Enjin arvostelu

Enjin arvostelu


Enjin – on ainutlaatuinen palvelu, jolla on erittäin tarkka ja kapea painopiste. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden kehittää verkkosivut pelaajille, killat, klaanit, tuuletin yhteisöt samoin kuin Minecraft-palvelimet. Tällaisen ainutlaatuisen erikoistumisen ansiosta järjestelmä toimii erinomaisesti pelin harrastajien ja faneiden tarpeisiin ympäri maailmaa. Alusta tarjoaa sen kanssa luotujen korkealaatuisten projektien laadun, koska sen avulla voit käynnistää ja hallita verkkosivustoja, jotka on yksinomaan pelattava.

Verkkosivuston rakentajalla on mallipohjainen rakenne, jonka avulla voit valita, yhdistää ja järjestää vain niitä moduuleja, jotka todella haluat integroida pelisivustollesi (uutiset, uusimmat viestiketjut, online – käyttäjät, jäsenluettelo, foorumi, viimeisimmät vierailijat jne.). Järjestelmässä on integroitu äänipalvelin, joka varmistaa ääniviestinnän pelaajien välillä ja edistää vuorovaikutteista peliprosessia. Enjin API -työkalun saatavuus mahdollistaa jopa niiden moduulien luomisen, joita ei ole sisällytetty luetteloon. Nämä ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka lisäävät verkkosivujen rakentajan tehokkuutta ja suosiota.

Kaiken kaikkiaan hanke näyttää lupaavalta kohderyhmänsä kannalta. Katsotaanpa sen kotelon alla ja katsomatta mitä siellä on.

Hyvät ja huonot puolet

Tarvitsetpa laadukkaan pelisivuston, modernin foorumin, äänipalvelimen, ryhmäkeskustelua, lahjoituskaupan, rekrytointisovelluksen tai muun tyyppisen yhteisöhankkeen, Enjin on paras valintakohde. Järjestelmä on suunnattu pääasiassa käyttäjille, jotka ovat enemmän tai vähemmän osaavia verkkosivustojen luomisessa. Siksi sen suurin haittapuoli on seuraava: aloittelijoilla on edessään kovia aikoja, jotka tulevat selvittämään järjestelmän vivahteita. Otetaan nyt mukaan muut verkkosivuston rakentajan edut ja haitat:

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Mahdollisuus luoda paitsi yhteisöpelisivustoja, myös urheilujoukkueiden fanisivuja integroidulla foorumilla tai wiki-moduulilla.
&# X2714; Laaja kokoelma teemoja tehokkailla räätälöintityökaluilla.
&# X2714; Ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit oppia käyttämään järjestelmää ennen päivittämistä.
&# X2714; Integroidaan Twitch-suoratoisto verkkosivustoon.
&# X2714; Moduulipohjainen järjestelmä, jolla on laaja valikoima asetuksia ja mahdollisuus luoda mukautettuja moduuleja.
&# X2714; Tuki käytännöllisesti katsoen kaikille enemmän tai vähemmän suosituille online-peleille.
&# X2714; Syvä pelien integrointi.
&# X2714; Alkuperäiset mobiilisovellukset.
&# X2714; Sosiaaliset profiilit ja chat-asetukset.
&# X2714; DonationCraft-myymälä.
&# X2714; Foorumin ja blogin vaihtoehdot.
&# X2714; verkkokaupan moduuli.
Monimutkainen ei-teknisille.
✘ Rajoitettu verkkosivustosuunnittelu ja monimutkainen järjestelmän etsintä.
✘ Kyvyttömyys yhdistää verkkotunnusta ilmaiseksi.
✘ Ei Live Chat -tukea.

Mihin se sopii?

Enjin toimii hyvin käyttäjille, jotka ovat ammattimaisesti mukana peliteollisuudessa ja joutuvat aloittamaan ja tehokkaasti hallitsemaan niche-projekteja. Näitä ovat Minecraft-palvelimet, Guild-sivustot, fanihankkeet, klaanisivustot, eSports-tiimit sekä muun tyyppiset ei-pelaamista tukevat verkkoyhteisöt.

Alusta on erittäin hienostunut, mutta muokattavissa. Sen hallitseminen ensimmäiselle käyttäjälle ei ole helppoa, mikä tekee siitä arvokkaan valinnan edistyneille pelaajille, jotka etsivät joustavia ja tehokkaita pelimahdollisuuksia. Enjin-sivustot koostuvat moduuleista tai lohkoista, mikä tekee verkkosivustojen kehitysprosessista hyvin organisoidun ja ymmärrettävän. Järjestämällä ja mukauttamalla tarvittavia lohkoja saat loogisesti rakennetun verkkosivun vastaamaan poikkeuksellisiin pelitarpeisiisi.

