Microsoft.com-arvostelu

Microsoftin verkkosivustojen rakentaja oli yksi tunnetuista markkinarakojen johtajista, joita ihmiset hakivat erityyppisten verkkosivustojen suunnitteluun. Ajan myötä kapeakilpailu on kiristynyt paljon, ja se antaa tien edistyneemmille ja toimiville verkkosivustojen rakentajille – niille, jotka nauttivat tällä hetkellä maailmanlaajuista suosiota.


Nykyaikaisen verkkosivustokehityksen suhteen monet käyttäjät jatkavat kuitenkin yhteistyötä Microsoftin käyttämien verkkosivustojen rakentajien kanssa luodakseen monipuolisia projekteja, jotka vastaavat heidän verkkosuunnitteluun liittyviin vaatimuksiin ja tarpeisiin. Joten mikä tekee näistä tuotteista niin suosittuja? Miksi ne pysyvät kysynnässä käyttäjien kanssa ja onko heille parempia vaihtoehtoja? Yritetään selvittää se nyt.

Microsoftin verkkosivustojen rakentaja vuonna 2018

Tästä päivästä lähtien Microsoftilla ei ole omaa web-rakennuspalvelua yksinkertaisten ja monimutkaisten verkkosivustojen luomiseen. Jos olet koskaan työskennellyt järjestelmän tuotteiden kanssa aiemmin tai kuullut siitä niin paljon saadaksesi halun kokeilla sitä, voit käyttää foorumin sovellusmarkkinoilla olevia ratkaisuja.

Jotta voit aloittaa verkkosivuston rakentamisen Microsoft-pohjaisen verkkosivustojen rakennustyökalun avulla, sinun pitäisi aluksi hankkia Microsoft-tili. Jos sinulla ei ole sellaista, voit joko kirjautua siihen tai käyttää Skype-tiliäsi. Tämä antaa pääsyn kaikkiin Microsoftin tuotekaupassa käytettävissä oleviin sovelluksiin.

On olemassa erilaisia ​​web-rakennustyökaluja, joita voit käyttää yleisiin ja erikoistuneisiin tarkoituksiin, mutta suosituin niistä on Wix. Tämä verkkosivustojen rakentaja on ehdottomasti käyttäjien huomion arvoinen. He aikovat avata kunnollisia verkkosivustoja ilman erityisiä web-rakennustaitoja ja kapeita tietoja. Otetaan selvää, mitä järjestelmä tarjoaa nykyaikaisille käyttäjille ja mikä erottaa sen yleisöstä.

Wix – paras valinta Microsoftin käyttäjille

Wix-verkkosivustojen rakentaja

Wix on maailmankuulu verkkosivustojen rakentaja, joka on saavuttanut suosiota suunnittelun räätälöintityökalujen, laajan ominaisuusjoukon, kätevän vedä ja pudota -editorin, runsaan kokoelman korkealaatuisten reagoivien verkkosivustojen mallien, hyvien verkkosivustojen markkinointi- ja markkinointivaihtoehtojen, kohtuuhintaisten hinnoittelupolitiikka.

Verkkosivun rakentaja mahdollistaa erityyppisten verkkosivustojen luomisen pienistä henkilökohtaisista portfolioista aina verkkokauppoihin, jotka heijastavat brändisi identiteettiä suotuisimmassa valossa. Palvelun asiakaskunta käsittää tällä hetkellä yli 130 miljoonaa käyttäjää, jotka asuvat 190 maassa. Tämä on paras todiste yrityksen tunnustamisesta, joka on ehdottomasti huomion arvoinen.

 • Helppokäyttöisyys. Wix varmistaa hämmästyttävän yksinkertaisen ja kätevän web-rakennuskokemuksen kaikille, joilla on tarkoitus suunnitella laadukkaita ja toimivia verkkosivustoja. Wixin käyttö ei ole sinulle ongelma riippumatta siitä, oletko aloittelija tekemässä ensimmäisiä askeleitasi web-rakennuksen kapealla tai ammattimaisella web-kehittäjällä, joka osallistuu web-suunnittelun asiakaslähtöiseen liiketoimintaan, Wixin käyttö.

