Kuuhedelmäkatsaus

Moonfruit – on verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla on mahdollista luoda reagoivia, täysin varusteltuja verkkosivustoja muutamassa minuutissa. Järjestelmä on ollut käytössä jo 19 vuotta. Perustettiin vuonna 2000 Flash-pohjaiseksi verkkosivustojen rakentajaksi, ja siitä tuli nopeasti yksi suosituimmista sivustojen luomispaikoista. Samanlainen Wix, myöhemmin se siirtyi HTML5-tekniikkaan. Kuten odotettiin, kytkin oli erittäin onnistunut, joten alusta oli mukava web-rakennustyökalu, joka toimii hyvin kaikissa käyttäjäryhmissä.


Verkkosivuston rakentaja toimittaa luettelon ominaisuuksista, jotka mahdollistavat tehokkaan web-kehitysprosessin. Sillä ei kuitenkaan ole vielä helppokäyttöisyyttä ja intuitiivista web-rakennusluonnetta verrattuna suuriin markkinarako-kilpailijoihin. Koodaustaitoja ei tarvita projektien luomiseen järjestelmällä, koska kaikki ominaisuudet ja työkalut tarjotaan täältä.

Moonfruit on äskettäin päivitetty vastaamaan nykyaikaisia ​​web-suunnittelustandardeja ja käyttäjien kasvavia tarpeita. On otettu käyttöön useita uusia ominaisuuksia, jotka ovat parantaneet web-suunnitteluprosessin nopeutta ja laatua. Muutokset koskevat sekä verkkosivustoeditoria, lähestymistapaa web-kehitysprosessiin että suunnittelun räätälöintityökaluja ja verkkosivustojen mainosparametreja.

Tänään olemme innostuneita sukeltamaan tarkemmin Moonfruitiin. Liity meihin tutkimaan sen etuja ja mahdollisia haittapuolia nyt.

1. Helppokäyttöisyys

Moonfruit on aika intuitiivinen. Tämä koskee kaikkia verkkosivustojen rakentajan elementtejä ja yleensä web-suunnitteluprosessia. Rekisteröintimenettely on nopea ja helppo kaikille. Rekisteröityäksesi järjestelmässä, voit valita yhden kahdesta vaihtoehdosta. Ensimmäinen on kirjautua sähköpostiosoitteeseen antamalla käyttäjänimesi ja salasanasi. Toinen vaihtoehto on rekisteröityminen Facebook- tai Google-tilin kautta. Rekisteröinnin vahvistamiseksi sinun on vahvistettava määritettyyn osoitteeseen lähetetty sähköposti.

Minkä vaihtoehdon valitsetkin, koko ilmoittautumisprosessi vie muutaman minuutin. Heti rekisteröintitietojen toimittamisen jälkeen sinua pyydetään lähettämään verkkosivustosi tiedot, nimittäin sivuston nimi ja haluttu osoite. Heti kun olet suorittanut nämä vaiheet, voit jatkaa verkkosivustosi rakentamista.

Moonfruit Editor

Rekisteröinnin jälkeen saat pääsyn verkkosivustoeditoriin, jonka mukana tulee hyvin harkittu käyttöliittymä, joka tekee verkkosivustojen luomisesta helppoa ja hauskaa. Rakentaja tukee vedä ja pudota -muokkausta, jonka avulla käyttäjät voivat lisätä, siirtää, muokata ja poistaa suunnitteluelementtejä ja widgettejä kirjoittamatta koodeja.

Editorin vasemmassa osassa oleva ponnahdusikkuna tarjoaa pääsyn tärkeimmille alueille, joita voit muokata. Näitä ovat sivut, osiot, elementit, omat tiedostot ja asetukset. Sivut-osiossa voit lisätä ja muokata sivuja sekä luoda alasivuja. “Leikkeet” -alueella voit valita ja muokata haluttua verkkosivuston asettelua ja tärkeimpiä verkkosivustojen osioita (alatunniste, otsikko, runko jne.). ”Omat tiedostot” -osa antaa pääsyn tiedostojen hallintaan, jossa voit lähettää ja hallita tiedostoja, joita aiot käyttää web-suunnitteluprosessin aikana. Lopuksi “Asetukset” -osiossa voit hallita verkkosivustojen yleisiä asetuksia, yhdistää verkkotunnuksesi nimen, luoda verkkosivuston favicon jne.

