Iso kartellikatsaus

Iso kartelli – on tehokas verkkokauppasivustojen rakentaja, joka on tarkoitettu taiteilijoille, valokuvaajille, maalareille ja muille luovien ammattien edustajille ja pienyrityksille. Järjestelmä tukee riippumattomia yrittäjiä heidän pyrkimyksissään esitellä ja myydä tuotteitaan ja taideteoksia tehokkaasti. Se on periaatteessa tarkoitettu käyttäjille, jotka ovat luoneet ainutlaatuisen ja ainutlaatuisen tuotteen ja ovat Etsitkö yksinkertaisia ​​tapoja myydä se kohderyhmälle.


Vuonna 2005 perustetulla Big Cartelilla on yksi vakava tavoite – auttaa kehittäjää Matt Wighamia löytämään parhaat tavat myydä bändikauppaansa verkossa. Siitä lähtien verkkosivustojen rakentaja on vähitellen kehittynyt yhdeksi maailman tehokkaimmista ja maailman tunnetuimmista verkkokaupan järjestelmistä.

Verkkosivun rakentaja on nyt ominaisuuksiltaan rikas, täydellisesti ylläpidetty ohjelmisto, joka mahdollistaa projektien luomisen, joissa suunnittelun yksinkertaisuus sulautuu harmonisesti toiminnallisuuteen, kohtuuhintaisuuteen ja mukavuuteen. Suurten kartellien suunnittelijat korostavat uskovansa taiteilijaan ja tämä on tosiasia, joka kuvaa parhaiten järjestelmän päämäärää ja merkittävää vaikutusta. Joten, jos olet itsenäinen taiteilija, joka haluaa aloita myynti verkossa, on korkea aika selvittää verkkosivustojen rakentajan tärkeimmät ominaisuudet ja ominaisuudet.

1. Helppokäyttöisyys

Big Cartel markkinoi itseään kätevänä, intuitiivisena ja helppokäyttöisenä verkkokaupan ratkaisuna niille, jotka aikovat myydä teoksiaan maailmanlaajuisessa verkossa pienellä vaivalla.

Verkkokaupan käynnistäminen järjestelmän avulla on yksinkertaista ja hauskaa, mikä merkitsee paljon aloittelijoille. Kun olet suorittanut helpon rekisteröintitoimenpiteen, sinut ohjataan järjestelmänvalvojapaneeliin tarjoamalla lukemattomia vaihtoehtoja. Täällä voit täyttää tilisi, selata ja asettaa myymälöiden tarpeita (lisätä tuotteita, valita ja mukauttaa mallia, säätää maksu- ja kassa-asetuksia) sekä päästä maksettujen pakettien käyttäjien tarjoamiin premium-ominaisuuksiin ( lisää alennuksia, mukautettu verkkotunnus, ota käyttöön mainosjakauman seuranta jne.).

Big Cartel -hallintapaneeli antaa pääsyn myös Hallintapaneeli, Tilaukset, Tuotteet ja Alennukset-osioihin. Ne ovat saatavilla täällä yhdessä paikassa. Valitse vain osio, jonka haluat mukauttaa, ja aloita verkkokaupan kehittäminen. Muuten, kätevä prosessinvalmistuspalkki auttaa sinua seuraamaan prosenttiosuutta onnistuneesti suoritetun verkkokaupan perustamisprosessista. Mitä korkeampi se on – sitä paremmin verkkosivustosi on valmis julkaistavaksi.

Myös verkkokauppojen kehittämisprosessi ei ole monimutkainen. Vaikka olet kiireinen verkkosivustosi mukauttamiseen, järjestelmä tuottaa automaattisesti käteviä vinkkejä, vinkkejä, ehdotuksia, muistutuksia ja kehotteita siitä, miten tulos voidaan maksimoida. Noudata vain ohjeita saadaksesi kunnollisen tuloksen!

