Etsy.com-arvostelu

Etsy – on maailmanmarkkinapaikka, joka on alun perin voittanut maailmanlaajuisen suosion alustana myydä ainutlaatuisia käsintehtyjä tuotteita ja tavaroita. Järjestelmällä on tällä hetkellä yli 323 miljoonaa ostajaa ympäri maailmaa, jotka etsivät ainutlaatuisia tuotteita. Se toimii erinomaisesti mainostajille, jotka ovat tekemisissä DIY-tuotteiden myyntiin ja haluavat kasvattaa asiakaskuntaansa avaamalla verkkosivuston esittelemään tuotteitaan.


Etsystä voi tulla neulonta, tehdä kodinsisustustarvikkeita tai poikkeuksellisia tuotteita erilaisista materiaaleista, Etsystä voi tulla kärkipaikka kannattavan yrityksen perustamiselle ja esitellä luovuutesi yleisölle. Mutta onko todella helppo luoda online-myymälä alustalla? Ovatko järjestelmän kanssa lanseeratut verkkokaupat todella toimivia ja vastaavatko ne odotuksiasi? Yritetään vastata nyt näihin ja muihin kysymyksiin, joita saatat kohdata web-suunnitteluprosessin aikana.

1. Helppokäyttöisyys

Verkkokaupan perustaminen Etsyllä on melko helppoa, vaikka et olisi web-suunnittelija. Voit kirjautua järjestelmään käyttämällä Facebook-, Google+ -tiliäsi tai sähköpostiosoitettasi. Kun olet suorittanut rekisteröintimenettelyn, sinulle tarjotaan määritellä myymäläasetuksesi (kieli, maa, asuinpaikka, myyntikohteet). Seuraava toimitettava tieto on kaupan nimi (tarkista, onko se saatavana ensin). Lopuksi voit lähettää tuoteluettelot ja täyttää maksutiedot.

Tärkeimmät käytettävyyskriteerit ovat keskittyneet luetteloiden asianmukaiseen täyttämiseen, tuotevalokuvien lataamiseen, sijainti- ja markkinarakojen valintaan. Tämä vie vain muutaman minuutin eikä aiheuta ongelmia järjestelmän yksinkertaisen, intuitiivisen ja ymmärrettävän kojelaudan ansiosta, riippumatta siitä, mitä verkkosivustotaidosi ja kokemuksesi ovat.

Kuinka Etsy toimii?

Verkkokaupan käynnistäminen Etsyn kanssa ei ole monimutkaista. Sinun on vain noudatettava järjestelmän luomia ohjeita ja tarkkailtava tulosta. Mutta mitä seuraavaksi? Kuinka järjestelmä toimii tuodaksesi sinulle haluamasi voiton?

Sinun pitäisi tietää, että jokainen lähettämäsi Etsy-listaus on voimassa 4 kuukautta ja se on uusittava myöhemmin, jos tuotetta ei myydä. Jotta ostajien olisi helpompaa löytää yritystietosi kilpailijoiden tarjoamien joukosta, sinun on täytettävä SEO-asetukset, lisättävä avainsanoja, valittava tuoteryhmä jne..

Jos teet kaiken oikein ja tuote on kysynnässä asiakkaiden kanssa, järjestelmä saattaa jopa näyttää sen kotisivulla kuratoitujen kokoelmien osassa. Heti kun esine myydään, alusta laskuttaa ennalta määritetyn palkkion.

Sinun vastuullasi on laskea toimituskulut ja toimittaa tuote ostajalle, joka arvioi palvelusi edelleen ja jättää palautteen sivullesi. Ansaitsemasi rahat talletetaan joko PayPal- tai pankkitilillesi. Tämä kestää yleensä noin 2–3 työpäivää.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

Toisin kuin suurin osa suositut verkkokauppaympäristöt, Etsyllä on erityiset markkinapaikkasäännöt, jotka menevät niiden käyttäjien määrittelyyn, jotka voivat myydä tuotteitaan siellä samoin kuin myytäviin tuotteisiin. Jos aiot luoda verkkokaupan myymään tavallisia vaatteita, leluja, elektroniikkaa, ruokaa jne., Etsy ei toimi tässä tarkoituksessa ollenkaan.

Tämä on foorumi, joka on rakentanut maineen, koska se on keskittynyt voimakkaasti myyjien tekemiin käsityönä myytäviin tuotteisiin sekä vintage-tuotteisiin ja käsityömateriaaleihin. Nämä säännöt määrittelevät järjestelmän tärkeimmät ominaisuudet ja sen käytettävyystermit.

Etsy Lisää tuote

Ensimmäinen asia, jonka huomaat saaessasi järjestelmään, on se, että se on jaettu kahteen pääosaan. Nämä ovat käyttäjätilin ja verkkokaupan taustat. Käyttäjätili on paikka, josta sinun tulee lähettää henkilökohtaiset tietosi ja verkkokaupan parametrit. Tämän jälkeen voit siirtyä verkkokaupan hallintaan – lisäämällä ja asentamalla tuotteita, säätämällä niiden parametreja ja yksityiskohtia.

