GoDaddy Website Builder -katsaus

GoDaddy Website Builder -katsaus


GoDaddy – on palvelu, joka on saavuttanut maailmanlaajuista suosiota paitsi tunnettuna pilvipalvelusivustojen rakentajana myös web-palveluita ja verkkotunnuksia tarjoavana yrityksenä. Tällä hetkellä se tarjoaa noin 77 miljoonaa verkkosivustoa, kun taas sen yleisö on ylittänyt 18 miljoonaa käyttäjää. Tämä on loistava paikka perustaa yrityksen verkkosivusto ja se toimii hyvin ihmisille, joilla on idea siitä, mitä he odottavat projektista ja haluavat ammattimaisen verkkosivun yritystoimintaan.

Suoraan sanottuna GoDaddy ei ole koskaan ollut meidän joukossamme suosikki verkkosivustojen rakentajat. Liian kömpelö ja räikeästi myynti, se ei herättänyt luottamusta. Mutta asiat ovat hiukan muuttuneet viimeisimmän arvostelujemme jälkeen. Tästä päivästä lähtien verkkosivustojen rakentaja on parantunut paljon, kun se on kokonaan uusinut käyttöympäristön. GoDaddy lanseerasi syyskuussa 2019 uuden verkkosivustojen + verkkosivujen rakentamisen, verkkosivujen rakentamisen parannetulla markkinointiominaisuuksilla. Verkkosivun rakentaja harjoittaa nyt aivan uutta lähestymistapaa web-rakennusprosessiin. Oletko kiinnostunut näkemään, mitä palvelulla on nyt tarjota? Katsotaanpa sen päivitettyä ominaisuusjoukkoa.

1. Helppokäyttöisyys

GoDaddy-verkkosivustojen rakentaja sallii nyt verkkosivustojen luomisen, joilla on vähän tai ei lainkaan ohjelmointitaitoja. Jos olet joskus työskennellyt vetämällä ja pudottamalla, sitten tiedät kuinka mukavat ja käyttäjäystävälliset he ovat. GoDaddy sisältää myös vedä ja pudota -editorin ja luo mobiiliystävällisen ympäristön, jonka avulla käyttäjät voivat keskittyä web-suunnittelupyrkimyksiinsä sen sijaan, että käsittelisivät web-kehityshaasteita..

GoDaddy: llä on yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä, vaikka järjestelmän kotisivu onkin ylikylläinen osioiden, linkkien ja lohkojen kanssa. Sivustojen rakentajaa, isännöintiosaa, markkinointityökaluja ja asiakastukiosaa jne. Ei ole helppo löytää. Kun käytät verkkosivuston rakentajaa, kaikki kuitenkin muuttuu ymmärrettävämmäksi. Palvelun kojetaulussa on yksinkertainen navigointi, koska kaikki verkkosuunnitteluprosessin vaiheet näkyvät oikealla paneelilla. WYSIWYG-editori heijastaa heti tekemiäsi muutoksia. Tämä on erittäin kätevä käyttäjille, jotka työskentelevät järjestelmän kanssa ensimmäistä kertaa. Saat täyden hallinnan koko web-rakennusprosessin. Tämä on yksi syy, jonka useimmat käyttäjät arvostavat palveluun.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

GoDaddy on monitoiminen verkkosivustojen rakentaja, joka toimii hyvin erityyppisten verkkosivustojen luomiseen. Palvelu on hieno ratkaisu yrittäjille, jotka haluavat perustaa yrityssivustoja. Tarvitset vain toimittaa yritystiedot, valita logon, hallita verkkosivustoasetuksia ja seurata tapaa, jolla muutokset näytetään näytöllä.

GoDaddy Editor

Voit käyttää sellaisia ​​ominaisuuksia kuten varauksia, luetteloita, online-palauttilomakkeita ja muita elementtejä, jotka haluat nähdä yrityksen verkkosivustolla. Täällä on myös mahdollista tarkastella analytiikkaa nähdäksesi verkkosivustosi tilastotiedot.

