Microweber-arvostelu

Microweber – on helppo verkkosivustojen rakennusalusta, joka on suunniteltu toimittamaan laajennettuja toimintoja. Se tulee ladattavaksi sisällönhallintajärjestelmäksi sekä intuitiivisena verkkosivustojen rakentajana, joka sisältää sisäisen editoinnin. Alusta on hyvä erilaisten verkkosivustojen luomiseen, mukaan lukien pienyrityssivustot, blogit ja pienet digitaalikaupat. Microweber tuo tarpeeksi työkaluja rakennusprosessin yksinkertaistamisen lisäksi myös verkkokaupan tai yrityksen verkkosivuston hallintaan.


Siinä on melko tavallinen WYSIWYG-editori, joka antaa aloittelijoille, joilla ei ole teknisiä taitoja, luoda, muokata tai mukauttaa verkkosivustojaan. Verkkorakennustyökalujen lisäksi Microweber toimittaa joitain välttämättömiä lisäominaisuuksia laatikosta. Ne sisältävät lisämoduuleja Valkoinen etiketti ja videosoittolistat, mukautettu cPanel-laajennus sivustosi muokkaamiseen käyttäjäystävällisessä ohjauspaneelissa ja muut ratkaisut, jotka käyttäjät saattavat arvostaa.

Joten mitä on uutta Microweberin ympäristössä? Katsotaanpa sen ominaisuuksia ja ominaisuuksia, joista saatat löytää kourallisen.

1. Helppokäyttöisyys

Vaikka Microweber oli avoimen lähdekoodin CMS-alusta, se suunniteltiin pääasiassa auttamaan muita kuin teknikkoja rakentamaan kiinteitä verkkosivustoja ja digitaalikauppoja. Siinä on sisäänrakennetun muokkaamisen lisäksi vetämällä ja pudottamalla -toiminto, mikä tarkoittaa, että voit tehdä muutoksia verkossa reaaliajassa ilman ylimääräistä latausta. Samalla käyttäjillä on mahdollisuus ladata MS ilmaiseksi ja käyttää sitä vapaasti sivustojen luomiseen.

Päästä alkuun

Merkki menettelyssä on hiukan erilainen kuin mitä saatat odottaa. Vaikka useimmat alustat pyytävät sinua lisäämään ensin henkilökohtaisia ​​tietoja tai kirjautumaan sisään sosiaalitilien kautta, Microweber tarjoaa tarkistaa käytettävissä olevat mallit ja nimeä projekti ensin. Voit valita minkä tahansa 15 saatavilla olevasta teemasta verkkosivustotyypistä riippuen. Valitset verkkotunnuksen ja aloitat valitun alustan käytön. Menettely on seuraava:

 1. Pääset Microweber.com-verkkosivustoon ja aloitat 14 päivän ilmaisen kokeilun.
 2. Kun olet painanut “Aloita nyt” -painiketta, sinut siirretään sivulle malleilla. Valitse haluamasi, esikatsele sitä näytön eri kokoisina ja paina “Aloita tämä malli” -painiketta.
 3. Viimeinen vaihe on kirjautua sisään ja kirjautua sisään Google- tai Facebook-tililläsi. Tässä voit aloittaa verkkosivustosi muokkaamisen.

Rehellisesti sanottuna koko sisäänkirjautumismenettely näyttää hieman omituiselta ja harhaanjohvalta ensi silmäyksellä. Saatat sekoittaa joihinkin vaiheisiin heti alusta alkaen. Kestää jonkin aikaa saadaksesi täyden pääsyn vetämällä ja pudottamalla -editoriin ja lopulta aloittamalla verkkosivuston mukauttaminen.

WYSIWYG-toimittaja

Kun olet päässyt verkkosivujen rakentajaan, löydät itsesi tyypillisessä vedä ja pudota -ympäristössä. Kojetaulu sisältää kaikki tarvittavat työkalut oikealla sivupalkilla. Täällä meillä on valikoima verkkosivustollesi lisättäviä asetteluita, moduuleja (kiinnitä huomiota, ne ovat ilmaisia ​​vain ilmaisen kokeilujakson aikana), malliasetukset ja visuaalinen editori.