Etsy-kojelautaan sisältyy listausasetukset, tilausten hallintavaihtoehdot, tilastojen esikatselu, keskustelut, lähetys-, maksu- ja markkinointivaihtoehdot. Katsotaanpa tarkemmin alustan ominaisuusjoukkoa.

Järjestelmä antaa lisätä jopa kymmenen kuvaa jokaisesta tuotteesta luotaessa. Voit valita pääkannen valokuvan, jotta tuote esitetään edullisimmassa valossa, ja ladata muita kuvia, jotta asiakas voi katsoa tuotetta eri kulmista.

Etsy -tuotetiedot

Lisäksi voit vapaasti määritellä luettelon yksityiskohdat, kuten nimi, avainsanat, kuvaus, tekijä, materiaali, josta tuote on valmistettu, luontipäivämäärä, luokka, johon kohde kuuluu, uusimisvaihtoehdot (jos sellaisia ​​on), tyyppi, kuvaus, osa , tunnisteet jne. Mitä enemmän tietoja lisäät, sitä parempi vaikutelma tuotteistasi potentiaalisilla ostajilla on.

Etsy mahdollistaa varaston ja hinnoitteluvaihtoehtojen lisäämisen, mukaan lukien myytävänä olevien tuotteiden määrä ja niiden kustannukset. Edistyksellinen SKU (varastonpitoyksikkö) -ominaisuus auttaa sinua seuraamaan varastoasi ja tunnistamaan, kuinka monta käytettävissä olevaa tuotetta sinulla on varastossa. Seurauksena on, että et lopu tuotteista vahingossa, kun asiakkaasi ovat valmiita ostamaan niitä.

Toimitus- ja toimitusparametrien määrittely (toimituslähteen, sijainnin tai määränpään valinta, halutun tilauksen käsittelyajan valinta, kiinteät toimituskulut, kansainväliset ja paikalliset kuljetusyhtiöt, lopullisten lähetyskustannusten esikatselu, toimitusilmoitus asetettu jne.) on pakollinen ilmoittaa asiakkaille kuluista, joita he voivat kohdata tilauksen tekemisen yhteydessä. Muuten, ostajien on annettava henkilökohtaiset tietonsa ennen kassalle siirtymistä.

Etsy Shipping Preferences

Lisätäksesi mahdollisuuksiasi huomata, Etsy on sallinut synkronoinnin suosittujen ulkoisten palveluiden, kuten Google Shopping, Bing, Shopstyle, Polyvore, Facebook, kanssa..

Voit myös asettaa Google Analyticsin verkkokauppaan seuraamaan tilastoja ja määrittämään tärkeimmät parametrit.

Jos haluat siirtää verkkokauppasi Etsyyn / sieltä, järjestelmä tarjoaa CSV-tuotetiedostojen vienti- / tuonti- ja tiedonhallintavaihtoehdon avuksi tässä. Jos sinusta tuntuu, että myymälästäsi puuttuu toiminnallisuus tai haluat antaa sille lisäominaisuuksia, Etsy-kehittäjien uudet sovellukset (Etsy Prototypes) voivat olla hyödyksi sinulle.

Etsy Shop -asetukset

Muita ominaisuuksia, jotka tekevät Etsystä hyvän valinnan aloittelijoille, ovat asetettu tietosuojakäytäntö, kaksifaktorinen todennus, kielen ja alueen valinta ja mikä ei.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:Ei teemoja
Vastuullinen suunnittelu&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:✘ EI
CSS-koodin muokkaus:✘ EI

Suunnitteluvaihtoehtojen suhteen Etsyllä ei ole paljon ylpeä. Lähes kaikki järjestelmällä luodut verkkokaupat näyttävät melko samalta. Tässä voit muuttaa värimaailmia, taustaa, logoa, asettelua ja muita vastaavia parametreja. Nämä mukautusvaihtoehdot tehdään kuitenkin järjestelmän tiukkojen parametrien puitteissa, joten niillä ei ole vakavaa vaikutusta verkkosivujen yleiseen suunnitteluun.

Etsy ei tarjoa mitään mallimuutoksia tai CSS-koodin muokkausvaihtoehtoja. Samoin et voi ladata omaa asetteluasi. Voit luoda vakioprojektin, joka eroaa muista verkkokaupoista ainutlaatuisen Tietoja kaupasta -osan, kuvakkeen, otsikkopalkin ja otsikon perusteella. On myös mahdollista ladata korkealaatuisia ainutlaatuisia tuotevalokuvia, verkkokaupan historiakatsaus ja muita tietoja, jotka lisäävät yksilöllisyyttä verkkokauppaan ja parantavat sen hakukoneiden tuloksia. Se siitä.

Täällä ei ole paljon tilaa mielikuvitukselle ja luovuudelle. Sinun on pysyttävä järjestelmän tarjoamien mukautusvaihtoehtojen kanssa.

4. Asiakastuki

Etsy on ehdottomasti jäljellä verkkokaupan tunnettujen johtajien joukosta asiakastukivaihtoehtojen suhteen. Kun aloitat verkkokauppakehityksen, voit etsiä vastauksia kysymyksiisi verkkosivuston kojetaulun vasemmassa alakulmassa olevassa ”Yhteisö ja ohje” -osiossa. Täältä saat pääsyn suosittuihin artikkeleihin, yleisiin ohjeaiheisiin ja myyjien ohjeaiheisiin.