GoDaddy Lisää osio

Kun se tulee henkilökohtaisten verkkosivustojen luominen kuten esimerkiksi salkkujen kanssa, GoDaddy on jonkin verran jäljessä kuuluisista markkinarakoilijoistaan. Verkkosivun rakentajalla on hieno galleria valokuvista ja voit ladata omat.

Kuvan mukautusvaihtoehdot eivät kuitenkaan ole kovin laajoja, eikä tässä voida tehdä paljon. Portfolio-verkkosivustot vaativat enemmän räätälöintivaihtoehtoja luovan kykysi esittelyyn. Samanaikaisesti on mahdollista upottaa ääni- ja videotiedostoja SoundCloudista, YouTubesta tai Vimeosta. Tämä parantaa verkkosivustosi suorituskykyä.

bloggaaminen

GoDaddyllä on tavallinen blogimoottori. Blogin aloittaminen järjestelmällä ei vie paljon aikaa, vaivaa tai tietoa. Tämä on melko yksinkertaista ja nopeaa. Sinun on päätettävä, kuinka ja milloin lisätä ja päivittää viestejä, integroida mediatiedostoja ja muita elementtejä käyttäjien sitoutumisen lisäämiseksi. Käyttäjillä on täällä kaksi rekisteröintivaihtoehtoa, mukaan lukien vakiorekisteröintimenettely ja RSS-syötteiden rekisteröintityökalu.

GoDaddy Blog Editor

Niistä ominaisuuksista, joiden avulla voit luoda ja mukauttaa uutta blogia, on järkevää mainita peruskuvaeditori, mukauttaa asettelua, säätää blogin suunnittelua ja järjestää sisältö tehokkaasti. Järjestelmässä on myös kommentointivaihtoehto, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää kommenttinsa tietyissä blogiviestissä jakaa ideansa. Toinen GoDaddyn tarjoama blogitoiminto on BYOB (tuo oma blogi) -vaihtoehto, jonka avulla on mahdollista linkittää muilla alustoilla julkaistuja nykyisiä blogeja järjestelmään ilman, että sinun on aloitettava uusi blogi tyhjästä..

Vaikka GoDaddy tarjoaa blogging-mahdollisuuksia, sen integroidut toiminnot ja suunnitteluvaihtoehdot ovat edelleen melko rajalliset verrattuna tunnettuihin markkinarakojen johtajiin. Järjestelmä sallii vakioblogin luomisen, mutta sinun ei pitäisi odottaa siitä voimakkaita bloginäkymiä.

verkkokauppa

Blogging-moottorin lisäksi GoDaddy tarjoaa myös joukon integroituja verkkokaupan työkaluja ja vaihtoehtoja. On kuitenkin syytä mainita, että nämä ominaisuudet eivät riitä aloittamaan ammattimaista ja ominaisuuksilla kuormattua verkkokauppaa. Verkkosivun rakentaja tarjoaa itsenäisen verkkokauppasuunnitelman, jonka avulla voit käynnistää ja hallita vakiona toimivaa verkkokauppaprojektia. Siksi se on mukava valinta pienille yrityksille ja itsenäisille yrittäjille, jotka haluavat siirtyä verkkoon.

GoDaddy-verkkokaupan toimittaja

GoDaddy-verkkokaupan painopiste on kuitenkin melko rajallinen. Järjestelmän tarjoama ominaisuusjoukko ei ole kovin laaja ammattimaisen verkkokaupan avaamiseksi. Pienen tai keskikokoisen verkkokaupan perustaminen riittää kuitenkin. GoDaddyn mukana tulleiden verkkokaupan työkalujen joukossa on aluksi järkevää mainita mahdollisuus luoda tuotegalleriaa, lisätä kuvauksia ja kuvia kokoelmaan lisätyistä tuotteista sekä asiakkaiden arvosteluja ja suosituksia..

Lisäksi saat mahdollisuuden hallita ja säätää verkkokaupan hallintavaihtoehtoja, määrittää hylätyn ostoskorin palautusominaisuuden sekä maksu-, vero- ja toimitusparametrit. GoDaddy tarjoaa myös mahdollisuuden yhdistää verkkokauppasi sosiaalisen median tileihin. Kokemattomat käyttäjät voivat saada SEO-ohjeita järjestelmästä, joka auttaa heitä kasvamaan liikennettä, tuottamaan voittoa ja rakentamaan laajan asiakaskunnan.