Microweber Editor

Meillä on painike mukautetun logon lisäämiseksi otsikon vasempaan yläkulmaan. Lisäasetusten avulla voit valita teksti- tai kuvalogon, joka voidaan joko ladata omaan kirjastoon tai selata. Asetuksissa on automaattinen logon koon optimointi, jotta se näyttää selkeältä ja kirkkaalta.

Asettelut helpottavat sopivan verkkosivurakenteen luomista eri paikoissa sijaitsevilla kategorioilla, suosituimmilla tuotteilla tai tekstilohkoilla. Moduulit ovat tärkeä mukauttamisväline, jossa on kymmeniä valittavissa olevia sovelluksia. Niihin kuuluvat Google Maps, kuvakkeet, kuvagalleriat, sosiaalisen jakamisen painikkeet, YouTube-linkit, yhteyslomakkeet, ostoskoripainikkeet, erityyppiset liukusäätimet ja paljon muuta.

Toisin sanoen Microweberillä on vankka luettelo vaihtoehdoista ammattimaisen verkkosivuston tai digitaalikaupan luomiseksi. Toisaalta sisäänkirjautuminen voi olla hieman yksinkertaisempi.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Microweber on rikas eri ominaisuuksilla. Sillä on tarpeeksi joustavuutta luoda kiinnostava verkkosivusto, joka on vuorovaikutuksessa potentiaalisten asiakkaiden kanssa asiakkaiden kanssa monin tavoin, mukaan lukien yhteyslomakkeet, blogit, White Labelling jne. Samalla se tuo joitain välineitä myös kaupan tai sivustosi hallintaan. Tässä on joitain Microweberin toimittamia perusvaihtoehtoja:

 • Käyttäjäystävällinen editori – Olemme jo maininneet alustan, jolla on WYSIWYG-rakentaja. Se koskee sekä online-ohjelmistoja että CMS: ää. Jos sinun on lisättävä uutta elementtiä, kuvaketta tai painiketta, siirrä se vain hallintapaneelin päälle ja siirry sivulle. Mitään teknisiä tai koodaustaitoja ei tarvita.
 • Parannettu cPanel – Microweber käyttää itse muodostettua hallintapaneelia, joka on optimoitu myös älypuhelimiin ja tablet-laitteisiin. Toisin sanoen, voit vapaasti hallita tai muokata verkkosivustoasi tien päällä. Lisäksi cPanelilla voit seurata verkkosivustosi tilastoja ja analytiikkaa reaaliajassa, seurata viimeisimpiä tilauksia, tuloja ja paljon muuta.
 • Microweber-kojelauta

 • verkkokauppa – Digitaalikaupan perustaminen on alustan avulla erittäin helppoa. Sillä on täysin optimoitu verkkokaupan luoja, joka on oletuksena käytettävissä kaikille ohjelmistojen käyttäjille ilmaiseksi. Aloittaaksesi online-myynnin sinun on ladattava vain tuotteet, asetettava hinnat ja lähetysehdot. Järjestelmä voidaan integroida joihinkin huipputason maksujärjestelmien tarjoajiin. Niitä ovat PayPal, Stripe, Payza, VoguePay ja muutama. Käyttäjillä on mahdollisuus käsitellä automatisoituja sähköpostiviestejä, jotka lähetetään ostajille aina oston yhteydessä. Ominaisuus antaa mahdollisuuden hallita lähetysehtojasi maasta riippuen sekä tarjota lähetysalennuksia tai erityisiä henkilökohtaisia ​​tarjouksia. Hallinnoi tuotetta muokkaamalla mukautettuja kenttiä, lisäämällä pudotusvalikoita, lähettämällä videoita ja kuvia jne. Lisäetuja ovat luominen, hallinta ja seuranta, automaattinen laskutus, valittavien valuuttojen valinta, sosiaalisen median integrointi ja niin edelleen.
 • bloggaaminen – Microweberillä on hyvä blogitoiminto, jonka avulla voit luoda erillisen blogin tai sijoittaa sen tärkeimmälle verkkosivustolle. Alustalla on erilaisia ​​työkaluja uusien viestien lisäämisen lisäksi myös kaikkien sivujen ja mediatiedostojen ylläpitämiseksi. Niiden avulla voit järjestää gallerioita, muokata tekstiä, lisätä videoita ja valokuvia, pehmeitä viestejä luokkien mukaan. Live Edit -ominaisuuden avulla on helppo päivittää tai muokata artikkeleitasi verkossa suoraan blogista.
 • Microweber Lisää uusi sivu