  Verkkosivun rakennuksessa on intuitiivinen WYSIWYG-käyttöliittymä ja vedä ja pudota -editori. Pitkälle kehittynyt Wix ADI -työkalu suunnittelee verkkosivustosi automaattisesti lähettämäsi sisällön perusteella.

  Wix ADI Editor

  Wix toimii alla SaaS-malli, , joka yksinkertaistaa verkkosivustojen luomisprosessia käyttäjille, jotka luovat verkkosivustoja mobiililaitteisiinsa ja työpöytälaitteisiinsa liittyessään foorumiin. Se on käyttäjä, jolla on täysi hallinta web-rakennusprosessissa ja joka näkee tuloksen tehdä muutokset ajoissa.

 • Ominaisuusjoukko. Ominaisuuksien suhteen Wix ylittää odotuksesi. Verkkosivun rakentajalla on paljon tarjottavaa jokaiselle käyttäjälle riippumatta siitä, mitä kokemusta hänellä on web-suunnittelusta. Siihen kuuluu tehokkaita verkkokauppaa ja blogeja, joiden avulla voit luoda pienet ja keskisuuret verkkokaupat tai blogeja, joissa ei ole mitään vaivaa.

  Wix ADI eCommerce

  Täällä voit myydä ja mainostaa tuotteita, päivittää niiden valikoimaa, tarjota alennuksia, erityisominaisuuksia, lisätä, ajoittaa ja päivittää blogi-viestejä ja suorittaa muita toimia menestyvän blogin tai verkkokaupan pitämiseksi..

  Wix-koodi on toinen verkkosivustojen rakentajan kohokohta, jonka avulla voit luoda verkkosovelluksia yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla. Sinulla ei tarvitse olla koodaustaitoja työkalun käyttämiseen – Wix-koodi on intuitiivinen ja ymmärrettävä kaikille. Tämän verkkosovelluksen rakennustyökalun avulla on mahdollista luoda sisältöä ja lisätä sitä vaaditulle verkkosivulle.

  Wix-koodieditori

  Toinen verkkosivustojen rakentajan kohokohta on Sovellusmarkkinat paljon laajennuksia, sovelluksia ja lisäosia, jotka antavat verkkosivustollesi suorituskyvyn. Sovellukset ovat kolmansien osapuolten suunnittelijoiden kehittämiä, ja ne voivat olla ilmaisia ​​ja maksettuja sovellusalueensa ja ominaisuuksiensa perusteella.

 • Mallit ja suunnittelu. Wix tarjoaa paljon korkealaatuisia malleja ja malleja, joiden avulla voidaan luoda erityyppisiä verkkosivustoja, kuten yrityssivustoja, blogeja, foorumeita, verkkokauppoja, portfolioita, aloitussivuja ja mitä.

  Kaiken kaikkiaan Wixilla on kokoelma, joka kattaa yli 550 + korkealaatuista teemaa sopiviksi erilaisille nicheille. Palvelun kehittäjät päivittävät säännöllisesti malligalleriaa tuoreilla ja ajan tasalla olevilla teemoilla. Niille käyttäjille, jotka eivät löydä sopivaa mallia, on mahdollisuus valita ja mukauttaa tyhjä teema suunnitellaksesi verkkosivusto tyhjästä.

 • Kustannus. Voit käyttää Wixiä ilman kustannuksia ollenkaan niin kauan kuin tarvitset. Järjestelmässä on ilmainen koskaan vanheneva suunnitelma, joka mahdollistaa sen tarjoamien ominaisuuksien testaamisen ja voi olla hyvä ratkaisu kaikenlaisille verkkosivustoille. Jos tarvitset silti verkkosivustoa, jolla on henkilökohtainen verkkotunnus, olet tervetullut valitsemaan yhden Wix premium -suunnitelmista, jonka hinta alkaa 4.5 dollaria kuukaudessa.