Kaiken kaikkiaan verkkosivustojen rakentajan verkkokaupan moottori on melko vakio, eikä se voi ylpeillä tehokkailla huippuluokan ominaisuuksilla, joita tarvitaan ammattimaisen verkkokaupan perustamiseen ja hallintaan. Sen toiminnallisuus kuitenkin riittää rakentamaan pienen tai keskisuuren verkkokauppaprojektin liikenteen ohjaamiseksi, myyntimäärien lisäämiseksi ja asiakaskunnan kasvattamiseksi.

Verkkosivun hallinnan lisäasetukset

GoDaddyn avulla sinä itse hallitset verkkosivustosi ominaisuuksia, suunnittelua ja suorituskykyä. Järjestelmässä on kätevä vedä ja pudota -editori, joka ei vain mahdollista lisätä uusia osioita ja verkkosivustoelementtejä, vaan antaa myös vetää ja sijoittaa osioita muuttaaksesi projektin ulkoasua ja toimintaa. Voit myös integroida kätevät avattavat valikot helpottaaksesi navigointia ja tehdäksesi verkkosivustosi tarkkuuden ja houkuttelevuuden.

Lisäksi voit integroida mainosbannereita, yhteyslomakkeita ja CTA-painikkeita liikenteen ohjaamiseksi, myyntihintojen lisäämiseksi, liiketoiminnan edistämiseksi ja yhteydenpidossa asiakkaidesi kanssa. Yhden kuvan kirjaston avulla voit pitää kaikki verkkosivustosi valokuvat yhdessä paikassa. Tämä on erityisen tärkeätä niille käyttäjille, jotka aikovat käynnistää (tai jo on) useita verkkosivustojen rakentajan kanssa käynnistettyjä projekteja. Lopuksi foorumin kehittäjät aikovat esitellä vain jäsenille -sivut lähitulevaisuudessa. Tämän pitäisi auttaa pitämään verkkosivustosi luottamuksellisuus suojattuna erityisillä salasanoilla.

Online-nimitykset

GoDaddy on loistava valinta palveluntarjoajille, olivatpa ne sitten joogaopettajia, ravintolaomistajia, luovia, käsintehtyjä asiantuntijoita, kunto-ohjaimia tai mitä muuta. Verkkosivun rakentaja ei vain anna heidän rakentaa laadukkaita projekteja esitelläkseen erityisiä palveluitaan / tuotteitaan, vaan antaa potentiaalisille asiakkailleen varata tapaamiset ja maksaa niistä suoraan verkkosivustolla..

Niistä ominaisuuksista, jotka helpottavat online-varauksen tekemistä, seuraavien tulisi mainita ensimmäisenä: luottokortin online-käsittely (kautta PayPal ja Square), sähköposti- ja teksti-ilmoitukset kaikista lähetetyistä ja vastaanotetuista kirjoista, kaksisuuntainen kalenterisynkronointi, joka mahdollistaa verkkosivustosi ja yrityskalenteriesi yhdenmukaistamisen.

GoDaddy myöntää pääsyn myös edistyneisiin asiakashallintatyökaluihin, joiden avulla voit kerätä käyttäjätietoja, yritystietoja, tarkastella tapaamisia ja maksuajastietoja. Sinun tehtävänä on asettaa veloitusmaksu, kerätä maksuja ja määrätä peruutusmaksut tarvittaessa. Lisäksi voit luoda oman tapahtumien ja luokkien aikataulun asiakkaillesi, antamalla muille työntekijöille hallita suunnitelmia ja määrittämään heidän näyttöasetuksensa. Lopuksi, GoDaddy Online Appointments -ominaisuus antaa mahdollisuuden tarjota jopa 12 palvelua yhdestä näkymästä ja jopa ladata luettelon käyttäjistä, jotka ovat kirjautuneet ilmoittamiesi tapahtumien / * luokkien sisään.

