HostPapa-arvostelu

HostPapa-arvostelu


HostPapa – on ykkönen isännöinti Pohjois-Amerikassa. Platform ylläpitää tällä hetkellä yli 500 000 verkkosivustoa. Asiakkaat voivat hyötyä monenlaisista ominaisuuksista ja palveluista, joita asiantuntijaryhmä tarjoaa erilaisille markkinarakoille isännöinnin perustamisesta ja verkkosivustojen rakentamisesta verkkotunnuksen rekisteröintiin ja markkinointiin.

Toisin kuin monet muut palveluntarjoajat, HostPapa on koko syklin yritys, jonka avulla pystyt itse rakentamaan, ylläpitämään ja mainostamaan yritystäsi alusta alkaen. Käyttäjät voivat valita erilaisista palvelinratkaisuista, joihin sisältyy hyvä suorituskyky, edistyneet tietoturvakeinot, WP-pohjaisten verkkosivustojen isännöinti ja verkkokaupat. Meidän on mainittava myös kattava tuki, helppokäyttöisyys ja joukko ilmaisia ​​työkaluja, jotka toimitetaan jokaisen hosting-paketin mukana.

1. Hyödyt ja haitat

HostPapa voi sopia erilaisiin verkkoprojekteihin aina pienyrityksistä ja sisältöpohjaisista sivustoista monimutkaisempiin verkkokauppaprojekteihin. Se tarjoaa kohtuuhintaisia ​​suunnitelmia, mittaamatonta kaistanleveyttä kunkin paketin suhteen hinnasta tai tasosta huolimatta, sekä aloitussuunnitelman kahdelle verkkosivustolle yhden sijasta, kuten useimmat isännöintipalveluntarjoajat tekevät.

Lisäksi se on yhteensopiva kaikkien kanssa tärkeimmät CMS-alustat ja toimittaa erillisen WP-optimoidun palvelimen verkkokaupan palvelinpaketinsa lisäksi.

Joistakin vähäisistä sivuista huolimatta HostPapa on edelleen yksi markkinoiden parhaista tarjouksista.

HostPapan plussat:

 • Ilmainen verkkotunnus – jokainen käyttäjä saa ilmaisen verkkotunnuksen jokaisen isäntäsuunnitelman kanssa. Joko tarvitset pääsypaketin, jolla on vähimmäisomaisuus tai enimmäisresursseja digitaalikaupan virran kytkemiseksi, järjestelmä tarjoaa kaikille ilmaisen verkkotunnuksen.
 • Kaksi verkkosivua alusta alkaen – Toisin kuin suurin osa muista palveluntarjoajista, jotka tarjoavat perussuunnitelman yhdelle verkkosivustolle, HostPapa tarjoaa paremman aloitustarjouksen, joka on saatavana kahdelle verkkosivustolle heti alusta.
 • Hyvä käyttöaika – Vaikka monet yritykset pyrkivät takaamaan asiakkailleen 100% käyttöajan, se kuulostaa epärealistiselta. HostPapa on kuitenkin hyvin lähellä tätä, keskimääräinen käyttöaika 99,9%.
 • Ympärivuorokautinen tuki – Käyttäjät voivat ottaa yhteyttä tukitiimiin ympäri vuorokauden tai käyttää laajaa tietokantaa, joka sisältää useita oppaita ja video-oppaita.
 • Lisäominaisuuksia – HostPapa on täysjaksoinen alusta, joka tarjoaa lisäpalveluita, kuten mukautettujen verkkosivustojen rakentaja, verkkokaupan asennus ja integrointi, ilmainen verkkosivustojen siirto, markkinointipaketit yrityksille ja yksityishenkilöille jne..

Samanaikaisesti käyttäjät eivät ehkä pidä erillisen palvelinratkaisun puuttumisesta samoin kuin joistakin muista pienistä ala-puolista.

