HostGator arvostelu

HostGator arvostelu


HostGator – on pilvipohjainen isännöintipalveluntarjoaja, mikä erottaa sen jaetuista palvelinratkaisuista. Pilvitekniikat varmistavat verkkosivuston paremman suorituskyvyn ja paremman tietoturvan. Liikenteen hyppy ja ylikuormitetut palvelimet eivät ole enää ongelma, koska pilvipalvelu käyttää useita palvelimia yhdessä ekosysteemissä varmistaakseen, että kaikki toimii sujuvasti, jos jokin niistä menee alas.

Alusta on saanut hyvän nimen itselleen riittävän hyvän suorituskyvyn, korkean käyttöasteen ja vakaan nopeuden ansiosta. Se tarjoaa useita paketteja, jotka sisältävät WordPress-isännöinnin ja muut palvelinratkaisut yrityksesi tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi sillä on joitain ainutlaatuisia vaihtoehtoja, jotka voivat tehdä eron valittaessa hyvämaineista ja turvallista isännöintipalveluntarjoajaa.

1. Hyödyt ja haitat

HostGator on yksi markkinoiden pisimmistä palveluntarjoajista. Se on kehittynyt vuosien varrella tarjoamalla uusia ominaisuuksia.

Käyttäjät voivat valita useista isäntäratkaisuista, jotka sisältävät pilvipohjaisten, mutta myös VPS: n, jaettujen, omistettujen ja WP: lle optimoitujen palvelimien.

Kaikista vaihtoehdoista huolimatta se tuo loppukäyttäjälle joitain pieniä alamäkiä saattaa silti tapahtua. Määritetään HostGator-isäntäalustan keskeiset edut ja haitat.

HostGator Plussat:

 • Hyvät nopeustestitulokset – Bitcaptcha: n viimeaikaisten testien mukaan HostGator antaa A + -tulokset sijainnistaan ​​huolimatta. Testit ovat osoittaneet suuren latausnopeuden jopa Yhdysvalloissa sijaitsevissa paikoissa.
 • Virheetön käyttöaika – alustan käytettävyysaste on lähellä täydellistä. HostGator-palvelimien näyttö on ollut 99,94% viimeisen 24 kuukauden aikana. Muutama palveluntarjoaja voi ylpeillä sellaisella vakaudella.
 • Suojausominaisuudet – Alusta välittää asiakkaiden verkkosivustojen tietoturvasta, joka tarjoaa uusia työkaluja säännöllisten järjestelmäpäivitysten lisäksi, välineitä mahdollisten petosten, roskapostin, huijausten estämiseksi jne..
 • Lisäresurssit – Pilvipohjaisena palvelinratkaisuna HostGator varmistaa vakaan verkkosivuston toiminnan, vaikka yksi palvelimista menisi alas. Toisin sanoen alustalla on lisäresursseja käytettäväksi milloin tahansa.
 • Intuitiivinen ohjauspaneeli – Järjestelmä on melko helppo käyttää jopa aloittelijoille, jotka eivät ole koskaan aiemmin käsitelleet isännöintiominaisuuksia. Alusta on kehittänyt yksinoikeudella olevan ohjauspaneelin, jossa kaikki työkalut ovat käyttäjän edessä napsautuksen ulottuvilla.

Meidän on myös huomattava, että HostGator on edullinen isäntä huolimatta valtavasta valikoimasta käteviä ominaisuuksia. Useimmat käyttäjät eivät kuitenkaan pidä asioista alustasta.

HostGator-miinukset:

 • Lukuisia myyntimääriä – saatat olla ärsyyntynyt loputtomien lisätuotteiden ja pakettien tarjousten suhteen, joita et ehkä koskaan tarvitse. Myyntipolitiikka on melko ärsyttävää.
 • Rajoitettu muisti – Jotkut saattavat pitää sitä yllättävänä, sillä muistitila on melko rajallinen. Suurin suunnitelma sisältää vain 6 Gt tilaa. Se ei ehkä riitä kasvaviin tai monimutkaisiin hankkeisiin.
 • Verkkotunnusmaksu – vaikka kaikki suunnitelmat sisältävät ilmaisen verkkotunnuksen, joudut maksamaan lisämaksun, jos kieltäydyt käyttämästä sitä vuoden kuluttua. Se kuulostaa oudolta hinnoittelupolitiikalta.

