Mozello arvostelu

Mozello – on DIY-verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa lukemattomia suunnittelun mukautusvaihtoehtoja. Järjestelmä on pienen Latviassa toimivan Blumentals Solutions SIA -ohjelmistoyrityksen tuote, joka palvelee käyttäjien tarpeita, joilla ei ole koodaustietoa, mutta joilla on vahva halu avata verkkosivustoja yritys- tai henkilökohtaiseen käyttöön.


Freemium-palveluna Mozello antaa mahdollisuuden luoda ja hallita verkkosivustoja melkein ilman kustannuksia ollenkaan ja mahdollisimman lyhyessä ajassa. Alustalla rakennetut projektit ovat reagoivia ja eivät vaadi syvää mukauttamista vaikuttavan suunnittelun ja arvokkaan toiminnallisuuden saavuttamiseksi. Samanaikaisesti käyttäjät voivat käyttää koodaustietojaan joustavampaan suunnittelun mukauttamiseen. Verkkosivun rakentaja merkitsee tyylikästä oppimiskäyrää, joka tarjoaa poikkeuksellisen verkon rakennuskokemuksen sekä aloittelijoille että verkkosivujen suunnittelun asiantuntijoille.

Verkkosivunrakentajan vaikuttavimpien ominaisuuksien joukossa on järkevää mainita monikieliset tuki, integroitu verkkokaupan moottori, laajat blogit ja SEO-vaihtoehdot. Haluatko tietää enemmän järjestelmästä? On korkea aika tarkistaa se heti!

1. Helppokäyttöisyys

Mozello on helppokäyttöinen verkkosivustojen rakentaja, jonka tutkiminen ja testaaminen ei vie paljon aikaa. Järjestelmään kirjautuminen edellyttää vain muutamia yksityiskohtia: sähköposti, salasana, haluttu URL ja verkkosivustotyyppi. Heti sen jälkeen, kun olet antanut ensisijaiset kirjautumistiedot, järjestelmä pyytää sinua valitsemaan kaksi luotavaa verkkosivustotyyppiä – tavallinen verkkosivusto tai verkkokauppa. Jos valitset ensimmäisen vaihtoehdon, sinun on lisäksi määritettävä tarvitsemasi verkkosivustotyyppi, olipa kyseessä henkilökohtainen verkkosivusto, blogi, aloitussivu jne..

Mozello Editor

Heti kun olet valinnut valinnan, sinun on annettava verkkosivustosi nimi tai tuotenimi. Lopuksi sinut ohjataan mallinvalintasivulle, jolla voit valita jonkin käytettävissä olevista teemoista mukauttamista varten (voit muuttaa sitä myöhemmin menettämättä sisältöäsi). Tämä vie sinut verkkosivustojen rakentajaan. Nyt kaikki mitä tarvitset sivustosi rakentamiseen, on sisältösi. Mukauttamisasetukset ovat yksinkertaisia ​​ja hyvin järjestettyjä. Koko verkkosivuston perustamisprosessi vie vain muutaman minuutin eikä ole ollenkaan monimutkaista.

Mozello tukee tekstimuokkausta, mutta se ei tarjoa tavanomaisia ​​vedä ja pudota -vaihtoehtoja. Voit järjestää sisältöäsi muuttamalla asettelutyylejä ja malleja, mutta et voi muuttaa yksittäisten elementtien sijaintia. Tämä rajoitus antaa Mozello-käyttäjille mahdollisuuden vaihtaa malleja milloin tahansa rikkomatta verkkosivustoa.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Verkkosivun rakentajan toimittaja on melko intuitiivinen, mutta ensimmäistä kertaa käyttävät käyttäjät voivat pitää sitä hieman monimutkaisena. Kun aloitat tutkimuksen, huomaat, että se on melko loogista ja ymmärrettävää – kaikki elementit ovat paikoillaan täällä, kun taas kaikki osiot ovat käytettävissä työkalurivillä, joka löytyy näytön vasemmalta puolelta. On myös mahdollista muuttaa ja muokata verkkosivustosi asettelua editorissa.

