Kirjanmerkkiarvio

Kirjanmerkki – on pilvipohjainen AI-pohjainen verkkosivustojen rakentaja. Se näyttää innovatiiviselta ja modernilta verrattuna tämän tyyppisiin vakiojärjestelmiin ensi silmäyksellä. Kapeasta kilpailusta huolimatta se teki minuun vaikutuksen tasapainoisilla ominaisuuksilla, joita tämä verkkosivustojen rakentaja tarjoaa.


Perusti vuonna 2014 Torontossa David Kosmayer, Kirjanmerkki on saavuttanut nopeasti suosiota ympäri maailmaa, koska sen innovatiivinen lähestymistapa Web-kehitysprosessiin. edistynyt AIDA-avustaja yhdistettynä suosittuun vetämällä ja pudottamalla -tekniikkaan, jota järjestelmä käyttää ainutlaatuisten verkkosivustojen suunnitteluun, auttaa vähentämään verkkosivustojen luomisaikaa sekä muille kuin teknisille ja web-suunnittelun ammattilaisille.

Palvelun on tarkoitus luoda yrityssivustoja, aloitussivut ja verkkokaupat, joissa on reagoiva suunnittelu. Järjestelmän ominaisuuksista ja sovellettavuudesta on vaikea keskustella alusta alkaen. Mitä sillä tarkalleen on tarjota potentiaaliselle yleisölle? Toimiiko palvelu todella automatisoidun verkkosivustojen luomiskokemuksen jauhatusmassoille? Katsotaanpa vastausta tähän kysymykseen yhdessä.

1. Helppokäyttöisyys

Kirjanmerkki tukee Google- ja Facebook-tilien rekisteröintiä. Kun olet kirjautunut tilillesi, voit aloittaa verkkosivustosi kehittämisen käyttämällä edistynyttä AIDA-apulaitetta.

Jokainen verkon luomisprosessin vaihe sisältää hyödyllisiä vinkkejä. Lisäksi voit aina selata järjestelmää löytääksesi UKK-tietoja ja paljon arvokkaita artikkeleita / ohjeita verkkosivustojen luomiseen. Nämä tiedot ovat saatavilla ”Ohje” -osiossa.

Kirjanmerkkieditori

Kojelauta näyttää tyylikkäältä ja yksinkertaiselta. Aloittelijat ymmärtävät helposti useimpien asetusten tarkoituksen nimikkeidensä avulla. Voit tutustua kojelautaan 10–15 minuutissa.

Kirjanmerkki A.I. Suunnitteluavustaja

Verkkosivustojen luominen ‘tekoälyn’ avulla on nykyään yksi huipputrendeistä. Kirjanmerkki kuten Wix ja joillakin muilla verkkosivustojen rakentajilla on oma virtuaaliassistentti. AIDA on saatavana verkkosivuston valmistajan oikeassa alakulmassa tarjoamaan palvelun 10 tärkeintä puolta.

Lisää AIDA-sivuston ulkoasu kirjanmerkkeihin

Tarvitset vain kysyä AIDalta NÄYTÄ minua ja hän tekee sen heti. Valitse vain oma markkinarako (750 yritystä on saatavana), kirjoita yrityksesi nimi ja sitten AIDA etsii yritystäsi verkosta. Useimmissa tapauksissa, joita olen testannut, AI on todella löytänyt sen yrityksen, jonka olin osoittanut. Sen jälkeen AIDA aloittaa verkkosivustosi luomisen ja sinun pitäisi vain istua ja seurata prosessia. AI täyttää verkkosivustosi parhaiten sopivilla lohkoilla (Bookmark kutsuu niitä tarkennuksiksi), asettaa näytesisällön ja mukauttaa suunnitteluvärejä. Voila! Nyt sinun pitäisi vain muuttaa teksti ja kuvat omiksi, ja sivusto on valmis. Erittäin helppoa.

Koko verkkosivuston muokkausprosessi on myös melko yksinkertainen ja intuitiivinen. Ensimmäistä kertaa käyttäjät arvostavat vinkkien saatavuutta ja kehotuksia, joita järjestelmä tuottaa koko web-suunnitteluprosessin ajan. Heti kun napsautat ”Muokkaa verkkosivustoa” -painiketta, sinulle tarjotaan ponnahdusikkunassa saatavana joukko kysymyksiä, jotka auttavat saamaan kaiken irti verkkosivustosi kehitysprosessista..