Helppokäyttöisyys

Enjin ei ole aivan helppo hallita aloittelijoille, koska se kattaa laajan verkkosivustotarpeen ja tarjoaa pääsyn useisiin mukautusvaihtoehtoihin. Ilmeisesti se vie aikaa tutkia tarjoamistaan ​​järjestelmistä ja vaihtoehdoista.

Verkkosivuston valmistajan kanssa luodut projektit ovat hyvin muokattavissa integroitujen valmiiden lohkojen saatavuuden takia. Tässä kohtaavat upeat foorumi- ja blogimoduulit, iOS- ja Android-mobiilisovellukset mukavaan verkkosivustojen hallintaan, pelitietojen integroinnin laajennus, hyvin kehitetyt ja laajat viestintävaihtoehdot (sosiaaliset verkostot, äänipalvelin, chat, kommenttijärjestelmät jne.). Lisäksi on pääsy lahjoituskeräysjärjestelmään ja verkkokauppaan.

Voit luoda kattavan pelisivuston integroimalla laajan tietokannan (merkkityypit, taidot, taktiikat, erityiset peliparametrit, sijaintimääritykset jne.), muodosta omat klaanisi / kiltasi ilmoittautumissäännöt, lisää yksilöllinen peliin liittyvä uutissyöte, käynnistä Twitch-pohjaisia ​​videoreittejä, julkaise koulutusvideoita, perusta ja hallinnoi foorumiyhteisöjä, lataa valokuva-albumeja jne. Tämä ei ole täydellinen luettelo ominaisuuksista, joita verkkosivustojen rakentaja tarjoaa jokaiselle tilaajalle. Kaiken kaikkiaan Enjin ei ole vaikein peliohjelmisto, mutta ominaisuusjoukon tutkimiseen ja järjestelmään tottumiseen kuluu yleensä noin 1–3 päivää..

Päästä alkuun

Rekisteröintiprosessi on helppoa, nopeaa, kätevää ja ilmaista. Muista kuitenkin, että ennen rekisteröintiä ja verkkosivustojen luomista sinulle tarjotaan valita tyyppi projektiin, jonka aiot käynnistää. Valinnan tulisi olla riippuvainen peliasetuksistasi, yksilöllisistä verkkosuunnittelustarpeista ja -vaatimuksista sekä tuloksesta, jota aiot käyttää pitkällä tähtäimellä. Tällä hetkellä järjestelmä antaa sinun valita seuraavista projektityypeistä: Minecraft-palvelin, kilta-verkkosivusto, klaanisivusto, eSports-joukkue, fani-sivusto tai mikä tahansa muu verkkosivutyyppi, jonka aiot aloittaa.

Heti kun olet valinnut projektityypin, sinulle tarjotaan valita vastaava peli ja tietty pelipalvelin oletusikkunan ponnahdusvalikosta. Tulet varmasti yllättymään siellä olevista monista vaihtoehdoista. Tarjollasi on valita satoja pelipalvelimia. Minkä tahansa valintasi valitsetkin, sinun on määritettävä pelaussivustosi aliverkkotunnus ja yhteisösi nimi. Vasta sen jälkeen voit siirtyä itse tilin luomisprosessiin. Tässä vaiheessa sinua pyydetään antamaan sähköpostiosoitteesi, salasanasi ja näyttönimesi. Kun nämä vaiheet on suoritettu, saat vahvistussähköpostin rekisteröintilinkin aktivoimiseksi. Tämä koskee rekisteröintiä ja on aika siirtyä verkkosivuston mukauttamisvaiheeseen yksityiskohtien tyhjentämiseksi.

Verkkosivun muokkaaminen

Testin järjestelmän toimivuutta menin verkkosivustolle World of WarCraft-kiltaan. Rekisteröintiprosessin jälkeen minulla on täysin varustellun killan verkkosivusto, joka sisältää loogisen valikkorakenteen, suunnittelun ja valmiiden temaattisen sisällön kaikilla verkkosivujen sivuilla. Löysin hallintapaneelin Järjestelmänvalvoja-valikkokohteesta verkkosivuston otsikon yläpuolella.

