Hiilitehdas arvostelu

Carbonmade – on online-salkunrakentaja. Se kehitettiin antamaan yksilöille vakaa läsnäolo verkossa. Taiteilijat, valokuvaajat, graafiset suunnittelijat ja kuvittajat saavat mahdollisuuden olla yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin ja jakaa teoksiaan maailmanlaajuisen yleisön kanssa ajan tasalla olevien ja tyylikkäiden sivustojen kautta. Verkkosivun rakentaja on erittäin helppo käyttää. Se tarjoaa kirjaimellisesti välittömän tavan asettaa ja hallita online-salkkua ilman koodaustaitoja.


Ohjelmistolla on kasvava yhteisö, jossa on yli 2 000 000 live-salkkua, jotka on rakennettu Carbonmadeen. Verkkosivuston rakentaja perustettiin vuonna 2005, ja vuonna 2019 se rakennettiin kokonaan uudelleen ja otettiin uudelleen käyttöön Carbonmade 4: llä. Aloittelijat arvostavat saumattomia kirjautumisprosesseja räätälöintiominaisuuksien lisäksi, jotta voidaan luoda upea portfolio, joka erottuu. Vaikka verkkosivustojen rakentaja saattaa näyttää joustavuudeltaan hiukan rajoitetulta, se tekee työnsä erinomaisella tavalla. Katsotaanpa mitä Carbonmade 4 -alustalla on.

1. Helppokäyttöisyys

Carbonmade sisältää vedä ja pudota -toiminnon, joka tekee siitä täydellisen valinnan aloittelijoille. Järjestelmän avulla käyttäjät voivat helposti muuttaa sivun asettelua, siirtää erilaisia ​​elementtejä tai lisätä uusia. Sinulla ei ole tarkoitus olla mitään teknisiä taitoja. Noudata yksinkertaisia ​​ohjeita aloittamiseksi.

Vaikka jotkut käyttäjät olivat pettyneitä kyvyttömyyteen yhdistää omia verkkotunnuksiaan, Carbonmade on korjannut virheen. Tästä lähtien tilaajat voivat yhdistää omat verkkotunnuksissaan sen sijaan, että ne saisivat hiilitehoste.com-oletusalaverkkotunnuksen. Seurauksena on, että alusta on muuttunut all-in-one-ratkaisuksi online-portfolion rakentamiseksi ja käyttöönottamiseksi. Mutta ensin ensin.

Päästä alkuun

Kuten olemme aiemmin sanoneet, ohjelmistoa on erittäin helppo käyttää. Sinun ei tarvitse ostaa pro-suunnitelmaa aloittamiseksi. Käyttäjät voivat valita ilmaisen kokeilujakson järjestelmän toiminnan tarkistamiseksi. Sinua pyydetään ilmoittamaan nimesi sekä edustama markkinarako. Täällä meillä on kuvittajaita, käyttöliittymien / käyttöliittymien suunnittelijoita, valokuvaajia, taiteilijoita jne. Valitse yksinkertaisesti erikoistuminen, jotta järjestelmä voi valita useita mallinäytteitä ja siirtyä eteenpäin.

Hiiliteollisuuden aloittaminen

Seuraava vaihe on ilmoittaa sähköpostiosoitteesi. Järjestelmä tuottaa ystävällisen kirjeen edes tarvitse vahvistaa salasanaasi. Sitten sinulle annetaan useita asetteluvaihtoehtoja. Ne ovat melko yksinkertaisia ​​joihinkin perustavanlaatuisiin lohkoihin. Ne ovat kuitenkin vain aloittaaksesi mukauttamisprosessin. Sinun ei pitäisi arvioida mallia ennen kuin sukellat luovaan rakennukseen.