Siksi sinun on määritettävä avattavan verkkosivustotyyppi, sen tyyli, fontit jne. Lisäksi sinun on lisättävä ja mukautettava verkkosivustojen sivuja ja osia, lisättävä / poistettava moduuleja tai mukautettava niiden sijainteja sivu, vaihda mediaa ja kuvia, määritä SEO-parametrit jne. Heti kun olet tehnyt tämän, olet tervetullut julkaisemaan verkkosivustosi.

Aivan kuten suurin osa laadukkaista verkkosivustojen rakentajista jotka ovat visuaalisten muokkausvaihtoehtojen mukana, kirjanmerkki on intuitiivinen ja helppo ymmärtää. Samanaikaisesti se ei näytä alkeelliselta. Järjestelmässä on kaikki (tai melkein kaikki), mitä tarvitset mukavan verkkosivun luomiseen. Se vetoaa varmasti aloittelijoihin.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Kirjanmerkkien työskentelytila ​​käsittää kaksi osaa, nimittäin kojelaudan ja verkkosivustoeditorin. Se on fiksusti järjestetty, mikä edistää käytön mukavuutta.

Hallintapaneeli tarjoaa pääsyn kaikkiin verkkosivustoihisi, niiden tilastoihin, mahdollisuuden ottaa yhteyttä tekniseen tukeen ja asiantuntijoihin, järjestelmäuutisia, oppaita ja ilmoituksia. Voit luoda rajoittamattoman määrän ilmaisia ​​verkkosivustoja ja vaihtaa niiden välillä milloin tahansa.

Kirjanmerkkien hallintapaneeli

Editoriin sisältyy sivupalkki asetusluokkien kanssa ja työalue verkkosivujen sivuilla (WYSIWYG-editori). Asetusluettelo vaihtelee valitun mallin tyypin (yhden tai monisivun) suhteen sen mukaan, onko ”Sivut” -piste käytettävissä ja mahdollisuus työskennellä ”Focus” -vaihtoehtojen kanssa. Sivut eroavat yhden sivun verkkosivustoissa, koska ne yhdistetään keskittymään. Valikkolinkkejä (sivuja) kutsutaan nyt osioiksi. Voit lisätä osion, muokata osion nimeä ja sijoittaa kaikki tarkennuksen sisäpuolelle, kun käytät yhden sivun mallia. Katsotaanpa siis verkkosivustoeditorin valikko:

 1. esikatselu tarjoaa mahdollisuuden tutustua verkkosivuston nykyiseen versioon eri näytön tarkkuuksilla (työpöytä, tabletti, älypuhelin);
 2. Design sisältää verkkosivuston suunnitteluasetukset, jotka kuvataan yksityiskohtaisesti tämän katsauksen seuraavassa osassa;
 3. fokus tarjoaa joukon valmiita lohkoja, jotka voidaan lisätä verkkosivustollesi. Voit mukauttaa lohkoja itse käyttämällä moduuleja;
 4. Kirjanmerkkitarkennus

 5. moduulit ovat widgetien analogit samanlaisissa järjestelmissä. Ne jakautuvat kahteen tyyppiin, nimittäin vakio- ja verkkokauppaan. Viimeksi mainittuihin sisältyy mahdollisuus lisätä verkkokauppojen esittelyikkunoita, ostoskärryjä, hakuvaihtoehtoja ja tuoteryhmiä. Vakioyksikköjoukko on tyypillinen kaikille tämän tyyppisille järjestelmille. Ne sisältävät tekstiä, otsikoita, kuvia, gallerioita, diaesityksiä, videoita / audioita, linkkejä, painikkeita, karttoja, lainauksia, jakajia, HTML-koodin lisäyksiä, sosiaalisen verkoston painikkeita, palautetta ja yhteystietoja sekä tiedostoja ladattavaksi;
 6. Kirjanmerkkimoduulit

