Kupla arvostelu

Kupla arvostelu


Kupla – on tehokas pilvipohjainen web-rakennuskehys. Se on suunniteltu auttamaan aloittavia ja yritysomistajia luomaan tehokkaita sovelluksia, joita voidaan käyttää palveluiden tai tuotteiden mainostamiseen sekä käyttöön yrityksen IT-infrastruktuurissa. Tärkein Bubble-etu on kyky luoda täysin toimivia sovelluksia ei aikaisempaa ohjelmointia tai koodausta. Aloittelijat ja muut kuin teknikot arvostavat helppokäyttöisyyttä joukon ominaisuuksien lisäksi, jotta varmistetaan vaivaton rakennusprosessi.

Ohjelmisto on alun perin kehitetty tukevien sovellusten kehittämiseen eri tarkoituksiin. Voit joko haluta asiakaslähtöistä tekniikkaa tai haluat parantaa yrityksen tuottavuutta ja kehittää räätälöityä sovellusta sisäiseen käyttöön. Bubble-kehys on varmasti hyödyllinen. Vaikka HTML- tai CSS-ohjelmointia ei tarvita, pystyt luomaan ohjelmistotuotteita, joissa on hieno käyttöliittymäsuunnittelu, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja innovatiivinen lähestymistapa. Katsotaanpa, mitä tällä tehokkaalla kehyksellä on konepellin alla.

1. Helppokäyttöisyys

Alusta esittelee täydellisen sekoituksen vedä ja pudota -toiminto sekoitettuna työnkulkupohjaiseen ohjelmointimenetelmään.

Toisin sanoen saat täyden hallinnan sovelluksen työnkulusta ja hierarkiasta ilman koodaustaitoja.

Bubblessa on melko yksinkertainen toimittaja, joka sisältää kaikki tarvittavat välineet huipputeknisen web- tai mobiilisovelluksen rakentamiseksi. Keskeistä tässä on, että käyttäjä määrittelee tulevan sovelluslogiikan. Katsotaanpa kuinka se toimii.

Päästä alkuun

Itse alustaa on ilmainen käyttää. Joten sinun ei tarvitse etsiä ilmaista kokeilumahdollisuutta järjestelmän toiminnan testaamiseksi. Päästäksesi Bubble-instrumentteihin ilmoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi tarvitsematta antaa laskutustietojasi. Käyttäjät voivat kirjautua sisään myös GitHub- tai Google-tilillä. Ohjelmisto vie sinut automaattisesti henkilökohtaiseen kojelautaan, jossa voit valita seuraavan vaiheen joko uuden sovelluksen tai mallin luomiseksi tulevalle projektille.

Kuplan rekisteröinti

Käyttäjät voivat käyttää täältä myös interaktiivisia kuplaoppitunteja. Ne kuvaavat kaikkia rakennusprosessin vaiheita täällä kojelaudassa ilman tarvetta vaihtaa useiden näyttöjen välillä. Voit myös syöttää tilisi päivittääksesi tai muuttaaksesi henkilötietojasi tarvittaessa. Aloita uuden projektin tekeminen napsauttamalla ”Uusi sovellus” -painiketta ja siirtymällä intuitiiviseen Bubble-ohjauspaneeliin.

UI Builder

Tervetuloa käyttöliittymän rakennuksen ja suunnittelun kojelautaan. Aloittelijat saattavat olla hieman hätääntyneitä alusta alkaen, koska vasemmalla sivupalkissa on paljon työkaluja. Välilehdessä tottuminen ja eri osien toteuttamisen aloittaminen ja esto tulevaa sovellusta varten vie kuitenkin muutaman minuutin.

Kuplasovellus

Kehys käyttää vetämistä ja pudottamista. Oman rakenteen ja elementtien hierarkian järjestäminen on helppoa. Toisin sanoen, voit tuntea itsesi verkkoarkkitehdiksi ja laittaa tiettyjä elementtejä tarvittaessa. Käyttäjät voivat vapaasti valita valmiiden mallien tai aloittaa sovelluksen rakentamisen tyhjästä kankaasta. Lisäksi voit vapaasti luoda mallin ja liittää sen sitten sovellukseen.

