Let’sEat Review

Syödään – on erikoistunut verkkosivustojen rakentaja, joka näkee tehtävänsä monipuolisten ravintola-verkkosivustojen kehittämisessä. Järjestelmä perustettiin vuonna 2008 Portlandissa, Oregonissa, ja se on suunnattu pääasiassa aloittelijoiden tarpeisiin, jotka aikovat perustaa ravintola-alansa, mutta se toimii myös web-suunnittelun ammattilaisille, joilla on kokemusta työskennellä tällaisten hankkeiden kanssa.


Verkkosivustojen perustaminen Let’sEat-ohjelmalla ei vie paljon aikaa eikä vaadi mitään koodaustaitoja tai alustavaa verkkosivujen suunnittelun taustaa. Tämä on yksi järjestelmän kiistattomista eduista, joka kiinnittää käyttäjien huomion, sillä ne omistavat kahviloita / ravintoloita ja haluavat luoda läsnäolon yrityksilleen. Let’sEat tarjoaa tällä hetkellä yli 15000 verkkosivustoa ympäri maailmaa, ja tämä määrä kasvaa jatkuvasti kuukauden kuluessa.

Mikä eroaa verkkosivuston rakentajasta paljon muita verkkosivustojen rakentajia? Oikeastaan ​​tämä on kaikille sopiva alusta, jolla on yksi painotus mielessä – ravintolasivustojen luominen. Siksi kaikki järjestelmän tarjoamat ominaisuudet priorisoidaan niche-vaatimusten suhteen, kun taas itse järjestelmä on varsin ymmärrettävä ja helppo käyttää.

Haluatko tietää enemmän verkkosivustojen rakentajasta ja löytää syyt ja muuttujat, joiden avulla se erottuu joukosta? Juuri juuri sen aiomme tehdä heti. Joten aloitetaan!

1. Helppokäyttöisyys

Let’sEat on yksinkertainen, mutta toimiva verkkosivustojen rakentaja, joka on valmistettu ravintolaomistajille, joille päivittäinen tarve päivittää ruokalistaan ​​matkalla ja tarjota asiakkaille useita palveluita. On sanomattakin selvää, että valtaosa näistä ihmisistä ei ole HTMl / CSS-asiantuntijoita, joten he eivät voi käyttää edistynyttä koodaustietoa korkealuokkaisten verkkosivustojen suunnittelussa. Siten verkkosivujen rakentaja viittaa pieneen oppimiskäyrään, jossa kaikki ominaisuudet ovat täällä käsillä.

Letseat-kojelauta

Rekisteröintiprosessi on nopea, yksinkertainen ja ymmärrettävä kaikille. Anna vain kirjautumistiedot ja passisi tiedot, jotka ohjataan järjestelmän kojelautaan. Sinun ei tarvitse paljon aikaa tottuaan, koska kaikki elementit ja ominaisuudet ovat saatavilla täällä yhdessä paikassa. Tämän avulla hallintopaneeli voidaan oppia melkein ensi näkemältä täällä voidakseen jatkaa verkkosivustojen luomisprosessia.

Järjestelmässä on loogisesti rakennettu, yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä, joka varmistaa helpon navigoinnin. Se on käyttäjäystävällinen ja yksinkertainen myös niille käyttäjille, jotka eivät ole koskaan työskennelleet verkkosivustojen rakentajien kanssa aiemmin. Let’sEat yllättää sinut integroidulla asennustoiminnolla, joka opastaa sinut verkkosivuston kehittämisprosessin kaikissa vaiheissa ja myöntää pääsyn järjestelmään liittyviin yleisiin tietoihin ja pakollisiin ominaisuuksiin.

Kuten edellä mainittiin, Let’sEat ei tarkoita koodaustaidon käyttöä, mutta jos olet ohjelmoinnin asiantuntija, voit antaa ravintolasivustollesi ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen suunnittelun integroimalla HTML / CSS-koodit. Muista kuitenkin, että verkkosivustojen rakentaja ei salli alkuperäisten verkkosivustojen koodien muokkaamista. Se ei ole ongelma ensikertalaisille, mutta tämä voi olla haaste käyttäjille, jotka haluaisivat työskennellä koodin muokkaamisen kanssa.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Niche-verkkosivustojen rakentajana Let’sEat toimii erinomaisesti kaikkien elintarviketeollisuuteen kuuluvien hankkeiden kehittämisessä. Näitä ovat ravintoloiden, kahviloiden, ruokailijoiden, tavernien ja baarien verkkosivustot, hotellit ja jopa ruoka-autot / kärryt. Kaikki riippuu yrityksesi tyypistä ja ominaisuusjoukosta, jonka haluat sen sisältävän.