 7. Minun ajoni on tiedosto, joka on ladattu tietokoneelta tai seuraamalla linkkejä. Kaiken kaikkiaan täällä on varastossa noin 1,5 miljoonaa ilmaista kuvaa sekä ilmaisia ​​videoita;
 8. Lisää kirjanmerkki My Drive

 9. asetukset on vaihtoehto-osa, joka sisältää seuraavat kohdat:
  • Yleistä – verkkosivuston osoitteen, sähköpostin, favicon ja käytettävissä olevan tallennustilan määrän tietojen valinta;
  • Blogi – lisää, muokkaa ja hallinnoi nopeasti blogipostisi nopeasti;
  • Verkkokauppa – valuutta-, maksu- ja toimituskauppojen vaihtoehdot;
  • Analytics – pääsy verkkosivustojen liikennettä koskeviin yksityiskohtaisiin tilastoihin, mukaan lukien lähteet, erillisten sivujen suosio, tiedot verkkosivustolla vietetystä ajasta jne .;
  • SEO – verkkosivuston nimikentän, sisällönkuvauskenttien (otsikko, kuvaus ja avainsanat) täyttäminen, koodin lisääminen otsikkoon ja alatunnisteeseen, verkkosivustokartan lisääminen ja sivujen avaaminen / sulkeminen hakukoneiden indeksointia varten;
  • Domain – käytettävissä olevan verkkotunnuksen asettaminen tai sen ostaminen järjestelmästä;
  • Sosiaalinen media – linkkien lisääminen sosiaalisen verkoston tiliisi;
  • E-mail – sähköpostin yhdistäminen verkkosivustoon;
  • Tapahtumat – tapahtumien lisääminen verkkosivuston kävijöille. Anna tapahtuman nimi, kuvaus, sijainti ja aika, jotta kaikki käyttäjät voivat kirjautua tapahtumaan.
 10. auta – osio, joka antaa pääsyn tekniseen tukeen ja oppaisiin.

Sivut-valikon monisivuisille verkkosivustoille voit lisätä uusia sivuja ja määrittää niiden URL-osoitteen, SEO-tiedot (otsikko, kuvaus, avainsanat), alatunnisteen ja otsikkokoodin. Voit myös suojata pääsyn niihin salasanalla.

Olemme kuvailleet kirjanmerkkeissä käytettävissä olevan kaikki muokkausvaihtoehdot. Se on melko yksinkertaista. Voit helposti tottua siihen, vaikka viat ovat myös ilmeisiä.

Pidin verkkosivuston edistyneestä tilastotietojen keruujärjestelmästä. Jos haluat saada yksityiskohtaisia ​​tietoja verkkosivustosi suorituskyvystä ja analysoida siihen vaikuttavia tekijöitä, siirry järjestelmän kojelautaan. Tässä on paikka, jossa näet kaikki verkkosivustosi tiedot, mukaan lukien sivun katselukertojen ja yksittäisten kävijöiden lukumäärä, liikenteen määrä, vierailijoiden lähtömaat, käyttämät selaimet, kielet jne. Voit valita haluamasi ajanjakson , olkoon sitten viikko, kuukausi, vuosi jne.

Bookmark Analytics

Bookmark tarjoaa kiinnostavia verkko-oppimiskursseja kaikille, jotka haluavat saada ylimääräisiä tietoja ja taitoja, joita tarvitaan menestyvälle liiketoiminnan edistämiselle. Siellä on pääsy kymmenille niche-kursseille, jotka kaikki ovat ilmaisia. Kurssit ovat alan asiantuntijoiden kehittämiä, ja ne ovat todella informatiivisia.

Palvelu erottuu joukosta alkuperäisen lähestymistavan avulla normaalin toiminnallisuuden toteutukseen. Se on yksinkertainen ja vielä parempi kapeista kilpailijoista, jotka tulevat samanlaisin kustannuksin.

verkkokaupan moottori

Verkkosivun rakentajalla on kunnollinen verkkokaupan moottori, jonka avulla voit myydä verkossa, myymälässä tai sosiaalisessa mediassa. Kirjanmerkki mahdollistaa suuren verkkokaupan luomisen, jolloin on mahdollista lisätä rajaton määrä tuotteita. Palvelun avulla saat täyden hallinnan sekä verkkokaupassasi että tuotteissa, joita aiot tarjota myytäväksi.

