MotoCMS-arvostelu

MotoCMS Reviewleft


MotoCMS – on helppokäyttöinen verkkosivustojen rakentaja, joka yhdistää kaikki hyvät ominaisuudet, jotka sinulle on tuonut perinteiset CMS-alustat ja SaaS-ohjelmisto. Toisin sanoen tässä meillä on yhdistelmä kahta erilaista lähestymistapaa verkkosivustojen luomisprosessiin, sisällön muokkaamiseen, mukauttamiseen ja käyttöönottoon.

Toisaalta voit käyttää a tyypillinen vedä ja pudota -rakentaja ja käynnistä täysin toimiva projekti ilman mitään teknisiä taitoja. Voit valita satojen mallien joukosta ja käyttää helppoja instrumentteja mukauttaaksesi ja hienosäätääksesi jokaista sivua. Toisaalta käyttäjät arvostavat CMS: n joustavuutta kyvyllä muokata lähdekoodia, valita suositeltava palveluntarjoaja jne..

Verkkosivun rakentaja antaa sinun luoda erityyppisiä sivustoja blogeista ja pienyritysten verkkosivustoista digitaalikauppoihin. Katsotaanpa tarkemmin, mitä se tarjoaa toiminnallisuuden suhteen.

Hyvät ja huonot puolet

MotoCMS on ehdottomasti kiinnitettävä huomiota sen ainutlaatuiseen lähestymistapaan verkkosivustojen rakentamisprosessiin. Siinä yhdistyvät hyvät ominaisuudet sekä CMS-alustoista että SaaS-ohjelmistoista, vaikka joitain alarajoja saattaa myös tapahtua.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Erinomainen aloittelijoille ja ammattilaisille.
&# X2714; Vedä ja pudota -toiminto.
&# X2714; Integroidut SEO ja verkkokaupan ominaisuudet.
&# X2714; Tuhannet reagoivat ja ilmaiset mallit.
&# X2714; Laaja valikoima lisäpalveluita tilauksesta.
&# X2714; Kertamaksu.
Needed Tarvitaan ulkopuolisia palveluntarjoajia.
✘ Alkuvaiheen hiukan monimutkainen.

Mihin se sopii?

MotoCMS toimii hyvin moniin tarkoituksiin. Ensinnäkin aloittelijat pystyvät luomaan monimutkaisia ​​sivustoja, joilla on n teknistä taitoa. Verkkosivuston rakentajalla on intuitiivinen kojetaulu tarvittavien välineiden avulla, jotta projekti voidaan käynnistää ja ottaa käyttöön useassa tunnissa.

Toiseksi, ohjelmisto sopii myös kokeneille web-kehittäjille. Ammattilaiset saavat mahdollisuuden muuttaa lähdekoodia ja luoda joitain ainutlaatuisia elementtejä, jotka voidaan helposti asentaa sivulle yksinkertaisen HTML-editorin avulla.

Verkkosivutyypeistä MotoCMS saattaa olla hyvä ratkaisu pienyritysten ja sisältöpohjaisten verkkosivustojen luomiseen. Sen mukana toimitetaan lisäasetukset SEO-optimointiin ja sisällön mainostamiseen. Lisäksi ohjelmistolla on verkkokaupan toiminnallisuus pienten, keskisuurten ja valtavien digitaalikauppojen luomiseen. Käyttäjät löytävät vankan valikoiman verkkokauppamalleja, joissa on kaikki jo tarvittavat ominaisuudet.

Seurauksena on, että meillä on tässä lopullinen alusta, jolla käsitellä mitä tahansa monimutkaisia ​​ja tyyppisiä projekteja. Mutta onko MotoCMS todella niin hyvä? Onko sitä todella helppo käyttää ihmisille, joilla ei ole teknisiä taitoja? Onko siinä tarpeeksi ominaisuuksia selviytymään helposti erilaisista tehtävistä? Tarkistetaanksesi kysymyksiin, tarkistammeko sen toiminta sisäpuolelta.

Helppokäyttöisyys

Kuten jo ymmärsit, MotoCMS ei ole tyypillinen SaaS-verkkosivuston rakentaja. Siinä on vain osa ohjelmiston ominaisuuksista. Ne sisältävät valmiita malleja, yksinkertaisen vedä ja pudota -editorin, intuitiivisen ohjauspaneelin, useita nopeita tapoja kirjautua sisään jne..

