Happi Builder arvostelu

Happi Builder arvostelu


Happirakentaja (nykyinen versio 3.1) – on tehokas moottori rakentaa tyylikkäitä WordPress-teemoja tyhjästä ilman koodausta. Alunperin laajennuksena käyttöön otettu instrumentti on kehittynyt antamaan käyttäjille mahdollisuuden luoda asettelut. Se voi olla hyödyllinen aina, kun joudut rakentamaan aivan uuden verkkosivuston maasta sekä tehdä joitain päivityksiä ja muutoksia jo olemassa olevaan.

Perustuen vedä ja pudota -tekniikka, Happi väittää olevan erittäin helppo työkalu. Aloittelijoilla saattaa kuitenkin olla vaikea käyttää ohjelmistoa heti. He tarvitsevat jonkin aikaa ymmärtääksesi kuinka järjestelmä toimii. Tästä syystä on kohtuullista sanoa, että moottori sopii pääasiassa kokeneille ohjelmoijille ja web-suunnittelijoille.

Toisaalta käyttäjät voivat käsitellä mitä tahansa projektityyppiä mukaan lukien digitaalikaupat WooCommerce integrointi ja joukko lisäominaisuuksia hyödyntämään tätä tehokasta WP-teeman rakentajaa.

1. Helppokäyttöisyys

Kuten aiemmin mainittiin, järjestelmä mahdollistaa sivujen ja sivustojen luomisen ilman koodausta. Lisäksi siinä on vedä ja pudota -tekniikka rakennusprosessin helpottamiseksi. Valitettavasti käyttäjät kohtaavat vaikeuksia jopa työkalun käytön ensimmäisissä vaiheissa. Lisäksi se vaatii vielä jonkin verran kokemusta käytöstä WordPress CMS. Ainakin sinun on tiedettävä kuinka asentaa ja aktivoida laajennuksia.

Hyvä uutinen on, että järjestelmä tarjoaa ilmaisen esittelyversion, jossa voit kokeilla visuaalista editoria reaaliajassa. Toiminnallisuus on melkein sama pienillä eroilla. Pystyt selvittämään, vastaako ohjelmisto tarpeitasi.

Päästä alkuun

Ainoa tapa käyttää happea on ostaa ja ladata se viralliselta verkkosivustolta, koska sinulla on jo aktiivinen WP CMS-versio asennettuna isännöintiin. Käyttäjän on valittava sopiva paketti ja siirryttävä kassasivulle. Tässä vaiheessa järjestelmä pyytää ilmoittamaan maksun ja henkilökohtaiset tiedot oston suorittamiseksi. Menettely on melko arkipäiväinen, ja tyypilliset tiedot on toimitettava. Kun osto on valmis, saat pääsyn happea zip-tiedostoon, joka sinun on ladattava.

Happitoimittaja

Sitten on aika siirtyä WordPress-hallintapaneeliin, jossa joudut itse asentamaan ja aktivoimaan Oxygen-laajennuksen. Prosessi on sama kuin minkä tahansa muun WP: n laajennuksen aktivointi. Ainoa ero tässä on, että joudut lataamaan myös aiemmin lataamasi zip-tiedoston. Viimeinen vaihe on tuoteavaimen ilmoittaminen. Muutoin et voi hallita järjestelmän päivityksiä WP-hallintapaneelista.

Jos teet kaiken oikein, visuaalinen editori ilmestyy järjestelmänvalvojan paneelin Sivunäyttöön. Napsauta vain Lisää uusi -painiketta ja aloita uuden sivustosi rakentaminen. Kuten saatat nähdä, ensimmäisten vaiheiden tekeminen vaatii ainakin perustiedot WP-tiedoista ja kokemuksen. Tästä syystä emme voi sanoa, että ohjelmisto on hyvä aloittelijoille.

Visuaalinen toimittaja

Visuaalinen editori toimitetaan vedä ja pudota -toiminnolla. Siinä on elementtiselain, johon voit lisätä haluamasi lohkon tai osan. Jokaisessa säiliössä tai komposiitissa on Ensisijainen ja Lisäasetukset:

 • ensisijainen asetukset tarjoavat yleisiä ominaisuuksia, joita voidaan muokata.
 • Pitkälle kehittynyt vaihtoehdot tarjoavat syvemmän pääsyn räätälöityyn CSS / JavaScriptiin, typografiaan, tyyliin ja kokoonpanoon jne. Toisin sanoen käyttäjällä on enemmän mukautusvaihtoehtoja, jos taidot ja ohjelmointitiedot ovat riittävät.

Jokainen tyhjä sivu kaasuttaa erityisiä osioita. Aina kun haluat sijoittaa uuden lohkon tai elementin, se selvitetään yhdessä näistä osioista. Samanaikaisesti käyttäjät voivat lisätä sarakepohjaisia ​​elementtejä, valikoita, suositusosia, lyhytkoodikääreitä, hakulomakkeita jne..