Enjin-peli

Sivustovalikko antaa pääsyn useisiin osioihin, joiden avulla voit antaa projektillesi vaaditun suunnittelun ja toiminnallisuuden. Käytettyjeni vaihtoehtojen joukossa oli mahdollisuus yhdistää ja perustaa foorumi kilttiverkkosivustolleni, luoda ja muokata jäsenluetteloa, perustaa rekrytointikokoonpanoja, lisätä ja hallita tapahtumia, gallerioita ja peliprosesseja. Oli myös mahdollisuus liittyä chat-huoneeseen, jossa kaikki jäsenet voivat keskustella kiireellisistä kysymyksistä ja jakaa vaikutelmansa. Sivustoaktiviteetti-osio mahdollisti verkkosivustojen tilastojen seuraamisen ja yhteydenotot projekti-järjestelmänvalvojiin Ota yhteyttä -osiossa.

Enjin Uusi verkkosivusto

On syytä mainita, että verkkosivustojen tyypistä riippuen järjestelmä tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia. Esimerkiksi MineCraft-palvelimen luominen erottuu, koska se kehottaa syöttämään tulevan palvelimen asetukset ja lataamaan erityisen laajennuksen..

Enjin-laajennus

Tämä tarkoittaa, että Enjin tarjoaa erilaisia ​​tilanteita tilanteesta riippuen. Mutta hallintapaneeli pysyy samana kaikissa tiloissa. Se on hyvin rakennettu, mutta se ei vaikuta yksinkertaiselta. Ulkonäön perusteella se muistuttaa CMS: ää eikä verkkosivustojen rakentajaa.

Visuaalisesta monimutkaisuudesta huolimatta kokematon käyttäjä voi silti luoda verkkosivun Enjinin kanssa. Vaihtoehtoja ja ominaisuuksia on runsaasti, mutta ne on mahdollista hallita muutamassa päivässä, jos sinulla on yleinen käsitys verkkosivustojen rakentajien toiminnasta.

Käynnissä

Heti kun verkkosivustosi on valmis julkaistavaksi, sinun tulee ensin valita ja yhdistää siihen verkkotunnus. Jos on tarpeen asettaa SEO-parametreja, ota aikaa myös sen tekemiseen. Heti sen jälkeen voit siirtyä elämään, jotta pelaussivustosi olisi saatavilla verkossa. Jos on tarpeen korjata jotain tai tehdä muutoksia, voit aina palata kojelautaan ja suorittaa siinä olevat vaiheet. Verkkosivun julkaiseminen vie noin muutaman minuutin, kun se on valmis, ja jopa aloittelija selviää siitä helposti.

ominaisuudet & Joustavuus

Enjin luo vaikutelman edistyneestä verkkosivustojen rakentajasta kapeallaan. kojelauta sisältää kattavan joukon ominaisuuksia pelisivuston luomiseen. Näennäisestä monimutkaisuudesta huolimatta voit ripustaa sen. Kaikkiaan se tarjoaa 10 vaihtoehtoluokkaa. Siksi sinun on määritettävä ja mukautettava seuraavat kohdat: Käyttäjät, Moduulit, Automaatiot, Pelit, Teemat, Tiedostot, Lokit, Asetukset ja Suunnittelulaskutus. Jokaisessa osassa on joukko liittyviä vaihtoehtoja, joita on mukautettava verkkosivun perustamiseksi. Katsotaanpa nyt nopea kuvaus jokaisesta heistä:

 • käyttäjät – Tiedot kaikista verkkosivustolle rekisteröityneistä käyttäjistä. Ne on mahdollista suodattaa eri parametrien perusteella: kielletyt, tavalliset käyttäjät, online-tilassa, varoitetut, rankaisut jne.
 • Enjin Website Builder - DashBoard - käyttäjät

 • moduulit – Luettelo käytössä olevista moduuleista (foorumi, viimeisimmät viestiketjut, uutiset, jäsenluettelo, online-käyttäjät, viimeisimmät vierailijat, chat jne.) ja ne, jotka voidaan lisätä verkkosivustoon. Voit lisätä / poistaa niitä tarvittaessa. Joidenkin moduulien kytkeminen vaatii päivityksen yhteen hinnasuunnitelmista. Niiden käyttöä varten on yksityiskohtainen opas.
 • Enjin Website Builder - DashBoard - moduulit

 • sivut – Sivun toimittaja. Siellä voit luoda valikkokohteita, yhdistää niihin sivuja, lisätä sisältöä sekä muokata ja poistaa olemassa olevia.
 • Enjin Website Builder - DashBoard - Sivut