Sivut-osiossa voit valita verkkosivustollesi lisättävien erityyppisten sivujen välillä. Jokaisella sivutyypillä on omat esiasetetut asetukset. Katsotaanpa nyt joitain näistä:

Etusivu tai erikoissivu. Tällä sivutyypillä on joukko ennalta määritettyjä asetteluja, jotka voidaan vaihtaa milloin tahansa. Jokainen sivun sisältölohko on muokattavissa – voit muuttaa kopioita, kuvia, lisätä erilaisia ​​widgettejä ja lisätä myös omia HTML-koodinpätkiä. Et voi kuitenkaan muuttaa näitä lohkoja uudelleen – ne on kiinnitetty kankaalle.

Mozello-sivueditori

Blogi tai uutiset. Itse Mozello-blogin toimittaja on miellyttävä ja toimiva. Tähän voit lisätä mediatiedostoja, koodinpätkiä, taulukoita ja muita tiedostotyyppejä. Voit joko julkaista viestisi välittömästi tai tallentaa sen julkaisematta. Valitettavasti viestejäsi ei voida ajoittaa. Samoin tässä ei ole useita kirjoittajien tukivaihtoehtoja. Mozello-blogissa on omaperäinen kommentointijärjestelmä, mutta voit myös asettaa DISQUS-ohjelman yksinkertaisesti määrittämällä käyttäjänimesi vastaavaan ruutuun.

Mozello Blog Post Editor

Katalogi tai myymälä. Mozellolla on oma verkkokauppaalusta. Tietysti se ei ole niin monipuolinen ja intuitiivinen kuin Shopify tai Volusion, silti sen avulla voit silti pitää tavarat järjestetyinä, hallita tilauksiasi, luoda tuoteluetteloa, luokitella tuotteita ja näyttää ne parhaimmassa mahdollisessa valossa, mukauttaa ostoskoria, määrittää kielet ja lähetystavat, tarjota käytettävissä olevat valuuttatyypit, määritellä maksu – ja veroparametrit, markkinointi – ja SEO – ominaisuuksien määrittäminen jne.

Mozello eCommerce

Verkkokauppa ei ole yhtä suuri verrattuna verkkosivustolla luotuihin erikoistuneet verkkokaupan järjestelmät, mutta se tulee varmasti tavanomaiseen verkkokaupan tarpeisiisi. Koko verkkokauppakehitysprosessi voi viedä jopa 20 minuuttia, mikä on todella nopeaa ja vaikuttavaa.

Monikielinen tuki. Tämä on luultavasti yksi verkkosivustojen rakentajan erottuvimmista kohokohdista. Vaikka järjestelmä ei tarjoa integroituja automaattisen kääntämisen työkaluja, käyttäjät voivat silti valita kielen, jota he haluavat verkkosivustojensa tukevan. Heti sen jälkeen voit lisätä sisältöä, luoda ja hallita sivuja valitsemillasi kielillä. Verkkosivuston kävijöillä on puolestaan ​​mahdollisuus valita kieli, jonka he haluaisivat nähdä verkkosivustolla.

Koodin injektio. Mozello sallii koodin integroinnin. Jos tiedät HTML: stä, CSS: stä, JavaScripistä jne., Voit käyttää tätä tietoa lisätäksesi koodeja verkkosivuille, upottaaksesi YouTube- ja Vimeo-videoita, karttoja, taulukoita ja muita elementtejä. Tämä parantaa varmasti verkkosivustosi suorituskykyä.

Hakukoneoptimointi. Mozello-sivustot ovat hakukoneille hyvin järjestettyjä. Verkkosivun rakentaja tarjoaa SEO perusvaihtoehtoja ja markkinointityökaluja. Täällä on mahdollista määrittää verkkosivusto favicon ja tärkeimmät parametrit. Järjestelmä antaa sinun integroida Google Analyticsin, jotta voit seurata verkkosivustosi tehokkuusparametreja.

Lisää Ons. Kun työskentelet Mozellon kanssa, voit integroida ylimääräisiä lisäosia projektiin. Oikeastaan ​​lisäosien valinta menee kolmeen osaan. Nämä ovat evästeilmoitus (käytetään verkkosivustojen kävijöiden ilmoittamiseen evästeiden käytöstä), jakopainikkeet (käytetään lisäämään jakamispainikkeet jokaiselle verkkosivulle) ja Engaga (käytetään markkinointikampanjoiden toteuttamiseen, sähköpostien keräämiseen ja ponnahdusikkunoiden luomiseen).