Nämä osiot sisältävät hyödyllisiä ja informatiivisia viestejä, jotka tarjoavat vinkkejä, suosituksia, ohjeita ja ohjeita siitä, miten järjestelmän käytöstä saadaan irti. Jos et edelleenkään löydä tarvitsemiasi tietoja, tervetuloa pääsemään yhteisöfoorumin osioon etsimään vastauksia sieltä.

Täällä on hakusuodatin, jossa voit kirjoittaa kysymyksesi ja saada välittömiä tuloksia, lyhentämällä siten hakuaikaa. Etsyllä ei ole paljon opetusmateriaalia, live-chatia tai 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvaa teknistä tukea.

5. Hinnoittelupolitiikka

Etsy ei tarjoa maksettuja suunnitelmia kiinteillä kustannuksilla. Sen sijaan se perii maksuja julkaisemisen listaamisesta ja verkkokaupan hallinnasta.

Yhden listauksen lisäyskustannukset ovat 0,20 dollaria, riippumatta siitä kuinka kannattava se lopulta on. Kustannukset pysyvät kiinteinä riippumatta tuloksena olevasta myynnistä ja tuottamasi voitosta. Listaus päättyy 4 kuukauden välein ja sinun on suoritettava uusi maksu sen uusimiseksi. Tämä tarkoittaa, että mahdollisesti maksettava summa riippuu toimitettujen ilmoitusten lukumäärästä. Mitä enemmän tuotteita myyt – sitä korkeammat kustannukset tulevat olemaan.

Lisäksi Etsy perii palkkioita jokaisesta onnistuneesta myynnistä. Maksu on kiinteä ja muodostaa 3,5% myydyn tuotteen kokonaiskustannuksista.

Huomaa, että palkkio ei kata toimituskuluja.

Voit saada palkkiokulut henkilökohtaisesti kunkin kuukauden ensimmäisenä päivänä. Kuukausimaksun suorittamiseksi sinun tulee päästä tilisi Laskutus-osioon nähdäksesi kustannukset. Saat lisäksi ilmoituksen tulevasta maksupäivästä. Jos et pysty suorittamaan maksua kuukauden 15. päivään mennessä, verkkokauppa voi olla suljettu.

6. Hyödyt ja haitat

Kuten kaikilla muilla verkkokauppialustoilla, Etsyllä on myös edut ja haitat, joilla voi olla paljon merkitystä palvelun valinnassa. Katsotaanpa heitä nyt.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Keskitymme voimakkaasti ainutlaatuisten ja alun perin suunniteltujen käsintehtyjen tuotteiden myyntiin;
&# X2714; Сoupon-koodit ja muut myynninedistämistarjoukset kanta-asiakkaille;
&# X2714; Yhden napsautuksen CSV-tuotetiedoston tuonti / vienti;
&# X2714; Helppo listauksen hallinta;
&# X2714; Rajoittamaton määrä lisättäviä tuoteluetteloita.
Kyvyttömyys myydä muita tuotteita kuin käsintehtyjä;
✘ Et voi poistaa käyttäjien kommentteja niiden lisäämisen jälkeen.
✘ asiakastuen puute;
Website Huono verkkosivujen suunnittelun mukauttaminen;
✘ Työkalujen ja ominaisuuksien puute suuren verkkokaupan rakentamiseksi.

Bottom Line

Helppokäyttöisyys:8/10
Ominaisuudet:6/10
Design:4/10
Tekninen tuki:8/10
hinnoittelu:7/10
Kokonaispistemäärä:6,6 / 10

Etsy on hieno verkkokauppaalusta, kun kyse on käsintehtyjen tuotteiden myynnistä. Se on hyvä paikka mainostajille, jotka haluavat myydä kirjallisia mestariteoksiasa ja saada inspiraatiota uusille teoksille. Sen avulla on mahdollista avata pieni verkkosivusto henkilökohtaisia ​​markkinointitarpeitasi varten. Kun brändisi alkaa kasvattaa suosiota, huomaat, että järjestelmän toiminnallisuus ei riitä kattamaan laaja kirjo verkkokaupan verkkorakennustehtäviä..

Lisäksi sinun on noudatettava tiukkoja järjestelmäsääntöjä, jotka rajoittavat verkkosivustosi suunnittelua ja markkinoinnin aikomuksia. Toisin sanoen alusta ei voi tarjota myyjille vakavia ja pitkäaikaisia ​​näkymiä. Se saattaa vastata vain aloittelijoiden, jotka ovat vasta aloittamassa käsintehtyjen liiketoimintaansa, tarpeisiin. Jos sinulla on vakavampia pyrkimyksiä rakentaa kunnollinen verkkokauppasivusto verkkosivuille tehokkaan markkinoinnin ja markkinoinnin edistämiseksi, sinun on etsittävä vaihtoehtoja.

Kokeile Etsyä ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map