Sinun ei kuitenkaan pidä pitää sitä all-in-one-ratkaisuna, koska alusta ei sisällä ylläpitoa tai suunnitelman tilaamista kaikilla pakkauksen ominaisuuksilla.

Tämä tarkoittaa, että työkalu tulee itsenäisenä ohjelmistona, joka on asennettava valittuun isännöintiin. Hyvä uutinen on, että MotoCMS tekee yhteistyötä alan suurimpien nimien kanssa, mukaan lukien Bluehost ja SiteGround. Aloitetaan alusta alkaen ja katsotaan sisäänkirjautumisprosessia.

Kirjaudu sisään

Aivan kuten monet muut SaaS-verkkosivustojen rakentajat, MotoCMS tarjoaa saumattoman rekisteröintiprosessin. Käytä yksinkertaisesti Google- tai sosiaalisen median tiliäsi. Jos sinulla ei ole, ilmoita vain haluamasi käyttäjänimi, sähköpostiosoite ja salasana. Silti kelvollinen Google- tai Facebook-tili omistaa asiat tulevaisuudessa paljon helpommin. Ajattele vain sitä.

Seuraava vaihe on vahvistaa sähköpostisi. Järjestelmä lähettää automaattisesti lasituskirjeen. Tarvitset vain kirjoittaa postilaatikkoosi ja seurata viestin linkkiä. Muutoin et pääse käyttöpaneeliin.

Mallien muokkaaminen

Kun olet suorittanut kirjautumisvaiheen onnistuneesti, löydät itsesi automaattisesti ohjauspaneelin verkkosivuston rakennusaineen sisälle. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on valita malli tai käyttää oletusarvoisesti mallia. Käyttäjät voivat vaihtaa mallien välillä milloin haluavat.

MotoCMS-hallintapaneeli

Kojelauta näyttää erittäin yksinkertaiselta. Huolimatta siitä, että löydät täältä kymmeniä erilaisia ​​toimintoja, istuntoja ja instrumentteja, ne kaikki sijaitsevat loogisesti. Tiedät aina, mitä painaa ja mihin napsauttaa. Kojelauta tarjoaa 4 päävaihtoehtoa alusta alkaen. Ne sisältävät:

 • Sivun muokkaus – saatat nähdä luettelon kaikista sivuistasi vasemmalla. Napsauta yhtä ja muokkaa sitä, poista tekstiä ja lisää uutta sisältöä, korvaa elementtejä, lataa yksilöllisiä kuvia ja paljon muuta. Käyttäjät voivat esikatsella kutakin sivua ennen julkaisua. Esikatselutilaa on 4, mukaan lukien tablet-laitteet ja älypuhelimet. Jokaisella sivulla on joukko lisäasetuksia verkkosivuston nimen, URL-osoitteiden, metakoodien ja kuvausten muokkaamiseen. Täällä voit myös piilottaa joitain sivuitasi hakukoneilta.
 • MotoCMS-sivueditori

 • Blogin toimittaja – Jokaisessa mallissa on integroitu blogitoiminto. Tämän seurauksena kojetaulu tarjoaa yksinkertaisen välineen hallita kaikkia blogin viestejä ja artikkeleita yhdestä ohjauspaneelista. Voit lisätä uusia materiaaleja. Poista vanhoja, päivitä olemassa olevia viestejä, käytä luokkia ja tunnisteita, määritä SEO-asetukset ja paljon muuta.
 • MotoCMS-blogin postieditori

 • Verkkosivun asetukset – osiossa on pääsy yleisten sivustoasetusten luetteloon, jossa voit asettaa kotisivun, valita verkkosivun kielen, ladata faviconin tai muuttaa otsikkomuotoa.
 • Ohjekeskus – täältä voi löytää käteviä artikkeleita ja vastauksia kaikkiin kysymyksiin, joita sinulla voi olla rakennusprosessin aikana.