Mallien mukauttaminen

Hiilitehdas täydellä instrumenttipaketilla kaikkien tärkeiden mukauttamiseksi ja muokkaamiseksi. Voit muuttaa kaiken mukautetusta profiilista ja SEO: sta suunnitteluun ja sivuasetuksiin. Otetaan kojetaulu useisiin luokkiin selvittääksesi aloittamisen:

 • Asettelun muokkaaminen – Kaikki käytettävissä olevat lohkot sijaitsevat vasemmalla sivupalkilla. Siellä meillä on gallerioita, liukusäätimiä, koko näytön kuvia, About Me -osiosta, Side by Side -lohkoista, projektin yksityiskohtien osista jne. Vaikka Carbonmade on vetämällä ja pudottamalla -sivuston rakentaja, sinun on vain valittava lohko, pidettävä sitä painettuna hiirellä ja siirrä sivua-aluetta. Voit vapaasti järjestää lohkojen sijainnin haluamallasi tavalla. Kunkin lohkon oikealla puolella oleva pyörä avaa lisäasetukset mittojen, valokuvien, sarakkeiden ja muiden aukkojen muuttamiseksi.
 • Hiilitekoinen toimittaja

 • Suunnittelutyökalut – saatat löytää ne vasemmasta työkalurivistä. Niiden avulla on helppo muokata verkkosivuston nimeä ja ladata yksilöllinen mukautettu logo ja favicon. Täällä käyttäjät voivat myös muuttaa sivuston selausasettelua ja mukauttaa linkin ulkoasua. Globaalit tyylit tekevät mahdolliseksi muuttaa teksti- ja kirjasinvärejä, valita erilaisia ​​taustoja, asettaa fonttiprioriteetteja (määrittää ensisijaiset ja toissijaiset fontit) ja paljon muuta.
 • Yleiset asetukset – tässä osiossa ilmoitetaan käyttäjän henkilökohtaiset tiedot, yhdistetään verkkotunnus ja hienosäädetään SEO: n perustasoa.

Käynnissä

Kun olet suorittanut mukauttamisprosessin, saatat katsoa verkkosivustoasi esikatselutilassa. Se sisältää myös mobiilin esikatselun varmistaaksesi, että kaikki osiot näytetään oikein mobiililaitteissa. Kun olet napsauttanut älypuhelimen kuvaketta oikeassa yläkulmassa, näet uuden ikkunan, jossa on sivuston mobiili-esikatselu.

Huono uutinen on, että tila näyttää sivustosi vain älypuhelimissa. Ei ole mahdollisuutta tarkistaa, miten se toimii tableteilla. Se on haittapuoli. Napsauta painiketta palataksesi työpöytäversioon. Napsauta “Go Live” ottaaksesi käyttöön valmiiden verkkokansioiden.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Koska Carbonmade on salkunrakentaja, suurin osa sen ominaisuuksista on keskittynyt web-esitys- ja suunnitteluominaisuuksiin. Ohjelmistoon kuuluu kuitenkin lisävaihtoehtoja, joiden avulla voit edustaa itseäsi verkossa ja myös mainostaa. Järjestelmässä on integroitu analytiikka. Lisäksi kehittäjät julkaisevat säännöllisesti uusia päivityksiä ja vaihtoehtoja, joista hyötyä.

Suunnitteluominaisuuksia

Olemme jo keskustelleet joistakin mukauttamisen ja suunnittelun perusominaisuuksista. Mukautettujen lohkojen, koko näytön gallerioiden ja diaesitysten lisäksi alusta tarjoaa edistyneitä työkaluja erinomaisimpaan esitykseen. Kaikista nyrkkeistä, voit vapaasti lähettää oman logosi paremman tunnistamisen. Vaikka videon lataustoiminto on olemassa, käyttäjät voivat myös hyödyntää automaattisen toiston ja silmukan ominaisuutta. Tarvitset vain lähettää liikemainoksesi ja asettaa ensisijaisen vaihtoehdon:

 • Automaattinen toisto käynnistää videon heti, kun vierailija on avannut sivun.
 • Loop toistaa kaikki videosi ja liikkeesi luovasti yksitellen.