Verrattuna HostGator-tarjouksen kaikkiin hyviin ja huonoihin puoliin, se näyttää silti hyvältä hosting-ratkaisulta verkkosivustojen omistajille, jotka haluavat laajennettuja palvelinresursseja, vankkaa tietotekniikkatekniikkaa, riittävän hyvää suorituskykyä ja joitain ylimääräisiä etuja, joita kuvaamme tarkemmin.

2. Isäntäominaisuudet

Perustason toimintojen lisäksi, jotka sisältävät tyypillisiä tietoturvatyökaluja, nopeita ja hyviä käytettävyysasteita, HostGatorilla on myös joitain erityisiä välineitä, jotka toimittavat laatikosta. He tekevät palvelinratkaisuistaan ​​entistä joustavampia.

 • Gator-verkkosivustojen rakentaja – Alustalla on räätälöity verkkosivustojen rakentaja, joka voi luoda yksinkertaisia ​​sivustoja muutamassa minuutissa. Työkalu ei vaadi teknisiä taitoja ja antaa aloittelijoille rakentaa projekteja maasta ilman koodausta. Laitteella on erilliset sovellusmarkkinat, joissa on lisäosat ja widgetit tavallisten SEO-vaihtoehtojen, maksuyhdyskäytävän integroinnin, blogitoimintojen ja muun lisäksi..
 • Laajennettu tietoturvapaketti – Järjestelmä tarjoaa hyvän tietoturvatyökalusarjan, jonka pakkauksessa on 4 erilaista ratkaisua. Ne sisältävät Domain Privacy Tool, CodeGuard, SiteLock ja G Suite. Lue lisää jokaisesta turvaominaisuudesta ”Suojaus” -kohdassa.
 • Resurssienhallinta – käyttäjät saavat täydellisen hallinnan allokoiduista resursseista. Voit seurata ja käyttää niitä tarvittaessa pilvipohjaisten palvelintekniikoiden ansiosta.
 • Optimaaliset välimuistin kokoonpanot – Alusta käyttää integroitua välimuistia verkkosivustojen nopeamman latausnopeuden varmistamiseksi. Sivut ladataan myös nopeammin, kun niitä pyydetään pilviltä.
 • Peilatut kopiot – järjestelmä käyttää tiedon peilaustekniikoita. Ne toimivat tiedon jakelijoina useissa laitteissa. Ominaisuus otetaan käyttöön automaattisesti.
 • Mukautettu ohjauspaneeli – HostGatorilla on ainutlaatuinen cPanel, joka tarjoaa täyden hallinnan tiliin. Käyttäjät voivat luoda uusia tilejä sekä hallita rajoittamattomia aliverkkotunnuksia yhdestä kojetaulusta..
  Hostgator-hallintapaneeli
 • WP-optimoitu hosting – hyvä ominaisuus kaikille WordPress-faneille. Se sisältää ilmaisen sivuston siirron, saumattoman integroinnin CMS: ään, yksinkertaisen ohjauspaneelin ja paljon muuta.

Kuten näette, alustalla on tarjolla hyviä lisäominaisuuksia perustason toimintojen isännöinnin lisäksi. Meidän tulisi myös huomata useita ilmaisia ​​vaihtoehtoja, mukaan lukien kytketty SSL ja yhden vuoden ilmainen verkkotunnus kaikille HostGator-asiakkaille.

3. Suorituskyky

Alusta käyttää edistyksellistä tekniikkaa verkkosivuston vakaan toiminnan varmistamiseksi. Pilvipohjaisten ratkaisujen lisäksi HostGator käyttää peilaustekniikoita ja välimuistin kokoonpanoja hyödyntämään sivun latausnopeutta parhaalla mahdollisella tavalla. Viimeisimmät testit ovat osoittaneet, että palveluntarjoaja täyttää A + -vaatimukset, kun taas keskimääräinen sivun latausnopeus on 691 ms.

Käytettävyysaste on ollut lähellä 99,94 prosenttia kahden viime vuoden aikana. Lisäksi sillä on tietokeskuksia, jotka sijaitsevat eri puolilla maailmaa, mukaan lukien yhdysvallat ja Eurooppa. Se varmistaa palvelimen nopean vastauksen jopa Australiassa (413ms), Singapore (447ms) ja Brasilia (281ms). Jos kohdistat sivustoosi yhdysvaltalaisen yleisön, palvelin vastaa alle sekunnissa.

