Homestead arvostelu

Homestead – on verkkosivustojen rakennusohjelmisto, joka on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa. Vuonna 1997 perustettu yritys perustettiin alun perin nimellä palveluntarjoaja. Nykyään alusta tarjoaa joukon vanhoja verkkosivustojen rakennusominaisuuksia erilaisten sivustojen luomiseen tyhjästä. Suurin etu on, että käyttäjien ei tarvitse osata koodata, jotta he keksivät blogin, pienyrityksen verkkosivun tai verkkokaupan..


Alusta tarjoaa tarpeeksi toimintoja erilaisten verkkoprojektien käynnistämiseksi. Täällä meillä on laaja valikoima erilaisia ​​malleja, jotka ovat saatavilla Homestead-suunnittelugalleriassa. Käyttäjät voivat hyötyä käyttövalmiista isännöintiratkaisusta paitsi rakentaakseen myös myös verkossa verkkosivustojensa kanssa. Lisäominaisuudet, kuten SEO-palvelut, SimpleStore tai hakumainokset, voivat olla hyödyllisiä aina, kun sinun on mainostettava sivustoasi. Tämän arvostelu on vertailla ja verrata Homestead osumia ja ikäviä antamalla käyttäjien päättää, vastaako alusta heidän tarpeitaan.

1. Helppokäyttöisyys

Alusta väittää suunnitellun aloittelijoille, jotka eivät osaa koodata. No, se on 100% totta. Verkkosivun rakentamiseen ja käyttöönottoon ei tarvita teknisiä taitoja. Järjestelmä käyttää perinteistä vedä ja pudota -editoria, jonka avulla sivurakenteen uudelleenjärjestely, sisällön muokkaaminen tai uusien lohkojen lisääminen on melko helppoa. Lisäksi Homesteadilla on 30 päivän ilmainen kokeilu, jolla voidaan tarkistaa kaikkien toimintojen toiminta. Toisaalta jotkut käyttäjät eivät ehkä tiedä laskutustietojensa ilmoittamista heti alusta alkaen.

Päästä alkuun

Aloita ilmainen kokeiluversio suorittamalla kaksi vaihetta:

 1. Sisäänkirjautuminen vaatii sähköpostiosoitteesi ja salasanasi käyttöoikeuden saavuttamiseksi.
 2. Henkilötiedot ja laskutustiedot. Tässä sinun on ilmoitettava maasi, osoitteesi ja luottokorttinumerosi. He eivät peri maksuja ilman lupaasi, vaikka henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa. Jotkut eivät kuitenkaan pidä ideasta.

Nyt voit vapaasti aloittaa verkkosivuston käytön.

WYSIWYG-verkkosivustojen rakentaja

Käyttöliittymä on melko yksinkertainen ja intuitiivinen, vaikka jotkut saattavat ajatella, että ne palasivat useita vuosia menneisyyteen. Ohjauspaneeli on vähän vanhentunut. Toisaalta se tarjoaa vanhan koulun vaikutuksen, jota jotkut käyttäjät voivat arvostaa.

Homestead Editor

Järjestelmä esittää sinulle useita kysymyksiä verkkosivustotyypin tunnistamiseksi ja sisäänrakennettujen ominaisuuksien ja lisäosien säätämiseksi ajan säästämiseksi. Sitten se tarjoaa täysin muokattavan asettelun, joka sisältää esiasennettujen sovellusten lisäksi myös toimialakohtaisia ​​tekstejä, joita voit muokata. Lisäksi voit vapaasti lisätä omia elementtejä. Järjestelmän avulla on helppo mukauttaa jokaista sivua, siirtää tai järjestää lohkoja, työskennellä tekstisisällön kanssa, lisätä mediatiedostoja jne.

Homestead-sivuston sisältö

Vedä ja pudota -editoria on helppo käyttää, kun kojelauta sisältää kaikki tarvittavat elementit vasemmalla puolella olevassa pudotusvalikossa. Valitse vain tarvitsemasi lohko ja pidä se sivullasi. Vaihtoehto sisältää valikoita, valokuvagallerioita, Tietoja meistä ja Ota meihin -osiossa, tuotteet, palvelut ja paljon muuta. Toisin sanoen Homesteadilla on kaikki tarvitsemasi työkalut luoda sivuston tyhjästä.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Emme voi sanoa, että Homestead on erittäin rikas ominaisuuksista, vaikka täällä sinulla on kaikki välttämättömät työkalut paitsi verkkosivuston rakentamiseksi, myös tekemiseksi siitä käyttäjäystävällisempi. Rikkaista valokuvagallerioista, joissa on ilmaisia ​​kuvia, laajaan valikoimaan malleja, SEO- ja verkkokaupan ominaisuuksia. Katsotaanpa mitä se tarjoaa.