Paneelissa on erillinen mediakirjasto, joka tallentaa kaikki kuvat, valokuvat, musiikki tai äänet sivujen mukaan jaettuna. Lisäksi voit käyttää erityisiä painikkeita ladataksesi uusia mediatiedostoja ja hakea niitä kirjastosta tarvittaessa.

Kokonaisvaikutelma on erittäin hyvä. MotoCMS näyttää melko yksinkertaiselta aloittelijoille, kun taas omistautuneet ammattilaiset saattavat arvostaa ylimääräisiä mukautuksen etuja. Esimerkiksi he pystyvät tekemään mallisuunnittelusta hieman yksilöllisemmän HTML-muokkauksen avulla. He voivat liittää oman koodin tai muokata olemassa olevaa.

Käynnissä

Kuten aiemmin mainittiin, MotoCMS eroaa tyypillisistä SaaS-ohjelmistoista. Se ei tarjoa all-in-one-pakettia, jossa sinun on vain kopioitava ja liitettävä sisältö eläväksi. Järjestelmällä ei ole omaa hosting-ratkaisua. Se tarkoittaa, että se vaatii manuaalisen asennuksen ja asennuksen.

Hyvä uutinen on, että alusta toimii yhteistyössä suurimpien teollisuusnimien kanssa. Se on ryhtynyt sellaiseen hyvämaineiset isännöintipalveluntarjoajat kuten Bluehost, SiteGround, ja jotkut muut. Käyttäjille se tarkoittaa saumatonta integrointia ilman, että verkkosivustoa on määritettävä manuaalisesti. Sinun on kuitenkin rekisteröitävä verkkotunnus, mikä tarkoittaa, että jotkut aloittelijat saattavat vielä olla hämmentyneitä hetkeksi.

Kun mukautusprosessi on suoritettu loppuun, järjestelmä antaa sinun tallentaa muutokset tarkistaessasi palveluntarjoajia valitaksesi. Käyttäjät voivat myös esikatsella valmiita verkkosivustoja ennen niiden julkaisua.

ominaisuudet & Joustavuus

MotoCMS on erittäin rikas ominaisuuksista. Se tarjoaa joitain sisäänrakennettuja toimintoja sekä lisäominaisuuksia, jotka haluat ehkä integroida verkkosivustotyypistäsi riippuen. Kuten olemme aiemmin maininneet, alusta on hyvä erilaisille hankkeille, joko haluat avata sisältöpohjaisen tai verkkokaupan.

Valtava mallikokoelma

Alusta tarjoaa tällä hetkellä yli 2 500 eri mallia. Kaikki he ovat valmiita lähtemään. Se tarkoittaa, että voit valita vain yhden, lisätä asiaankuuluvaa sisältöä, olla asennettuna isännöintiin ja toivottaa sinut tervetulleeksi ensimmäisiin kävijöihisi.

Käyttäjät voivat vapaasti valita yli 40 erilaisesta liiketoimintarakoista ja -luokasta. Ne vaihtelevat kiinteistöjä, ravintoloita ja urheilun parhaita teollisuuden tai terveydenhuollon aloja. Kaikissa teemoissa on ajantasainen muotoilu. Ne näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja toimivat hyvin kaikentyyppisissä mobiililaitteissa.

Mallineen laadusta ja tyylistä se näyttää upea. Käyttäjien mukavuuden lisäämiseksi on olemassa erityinen hakupalkki, jonka avulla voit navigoida kaikissa asetteluissa avainsanojen perusteella, jotka kuvaavat kapeitasi parhaiten.

verkkokaupan toiminnallisuus

MotoCMS: llä on tehokas moottori luoda kiinnostavia verkkokauppoja. Tärkein etu on, että sinun ei tarvitse muodostaa yhteyttä tai integroida itseäsi. Järjestelmä tarjoaa verkkokauppamallit, joissa on jo sisäänrakennetut toiminnot. Se sisältää:

MotoCMS-verkkokauppa

 • Tuotehallintajärjestelmä – lisää uusia tuotteita, poista olemassa olevat, lisää suodattimia navigointia varten, luo luetteloita ja muuta.
 • verkkokaupan perusteet – mallipohjan avulla saat myös integroituja maksu- ja lähetysvaihtoehtoja, verolaskutoiminnot ja työkalut tuotteiden hintojen hallintaan.
 • Alusta tukee aluksi PayPalia, Post Financea ja 2Checkoutia. Voit kuitenkin vapaasti integroida muita palveluita tehdäksesi myymälästäsi joustavamman asiakkaille. Verkkosivustollasi on käyttövalmis turvallinen kassajärjestelmä, SSL ja muut suojausvälineet.
 • Tuotesivun mukauttaminen – Voit muuttaa tuotesivun ulkoasua, ottaa käyttöön ainutlaatuisia ominaisuuksia tai yhdistää widgettejä tai lisäosia kasvattaaksesi postituslistaa, ottamalla käyttöön käyttäjän hankintatyökalut ja paljon muuta.

Työkalut SEO: n lisäämiseen

MotoCMS sisältää integroidut SEO-työkalut, joiden avulla verkkosivustosi voidaan nostaa hakukoneiden riveille. Alusta alkaen voit muokata URL-osoitteita, metakoodeja, otsikoita ja kuvauksia jokaiselle sivulle. Lisäksi toimittaja mahdollistaa alt tekstien ja SEO-kuvausten lisäämisen kuviin tai valokuviin.

MotoCMS SEO

Koko toiminnallisuus on saatavana myös integroidulla blogitoiminnolla, jotta blogiviestisi ovat SEO-ystävällisempiä. Lisäksi käyttäjät arvostavat tukikeskuksessa olevaa valtavaa optimointiopasta, jossa on SEO asiantuntijoiden toimittamia vaiheita ja vinkkejä.

Laajennukset ja lisäosat

Vaikka MotoCMS ei voi ylpeillä niin suurella valinnalla kuin WordPress tai Wix, esimerkiksi sen kehittäjät tarjoavat edelleen hyviä lisäyksiä. Käyttäjät voivat esimerkiksi yhdistää mukautettuja yhteyslomakkeita, integroida Google Mapsin erillisellä widgetillä, luoda ponnahdusikkunoita, jakaa viestejä Instagramissa tai luoda aikatauluja mukautettujen sovellusten avulla.

Lisäpalvelut

MotoCMS ei ole vain verkkosivustojen rakentaja. Se edustaa asiantuntijaryhmäänsä, joka tarjoaa erilaisia ​​verkkopalveluita. Ne vaihtelevat mallin asennuksesta, joka auttaa aloittelijoita luomaan ammattimaisia ​​logoja, mainosbannereita, kopioiden kirjoittamista, Valkoisia merkintöjä ja paljon muuta.

Design & Mallit

Teemojen lukumäärä:2500+
Ilmaiset teemat:&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO

Kuten aiemmin olemme keskustelleet, MotoCMS tarjoaa suuren määrän erilaisia ​​malleja. Luettelo sisältää yli 2500 asettelua, jotka liittyvät kaikkiin mahdollisiin liiketoimintarakoihin. Kaikki mallit ovat 100% reagoivia, mikä tarkoittaa virheetöntä toimintaa millä tahansa mobiili- tai pöytälaitteella. Voit varmistaa, että voit käyttää mobiili- ja työpöydän esikatselutilaa ja tarkistaa, kuinka verkkosivusto toimii tablet-laitteella tai älypuhelimella.

Liiketoimintaluokkien lisäksi voit vapaasti valita perinteisistä verkkosivustoasetteluista sekä aloitussivujen malleista, joille kaikki tarvittavat lomakkeet ja widgetit on jo integroitu. Käyttäjät saavat myös muita muotoilu- ja suunnittelutyökaluja. He voivat vapaasti muuttaa kojetaulun malleja, värejä ja fontteja. Lisäksi työskentelet typografian kanssa, jotta sisältö näyttää houkuttelevammalta.

motocms mallit

Mediatiedostojen lataaminen on myös erittäin helppoa. Käytä vetämällä ja pudottamalla -ominaisuutta tai mene mediakirjastoon ja lataa tarvittavat tiedostot paikallisten vanhempien joukosta. Järjestelmä tarjoaa erilaisia ​​galleriawidgettejä ja diaesityksiä verkkosivuston näyttämiseksi entistä houkuttelevamman ja tyylikkäämmän. Edistyneet ammattilaiset voivat käyttää kappaleen omaa koodia, jos käytetään HTML-teemoja.

