Muotokatsaus

Muoto – on erikoistunut portfolio-verkkosivustojen rakentaja, jonka pääkonttori on Kanadassa. Järjestelmä toimii erinomaisesti verkkosivustojen kehittämiselle mainostajille, taiteilijoille, suunnittelijoille, kuvittajille, malleille, valokuvaajille, arkkitehdille, digitaalitaiteilijoille ja kaikille muille käyttäjille, jotka haluavat esitellä ammattimaisissa töissä ilmenevää kykyjään.


Palvelun kanssa käynnistetyissä portfolioissa voi olla blogeja, verkkokauppoja, tehokkaita suunnittelun mukauttamisasetuksia, joita on käytetty gallerioissa, teemoissa ja muun tyyppisillä verkkosivuilla. Sinulla ei tarvitse olla koodaustietoa verkkosivustojen rakentamiseen Format-sovelluksella. Järjestelmä tunnetaan helppokäyttöisyydestään ja intuitiivisesta luonteestaan, joka eliminoi tarpeen hallita ohjelmoinnin perusteet tai olla web-suunnittelun tausta.

Muotoa käytetään laajasti yli 190 maassa maailmassa. Järjestelmän kanssa on rakennettu noin 455 000 verkkosivustoa sen perustamispäivästä lähtien. Järjestelmä asettaa itsensä edistyneeksi salkun verkkosivujen rakentaja mukana tulee integroitu visuaalinen editori. Se on loistava valinta käyttäjille, joilla on aikomus esittää kuvia verkkosivustomuodossa taitojen, tuotteiden ja palvelujen mainostamiseksi.

Mutta onko Format todella sijoituksen arvoinen? Onko sinun käytettävä tätä alustaa tai on parempi etsiä vaihtoehtoja? Onko sen toiminnallisuus todella kunnollinen? Vastataan näihin ja muihin kysymyksiimme katsauksessa.

1. Helppokäyttöisyys

Formaatti käyttää samoja mekanismeja kojelaudan vuorovaikutuksessa käyttöliittymän kanssa kuin muut verkkosivustojen rakentajat visuaalisen editoijan kanssa. Sitä ei ole aivan vaikea käyttää, mutta et voi myöskään kutsua sitä liian yksinkertaiseksi. Täällä on monia asetuksia ja vaihtoehtoja. Heihin on vaikea tottua ja muistaa heidän asemansa määränsä vuoksi. Tämä on huippuluokan toiminnallisuuden toinen puoli.

Muotoilija

Rekisteröintiprosessi on helppoa, nopeaa, mutta melko epätavallista. Tilitietojen toimittamisen lisäksi järjestelmä pyytää sinua vastaamaan myös pariin kysymykseen, jotka koskevat aloittamasi projektityyppiä, verkkosuunnittelutaitojasi, pätevyysastetta, tarvetta integroida verkkokauppa omaan portfoliosi jne. Oikein sen jälkeen sinulle tarjotaan valita malli, jonka kanssa haluat aloittaa.

Järjestelmä tarjoaa sinulle myös perustason 6-vaiheisen tarkistusluettelon aloittamisesta helposti. Ennen kuin julkaistaan ​​valmis projekti, sinun on ladattava kuvia, tutkittava ja valittava haluamasi teema (jos et pidä alussa valitusta), mukauttaa verkkosivuston suunnittelua, antaa otsikko projektillesi, muokata yhteystietosivua ja ottaa yhteyttä järjestelmän asiantuntijoihin.

Kun olet oppinut tarkistusluettelon, sinut ohjataan kojelautaan, joka koostuu kolmesta pääosasta, nimittäin Sivut, Suunnittelu ja Asetukset. Jokaisessa osassa on useita mukautettavia asetuksia, jotta verkkosivustollesi vaaditaan suorituskykyä ja suunnittelua.

Rajapinnan ergonomia on mukavaa, kojelautaelementit on sijoitettu loogisesti ja niissä on ymmärrettävät otsikot. Siellä on myös laadukas ja hyvin suunniteltu asiakastukiosasto. Verkkosivun rakentaja työskentelee aloittelijoille, mutta valmistaudu viettämään muutama päivä kojelautaan sen tehokkaampaa käyttöä varten – Formaatissa on enemmän asetuksia kuin useimmissa muissa vastaavissa verkkosivustojen rakentajissa. Aluksi on etsittävä joitain kojetaulun elementtejä.