Kaiken kaikkiaan Big Cartel myötävaikuttaa verkkokauppaprojektisi täydelliseen visuaaliseen esitykseen ilman, että tarvitset koodaustaitoja sinulta. Jos kuitenkin päätät, että tarvitset syvempää joustavuutta ja edistyneempiä toimintoja, et kuitenkaan mene käyttämättä ohjelmointitietoa.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

Big Cartel asettaa itsensä ainutlaatuiseksi verkkokaupan työkaluksi, jonka avulla on mahdollista käynnistää, hallita ja päivittää verkkokauppaa yhdessä paikassa. Monimutkainen käyttöliittymä tai useita web-suunnittelutyökaluja ei tule sinua hämmentämään – valinta on melko rajallinen, mutta selkeä ja ymmärrettävissä alusta alkaen, jopa niille käyttäjille, jotka eivät ole koskaan aiemmin olleet mukana verkkosivujen kehittämisessä.

Tällainen yksinkertaisuus selittyy sillä, että verkkosivustojen rakentaja toimii pääasiassa hyvin pienissä verkkokaupoissa, joissa myydään noin viisikymmentä ainutlaatuista tuotetta. Tämän vuoksi Big Cartel on suosituin valinta riippumattomille taiteilijoille ja yrittäjille, jotka eivät halua kohdata kaikkia verkkosuunnitteluprosessien vaivoja ja odottavat saavansa erinomaisen tuloksen mahdollisimman nopeasti..

Big Cartel Dashboard antaa pääsyn tuotteiden lataamiseen, asiakkaiden kassalle, tilausten hallintaan ja alennusten luomiseen. Jälkimmäinen osa on kuitenkin saatavana vain maksettujen pakettien käyttäjille. Joka tapauksessa et eksy täällä – niin ymmärrettävät ison kartellin ominaisuudet ovat. Katsotaanpa niitä nyt lähemmin.

Iso kartellin kojelauta

Tuotehallintatyökalut mahdollistavat varastosi ja tuotevalikoiman jäljittämisen. Näin voit olla varma, että et vahingossa lopu tuotteista, joita asiakkaat voivat etsiä. Voit myös merkitä tuotteet “loppuunmyytyinä” tai “pian tulossa” ilmoittaaksesi käyttäjille tulevista tuotevalikoiman päivityksistä.

Tuotteiden lisääminen on täällä erittäin helppoa. Tarvitset lisätä kuvan tuotteesta, jota haluat myydä, määritellä sen nimen, hinnan, luokan, tilan, lisätä kuvauksen ja määrittää lähetysparametrit. Nämä vaiheet tulisi soveltaa jokaisessa tuotteessa, jonka aiot lisätä.

Big Cartel Lisää tuote

Jos aiot myydä digitaalisia (ei fyysisiä) tuotteita, järjestelmä sallii integroinnin Pulley-järjestelmään niiden mukaiseksi luetteloimiseksi. Järjestelmä tarjoaa myös mahdollisuuden viedä / tuoda tuotteita CSV-tiedostoista säästääksesi aikaa, joka tarvitaan tuotegallerioiden luomiseen ja hallintaan. Kaiken kaikkiaan koko tuotteiden lähettämisprosessi ei vie kauaa – niin tarkka ja helppo se on.

Yksi alustan heikkouksista on, että täällä ei ole hylätyn ostoskorin palautusvaihtoehtoa. Samaan aikaan monet nykypäivän käyttäjät arvostavat tätä ominaisuutta paljon, koska sitä voidaan perustellusti pitää yhtenä tärkeimmästä asiakkaan sukupolven työkalusta, joka vaikuttaa myynnin kasvuun.

Tilausten hallinnassa Big Cartel antaa sinun nähdä koko tilausluettelon erillisessä osassa. Tässä voit seurata tilauksia ja niiden tilaa, perustaa vahvistusviestejä lähettääksesi niitä asiakkaille, jotka suorittavat ostot automatisoidussa tilassa.

