Jimdo arvostelu

Jimdo – on edistyksellinen verkkosivustojen rakentaja, joka käsittää helppokäyttöisyyden, intuitiivisen luonteen ja kohtuuhintaisuuden. Vuonna 2007 luotu järjestelmä ei pysähdy nykyisiin saavutuksiin ja parantaa jatkuvasti tarjotakseen käyttäjilleen täydellisen web-rakennuskokemuksen. Yli 12 vuoden kokemuksella järjestelmä voi nyt ylpeillä miljoonilla korkealaatuisilla verkkosivustoilla, joilla on erinomainen suorituskyky.


Parannustarve on yksi verkkosivustojen rakentajan erottuvin ominaisuus. Jimdo Dolphinin esittely on uusi askel täydellisyyteen sulautuen erinomaiseen suorituskykyyn. Työkalulla on paljon tarjottavaa sinulle nyt, koska olet yhden luukun kohde käyttäjille, jotka arvostavat ennen kaikkea aikaa ja laatua.

Jimdo-käyttäjät ovat huomanneet, että verkkosivustojen rakentaja on tullut paljon helpommaksi ja helppokäyttöisemmäksi, puhumattakaan toiminnallisuuden parantamisesta. Tämä mahdollistaa erityyppisten verkkosivustojen luomisen, mukaan lukien salkun verkkosivustot, verkkokaupat ja aloitussivut. Jimdo Dolphinilla on positiivinen vaikutus tulokseen. Testatkaamme nyt verkkosivustojen rakentajaa nähdäksesi, mikä sen takana on piilossa.

1. Helppokäyttöisyys

Kun olet täyttänyt perusrekisteröintilomakkeen, sinulle tarjotaan valita kaksi tapaa rakentaa verkkosivusto. Nämä ovat Classic Jimdo Editor ja edistyksellinen Jimdo Dolphin -työkalu. Molemmat vaihtoehdot ovat huomion arvoisia johtuen niiden intuitiivisesta web-rakennuksen luonteesta, mukavuudesta ja helppokäyttöisyydestä.

Niille käyttäjille, jotka aikovat käynnistää suuremman mittakaavan projektin, järjestelmä on valmis tarjoamaan klassisen, mutta päivitetyn Jimdo Creatorin, joka toimitetaan intuitiivisella ja hyvin organisoidulla vedä ja pudota -vaihtoehdolla. Verkkosivuston rakentaminen ja hallinta on täällä hyvin yksinkertaista, eikä edes aloittelija kohtaa ongelmia projektin parissa työskennellessään. Intuitiivinen WYSIWYG-verkkosivustoeditori ei vaadi käyttäjän tietävän mitään ohjelmointikieliä asioiden toimimiseksi. Sen käyttöliittymä on melko puhdas ja intuitiivinen.

Jimdo-toimittaja

Itse asiassa Jimdo-käyttöliittymä muistuttaa jonkin verran Weebly ja Wix niiden erillisillä kojetauluilla, joilla voit hallita verkkotunnuksia, avustajia, hakukoneoptimointia ja erilaisia ​​sovelluksia. Tämä on melko kätevää ja ymmärrettävää kaikille. Klassisen Jimdo Editorin ainoa pahoinpitely on, että siinä ei ole esikatselua. Tämä tarkoittaa, että et näe tekemiäsi muutoksia. Sen sijaan sinun on julkaistava verkkosivusto seurataksesi tulosta.

Jimdo Dolphin

Toinen loistava tapa saada valmis verkkosivusto on käyttää uutta edistynyttä Jimdo Dolphin -työkalua, joka on huomattavasti yksinkertaistanut koko web-rakentamisen prosessia. Jopa kokematon käyttäjä, joka ei ole koskaan osallistunut verkkosivustojen rakentamiseen, voi luoda verkkosivuston vain muutamassa minuutissa.

Jimdo Dolphin Editor

Työkalusta on paljon apua niille käyttäjille, jotka tarvitsevat tavanomaisia ​​yrityssivustoja tai yhden sivun projekteja. Tämä on hyvin yksinkertaista, koska järjestelmä luo sinulle automaattisesti henkilökohtaisen verkkosivun vastausten perusteella annettuihin yritystoimintaan liittyviin kysymyksiin.