Tärkeimpiä etuja tuo tehokas moottori, joka varmistaa sivun täydellisen hallinnan.

Happipitoisuuden komponentit

Käyttäjät voivat vapaasti luoda sekä pysty- että vaaka-asetteluja säätämällä tarvittava koko elementtiin ja sijoittamalla se tarvittaessa. CSS: n täydellinen hallinta on toinen valtava plus sivunrakentajan eduksi. Saat mahdollisuuden mukauttaa jo olemassa olevaa CSS: ää ja lisätä oman.

Itse visuaalinen editori on melko helppo käyttää. Lisäksi siinä on ainutlaatuinen ominaisuus, jota kutsutaan dynaamiseksi dataksi. Ajatuksena on antaa käyttäjien tuoda saumattomasti koko WordPress-sisältönsä äskettäin rakennettuun verkkosivustoon. Keskustelemme ominaisuudesta vähän tarkemmin.

Verkkotunnusta tai isännöintiä ei tarvitse ostaa erikseen, koska sinulla on jo asennettu ja käynnissä WP CMS. Jos et edelleenkään pysty päättämään, voit selata luokitus parhaista palveluntarjoajista.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Happi tarjoaa alun perin joukon hienoja ominaisuuksia. Uusi 3.1-versio on otettu käyttöön äskettäin ottamaan entistä enemmän päivityksiä käyttöön. Asettelun muokkaamisen ja visualisoinnin lisäksi käyttäjillä on mahdollisuus integroida WooCommerce, ostoskärryt ja muut välttämättömät ominaisuudet, jotka kiinteällä digitaalikaupalla pitäisi olla.

Joten, ydinominaisuudet ovat seuraavat.

WooCommerce-integraatio

Hapen avulla on helppo luoda tyylikäs verkkokauppa saumattoman WooCommerce-integraation ansiosta. Järjestelmä toimittaa työkalut valitaksesi tapa, jolla tuotteet näytetään tuotesivulla. Ohjelmisto sisältää tuotteen rakennuselementtejä, joiden avulla käyttäjät voivat muokata kuvauksia, asettaa hintoja, lisätä kuvia jne.

WooCommerce-hallintapaneeli

Integrointi mahdollistaa ostoskori- ja kassasivut, jotka voidaan räätälöidä tuottamaan ainutlaatuisen asiakaskokemuksen. Valitettavasti ominaisuus on saatavana vain WooCommerce- ja Agency-suunnitelmissa. Toiminnolla on ylimääräinen tuotevalmistaja, jonka avulla voit luoda yksilöllisiä sivuja ja näyttää tavaroitasi eri tavalla.

Dynaaminen data

Hyvä tuontiominaisuus, joka helpottaa kaiken sisällön toimittamista WordPressistä vasta rakennettuun verkkosivustoon. Tärkein etu on, että tiedot tuodaan suoraan ilman, että arkistoja tarvitse ladata. Se sisältää:

 • Lähetä sisältö, otsikko ja kuvaukset;
 • Mediatiedostot ja tekijän tiedot.

On esikatselutila, jotta voidaan tarkastella, miten tuodut tiedot näyttävät uudella sivulla.

Integrointi Gutenbergin kanssa

Voit käyttää happea luoda räätälöityjä lomakkeita, lohkoja tai kokonaisia ​​sivuja, kun ne tuodaan edelleen Gutenberg-editoriin. Sen avulla voit muuttaa tai muokata tekstisisältöä, kuvia, kuvakkeita, URL-osoitteita jne.

Widgetit ja laajennukset

Happi varmistaa useita tapoja lisätä laajennuksia. Ensinnäkin, voit asentaa WP-laajennuksia suoraan visuaalisesta editorista. Ne ovat saatavilla WordPress-elementtikokoelmassa. Valitse vain luettelosta ja asenna ne.

Happi plugins

Toinen tapa on käyttää lyhytkoodia. Se on hyvä vaihtoehto, kun haluat lisätä yhteyslomakkeen, lähtölaskennan, ajastimen, tapahtumakalenterin jne. Lisäksi järjestelmä tarjoaa Shortcode Wrapper -työkalun, jossa voit mukauttaa elementin asettelua, valita kohdistuksen ja paljon muuta.

3. Suunnittelu & Mallit

Ohjelmistolla ei ole valmiita malleja. Sen tarkoituksena oli luoda uusia asetteluja maasta tai muokata olemassa olevia WP-teemoja. Käyttäjät voivat käyttää kattavaa visuaalisen editorin toimittamia suunnittelutyökaluja.

Happisuunnittelu

Ymmärrät reagoivan hallinnan tapaan, jolla verkkosivustosi näyttää eri laitteilla. Järjestelmä mahdollistaa tiettyjen elementtityylien tai -kokojen asettamisen näytön mitoista riippuen. Tämä tosiasia takaa maksimaalisen vapauden mobiilin editoinnin ja mukauttamisen suhteen.