Moonfruit Dashboard

Voit muokata kankaalla olevaa objektia napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja käyttämällä kelluvaa editoria, jonka avulla voit muuttaa esimerkiksi fontteja, värejä, tyyliä, kokoa ja muita valitun kohteen kannalta merkityksellisiä asetuksia. Jos sinulla on paljon tekstilaatikoita, voit kohdistaa ne viivaimien ja ohjeiden työkalun avulla. Moonfruit pitää asiat todella yksinkertaisin. Se on kuitenkin edelleen monimutkaisempi kuin Wix tai Weebly.

Samanlainen Adobe Muse ja Simbla, Moonfruutin avulla käyttäjät voivat luoda Page Masterin – taustakerroksen, joka näkyy sivustosi jokaisella sivulla. Sitä voidaan käyttää sijoittamaan kohteita, jotka haluat näkyä jokaisella sivulla, esim. yrityksen logo, yhteyspainike tai puhelinnumero.

Heti kun olet valmis asetusten ja osioiden hallintaan, pääset verkkosivustomeditorin yläosaan, jossa pystyt aktivoimaan painikkeet, joiden avulla voit nähdä verkkosivustosi työpöytä-, tabletti- ja mobiiliversiot. Tämä on myös paikka, jossa voit zoomata, peruuttaa ja tehdä uudelleen viimeaikaisia ​​toimia sekä esikatsella ja julkaista projektia. Kaiken kaikkiaan Moonfruit-kojelaudan käyttäminen ei ole haastavaa, vaikka ensikertalaiset saattavat tarvita aikaa tottuakseen siihen.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Moonfruun mukana tulee luettelo valmiista ominaisuuksista, joiden avulla on mahdollista luoda ja hallita toimivia verkkosivustoja edistyneellä suunnittelulla. Ne sisältävät kauniita gallerioita, edistyneitä online-lomakkeita, tehokkaita integraatioita, erinomaisia ​​suunnittelun mukauttamistyökaluja, mukautettuja verkkotunnuksia ja monia muita. Katsotaanpa nyt nopea kuvaus niistä.

Kuvanmuokkausasetukset

Moonfruit -sovelluksella voit lisätä sivuillesi monia vakioominaisuuksia, kuten kuvagallerioita, lomakkeita, diaesityksiä, erilaisia ​​widgettejä ja mukautettuja koodinpätkiä. Nämä kaikki on järjestetty hienosti työkalurivillä. Valitse vain widget, vedä se sivulle ja pudota kankaalle, johon se mahtuu. Moonfruit tarjoaa myös kirjasto ilmaisia ​​kuvia ja kuvakkeita, joista valita..

Moonfruit Image Editor

Järjestelmä integroituu Lobster Marketplacen kanssa, josta voit löytää ja lisätä aitoja ainutlaatuisia kuvia sosiaalisesta mediasta. Minkälaisia ​​kuvia valitsetkin, voit muokata niiden tärkeimpiä parametreja, kuten värikylläisyyttä, suodatusta, kontrastia jne. Lisäksi palvelussa on pinottavia valmiita sisältölohkoja, jotka ovat täysin muokattavissa ja joita voidaan säätää ja mukauttaa mielesi mukaan halutun sivun asettelun luomiseksi.

Animaatio-tehosteet

Kun työskentelet Moonfruutin kanssa, voit valita ja asettaa verkkosivustosi taustatehosteita, olivatpa ne sitten videota, kiinteää tai zoomaustaustat, jotka antavat verkkosivuillesi suuren joustavuuden ja upotuksen tunteen. Leijutus- ja siirtymätehosteiden lisääminen lisää elämää ja vetovoimaa kuviin ja tekstiin, jotka lisäät verkkosivustoosi. Lisäksi voit kiinnittää kävijöidesi huomion valitsemalla vaadittavat linkinmuodostusvaihtoehdot vastaamaan heidän verkkosivuston suunnittelua.

Kustomoitu koodi

Muokatun kooditoiminnon avulla voit lisätä kirjaimellisesti kaikenlaisia ​​toimintoja sivustoosi. Näin voit helposti lisätä Mailchimp-kirjautumislomakkeen, SoundCloud-raidan, kyselyn, tietokilpailun, kalenterin tai minkä tahansa muun verkkopalvelun, jonka avulla voit luoda ja liittää tilillesi mukautetun koodin..