Aluksi sinua pyydetään valitsemaan tarvitsemasi verkkosivustotyyppi (joko henkilökohtainen tai yritys). Heti sen jälkeen sinun on määritettävä verkkosivustosi nimi, jonka avulla järjestelmä etsii saatavilla olevia yritystoimintaan liittyviä tietoja verkosta. Jos sinulla on Facebook-tili, sinulle tarjotaan yhdistää se verkkosivustoosi, jotta palvelu voisi käyttää tietoja rakentaessasi verkkosivustoasi. Sen lisäksi sinulle tarjotaan valita erikoistunut ala. Valinta vaikuttaa niche-erityisten verkkosivustojen mallipohjaan, josta sinun on valittava.

Logon lataaminen on seuraava vaihe, joka tekee verkkosivustostasi yksilöllisemmän ja edustaa tuotemerkkiäsi. Mielenkiintoinen vaihtoehto on vaihtoehto, jonka avulla voit yhdistää Instagram-tilisi (jos sellainen on) verkkosivustoon, jotta sille annetaan tuotemerkkiominaisuuksiasi. Viimeinen vaihe on valita tyyli, jonka haluat verkkosivustosi luodaan, ja verkkotunnuksen nimi. Siinä kaikki – Jimdo Dolphin hoitaa loput! Muutamassa sekunnissa näet valmiiden verkkosivustojesi, jonka sisältö on oletusarvoisesti toimitettu. Sinun tehtäväsi on korvata se omallasi (jos sinulla on tällainen halu) lisätä valokuvia ja muuta sisältöä, jonka haluat näkyvän verkkosivustollasi.

Koko prosessi ei vie kauemmin kuin puoli tuntia, mutta tulos tekee sinulle varmasti vaikutuksen. Verkkosivustosi on moderni muotoilu, joka tarjoaa tarvittavat tiedot yhdessä paikassa. Kokeile tätä vaihtoehtoa varmistaaksesi, että verkkosivuston rakentaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Kun kyse on perusteista, Jimdo on samanlainen kuin kilpailijansa – Sen avulla käyttäjät voivat mukauttaa valmiita malleja sisäänrakennettujen muokkaustyökalujen ja widgetien avulla. Soittokellojen ja pillien osalta haluaisin tuoda esiin heidän blogi- ja verkkokaupan ominaisuudet.

bloggaaminen

Jimdolla voit luoda dynaamisia blogiviestejä, jotka tarjoavat erilaisia ​​käyttäjän vuorovaikutuksia: tiedostojen lataaminen (FYI: voit ottaa synkronoinnin Dropbox-tilisi kanssa), mukautettu widget / HTML, muoto, Google Maps, flash-animaatio (.swf-tiedostot), reagoivat blogimallit, viestien lajittelu tagien ja luokkien mukaan, edistyneet SEO-asetukset jokaiselle viestille ja enemmän. Voit luoda luonnoksia, mutta täällä ei ole ajoitettua lähettämistä.

Jimdo Blog Editor

Sinun ei tarvitse luoda erillistä blogia, jos tarvitset sitä – se tulee jo verkkosivustosi mukana ja sinun on vain otettava se käyttöön Web-suunnitteluprosessin aikana. Näin saat hyvin räätälöidyn blogin integroituna verkkosivustoosi. Kun se on aktivoitu, aloita viestien kirjoittaminen ja valokuvien, videoiden ja muun sisällön lisääminen. Jimdo tarjoaa kaikille niille käyttäjille, jotka haluavat käynnistää blogin, mukavan postinkäsittelytyökalun, jota voidaan käyttää uusien moduulien lisäämiseen. Sen vuoksi voit integroida kaiken Jimdo-verkkosivustosi sisällön suoraan viesteihin, olivatpa ne tekstiä, kuvagalleriaa, videoita, widgettejä tai jopa verkkokaupan tuotteita. Tämä on ainutlaatuinen ominaisuus verkkosivustojen rakentajille. Lopuksi jatka jakamaan viestejäsi verkossa!

verkkokauppa

Jimeron verkkokauppa on myös erittäin muokattavissa. Täällä on määritettävissä tonnia ominaisuuksia, jotka määritetään: tuotteen näyttö, vero (voit asettaa jokaiselle tuotteelle yksilöllisen verokannan), tuotteen saatavuus, toimituskulut ja ajan kuvaus, Stripe- ja PayPal-tililiitäntä, peruutus- ja palautuskäytännöt, mukautettu tervehdys ja sähköposti vahvistus / täytetyt kassasanomat jne.