 • yhteensopivuus – kaikki suuret selaimet tukevat ladattavaa ohjelmistoa. Se on yhteensopiva uusimpien taustatekniikoiden, kuten PHP 7+ tai Laravel Framework, kanssa.
 • Valkoinen etiketti – Microweber tarjoaa White Label -ratkaisunsa yksityisille ja yrityksille. Sitä on saatavana useissa pakkauksissa tarpeitasi mukaan. Tarjous toimii niille, jotka haluavat luoda verkkosivustoja ja verkkokauppoja asiakkailleen. Käytettävissä olevat 4 suunnitelmaa sopivat freelancereiden, verkkoyritysten tai hosting-yritysten tarpeisiin. Katso yksityiskohtainen pakettikuvaus alla olevasta hinnoittelupolitiikkakatsauksesta.

Microweberillä on varmasti paljon tarjottavaa joustavuudeltaan ja ominaisuuksiltaan yksinkertaisesta vetämällä ja pudottamalla -sivuston rakentajasta parannettuun verkkokaupan toimintoon ja White Label -ratkaisuihin..

3. Suunnittelu

Aloitettaessa käyttäjillä on mahdollisuus valita 15 eri mallista. Teemojen määrä näyttää hiukan rajalliselta. Lisäksi mitään erityisiä luokkia tai suodattimia ei ole. Sinulla on kaikki käytettävissä olevat asettelut yhdessä paikassa päänäytössä, mikä ei ole aivan mukavaa.

Mikrokuitumallit

Toisaalta jokainen teema on mobiiliystävällinen ja siinä on välitön esikatselutoiminto. Sinun ei tarvitse napsauttaa painiketta. Vedä hiiri vain mallin päälle nähdäksesi sen vierittävän automaattisesti alas. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tarkastella mallin toimintaa pöytätietokoneissa, tablet-laitteissa tai älypuhelimissa ennen aloittamista. Voit vaihtaa tilojen välillä napsauttamalla tiettyä näyttökuvaketta vasemmassa yläkulmassa.

Dynaamiset asettelut ovat varmasti ominaisuus, jota kannattaa kiinnittää huomiota. Sinulla on tosiasiallisesti mahdollisuus valita, muuttaa kokoa tai suunnitella uudelleen mitä tahansa kojelaudan käytettävissä olevaa asettelua. Voit venyttää lohkoja muuttaa fontteja, muokata painikkeita tai kuvakkeita jne. Kojetaulun visuaalinen editori tarjoaa lisäasetuksia muokata typografiaa, taustoja ja reunoja sekä asettaa mitat osoittaen lohkon tai osan tarkan koon..

4. Asiakastuki

Asiakastuen osalta käyttäjät tuskin kohtaavat vaikeuksia selvittää, kuinka kaikki toimii. Voit esimerkiksi katsoa video-oppaita sivun latauksen aikana. Videot näkyvät automaattisesti aina, kun siirryt sivulta toiselle aloittaessasi. Microweberillä on valtava tietokanta, joka sisältää:

 • Akatemia, jossa on videooppaita ja oppaita.
 • Foorumi, jossa on erilaisia ​​säikeitä ja todellisten käyttäjien kommentteja.
 • Blogi artikkeleilla, jotka kattavat useita ongelmia, jotka saatat joutua ratkaisemaan.