Alennusosio puolestaan ​​antaa premium-suunnitelman käyttäjille luoda alennustarjouksia kiinnittääkseen asiakkaiden huomion ja kannustaa heitä toimimaan kanssasi säännöllisesti. Tämä myötävaikuttaa vastaavasti asiakaskunnan kasvuun. Voit seurata verkkokaupan suorituskykyä ja pystyä analysoimaan tärkeimmät tekijät, joilla voi olla positiivinen / kielteinen vaikutus näihin parametreihin, käyttämällä Google Analyticsia, joka on oletuksena integroitu alustaan ​​ja jota maksatut tilaajat voivat käyttää vain.

Yksi verkkosivustojen rakentajan kohokohdista on, että täällä ei ole asiakas sisäänkirjautumisvaihtoehtoa. Sen sijaan uusille asiakkaille on saatavana vieras kassalle. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät, jotka haluavat ostaa jotain sinulta, eivät ole velvollisia luomaan tiliä ostoksien aloittamiseksi. Tämä vetoaa useimpiin asiakkaisiin, jotka arvostavat ennen kaikkea aikansa ja mukavuuttaan.

Big Cartel tarjoaa sosiaalisen integraation vaihtoehtoja, joiden avulla voit myydä nopeasti ja tehokkaasti Facebookin ja Instagramin kautta. Tämä ominaisuus on saatavana sekä ilmaisille että maksullisille pakettien käyttäjille. Lisäksi järjestelmä voi ylpeillä useiden integrointien ja lisäosien saatavuudesta.

Suosittujen laajennusten joukosta, joita voit lisätä Big Cartel -verkkokauppaan, on aluksi järkevää mainita Zapier (joka lisäksi antaa käyttöoikeuden yli 1000 sovellukselle), Google Domains, LiveChat, Lucky Orange, MailChimp, Printful, Art of Where, ShipRobot, ShipRush, sosiaaliset valokuvat, ShipStation, iso kartelli iOS: lle.

Lisäksi järjestelmä tarjoaa sovellusliittymän, joka tekee integroinnin ulkoisen ohjelmiston kanssa yksinkertaisemmaksi ja helpommaksi.

Big kartellin maksutavat

Maksuvaihtoehdoista isoissa karteleissa ei ole monia niistä. Maksutyökalujen valinta on melko rajallinen ja rajoittuu vain kolmeen vaihtoehtoon. Näitä ovat Stripe, PayPal ja Square. Voit seurata kaikkia tapahtumia ja tilaustietoja hallinnointipaneelin vastaavassa Tilaus-osiossa. Tärkeää on, että iso kartelli ei veloita lisämaksuja järjestelmässä suoritetuista maksuista.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:16
Ilmaisia ​​teemoja&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:✘ EI
Vastuullinen suunnittelu&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO

Big Cartel on WYSIWYG-verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voit nähdä ja hallita kaikkia verkkosivun tekemiä muokkauksia reaaliaikaisessa tilassa. Tämä on välttämätön ominaisuus järjestelmille, jotka keskittyvät käyttäjien tarpeisiin, joilla ei ole alustavaa web-suunnittelun taustaa.

Tästä päivästä lähtien verkkosivustojen rakentaja tarjoaa oletuksena 16 teemaa, jotka ovat saatavilla galleriassa. Ne kaikki näyttävät ammattimaisilta, siistiiltä ja selkeiltä, ​​mutta katsotaanpa sitä: tämä määrä ei riitä kattamaan nykyaikaisten verkkokauppasivustojen omistajien kaikkia erilaisia ​​tarpeita. Ennen kuin valitset mallin, voit esikatsella sitä tutkiaksesi yksityiskohtia.

