Hostinger arvostelu

Hostinger – on tehokas, turvattu ja luotettava web-palveluntarjoaja. Vuonna 2004 avatusta se on tullut todellinen voimalaitos yli 29 miljoonalle käyttäjälle yli 170 eri maassa. Alusta korostaa joitain tärkeitä etuja, joiden avulla käyttäjät voivat keksiä uuden web-projektin täysin vapaasti.


Tästä syystä Hostinger saa jopa tuhat uutta asiakasta, jotka kirjautuvat päivittäin alustalle. Tämä tosiasia osoittaa, että yritys on vakiinnuttanut oikean lähestymistavan. Onko se todellakin huomion arvoinen? Tässä katsauksessa aiomme korostaa joitain tärkeimmistä eduista ja haitoista sekä tarkastella tarkemmin sen tarjoamia ominaisuuksia.

1. Hyödyt ja haitat

Hostinger toimittaa joukon rajoittamattomia ominaisuuksia laatikosta. Toisaalta se on hyvä niille, jotka etsivät all-in-one-hosting-ratkaisua nopean nopeuden, vahvan käytettävyyden, edistyneiden tietoturvavälineiden jne. Lisäksi. Toisaalta, se ei takaa sivustosi pysyvän verkossa. Joten mitkä ovat avainalustan edut ja haitat?

Hostinger Plussat:

 • Suhteellisen vahva käyttöaika suurimman osan ajasta – Palvelu on melko hyvä tarjoamaan vahvan käytettävyyden suurimman osan ajasta. Se ei ole täydellinen, kun otetaan huomioon eräät syyskuussa 2018 seuranneet seisokit, jotka laskivat 99,89 prosenttiin, mikä ei ole hyvä. Toisaalta keskimääräinen korko on 99,98%. mikä on hyvä.
 • Hyvä sivun latausaika – Korko on tärkeä, kun saavutetaan korkea käyttäjäkokemus. Hostinger pystyy toimimaan hyvin näyttämällä 385 ms keskimääräisen sivun latausajan. Samaan aikaan yrityksellä on palvelimia, jotka sijaitsevat erityyppisissä maailmoissa, mukaan lukien erityisesti Eurooppa ja Yhdistynyt kuningaskunta, Yhdysvallat ja Aasia. Latausaika on aina vakaa, jos se katsotaan 1000 Mbps -yhteydeksi.
 • Helppokäyttöisyys – Hostinger on erittäin helppo käyttää, mikä tekee alustasta täydellisen aloittelijoille. Kun olet kirjautunut sisään, näet suuret painikkeet kaikilla työkaluilla ja ominaisuuksilla yhdessä paikassa. Toisin sanoen löydät kaikki työkalut ja asetukset yhdestä paikasta, mikä tekee niistä helpon pääsyn ja käytön. Käyttäjät voivat linkittää tilinsä erilaisiin CMS: iin, kuten WordPress, Joomla tai Druapl. Heidän on ilmoitettava vain tietyt tiedot ja aloitettava.
 • Parannettu yksityisyys ja turvallisuus – Ilmaiset SSL-varmenteet eivät ehkä riitä 100-prosenttisen digitaalisen tietoturvan takaamiseen Web-projektillesi. Hostinger näyttää ymmärtävän asian. Siksi se tarjoaa lisäominaisuuksia. Esimerkiksi, Bitninja on osa jokaista käyttäjille tarkoitettua suunnitelmaa haittaohjelmien, automaattisten hakkerihyökkäysten, XXSS: n ja muiden digitaalisten uhkien estämiseksi..
 • Rahat takaisin takuu – Voit luottaa täyteen hyvitykseen 30 päivän kuluessa, jos et ole tyytyväinen järjestelmän tarjoamiin palveluihin ja vaihtoehtoihin.
 • Kattava tukitiimi – Hostinger väittää, että sillä on monikielinen asiakastukitiimi, joka on valmis ratkaisemaan ASAP-ongelman. Voit valita live-chatista, integroiduista sisäpuhelinominaisuuksista ja muista tavoista ottaa yhteyttä tukiedustajiin.

Hostinger on todella keskittynyt parantamaan web-isännöintipalveluitaan. Sen edut tekevät alustasta hyvää vastinetta rahalle pienten haitojen takia, mutta silti saattaa tapahtua.