Kätevän ja hyvin jäsennellyn kojelaudan ansiosta Let’sEat tarjoaa nopean ja helpon pääsyn kaikkiin asetuksiin, työkaluihin ja parametreihin, joita tarvitaan ominaisuuksilla kuormitetun elintarviketeollisuusprojektin luomiseen. Katsotaanpa tärkeimpiä ominaisuuksia, jotka verkkosivustojen rakentaja paljastaa jokaiselle käyttäjälle.

 • Menu Builder
 • Tässä osiossa voit suunnitella oman yrityksesi ravintolan tai kahvilan valikon. Valikko on yksityiskohtainen ja sisältää ruokia ja juomia sekä niiden kuvaukset ja hintamääritykset. Tämä on loistava tapa auttaa kävijöitä saamaan lisätietoja ravintolan tarjoamista ruokia ja tilata heitä kiinnostavat.

  Letseat-valikon rakentaja

 • Kupongin generaattori
 • Jos aiot tarjota potentiaalisille ja nykyisille asiakkaillesi alennuskuponkeja, tämä vaihtoehto on varmasti hyödyllinen sinulle. Tässä voit suunnitella tulostettavia verkkokuponkeja myynnin kasvattamiseksi ja potentiaalisten asiakkaiden houkuttelemiseksi.

  Letseat kuponkitoimittaja

 • Kalenteri
 • Tämän ominaisuuden avulla voit lähettää tulevia tapahtumia ja tärkeitä tietoja eri tilanteista. Luomalla tapahtumat kalenteriin, pidät asiakkaitasi tietoisina niistä. Näin he voivat suunnitella tehokkaasti aikataulun vierailla ravintolassa.

  Letseat-kalenteri

 • markkinat
 • Let’sEat Marketplace tarjoaa kokoelman hyödyllisiä kolmansien osapuolien sovelluksia parantamaan ravintolan verkkosivuston suorituskykyä ja pitämään asiakkaat tyytyväisinä. Nämä sovellukset on jaettu luokkiin haun yksinkertaistamiseksi. Nämä ovat online-tilaukset, varaukset, työnhallinta, sähköpostimarkkinointi, sosiaalinen media ja muut. Sovellukset voidaan helposti integroida omaan ravintolasivustoosi muilla verkkosivustoilla tarvitsematta kopioida ja liittää koodeja.

  Täällä on myös erinomaisia ​​markkinointityökaluja, jotka täydentävät ravintolaasi verkossa ja offline-tilassa. Itse asiassa alustalla on vähän paikallisia ravintolaan liittyviä sovelluksia. Suurimman osan toimialakohtaisista sovelluksista tarjoavat alan kumppanit, kuten Guestful, EatStreet, SeatMe ja muut.

  Letseat-tori

 • Tilasto-osasto
 • Tilastotiedot ovat saatavilla myös järjestelmän kojetaulussa, mutta se on myös melko primitiivinen. Tässä voit seurata yksittäisten kävijöiden määrää, mobiililiikennettä, suosituimpia lähetyslähteitä ja verkkosivujen katselukertojen määrää, ei enemmän.

 • Muokattu verkkotunnus
 • Jos omistat jo verkkosivuston, jolla on mukautettu verkkotunnus, voit käyttää sitä kirjautumisen yhteydessä Let’sEat-palveluun. Mukautettu verkkotunnusyhteysominaisuus mahdollistaa sen, että kohdeyleisö kiinnostaa palveluitasi kiinnostuneena selatessasi uutta verkkosivustoasi.

 • Kolmansien osapuolien integraatiot
 • Laajennettujen Marketplace-integrointien lisäksi Let’sEat sallii lisätä joukon muita ilmaisia ​​ja maksettuja kolmansien osapuolien sovelluksia, joilla on vakavia vaikutuksia järjestelmän suorituskykyyn. Siten käyttäjä voi lisätä diaesitysgalleria verkkosivustoon esittääkseen valikkoon sisältyviä ruokia edullisimmassa valossa. On myös mahdollista integroida Google Maps, jotta käyttäjät löytävät nopeasti ravintolan / kahvilan sijainnin ja oikeat ohjeet siihen.

 • Online-tilaukset
 • Let’sEat-kumppanit OpenDining-palvelun kanssa, jonka avulla verkkosivustojen kävijät voivat tehdä tilauksia verkossa tämän järjestelmän kautta. OpenDining-widgetin integrointi projektiisi vie vain muutaman minuutin, jotta tämä ominaisuus, joka on pakollinen kaikille ruokia koskeville hankkeille, otetaan käyttöön..