Toivotamme, että Mozellolla on ominaisuusluettelo kotisivulla. Meidän piti itse löytää kaikki edellä mainitut piirteet. Kaiken kaikkiaan verkkosivustojen rakentajan ominaisuus ei ole kovin vaikuttava ja rikas. Se riittää kattamaan tärkeimmät käyttäjien verkkosuunnitteluvaatimukset, mutta se ei varmasti riitä verkkosivustojen syvällisempään mukauttamiseen.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:48
Ilmaiset mallit:&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO

Mozello-mallistokokoelma on melko vaikuttava, vaikka et löydä täältä monia malleja. Tällä hetkellä verkkosivustojen rakentaja tarjoaa 48 mallia, jotka kaikki ovat täysin reagoivia ja 100% muokattavissa. Malleja ei ole jaoteltu luokkiin niiden rakojen perusteella, mutta voit helposti löytää suunnittelun, joka kattaa nykyiset tarpeesi. Mozello-mallit luovat perustan henkilökohtaiselle tai yrityksesi verkkosivustolle.

Siellä on esikatseluvaihtoehto, jonka avulla voit tutkia vaadittavia malleja yksityiskohtaisesti ennen niiden valitsemista. Lisäksi järjestelmä sallii mallien vaihtamisen ilman sisällön menetystä missä tahansa verkkosuunnitteluprosessin vaiheessa. Hienompaa mukauttamista varten kehittäjät voivat hyödyntää mukautetun koodin vaihtoehtoa.

Premium-käyttäjät voivat lisätä lisäkoodin Head-osaan. Muita kuin tekniikan taitavia käyttäjiä ajatellen Mozello-malleja on tuskin muokattavissa – parhaimmillaan voit muuttaa väriasetuksia, kirjasinmalleja ja asettelua. Mozello tarjoaa laajan valikoiman valmiita värimalleja, joiden avulla käyttäjät voivat välttää värien virheellisyydet.

Mozello mallit

Puhelimesta mobiililaitteiden muokkaamisesta järjestelmä ei salli verkkosivustosi mobiilinäkymän muuttamista. Mobiililaitteiden muokkaamiseen ei ole integroitua sovellusta, ja tämä on verkkosivujen valmistajan vakava haitta.

4. Asiakastuki

Mozello-asiakastukivaihtoehdot ovat melko minimalistisia. Siellä on laaja tietopohja, jossa voit selata UKK-osiota, joka tarjoaa pääsyn temaattisiin luokkiin, joissa on suosituimpia kysymyksiä, joita käyttäjät kohtaavat työskennellessään järjestelmän kanssa.

Niille käyttäjille, jotka eivät löydä vastauksia kysymyksiinsä, palvelu tarjoaa mahdollisuuden ottaa yhteyttä tukitiimiin sähköpostitse. Jos tarvitset kiireellistä apua, on kuitenkin mahdollista hyödyntää verkkosivustolla olevaa live-chat-ominaisuutta ympäri vuorokauden. Kaiken kaikkiaan Mozello-asiakastuki on perustiedot mutta informatiivista.

5. Hinnoittelupolitiikka

Mozello on Freemium-verkkosivustojen rakentaja. Tämä tarkoittaa, että voit luoda tilin ja julkaista verkkosivustosi ilmaiseksi ja pitää sen ilmaisena niin kauan kuin haluat. Jotta voit hyödyntää järjestelmän edistyneitä ominaisuuksia, sinun on kuitenkin päivitettävä yhteen sen maksettuihin tilauksiin. Ilmaisilla verkkosivustoilla on Mozello-linkki, ja ne julkaistaan ​​aliverkkotunnuksessa (sitename.mozello.com). Ilmaisiin sivustoihin sisältyy verkkokauppa, jonka avulla voit lisätä ja myydä jopa 10 tuotetta.