Hostinger-miinukset:

 • Live-chat-pääsy – Joka kerta, kun sinun on otettava yhteyttä tukitiimiin live-chatin välityksellä, sinun on oltava kirjautuneena sisään hosting-tiliisi. Toisin sanoen et voi käyttää ominaisuutta, jos et ole Hostinger-asiakas. Se voi muuttua ratkaisevana haittana potentiaalisille asiakkaille, joilla on vielä joitain kysymyksiä ennen kirjautumista.
 • CPanelin puute – Älä odota näkevänsä perinteistä cPanelia. Hostinger pyrkii yksinkertaisuuteen jokaisessa vaiheessa. Se aiheutti joitain ilmeisiä haittoja, kuten perinteisen kojelaudan puuttuminen. On mahdollista, että et ehkä arvosta heidän mukautettua ohjauspaneelia.
 • Epäselvä rahat takaisin -käytäntö – Vaikka he vaativat tai toimittavat täyden hyvityksen 30 päivän kuluessa, rahat takaisin -periaatteet eivät ole niin selkeitä kuin odotat. Voit hakea palautusta käyttäessäsi hosting-suunnitelmia, verkkotunnuksen siirtoja tai SSL-varmenteita. Jos valitset edistyneitä palveluita, kuten verkkotunnuksen uusimisen yksityisyydensuojakeinoja, sinun ei pitäisi luottaa rahojen takaisin palautukseen mistään näistä.

Vaikka Hostinger väittää olevansa kohtuuhintainen web-hosting-palvelujen tarjoaja, sen hinnoittelupolitiikka vaatii jonkin verran tarkistusta, koska joitain piilotettuja maksuja ei ole ilmoitettu suunnitelmassa. Joudut esimerkiksi maksamaan jokaisesta uudesta verkkotunnuksesta, vaikka käytät yritys- tai premium-suunnitelmaa.

2. Isäntäominaisuudet

Hostinger on all-in-one-web-hosting-ratkaisu, joka sisältää kaiken, mitä saatat tarvita kaikenlaisen verkkoprojektin aloittamiseen. Se tarjoaa joukon rajoittamattomia ja ilmaisia ​​vaihtoehtoja, kuten mittaamaton kaistanleveys ja SSD-tila, joka vastaa kaikkia tarpeitasi. Tässä on joitain lähtötasoa, jota saatat arvostaa:

Hostinger-paneeli

 • Helppokäyttöisyys – Vaikka monet alustat käyttävät edelleen perinteistä kojetaulua ja yrittävät piilottaa suurimman osan ominaisuuksista, jotta niiden käyttöliittymä näyttää puhtaammalta, Hostinger näyttää kaikki tarvittavat instrumentit yhdessä paikassa. Näet suuret värikkäät painikkeet. Et koskaan eksy tai sekoitu käyttöliittymän kanssa.
 • WordPress-optimoitu hosting – Hostinger on hyvä ratkaisu käyttäjille, jotka aikovat julkaista WP-blogeja tai verkkosivustoja. Alusta takaa nopean ja erinomaisen suorituskyvyn räätälöityjen välimuistilisäosien ja WP-optimoitujen palvelimien ansiosta.
 • Vapaa verkkotunnus ja SSL – Yritys- ja premium-suunnitelmien käyttäjät voivat hyötyä a ilmainen verkkotunnus ilmaisen SSL: n lisäksi. Kun otetaan huomioon suhteellisen alhainen suunniteltu hinta, Hostinger näyttää edulliselta tavalta käynnistää täysin pakattu verkkoprojekti tyhjästä..
 • Ilmainen räätälöity verkkosivustojen rakentaja – verkkosivuston rakentajalla on kaikki saatavilla olevat suunnitelmat. Se on hyvä tapa muille kuin teknikkoille rakentaa verkkosivujaan tyhjästä, kuten ammattilaiset. Sinun ei tarvitse mitään koodaus- tai suunnittelutaitoja.
 • Rajoittamaton ominaisuudet – Liike- ja premium-suunnitelman käyttäjät voivat hyötyä rajoittamattomasta kaistaleveydestä ja SSD-levytilasta kaiken monimutkaisten verkkoprojektien ylläpitämiseksi.
 • Sähköpostin välitysvälineet – Hostinger tarjoaa todennäköisesti edistyneimmät sähköpostityökalut. Ne sisältävät sähköpostin edelleenlähettämisen, automaattisen vastaamisen, SpamAssassin-suojauksen ja muut välineet sähköpostien lähettämiseen tai vastaanottamiseen mistä tahansa, myös maailmanlaajuisen pääsyn ja mahdollisuuden lähettää myös mediasisältöä.

Yhteenvetona esitetään, että Hostinger tarjoaa kaikki tarvittavat vaihtoehdot erityyppisten ja monimutkaisten verkkosivustojen aloittamiseen. Suurin osa ilmaisista ja premium-ominaisuuksista on saatavana vain Business- ja Premium-suunnitelmilla.

3. Suorituskyky

Hostinger yrittää parantaa suorituskykyään ja sivujen latausaikaa. Alustalla on ollut joitain seisokkeja vuosina 2017 ja 2018. Kuitenkin viimeisimmät testit paljastivat sivun latausajan 385 ms, mikä on melkein 80% parempi verrattuna alan keskimääräiseen nopeuteen 890 ms. Yhtiö teki valtavan harppauksen eteenpäin. Samanaikaisesti sillä on palvelimia Aasiassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa nopeamman yhteyden muodostamiseksi. Sisäänrakennetut välimuistiinstrumentit ovat myös nopeuttaneet latausaikaa. Voit helposti selvitä, missä verkkosivustoa ylläpidetään ja analysoida sen suorituskyky itse. Tähän pupoon voit käyttää sekä sisäisiä Hostinger-työkaluja että ulkoisia palveluita, kuten Pingdom.

