Kinsta-arvostelu

Kinsta – on hallittu WordPress hosting-ratkaisu lanseerattiin vuonna 2013. Se on suunniteltu verkkosivustojen omistajille, jotka etsivät vakaata ja turvallista kotia WP-sivustoilleen. Perusominaisuuksien ja työkalujen lisäksi tilaaja voi hyödyntää tilaajia hyödyntämään Googlen ylläpitämää infrastruktuuria. Toisin sanoen, voit käyttää Google Cloud Platformia, kun taas Kinsta itse on Googlen suositeltava palveluntarjoaja.


Yhtiö tarjoaa useita suunnitelmia, jotka saattavat näyttää hieman kalliimmalta kuin keskimäärin. Ne tarjoavat kuitenkin riittävän turvallisuuden, suorituskyvyn ja joustavuuden verkkosivustoille, joiden käyttöjärjestelmä on WordPress. Sinun ei tarvitse olla WP-asiantuntija, jotta pääset alkuun Kinstaan. Isännöintipalveluntarjoaja varmistaa nopean sivun latausajan ja käyttää kaikkia uusimpia tekniikoita seisokkien vähentämiseksi.

Onko alusta niin hyvä? Onko piilotettuja kompastuskiviä tai huomioitavia kysymyksiä? Tämän katsauksen tarkoituksena on tuoda esiin kaikki Kinsta-hosting-ratkaisun käytön näkökohdat. Pysy kanavalla.

1. Hyödyt ja haitat

Kinsta väittää toimittavansa virheetöntä verkkosivustoa, joka toimii suunnitelmasta huolimatta. Ylläpitoalustalla on hyvä käytettävyys ja korkea verkkosivuston latausnopeus. Sen mukana tulee rikas ominaisuus, vaikka jotkut ongelmat ja haitat estävät sitä olemasta täydellistä WordPress-palveluntarjoajaa.

Kinsta-ammattilaiset:

 • Hyvä suoritus – Kinsta osoitti hyviä tuloksia viimeisimmällä DNS-palvelimen vastausprosentillaan osuessaan 10: ään kymmenestä ja keskimääräisenä tuloksena 179 ms. Se on jopa parempi kuin Google 200ms suositteli.
 • Lähellä täydellistä käyttöaikaa – foorumi takaa 99,9% käyttöaikahinnasta, joka osoitti 100% takaisin joulukuussa 2018.
 • Helppokäyttöisyys – Vaikka WordPress itsessään on tuskin helpointa käyttää CMS: ää, Kinsta tarjoaa niin monta ominaisuutta kuin tarvitaan rakennusprosessin nopeuttamiseksi ja yksinkertaiseksi jopa aloittelijoille. Käyttäjät voivat vaihtaa eri cPanel-versioiden välillä ja lisätä uusia laajennuksia, testata verkkosivustoa tai työskennellä asetusten avulla yhdellä napsautuksella. Samalla voit luoda uuden tilin sekunneissa, kun taas asennus tai WP-siirto tuskin on haaste.
 • Automaattiset WordPress-varmuuskopiot – sinun ei tarvitse huolehtia verkkosivustojen varmuuskopioista, vaikka manuaalinen hallinta on edelleen käytettävissä. Hallintapaneeli tarjoaa yksityiskohtaiset tilastot ja varmuuskopiotiedot päivämäärästä ja muista tärkeistä tiedoista.
 • verkkokaupan optimoitu hosting – Kinsta antaa sinun rakentaa verkkokauppaa tukevat verkkosivustot ja tarjoaa ominaisuuksia perinteisen lisäksi WooCommerce ilmainen WordPress-laajennus.