Asiakaspalvelu

Järjestelmässä on laaja tuki laajennetun tietokannan lisäksi. Käyttäjät voivat ottaa yhteyttä tukiasiantuntijoihin heti hallintapaneelista oikealla olevan Ohje-painikkeen avulla. Se avaa uuden ikkunan, jossa voit kysyä mitä tahansa kysymyksiä ja lähettää pyynnön LiveChatin, puhelimen tai lippujärjestelmän kautta.

Perinteinen lippujärjestelmä on toinen tapa ottaa yhteyttä MotoCMS-asiantuntijoihin. Sinun on annettava sähköpostiosoitteesi, ilmoitettava osasto, johon haluat ottaa yhteyttä, lisättävä aihe ja kuvailtava ongelma ilmoitetuissa tiloissa. Koko prosessi näyttää aika vievältä ja monimutkaiselta.

Tästä syystä välitön ohje saattaa olla parempi ratkaisu. Se tarjoaa visuaalisia oppaita ja yksinkertaisia ​​oppaita, jotka selittävät kaikki tärkeät vaiheet uusien kuvien lähettämisestä ja tekstien muokkaamisesta uusien mediakansioiden luomiseen jne..

Alustalla on valtava tietokanta, jossa on tonnia artikkeleita ja ohjeita. Lisäksi voit liittyä myös paikalliseen yhteisöön. Täällä voit kysyä kysymyksiä tai auttaa muita MotoCMS-käyttäjiä. Järjestelmä ilmoittaa myös verkkosivustojen omistajille jokaisesta kehittäjän julkaisemasta päivityksestä. Tarvitset vain pysyä kuulolla.

suunnitelmat & Hinnoittelu: Paljonko MotoCMS maksaa?

Hinnoittelupolitiikka voi vaikuttaa alusta alkaen hieman hämmentävältä. Se riippuu ominaisuuksista, jotka haluat sisällyttää pakettiin. Lopullinen hinta riippuu tarvitsemastasi mallista ja lisäpalveluista. Hyvä uutinen on, että lopullinen hinta näytetään ennen lähtöä kassalle. Sen lisäksi käyttäjät voivat vapaasti ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä joitain valinnaisia ​​palveluita heidän tarpeistaan ​​riippuen.

Mallien hintalapput vaihtelevat 36–171 dollarista. Oletetaan, että tarvitset myös yhden vuoden isännöinnin, mallien asennuksen ja räätälöinnin. Se maksaa lisäksi 27 dollaria vuodessa, 49 dollaria ja vastaavasti 139 dollaria vuodessa. Käyttäjät saattavat tarvita myös lisäapua mennäkseen valmistuneeseen projektiin.

Valinnaisiin ominaisuuksiin kuuluu:

 • Asennusapu maksaa 49 dollaria.
 • Mallin mukauttaminen maksaa 139 dollaria.
 • SEO-optimointipalvelut alkavat 59 dollarista perustiedot SEO-auditoinnista jopa 299 dollariin täydellisestä sivun SEO-optimoinnista.
 • Google Ads -palvelut maksavat 199 dollaria tilin luomisesta ja käynnistämisestä sekä kampanjoiden käynnistämisestä 549 dollariin täydellisestä Google Ads -paketista, joka sisältää kampanjanhallinnan, tavoitteiden luomisen jne..
 • Mukautetun logon suunnittelupalvelut maksavat 149 dollaria käyttövalmiista logosta, joka toimitetaan useissa muodoissa.
 • Copywriteeripalvelut vaihtelevat 79 dollarista alkuperäisestä web-sisällöstä tai olemassa olevien sivujen uudelleenkirjoituksesta 299 dollariin SEO-optimoiduissa tuotekuvauksissa ja aloitussivun tekstissä.

Huomaa, että maksat lisäksi kolmansien osapuolien toimittamien isännöintien järjestämisestä, koska MotoCMS: llä ei ole omia palvelinratkaisuja. Järjestelmä toimii yhdessä Bluehostin, SiteGroundin ja joidenkin muiden suosittujen yritysten kanssa. Laadukas isäntä maksaa sinulle 3,95 dollaria kuukaudessa. Se näyttää oikealta kaupalta.