Elementtejä voidaan muokata tarpeen mukaan. Napsauta vain sitä ja käytä uutta välilehteä muuttaaksesi lohkojen kokoa, muuttaa tekstiä, valita taustatyyliä, muuttaa värejä, valita koko lohkon sisältötyyppi, määritellä uusia ehtoja jne. Kun olet valmis käyttämään sovelluksen asettelua, saatat Käytä tarkistustilaa tarkistaaksesi miltä se näyttää todellisissa olosuhteissa selaimessasi.

Kuplaeditori

Kupla antaa täyden hallinnan rakennusprosessista. Käyttäjät voivat keksiä sovellustensa tai verkkosivustojensa logiikan uudelleen. Jos haluat luoda toimintojen kronologian, voit lisätä uuden lohkon ja määritellä sille erityisen toiminnan määrittelemällä uuden ehdon. Kehys tarjoaa myös pääsyn tietokantaan, josta voit kerätä tarvittavia tietoja yhteyshenkilön kautta tai kirjautua lomakkeeseen ja pitää sen automaattisesti tallennettuna asiaankuuluvaan tietokantaan.

Ohjelmisto on räätälöinnin kannalta erittäin joustava. Se tarjoaa yli 800 erilaista laajennusta. Käyttäjät voivat integroida maksutavat, videoiden ja musiikin suoratoistopalvelut, erilaiset markkinointivälineet, asiakastukityökalut ja paljon muuta.

Käynnissä

Bubble on pilvipohjainen ratkaisu, jonka avulla ei vain luoda tehokkaita sovelluksia, vaan myös isännöidä projektejasi. Sinun ei tarvitse etsiä erillistä palveluntarjoajaa. Järjestelmä tuo kaikki varat yhteen pakettiin. Joillakin käyttäjillä on mahdollisuus valita erilaisista suunnitelmista liiketoimintavaatimuksistaan ​​riippuen tai päivittää yksinkertaisesti kekseliämpään suunnitelmaan milloin tahansa.

Keskustelemme hinnoista hieman myöhemmin suunnitelmat & hinnoittelu kohta. Tarvitaan tarkkaan, on se, että kehys on täysin toimiva pilvialusta, jolla on omat resurssit ja skaalautuva infrastruktuuri, jotta voidaan ottaa käyttöön, tukea ja ylläpitää sivustoitasi tai sovelluksiasi, joihin sisältyy sovellusliittymän kautta kytkettyjä taustaohjelmia ja integroituja palveluita..

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Runko tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia laatikosta. Niiden avulla startup-yritykset ja yritykset voivat luoda kokonaisratkaisuja ilman ammattimaisten kehittäjien palkkaaminen. Sen lisäksi, että Bubble on all-in-one-ratkaisu, jossa on isännöintipalvelut projektin käyttöönottoa varten, se tarjoaa työkaluja sovelluksen räätälöimiseksi, mikä tekee siitä entistä käyttäjäystävällisemmän.

Laajennukset ja lisäosat

Käyttäjät voivat valita yli 870 eri pluginista, jotka ovat saatavana paikallisilla markkinoilla. Ne sisältävät analytiikkapalvelut, kuten Google Analytics tai Segmentti, maksuyhdyskäytävät, kuten PayPal ja Stripe, erilaiset maksumerkinnän mallit tai työkalut kolmansien osapuolien tapahtumien käsittelemiseen.