 • automations – Skenaarioiden asettaminen perustuen käyttäjän suorittamiin tiettyihin toimiin. Esimerkiksi käyttäjä lähetti tietyn määrän viestejä verkkosivuston foorumiin ja sai siitä hyvityksiä.
 • Enjin Website Builder - DashBoard - Automaatiot

 • Pelit – Sieltä voit lisätä uusia pelejä verkkosivustollesi ja määrittää niiden osien, joukkueen jne. Rekisteröintiasetukset.
 • Enjin Website Builder - DashBoard - Pelit

 • Ääni – Osio ääniviestinnän järjestämiseksi pelaajien välillä. Tästä palvelusta laskutetaan kuukausittain viestintään tarvittavien kanavien lukumäärän mukaan. Palvelin voidaan määrittää TeamSpeak 3: n tai Mumble: n perusteella.
 • Enjin Website Builder - DashBoard - Ääni

 • Teemat – Teema- ja toimittajakauppa.
 • Enjin Website Builder - DashBoard - Teemat

 • Tiedostot – Ladattujen tiedostojen tallennus. Pääsy siihen annetaan vasta päivityksen yhteydessä premium-suunnitelmaan.
 • lokit – Luettelo kaikista hallintapaneelissa suoritetuista toimista määritetyn ajan ja käyttäjänimen kanssa.
 • asetukset – Suurin vaihtoehto-osa, joka sisältää kaiken, mitä ei sisällytetty muihin osioihin: yleistä tietoa verkkosivustosta, maantiede, mukautuvuus ja teeman mobiiliversio, koodin integrointi otsikkoon ja alatunnisteeseen, Enjin API -yhteys (maksettu ominaisuus, joka mahdollistaa mukautettujen moduulien luomisen), SEO-asetukset, sivuston omistusoikeuksien siirtäminen, turvallisuus- ja ilmoitusasetukset sekä sosiaalinen jakaminen. Siellä voit luoda ilmoituksia käyttäjillesi ja tilata maksullisen palvelun projektisi mainostamiseksi (Enjin-yhteisöissä on banneri, joka linkittää verkkosivustollesi).
 • Suunnittele laskutus – Tässä osiossa voit valita suunnitelman verkkosivuston luomiseksi. Tätä tarkoitusta varten voit tarkastella kunkin maksetun tilauksen ehtoja ja kustannuksia, merkittäviä eroja niiden välillä sekä ominaisuuksia, jotka voivat vaikuttaa valintoihisi.

Moduulipohjainen rakenne

Palvelussa on moduulipohjainen järjestelmä. Voit valita ja määrittää moduuleja itse ja luoda jopa mukautettuja moduuleja maksettuihin suunnitelmiin. Kampanjaominaisuudet ovat tyypillisiä: Google Analyticsin yhteys, sisällönkuvauskenttien asetukset, robots.txt ja sitemap.xml. Niistä moduuleista, joita voit valita ja integroida verkkosivustollesi, seuraavat ovat ensin: uutiset, uusimmat säikeet, online-käyttäjät, jäsenluettelo, foorumi, viimeisimmät vierailijat jne..

Enjin-moduulit

Advanced foorumin hallitus

Verkkosivun rakentaja antaa luoda ja lisätä nykyaikaisen, kiinnostavan, mielenkiintoisen, sosiaalisesti suuntautuneen ja edistyneemmän foorumin hallituksen verkkosivustollesi. Enjin-foorumia on helppo ja nopea hallita. Sinun on itse luotava, muokattava ja päivitettävä uusia sivuja, osioita ja aiheita käyttäjien mieltymysten perusteella. Jäsenesi vetoavat pelin kaltaisiin ominaisuuksiin ja kykyyn tasoa, saada pisteitä ja saada palkintoja liittymällä keskusteluun. Yhteisösi rakastaa sitä.

Enjin-foorumimoduuli

Lue myös:
Kuinka luoda ilmainen foorumi.

bloggaaminen

Foorumin moduulin lisäksi voit lisätä blogin myös pelisivustollesi asentamalla vastaavan moduulin ja täyttämällä sen käyttäjälähtöisellä sisällöllä. Järjestelmällä on myös oma blogi, jossa se julkaisee säännöllisiä päivityksiä ja viestejä, jotka sisältävät viimeisimpiä uutisia, käteviä tietoja ja muita käyttäjiä, joista käyttäjät voivat olla kiinnostuneita. Verkkosivuston rakentajan kehittäjät yrittävät parhaansa päivittää blogia säännöllisesti pitääkseen yllä heidän asiakkaansa tietävät informatiivisimmista uutisista ja järjestelmäpäivityksistä.