 • Lisäosat ja sovellukset – käyttäjät voivat valita rikkaasta widget-kokoelmasta. Ne sisältävät paitsi tyypilliset kyselyt ja kartat, mutta myös ilmaisia ​​kuvagallerioita, joissa on tuhansia ammattimaisia ​​kuvia foorumeiden, yhteyslomakkeiden, vieraskirjojen, integroitujen YouTube-videoiden ja Facebook-sivujen lisäksi.
 • Laaja valikoima malleja – Alusta tarjoaa tällä hetkellä satoja verkkosivustojen malleja. Voit valita minkä tahansa asettelun luodaksesi tapahtumasuunnittelusivun, pienen digitaalikaupan, ammatillisen blogin tai yrityksen verkkosivuston. Kaikissa malleissa on joukko sisäänrakennettuja sovelluksia ja asiaankuuluvaa toimialakohtaista sisältöä. Ne eivät kuitenkaan tällä hetkellä ole mobiililaitteisiin reagoivia.
 • Kotipaikan suunnitteluasetukset

 • SimpleStore – SimpleStore-palvelun avulla voit helposti myydä jopa 100 tuotetta verkossa ja antaa asiakkaillesi helpon kassakokemuksen useilla maksuratkaisuilla. Jos haluat myydä muita tuotteita, hankkia varastonhallintaa ja raportointia, sinun on valittava niiden edistynyt verkkokauppa.
 • Homestead-verkkokauppa

 • WebListings – Tämän palvelun avulla yrityksesi saa paremman näkyvyyden paikallisille potentiaalisille asiakkaille. Se lähettää yritystietosi automaattisesti Google, Yahoo, Yellowpages ja yli 100 hakemistoon. Tämä palvelu säästää aikaa, kun annat muokata ja päivittää tietoja yhdessä paikassa (olemme nähneet jotain samanlaista täällä rainoja).
 • SEO-palvelut – Homestead ei käytä automaattisia SEO-strategiageneraattoreita. Siinä on joukko paikallisia SEO-asiantuntijoita, jotka luovat yksilöllisen lähestymistavan suorittaessa onnistuneen SEO-suunnitelman vastaamaan käyttäjien erityisiä tavoitteita ja tarpeita. He käyttävät päivitettyjä taktiikoita ja välineitä parantaaksesi sivustosi sijoitusta ja tarjoavat yksityiskohtaisia ​​raportteja ja analytiikkaa.
 • Homestead SEO

 • Verkkosivustotilastot – arvokkaat reaaliaikaiset raportit ovat osa kutakin Homestead-suunnitelmaa. Sen avulla voit tunnistaa suosituimmat sivut ja määrittää menestyvimmät liikennekanavat. Olet aina tietoinen siitä, mistä käyttäjät tulevat, sekä heidän käytöstään paikan päällä.
 • Homestead-tilastot

 • Verkkosivuston isännöinti – Homestead on all-in-one-ratkaisu, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia isännöinnistä tai verkkotunnuksesta erikseen. Valitse vain suunnitelma, jolla on riittävästi kaistaleveyttä ja tallennustilaa, jotta hallitset kaikkia sivustosi varoja muodostaen yhden kojetaulun.

Ominaisuusjoukot riippuvat valitsemastasi suunnitelmasta, kun taas jotkut perusasetukset, kuten ilmaiset mallit, pääsy kuvagalleriaan ja itse verkkosivustojen rakentaja toimitetaan kaikkien pakettien mukana.

3. Suunnittelu

Homestead tarjoaa useita tapoja tuoda haluttu muotoiluidea elämään. Ensinnäkin, voit käyttää valmis mallia verkkosivustotyypistäsi riippuen. Toinen tapa on valita Homestead-paikalliset suunnittelijat, joilla on vähemmän työtä sinulle.

Homestead-mallit

Alusta tarjoaa tällä hetkellä useita satoja malleja, jotka viittaavat erilaisiin liiketoimintarakoihin. Ne edustavat räätälöityjä blogeja, pienyritysten verkkosivustoja, tapahtumajärjestelyjä, pieniä digitaalikauppoja, portfolioita jne. Kaikki teemat on suunniteltu ammattimaisesti, vaikka ne näyttävätkin hieman tyypillisiltä. Toisaalta siitä tuskin tulee ongelmaa, koska käyttäjät saavat tarpeeksi mukautusvapautta.

Homestead-mallit

Esimerkiksi alustalla on valtava kuvakirjasto, jossa on yli miljoona ilmaista kuvaa. Ominaisuus on saatavana jokaisen suunnitelman avulla, joten voit hyödyntää ammattimaisia ​​kuvia ja valokuvia eniten.