Jimdo Dolphin Store

Niille käyttäjille, jotka haaveilevat yksinkertaisesta, mutta tehokkaasta verkkokaupan verkkosivustojen rakennuskokemuksesta, Jimdo tarjoaa joukon napsauttamalla muokata -työkaluja, ainutlaatuisia ja muokattavia verkkokaupan malleja, lähetysten mukauttamista, edistyneitä SEO-työkaluja tehokkaaseen verkkokaupan mainostamiseen ja jopa sähköpostitilausmalleja yksinkertaista tilausprosessia asiakkaille. Verkkokauppasivuston käynnistäminen Jimdon kanssa vie vain muutaman minuutin, vaikka sen hallinta ei vie myöskään paljon vaivaa ja aikaa. Opit kuinka räätälöidä toimituskulut, luoda alennuskoodeja, seurata varastoluetteloa ja muita vivahteita web-luomisprosessin aikana. Jimdo tarjoaa myös ilmaisen sovelluksen iOS: lle ja Androidille, joka mahdollistaa verkkokaupan hallinnan tien päällä. Se on todella kätevää ja yksinkertaista!

Lue myös:
Verkkokauppasivuston rakentaminen nollasta – kattava opas verkkokaupan luomisesta aloittelijoille.

SEO

Jimdo on SEO-optimoitu alusta alkaen, mutta järjestelmän kehittäjät yrittävät parhaansa esitelläkseen edistyneempiä työkaluja, joiden avulla on mahdollista parantaa verkkosivustosi hakukoneiden tuloksia. Käyttäjät voivat lisätä ja muokata sisällönkuvauskenttiä (otsikot, kuvaukset) ja säätää mukautettujen sivujen URL-osoitteita. JimdoPro- ja JimdoBusiness-käyttäjät voivat ohittaa automaattisesti luodut sivunimet ja määrittää tarkan sivun URL-osoitteen (toivon, että se oli mahdollista kaikille käyttäjille).

Lisäksi Business- ja Platinum-pakettien omistajilla on pääsy edistyneisiin SEO-asetuksiin, kuten robottien sisällönkuvauskentät (noindex, nofollow ja noopener). Niiden avulla voidaan hallita hakukoneiden vuorovaikutusta verkkosivujen kanssa. Lopuksi, Jimdo tukee URL-osoitteiden uudelleenohjauksia ja auttaa aloittelijoita tekemään SEO perusmuutoksia RankingCoach-lisäosan avulla.

Monikielinen tuki

Klassinen Jimdo-käyttöliittymä tukee tällä hetkellä kahdeksan kieltä, kun taas editori tukee mitä tahansa valitsemaasi kieltä. Täällä on mahdollista luoda monikielisiä verkkosivustoja, mutta tämä vie aikaa ja aikaa.

Jimdo monikielinen verkkosivusto

Integrointivaihtoehdot

Verkkosivuston rakentajalla ei ole integroitua sovelluskauppaa, mutta se mahdollistaa joidenkin kolmansien osapuolien palveluiden, kuten Eventbrite-lipunmyynti, Tidio Live Chat, Infogr.am-infografian, sosiaalisen median alustojen ja muiden integroinnin. YouTube-videoiden upottaminen ja varastossa olevat runsaat valokuvagalleriat auttavat verkkosuunnitteluprosessin helppoutta.

Jimdo-logon luoja

Jimdo on hiljattain esitellyt edistyneen Logo Creator -sovelluksen, joka mahdollistaa yrityksesi logon luomisen ja lähettämisen verkkosivustolle. Uudet työkalut ovat täysin ilmaisia ​​kaikille, ja niiden käyttäminen ei vie paljon aikaa. Tämä johtuu siitä, että Logo Creator käyttää älykästä tekniikkaa, jonka avulla voit suunnitella yrityksellesi parhaimman logon, joka korostaa brändisi identiteettiä ja tekee siitä tunnistettavan ja erinomaisen.

Oman logon luominen vie kaiken kaikkiaan useita minuutteja. Anna vain yrityksesi nimi ja valitse kuvakkeet, asettelut, fontit ja mukautetut värit, jotka työkalu tarjoaa oletuksena. Valinnan perusteella Logo Creator luo joukon tyylejä, jotka parhaiten vastaavat yritystäsi. Valitse ne, joista pidät eniten, ja aloita logoelementtien mukauttaminen. Heti kun olet valmis, lataa logo ja kiirehdi käyttää sitä käyntikortteissasi, verkkosivustollasi, sosiaalisen median kanavilla ja muissa lähteissä. Se on todella helppoa, nopeaa ja kätevää.