Enjin-blogin moduuli

Integroitu äänipalvelin

Peliympäristönä Enjin mukana tulee integroitu äänipalvelin, joka varmistaa ääniviestinnän pelaajien välillä. Palvelimet ovat täysin ilmaisia, koska järjestelmä mahdollistaa upeiden edistyneiden Teamspeak 3 -äänipalvelimien ja Mumble-äänipalvelimien perustamisen melkein vaivattomasti. Tämä mahdollistaa verkkosivustojen käyttäjien, kanavien, käyttöoikeuksien ja automatisoitujen työkalujen synkronoinnin helposti parannetun viestinnän tarkoitusta varten.

Peliintegraatiot

Enjinin avulla voit lisätä tehokkaita integrointeja valmiille pelisivustollesi. Näihin kuuluvat vaikuttava yksilöllinen Minecraft-palvelin, Guild Armory -tuonti ja jäsentuki jne. Integroidun Enjin API -työkalun saatavuus mahdollistaa tarvittavien moduulien luomisen, jos niitä ei ole luettelossa. Järjestelmä tarjoaa myös Twitch Streaming Server -integraation tarjoamaan mahdollisuuden suoratoistaa omaa kanavaa verkkosivustolla.

Sosiaalisen median jakaminen

Järjestelmä antaa pääsyn verkkosivujen rakentajan sosiaalisen median tileille sosiaalisissa verkostoissa. Lisäksi jokainen rekisteröitynyt jäsen saa henkilökohtaisen profiilin, toiminnan seurannan seinän, viestijärjestelmän, palkinnon näyttövaihtoehdon, live-chat-ominaisuuden ja paljon muuta.

SSL-salaus

Verkkosivun rakentaja yhdistää SSL-varmenteen automaattisesti, kun luot verkkosivun. Voit halutessasi poistaa sen käytöstä myöhemmin. Voit tarkistaa SSL-sertifikaattisi nykyisen tilan siirtymällä verkkosivustoasetuksen osiossa olevaan HTTPS / SSL-välilehteen ja selvittääksesi sen sieltä. Tärkeää on, että SSL-varmenneyhteys on täysin ilmainen kaikille Enjin-käyttäjille. Jokainen sertifikaatti on käytössä yhden vuoden ajan ja voidaan uusia sen jälkeen. Järjestelmä kuitenkin varmistaa varmenteiden automaattisen jatkamisen 30 päivän aikana ennen sen voimassaolon päättymistä.

Muodonmuodostaja

Jos sinulla on idea integroida minkä tahansalainen muoto pelaussivustollesi, Enjin antaa sinun valita kahdesta käytettävissä olevasta tyypistä, nimittäin yleisestä ja hakulomakkeesta. Verkkosivustosi käyttäjät voivat lähettää yleisiä lomakkeita niin monta kertaa kuin tarvitaan. Nämä ovat yhteyslomakkeita, joita voidaan räätälöidä tarpeitasi ja verkkosivustotyyppisi tai erikoistumistasi varten. Sinun on lisättävä puuttuvat kentät, kuten kysymyslomakkeet tai muut elementit, rakentaaksesi yleinen lomake ja integroidaksesi se verkkosivustollesi.

Enjin-lomakerakentaja

Hakulomakkeen suhteen se on kätevä niille, jotka aikovat avata ohjeellisen verkkosivuston. Tämä johtuu siitä, että tämä lomaketyyppi antaa käyttäjille mahdollisuuden valita pelaajat joukkueisiinsa ja yhdistää ne.

Palkintojärjestelmä

Paranna peliyhteisösi sitoutumisastetta ja suosiota, voit ottaa käyttöön palkinnot ja pisteet -järjestelmän. Tästä voi tulla hyödyllinen keino lahjoitusten keräämiseen, esittelyyn ja pisteen kehittämiseen & Sijoitusjärjestelmä sekä muut kiistattomat edut, joita pelaajat varmasti arvostavat. Lisäksi voit toteuttaa omat foorumin tykkäämiset ja tunnisteesi käynnistääksesi itsenäisen äänestysjärjestelmän. Näin voit kannustaa käyttäjien välistä positiivista vuorovaikutusta.

verkkokauppa

Enjin antaa mahdollisuuden perustaa ammattimainen verkkokauppa, jossa voit myydä peleihin liittyviä tuotteita, sarjoja, lisäpisteitä, lisävarusteita ja mitä ei. Verkkokaupassa on laaja valikoima ominaisuuksia, pelien sisäisiä vuorovaikutuksia, parannettu käytettävyys ja käyttäjän suuntautuminen. Suurimpia maksuyhdyskäytäviä tuetaan myös siellä, jotta voit valita ne, joita todella tarvitset pelisivustollesi. Automaatiotukiohjelman ja pistejärjestelmän ansiosta kaikilla rekisteröityneillä asiakkailla on mahdollisuus saada erityisiä palkintoja, palkintoja ja muita palkintoja osallistumisestaan ​​ostoprosessiin.