Suunnittelukirjastossa on kokoelma sarjoja, elementtejä ja sivuja, jotka voidaan lisätä verkkosivustoosi. Kaikki sarjat on jaettu erityisiin luokkiin. Valitse tarpeitasi vastaava, napsauta sitä ja saat luettelon valmiista elementeistä, jotka haluat lisätä. Kaikki sarjat sisältävät teksti- ja CTA-lohkot, otsikot, alatunnisteet, sosiaalisen median osiot ja paljon muuta.

Perustyylivaihtoehdot sisältävät laajennetun työkalupakin, jolla voidaan muuttaa tai muokata taustoja, typografiaa jne. Voit lisätä uusia luokkia ja tiloja sekä ottaa käyttöön erilaisia ​​visuaalisia tehosteita. Lisäksi käyttäjillä on täysi käyttöoikeus sivun CSS: ään ja mahdollisuus toteuttaa niiden ainutlaatuiset suunnitteluominaisuudet. Tietenkin se vaatii syvää teknistä tietämystä.

4. Asiakastuki

Happituki

Vaikka ohjelmisto ei ole niin helppoa, joudut ehkä ottamaan yhteyttä tukitiimiin jossain vaiheessa rakennusprosessia. Alustalla on useita tapoja pitää yhteyttä. Ne sisältävät:

 • Lippujärjestelmä – perinteinen tapa lähettää kysymyksiä sähköpostitse. Ilmoita vain nimesi ja määritä pyynnön aihe.
 • Facebook-ryhmä – toinen yksinkertainen tapa saada apua nopeammin. Hapella on Facebookissa tukijohtajia, jotka ovat aina valmiita auttamaan suoraan.
 • Ohje – tyypillinen osa, jossa usein kysyttyjä kysymyksiä aloittamisesta tai visuaalisen editorin hyödyntämisestä. Hyvä kohta aloittamiseen.

Ohjelmistossa on joukko videooppaita ja oppaita ohjekirjan, ohjeiden ja muun hyödyllisen tiedon lisäksi.

5. Suunnitelmat & hinnoittelu

Hapen hinnoittelu

Aivan kuten monilla muillakin ladattavilla sivujen rakentajilla, Oxygenilla ei ole kuukausitilauksia. Se on saatavana elinikäisenä pakettina. Se tarkoittaa, että maksat vain kerran ja lataat lisenssin hyväksi. Samanaikaisesti käyttäjät voivat edelleen valita 3 suurimman paketin joukosta sivustotyypistä ja toiminnoista riippuen. Ne sisältävät:

 • Peruskustannukset $ 99 joukolla perusominaisuuksia.
 • WooCommerce-kustannukset $ 149 WooCommerce-integroinnin ja Product Page Builder -sovelluksen avulla.
 • Agenttikulut $ 169 Rajoittamaton pääsy kaikkiin ominaisuuksiin, mukaan lukien verkkokauppa ja Gutenberg-editori.

Ääni ei ole huono kunkin suunnitelman toimintojen kannalta.

6. Hyödyt ja haitat

Oxygen Builder on varmasti hyvä työkalu sivujen ja verkkosivustojen luomiseen WordPressille. Sen mukana tulee tehostettu joukko visualisointitoimintoja verkkokaupan toimintojen lisäksi. Käyttäjät voivat kuitenkin kohdata joitakin vaikeuksia ohjelmiston käytössä.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Tehokas moottori WP-sivustoille.
&# X2714; Vedä ja pudota -toiminto.
&# X2714; Kattava visuaalinen toimittaja.
&# X2714; WooCommerce-integraatio.
&# X2714; Asettelun hallinta.
&# X2714; Pääsy sivun CSS: ään.
✘ Ei hyvä aloittelijoille.
✘ Monimutkainen aloittamiseen ja asennukseen.
✘ Perusversiossa ei ole verkkokaupan toimintoja.
✘ Rajoitettu ilmainen kokeilu.

johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että happi voi olla hyvä valinta kokeneille verkkosuunnittelijoille ja koodaajille, jotka haluavat luoda rajattomasti erottuvia WordPress-verkkosivustoja. Toisaalta käyttäjien tulisi selvästi ymmärtää, että ohjelmisto ei ole tarkoitettu sivujen muokkaamiseen. Alusta on itsenäinen verkkosivustojen rakentaja, jota on melko monimutkainen käyttää erityisesti muille kuin teknikkoille.

Jos olet omistautunut ammattilainen, joka haluaa luoda tyylikkäitä ja reagoivia sivustoja itsellesi tai asiakkaillesi. Happi toimii varmasti. Toisaalta se säästää aikaa minimoidun koodausvaiheen ansiosta. Toisaalta se toimittaa laajennetun visuaalisten, muokkaus- ja muokkaustyökalujen sarjan.

Kokeile happeavalmistajaa ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map