Integroitu laillisen tekstin generaattori

Verkkosivun rakentaja mahdollistaa nyt integroidun laillisen tekstin luomisohjelman käytön, joka mahdollistaa automaattisesti lainmukaisen tietosuojakäytännön ja julkaisun saamisen. Uusista GDPR-säännöistä ei tarvitse enää olla huolissaan, sillä Jimdo-alusta on erityisesti tehnyt yhteistyötä luotettavien kauppojen kanssa tehdäkseen lakien noudattamisesta vähemmän monimutkaista. Uusi päivitys on mahdollistanut oikeudellisten tekstien luomisen ja päivittämisen projektillesi keskittyen liiketoiminnan kehittämiseen.

Edistynyt Legal Text Generator -lisäosa on tällä hetkellä sovellettavissa kasvusuunnitelmiin ja uusiin rajoittamattomiin suunnitelmiin EU: ssa. Se integroituu saumattomasti projektiisi asennuksen jälkeen. Lisäosan käyttämiseksi sinun on vastattava vain muutamiin kysymyksiin, jotta automaattinen generaattori voi luoda mukautetun tietosuojakäytännön ja julkaisun toimitettujen yksityiskohtien perusteella. Tämä on helppoa ja nopeaa. Mikä tärkeintä, tekstisi ovat ehdottomasti GDPR-yhteensopivia luotettavien kauppojen takuun vuoksi.

Yritystiedot

Toinen Jimdo-kohokohta on sen yritysluettelovaihtoehto, joka on nyt saatavana Grow- ja Unlimited -suunnitelmiin. Työkalu mahdollistaa yrityksen listaamisen ja päivittämisen suoraan verkkosivustosi hallintapaneeliin. Heti kun teet sen, se synkronoituu automaattisesti yli 10 suositun ja luotettavan online-listausympäristön kanssa, mukaan lukien Google My Business, Google Maps, Foursquare, Bing ja Facebook. Muuten käyttöympäristöjen luettelo määräytyy sijaintisi mukaan.

Uusi ominaisuus kehitettiin yhteistyössä maailmankuulun sijaintimarkkinointiyrityksen Uberallin kanssa. Tämä auttaa pitämään toimitetut tiedot johdonmukaisina verkossa, parantaa hakukoneiden yleistä sijoitusta, kasvattaa asiakaskuntaa ja antaa yrityksellesi vain luotettavan ja ammattimaisen ilmeen.

Jotta voit hyödyntää tätä ominaisuutta ja houkutella yrityksesi suosituimpiin paikallisiin online-hakemistoihin, sinun on kirjauduttava sisään Jimdo-tiliisi ja siirryttävä hallintapaneeliin, josta löydät “Yritystiedot” -kohdan. Heti sen jälkeen, täytä yritystiedot, napsauta “Päivitä kaikki alustat” -painiketta ja odota, kunnes järjestelmä lisää / päivittää yritystietosi automaattisesti kaikkiin listattuihin alustoihin..

Jos haluat hallita yrityksesi luokituksia, järjestelmä myöntää pääsyn Tilastot-osioon. Täällä voit seurata lähteitä, jotka käyttäjät tulevat verkkosivustollesi, käyttämiäsi käyttöympäristöjä, liikenteen kokonaisvaihteluita ja muita tärkeitä parametreja.

Verkkosivustotilastot

Jimdo sallii Google Analyticsin yhdistämisen valmiiksi verkkosivustoosi kerätäksesi yksityiskohtaisia ​​tilastoja projektista ja sen suorituskyvystä. Se antaa sinulle paremman käsityksen kävijöiden käyttäytymisestä, heidän lähtöpaikoista, heistä kiinnostavimmista verkkosivustojen ominaisuuksista, myynnistä ja tulosprosenteista, kävijöiden trendeistä tietyillä ajanjaksoilla, käyttäjien käyttämästä ajasta eri verkkosivuilla, – säännöllisten vierailijoiden ja uusien tulokkaiden prosenttiosuus.

Salasanasuojaus

Voit halutessasi suojata koko verkkosivuston tai sen erilliset sivut salasanoilla. Suojauksen vahvuus ja tyyppi riippuvat Jimdo-suunnitelmasta, jota aiot käyttää, mutta täällä on täysin mahdollista tehdä useita salasanalla suojattuja sivuja yksittäisillä salasanoilla..

SSL-sertifiointi

Kaikki Jimdo-sivustot on salattu turvallisesti luotettavilla SSL-varmenteilla. Tällä on paljon merkitystä kaikenlaisille projekteille, mukaan lukien verkkokaupat. Sertifikaatit salaavat kaikki verkkosivustolle lähetetyt tiedot, mikä on erityisen tärkeää verkkosivustoille, jotka hyväksyvät luottokorttimaksuja.