Sosiaalisen median integraatio

GoDaddy-sosiaalisen median integrointivaihtoehdot ovat jonkin verran rajoitetut. Tässä voit tehdä linkityksen verkkosivustosi Facebookiin, Twitter-syötteisiin jne. Voit myös yhdistää Instagram-tilisi GoDaddy -palveluun, jotta pystyt hallitsemaan viestejä ja seuraamaan verkkosivuston suorituskykyä suoraan järjestelmän kojetaulusta. Voit halutessasi yhdistää Facebook-myymälän tiliisi ja integroida verkkosivuston rekisteröintilomakkeen Facebook Business -sivulle.

SEO, verkkosivustoanalyysi ja tilastot

GoDaddyllä on SEO Wizard, jonka avulla on mahdollista säätää tärkeimpiä asetuksia hyvään SEO-optimointiin. Näin voit täyttää sisällönkuvauskentät kaikille verkkosivuille, määrittää uudelleenohjaukset ja suorittaa muita SEO-hyödyllisiä toimia.

Toisin kuin monet verkkosivustojen rakentajat, GoDaddyllä ei ole integroituja tilastotietojen keruutyökaluja. Tähän on mahdollista lisätä Google Analytics vain seurataksesi kaikkia käyntejä, käyttäjien lukumäärää, sijainteja, joista he tulevat ja muita tärkeitä parametreja. Tässä suhteessa palvelu ei ole korkealla tasolla. On kuitenkin mahdollista käyttää HTML-taitoja työkalujen lisäämiseen verkkosivustojen tilastojen seuraamiseksi.

GoDaddy sallii automaattisen kassan muistutuksen asettamisen nähdäksesi niiden asiakkaiden määrän, jotka päättävät palata verkkokauppaan esimerkiksi hankkimaan tuotteita, jotka he ovat jättäneet ostoskoriin viimeisen vierailunsa aikana. Facebook-oivalluksia on myös mahdollista säätää nähdäksesi muiden vierailijoiden lisäämien viestien katselukertojen ja tykkäysten määrän. Jos on tarvetta seurata tai hallita Facebookissa tai Googlessa jäljellä olevia online-kommentteja, järjestelmä sallii tehdä sen suoraan kojelaudassa. Tämä on myös vauhti, jossa voit seurata sähköpostikampanjoita ja niiden tehokkuutta.

Suojaus ja varmuuskopiot

Jos käytät ilmaista kokeiluversiota tai henkilökohtaista suunnitelmaa tutkiaksesi järjestelmää, sinun pitäisi tietää, että verkkosivustosi ei ole yhteydessä SSL-varmenteeseen. Se varmistaa verkkosivustojen ja sisällön maksimaalisen suojan luvattomalta käytöltä. Yhdistääksesi varmenteen sinun on ostettava yksi palvelun tarjoamista korkeammista suunnitelmista.

Varmuuskopiointivaihtoehdosta GoDaddy tarjoaa automaattisen tallennusominaisuuden, joka luo oletusarvoisesti verkkosivuston varmuuskopioita. Tämä on erittäin kätevää, etenkin käyttäjille, jotka eivät voi ylpeillä rikkaasta web-rakennuskokemuksesta ja voivat yksinkertaisesti unohtaa tallentaa verkkosivuston web-suunnitteluprosessin aikana. Tämä on hyödyllinen ominaisuus myös ennakoimattomissa tilanteissa, kuten hakkerihyökkäykset tai verkkosivustojen kaatumiset.

3. GoDaddy-markkinointi

Verkkosivuston perustaminen GoDaddyllä on vain puolet yrityksestä. Projektin jatkokehitys ja myynninedistäminen on tärkeä asia myös kaikille järjestelmän tilaajille, koska tämä auttaa viettämään heidän läsnäolonsa aivan uudelle tasolle. Se on ilmeinen hyöty ja siitä GoDaddy myös välittää. Jotta yrityksellesi saataisiin paras online-näkyvyys, järjestelmässä on sarja huippuluokan markkinointiominaisuuksia sekä edistynyt InSight-työkalu. On korkea aika tarkistaa molemmat vaihtoehdot selvittääksesi kaikki edut, joita voit käyttää alustaa käytettäessä.