Moonfruit HTML Editor

blogi

Moonfruitilla oli aiemmin integroitu blogialusta, joka tuotti hienosti muotoillut blogiviestit, esitteli kommenttijärjestelmän, jolla oli erilaisia ​​moderointivaihtoehtoja, ja salli artikkeleidesi ajoittamisen. Blogging-ominaisuus oli kuitenkin saatavana vanhassa Flash-pohjaisessa versiossa. Verkkosivuston rakentajan päivitetyssä HTML-pohjaisessa versiossa puhdasta blogitoimintoa ei ole enää saatavana. Jos todella haluat lisätä blogin verkkosivustollesi, voit käyttää widgetiä, jonka avulla voit lisätä blogin WordPress blogi, mutta se ei ole silti paras ratkaisu.

Markkinointityökalut

Moonfruit tarjoaa joukon vakiomarkkinointiominaisuuksia, jotka auttavat edistämään projektiasi paremmin. Niihin kuuluvat hakukoneoptimointivaihtoehdot (räätälöity SEO asetettu yksittäisille sivuille – metatiedot täytetään, koodaus, automatisoitu sivustokarttojen integrointi jne.), Google Analytics -integraatio, Google Webmaster, Google Search Console -käyttö ja paljon muuta.

Integrointivaihtoehdot

Verkkosivun rakentajan avulla voit valita ja integroida kolmannen osapuolen widgetit ja sovellukset projektiisi. Näitä ovat muokattavat lomakkeet, joissa on monipuoliset muotoiluvaihtoehdot, roskapostisuodatus, lähetystoiminto jne., Sosiaalisen median tilien integrointi (Facebook, Twitter, Instagram), YouTube- ja Vimeo-sovellukset, Google Maps ja muut ulkoiset widgetit, jotka voidaan upottaa mukautetun HTML-koodin avulla liittäminen.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:8
Ilmaiset teemat:&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:✘ EI

Moonfruit-mallistokokoelma on melko rajallinen. Se käsittää tällä hetkellä 8 perussuunnittelua, jotka tulevat erilaisille markkinarakoille. Kaikki teemat näyttävät kuitenkin modernilta, raikkaalta ja laadukkaalta, ja ne ovat myös täysin ilmaisia. Ne ovat reagoivia ja muokattavissa, mikä mahdollistaa luovan vapauden. Verkkosivun rakentaja tarjoaa esikatselumahdollisuuden, jonka avulla voit löytää kiinnostuneen mallin yksityiskohdat ennen sen muokkaamista.

Siellä on myös mahdollisuus valita tyhjä teema ja mukauttaa sitä tyhjästä, jos haluat luoda todella ainutlaatuisen mallin tarpeitasi vastaavaksi. Huomaa, että mallivaihtovaihtoehtoa ei ole otettu käyttöön täällä. Jos päätät valita uuden mallin, lähettämäsi sisältö ja muokkaukset menetetään ja joudut aloittamaan verkkosivustosuunnittelun kehittämisen alusta alkaen. Emme löytäneet edistyneitä muokkausvaihtoehtoja (HTML / CSS-editori) ohjauspaneelista, joten voidaan olettaa, että Moonfruit kuuluu niiden sivustojen rakentajien ryhmään, jotka eivät avaa koodeja käyttäjilleen.

4. Asiakastuki

Jos juuttuu, voit napsauttaa Ohje-valikko, joka sijaitsee suoraan ohjauspaneelissa. Aktivoi vain oikeassa alakulmassa oleva kysymysmerkki-kuvake päästäksesi usein kysyttyihin kysymyksiin -osaan, joka tarjoaa vastauksia ja neuvoja Moonfruit-tiimiltä. Hakukenttään on mahdollista lähettää kysely hakuajan vähentämiseksi. Käyttäjien mukavuuden vuoksi kaikki kysymykset on jaettu luokkiin aiheiden perusteella. Ohje-osiosta löytyy myös hyödyllisiä ohjeita, oppaita ja videoita, joiden avulla pääset alkuun helposti.