Jimdo Dolphin -ominaisuudet

Jimdo Dolphin -liittymä on yksinkertainen, käyttäjäystävällinen ja miellyttävä. Mikään ei häiritse huomiosi täällä – kaikki elementit ovat paikoillaan. Järjestelmää ei ylikuormita ylimääräiset kysymykset, yksityiskohdat ja ikkunat. Tämä on totta, mitä aloittelijat tarvitsevat ja arvostavat ennen kaikkea.

Ominaisuusjoukon monimutkaisuuden suhteen Jimdo Dolphin on uskomattoman yksinkertainen ja kätevä. Alun perin pääset näytölle, jossa näet eräänlaisen “kyselylomakkeen” yrityksestäsi. Sinun on lähetettävä yritystietosi, toimitettava sosiaalisen verkoston tilit, yhteystiedot jne.

Järjestelmä, joka tulee integroitu AI-työkalu, analysoi toimitetut tiedot valitakseen edelleen sopivimman mallin ja luo sinulle verkkosivun vain muutamassa minuutissa. Seuraavaksi sinun on korvattava saatavilla olevat valokuvat omilla, lisää teksti- ja mediatiedostot sekä tarkista alun perin antamasi tiedot. Tämä ei vie paljon aikaa, mutta takaa kunnollisen tuloksen.

Huomaa, että Dolphinin verkkosivustot ovat lohkopohjaisia. Verkkosivun mukauttamiseksi sinun tulisi lisätä uusia lohkoja, korvata ne ja säätää niiden sijainteja, kopioida ja poistaa ne muodostaaksesi vaaditun asettelun. Käytettävissä olevien lohkotyyppien luettelo on seuraava: kansi, noin, teksti, kuva, sarakkeet, luettelo, musiikki, yhteystiedot. Jokainen luokka sisältää noin tusinaa lohkosuunnitteluvaihtoehtoja.

Jimdo Dolphin estää

Voit muokata sisältöä napsauttamalla elementtiä. Saat joukon muokkausvaihtoehtoja sen tyypistä riippuen, olipa kyse sitten tekstieditorista, kuvanvalintavalikosta, vaihtoehdosta, jolla voit lisätä linkin, video- tai musiikkikappaleita. Jokaisella lohkolla on asetukset, joiden avulla voidaan valita näytettyjen elementtien joukko (painikkeet, teksti, logo, valokuva / video, sosiaalinen palkki jne.). On tärkeää mainita, että toimittajan kanssa työskenteleminen on nopeaa – prosessi on todella sujuva eikä käyttöliittymän vastausviiveitä ole. Pidimme myös järjestelmän tarjoamista kirjasimista – ne sopivat täydellisesti luomien verkkosivustojen käsityksiin.

Käyttämällä mobiili Jimdo Boost -sovellusta voit saada yksityiskohtaisia ​​verkkosivustojen liikennetietoja (verkkosivustosi vierailijat, heidän sijaintinsa ja näyttökertojen määrän) sekä hyödyllisiä suosituksia tehokkaasta verkkosivuston mainostamisesta. Suunnittelu näyttää houkuttelevalta. Tiedot ladataan Google Analyticsista.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:20
Ammatilliset mallit:&# X2714; JOO
Ilmaiset teemat:&# X2714; JOO
Mukautuva suunnittelu:&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:✘ EI
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO

Jimdo tarjoaa yli 30 muokattavissa olevaa ja esisuunniteltua mallia, joita käytetään sekä Jimdo Dolphinin kanssa luotuissa verkkosivustoissa että tavanomaisen verkkosivustoeditorin kanssa käynnistetyissä verkkosivustoissa. Jokainen uusi malli on saatavana lukuisina esimuotoiltuina variaatioina.

Jimdo Creatorin kanssa työskentelevillä käyttäjillä on laajemmat suunnittelun muokkausvaihtoehdot. He voivat selata erilaisia ​​malleja erityyppisille verkkosivustoille, kuten blogeille, verkkokaupoille, portfolioille, yrityksille jne. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että voit käyttää näitä malleja yksinomaan tämän tyyppisten verkkosivustojen rakentamiseen. Voit ottaa minkä tahansa niistä ja mukauttaa sen web-suunnittelutarpeisiisi. Kun räätälöit sivustosi ulkoasua, huomaat “Style by Element” -vaihtoehdon. Vaihda voit valita, sovelletaanko muutoksia yksittäiseen elementtiin tai kaikkiin tämän tyyppisiin elementteihin verkkosivustolla. Tämä tehokas kytkin auttaa välttämään paljon käsityötä.