GoDaddy-verkkosivusto + markkinointi

GoDaddy sisältää huippuluokan markkinointiominaisuuksia, jotka edistävät verkkosivujen tehokasta ja kätevää mainostamista. Järjestelmä mahdollistaa verkkosivustosi markkinointivaihtoehtojen hallinnan yhdessä paikassa, nimittäin yhdestä verkkosivuston + markkinoinnin kojelaudasta, johon voit päästä, kun olet kirjautunut verkkosivuston rakentajaan..

erikoistuneet ja projektisi nimi

Ensin sinut ohjataan verkkosivustojen rakennusosaan, jossa sinun on määritettävä erikoistunut ala ja projektisi nimi. Sinulle tarjotaan heti malli, jota voit mukauttaa ja muokata haluamallasi tavalla tulevissa vaiheissa. Heti kun olet valmis verkkosivustosi räätälöintiin, jatka julkaisemista ja siirry sitten järjestelmän mukana toimitettuihin integroituihin markkinointi- ja markkinointityökaluihin. Tässä on mitä voit tehdä kehittämään projektiasi.

Sähköpostimarkkinointi

GoDaddy sallii sähköpostimarkkinointiominaisuuden käytön pitää kävijät tietoisina kaikesta yrityksessäsi tapahtuvasta ja muuttaa heidät palauttaviksi asiakkaiksi lähettämällä uutiskirjeitä..

Ja hallitse yrityksesi profiileja Googlessa, Instagramissa ja niin edelleen. Ja voit tehdä kaiken mistä tahansa laitteesta, olipa kyse sitten puhelimesta, työpöydältä tai tablet-laitteelta. Se on melkein kuin sinulla olisi liikaa voimaa.

Sähköpostimarkkinointi

Aloittaaksesi uuden kampanjan sinun on ensin valittava malli luotavan uutiskirjeen tyypin perusteella. Tämä voi olla perinteinen uutiskirje, myyntikampanja, tapahtumakutsu, oma malli jne.

postituslistojen valinta

Mallin tyypistä riippuen sinun on sitten mukautettava sitä antamalla omat tietosi, kuten otsikko, logo, teksti-asetukset ja muut niihin liittyvät tiedot. Järjestelmä antaa myös mahdollisuuden valita kymmenistä kuvista ja tyyleistä, jotka tulevat sinulle sähköpostimarkkinointikampanjaasi.

mallin mukauttaminen

Heti sen jälkeen sinulle tarjotaan vastaanottajien nimet, jotka saavat uutiskirjeen sekä sen tiedot ja ajan, jonka haluat sähköpostien lähettämisen..

postitusluettelon määritys

Muuten, kaikki muokkaukset ja tapa, jolla sähköpostimarkkinointikampanjasi näyttää, näkyvät näytön oikealla puolella olevassa esikatseluikkunassa. Tämä on erittäin kätevää, koska voit kumota tekemäsi muokkaukset ja tehdä muut tarvittavat muutokset ennen tallennusta ja lähettämistä.

Google My Business

GoDaddy Website + Marketing -ominaisuuden avulla on tullut mahdollista lisätä yrityksesi Google Mapsiin ja Google-hakuun. Google My Business mahdollistaa paremman näkyvyyden ja helpottaa pääsyä verkkosivustoille ja sen parannettua indeksointia hakukoneissa.

Google My Business

Google My Business -luettelopalvelun avulla voidaan parantaa yrityksesi näkyvyyttä antamalla työaikasi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, sijaintisi Google-haussa ja Google Mapsissa. Muista kuitenkin, että palvelu on saatavana vain verkkosivustojen + markkinointiliiketoiminnan plus- ja verkkokaupan tilaajille, jotka asuvat Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Australiassa. Listaaksesi yrityksesi Googlessa, sinun on ensin kirjauduttava sisään GoDaddy-tiliisi ja avattava palvelu.