HostPapa Cons:

 • Sivun latausnopeus voisi olla parempi – viimeisimmät tutkimukset kuvaavat sivun latausnopeutta 759 ms. Huolimatta siitä, että jotkut alustat tarjoavat suuremman nopeuden, HostPapa on edelleen voittamassa alan standardia, joka on tällä hetkellä 890 ms.
 • Kallis suunnitelman uusiminen – Jos pidät isännöinnistä ja innokkaasti jatkamaan sen käyttöä, saatat olla pitämättä uusimishinnasta. Se voi olla kaksi kertaa korkeampi kuin alkuperäinen hintamerkki.
 • Automatisoidut verkkosivustojen varmuuskopiot – ominaisuus on käytettävissä vain Business Pro -suunnitelman käyttäjille.

HostPapa on hyvä isäntäratkaisu pienistä haitoista huolimatta. Kukaan ei ole täydellinen loppujen lopuksi, kun taas alusta tarjoaa hyvät korvaukset lisäpalvelujen ja ominaisuuksien edessä. Katsotaanpa tarkemmin, mitä se tarjoaa.

2. Isäntäominaisuudet

Isännöintipalveluntarjoaja tarjoaa kaiken mahdollisen verkkosivuston turvallisen ja vakaan toiminnan varmistamiseksi. Lisäksi käyttäjät voivat luottaa joihinkin ylimääräisiin etuihin liiketoimintamarkkinointityökalujen, välineiden avulla, jotka luovat sivustosi minuuteissa, rekisteröivät ilmaisen verkkotunnuksen jne..

 • Ilmainen verkkotunnus kaikille – Jokaisella HostPapan käyttäjällä on mahdollisuus rekisteröidä verkkotunnus ja käyttää sitä valitussa hosting-suunnitelmassa ilmaiseksi yhden vuoden ajan. Lisäksi alustalla on mukautettu verkkotunnuksen rekisteröintipalvelu, eikä tarvitse vaihtaa eri verkkosivustojen välillä.
 • Mukautettu verkkosivustojen rakentaja – Hyödyntää helppokäyttöinen verkkosivustojen rakentaja, joka on suunniteltu aloittelijoille. Se ei vaadi koodausta tai ohjelmointitaitoja. Hyödynnä intuitiivinen vedä ja pudota -editori, jonka avulla voit luoda ja ottaa käyttöön sivustoja maasta.
 • Intuitiivinen cPanel – itse isännöintiä on erittäin helppo käyttää pääasiassa intuitiivisen ohjauspaneelin ansiosta. Käyttäjät voivat hallita kaikkia käytettävissä olevia palveluita yhdestä HostPapa-hallintapaneelista.
  HostPapa cPanel
 • Sähköpostiyritysratkaisut – hallita ja hallita online-yritystäsi mukana toimitettujen tärkeiden työkalujen avulla. Käyttäjät voivat saada G Suite -paketin, joka sisältää Gmail-yritystilin, joukon toimistoyhteistyökaluja ja 30 Gt tallennustilaa.
 • Rajoittamaton kaistanleveys – Jokainen suunnitelma tarjoaa rajoittamattoman levytilan joko valitsemalla halvimman pääsysuunnitelman tai edistyneen paketin, jolla on laajennetut isäntäresurssit.
 • Ilmainen verkkotunnuksen siirto ja sivuston siirto – HostPapa-tiimi auttaa sinua siirtämään jo olemassa olevan verkkotunnuksen tai verkkosivuston käyttöjärjestelmälle. Verkkotunnuksen siirto on ilmainen samoin kuin verkkosivustojen siirto, jota käsitellään ilman projektin seisokkeja.
 • Vihreä isäntä – HostPapa on yksi ensimmäisistä isännöintipalveluntarjoajista, joka julistaa olevansa vihreä palvelinratkaisu. Se tarkoittaa, että he huolehtivat ympäristöstä ja maailmasta, jossa elämme. Voimalaitoksissa se käyttää uusiutuvia lähteitä sekä hyödyntää tuuli- ja aurinkoenergiaa parhaalla mahdollisella tavalla..
 • Verkkokaupan isännöinti – Järjestelmässä on erillinen verkkokaupan hosting-ratkaisu käyttäjille, jotka vain suunnittelevat luoda digitaalikauppa ja niillä, joilla on jo valmis verkkokauppaprojekti. Paketti koostuu ilmaisesta sivuston siirrosta, rajoittamattomasta määrästä myytäviä tuotteita, tallennusasennus- ja määritysapua, neuvotteluista ja ilmaisesta SSL-salauksesta.
 • WP-optimoitu hosting – oletko omistautunut WordPress tuuletin? HostPapa toimittaa WP: lle optimoidun isännöintiratkaisunsa, joka sisältää esiasennetut CMS: n, sisäänrakennetut laajennukset ja turvaominaisuudet, saumattoman verkkosivustointegraation, automaattiset WordPress-päivitykset ja paljon muuta.