Kaikki järjestelmän tarjoamat mallit reagoivat ja niitä voidaan muuttaa web-suunnitteluprosessin aikana vaarana menettää jo lähettämäsi sisältö. Lisäksi, jos tiedät jonkun tai kaksi koodauksesta, voit luoda ainutlaatuisen mallin Jimdo-sivustollesi käyttämällä Custom Template Interface -sovellusta (HTML / CSS-editori + tiedostonhallinta). Tämä on ainutlaatuinen ominaisuus, jolla useimmat verkkosivustojen rakentajat eivät voi ylpeillä.

Jimdo Dolphin ei tarjoa vakiona mallinvalintamenettelyä. Kun olet saanut käyttöoikeuden ohjattuun toimintaan ja vastaat tärkeimpiin kysymyksiin, jotka järjestelmä tuottaa sinulle (mukaan lukien haluamasi verkkosivuston tyyppi ja tyyli), sinulle tarjotaan järjestelmän valitsemasi malli erityisesti verkkosivustollesi. Sinun on korvattava saatavilla oleva sisältö omallasi, lataa logo, kuvat, mediatiedostot ja julkaise sitten valmis projekti.

Jimdo Dolphin Design Editor

Dolphinilla luotujen verkkosivustojen mukauttaminen vie vain muutaman minuutin, koska järjestelmä on tarkoitettu aloittelijoille, jotka eivät tiedä paljon verkkosivujen suunnittelusta, eivätkä siis tarvitse monimutkaisia ​​räätälöintityökaluja. Useimmissa tapauksissa käyttäjät voivat kokeilla sisältöä, värimaailmia, tyylejä ja taustoja tutkimatta järjestelmän syviä mukautusvaihtoehtoja. On mielenkiintoista huomata, että AI valitsee verkkosivuston värivalikoiman ladatun logon ja valokuvien värimallin mukaan. Halutessasi voit muuttaa värejä manuaalisesti editorissa valitsemalla yhden kymmenestä esiasetuksesta.

sivustot luotu sekä klassisen Jimdon että Dolphinin kanssa on oletuksena optimoitu mobiililaitteiden katselua varten. Mitä tahansa mobiililaitetta asiakkaasi käyttää verkkosivun selaamiseen, se mukautuu automaattisesti näytön kokoon, resoluutioon ja komentosarjojen kykyihin tarvitsematta muuttaa jotain tai luoda erillinen mobiiliversio verkkosivustostasi. Reagoivat mallit antavat verkkosivustoillesi trendikkään ilmeen ja edistyneen toiminnallisuuden.

4. Asiakastuki

Jimdo on erinomainen Tukipalvelu tarjoaa erilaisia ​​tukimuotoja, perusoppaista live-chattiin. Heidän tietopohjansa on melko kätevä ja helppo navigoida. Pidän myös sen yksinkertaisesta kielestä.

Käyttäjien mukavuuden vuoksi kaikki tietokannassa olevat kysymykset ja aiheet on jaoteltu temaattisiin luokkiin, mukaan lukien perusteet, suunnittelu, verkkotunnukset ja sähköposti, blogit, myymälä, hakukoneoptimointi, tili ja UKK. On hakusuodatinvaihtoehto, joka yksinkertaistaa vaadittujen tietojen hakua. Voit myös katsoa video-opetusohjelmaa saadaksesi selville, kuinka Jimdo-verkkosivusto rakennetaan tyhjästä. Verkkosivuston rakentajalla on oma YouTube-kanava, jossa on paljon videoita, jotka käsittelevät järjestelmän työskentelyn vivahteita. Kanavaa päivitetään säännöllisesti uusilla video-opetusohjelmilla, joiden avulla pääset alkuun helposti.

Asiakastuen prioriteetti riippuu suunnitelmasta, jonka käyttäjä on tilannut. Ilmaisten tilien käyttäjille ei ole asiakastukea. Pro-tilin käyttäjille tarjotaan järjestelmään työskentelevien äidinkielenään puhuneiden englanninkielisten tarjoama Pro-tuki 1-2 päivän kuluessa pyynnön jättämisestä. Tukitiimi vastaa kaikkiin kysymyksiin henkilökohtaisesti ja työskentelee yhteistyössä käyttäjän kanssa parhaan ratkaisun löytämiseksi ongelmaan. Yritys- ja Premium-tilin käyttäjille tarjotaan yksinoikeudellista Premium-tukea, jolloin vastaus saadaan kotimaista englantia puhuvilta 2–4 ​​tunnin sisällä työpäivistä pyynnön esittämisen jälkeen..

