan vähintään HTML- ja CSS-perustiedot verkkosivustojen rakentamisen käsittelemiseksi. Elementor on suunniteltu helpottamaan prosessia ja auttamaan aloittelijoita luomaan räätälöityjä sivuja vaivattomasti.

Elementorin laajennuksella on kaikki ominaisuudet nopeaan ja helppoon WP-pohjaisten verkkosivustojen mukauttamiseen. Siitä on tullut erillinen verkkosivustojen rakennustyökalu, jossa on intuitiivinen käyttöliittymä, vetämällä ja pudottamalla visuaaliset ominaisuudet, sisäinen muokkaustoiminto jne. Mikä parasta, se on loistava aloittelijoille ja muille kuin teknikkoille, jotka etsivät helppoa tapaa erottua heidän verkkosivuillaan.

Kokeile Elementoria nyt

Howard Oma Twitter-profiili Oma Facebook-profiili sähköposti Oma Linkedin-profiili

kirjailijasta

Olen Howard Steele, tämän verkkosivuston perustaja ja päätoimittaja. Yli 10 vuotta kestäneen verkkorakennuksen avulla tiedän kuinka monimutkainen ja väsyttävä tämä tehtävä voi olla henkilölle, joka ei ole tietotekniikka. Etkö voi päättää mitä palvelua valita? Kysy rohkeasti neuvoja. Kuvaile vain verkkosivustosi tarpeitasi, ja autan mielelläni sinua.

Etusivu »Arvostelut» Elementor Review

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map