Alusta kojetaulu

Niille käyttäjille, joilla on kokemusta työskentelystä samanlaisten tuotteiden kanssa, Formaatti näyttää yksinkertaiselta, mutta ei ollenkaan primitiiviseltä. On selvää, että keskitytään vaihtoehtojen yksityiskohtaistamiseen, muttei kaikkien elementtien maailmanlaajuiseen yksinkertaistamiseen. Rajapinta on kuitenkin melko käyttäjäystävällinen, vaikka et voi kutsua sitä houkuttelevaksi – se on vakio, sujuva ja yksityiskohtainen. Sen rakenne ja rakenne muistuttavat WordPress, joka vastaa järjestelmän yleisön vallitsevan osan tarpeisiin.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Formaatissa on kaikki mitä tarvitset esitelläksesi työsi ja paljastaaksesi useita mahdollisuuksia. Järjestelmä mahdollistaa trendikkäiden salkkujen luomisen, reagoivalla suunnittelulla ja monipuolisella rakenteella. Järjestelmäominaisuuksia selatessasi huomaat varmasti, että kaikki on räätälöity kuvien ja muun graafisen materiaalin tehokkaaseen esitykseen. On korkea aika katsoa verkkosivustojen rakentajan tärkeimpiä kohokohtia.

verkkokaupan moottori

Muoto mahdollistaa verkkokaupan integroimisen portfoliosivustoosi myymällä tarjoamiasi töitä / palveluita. Tarkemmin sanottuna moottori tukee erityyppisten tuotteiden myyntiä (fyysiset, digitaaliset tai palvelutuotteet). Aivan kuten muissa verkkokaupoissa, sillä on valuutta, toimitus, maksu, varastotuotteet, tuotteiden saatavuus ja SEO-asetukset. PayPalia käytetään online-maksujen vastaanottamiseen. Voit määrittää ilmoituksia asiakkaille, joilla on erilaisia ​​skenaarioita, ja hyväksymään ostosten viestejä.

Alusta Store -editori

Verkkokaupan moottori antaa aluksi ladata 3 tuotetta. Älä kuitenkaan huolestu – voit lisätä rajoittamattoman määrän tuotteita päivittäessäsi yhteen maksettuihin tilauksiin. Mikä tärkeintä, tuote, kuvat ja tiedot vastaavat automaattisesti portfolion tyyliäsi. Moottorissa on yksinkertainen ja kätevä kojelauta, jonka avulla voit helposti hallita, muokata ja päivittää tuotelistaasi milloin tahansa vuorokauden aikaan. Lisäksi pystyt päivittämään tilauksesi, alennukset, verkkosivuston yleiset asetukset ja sen suunnittelun.

Asiakkaan todistaminen

Formaatti kiinnittää paljon huomiota yksityiseen sisältöön. On mahdollista luoda projekteja yhteistyöhön tiettyjen asiakkaiden kanssa Osoitusosa. Mitä voit tehdä täällä, voit jakaa yksityisten asiakkaiden todistusgallerioita, tarkistaa asiakkaiden palautteita, sallia tiedostojen lataamisen, omien kuvien vesileimaamisen jne. Asiakkaiden käyttöoikeuksia on myös mahdollista säätää salasanoilla suojaamaan erillisiä gallerioita ja myöntää henkilökohtainen käyttöoikeus vain tietyille käyttäjille. Järjestelmä antaa lisäksi mahdollisuuden luoda ja päivittää asiakasvarmennusgallerioita suoraan Adobe Lightroomista, mikä lisää myös toimitettujen tietojen turvallisuutta ja luottamuksellisuutta. Kuvan suosikkivaihtoehto on käytössä myös täällä. Tämä tarkoittaa, että voit antaa asiakkaille tarkistaa ja suosikki portfolion valokuvat mistä tahansa laitteesta, joka heillä on käsillä.

Asiakasvarmennusosat on piilotettu käyttäjiltä, ​​joilla ei ole käyttöoikeuksia. Voit siis tallentaa gallerioita, verkkokauppojen ikkunoita tietyille ryhmille tai jopa erillisiä asiakkaita portfoliossasi. Tämä on kätevä työprosessi. Voit myös asettaa salasanoja verkkosivuille, piilottaa ne valikosta, asettaa vesimerkkejä valokuviin ja videoihin.

Muuten, alivalikoita tuetaan myös. SEO-työ on myös järjestetty kätevästi – pystyt täyttämään kaikkien verkkosivujen sisällönkuvauskentät vain yhdellä näytöllä. Täällä on mahdollisuus yhdistää Google Analytics, lisätä favicon, oma verkkotunnuksesi ja muut vakioasiat.

bloggaaminen

Integroidun blogimoottorin avulla voit kertoa tarinoita itsestäsi ja luovuudestasi yleisölle. Se on yksinkertainen ja kätevä käyttää. Voit parantaa salkkua verkkokaupalla myydäksesi kuvia, videoita tai esimerkiksi paitoja, paitoja, kuppeja, käsintehtyjä vaatteita tai jotain muuta.

Muotoile blogin muokkausohjelma

Siellä on myös integroitu blogi, joka on räätälöity valokuva- ja videoesitykseen. Voit myös lisätä vakiotekstiä, vaikka Formaatissa julkaistut viestit näyttävät samanlaisilta kuin aikakauslehdissä kuin sanomalehdissä. Se keskittyy vahvasti multimediajuttuihin. Tämä on järjestetty eri tavalla kuin muissa järjestelmissä. Muuten, jokainen blogi ja verkkokauppasivu voidaan suunnitella yksilöllisesti.