4. Turvallisuus

Olemme jo sanoneet muutaman sanan HostGator-tietoturvapaketista. Se sisältää useita edistyneitä tekniikoita, joita on saatavana jokaiselle käyttäjälle yhdessä pakkauksessa. Turvallisuustyökalu koostuu seuraavista:

 • CodeGuard – Järjestelmä, joka pitää käsityösi turvallisena automaattisen päivittäisen varmuuskopion avulla ja korkeintaan kolme verkkosivustoa palauttaa kuukaudessa, jos jotain menee pieleen.
 • SiteLock – tekniikka bot-hyökkäysten estämiseksi. Se tunnistaa haittaohjelmat ja huijausuhat automaattisesti ja eliminoi niiden lähteet.
 • Ilmainen SSL – käyttäjät arvostavat integroitua SSL-salausta, joka on suunniteltu varmistamaan turvalliset tapahtumat.
 • Verkkotunnuksen yksityisyys – työkalu henkilökohtaisten tietojen pitämiseen turvassa. Siinä on tekniikoita, jotka myös pitävät sähköpostisi poissa roskapostittajilta.

5. Asiakastuki

HostGator tarjoaa useita tapoja saada tarvittavaa apua teknisissä tai muissa ongelmissa. Käyttäjät arvostavat useita välittömiä tapoja ottaa yhteyttä tukitiimiin. Ne sisältävät Live Chat -ominaisuuden ja puhelinnumerot asiakkaan asuinpaikasta riippuen. Valitse kansainvälinen tai paikallinen puhelinnumero. On myös mahdollisuus lähettää faksi.

Hostgator Live -tuki

Toinen tapa ratkaista ongelmasi on kirjoittaa valtava tietokanta, jossa on lukuisia video-oppaita, oppaita asiakkaiden ja tukiportaalien lisäksi. Ne ovat saatavana yhteisön muodossa, josta on tonnia hyödyllistä tietoa. Voit myös kirjoittaa yrityksen blogiin erilaisia ​​artikkeleita, päivityskuvauksia ja muita hyödyllisiä materiaaleja.

6. Hinnoittelupolitiikka

Alusta tarjoaa useita palvelinratkaisuja verkkosivustojen tyypistä ja vaatimuksista riippuen. Pilvipohjainen hosting-paketti on ensimmäinen. Siihen kuuluu kolme suurta suunnitelmaa:

Hostgator-hinnoittelu

 • Hatchling-suunnitelma alkaa klo $ 2,75 kuukaudessa yhdestä verkkotunnuksesta, jossa on 2 Gt muistia.
 • Vauva suunnitelma maksaa $ 3,95 kuukaudessa rajattomille verkkotunnuksille ja 6 Gt levytilaa.
 • Liiketoimintasuunnitelman hinta on $ 5.95 jossa on rajoittamaton verkkotunnus ja 6 Gt muistia.

Kaikki suunnitelmat sisältävät ilmaisen SSL: n ja yhden vuoden verkkotunnuksen. Huono uutinen on, että joudut maksamaan verkkotunnusmaksun, vaikka et aio pidentää sitä yhden vuoden kuluttua. Maksu on 17,99 dollaria jokaisesta verkkotunnuksestasi.

Käyttäjät voivat myös valita WP-optimoidut suunnitelmat, jotka maksavat 5,95 dollaria, 7,95 dollaria ja 9,95 dollaria suunnitelmasta riippuen. Ei aivan niin edullinen kuin luultavasti odotettaisiin, että harkitset markkinoilta saatavissa olevia halvempia vaihtoehtoja, mukaan lukien Bluehost ja sen Basic WP -suunnitelma alkaen 2,95 dollaria kuukaudessa.

VPS-hosting alkaa 29,95 dollaria kuukaudessa, kun taas erilliset palvelimet maksavat sinulle 118,99 dollaria kuukaudessa, jos tarvitset enemmän digitaalisia resursseja ja resursseja.

johtopäätös

HostGator on tehokas ja turvallinen palveluntarjoaja, jolla on tarpeeksi ominaisuuksia hyötyä. Se toimii erilaisille verkkosivustoille, mukaan lukien verkkokauppa, pienyritykset tai sisältöpohjaiset projektit. Se tarjoaa valikoiman palvelinratkaisuja, joihin sisältyy hyvä suorituskyky ja edistyneet tietoturvakeinot. Se on intuitiivinen ja helppo käyttää kattavan asiakastuen lisäksi.

Palveluntarjoaja tarjoaa useita palvelinpaketteja. Jotkut heistä näyttävät kuitenkin olevan ylihinnoiteltuja etenkin verrattuna muihin hosting-markkinoilla esitettyihin vaihtoehtoihin. Toisaalta HostGator kannattaa silti maksaa rahaa.

Kokeile Hostgatoria NYT

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map