Lisää kirjanmerkki verkkokauppaan

Tässä on paikka, jossa voit mukauttaa verkkosivustosi, antaa kuponkikoodeja, valita 40 maksutavan ja reaaliaikaisen lähetysintegraation välillä. Bookmark eCommerce tukee tällä hetkellä 50 kieltä, kun taas kaikki suorittamasi maksut ja luottokorttitapahtumat ovat suojattu luotettavasti HTTPS-protokollalla..

bloggaaminen

Kirjanmerkin avulla voit käynnistää ja hallita omaa blogiasi. Tämä on varma tapa saada käyttäjän huomio, lisätä valtuuttasi, antaa tietoja yrityksestäsi ja erikoistuneelle markkinaraollesi. Sinun on päivitettävä blogi milloin tahansa vuorokauden ajan, jotta lukijat kiinnostuisivat julkaisemastasi..

Hakukoneoptimointi

Kirjanmerkillä luodut verkkosivustot ovat SEO-ystävällisiä heti alusta alkaen. Järjestelmä mahdollistaa tärkeimpien SEO-kenttien täyttämisen kojelaudan valikon Asetukset-osiossa. Tämä varmistaa jatkuvan liikenteen luomisen ja projektisi korkeamman sijoituksen hakukoneissa.

Lisää SEO kirjanmerkkeihin

Kun saavutat SEO-parametriluokan, pystyt säätämään sivuston nimirakennetta osoittamaanksesi tapaa, jolla verkkosivustosi nimet näkyvät sekä hakukoneiden tulosluettelossa että selaimen välilehdissä. Voit myös valita verkkosivustosi nimen ja lisätä sivuston kuvauksen, joka näkyy hakukoneiden tuloksissa ilmoittaaksesi käyttäjille verkkosivusi tai projektisi päätarkoitus yleensä.

Lisäksi Kirjanmerkki antaa sinun täyttää meta-avainsanat, lisätä alatunniste- ja otsikkokoodit voidaksesi seurata verkkosivustojen analytiikkaa. Lisäksi sysem luo ja päivittää säännöllisesti sivustokarttasi postituksen jälkeen automaattisesti. On jopa ominaisuus, jonka avulla voit lähettää valitsemasi mukautetun sivustokartan.

Samoin Bookmark luo ja päivittää verkkosivustosi robots.txt-tiedoston, jotta hakukoneet pystyvät indeksoimaan sivustosi indeksoinnin julkaisun jälkeen. Jos projekti on vielä rakenteilla tai huollettavana, voit ottaa ominaisuuden käyttöön, jotta se voidaan piilottaa hakukoneilta.

verkkotunnuksen

Kirjanmerkki antaa tehdä vaikutelman kohdeyleisöllesi valitsemalla projektillesi räätälöity verkkotunnus, jonka pitäisi antaa projektille ammattimainen ilme. Rekisteröi vain uusi nimi verkkosivustollesi tai päivitä yhteen maksettuihin tilauksiin voidaksesi käyttää omaa verkkotunnustasi. Kun päivität vuosittaiseen kirjanmerkkisuunnitelmaan, saat ilmainen bonus mukautettu verkkotunnus voit käyttää vuoden ajan. Järjestelmän aliverkkotunnusta on myös mahdollista käyttää ilmaiseksi, ja tässä tapauksessa julkaista verkkosivustosi ilmaiseksi.

Kirjanmerkkialue

Verkkotunnuksen asetusten säätämiseksi sinun on ensin päästävä hallintapaneelin osioon hallintapaneelin valikossa. Jos käytät jo mukautettua verkkotunnusta, järjestelmä luo automaattisesti aliverkkotunnuksen sille. Samoin voit muuttaa sen itse. Muista kuitenkin, että jos päätät muuttaa verkkosivustosi verkkotunnusta, joudut julkaisemaan verkkosivuston aktivoidaksesi sen. Muuten, järjestelmän avulla voit löytää verkkotunnuksen, joka sopii parhaiten projekti-erikoistumiseesi. Avaa vain hakukenttä ja laita haluamasi sivuston nimi tarkistaaksesi sen saatavuus. Se on melko kätevää, nopeaa ja aikaa säästävää.