Mikä tärkeintä, voit vaihtaa mallia työskennellessään verkkosivustosi kehittämisen yhteydessä, jos huomaat, että se ei vastaa tarpeitasi tai kapealla erikoistumisellasi. Sisältösi alustetaan automaattisesti uudelleen sopimaan uuteen teemaan. Big Cartel -mallit ovat täysin reagoivia – riippumatta siitä, mihin suunnitteluun haluat, se sopii tabletti-, työpöytä- ja mobiililaitteiden näytöille varmistaakseen verrattoman verkon selaamisen..

Kun aloitat valitun mallin mukauttamisen, kojelaudan vasemmalla puolella on luettelo muokattavista ominaisuuksista. Täällä voit muokata ja asettaa otsikkokuva, taustakuva (ensisijainen ja toissijainen), diaesitys, linkit, teksti, tuotteen taustan siirtäminen, reunat, painikkeet, luettelopalkit jne. Voit myös asettaa fontteja, ilmoitustekstiä, navigointikohteita. , esiteltyjen tuotteiden ja enimmäistuotteiden määrä riviä kohti, tuoteluettelotiedot, tuotteiden lukumäärä sivua kohti, hintanäyttö, sosiaalisen verkoston URL-osoitteet (Twitter, Facebook, Tumblr, Instagram, Pinterest) ja enemmän.

Suuret kartellimallit

Toisin kuin suositut kilpailijat kuten Shopify tai BigCommerce, Suurella kartellilla ei ole integroitua kuvankäsittelyohjelmaa. Ainoa tapa muokata valokuvia ennen niiden lisäämistä tuotekuvauksiin on koodin muokkaaminen manuaalisesti, mikä edellyttää vastaavaa ohjelmointitietoa. Samoin verkkosivustojen rakentajalla ei ole varastossa kuvia ja clipart-lajeja, mikä laukaisee tarpeen ladata kuvia itse.

Toinen asia, jonka sinun pitäisi tietää Big Cartel -mallien räätälöinnistä, on, että teemat ovat melko rajoittavia eikä salli luovaa vapautta. Malleissa on liian vähän kohteita, joita voit muuttaa. Jos et ole tyytyväinen valitun teeman ulkonäköön, et saa käyttää koodaustaitoja mukauttaaksesi niitä haluamallasi tavalla. Se on huomattava haitta muille kuin teknoille.

4. Asiakastuki

Big Cartel ei voi ylpeillä tehokkaalla asiakastuella. Sivustolla on blogi, josta voit tutustua niche-aiheisiin artikkeleihin, uutisiin ja yhteisösuosituksiin. Lisäksi voit tavoittaa ohjekeskuksen – laajan Tietopohja järjestelmästä, joka on melko helppo navigoida ja loogisesti rakennettu.

Onko tietokannasta vielä jotain, jota et ole onnistunut löytämään? Sitten on mahdollisuus ottaa yhteyttä palvelun ystävälliseen tukitiimiin sähköpostitse. Tämä on mahdollista arkisin työaikana. Kaiken kaikkiaan Big Cartel -asiakastuki on laatua, mutta ei kovin monipuolista.

5. Hinnoittelupolitiikka

Big Cartel -yrityksessä on neljä maksettua suunnitelmaa, joita voit selata luodaksesi täysin varustellun verkkosivuston, joka vastaa sinun verkkokaupan erityisiä rakennustarpeitasi. Näitä ovat platina-, timantti- ja titaanisuunnitelmat. Niiden kustannukset ovat 9,99 dollaria kuukaudessa, 19,99 dollaria kuukaudessa ja 29,99 dollaria kuukaudessa.

SuunnitelmaKustannusominaisuudet
Platina:$ 9,99 € / kk✓ 25 tuotetta;
✓ 5 kuvaa tuotetta kohti;
✓ ilmaiset muokattavat teemat;
✓ Myy verkossa ja henkilökohtaisesti.
Timantti:$ 19.99 / mo✓ 100 tuotetta;
✓ Reaaliaikaiset tilastot;
✓ 1käytä mukautettua verkkotunnusta;
✓ Teemakoodien muokkaaminen.
Titaani:$ 29.99 / mo✓ 1000 tuotetta;
✓ Varaston seuranta;
✓ Tarjoa alennuksia;
✓ Lähetyksen seuranta.