 • Sähköpostimarkkinointi
 • Verkkosivun rakentaja huolehtii käyttäjien oikea-aikaisista ilmoituksista palveluistaan, erityisominaisuuksista ja päivityksistä. Tämä tapahtuu sähköpostimarkkinointivaihtoehdon kautta, joka mahdollistaa uutiskirjeiden lähettämisen niille käyttäjille, jotka ovat tilanneet ne.

 • Sosiaalisen median integraatiot
 • Let’sEat tunnetaan laajoista sosiaalisen median integrointivaihtoehdoista. Verkkosivun rakentaja sallii sosiaalisen median verkkojen käytön tehokkaana välineenä olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Sivustojen rakennustyökalulla näiden ja muiden sosiaalisen median lähteiden lisääminen on nopeaa ja helppoa.

 • Tyytyväisyyskyselyt
 • Verkkosivun rakentaja sallii lisäksi tyytyväisyyskyselyjen lähettämisen, jotta muut käyttäjät voivat tietää kokemuksistaan ​​vierailla esimerkiksi tietyssä ravintolassa tai kahvilassa. Mitä positiivisemmat arvostelut ja kyselyt verkkosivustolla ovat (ja vastaavasti ravintola), sitä suuremmat ovat mahdollisuudet rakentaa rikas asiakaskunta ja lisätä tyytyväisyyttä / uskollisuutta.

 • Monikielisten saatavuus
 • Sivustojen rakentaja on saatavana useilla kielillä. Tarkkuuden vuoksi voit selata järjestelmää seuraavilla kielillä: englanti, ranska ja espanja. Ison-Britannian, Kanadan, Australian ja muiden maiden käyttäjät voivat myös lokalisoida linkit (tai jopa muuttaa niitä kokonaan) vastaamaan sen alueen sanastoa, jossa he asuvat.

 • Online-varaukset
 • Asiakkaat voivat tehdä online-varauksia järjestelmän yhteistyöstä seuraavien palveluiden kanssa: OpenTable, Rez by UrbanSpoon, ReservationGenie ja SeatMe. Näiden widgetien integrointi on helppoa, nopeaa ja ymmärrettävää kaikille, kun taas tulos on sen arvoinen.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:45
Ilmaiset teemat:&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu:✘ EI
Lajittele toimialan mukaan:✘ EI
CSS-koodin muokkaus:✘ EI

Let’sEat-mallisto ei ole niin rikas ja teemojen laatu on melko keskinkertainen. Ne ovat liian samanlaisia ​​luomaan henkilökohtaista verkkosivustosuunnittelua. Itse asiassa vain yksi asettelu esitetään eri tyyleinä (fontit, tausta, väri jne.). Näin ollen, riippumatta siitä, mitä mallia haluat käyttää, verkkosivustosi näyttää silti samanlaiselta kuin muiden käyttäjien rakentama. Onneksi järjestelmän avulla käyttäjät voivat säätää CSS / HTML (tämä ominaisuus on käytettävissä vain ammattilaisille).

Hyvä uutinen on kuitenkin, että kaikki mallit reagoivat mobiililaitteisiin oletuksena. Verkkosivun rakentaja tarjoaa yli 40 mallia, jotka on kehitetty erityisesti elintarviketeollisuuden painopistealueita ajatellen.

Projektia ei tarvitse aloittaa tyhjästä, koska kaikki mallit sisältävät ennalta suunnitellun sisällön, jota voit mukauttaa edelleen yrityksesi tarpeisiin. On jopa mahdollisuus ladata ravintolan logo suoraan verkkosivustolle, jos sinulla sellainen on. Jos et, niin järjestelmän avulla voit suunnitella verkkosivustosi logon tyhjästä tai valita yhden saatavissa olevista vaihtoehdoista.

Verkkosivun rakentaja mahdollistaa verkkosivuston tärkeimpien elementtien, kuten logon, värivalikoiman, tyylin, fontit, tausta jne., Mukauttamisen. On olemassa kymmeniä trendikkäitä fontteja, joista voit valita projektin räätälöinnin parissa..

Letseat-mallit

vedä ja pudota -ominaisuus sallii valitun mallin muuttamisen, mutta prosessi ei mennä pidemmälle kuin verkkosivuston taustan / fontin värin muokkaaminen. Järjestelmätoiminto on liian primitiivinen verrattuna voimakkaisiin markkinarako-kilpailijoihin.