5. Hinnoittelupolitiikka

Kuten muutkin verkkosivustojen rakentajat, Jimdo tarjoaa ilmaisen perustilin, jonka avulla voit nähdä palvelun toiminnan. Järjestelmän perusominaisuuksien lisäksi käytät myös 500 Mt levytilaa, 2 Gt kaistanleveyttä, HTTPS-salausta ja aliverkkotunnusta. Voit myös näyttää ja myydä enintään 5 kohdetta tämän suunnitelman sisällä.

Jimdo luoja hinnoittelu

SuunnitelmaKustannusominaisuudet
Pro:$ 7,50 / kk✓ 5 Gt: n tallennustila;
✓ 10 Gb kaistanleveys;
✓ Oma verkkotunnus.
Business:$ 20 / mo✓ Rajoittamaton tallennustila;
✓ Rajoittamaton kaistanleveys;
✓ URL-osoitteiden uudelleenohjaukset.
SEO Plus:$ 30 / mo✓ Kaikki Jimdo-ominaisuudet;
✓ rankingCoach.
Platina:$ 40 / mo✓ Kaikki Jimdo-ominaisuudet;
✓ Asiantuntija-verkkosivustojen arvostelu.

Jotta voit yhdistää oman verkkotunnuksesi sekä avata uusia ominaisuuksia ja lisätä tallennustilaa, sinun on ostettava joko Pro (10 dollaria kuukaudessa), Business (20 dollaria kuukaudessa), SEO Plus (30 dollaria kuukaudessa) tai Platinum (40 dollaria kuukaudessa). mo) suunnitelmat. Pro Plan on hieno valinta mainostajille, freelancereille ja bloggaajille, joilla ei ole tarpeeksi verkkorakentamiskokemusta luodakseen täysin omistettuja verkkosivustoja omille. Business Plan toimii parhaiten yrittäjille ja verkkokauppojen omistajille. SEO Plus -tilaus on hyvä valinta niille käyttäjille, jotka ovat huolissaan verkkosivustojensa Google-hakukoneiden sijoituksesta, kun taas edistynyt Platinum-suunnitelma osoittautuu lopulliseksi ratkaisuksi ammattimaiselle verkkosivustolle tai verkkokaupalle.

Kaikissa Jimdo-suunnitelmissa (myös ilmainen) on blogiviestintä, ammattimaiset mallit, integroidut sosiaalisen median työkalut, mobiilioptimointi, videon upotusvaihtoehto, HTTPS-salaus, kuvagalleria. Ne sallivat Google Mapsin, yhteyslomakkeiden lisäämisen ja verkkosivuston koodin muuttamisen – melko vakiovaruste nykyaikaiselle verkkosivustojen rakentajalle. Mikään yllätys ei ole ylimääräistä.

Jos aiot käyttää Jimdo Dolphinia vakavien web-rakennustehtävien suorittamiseen, ilmainen Play-suunnitelma ja sen rajoitukset eivät toimi sinulle. Sen sijaan on järkevää päivittää yhteen järjestelmän tarjoamiin maksettuihin suunnitelmiin. Voit siis valita Käynnistä (9 dollaria kuukaudessa), Kasvu (15 dollaria kuukaudessa), verkkokauppa (19 dollaria kuukaudessa) tai Rajoittamaton (39 dollaria kuukaudessa) suunnitelmista, joista laskutetaan vuosittain..

Jimdo Dolphin hinnoittelu

SuunnitelmaKustannusominaisuudet
Alkaa:$ Asiakasarviopisteet 9 / kk✓ oma verkkotunnus;
✓ Ensiluokkainen tuki.
Kasvaa:$ 15 / mo✓ oma verkkotunnus;
✓ Hakukoneoptimointi;
✓ 5 edelleenlähetysosoitetta.
verkkokauppa:$ 19 / mo✓ 0% palkkiot;
✓ Rajoittamaton määrä tuotteita.
Rajoittamaton:$ 39 / mo✓ Ensilinjan tuki;
✓ Rajoittamaton määrä verkkosivuja.

Start Plan toimii parhaiten henkilökohtaisissa tai luovissa projekteissa. Grow Plan on parempi valinta yrityksille ja yrittäjille, jotka tarvitsevat ammattitaitoisia verkkosivustoja. Verkkokauppasuunnitelma on tietysti loistava verkkokauppojen käynnistämiseen, kun taas Rajoittamaton suunnitelma on lopullinen ratkaisu kaikenlaisten verkkosivustojen rakentamiseen, jotka vaativat täydellisen työkalusarjan. Kaikki suunnitelmat ovat ilman mainoksia ja tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäiselle käyttövuodelle, sähköpostiosoiteyhteyden, rajoittamattoman levytilan ja kaistanleveyden, HTTPS-salauksen, verkkosivustojen tilastot.