Jokaisen suunnitelman hinta riippuu toimitetuista ominaisuuksista, palveluista ja työkaluista. Tämä koskee ladattavien tuotteiden lukumäärää, mukautusvaihtoehtoja, varaston ja tilastotietojen seurantavaihtoehtoja, mallin valintaa ja mitä ei. Jos tunnet tarvetta koekäyttää järjestelmää ennen päivittämistä johonkin maksulliseen tilaukseen, Big Cartel antaa sinun kokeilla ilmaista Gold Plan -sovellusta, joka on kuitenkin rajoitettu ominaisuuksilla.

Siksi ilmainen suunnitelma antaa sinun lisätä korkeintaan viittä tuotetta, eikä se salli alennusten luomista tai joidenkin muiden ominaisuuksien käyttöä, jotka ovat maksettujen pakettien käyttäjien käytettävissä..

6. Hyödyt ja haitat

Big Cartel on epäilemättä yksi verkkokaupan markkinarakojen luotettavimmista edustajista. Sen mukana tulee kuitenkin luettelo eduista ja haitoista, joilla voi olla huomattava vaikutus käyttäjien päätökseen järjestelmän valinnasta. Siksi on järkevää kerätä alla olevaan verkkosivustojen rakentajan ansioita ja haittoja.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Helppokäyttöisyys;
&# X2714; Hyödyllisten ohjeiden ja vinkkien runsaus;
&# X2714; Ilmainen kultatesti;
&# X2714; Useita markkinointityökaluja;
&# X2714; Alennus luomisominaisuus.
Product Rajoitettu tuotenumero;
Template Huono mallin mukautustaso;
✘ Koodaustarve edistyneen mallisuunnittelun luomiseksi;
E Verkkokaupan työkalujen puute;
✘ Rajoitettu maksuvaihtoehtojen valinta;
✘ Rajoitettu joustavuus.

johtopäätös

Iso kartelli on melko voimakas, mutta kiistanalainen verkkosivustojen rakentaja, joka on loistava valinta mainostajille, taiteilijoille, muusikoille, pienkauppiaille ja kaikille käyttäjille, jotka luovat omia tuotteita ja haluavat myydä niitä verkossa. Järjestelmä on suunnattu ihmisille, jotka eivät ole ammattimaisesti mukana web-suunnittelussa ja etsivät alustaa tavoitellakseen kohderyhmää ja pystyäkseen esittämään teoksensa suotuisimmassa valossa.

Järjestelmä erottuu joukosta intuitiivisen ja loogisesti rakennetun kojelaudan ansiosta, mikä antaa selkeän käsityksen siitä, kuinka web-suunnitteluprosessi tulisi suorittaa loppuun. Samanaikaisesti verkkosivustojen rakentajalla ei ole suunnittelun mukauttamisvaihtoehtoja, ja mallivalikoima on rajoitettu. Jos joudut avaamaan erinomaisen verkkokaupan, et vain pääse ilman tietämystä koodaamaan.

Suurten kartellien myynti- ja markkinointiominaisuudet riittävät pienen verkkokaupan rakentamiseen ja tukemiseen. Jos sinulla on aikomus kasvattaa yritystäsi tulevaisuudessa ja lisätä uusia tuotteita luetteloon, on syytä etsiä parempi vaihtoehto. Onneksi on olemassa monia kunnollisia verkkosivustojen rakentajia, joita voidaan tehokkaasti käyttää täysin toimivan verkkokauppasivuston käynnistämiseen ja hallintaan.

Kokeile Big Cartel nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map