Enjin Store

Lue myös:
Kuinka rakentaa Internet-kauppa ilmaiseksi.

Parannettu suojaus ja pelisivustojen suojaus

Vaikka DDoS-hyökkäykset saattavat vaarantaa pelisivustosi tietoturvan, Enjin-kehittäjät ovat huolehtineet siitä etukäteen. Järjestelmä tarjoaa laadukkaan DDoS-suojauksen kaikille peliyhteisöille mahdollisten riskien vähentämiseksi. Ne tarjoavat parhaan mahdollisen turvallisuuden, mukaan lukien sovelluspohjaiset ja verkkohyökkäykset ja muut mahdolliset uhat.

SEO

Enjin on SEO-ystävällinen verkkosivustojen rakentaja, joka kattaa kaikki verkkosivustosi mainos- ja optimointitarpeet. Integroitu SEO-välilehti mahdollistaa tärkeimpien sisällönkuvauskenttien täyttämisen (otsikot, kuvaukset, avainsanat), jota sovelletaan edelleen kaikille verkkosivustoille. Samanaikaisesti on mahdollista lisätä metakuvauksia ja avainsanoja jokaiselle sivulle. Voit yhdistää Google Analytics -tilin seurataksesi verkkosivustosi suorituskykyä, liikenteen heilahteluita ja SEO-sijoituksen tilaa. Lisäksi verkkosivustojen rakentaja luo ja lähettää sivustokartan hakukoneille automaattisesti heti, kun olet valmis verkkosivuston luomiseen..

Enjin-mobiilisovellukset

Verkkosivun rakentaja toimittaa mobiilisovelluksia verkkotunnuksille iOS ja Android samoin kuin integrointivaihtoehto Twitch-palveluihin. Näiden sovellusten käyttö antaa pääsyn pelisivustollesi mistä tahansa maailmanpisteestä ja milloin tahansa. Tämä säästää lopulta käyttäjän vaivaa ja aikaa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Enjin on joustava ja tehokas verkkosivustojen rakentaja, joka saa työnsä tekemään kapealla. Luonnollisesti vain kokeneet käyttäjät voivat käyttää kaikkia sen ominaisuuksia täysimääräisesti. Silti aloittelijat pystyvät hallitsemaan nopeasti perusominaisuudet, joista järjestelmä voi ylpeillä.

Design & Mallit

Enjin-mallistokokoelma on rikas, laadukas ja laaja. Tällä hetkellä siinä on yli 350 mallia, jotka on jaettu kahteen pääluokkaan. Täällä on 300 virallista teemaa ja 43 yhteisöasettelua. Lisäksi voit valita kolmesta tyypistä malleja riippuen tilaamastasi tuotteesta, johon aiot päivittää. Täten Premium-suunnitelman käyttäjillä on mahdollisuus käyttää 159 monipuolista ja monipuolista mallia. Edistyneen suunnitelman käyttäjät voivat valita ja mukauttaa yhden 343 asettelusta, kun taas Vapaa tilauksen tilaajat voivat valita vain yhden 57 mallista..

Enjin Website Builder - Teemat

Aihekohtainen mallijako auttaa kaventamaan sopivimman suunnittelun etsimistä. Voit vapaasti muuttaa mitä tahansa teeman osaa: otsikkoa, alatunnistetta, ponnahdusikkunoiden muotoa ja paljon muuta.

Jokaisella elementillä on asetukset: väri, leveys / korkeus, taustaväri, sisennys, kohdistus, fontti jne. Voit myös lajitella mallit niiden värimaailman mukaan (ne, joilla on tumma, läpinäkyvä tai vaalea tausta), pelin nimi, suosio, hinta ja muut parametrit. Jokaisessa mallissa on esikatselutila. Sinun ei tarvitse valita edes peliä, joka vastaa peliäsi. Enjin sisältää edistyneet mahdollisuudet mallien räätälöintiin, jolloin voit tehdä minkä tahansa niistä omalla muokkauksella muokkauksella.