Kuplalaajennukset

Saat mahdollisuuden yhdistää projekti jo olemassa olevaan sovellusliittymään tai julkaista omia vuokrauskumppaneitasi ja asiakkaitasi yhteydenpitoasi sinuun vaivattomasti. Bubble plugin -markkinapaikka ei ole vain paikka, josta voi löytää lisäosia itsellesi. Täällä käyttäjät voivat myös jakaa tai myydä joitain omia JavaScriptille rakennettuja laajennuksia.

yhteistyö

Kuplayhteistyö

On olemassa useita tapoja antaa muiden osallistua projektiisi. Yhteistyöominaisuuden avulla on mahdollista lisätä jopa 40 kollegaa. Järjestelmänvalvoja pystyy asettamaan tietyt roolit suoraan hallintapaneelista. Lisäksi Bubble on helppo vuorovaikutuksessa kohdeyleisön kanssa keskustelujen, uutissyötteiden jne. Avulla. Luo rekisteröintilomake, jotta käyttäjät voivat kirjautua sisään sosiaalisten tilien kautta.

Muokattava työnkulun logiikka

Kuten aiemmin totesimme, Bubble on huippuluokan kehys, joka toimittaa koodausvoiman loppukäyttäjälle. Sinun on luotava sovelluksen logiikka määrittelemällä ehdolliset ehdot. Toisin sanoen, käyttäjä itse kertoo järjestelmälle, mitä tapahtuu seuraavaksi, jos vierailija suorittaa tietyn toimenpiteen.

SEO ja turvallisuus

Voit asettaa tavan, jolla hakukoneet ja sosiaaliset verkostot näkevät tulevaa projektiasi. Kaikkien SEO-asetusten sisällönkuvauskenttien, muokattavien URL-osoitteiden jne. Hallintaan kuuluu yksinkertainen välilehti. Täällä voit myös luoda sivukartan.

Kupla seo

Suojausvälineiden suhteen kaikissa Bubblella rakennetuissa verkkosivustoissa ja sovelluksissa on SSL-salaus. Lisäksi voit luoda yksilöllisen salasanan piilottaaksesi sovelluksen, kunnes se on valmis julkaisemaan. Järjestelmänvalvoja voi asettaa erityiset säännöt, jotka määrittelevät tapaa, jolla tiedot näytetään käyttäjille. Kaikki Bubble-tilit pidetään turvassa kaksifaktorisen todennuksen ansiosta.

All-in-One-kehys

Bubble -sovelluksella saat täysin isännöidyn verkkosivuston ja sovellusten rakennusalustan, jossa on käyttövalmis infrastruktuuri. Järjestelmä huolehtii palvelinratkaisujen ylläpidosta, turvallisuudesta ja hallinnasta. Kun projekti on kasvanut huomattavasti nykyisten hyödykkeiden ulkopuolelle, voit skaalata sitä napsautuksella valitsemalla lisää resursseja, jotka toimitetaan korkeammalla suunnitelmalla.

3. Suunnittelu & Mallit

Bubblella ei ole mukautettuja teemoja tavalla, johon olemme tottuneet. Samanaikaisesti se tarjoaa erilaisia ​​Bubble-käyttäjien luomia reagoivia malleja. Jotkut heistä ovat ilmaisia ​​ja osa maksetaan. Hinta vaihtelee 0–199 dollaria riippuen asettelutyylista ja toiminnallisuudesta.

Kuplamalli

Kaikki mallit on jaettu erityisiin luokkiin. Täällä on blogeja, erillisiä CRM-asetteluja, rakennuspalikoita, aloitussivuja, digitaalikauppoja, kauppapaikkoja ja paljon muuta. Lajittele ne kapealla ja valitse tarpeitasi vastaava malli. Muuten, voit vapaasti rakentaa oman mallisi ja jakaa sen ilmaiseksi tai myydä Bubble-markkinoilla.

4. Asiakastuki

Vaikka Bubble on erittäin helppokäyttöinen, sillä on voimakas tuki kasvavassa yhteisössä, jossa on lähes 351 000 aktiivista käyttäjää ja yli 314 000 jo rakennettua sovellusta. Huono uutinen on, että alustalla ei ole Live Chat -ominaisuutta tai puhelinta, jotta he voivat ottaa yhteyttä heti. Aloittelijat eivät kuitenkaan koskaan eksy menevän sosiaalisen mediayhteisön, paikallisen foorumin ja blogin ansiosta.