Tapahtumat

Verkkosivustosi erikoistumisesta riippuen saatat olla aikomus lisätä tiettyjä tapahtumia projektien edistämisen ja liikenteen sujuvuuden lisäämiseksi. Tätä tarkoitusta varten Kirjanmerkki antaa lisätä minkä tahansa määrän tapahtumia vastaavaan Tapahtumat-osioon, joka on käytettävissä verkkosivuston kojetaulun valikossa..

Lisää kirjanmerkkeihin tapahtumat

Aktivoi vain Lisää tapahtuma -painike ja aloita sen luominen. Sinun on lisättävä tapahtuman nimi, kuvaus, sijainti (Google Maps -widget on tässä hyödyllinen), tapahtuman päivämäärä ja kesto sekä sopivin kuva. Tallenna asetukset heti sen jälkeen, kun haluat lisätä tapahtuman verkkosivustollesi. Se siitä!

Advanced Email

Kirjanmerkki-toiminnolla voit ostaa tai muuttaa verkkosivustosi sähköpostin lisäominaisuuden avulla. Verkkosivun rakentaja sallii sähköpostin yhdistämisen verkkosivustosi verkkotunnukseen antamaan siitä ammattimaisen ilmeen. Bookmark Pro -sähköposti vastaa sivustosi / yrityksen verkkotunnusta. Siten käyttäjien on helpompi muistaa ja liittää se tuotemerkkiisi. Lisäksi voit valita valitsemasi sähköpostiympäristön – jopa sen, jota olet aiemmin käyttänyt. Voit synkronoida tai välittää jo omistamasi ilmaiset sähköpostitilit palvelulle luomallesi tilille. Postilaatikon käyttökustannukset ovat 2 dollaria kuukaudessa.

Lisää kirjanmerkki sähköpostiin

Bookmark Pro -sähköpostista sinun pitäisi myös tietää, että se synkronoituu helposti kaikkien käyttämäsi mobiililaitteiden kanssa, olipa kyseessä sitten älypuhelin, tabletti tai kannettava tietokone. Järjestelmä varmistaa viruksien ja roskapostin suojauksen kaikelle lähtevälle ja saapuvalle sähköpostille. Kirjanmerkki antaa 5 Gt tilaa ja mahdollisuuden lähettää suuria liitteitä. Niiden koko voi olla jopa 35 Mt, mikä on melko vaikuttava ja hyödyllinen useimmille yritysomistajille.

Olet tyytyväinen myös vuorovaikutteiseen, houkuttelevaan ja yksinkertaiseen käyttöliittymään sähköpostin hallintaan, koska siihen on melko helppo tottua. Ominaisuudessa on monikielinen Webmail-tuki ja se on täysin lokalisoitu sopimaan eri paikkoihin ympäri maailmaa. Se varmistaa myös kaiken vastaanottamasi ja lähettämäsi postin täydellisen turvallisuuden seuraavien kolmen tärkeän kriteerin – skaalautuvuuden, luotettavuuden ja huippuluokan suorituskyvyn – mukaisesti. Tällä ei voi olla positiivista vaikutusta verkkosivustosi maineeseen ja mainontaan.

Videotausta-integraatio

Kirjanmerkki antaa sinun integroida videotausta verkkosivustollesi, jotta voit tehdä vierailijoille vaikutuksen ensimmäisestä silmäyksestä. Voit valita ja ladata ainutlaatuisen videotaustan kertoaksesi tuotemerkkisi tarinasta. Jos sinulla ei ole sellaista, valitse vapaasti satojen videoiden joukosta, joita verkkosivuston rakentajalla on varastossa. Kaikki videot toimitetaan ilmaiseksi.

Sosiaalisen median integraatiot

Verkkosivun rakennustyökalun avulla on helppo yhdistää verkkosivustosi valittuihin tarvittaviin sosiaalisen median kanaviin. Järjestelmä tarjoaa ”Sosiaalinen” -moduulin, jonka avulla voit lisätä nopeasti sosiaalisen median painikkeita, jotka linkittävät sosiaalisen median tileihin. Kaiken kaikkiaan on mahdollista integroida noin 22 kanavaa. Lisäksi voit ottaa tarvittaessa käyttöön Facebook-kommentit ja arvostelut.