Mozello hinnoittelu

Jos haluat lisätä tallennustilasi 50 Gt: ään, poistaa Mozello-linkin ja yhdistää mukautetun verkkotunnuksen, sinun on valittava Premium ($ 7 / kk laskutetaan vuosittain; $ 9 / kk laskutetaan vuosineljännes) tai Premium Plus (14 dollaria / kk kuukaudessa, joka maksetaan vuosittain) välillä. , 17 dollaria maksetaan neljännesvuosittain). Premium-suunnitelma on suunniteltu pienille myymälöille, joissa on jopa 30 tuotetta, kun taas Premium Plus -tilauksen avulla voit myydä rajattomasti tuotteita.

Jos haluat perustaa pienen verkkokaupan, Mozello voi olla hyvä vaihtoehto – vain 7 dollaria kuukaudessa saat mukavan näköisen verkkosivun ostoskärryllä. Mutta jos haluat luoda yrityssivuston, blogin tai salkun, on järkevää katsoa kilpailua. Esimerkiksi Weeblyllä voit rakentaa ja julkaista mainoksetonta sivustoa vain 4 dollarilla kuukaudessa.

6. Hyödyt ja haitat

Mozello on mukava verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla aloittelijat ja ammattilaiset voivat luoda erityyppisiä verkkosivustoja. Järjestelmää testattaessa ja tarkistettaessa olemme kuitenkin tavanneet vahvat ja heikot kohdat, jotka on ehdottomasti mainitsemisen arvoinen, jotta tiedät niistä..

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Integroitu verkkokauppaalusta – yksinkertainen verkkokaupan hallinta.
&# X2714; Blogging vaihtoehto.
&# X2714; Monikielen tuki.
&# X2714; Responsiiviset mallit.
&# X2714; Mukava asiakastukipalvelu.
✘ Vedä ja pudota -ominaisuuden puute.
Design Suunnitteluvaihtoehtojen riittämättömyys.
✘ Ei käyttäjänhallinnan tukea.

johtopäätös

Mozello on mukava verkkosivujen rakentaja DIY-verkkokehittäjille ja ammattitaitoisille käyttäjille. Se on helppokäyttöinen, edullinen ja erittäin nopea – sekä työpöydällä että mobiililaitteissa. Järjestelmässä on monia hyviä ominaisuuksia, joita tarjotaan käyttäjille. Tämä on arvokas ratkaisu niille, jotka etsivät yksinkertaista työkalua perustaa henkilökohtainen verkkosivusto tai vankka digitaalinen myymälä. Verkkosivuston rakentamisen blogi- ja verkkokaupan ominaisuudet ovat enemmän kuin riittäviä, kun taas sen monikielisyysominaisuus ei vain voi jättää useimpia verkkosuunnittelijoita välinpitämättömiksi. Sama koskee asiakastukivaihtoehtoja, koodien muokkausta ja kohtuullista hinnoittelupolitiikkaa, mikä tulee ehdottomasti järjestelmän ominaisuusjoukon piiriin.

Mozello ei kuitenkaan ole täynnä suunnittelun mukauttamisominaisuuksia ja -vaihtoehtoja. On mahdotonta luoda täysin henkilökohtaista verkkosivustoa järjestelmän kanssa, vaikka haluat. Vedä ja pudota -toimintojen puute vaikeuttaa web-suunnitteluprosessia, mikä saattaa aiheuttaa ongelmia ensimmäistä kertaa käyttäjille, joilla ei ole riittävää koodaustaitoa.

Kaiken kaikkiaan pidämme Mozellosta todella, koska pidämme yrityksistä, jotka pitävät asiat yksinkertaisina. Verkkosivun rakentaja kuitenkin menettää maan vakiintuneille alustoille, kuten Wix, uKit ja Weebly tietyistä näkökohdista, mutta monet ihmiset etsivät tarkalleen mitä se tarjoaa. Perinteisesti suosittelemme, että tarkistat sivuston valmistajan itse, koska mielipiteesi saattaa poiketa sinun mielipiteestäsi. Kun olet tarkistanut sen, pudota muutama rivi kommentteihin! Hyvää sivuston rakennusta.

Kokeile Mozelloa nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map