Seurauksena on, että meillä on lopullinen isännöintipalveluntarjoaja, jolla on kaikki tarvittavat ominaisuudet edistyneiden palvelujen lisäksi niille, jotka etsivät isännöinnin lisäksi täyden syklin web-ratkaisua projektien kehittämiseen, markkinointiin, tukeen ja ylläpitoon.

3. Suorituskyky

Kuten olemme aiemmin maininneet, jopa edistyneimmät tekniikat eivät koskaan anna sinun hyötyä 100%: n käytettävyydestä. Jotkut isännöintipalveluntarjoajat ovat kuitenkin hyvin lähellä tätä tasoa. Ja HostPapa on yksi heistä. Uusimmat testit ja tutkimukset kuvaavat 100% käyttöaikaa useiden viime kuukausien aikana. Jos havaitset alhaisemman käyttöajan isäntäpalvelun käytön ensimmäisen 30 päivän aikana, saatat vaatia, että saat täyden hyvityksen.

HostPapa UpTime

Jokaisessa suunnitelmassa on Cloudflare CDN -toiminnot. Se varmistaa paremman globaalin tiedonvälityksen vierailijoiden sijainnista huolimatta. HostPapa käyttää SSD-ohjaimia, jotka ovat nopeampia kuin kiintolevy. Myös sisäänrakennettu välimuistijärjestelmä varmistaa nopeamman sivun latausnopeuden, joka on tällä hetkellä noin 759 ms. Tulos on parempi verrattuna alan standardeihin. Välimuistia käytetään verkkosivustojen ylimääräiseen suojaukseen.

HostPapa Suorituskyky

Se auttaa myös optimoimaan projektin ja parantamaan verkkosivuston vastausaikaa. Kokonaissuorituskyky on hyvä, kun taas HostPapa-tiimi työskentelee jatkuvasti kehittämisensä parissa.

4. Turvallisuus

Jotkut suojausominaisuudet riippuvat valitsemastasi isännöintisuunnitelmasta ja palvelinratkaisusta. Esimerkiksi automaattiset verkkosivustojen varmuuskopiot ovat käytettävissä vain Business Pro -suunnitelmassa. Mielestämme ominaisuus on sen maksamisen arvoinen, koska järjestelmä luo luettelon useista palautuspisteistä, kun tietoja säilytetään erillisissä paikoissa estääkseen sitä kokonaan putoamasta.

Jaetun hosting-palvelun valitsejat arvostavat Panda Cloudin roskapostin vastaista järjestelmää, joka on integroitu jokaiseen suunnitelmaan ja sisältyy jo hintaan. Perustietoturvavälineisiin kuuluvat palvelimen palomuuri, haittaohjelmien ja virusten havaitseminen, digitaalisten uhkien seuranta ja lopettaminen. Joissakin suunnitelmissa on toimialueen yksityisyys ja omistettu IP-osoite, kun taas kaikki paketit tarjoavat ilmaisen SSL-salauksen.