  Muista, että Wix tarjoaa rahat takaisin -takuun käyttäjille, jotka eivät ole tyytyväisiä joihinkin sen ominaisuuksiin. Voit saada rahasi takaisin 2 viikon kuluessa maksusta. Järjestelmän hinnoittelupolitiikka on melko selkeä ja edullinen.

Luo ilmainen verkkosivusto

WebMatrix 3

Webmatrix3

WebMatrix 3 on ilmainen, kevyt, pilveen kytketty verkkosivustojen rakentaja, joka toimii Windows-verkkosovellussovelluksena. Rakennusohjelma antaa kehittäjille mahdollisuuden luoda sivustoja valmiiden, sisäänrakennettujen mallien tai suosittujen avoimen lähdekoodin sovellusten avulla. On elintärkeätä huomata, että järjestelmä on suunnattu pääasiassa ammattilaisille, jotka luovat verkkosivustoja asiakkailleen (toisin kuin loppukäyttäjille suunnatut verkkosivustojen rakentajat).

Webmatrix 3: n tarkoituksena on tarjota web-kehittäjille koodaus-, räätälöinti- ja julkaisuominaisuudet yhdessä paikassa. Alusta julkaistiin vuonna 2011, mutta Microsoft on lopettanut WebMatrix-tuen jo. On kuitenkin järkevää saada nopea yleiskatsaus tuotteesta nähdäksesi kuinka Microsoft on muuttanut heidän lähestymistapaansa web-rakennusprosessiin.

 • Helppokäyttöisyys. WebMatrixilla on erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, älykkäät oppaat ja monia muita hienoja asioita, kuten web-kehityssovelluksessa. Mutta tietenkin, se ei ole niin yksinkertaista ja intuitiivista kuin DIY, kooditon online-verkkosivustojen rakentaja. Se toimii hyvin vain tietylle asiakasryhmälle. Se on paljon kuin tavallinen sivuston rakentaja, mutta se on suunnattu pääasiassa ammattilaisten tarpeisiin ja taitoihin.

  WebMatrix 3 -sivustot

  Sovellus tarjoaa hienostuneen kehitysympäristön projekteillesi, jotka on kehitetty eri ohjelmointikielellä, joten sinun ei tarvitse hankkia erillisiä ohjelmia. Vaikka suurin osa DIY-sivuston rakentajista on selaimen sisäisiä ohjelmistoja, joihin pääsee mistä tahansa laitteesta kirjautumislomakkeen kautta, Webmatrix on ladattava sovellus, joka vaatii alustavan asennuksen.

 • Ominaisuusjoukko. Rakentaja tarjoaa useita palveluita, joiden avulla kehittäjät voivat rakentaa verkkosivustoja nopeammin ja helpommin. Se mahdollistaa sivustojen luomisen valmiilla ASP.NET-, PHP-, Node.js- tai HTML5-malleilla ja hyödyntää uusimpia web-standardeja (CSS3, HTML5) ja suosittuja JavaScript-kirjastoja, kuten jQuery.

  CSS3 WebMatrix

  WebMatrix tarjoaa tukea PHP-kehyksille, mukaan lukien WordPress ja Drupal. Esimerkiksi valitsemalla WordPress-kehys, WebMatrix asentaa ja määrittää paikallisesti toimivan täysimittaisen WordPress-verkkosivuston. Kun olet määrittänyt kokoonpanon, voit koota sivustosi tietokoneellesi ja ladata sen sitten yhteensopivaan isäntään Microsoftin Web Deploy -tekniikan avulla. Voit käyttää tätä mahdollisuutta luoda WordPress-sivustoja kehittääksesi laajennuksia ja teemoja tai testata uutta koodia ennen käyttöönottoa verkkosivustollesi.