Homestead Design Studio

Jos et pysty toteuttamaan haluttua verkkosivutyyliä ja kaipaa ammatillista apua, Homestead-ammattilaiset tekevät työn. Alustalla on joukko ammattisuunnittelijoita, jotka ovat vuokrattavissa. Saat hyötyä sinulle yksilöllisesti suunnitellusta ainutlaatuisesta suunnittelusta, jossa kiinnitetään huomiota SEO-ominaisuuksiin ja yleiseen käytettävyyteen.

4. Asiakastuki

Homestead ei tarjoa paljon asiakastukea. Tarkoitamme, että yhteyttä ei ole niin monta tapaa kuin voit odottaa verkkosivuston rakennuksesta + hosting-ohjelmistosta. Järjestelmä tarjoaa kaksi päätapaa erilaisten ongelmien ratkaisemiseksi. Ne sisältävät:

 • Maksuton puhelin välittömään yhteydenottoon.
 • Homestead-ohjekeskuksen väitetään olevan käytettävissä ympäri vuorokauden. Siellä voit pyytää apua Web Advisorilta tai kokeneemmilta alustan käyttäjiltä. Ohjekeskus sisältää paljon tietoa, joka kattaa Homesteadin kanssa työskentelyn eri näkökohdat.

Alustan YouTube-kanava tarjoaa runsaasti video-oppaita ja oppaita. Lisäksi Homesteadilla on kasvava Facebook-yhteisö, jolla on hiukan yli 3000 seuraajaa.

5. Hinnoittelupolitiikka

Käyttäjät voivat valita kolmesta saatavilla olevasta hinnoittelusuunnitelmasta. Vuotuiselle maksulle ei ole erityistä alennusta, kuten jotkut muut käyttöjärjestelmät tekevät. Kuukausittainen hinta on kiinteä, vaikka tarjolla on 30 päivän ilmainen kokeilu. Paketit ovat seuraavat:

 • Aloitussuunnitelma maksaa 7,99 dollaria / kuukausi. Se on hyvä pienten yritysten sivustojen blogeille tai salkkuille, joissa on enintään 5 sivua. Tämän suunnitelman avulla saat 5 Gt kaistanleveyttä ja 25 Mt tallennustilaa.
 • Liiketoimintasuunnitelma maksaa 22,99 dollaria / kuukausi. Se on hyvä pienille verkkokauppaprojekteille, joissa on enintään 3 sivua ja enintään 100 sivua. Paketin avulla voit lisätä SimpleStore-lisäosia 14,99 dollarilla kuukaudessa.
 • Business Plus maksaa 62,99 dollaria, joten voit rakentaa rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, joilla on niin monta sivua kuin tarvitset. Saat 10 Gt tallennustilaa ja 500 Gt kaistanleveyttä markkinointityökalujen ja verkkosivustojen tilastojen mukana paketissa. Jälleen kerran SimpleStore-ominaisuuden lisääminen maksaa sinulle 14,99 dollaria kuukaudessa.

Kaikilla kolmella suunnitelmalla on ilmaiset perusominaisuudet, jotka sisältävät ilmaiset mallit, täydet käyttöoikeudet kuvakirjastoihin ja verkkosivustojen rakentajaan sekä asiakastuki.

6. Hyödyt ja haitat

Homestead saattaa olla hyvä idea pienille ja keskisuurille hankkeille, ellei budjetti rajoita sinua. Suunnitelmat ovat aika pricy, kun taas mallit saattavat olla ajan tasalla. Toisaalta alustalla on edelleen joitain ilmeisiä etuja.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Satoja ilmaisia ​​malleja ja s vedä ja pudota -editori.
&# X2714; Erilaisia ​​lisäosia ja sovelluksia.
&# X2714; Yksinkertainen verkkokaupan asetus.
&# X2714; Koodausta ei tarvita.
&# X2714; All-in-one-ratkaisu aloittelijoille.
&# X2714; Valtava kuvakirjasto.
&# X2714; Mukautettu SEO ja web-suunnittelun ammattilaisten yhdistelmä.
✘ Ylihinnoiteltuja suunnitelmia.
✘ Ei reagoivia malleja ja tylsää teemasuunnittelua.

johtopäätös

Homestead pyrkii pääsemään markkinoille verkkosivujen rakennusratkaisullaan. Se on melko helppokäyttöinen ja siinä on hienoja räätälöintivälineitä. Samanaikaisesti on vielä paljon tehtävää. Käyttöliittymä on vanhentunut ja vie meidät takaisin 2000-luvulle. Pricy-suunnitelmat tuskin vastaavat jokaisen käyttäjän vaatimuksia. Mobiililaitteisiin reagoivien mallien puute on varmasti valtava kaipaaminen.

Toisaalta alustalla on joukko perusominaisuuksia vankan verkkosivuston avaamiseksi. Jos et ota huomioon joitain sen haitoista, sen avulla voit ottaa käyttöön vain SEO-ystävällisiä, käyttäjälähtöisiä projekteja, jotka saattavat silti toimia.

Kokeile Homestead nyt

 Se on helppoa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map