Käyttäjät voivat ehdottaa omia muutoksia ja parannuksia Ehdota ominaisuutta -osiossa. Voit vapaasti tarjota ideoitasi ja seurata, jos ne on toteutettu. Alustalla on myös Live Chat -toiminto välitöntä tukea varten.

5. Hinnoittelupolitiikka

Päätimme jakaa kaikki hinnasuunnitelmat kahteen pääluokkaan. Ne sisältävät perussuunnitelmat satunnaisille käyttäjille, jotka haluavat avata verkkosivustonsa tai digitaalikaupansa, ja White Label -suunnitelmat web-toimistoille, freelancereille ja hosting-yrityksille..

Perussuunnitelmat sisältää:

 • henkilökohtainen maksaa 5 dollaria / kk ilmaisella verkkotunnuksella, pääsy kaikkiin malleihin, Live-tuki ja paljon muuta.
 • palkkio 10 dollarin kuukaudessa maksaminen on täydellinen pienyrittäjille. Sen mukana tulee SSL-suojaus, rajoittamaton malli, 15 Gt tallennustilaa, markkinointityökalut ja premium-moduulien asennukset.
 • liiketoiminta 25 dollarin hinta on hyvä pienille ja keskisuurille digitaalikauppoille. Siihen kuuluu kaikki rajattomat ominaisuudet täysin integroidun verkkokaupan toiminnallisuuden, hylättyjen kärryjen, kuponkien tarjousten ja muun lisäksi.

Alusta tarjoaa 14 ilmaisen kokeilun järjestelmän toiminnan tarkistamiseksi.

Valkoisen etiketin suunnitelmat ovat seuraavat:

 • Basic White Label maksaa 5 dollaria kuukaudessa henkilökohtaiseen käyttöön.
 • Pro White Label maksaa 20 dollaria kuukaudessa web-toimistoille.
 • Isäntä Pro White Label maksaa 50 dollaria kuukaudessa hosting-yrityksille.

Sillä on myös suunnitelma valtaville yrityksille ja suurille yrityksille. Hinta neuvotellaan erikseen.

6. Hyödyt ja haitat

Microweberillä on enemmän osumia kuin laskuja. Se tarjoaa laajennetun toiminnallisuuden, paljon hienoja ominaisuuksia, uskomattomia verkkokaupan ominaisuuksia ja paljon muuta. Sen pitäisi kuitenkin varmasti tehdä jotain malliensa suunnittelussa.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Helppo vedä ja pudota -editori.
&# X2714; Hyvä pienille ja keskisuurille digitaalikauppoille.
&# X2714; Ei vaadita teknisiä taitoja.
&# X2714; White Label -ratkaisu.
&# X2714; Edullinen suunnitelma.
&# X2714; Laaja valikoima moduuleja.
&# X2714; Dynaamiset asettelut.
Signing Hieman hämmentävä allekirjoittaminen menettelyssä.
✘ Tylsät mallit.

Pohjaviiva

Microweber on hyvä ratkaisu pieni yritys ja pienet ja keskisuuret verkkokaupat sekoitettuna vankkaan joustavuuteen ja monipuoliseen ominaisuusjoukkoon. Alustan avulla on helppo asentaa verkkokauppa ja aloita myynti verkossa parin tunnin sisällä. Ohjelmistolla on myös laaja valikoima suunnittelu- ja räätälöintityökaluja.

Microweber on sen rahaa arvoinen, jonka sinä sijoitat siihen – ei enempää ja vähemmän. Live Edit -tila tekee järjestelmästä erotettavan joukosta, etenkin verrattuna kilpailijoihin. Tässä suhteessa ominaisuus tekee palvelusta samanlaisen kuin WYSIWYG-verkkosivustojen rakentajat. Ei ihme, että alusta on saanut monia arvostettuja palkintoja. Siinä on kunnollinen hinta-laatusuhde. Suosittelemme sitä aloittelijoille, joilla on aikomus luoda verkkokauppoja, joissa on jopa 1000 tuotetta.

Kokeile Microweber nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map