  WebMatrix mahdollistaa verkkosovellusten asentamisen, mukauttamisen ja julkaisemisen. Se antaa mahdollisuuden luoda verkkosivustoja, jotka on optimoitu mobiililaitteiden katselua varten, ja tarjoaa useita integroituja ominaisuuksia, jotka tekevät tehtävästä web-suunnittelijoille helpomman. Tuotteessa on mobiililaitteille sopivia malleja, laiteemulaattoreita, jQuery mobile -koodien viimeistely ja paljon muuta. Sen avulla on myös mahdollista muokata verkkosivustoja etäyhteydellä.

  WebMatrixilla rakennetut verkkosivustot eivät ole sidoksissa mihinkään tiettyyn palveluntarjoajaan – voit julkaista ne vapaasti missä haluat. Paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi WebMatrix tarjoaa luettelon kumppaneistaan, joilla voit rekisteröityä ilmaiseksi hosting-tiliksi. Voit myös valita monista muista houkuttelevista isännöintiratkaisuista osoitteessa Microsoftin hosting-galleria.

 • Mallit ja suunnittelu. WebMatrix on peittänyt useita integroituja malleja, jotka toimivat mukavana perustana verkkosivustosi kehittämiselle. Käynnistinpohjia tarjotaan useilla kielillä ja ne toimivat erinomaisesti tavanomaisissa henkilöllisissä verkkosivustoissa. Muista kuitenkin, että jotkut mallit eivät välttämättä ole yhteensopivia selaimesi kanssa tuotteen lopettamisen jälkeen.

  Toinen tapa hankkia WebMatrix-malli on suunnitella se itse. Luodakseen uuden teeman, kooderit voivat valita jonkin olemassa olevista näytteistä vastaavassa WebMatrix-mallikansiossa ja muokata sitä tarpeidensa mukaan. Tämä kuitenkin vaatii aiheen syvää ymmärtämistä.

Etusivu

Microsoftin etusivu

Etusivu oli aiemmin yksi niistä työkaluista, jotka loivat perustan nykyaikaiselle verkkosivujen suunnittelulle. Internetikauden alussa oli todella vaikea löytää verkkosivustoa, jota järjestelmä ei käyttänyt. FrontPage on WYSIWYG-verkkosivustojen rakentaja ja HTML-editori, joka on sisällytetty Microsoft Office -pakettiin vuodesta 1997. Tuote lopetettiin kuitenkin vuonna 2003, mutta se nauttii silti suosittujen web-suunnittelijoiden keskuudessa, jotka haluavat saada kaiken irti ohjelmointitaitoistaan.

Tuotteen lopettamisen jälkeen sen korvasivat SharePoint Designer ja Microsoft Expression Web, mutta näitä kahta sovellusta ei myöskään tueta enää vuodesta 2006 lähtien. Tästä päivästä lähtien käyttäjät voivat asentaa SharePoint Designer -sovelluksen verkkopohjaisen version ja työskennellä sen kanssa.

 • Helppokäyttöisyys. SharePointia ei voida kutsua helpoksi web-rakennussovellukseksi, koska se vaatii syvää verkkosuunnittelun taitoa. Tämä ei kuitenkaan heikennä järjestelmän WYSIWYG-editorin ansioita, jonka tarkoituksena on auttaa käyttäjiä ylittämään HTML-koodausprosessin monimutkaisuudet mahdollisimman tehokkaasti.

  FrontPagen tehokkaan käytön kannalta on tarpeen asentaa ylimääräisiä laajennuksia, jotka tunnettiin alun perin nimellä IIS-laajennukset ja joita täydennettiin myöhemmin erityisillä FrontPage-palvelinlaajennuksilla. Riippumatta siitä, mitä tarvitset laajennuksia, sinun on asennettava ne saadaksesi kaiken irti niiden toiminnallisuudesta.