5. Asiakastuki

HostPapa luo kattavan lähestymistavan siihen, mitä kutsumme asiakastueksi. Lukuun ottamatta useita yhteydenottotapoja, jotka sisältävät puhelimen, live-chatin ja lipunmyyntijärjestelmän, käyttäjät voivat luottaa avuksi, joka toimitetaan:

 • Video-oppaat ja oppaat – ne kattavat kaikki tärkeimmät kysymykset. Opit kuinka pääset alkuun isännöinnistä tai verkkosivustojen rakentamisesta.
 • Tietopohja – se sisältää tonnia artikkeleita, jotka on jaettu merkityksellisiin luokkiin. Ne on omistettu isännöinnille, verkkotunnuksille, sähköposteille jne.
 • Paikalliset asiantuntijat – HostPapalla on asiantuntijatiimi, joka voi suorittaa asennuksen, suorittaa verkkosivustojen siirron, hienosäätää verkkokauppaa tai jopa rakentaa sivuston tyhjästä sinulle. Tarvitset vain lähettämällä pyynnön Tee-se-For-Me-osion kautta.

Kaikki yllä mainitut ominaisuudet ovat saatavilla kaikille käyttäjille tilaussuunnitelmasta huolimatta.

6. Hinnoittelupolitiikka

Täällä olemme hinnoitteluosassa. Otetaan selville, kuinka paljon HostPapa maksaa ja mitä palvelinratkaisuja se tarjoaa. Aloitamme tavallisella web-isännöinnillä, jota on saatavana kolmessa tärkeimmässä suunnitelmassa:

HostPapa-hinnoittelu

 • Aloituskustannukset $ 3,95 kahdelle verkkosivustolle ja rajaton kaistanleveys.
 • Liiketoiminnan kustannukset $ 3,95 rajoittamattomille verkkosivustoille ja mittaamaton SSD-tallennustila.
 • Business Pron kustannukset $ 12,95 dollaria kaikki rajattomat ominaisuudet ja tietoturvaparannukset.
 • Sinun tulisi tarkistaa uusintasuunnitelman hinta, koska se on ehkä kaksinkertainen. WP: lle optimoidut hosting-suunnitelmat ovat samat hinnoittelussa. VPS-hosting maksaa sinulle 19,99–299,49 dollaria niille, jotka tarvitsevat poikkeuksellista suorituskykyä ja omaisuutta.
 • eCommerce-palvelinratkaisut ovat edustettuna neljässä eri paikassa, joiden hinnat alkavat hintaan 19,99 dollaria ja liittymissuunnitelmasta 139,99 dollaria. Diamond-suunnitelmaan sisältyy rajoittamatonta tuotteiden API-kutsua, myyntiä Amazonissa ja eBayssa, analytiikkaa ja paljon muuta.

johtopäätös

HostPapa on tehokas ja helppokäyttöinen isäntä. Asiakkaat hyötyvät aloittelijoille sopivasta järjestelmästä live-verkkoprojektiensa johtamiseen, hallintaan ja tukemiseen. Se on yhteensopiva kaikkien tärkeimpien CMS-alustojen kanssa, mukaan lukien WordPress, Joomla, Drupal, ja muut. HostPapa toimittaa vihreitä palvelinratkaisuja, jotka ovat turvallisia ympäristölle ja maailmalle, jossa elämme.

Jokaisessa suunnitelmassa on joukko hienoja ominaisuuksia, kun taas asiakastukitiimi ei vain auta ratkaisemaan joitain ongelmia, vaan hoitaa joitain prosesseista puolestasi. Erinomainen suorituskyky, edistyneet tietoturvakeinot, kohtuuhinta ja useita isäntäpaketteja – tämä tekee HostPapan kiinnittämisen huomion arvoiseksi.

Kokeile HostPapaa NYT

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map