MotoCMS FAQ

Katsotaanpa tarkemmin MotoCMS-sivuston rakentajaa, koska se eroaa paljon kilpailijoistaan ​​ja herättää siten monia kysymyksiä.

Kysymys: Mikä erottaa MotoCMS: n muista suosituista verkkosivustojen rakentajista?

Vastaus: Toisin kuin Wix, Weebly, uKit ja muut isännöityjen sivustojen valmistajat MotoCMS on itsenäinen verkkosivustojen rakentaja, jota ei liitetä mihinkään web-palveluntarjoajaan ja joka toimii itsenäisesti, CMS-malleina. Lyhyesti: jos rakennat verkkosivuston Wixin avulla, et voi siirtää sivustoasi muualle – Wix-verkkosivustojen rakentaja toimii yksinomaan yrityksen palvelimilla. MotoCMS-ohjelmistossa voit käyttää valitsemasi Web-isäntää.

Kysymys: Mitkä ovat CMS-mallit?

Vastaus: CMS-mallit ovat melkein valmiita verkkosivustoja: ne on varustettu hallintapaneelilla, sivuston rakennustyökaluilla ja widgetillä.

Kysymys: Voinko käyttää yhtä MotoCMS-mallia useille verkkosivustoille?

Vastaus: Valitettavasti et voi. Jokainen verkkotunnus (verkkosivusto) vaatii erillisen lisenssin.

Kysymys: Paljonko sivuston käynnistäminen ja ylläpito MotoCMS: llä maksaa?

Vastaus: Ellei alennuksia ole, MotoCMS-mallit alkavat 199 dollarista kappaleelta. Itse mallin lisäksi saat sisäänrakennetun hallintapaneelin, ilmaiset CMS-päivitykset ja elinikäisen teknisen tuen. MotoCMS ei vaadi uusimista. Maksat vain kerran mallista. Verkkosivun ylläpidon kulut riippuvat verkkopalveluntarjoajasta.

Kysymys: Onko mahdollista muokata sivustoni mobiilinäkymää?

Vastaus: Kyllä se on. Voit esikatsella ja muokata sivustosi mobiilinäkymää vaihtamalla mobiililaiteeditoriin. Se käyttää samoja käteviä Mitä-näet-on-mitä-mitä-saamasi ja vedä ja pudota -editointiperiaatteita. Koodausta ei tarvita.

Kysymys: Onko mitään tapoja laajentaa sivustoni toiminnallisuutta?

Vastaus: Jokainen MotoCMS-malli sisältää joukon ennalta määritettyjä widgettejä verkkosivustosi parantamiseksi. Nämä ovat Kartat, Galleriat, Yhteyslomakkeet, Paypal ja monet muut laajennukset. Jokaisella mallilla on yksityiskohtainen kuvaus ja sitä voidaan tarkastella esittelytilassa. Lisäksi edistyneet kehittäjät voivat luoda omia widgettejä ja integroida ne ohjauspaneeliin MotoCMS-toimintojen parantamiseksi.

MotoCMS-katsauksen päätelmä

MotoCMS on tehokas väline kaikenlaisten verkkosivustojen luomiseen. Se sopii aloittelijoille, joilla ei ole mitään teknisiä taitoja, sekä web-suunnittelun ja ohjelmoinnin asiantuntijoille, jotka haluavat toteuttaa joitain omia ominaisuuksiaan ja elementtejään.

Alustan mukana on parannettu toiminnallisuus. Se esittelee integroidut toiminnot verkkokauppaprojekteille sekä parannettuja SEO-työkaluja verkkosivustojesi rakentamiseen ja mainostamiseen verkossa. Perinteisten online-verkkosivustojen rakentajien lisäksi MotoCMS ei tarjoa pakettiratkaisuja, jotka saattavat olla aluksi ongelma.

Toisaalta se tarjoaa enemmän joustavuutta isännöintipalveluntarjoajien kannalta, vaikka se on ensisijaisesti hyvä ratkaisu niille, jotka jo isännöivät ostettuja suunnitelmia.

Kokeile MotoCMS nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map