Asiakastuki on myös melko pätevää, vaikka on joitain puutteita, jotka eivät anna meidän sisällyttää sitä Kinsta-ammattilaisten luetteloon. Katsotaanpa joitain muita ikäviä:

Kinsta Cons:

 • Ei puhelinta – Se ei ehkä ole kriittinen kysymys, koska valtavan tietokannan ja lukuisten oppaan lisäksi palvelussa on edistynyt lippujärjestelmä, joka varmistaa välittömän yhteydenpidon. Tukiasiantuntijat vastaavat yleensä enintään 40 sekunnissa Live Chat- ja Intercom-toimintojen lisäksi.
 • hintoja – Jotkut käyttäjät saattavat hukkua suunnitelman hinnoista alusta alkaen. Jos kuitenkin sukellat syvälle niiden toimittamiin ominaisuuksiin, kustannukset eivät tuskin näytä hämmennystä.
 • Puute sähköpostin hosting – Kinsta ei tarjoa linkitettyä sähköpostimajoitusta, mikä tarkoittaa, että joudut etsimään kolmansien osapuolien palveluita.

Toisaalta Kinsta suosittelee joitain edullisia sähköpostinhoitovaihtoehtoja, jotka käyttäjät voivat itse perustaa. Esimerkiksi alusta suosittelee G Suite -sovellusta. Löydät sopivan vaihtoehdon helposti. Tutkitaan nyt hosting-ominaisuuksia, suorituskykyä, hinnoittelua ja muita elintärkeitä näkökohtia, jotta ymmärrät selvästi, kannattaako kiinnittää huomiota vai ei..

2. Isäntäominaisuudet

Kinsta on rikas ominaisuuksista. Verkkosivustojen omistajilla on kirjaimellisesti kaikki tarvittavat asetukset tai siirtyminen jo olemassa olevien WP-sivustojen kanssa. Alusta kiinnittää paljon huomiota joustavuuteen, turvallisuuteen ja suorituskykyyn. Lisäksi Kinsta-käyttäjillä on mahdollisuus mennä pidempään kuin isännöintivälineet.

Kinsta-kojelauta

Google Cloud Platform

Olemme jo maininneet, että Kinsta on Googlen suosittelema hosting-alusta. Tämä tosiasia saa yrityksen erottumaan muista WordPressin optimoiduista isännöintipalveluntarjoajista. Saat täyden pääsyn Google Cloudiin, jota käyttävät alan johtavat alustat, kuten Snapchat, Coca-Cola tai Spotify.

Osana Google-pilvipohjaista alustaa Kinsta tarjoaa joustavan isännöintiinfrastruktuurin, joka sisältää palvelimia, jotka sijaitsevat 20 eri puolilla maailmaa, mukaan lukien Aasia ja Eurooppa..

Parannettu suorituskyky automaattisilla MySQL-tietokannan optimoinneilla

Upea ominaisuus niille, jotka käyttävät WordPress CMS: ää. Alusta käyttää erillistä erillistä säilöä WP-pohjaiseen verkkosivustoosi. Jokaisessa säilössä on ylimääräinen MySQL-ilmentymä automaattisen tietokannan optimoinnin lisäksi, jotta voidaan varmistaa sivuston vakaa ja virheetön suorituskyky.

Järjestelmä otetaan käyttöön viikoittain estääksesi MySQL-tietokannan toimintahäiriöitä. Asennusta ei tarvitse hallita manuaalisesti. Ominaisuus on käytössä ja prosessissa automaattisesti.

Se toimii seuraavasti:

 1. Optimointiprosessi käynnistyy automaattisesti joka viikko.
 2. Se havaitsee ja korjaa mahdolliset tietokannan käynnissä olevat virheet.
 3. Jos järjestelmä ei pysty korjaamaan virhettä, ilmoitus lähetetään tekniseen tukeen ja järjestelmänvalvojille.

Seurauksena on, että ominaisuus varmistaa WordPress-sivustosi terveyden ja vakaan toiminnan.

Lisää tietoturvaa automatisoidulla PHP-varmuuskopioinnin uudelleenkäynnistyksellä

Jos PHP-versionne laski jostakin syystä, joudut todennäköisesti käynnistämään sen viimeisimmästä varmuuskopiosta manuaalisesti kojetaulusta. Kinsta teki prosessista 100% automatisoitua itsensä parantavan ominaisuuden ansiosta.