Tavallisen suunnittelutoimittajan lisäksi Let’sEat tarjoaa myös Mobile Design -ominaisuuden. Se mahdollistaa mobiilisivustoversion ulkoasun ja toiminnallisuuden sovittamisen ravintolan tuotemerkin malliin mukauttamalla asetuksia. Kun saat siitä syvemmän kuvan, huomaat kuitenkin, että suunnittelun räätälöintiprosessi laskee vain värimaailman muokkaamiseen. Suunnittelussa on varmasti paljon parannettavaa.

4. Asiakastuki

Let’sEat-asiakastuki ei riitä aloittelijalle. Siellä on ohjepiste, josta löydät informatiivisia ohjeartikkeleita, jotka tarjoavat yleisiä tietoja järjestelmän käytöstä. On myös mahdollista ottaa yhteyttä palvelun tukitiimiin sähköpostitse. Täällä ei ole käytettävissä livekeskustelua tai puhelinviestintää, mikä on vakava haittapuoli muille kuin tekniikoille.

Let's syödä ohjeita

5. Hinnoittelupolitiikka

Let’sEatilla ei ole ilmaista suunnitelmaa. Sen sijaan verkkosivustojen rakentaja tarjoaa maksetun Pro-paketin, jonka kustannukset ovat 10 dollaria kuukaudessa tai 99 dollaria vuodessa. Suunnitelmaan sisältyy ilmainen 2 viikon kokeilujakso, joka avaa palvelun kaikki toiminnot, jotta käyttäjä voi testata järjestelmän hyödyksi. Muista kuitenkin, että verkkosivustojen rakentaja ei tällä hetkellä hyväksy uusia käyttäjän rekisteröintejä.

Let's syödä hinnoittelu

6. Hyödyt ja haitat

Let’sEat on niche-verkkosivustojen rakentaja, jolla on edut ja haitat, jotka vaikuttavat sen suorituskykyyn. Siten jokaisen käyttäjän, joka aikoo perustaa verkkosivuston järjestelmällä, tulisi olla tietoinen kaikista monista kohtaamistaan ​​eduista ja haitoista työskennellessään alustan kanssa. On korkea aika ottaa heidät mukaan alla.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Vahva elintarviketeollisuuden painopiste;
&# X2714; Niche-erityispiirteet ja työkalut;
&# X2714; Reagoivat mallit;
&# X2714; Edullinen hinnoittelu;
&# X2714; Let’sEat Marketplace;
&# X2714; Laaja valikoima lisäosia.
✘ Rajoitettu mallistokokoelma, huono suunnittelun räätälöinti ja muokkausvaihtoehdot;
✘ Vanhentuneet ja vastaavat aiheet;
Functionality toiminnallisuuden ja joustavuuden puute;
✘ Ei ilmaista suunnitelmaa;
✘ Visuaalinen toimittaja puuttuu;
✘ Huono asiakastuki;
✘ Uusia rekisteröintejä ei sallita.

johtopäätös

Let’sEat on siisti, hyvin jäsennelty verkkosivustojen rakentaja, joka palvelee ravintolanomistajien tarpeita. He haluavat perustaa ja ylläpitää yrityksen verkkosivuja omillaan. Se on helppoa, nopeaa ja tehokasta. Järjestelmässä on mallipohjagalleria ja räätälöintityökalut, jotka antavat verkkosivustolle ainutlaatuisen ilmeen ja oikeat toiminnot. Nämä ominaisuudet eivät kuitenkaan riitä tavoitteen saavuttamiseen. Mallit eivät ole reagoivia ja ne näyttävät liian samanlaisilta varmistamaan ravintola-verkkosivustosi ainutlaatuisen suunnittelun.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Let’sEat saattaa toimia hyvin tavanomaisissa ravintola-verkkosivustoissa, mutta se tuskin erottaa verkkosivustostasi yleisöä. Järjestelmän tarjoamat ominaisuudet tekevät siitä samanlaisen kuin yleisten verkkosivustojen rakentajien, kun taas erikoisominaisuuksien puute tekee siitä hieman vanhentuneen. Käyttäjien tarpeiden tyydyttämiseksi järjestelmä vaatii joustavuuden ja toiminnallisuuden parantamista. Lisäksi järjestelmä ei tällä hetkellä hyväksy uusia ilmoittautumisia, mikä on ongelma niille käyttäjille, jotka haluavat perustaa oman ravintolasivuston. Seurauksena on, että he vain vaihtavat yhden järjestelmän kilpailijoista, kuten Wix, esimerkiksi.

Luo ilmainen ravintola-verkkosivusto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map