yritystyypin valinta

Sinun on myös määritettävä, minkä tyyppistä yritystäsi käytät (joko verkossa, paikallisesti tai molemmilla) ja onko sinulla jo yritystietoja. Huomaa, että jos sinulla on vain verkkopohjaista yritystä, et voi luoda Google-yritystietoja, koska tämä vaihtoehto on käytettävissä vain niille käyttäjille, joilla on paikallista läsnäoloa. Jos sinulla on sellainen, sinulle tarjotaan jatkaa luomista. Järjestelmä pyytää sinua vastaamaan pariin yritystoimintaan liittyviin kysymyksiin, jotka koskevat fyysistä yritysosoitettasi, nimeä, puhelinnumeroa, erikoistumisaluetta jne..

valtuutus ja todentaminen

Järjestelmä vaatii myös pääsyn Google-tiliisi, jotta luettelon luominen voidaan suorittaa onnistuneesti. Joten jos sinulla ei ole vielä kerran, muista rekisteröidä ensin Googlessa. Sinua voidaan lisäksi pyytää vahvistamaan yrityksesi puhelimitse (tämä on useampi vaihtoehto). Jos arviointitiimi päättää, että yrityksesi voidaan luetella Googlen luettelossa, saat sähköpostin, joka koskee sen julkaisua. Joskus tarkistusryhmän on ehkä selvitettävä yritystietoja tai tarkistettava jo lähettämäsi tiedot. Jos kaikki on kunnossa, yrityksesi hyväksytään ja luetellaan Googlessa.

Yelp-yritystiedot

Google My Business -sovelluksen lisäksi GoDaddy sallii yrityksesi ilmoittamisen Yelp-palveluun. Sinun on ensin luotava uusi sivu järjestelmän kojetaulun erilliseen osaan.

Yelp-yritystiedot

Yrityksesi lisäämisprosessi muistuttaa Google My Business -palvelua. Ensin on määritettävä yrityksesi tyyppi, fyysinen sijainti ja yhteystiedot, nimi, yrityksen erikoistumisalue ja puhelin.

määrittele yrityksen tyyppi

Seuraava (ja lopullinen) vaihe edellyttää henkilön henkilötietojen toimittamista, joka on vastuussa Yelp-luettelon hallinnasta (etu- ja sukunimi, sähköposti). Tietoja tarvitaan tilin asianmukaiseen perustamiseen.

henkilökohtaiset tiedot

Facebook-kampanja

Facebook-kampanja

Integroidun Review Widget -sovelluksen avulla voidaan näyttää yritystoimintaan liittyviä arvosteluja, jotka on julkaistu Facebookissa ja Googlessa verkkosivustollasi. Voit myös muodostaa yhteyden Instagram-yritystiliisi Facebookin kautta. Tämä myötävaikuttaa käyttäjän sitoutumiseen ja säilyttämiseen. Jos aiot pitää yhteyttä verkkosivustojen kävijöihin, järjestelmän avulla voit luoda ja lähettää henkilökohtaisia ​​viestejä asiakkaille, joiden kanssa haluat kommunikoida. Voit tehdä sen suoraan järjestelmän kojetaulusta.

GoDaddy InSight

Toinen verkkosivustojen rakentajan kohokohta on integroitu InSight-työkalu. Se paljastaa itsensä teknisenä järjestelmänä, joka on luotu tehokkaaseen online-liiketoiminnan optimointiin. Tätä tarkoitusta varten järjestelmä tarjoaa joukon toimenpiteitä, jotka auttavat menestyksekkäästi suorittamaan tämän tehtävän. Näitä ovat yli miljoonan järjestelmän käyttäjän keräämät tietopohjaiset suositukset ja vinkit, alan asiantuntemuksen opas parhaimmista niche-ammattilaisista jne..

GoDaddy Website Builder -katsaus

Järjestelmä antaa ilmaisen kokeilun kaikille, jotka voivat testata ja tutkia InSight-työkalun koko ominaisuusjoukkoa. Kokeilun aloittamiseksi sinun on kirjauduttava sisään GoDaddy-tiliisi ja valittava online-liiketoiminnan tavoitteet valitsemalla järjestelmän tarjoamat ruudut..

luo suunnitelma

Esitettyjen tavoitteiden perusteella järjestelmä analysoi yrityksesi ja sen tekniset tiedot parhaan suunnitelman laatimiseksi. Jos et jostain syystä pidä sen ehdoista, voit tarkastella myös muita suunnitelmia tehdä valinta, joka parhaiten vastaa yrityksesi tarpeita.