Carbonmadessa on laaja valikoima sivuston navigoinnin asetteluita. Voit valita viidestä eri vaihtoehdosta (jotkut niistä ovat saatavana vain Pro-suunnitelmilla). Samalla voit muokata valikkoa itse.

Hiilellä tehdyt suunnittelupiirteet

Analytics

Järjestelmässä on mukautettu analytiikkatoiminto. Se on saatavana käyttäjän ohjauspaneelista. Se näyttää kokonaismäärät vuodessa sekä kuukausitilastot. Lisäksi vierailijat lajitellaan käyttämiensä laitteiden mukaan (tabletit, älypuhelimet tai työpöydät). Voit seurata suosituimpia sivuja.

SEO

Sinun ei pitäisi odottaa paljoa SEO-optimointiominaisuuksista täältä. Siitä huolimatta Carbonmade tarjoaa edelleen lähtöasetuksensa mainostaaksesi portfoliosi ja tehdä siitä SEO-ystävällisempi. Asetusten avulla voit muokata verkkosivuston metakuvausta ja yhdistää projektin Google Analyticsiin vahvistuskoodilla. Sosiaalisen median jaon esikatselu on saatavana myös SEO-asetuksissa. Lisäksi voit lähettää favicon ja integroida sosiaalisen jakamisen painikkeet lohkovalinnasta.

Hiilitekoinen SEO

Yksityinen salkku

Ainutlaatuinen ominaisuus niille, jotka haluavat jakaa töitään tai kokemuksiaan vain käyttäjien kanssa, joilla on erityinen pääsykoodi. Vaihtoehto pitää portfolion suljettuna tavallisilta web-käyttäjiltä. Järjestelmä antaa sinun luoda erityisen pääsykoodin, jonka voit jakaa niiden kanssa, jotka ovat todella kiinnostuneita yhteistyöstä.

Talent Pool

Carbonmade ei ole vain verkkosivustojen rakentaja. Se on laaja copywritereiden, suunnittelijoiden, kuvittajien, valokuvaajien ja muiden luovasti ajattelevien henkilöiden markkinapaikka. Heidän verkkosivut näytetään Talent Pool -osiossa. Voit myös yhdistää portfolioni Carbonmade.com -sovellukseen ja saada näkyviin sen luovien harrastajien pooliin.

3. Suunnittelu

Carbonmadessa ei ole valtavaa valikoimaa malleja. Se tarjoaa noin 4-5 asettelua kutakin erikoistumista kohden. Tärkeintä ei ole tarjota valmiita teemoja, vaan antaa käyttäjien luoda omat tyylinsä. Tässä oleva malli on vain mukauttamisprosessin aloittamiseksi. Loput tarjotaan kokoelmasta lohkoja ja elementtejä. Siitä huolimatta kaikki teemat näyttävät erittäin hienoilta. Ne ovat tyylikkäitä ja ajan tasalla, ja niissä on paljon ominaisuuksia ja visuaalisia tehosteita. Alusta kompressoi automaattisesti kaiken kokoisia kuvia antaen erottua uskomattomalla valinnalla korkeimmalla resoluutiolla.

Hiilellä valmistetut mallit

Käyttäjät voivat hyötyä rajoittamattomasta sisällön lataamisesta. Voit lisätä niin monta videota ja kuvaa kuin tarvitset. Alusta tukee erilaisia ​​muotoja, kuten PDF-tiedostoja, mp3-tiedostoja, JPG-tiedostoja jne. Kaikissa malleissa on flash-esikatselutila ja mobiili-esikatselu ennen julkaisua. Kaikki teemat ovat herkkiä ja toimivat erinomaisesti eri laitteilla.