Bookmark Agency -ohjelma

Innovatiivinen Bookmark Agency -ohjelma auttaa sinua saamaan oman verkkosivustosuunnittelutoimistosi verkkosivuston kasvattaaksesi yritystäsi. Hyödyntämällä tehokasta AIDA-avustajaa, sinulla on erinomainen tilaisuus aloittaa projekti minimiin aikaa ja vaivaa investoimalla. AIDA tekee automaattisesti työn puolestasi ja auttaa sinua myös luomaan verkkosivustoja asiakkaillesi. Se on loistava idea, joka ansaitsee käyttäjien huomion, jotka ovat koskaan haaveilleet verkkosivustotoimiston perustamisesta, mutta eivät tienneet mistä aloittaa.

Miksi valita Bookmark Agency? Syyt ovat monipuoliset. Aluksi pystyt hankkimaan monipuolisen, reagoivan ja mobiiliystävällisen agentuurisivuston vain muutamassa minuutissa valitsemalla 750 monipuolisesta yritystyypistä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus esitellä useita verkkosivustoja yhdessä paikassa, jotta asiakkaasi voivat valita sopivimmat variantit. Verkkosivun rakentaja käsittelee myös kaikki projektihallinta- ja laskutusaiheesi, mutta tämä ei tarkoita, että et pysty hallitsemaan maksukysymyksiä itse.

Kirjanmerkkivirasto

Kokeile Bookmark Agency Now

Sinun ei tarvitse olla taitava suunnittelija aloittaaksesi ja hallinnoidaksesi Web-suunnittelutoimistoa Bookmarkilla. Aivan kuten järjestelmä sallii muiden projektityyppien luomisen ilman koodausta, sen avulla voit perustaa verkkosuunnittelutoimiston kätevällä vedä ja pudota -editorilla. Samanaikaisesti käyttäjät, joilla on kunnollinen ohjelmointitieto, voivat käyttää sitä integroidakseen mukautettuja koodeja verkkosivustoilleen. Tämä on loistava tapa erottaa projektisi yleisöstä.

Palvelulla on paljon tarjottavaa, mukaan lukien kokoelma kuvia ja videoita, jotka ovat saatavilla ”My Drive” -sivustolla ilmaiseksi. SSL-tietoturvasertifikaatin ansiosta verkkosivustosi on suojattu kaikenlaisilta uhkilta, verkkopetoksilta ja huijauksilta. Jos sinulla on ongelmia, joista et ole varma tai haluat saada ammatillista neuvoja suunnittelutoimiston verkkosivustolle, luotettava asiakastukitiimi on käytettävissäsi milloin tahansa vuorokauden aikana.

Muista eduista, joita voit käyttää Bookmark Design Agency -ohjelmasta, on järkevää mainita rajoittamaton määrä asiakkaita, ansaitsevat potentiaalit ja lisenssit, rajoittamaton levytila ​​ja kaistanleveys, mahdollisuus yhdistää oma verkkotunnuksesi, ei kirjanmerkkimerkintää verkkosivustollasi , edistynyt analytiikka, videotausta-integrointivaihtoehto, 14 päivän rahat takaisin -takuu syistä riippumatta jne.

Kaiken kaikkiaan Bookmark Agency -ohjelman tavoitteena on hyödyntää AI-voimaa käyttäjien sitoutumisen ja muuntokurssien maksimoimiseksi. Tästä eteenpäin sinusta voi tulla kirjanmerkki-agentti vain 99,95 dollarilla / vuosi, ja saat säännöllisesti omia tulojasi riippuen ohjelman ehdoista ja laskutusvaihtoehdosta.. Se on todella hieno tarjous!

3. Suunnittelu

Kirjanmerkillä ei ole vakiopohjakokoelmaa. Sen sijaan AIDA tarjoaa laajan valikoiman verkkosivustoja. Kaikki integroidut teemat ovat monipuolisia: et löydä kahta rakenteeltaan samanlaista verkkosivustoa. Ne ovat myös reagoivia, mikä on välttämätön ominaisuus nykyaikaisille verkkosivustoille.