Tarkemmin sanottuna GoDaddy sisältää InSight-toimintasuunnitelman, jonka avulla on mahdollista saada jatkuvia ehdotuksia toimista, joita voit tehdä online-liiketoiminnan parantamiseksi. Siellä on myös InSight Score -käyttö, jonka avulla näet, miten verkkosivustosi ja verkkomarkkinointiyritykset yleensä mittaavat ja paranevat suhteessa kapeisiin kilpailijoihinsa. Järjestelmä tarjoaa lisäksi ammatillisia mittareita, joiden avulla voit hallita verkkosivustosi tilastoja, varauksia, myyntiä ja sosiaalisia toimia. Jos jotain et ymmärrä tai haluat vain saada lisätietoja ominaisuudesta, GoDaddy-oppaat ovat aina saatavilla, jotta saat yksityiskohtaisia ​​tietoja.

4. Suunnittelu & Mallit

Teemojen lukumäärä:305
Ammatilliset mallit:&# X2714; JOO
Ilmaiset teemat:&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:✘ EI

GoDaddy voi ylpeillä rikkaasta mallikokoelmasta. Täällä on 305 reagoivaa teemaa ja niiden laatu on hyvällä tasolla. Järjestelmäkehittäjät ovat suunnitelleet mallit. Ne täyttävät nykyaikaiset markkinarakovaatimukset ja -suuntaukset ja jakautuvat 22 luokkaan niiden perusteella, joihin he kuuluvat.

Minkä mallin valitsetkin, on esikatseluvaihtoehto, jonka avulla voit nähdä sen työpöytä- ja mobiililaitteissa. Hakusuodatinvaihtoehto auttaa sinua selvittämään mallit ja yksinkertaistamaan sopivimman teeman valitsemista. Muista, että et voi vaihtaa teemaa, kun olet valinnut sen kerran. Muuten kaikki lähetetty sisältö katoaa.

Suunnitteluvaihtoehtojen suhteen ne eivät myöskään ole kovin kattavia. Kaikilla verkkosivujen osioilla on ennalta suunniteltu ulkoasu. Ainoa asia, jonka voit tehdä täällä projektin muokkaamiseksi, on lisätä ja mukauttaa uusia osioita, vaihtaa fontteja, korvata varastossa olevat valokuvat omillasi, integroida mediatiedostot jne. Malleissa ei ole mainoksia. On vain pieni alaviite, jonka voit poistaa tarvittaessa. Verkkosivuston rakentajalla ei ole monikielisiä tukipalveluita.

5. Asiakastuki

GoDaddy-tuki on saatavana verkossa ja puhelimitse. Täällä on myös UKK-osio ja suorakeskustelu, jotka voivat tarjota käyttäjille kaikki vastaukset, joita he voivat saada verkkosivujen suunnitteluprosessin aikana. Live-chat reagoi nopeasti käyttäjän kyselyihin, mutta se on käytettävissä vain arkisin.

Jos tarvitset ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea, olet tervetullut ottamaan yhteyttä ryhmään puhelimitse. Sähköpostitukea ei ole saatavana palvelussa. Tämän lisäksi voit selata Yhteisö tai Tietopohja Palvelun avulla voit tarkastella useita esittelyvideoita, jotka opastavat sinua verkkosuunnitteluprosessin vaiheiden läpi.

6. Suunnitelmat & hinnoittelu

GoDaddyllä on maltillinen hinnoittelupolitiikka. Sillä on ilmainen yhden kuukauden kokeilu, joka tarjoaa tarpeeksi aikaa järjestelmän koko ominaisuustestauksen testaamiseen. Kokeilun lopussa joudut päättämään suunnitelmasta, jota jatkat. Suunnitelmat eroavat tarjottujen ehtojen, ominaisuuksien ja työkalujen suhteen (levytilaa, malleja, kaistanleveyttä, suunnittelun mukauttamista jne.).