Toisin sanoen et edes huomaa, kun PHP voi rikkoutua. Järjestelmä käynnistää sen automaattisesti. Jos ongelma on liian monimutkainen työkalun käsittelemiseksi, sysadmin saa ilmoituksen suorittaa manuaalinen korjaaminen.

Automaattiset varmuuskopiot

Alusta käsittelee automaattisia varmuuskopioita suunnitelmasta huolimatta. Jokainen käyttäjä voi hyötyä ominaisuudesta. Sisäänpääsyohjelman käyttäjillä on kuitenkin mahdollisuus käyttää palvelua vain ensimmäisen 14 päivän aikana, kun taas korkeammat paketit tarjoavat tämän ominaisuuden pidemmän ajan.

Palvelun hallitsemiseksi sinun täytyy vain mennä kojelautaan ja siirtyä Varmuuskopiointi-osioon. Siellä voit valita käytettävissä olevista paketeista, jotka sisältävät:

 • Päivittäiset varmuuskopiot.
 • 6 tunnin varmuuskopiot.
 • Tunnituntaiset varmuuskopiot.

Valitsemastasi huolimatta alusta hallitsee palvelua automaattisesti. Lisäksi voit tarkistaa varmuuskopiotiedot päivittäin reaaliajassa ilman lataamista.

Yhden napsautuksen välityspalvelu

Ominaisuus on loistava käyttäjille, jotka haluavat testata verkkosivustojaan ennen käyttöönottoa. Toisin sanoen lavastus antaa sinun testata uusia laajennuksia ja integrointeja ennen niiden lisäämistä liveprojektiin. Palvelu mahdollistaa koodien, widgetien, sovellusten ja lisäosien mukauttamisen ja muokkaamisen niiden sujuvan tilan toiminnan varmistamiseksi.

Lisätyökalut: Sivustovälimuisti, SSL, PHP Engine jne.

Kinsta-ainutlaatuisten ominaisuuksien lisäksi alusta tarjoaa laajan valikoiman lisävaihtoehtoja, joista on paljon hyötyä aina, kun sinun on parannettava tai mukautettava verkkosivustoasi:

 • PHP-moottori – Käyttäjät voivat vapaasti vaihtaa saumattomasti käytettävissä olevien PHP-versioiden välillä. Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai haluat yksinkertaisesti palata edelliseen versioon, käyttöympäristö antaa sinun käynnistää PHP-moottorin uudelleen yhteysvirheiden tai muiden toimintahäiriöiden ratkaisemiseksi.
 • SSL – ilmainen SSL-varmenne on osa jokaista Kinsta-suunnitelmaa. Lisäksi sinun ei tarvitse käsitellä manuaalisia uudelleenohjauksia, koska HTTPS Force -toiminto ohjaa liikenteen automaattisesti SSL-turvattuun verkkosivustoversioon.
 • Analytics – Järjestelmän avulla voit seurata kaikkia tarvittavia tietoja PHP-tarkkailutyökalun käyttöön ottamista yksityiskohtaisista verkkosivustojen tilastoista kaistanleveyteen, näkymien tai tavujen suurimpiin pyyntöihin, GEO- ja IP-tietoihin, välimuistiin ja muuhun.

Ilmaiset ominaisuudet

Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen CDN SSL: n ja joidenkin muiden perusvaihtoehtojen lisäksi. Käyttäjät arvostavat vähintään yhtä ilmaista verkkosivustojen siirtymistä, jolloin voit siirtää nykyisen WP-pohjaisen online-projektisi Kinstaan ​​nollahintaan. Toinen ilmainen ominaisuus sisältää täyden pääsyn premium-DNS-palveluun, jonka avulla käyttäjät voivat hallita omia vyöhyke-tietueitaan. Käyttäjät saavat yhden premium-luokan DNS-paikan jokaisesta asennuksesta. Toisin sanoen asennusten määrä on yhtä suuri kuin saamiesi Premium DNS -kohtien määrä..

3. Suorituskyky

Verkkosivuston latausnopeus: Kinsta väittää olevansa yksi parhaimmista latausnopeuksista muiden WordPress-optimoitujen isännöintipalveluntarjoajien joukossa. Viimeaikaiset testit osoittivat keskimäärin 495 ms, Hinta riippuu paljon verkkosivuston sijainnista.