Sinulla ei tarvitse olla koodaustaitoja muokataksesi valitsemasi mallia. Sen sijaan järjestelmä antaa sinun mukauttaa kirjasimia, asetteluja, värejä ja muita elementtejä, jotka ovat välttämättömiä verkkosivustosuunnittelulle. Jos haluat silti mukauttaa projektiasi syvällisesti ja jolla on verkkosivujen suunnittelutaitoja siihen, voit parantaa pelaussivustosi CSS- ja JavaScript-tietämyksen avulla. Lisäksi sinulle tarjotaan myös mahdollisuus rakentaa räätälöityjä moduuleja ja huippuluokan verkkosivustoihin liittyviä ominaisuuksia hyödyntämällä integroitua ja kattavaa sovellusliittymää, jota järjestelmä tarjoaa oletuksena.

Muista, että kaikki mallit ovat erityisiä. Jos olet törmännyt pelisivustoille, tiedät mitä tarkoitan. Tällaisilla verkkosivustoilla on oma erottuva rakenne, joka ei näytä miltä muulta: paljon lohkoja, joissa on kommentteja, laskurit, arvostelut ja muut tiedot, sivupalkit, lukuisat valikkokohteet jne. Yleensä kehitetty ja monimutkainen rakenne, joka sisältää kuormien tietoja . Minkä muotoilun valitsetkin, sen laatu on varmasti keskimääräistä korkeampi.

Enjin Website Builder - Teemaeditori

Sanoisin, että teemaeditorin käyttäminen ei ole mitään kakkua. Siinä on paljon asetuksia ja kokematon käyttäjä voi helposti pilata mallin harkitsemattomilla muutoksilla. Toisaalta käyttöliittymä on intuitiivinen niille, joilla on ainakin pieni käsitys tällaisten toimittajien toiminnasta. Suurin osa teemoista on rakenteellisesti samankaltaisia ​​peliteollisuuden ominaispiirteiden vuoksi, mutta tämä tosiseikka ei pilaa yleistä vaikutelmaa palvelusta.

Asiakaspalvelu

Sikäli kuin Enjin on keskittynyt enimmäkseen ammattimaisten pelaajien tarpeisiin, se tarjoaa laajan valikoiman asiakastukivaihtoehtoja. Sinun tulisi valita ratkaisu, joka toimii parhaiten omien verkkosivustojen kehittämistarpeisiisi. Tällä hetkellä järjestelmä mahdollistaa seuraavien ratkaisujen valitsemisen:

 • Ota yhteyttä / lähetä lipulomake – Voit täyttää vaadittavat kentät tukipyynnön avaamiseksi (aihe, verkkosivustotyyppi, jota ongelmasi koskee, pyyntösi aihe ja sen yksityiskohdat). Kun lomake on täytetty, sinun tulee lähettää se edelleen asiakastukitiimille;
 • Hep Center – täällä voit tutustua yksityiskohtaisiin tietoihin kaikista järjestelmän osista ja sen käytön perusvivaaneista. Mistä tahansa aiheesta olet kiinnostunut, löydät sen varmasti ohjekeskuksesta. Kätevä hakusuodatinvaihtoehto antaa sinun lajitella pyynnöt määrittämällä sen, mikä on sinulle parhaiten tärkeä. Tämä säästää lopulta työtä ja aikaa;
 • blogi – on mahdollista selata informatiivista blogia kymmenillä artikkeleilla, jotka käsittelevät mielenkiintoisia peleihin liittyviä näkökohtia sekä pelisivustojen kehittämisen tärkeimpiä vivahteita;
 • Foorumin yhteisö – verkkosivustojen rakentaja tarjoaa laajan foorumiyhteisön, joka on aina valmis antamaan sinulle neuvoja. Siellä on paljon järjestelmiin liittyviä aiheita, sivuliikkeitä ja osioita, joissa voit selata paljon yhteisön jäsenten jakamia viestejä;
 • YouTube-kanava – Enjin YouTube -kanava, jota päivitetään säännöllisesti, antaa pääsyn useille video-oppaille, jotka helpottavat alustan käyttöä.
 • Sosiaalisen verkoston tilit – käyttäjät, joilla on pääsy järjestelmän sosiaalisen verkon tileille, voivat selata heitä aina, kun heidän on tiedettävä viimeisimmistä uutisista, päivityksistä, tapahtumista ja muista alustan liittyvistä tiedoista.

Kaiken kaikkiaan Enjinin asiakastuki on arvokkaalla tasolla. Sillä ei kuitenkaan ehdottomasti ole suoraa keskustelua ja puhelinapua, jotta se vastaisi suurimman osan käyttäjien tarpeita.

suunnitelmat & Hinnoittelu: Paljonko Enjin maksaa?