 • Ominaisuusjoukko. FrontPage on täynnä ominaisuuksia, mikä paljastaa useita etuja ammattitaitoisille verkkosuunnittelijoille. Sovelluksen uusimmassa versiossa on jaettu näkymä -vaihtoehto, joka mahdollistaa projektin koodaamisen Code View -tilassa, jotta tulosta voidaan esikatsella edelleen Design View -tilassa ilman, että sinun täytyy vaihtaa niiden välillä. Sovelluksella on pääsy myös vuorovaikutteisiin painikkeisiin, joiden avulla on mahdollista käynnistää web-grafiikka navigoinnin etuja varten, jolloin ei tarvita monimutkaisempia kuvankäsittelytyökaluja.

  Lisäksi ohjelmistossa on esteettömyystarkistus, joka antaa mahdollisuuden selvittää, noudattaako verkkosivustosi koodia nykyisten standardien kanssa ja voivatko ihmiset käyttää sitä rajoitetusti.

  FrontPage sisältää HTML-optimoijan, joka tekee koodin optimoinnista huomattavasti nopeamman ja luettavamman verrattuna aikaisempiin sovellusversioihin. Yksi tuotteen kohokohdista on sen Intellisense (automaattinen täydennys) -ominaisuus, joka auttaa käyttäjiä yksinkertaistamaan koodin muokkausprosessia työskennellessään Code View -tilassa. Ominaisuus ehdottaa sopivimpia koodin ominaisuuksia ja tunnisteita, jotka luodaan käyttäjän kirjoittaessa. Tämä säästää lopulta aikaa ja vaivaa. Lopuksi, FrontPage mukana tulee koodinpätkät, joiden avulla käyttäjät voivat luoda ja tallentaa luomiaan ja tulevaisuudessa mahdollisesti tarvittavia koodipalasia.

 • Mallit ja suunnittelu. FrontPage tarjoaa integroituja malleja, joita voit valita ja mukauttaa haluamallasi tavalla. Siellä on myös mahdollisuus selata verkkoa ja valita FrontPage-teemoja, jotka ovat erityisesti kolmansien osapuolten kehittäjien luomia tarjoamaan ainutlaatuista ja luovaa verkkosivustojen suunnittelua. Nämä mallit eivät ole aina reagoivia, joten jos tarvitset mallin, joka tekee verkkosivustostasi saatavissa verkossa, tarkista se etukäteen. Mikä on mielenkiintoista, FrontPage tarjoaa dynaamisia Web-malleja, joiden avulla käyttäjät voivat luoda ainoan teeman, jota he käyttävät useilla verkkosivuilla tai koko verkkosivustolla.

Microsoft Expression Web 4

Microsoft Expression Web 4

Microsoft Expression Web 4 on täysin varustettu ammattimainen web-rakennustyökalu, jonka avulla voit suunnitella ja julkaista laadukkaita, vakuuttavia ja toimivia verkkosivustoja, jotka vastaavat yleisesti hyväksyttyjä verkkosivujen suunnittelustandardeja. Expression Web 4 lanseerattiin vuonna 2010, kun taas Microsoft ilmoitti lopettavansa kokonaan vuonna 2012.

Järjestelmä maksettiin alun perin, mutta nyt se on ladattavissa ilmaiseksi. Ne käyttäjät, jotka ovat aiemmin ostaneet Expression Web -sivuston, voivat kuitenkin edelleen käyttää teknistä tukea verkkosivustoilleen. Samaa palvelua ei enää ole saatavana niille, jotka lataavat järjestelmän ilmaiseksi.

 • Helppokäyttöisyys. Microsoft Expression Web 4 on hieno valinta ammattimaisille verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille, joilla on idea luoda ja hallita projekti ammattikäyttöön. Tuote ei toimi hyvin aloittelijoille, joilla ei ole aavistustakaan, mitä verkkosivustojen luomisprosessi sisältää.