HinnoitteluvaihtoehtoKustannusominaisuudet
Basic:$ 12,95 / kk✓ reagoiva suunnittelu;
✓ 24/7 tuki;
✓ SSL-varmenne.
vakio:$ 16,95 / kkEdellisen lisäksi:
✓ 20 sosiaalista viestiä / vastausta kuukaudessa;
✓ 3 sosiaalisen median listausalustaa;
✓ SEO.
Premium:$ 24,95 / kkEdellisen lisäksi:
✓ Rajoittamaton määrä sosiaalisia viestejä / vastauksia ja medialistamisalustoja / kuukausi;
✓ Ilmaiset mainoshyvitykset Googlelle, Bingille ja Yelpille;
✓ Muistutukset sähköpostitse ja tekstiviestillä.
Commerce:$ 29,95 / kkEdellisen lisäksi:
✓ verkkokauppa;
✓ Kupongit ja alennukset;
✓ Toimitusasetukset.

Niitä on täällä neljä, eli Basic, Standard, Premium ja eCommerce. Kaaviossa määritellyt tilauskustannukset eivät sisällä verkkotunnuksen hintaa. Muuten, on suositeltavaa hankkia vuositilaus. Muutoin kuukausikustannukset ovat jonkin verran korkeammat.

7. Hyödyt ja haitat

Kuten kaikki muutkin verkkosivustojen rakentajat, GoDaddy sisältää luettelon eduista ja haitoista, jotka jokaisen käyttäjän tulisi olla tietoinen valitessaan järjestelmää..

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Useita reagoivia malleja;
&# X2714; Online-varaukset;
&# X2714; GoDaddy InSight -ominaisuus;
&# X2714; Ilmainen yhden kuukauden kokeilu;
&# X2714; Päivitetyt markkinointiominaisuudet.
✘ Ei sovellusmarkkinoita ja rajoitettu verkkokaupan toiminnallisuus;
✘ Huono blogimerkki;
✘ keskinkertainen asiakastuki jne.

8. Kilpailijat

GoDaddy Website + Marketing ei ota johtavia tehtäviä web-rakentamisen markkinarakoilla. GoDaddyn käyttö on helpompaa niille käyttäjille, jotka ovat jo valinneet sen isännöintipalveluntarjoajaksi. Olemme puolueettomia olemme valmistelleet vertailut huipputarjouksiin todistaaksesi, että GoDaddy ei ole parempi vaihtoehto. Täällä he ovat:

GoDaddy vs WordPressRuututila vs. GoDaddyWix vs. GoDaddyShopify vs GoDaddy

johtopäätös

GoDaddy on DIY-verkkosivustojen rakentaja, joka kattaa vakioverkkosuunnittelun tarpeet ja sallii useiden tehtävien suorittamisen. Palvelu toimii hyvin yritysverkkosivustojen, pienten ja keskisuurten verkkokauppojen ja aloitussivujen kehittämisessä. Se on melko intuitiivinen ja ymmärrettävä myös käyttäjille, joilla ei ole kokemusta web-suunnittelusta. Verkkosivuston rakentajalla on hyvä kokoelma reagoivia malleja, jotka jakautuvat lukuisiin luokkiin, joista käyttäjät voivat valita.

Alustaan ​​sisältyy verkkokauppa ja blogimotorit. Se erottuu myös joukosta integroitujen verkkosivustojen markkinointityökalujensa ansiosta. Näitä ovat sähköpostimarkkinointiominaisuus, Facebook- ja Instagram-liiketoiminnan mainonta, Google My Business- ja Yelp-yritystiedot. Verkkosivun rakentaja tarjoaa myös edistyneen GoDaddy InSight -työkalun, jonka avulla on mahdollista analysoida ja mainostaa yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Siksi, jos aiot perustaa yksinkertaisen verkkosivuston, jolla on huomionarvoisia toimintoja, GoDaddy saattaa olla yksi niistä järjestelmistä, joihin on syytä jatkaa. Jos Web-suunnittelupyrkimyksesi ovat kuitenkin vakavampia ja aiot kehittää ominaisuuksilla täytettyä projektia, on ehdottomasti järkevää valita ammattimaisempi ja toimivampi verkkosivustojen rakentaja.

Kokeile GoDaddy nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map