Kirjanmerkki AIDA Design Select

AIDA mahdollistaa yrityksesi tyypin valitsemisen verkkosivuston luomiseksi tarpeidesi perusteella. Jos et jostain syystä pidä projektista, pyydä AIDA: ta luomaan sinulle uusi projekti. Voit toistaa toiminnon uudestaan ​​ja uudestaan, kunnes olet täysin tyytyväinen tulokseen. Työskentely AIDA: n kanssa on yksinkertaista, nopeaa ja kiinnostavaa. Assistentti antaa mahdollisuuden luoda henkilökohtainen mobiililaitteille suunnattu verkkosivusto noin kahdessa minuutissa auttamaan sinua luomaan luotettavan verkkosivustosi. Voit luoda niin monta alisivua kuin tarvitset projektillesi – järjestelmä ei aseta tässä rajoituksia tai rajoituksia. Tämän lisäksi voit upottaa oman HTML-koodisi, jos sinulla on tarvittavat tiedot ja taidot.

Kirjanmerkkien suunnittelun mukautusasetukset ovat myös monipuolisia. Vaikka AIDA huolehtii koko web-kehitysprosessista ja varmistaa vaikuttavan tuloksen, voit myös muokata verkkosivustosi suunnittelua vastaavassa editori-osiossa. Tässä on paikka, jossa voit muokata verkkosivustosi tyyliä ja taustaa sekä säätää yleisiä asetuksia. Tämä on erittäin kätevä käyttäjille, jotka haluavat antaa projektilleen henkilökohtaisen ilmeen.

4. Asiakastuki

Bookmark aikoo tarjota käyttäjilleen maksimaalisen tuen, jotta he voivat edelleen tarjota korkealaatuisia verkkosivustoja asiakkailleen. Voit ottaa yhteyttä Bookmark-asiakastukitiimiin milloin tahansa vuorokauden aikana joko täyttämällä kirjallisen lomakkeen tai palvelun kaikilla sivuilla olevien live-chat-ikkunoiden kautta. On myös mahdollista ottaa yhteyttä kehittäjiin palautteen kautta Ohje-valikossa.

Jos jäljellä on vielä kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä järjestelmän kehittäjiin Kysy asiantuntijalta -osiossa. Näin pääset verkkosivujen rakentajan voimakkaaseen sosiaaliseen yhteisöön, jossa voit kysyä kaikkia järjestelmiin liittyviä kysymyksiä ja saada vastauksia niihin. Alusta mahdollistaa myös katsomisen paljon ohjevideoita järjestelmän ymmärtämiseksi selvästi.

Kirjanmerkki antaa myös mahdollisuuden kokeilla ilmaista verkkokoulutusta. Sen avulla voit oppia strategioita ja temppuja työskennellä järjestelmän kanssa. Voit käyttää näitä taitoja edelleen avaamalla online-liiketoiminnan verkkosivustoa. Järjestelmä mahdollistaa live-esittelyohjelman katselun suoraan verkkosivustolla. Jos kuitenkin aiot päästä tutustumaan kaikkiin opetusohjelmiin ja verkkokursseihin, palvelu tarjoaa sinulle päivityksen yhdeksi maksettuksi tilaukseksi – joko yritys- tai ammattilaisiksi. Molemmat myöntävät tämän mahdollisuuden.

5. Hinnoittelupolitiikka

Voit käyttää Kirjanmerkkiä ilmaiseksi vakiorajoituksilla. Järjestelmä ei salli oman verkkotunnuksen yhdistämistä, yli 10 sivun luomista, myymälän lisäämistä ja mainoksen poistamista. Tällainen suunnitelma voidaan valita tutkimaan ja testaamaan vain palvelua.

Kaikille niille, jotka tarvitsevat monipuolisen yrityssivuston, järjestelmä tarjoaa maksulliset suunnitelmat. Itse asiassa on vain kaksi suunnitelmaa, joista voit valita:

 • Ammattilainen (11,99 dollaria kuukaudessa), joka tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen vuodessa, rajoittamattoman tallennustilan, sivut ja kaistanleveyden, mainonnan poistamisen, edistyneen hakukoneoptimoinnin, premium-tuen, salasanasuojauksen, sähköpostin yhdistämisen verkkosivustolle, muokattavissa olevat alatunnisteet;
 • Liiketoiminta (24,99 dollaria kuukaudessa), joka sisältää yllä mainitut ominaisuudet sekä mahdollisuuden luoda verkkokauppa yli 1000 tuotekortilla, online-PayPal-maksujen hyväksyminen, SSL-yhteys, mahdollisuus myydä Ebay-, Android- ja iOS-kauppojen hallintasovelluksella.