Enjiniä voi käyttää ilmaiseksi niin kauan kuin haluat. Se tarjoaa yhteyden 20 moduulia, mobiilisovelluksen, foorumin, lahjoituskeräilijän, verkkokaupan, integroinnin sosiaalisen median palveluihin ja yhden automaatiovaihtoehdon. Alussa sinulle annetaan 14 päivän kokeilujakso, jolla sinulla on pääsy useimpiin ominaisuuksiin.

Enjin Website Builder - Hinnoittelu

Enjin-palveluita tarjotaan osana ilmaista suunnitelmaa, kunnes päivität. Muokattu verkkotunnus voidaan yhdistää vain maksettuihin suunnitelmiin.

Lue myös:
Kuinka saada verkkotunnus ilmaiseksi.

Järjestelmässä on 2 maksettua suunnitelmaa (säästät 20% vuodessa):

 • Pitkälle kehittynyt (86,3 dollaria vuodessa) – 5 korttipaikan TS3 tai Mumble Server, luo 50 moduulia, mobiilifoorumit, tiedostojen tallennustila (5GB), Tiedoston kaistanleveys (25 Gt), 5 automaatiota, 5 varoitus & Rangaistukset, Foorumin äänestysjärjestelmä, Pääsy kaikkiin moduuleihin, Teemaeditori, Normaali DDOS-suojaus, DNS Domain Manager, Verkkolokit, API;
 • Perimmäinen (287,9 dollaria vuodessa) – 25 korttipaikan TS3 tai Mumble Server, rajoittamattomien moduulien luominen, lippujen tukimoduuli, tiedostojen tallennus (50GB), Tiedoston kaistanleveys (150 Gt), 100 automaatiota, 100 varoitusta & rangaistukset, Enterprise DDoS -suojaus, brändäyksen hallinta, mukautetut emojat, prioriteettituki, ensisijainen rekrytointi, edistyneet lokit, API ja kaikki premium-teemat.

Maksetut suunnitelmat eroavat toisistaan ​​huomattavasti kustannusten ja tarjottujen ominaisuuksien suhteen. Maksettujen suunnitelmien avulla voit upottaa sivustoosi täyden lippujärjestelmän (yhtä suuri kuin zendesk), hakemuslomakevalmistaja ja wiki-moduuli. Nämä ovat erittäin suositeltavia pelisivustoille – monilla pelaajilla on paljon kysymyksiä. Ja jos he löytävät vastauksia verkkosivustoltasi – sinulla on suuri yleisö.

Ilmaisen suunnitelman suurin haittapuoli on mukautetun verkkotunnuksen yhdistämismahdollisuuksien puuttuminen, minkä vuoksi on mahdotonta rakentaa siihen täysipainoista verkkosivustoa. On hyvä aloittaa järjestelmän käyttöönotto tai luoda amatööriverkkosivusto, jotta voit kommunikoida killan ystävien kanssa ja parantaa sen mainetta. Vakavan projektin toteuttamiseksi sinun on päivitettävä.

Enjin-katsauksen päätelmä

Enjin on tuote, joka on tarkoitettu kapealle pelaajien yleisölle. Siellä voit luoda pelisivuston, jolla on minkä tahansa monimutkaisuuden taso. Järjestelmässä on kaikki mitä tarvitset tähän tarkoitukseen. Ja vielä enemmän. On vaikea nimetä kenellekään tämän palvelun kunnollista kilpailijaa.

Enjin on tehnyt hyvää työtä vaiheessa, kun valitset tulevaisuuden verkkosivustosi painopisteen: sen tyypin, pelin ja palvelimen. Tietokanta on erittäin laaja. Löydät varmasti tarvitsemasi pelin materiaalit ja mallin. Enjinin avulla saat melkein heti valmis-verkkosivuston, jota voit mukauttaa tarpeitasi mukaan. Toivon, että hallintapaneeli olisi helppokäyttöisempi ja intuitiivisempi. Mutta hyvä asia on, että se on täysin varustettu hyödyllisillä ominaisuuksilla.

Tässä tapauksessa Enjinin suhteellinen monimutkaisuus on järjestelmän potentiaalin sivuvaikutus. Paitsi, että minulla ei ole enää poimia luita. Pidin tästä verkkosivustojen rakentajasta. Jos tavoitteesi on luoda pelisivusto, suosittelen Enjiniä.

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map