Moonfruitilla ei ole puhelintukea, mutta se tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa joukkue verkkosivustolla olevan yhteyslomakkeen kautta. Heillä on myös live chat -työkalu, jonka avulla voit puhua suoraan palvelun tukitiimille. Järjestelmän kehittäjät väittävät vastaavansa kysymyksiin mahdollisimman nopeasti, mutta on silti vaikeaa etukäteen sanoa, kuinka kauan kestää vastauksen saaminen kysymykseesi täällä. Ainoa varma tapa saada tämä selville on testata ominaisuus.

5. Hinnoittelupolitiikka

Moonfruit tarjoaa tällä hetkellä kaksi suunnitelmaa. Niihin kuuluvat perus- ja ammattisuunnitelmat. Perussuunnitelman kustannukset ovat tällä hetkellä 5,99 dollaria kuukaudessa. Mitä saat tästä hinnasta, on mahdollisuus rakentaa yksi sivusto, jolla on rajaton määrä sivuja, verkkotunnusyhteysmahdollisuus, 500 Mt levytilaa.

Muista kuitenkin, että perussuunnitelmalla rakennetuilla verkkosivustoilla on mainospalkki.

Jos haluat poistaa sen, sinun on päivitettävä Ammatillinen suunnitelma, mikä toimii parhaiten pienille yrityksille. Tilauksen hinta on 11,99 dollaria kuukaudessa. Perustilauksen merkitsemien ominaisuuksien lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden luoda viisi verkkosivustoa, joissa on rajoittamaton määrä sivuja, 10 Gt tallennustilaa, ilmainen verkkotunnuksen tosite, yhdistää verkkotunnuksen vaihtoehto, mainosbannerin puuttuminen jne. Tarvitsetko apua yrityksesi mainostamiseen verkossa ? Ota yhteyttä palvelun tukitiimiin saadaksesi selville saatavilla olevat ratkaisut.

Moonfruit tarjoaa maksuttomien suunnitelmien tärkeimpien ominaisuuksien testaamiseksi ilmaisen 14 päivän kokeilujakson. Tämä aika riittää selvittämään järjestelmän todelliset edut ja haitat. Lisäksi verkkosivustojen rakentaja antaa 14 päivän rahat takaisin -takuun kaikille uusille tilauksille.

6. Hyödyt ja haitat

Moonfruit on mukava verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voit luoda verkkosivustoja kaupalliseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Jos kuitenkin aiot käyttää järjestelmää Web-rakennustarpeisiisi, ota aikaa saadaksesi lisätietoja sen mukanaan tuomista eduista ja haitoista. Täällä he menevät.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Reagoivat mallit.
&# X2714; Yksinkertainen animaatiotehosteiden sarja, jota sovelletaan kaikkiin elementteihin.
&# X2714; Riittävä hinnoittelupolitiikka.
&# X2714; Ilmainen kokeilu.
Template Rajoitettu mallivalinta.
✘ Ei integroituja blogi- ja verkkokauppaalustoja.
✘ SSL-sertifikaattia ei ole.

johtopäätös

Moonfruit on verkkosivustojen rakentaja, joka ei näytä vaikuttavalta ensi silmäyksestä. Kun aloitat tutkimaan sen ominaisuusjoukkoa, huomaat, että siinä ei ole mitään erityistä, mikä voisi tehdä järjestelmästä erotumaan joukosta. Jopa käyttöjärjestelmän päivityksen jälkeen, siinä on edelleen perusominaisuudet ja puuttuu paljon pakollisia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi integroitu verkkokauppa tai blogivaihtoehdot..

Moonfruit on melko yksinkertainen verrattuna tunnettuihin web-suunnittelun kapeiden johtajiin. Verkkosivun rakentaja on ensisijaisesti tarkoitettu luomaan yksinkertaisia ​​salkkuja, yrityssivustot ja projektit henkilökohtainen käyttö. Jos tarvitset sellaista, voit kirjautua palveluun nähdäksesi, mitä sillä on tarjottavanaan. Jos sinulla on aikomus avata monipuolinen verkkosivusto, jolla on erottuva huippuluokan muotoilu ja uskomattoman suorituskyky, on ehdottomasti järkevää etsiä parempi vaihtoehto. Ostoksilla voit valita ammattimaisen verkkosivustojen valmistajan, joka vastaa verkkosivustosi tarpeisiin. Onneksi heitä on siellä monia.

Kokeile Moonfruit nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map