 • Ominaisuusjoukko. Sovelluksen mukana toimitetaan Microsoft Silverlight-, Deep Zoom Composer -kuvat, ASP.NET, PHP, AJAX ja Silverlight-videotuki. Täältä on myös mahdollista tuoda Adobe Photoshop-tiedostoja julkaistakseen monimutkaisia ​​verkkosivustoja, joissa on useita tiedostojen siirtovirtoja ja suojattu FTP nopeasti ja helposti.

  Tuotteella on useita esikatselutiloja, jotta saat kaiken irti web-kehitysprosessista. Niistä yleisimpiä ovat tilannekuvan esikatselu, jolla näet verkkosivustosi näyttämisen selaimessa, ja SuperPreview-tila, jolla verrataan verkkosivuja useissa selaimissa kerrallaan..

  Microsoft Expression Web 4: ssä on SEO-tarkistusominaisuus, jonka avulla voit analysoida verkkosivustosi mainostamisen tehokkuutta käyttämällä olemassa olevia standardeja. Tämä auttaa parantamaan verkkosivustosi hakukoneiden sijoitusta, säätämään SEO-vaihtoehtoja, luomaan SEO-raportteja jne. Tämä sovelluksen versio on suunniteltu uudelleen valintaikkunaan, jossa on erikoismerkit ja symbolit, jotka voidaan lisätä verkkosivulle HTML-merkkiyksikköinä. Sen mukana tulee myös jQuery IntelliSense -tuki, katkelmien hallintapaneeli, kommentti- / kommentti Code View -toiminnot, interaktiivinen tilannekuvapaneeli sekä useita työkalurivin ja työtilan mukautusvaihtoehtoja..

 • Mallit ja suunnittelu. Microsoft Expression Web 4 -mallit ovat saatavana järjestelmän erityiskansioon sen asennuksen jälkeen. Ne käyttäjät, jotka haluavat saada kaiken hyödyn verkkosivujen suunnittelukokemuksestaan, voivat selata verkkoa ladataksesi malleja, jotka ovat suunnitelleet kolmannen osapuolen käyttäjät. Teemat sopivat erilaisille kapeille ja niitä voidaan mukauttaa koodin muokkaamalla tarpeen mukaan.

Bottom Line

Laadukkaan verkkosivuston luomiseen on useita vaihtoehtoja, ja osa Microsoft tarjoaa niistä. Sopivimman järjestelmän valinta riippuu sinulla olevasta asiantuntemusasteesta ja käynnistämäsi projektin monimutkaisuudesta.

Jos olet web-suunnittelun asiantuntija, joka tietää mitä tulosta tarvitset tarkalleen ja mitä voit tehdä sen saavuttamiseksi, WebMatrix 3: n tai Microsoft Expression Web 4: n käyttö saattaa olla kohtuullinen ratkaisu. Microsoft ei enää tue näitä tuotteita, mutta monet käyttäjät pitävät niitä etusijalla monimutkaisten projektien kehittämisessä.

Jos Web-suunnittelutaitosi kuitenkin jättävät paljon toivomisen varaa tai et vain halua käsitellä monimutkaisia ​​koodausvärejä, Wix toimii parhaiten projektissasi. Tämä verkkosivustojen rakentaja on tällä hetkellä kapein markkina-alue, joka tarjoaa pääsyn useisiin ominaisuuksiin, työkaluihin ja verkkosivujen suunnitteluvaihtoehtoihin.

Wix hallitsee miljoonia verkkosivustoja ympäri maailmaa, ja se on huippuluokan kohde käyttäjille, joilla on monipuolinen web-suunnittelun tausta. Järjestelmää käyttämällä voit käynnistää erityyppisiä projekteja melkein nopeasti. Juuri tämä tekee alustasta kunnollisen nykyaikaisen web-rakennusratkaisun.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map