Hostinger Suorituskyky

Pääajan osalta Hostinger menestyy pääasiassa hyvin tällä alueella lukuun ottamatta useita kuukausia vuonna 2018, johtuen nopeista piikkeistä. Ne näyttävät kuitenkin parantavan tilannetta keskimääräisen käyttöajan ollessa 99,98% vuonna 2019.

4. Turvallisuus

Verkkosivuston turvallisuus ja tietosuoja saattavat olla tärkein prioriteetti joillekin sivuston omistajille. Hostinger kiinnittää erityistä huomiota tähän ominaisuuteen tarjoamalla tehokkaita keinoja tyypillisten SSL-suojaustodistusten ja roskapostisuojauksen lisäksi.

Joitakin perusturvavälineitä ovat seuraavat:

 • Ilmainen SSL.
 • Tietojen varmuuskopiot päivittäin tai viikoittain.
 • SpamAssassin ja Cloudfare Protection.

Lisäominaisuuksiin kuuluu BitNinja-älykäs tietoturvasuoja, joka on saatavana kaikilla suunnitelmilla. BitNinja on all-in-one-paketti, joka suojaa verkkoprojektejasi reaaliajassa estämällä DDoS- ja XSS-hyökkäyksiä, haittaohjelmia, raa’ita voimia jne..

5. Asiakastuki

Alusta takaa monikielisen tuen, joka on saatavana live-chatin ja Intercom-integraation kautta. Vain Hostinger-asiakkaat voivat kuitenkin käyttää live-chat-ominaisuutta. Sinun on oltava kirjautuneena sisään pitääksesi yhteyttä. Toinen ongelma on, että tukimiehet ovat hiukan hitaita reagoimaan arvosteluiden mukaan.

Laajennettu tietokanta voi olla täydellinen ratkaisu ongelmaan. Asiakkaat voivat luottaa:

 • Oppaat ja oppaat.
 • Video vaihe vaiheelta -ohjeet ja esittelyt.
 • Yleistä tietoa.

Tietokanta kattaa kaikki mahdolliset tekniset ja muut ongelmat, jotka saatat joutua ratkaisemaan. Lisäksi käyttäjien ei tarvitse vaihtaa kahden erillisen sivun välillä.

6. Hinnoittelupolitiikka

Hostinger näyttää edullisemmalta verrattuna moniin muihin jaetun isännöinnin vaihtoehtoihin. Hinnoittelupolitiikka näyttää kuitenkin olevan hieman sotkuinen, kun otetaan huomioon joitain piilotettuja maksuja, joita saatat kohdata. Kolme suurta pakettia sisältävät:

Hostinger hinnoittelu

 • Yksi suunnitelma maksaa 1,45 dollaria kuukaudessa yhdestä verkkosivustosta ja yhdestä sähköpostitilistä, jossa on 100 Gt muistia.
 • Premium-suunnitelma maksaa 2,95 dollaria kuukaudessa kaikilla rajattomilla ominaisuuksilla ja viikoittaisilla varmuuskopioilla.
 • Liiketoimintasuunnitelma maksaa 3,95 dollaria kaikilla premium-suunnitelman etuilla päivittäisten varmuuskopioiden ja ilmaisen SSL: n lisäksi.

Vaikka Premium- ja Business-suunnitelmiin sisältyy rajoittamaton verkkosivusto, joudut maksamaan jokaisesta uudesta verkkotunnuksesta.

Lue myös: Hostinger vs. Bluehost.
Hostinger vs SiteGround.
Hostinger vs iPage.

Pohjaviiva

Yhteenvetona Hostinger näyttää edullisesta vaihtoehdosta niille, jotka etsivät luotettavaa ja turvallista jaetut isännöintipalvelut. Alusta tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet ja välineet oman verkkosivustosi aloittamiseksi.

Se on hyvä muille kuin teknikkoille yksinkertaisen kojelaudan ja verkkosivujen rakentajan ansiosta. Kokeneet käyttäjät arvostavat WP: lle optimoitua palvelinratkaisua räätälöityjen välimuistilisäosien lisäksi.

Alustalla on riittävän hyvä suorituskyky kohtuullisilla kuormausnopeuksilla ja käyttöaikoilla. Sillä on palvelimia, jotka sijaitsevat eri puolilla maailmaa, jotta voidaan varmistaa virheetön yhteys, vaikka joitain seisokkeja saattaa silti tapahtua. Kaiken kaikkiaan voit pitää Hostingeriä paikkana aloittaa verkkosivustosi.

Kokeile nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map