Kirjanmerkkien hinnoittelu

Kirjanmerkin hinta on kohtuullinen ja se noudattaa täysin tarjottujen ominaisuuksien laatua ja valikoimaa. Se on hieno valinta luoda ammattimaisesti näyttäviä ja toimivia verkkosivustoja. Aivan kuten suurimmassa osassa verkkosivustojen rakentajia, ilmaisella suunnitelmalla ei ole toimivuutta rajoitusten takia, jotka eivät ole yhteensopivia mukavan verkkosivuston käynnistämisen kanssa.

Kirjanmerkin käytön kustannustehokkuus riippuu omista mieltymyksistäsi ja sovellettavuudestasi. On paljon kapeita kilpailijoita, jotka veloittavat samat hinnat palveluistaan. Tuote erottuu joukosta johtuen WYSIWYG-järjestelmien epätavallisista vakioominaisuuksista, edistyneestä AIDA-avustajasta ja käyttöliittymän ainutlaatuisuudesta. Yleensä tämä on kunnollinen järjestelmä kohtuulliseen hintaan. Sinun on tehtävä valinta.

6. Hyödyt ja haitat

Huolimatta houkuttelevasta käyttöliittymästä, Bookmarkilla on useita haittoja. On järkevää selvittää, mitkä ansaitsevat ja haittaavat tarkalleen verkkosivuston rakentajalla, ennen kuin ymmärtää, mitä voit odottaa siitä pitkällä tähtäimellä. Katsotaanpa alla olevaa luetteloa eduista ja haitoista.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Edistynyt AIDA-avustaja, joka luo useita verkkosivustoyhdistelmiä jokaiselle yritykselle;
&# X2714; Verkkosivuston avaamiseen ei tarvita koodaustaitoja ja tietoja;
&# X2714; Laadukasta opetusmateriaalia järjestelmän kanssa työskentelystä;
&# X2714; Hienot integroidut tilastotietojen keruutyökalut;
&# X2714; Bookmark Design Agency -ohjelma.
✘ Henkilökohtaisten lohkojen luomisprosessi yksisivuisille verkkosivuille;
✘ Pienet allekirjoitusfontit visuaalisessa editorissa.

johtopäätös

Kirjanmerkki on houkutteleva monipuolinen verkkosivustojen rakentaja. Se ei tarjoa verkkosivumalleja, mutta se voi ylpeillä tehokkaalla AIDA-avustajalla. Sen avulla on mahdollista käynnistää reagoivia verkkosivustoja useille yrityksille käyttämällä annettuja tietoja. Verkkosivuston käynnistäminen ei vie kauempaa kuin muutama minuutti, kun taas tulos on aina vaikuttava.

Mielenkiintoinen käyttöliittymä, luova verkkosivujen suunnitteluprosessi ja ainutlaatuinen tilastotietojen keräysjärjestelmä – on selvää, että kehittäjät yrittivät saada järjestelmän erottumaan joukosta. Onko he onnistuneet tässä? Joo. Kirjanmerkkitoiminnot ovat keskimääräistä korkeammat, mikä tekee siitä hyvän valinnan aloittelijoille ja web-suunnittelun asiantuntijoille.

Kirjanmerkki toimii parhaiten erityyppisten yrityssivustojen luomisessa. Sen kanssa rakennetut verkkokaupat ovat visuaalisesti houkuttelevia ja tarjoavat laajan valikoiman verkkokaupan ominaisuuksia. Onko kirjanmerkki arvoinen hintaan? Se on. Jos se vastaa Web-suunnittelustarpeitasi, osta vain suunnitelma ja aloita työskentely. Et tule katumaan tulosta.

Kokeile kirjanmerkki nyt

 Se on ilmainen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map