4. Asiakastuki

Vaikka Carbonmade on melko helppokäyttöinen, se tarjoaa laajennettua tukea ja välittömiä tapoja ottaa yhteyttä sekä kattavan tietopohjan. Voit ottaa yhteyttä tukitiimiin heti kojetaulusta. Tässä meillä on:

 • Live Chat -ominaisuus – Tukiasiantuntijat väittävät vastaavansa muutamassa tunnissa.
 • Välitön vastaus – vaihtoehto tarjoaa joukon lähtötilannevastauksia, jotka kattavat eri alueet aloittamisesta siirtymiseen vanhasta Carbonmade-uudesta uuteen.
 • Blogi – täällä kojetaulussa voit seurata kaikkia uusimpia päivityksiä ja ominaisuuksia, jotka kehittäjät ovat ottaneet käyttöön.

Lisäksi voit katsoa käteviä video-oppaita ja opetusohjelmia vain hauskanpitoa varten. Emme todellakaan usko, että niitä tarvitaan.

5. Hinnoittelupolitiikka

Kuten aiemmin olemme todenneet, käyttäjät voivat aloittaa ilmaisella kokeiluversiolla. Sinun on kuitenkin valittava maksettu suunnitelma, kun sen voimassaolo päättyy. On olemassa kolme erilaista pakettia, jotka sisältävät:

Hiilitehdas hinnoittelu

 • Aloittelijan suunnitelma $ 8 kuukaudessa. Sen mukana toimitetaan erittäin tiukka ominaisuus. Saat vain rajoitettua asiakastukea ja vain mukautettuja oletusarvoisia Carbonmade-aliverkkotunnuksia. Hyvä uutinen on, että suunnitelmaan sisältyy rajoittamaton määrä valokuvia ja ladattavia kuvia.
 • Pro-suunnitelma $ 12 kuukaudessa. Voit luoda jopa 50 hanketta, yhdistää oman verkkotunnuksesi, poistaa mainoksia, luoda yksityisiä salkkuja, käyttää integroitua analytiikkaa jne..
 • Asiantuntijaohjelman kustannukset $ 18 kuukaudessa ja sisältää kaikki rajattomat ominaisuudet. Lisäksi salkusi näkyy Talent Pool -listalla.

Hinnat saattavat näyttää hieman liian korkealta etenkin Aloittelija-suunnitelmalle. Saatat kohdata joitain kustannustehokkaampia vaihtoehtoja tuskin samalla ominaisuusjoukolla. Mitä tulee Pro- ja Expert-suunnitelmiin, se saattaa olla hyvä valinta.

6. Hyödyt ja haitat

Yhteenvetona kaikki edut ja haitat, Carbonmade on varmasti arvokas salkunrakentaja, jolla on poikkeukselliset toiminnallisuus ja räätälöintityökalut. Vaikka käyttäjät voivat haluta halvempaa vaihtoehtoa, omistautuneet asiantuntijat arvostavat sen tarjoamia ominaisuuksia.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Erinomainen aloittelijoille.
&# X2714; Laaja valikoima suunnittelu- ja räätälöintityökaluja.
&# X2714; Eksklusiivisia ominaisuuksia, kuten Yksityinen Portfolio ja Talent Pool.
&# X2714; Ilmainen kokeilu aloittamiseksi.
&# X2714; Tyylikäs malli.
✘ Rajoitettu valikoima teemoja.
✘ Hyvin harvat ominaisuudet Aloittelija-suunnitelmassa.
✘ Hinnat saattavat näyttää hiukan liian korkeilta.

Pohjaviiva

Carbonmade on hyvä valinta ammattilaisille, joilla on jo rikas esittelyesine. Ohjelmistoa on erittäin helppo käyttää. Se tarjoaa loistavan toiminnallisuuden tyylikkäiden verkkosivustojen luomiseen ja eräiden parhaimpien teosten korostamiseen suunnittelun, kuvituksen ja taiteen kapealla.

Jos teet vain ensimmäiset askeleet taitealalla, saatat tarvita vähän halvempia vaihtoehtoja. Toisaalta Carbonmade saattaa silti olla loistava tilaisuus aloittelijoille, koska se tarjoaa Talent Pool -sovelluksensa kautta todellisia työskentelynäkymiä. Sinulla on todelliset mahdollisuudet olla yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin.

Kokeile Carbonmade Now

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map