6. Hyödyt ja haitat

Jimdo on yksinkertainen mutta tehokas ja laadukas verkkosivustojen rakentaja. Aivan kuten muillakin järjestelmillä, sillä on etuja ja haittoja, jotka vaikuttavat verkonrakennuksen kokemukseen, jonka saatat saada palvelua käyttäessäsi. Katsotaanpa nyt tarkemmin järjestelmän tärkeimpiä etuja ja haittoja.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Voit aloittaa verkkosivuston rakentamisen jopa rekisteröimättä järjestelmää.
&# X2714; Helppokäyttöisyys, toiminnallisuus ja mukavuus kaikille.
&# X2714; Kaksi tapaa luoda verkkosivusto – Standard Editor ja Jimdo Dolphin.
&# X2714; Tehokas asiakastukikeskus.
&# X2714; Laadukas SEO.
&# X2714; Reagoivat, matkapuhelimeen valmiit mallit.
&# X2714; Blogi- ja verkkokaupan moottorit.
Template Mallien joustavuuden puute.
User Käyttäjän hallintavaihtoehdot ovat riittämättömät.
✘ Ei voida lisätä useita verkkosivustojen avustajia

7. Kilpailijat

Jimdo on epäilemättä laadukas verkkosivustojen rakentaja, jolle on kysyntää aloittelijoilla ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisilla. Sen vakio- ja Dolphin-toimittajat mahdollistavat verkkosivustojen monipuolisen räätälöinnin ja vastaavat käyttäjien tarpeita. Samanaikaisesti on verkkosivustojen rakentajia, jotka selviytyvät joistakin tehtävistä paljon paremmin kuin Jimdo. Tarkastele vain yksityiskohtaisia ​​vertailuja Jimdosta suurimpien kilpailijoiden kanssa ymmärtääksesi mitä tarkoitan.

Jimdo vs WordPressWeebly vs JimdoWix vs JimdoRuututila vs. Jimdo

Sopivimman verkkosivuston rakentajan valinta voi riippua monista tekijöistä – vie vain aikaa valita palvelu, joka toimii parhaiten sinun verkkosivustojen suunnittelutarpeisiisi parhaiten..

johtopäätös

Jimdo luotiin alun perin ainoaan tarkoitukseen – luoda miellyttävä, helppo ja kätevä web-rakennusympäristö kaikille käyttäjäryhmille heidän taitoistaan ​​ja asiantuntemuksestaan ​​riippumatta. Tämä on vakiintunut verkkosivustojen rakentaja, jolla on käytössään noin 20 miljoonaa verkkosivustoa melkein jokaisesta maapallon maasta. Sillä on kunnolliset blogi- ja verkkokauppaympäristöt. Se sopii henkilökohtaisten blogien, yrityssivustojen, verkkokauppojen ja muiden projektien luomiseen.

Jos aiot luoda yksinkertaisen promo-verkkosivuston, jossa on vakioominaisuuspaketti, edistynyt Jimdo Dolphin -työkalu on paras valinta sinulle. Tämä on verkkosivustojen rakentajan yksinkertaistettu versio, jonka avulla kaikki tarvittavat verkkosivut voidaan rakentaa alle 5 minuutissa. Vastaa vain kysymyksiin, yhdistä sosiaalisen median tilisi, noudata ohjeita ja anna järjestelmän huolehtia muusta! Mitä saat on täysin räätälöity verkkosivusto, jolla on oma sisältö.

Jos sinulla on idea avata blogi tai verkkokauppa, et voi käydä ilman klassista verkkosivustoeditoria, jolla on tehokkaat toiminnot. Jimdo Creator auttaa sinua rakentamaan verkkosivun ilman vaivaa. Sinulle tarjotaan joukko malleja, suunnittelun räätälöintityökaluja, ominaisuuksia ja asetuksia, joita tarvitaan verkkosivustollesi tarvittavan suunnittelun ja suorituskyvyn saavuttamiseen nauttien luovasta ja hauskasta web-rakennusprosessista.

Jos voisin muuttaa jotain Jimdosta, lisäisin ehdottomasti käyttäjien hallintavaihtoehtoja sekä mahdollisuuden lisätä useita avustajia. Lisäksi jaoisin koko hallintapaneelin kahteen osaan: suunnittelualue ja sisältöalue. Ja mitkä ovat ajatuksesi?

Kokeile Jimdoa nyt

Se on ilmainen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map