Kuplatukifoorumi

Joten tapoja ratkaista mahdolliset ongelmat ovat:

 • sähköpostit – Ota yhteyttä tukitiimiin käyttämällä tyypillistä lippujärjestelmää.
 • foorumi – liittyä Bubble-yhteisöön ja kysy kokeneilta käyttäjiltä apua. Foorumiin voi liittyä ilmaiseksi. Voit avata uuden ketjun löytääksesi saman aiheen aiheen.
 • Kuplablogi – se sisältää erilaisia ​​artikkeleita, yritysuutisia ja paljon muuta sisäpiirintietoa.
 • Sosiaalitilit – Facebook-sivulla on yli 12 000 tilaajaa, joilla on mahdollisuus ottaa yhteyttä Bubblen järjestelmänvalvojiin suoraan Facebook Messengerin kautta.

Siellä on myös virkamies Twitter-tili joka tuo esiin viimeisimmät uutiset, päivitykset ja muut tiedot, jotka saattavat olla hyödyllisiä.

5. Suunnitelmat & hinnoittelu

Itse kehystä voi käyttää vapaasti. Sinun ei tarvitse rakentaa penniäkään aloittaaksesi sovelluksesi rakentamisen. Harrasuunnitelma on saatavana kaikille käyttäjille ilman kustannuksia.

Kuplan hinnoittelu

Maksetut suunnitelmat ovat kuitenkin tarpeen lisäominaisuuksien käyttämiseksi ja projektisi ylläpitämiseksi. Hinnat ovat seuraavat:

 • Henkilökohtaiset kulut $ 25 kuukaudessa featuring valkoinen merkintä, tietojen vienti jne.
 • Ammatilliset kustannukset $ 115. Se vastaa käynnistystarpeisiin, joihin kuuluu 2 sovelluseditoria, 3 palvelimen kapasiteettiyksikköä ja paljon muuta.
 • Valmistuskulut $ 475. Se on tarkoitettu yrityksille, jotka etsivät maksimipalvelinta kapasiteettia. Saat 15 sovelluseditoria ja 20 kehitysversiota.

Yritysasiakkaat voivat myös hyötyä omakohtaisista ratkaisuista, jotka perustuvat pay-as-you-scale -malliin.

6. Hyödyt ja haitat

Bubble on ehdottomasti yksi tehokkaimmista puitteista rakentaa huippuluokan sovelluksia ja verkkosivustoja, joilla ei ole mitään koodaustaitoja. Se tyydyttää pienet käynnistykset ja valtavat yritystarpeet, vaikka jotkut sen ominaisuuksista eivät välttämättä vastaa tavallisen käyttäjän odotuksia.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Tehokas pilvialusta.
&# X2714; Se auttaa rakentamaan huippuluokan sovelluksia ja verkkosivustoja.
&# X2714; Muokattavissa oleva rakennusprosessi.
&# X2714; Advanced UI editor.
&# X2714; Hostingkapasiteetti.
&# X2714; Skaalautuva palvelinratkaisu.
&# X2714; Laaja valikoima laajennuksia.
✘ Joillakin kolmannen osapuolen liitännäisillä ei ole asianmukaista dokumentaatiota.
✘ Ei mukautettuja malleja.

johtopäätös

Bubble on tehokas web-rakennusmoottori, jolla luodaan kestäviä ja huippuluokan sovelluksia. Alusta sopii sinulle suuresti, jos sinun on luotava sisäisiä ohjelmistotuotteita parantamaan yrityksen tuottavuutta tai toimittamaan innovatiivisia sovelluksia loppukäyttäjille. Järjestelmä tulee all-in-one-paketina, jossa on skaalautuvat isännöintipalvelut, jotka voidaan päivittää yrityksesi kehittyessä.

Seurauksena on, että meillä on vankka liiketoimintainstrumentti uusille yrityksille ja vakiintuneille yrityksille. Jos olet henkilö, joka etsii yksinkertaista ratkaisua blogin tai portfolion käynnistämiseen, tarvitset todennäköisesti yksinkertaisempaa alustaa, kuten uKit tai Wix.

Kokeile Bubble ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map