Kinsta Uptime

Toisin sanoen Bangaloren käyttäjien ei pitäisi odottaa samaa lastausnopeutta kuin esimerkiksi Saksassa. Tässä on nopeustaulukko osittain maailmaa, jotta asiat olisivat hieman selkeämpiä. Voit myös tarkistaa verkkosivustojen latausnopeuden itse. Vain selville missä verkkosivustoa ylläpidetään ja käytä sitten yhtä käytettävissä olevista ilmaisista työkaluista, Pingdom, esimerkiksi.

Pohjois-Amerikka575 ms
sydney2,03 s
Japani1000 ms
Sao Paulo1000 ms
Saksa222 ms
UK175 ms

Kinsta käyttää kehittynyttä laitteistoa, ja sillä on datakeskuksia ja palvelimia asennettu 20 eri paikkaan ympäri maailmaa. Lisäksi foorumi käyttää nopeutta lisääviä instrumentteja tekniikoiden, kuten PHP 7, Ngnix, LXD, ja muiden ohjelmistoratkaisujen avulla verkkosivustojen nopeuden ja yleisen suorituskyvyn parantamiseksi.

Uptime Rate: isännöintipalveluntarjoaja takaa 99,9% käytettävyyden kaikille käyttäjilleen. Jotkut saattavat pitää sitä vain näyttelynä. Joulukuun 2018 tulokset osoittivat kuitenkin ylivoimaisesti 100% käyttöajasta. Hyvien tulosten varmistamiseksi Kinsta käyttää omaa seuranta- ja seurantatyökalujen verkkoa tarkistaakseen käyttöajan joka minuutti.

4. Turvallisuus

Alusta tekee paljon turvallisuuden kannalta. Se käyttää LXC ja LXD lisäksi Google Cloud Platform, mahdollistaa käyttäjätilien ja WordPress-verkkosivustojen pitämisen erillään. Tällainen lähestymistapa johtaa DDoS-hyökkäysten parempaan imeytymiseen sekä muiden riskien ja verkkouhkien estämiseen.

Olemme jo maininneet automaattiset varmuuskopiot, jotka myös parantavat sivuston yleistä turvallisuutta. Lisäturvallisuusvälineet ovat seuraavat:

 • Salattu SSH & SFTP-yhteys – se varmistaa turvallisen ja varman pääsyn verkkosivustoille. Ominaisuus toimitetaan ILMAISEN SSL-salauksen mukana.
 • Integrointirajoitukset – tämä viittaa pääasiassa laajennuksiin, jotka saattavat sisältää mahdollisen haittaohjelmariskin. Kuten me kaikki tiedämme, verkkosivustojen omistajien tulee valita luotettavia laajennuskehittäjiä WordPressiä käytettäessä. Kinsta estää sinua valitsemasta haitallisia ja mahdollisesti vaarallisia sovelluksia.
 • Hyökkäysten ehkäisy – Lisävarmuuteen sisältyy toimenpiteitä DDoS- ja hakkerihyökkäysten vähentämiseksi. Niihin sisältyy estäminen, GeoIP ja muut.
 • Hakkerointiominaisuus – Kinsta tarjoaa hakkeroinnin jälkeiset puhdistustakuut haittakoodien poistamiseksi ja sivustosi palauttamiseksi turvallisella pääsyllä.

Alusta valvoo koko sivustoverkkoaan eikä koskaan valtuuta hankkeita, joita saavat tukemattomat PHP-versiot

5. Asiakastuki

Asiakastuki on yksi Kinsan vahvimmista puolista. Vaikka sillä ei ole puhelinnumeroa, käyttäjät voivat silti ottaa heti yhteyttä Live Chat -ominaisuuden avulla. Samanaikaisesti tässä on integroitu sisäpuhelin widget.

Käyttäjät voivat seurata pikahistoriaansa löytääkseen tarvitsemansa ongelman. Ikkuna pysyy auki, vaikka selaat muita osioita ja työkaluja, mikä on aika kätevää. Tukitiimi on käytettävissä ympäri vuorokauden.

On myös joukko ajankohtaisia ​​artikkeleita saatavilla Kinsta-blogi foorumin valtavan lisäksi tietopohja. Se kattaa eri muodot SSL-sertifikaatin perustamiseen ja WordPress-verkkosivustojen siirtoon vinkkejä verkkosivujen suorituskyvyn ja katastrofien palautumisen parantamiseksi.

5. Hinnoittelupolitiikka

Kinsta toimittaa kaikkiaan 10 pakettia. Enterprise 4 -paketin ulkopuolella olevien suunnitelmien avulla asiakkaat voivat ottaa yhteyttä tukitiimiin luodakseen yksilöllisesti räätälöidyn suunnitelman heidän tarpeensa mukaan. Olemme jakaneet kaikki saatavilla olevat tarjoukset kolmeen pääluokkaan: Basic, Business ja Enterprise. Kaikki suunnitelmat sisältävät ilmaisen SSL- ja CDN-palvelun. Alusta takaa 30 päivän rahat takaisin.

Perussuunnitelmat:

 • Käynnistin – maksaa 30 dollaria kuukaudessa sisältäen yhden WordPress-asennuksen ja 10 Gt tallennustilaa.
 • ammattilainen – maksaa 60 dollaria kuukaudessa sisältäen 2 WordPress-asennuksen ja 20 Gt tallennustilaa

Liiketoimintasuunnitelmat:

 • Liiketoiminta 1 maksaa 100 dollaria kuukaudessa 5 WP-asennuksella ja 30 Gt levytilaa.
 • Liiketoiminta 2 maksaa 200 dollaria kuukaudessa 10 WP-asennuksella ja 40 Gt levytilaa.
 • Liiketoiminta 3 maksaa 300 dollaria kuukaudessa 20 WP-asennuksella ja 50 Gt levytilaa.
 • Liiketoiminta 4 maksaa 400 dollaria kuukaudessa 40 WP-asennuksella ja 60 Gt levytilaa.

Yrityssuunnitelmat:

 • Yritys 1 maksaa 600 dollaria kuukaudessa 60 WP-asennuksella ja 100 Gt levytilaa.
 • Yritys 2 maksaa 900 dollaria kuukaudessa 80 WP-asennuksella ja 150 Gt levytilaa.
 • Yritys 3 maksaa 1200 dollaria kuukaudessa 120 WP -asennuksella ja 200 Gt levytilaa.
 • Yritys 4 maksaa 1500 dollaria kuukaudessa 150 WP-asennuksella ja 250 Gt levytilaa.

Kinsta on erillinen tarjous voittoa tavoittelemattomille järjestöille ja tarjoaa 15% alennuksen jokaisesta kirkkojen, hyväntekeväisyysyhteisöjen jne. aloittamista verkkosivustoista. Alkuperäisen alennuksen lisäksi voittoa tavoittelemattomat organisaatiot voivat myös luottaa 15%: n hinnan alennukseen ennakkomaksupakettien tapauksessa. Jokainen voittoa tavoittelematon jäsen saa 60 päivän ilmaisen kokeilujakson.

Pohjaviiva

Kinsta on hyvä WordPress-hosting, joka sisältää joukon edistyneitä ominaisuuksia ja tekniikoita verkkosivuston suorituskyvyn parantamiseksi. Alusta ei ole kaukana halvasta. Käyttäjät voivat löytää edullisempia vaihtoehtoja. Tämä on kuitenkin luultavasti ainoa haittapuoli. Tuskin löydät samanaikaista käyttöaikaa ja latausnopeutta edistyneen teknisen tuen lisäksi kyberuhkien ehkäisemiseen ja jälkipuhdistukseen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Kinsta saattaa olla hyvää vastinetta rahalle, kun otetaan huomioon yhteistyö Google Cloud -alustan kanssa, intuitiivinen kojetaulu ja yksinkertainen verkkosivustojen viritys, verkkokauppaan optimoidut palvelinratkaisut ja parempi yleinen suorituskyky.

Aloita Kinsta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map