Sosiaalitilin integrointi

Format sallii sosiaalisen median tilien integroinnin projektiisi mainostaaksesi ja kuratoidaksesi portfoliosi ja tuotemerkkiäsi yleensä. Erityistä huomiota kiinnitetään Instagram-syötteiden integrointiin, joka mahdollistaa Instagram-kuvien lisäämisen suoraan salkkuosi. Prosessi suoritetaan automaattisesti, jotta voit esitellä parhaita teoksia kohderyhmälle maksimaalisen tehokkuudella ja minimaalisella aikaa / vaivalla investoimalla.

Jos haluat vahvistaa ja mainostaa tuotemerkkiäsi, mukautetun G Suite -ohjatun sähköpostiosoitteen saaminen on ehdottomasti myös bonus. Yleensä Format-toiminnallisuus kattaa kaiken, mitä saatat tarvita kaupallisen portfolion suunnittelussa. On mahdollisuus suunnitella jokainen galleria erikseen, yhdistää ne, suojata salasanoilla, luoda yksityisiä verkkosivustoja, upottaa videogallerioita, hyväksyä verkkomaksuja erityyppisille tuotteille, hallita blogia ja jakaa tätä sisältöä sosiaalisissa verkostoissa. Ainoa huomautus on, että käyttöliittymäsuunnittelu voisi olla houkuttelevampi, koska järjestelmä on tarkoitettu luoville ihmisille.

SEO

Sikäli kuin suurin osa Formatilla luotuista salkkuista käynnistetään myynninedistämistarkoituksia ajatellen, tehokkaalla hakukoneoptimoinnilla on paljon merkitystä. Verkkosivun rakentaja toimittaa melko yksityiskohtaiset SEO-asetukset, jotka voivat auttaa parantamaan projektisi näkyvyyttä hakukoneissa.

Kaikki SEO-asetukset on jaettu globaaliin ja sisältö-osioihin ja niitä voidaan säätää erillisillä alueilla. Näihin sisältyy mahdollisuus määrittää SEO-verkkosivuston otsikko, kotisivun otsikko ja kuvaukset kaikille sivuille, avainsanat / sisällönkuvauskentät jne. Jos et ole varma, onko verkkosivustosi optimoitu hakukoneille hyvin, sinun pitäisi nähdä prosenttipalkki, joka osoittaa sen SEO: n nykyinen valmistumisaste.

Siellä on myös “Paranna SEO-sisältöäsi” -osa, josta saat vinkkejä, jotka auttavat sinua parantamaan projektisi sijaintia hakukoneiden tuloksissa. Lopuksi Formaatti luo automaattisesti sivukartan, joka luettelee sisältösi ja verkkosivusi organisaation projektin parempaa indeksointia varten hakukoneissa.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:23
Ammatilliset mallit&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan✘ EI
Koodin muokkaaminen:&# X2714; JOO

Kaikki Format-teemat perustuvat monipuoliseen visuaaliseen galleriaesitykseen. Ne on jaettu kuuteen tyyppiin, nimittäin koko näytön, diaesityksen, laatoitetun, pystysuoran, vaakatason ja premium-tyypin kanssa. Jokainen luokka sisältää useita variaatioita valitusta asetteluesityksestä. Kaiken kaikkiaan, täällä on 23 erilaista teemaa, jotka on suunnattu houkuttelevaan kuvanesitykseen. Kaikki mallit ovat reagoivia, mikä tarkoittaa, että ne näyttävät sisältöä oikein työpöydällä ja mobiililaitteissa.

Jokainen teema on tarjolla useissa värimalleissa – vaalea, kirkas, tumma jne. Vaikka voit määrittää yksityiskohtaisesti verkkosivuston värimaailman manuaalisesti.. Miellyttävä bonus on mahdollisuus säätää kunkin sivun mallia ja muotoilua erikseen. Toisin sanoen pystyt suunnittelemaan verkkosivuja eri tavoin, esimerkiksi erilaisia ​​valokuvakategorioita: elää yhä yhdessä tyylissä ja muotokuvia toisessa tyylissä, korostamalla visuaalisesti niiden välistä eroa.

Voit katsoa koko näytön esikatselun. Laatu on arvokkaalla tasolla. Se ei vaikuta uskomattomilla ratkaisuilla, mutta vastaa täysin kapealla salkun verkkosivuilla rakentaja. On vaikeata lisätä jotain visuaaliseen mallipohjaan – Formaatti tarjoaa näytön kaikki vaihtoehdot kaikille olemassa oleville kuvaesitysmuodoille.

Alusta mallit

Voit määrittää verkkosivun valikon (sijainti ja korkeus), galleriasivut (navigointi, koko näytön kuvanäyttö, siirtymäanimaatiot ja niiden nopeus, pikkukuvat), fontit ja värit lähes kaikille verkkosivustoelementeille. Kokoelmasivuille on mahdollista valita kannen kuvan asettelu / koko / etäisyys, linkin sijainti ja tekstin kohdistus. Voit tarkastella tulosta vakio- ja mobiilisivustomuodoissa työskennellessään sen kehittämisen suhteen.

Kun määrität projektisuunnitelman, sinulla on myös mahdollisuus käyttää verkkosivustoeditoria. Täällä voit lisätä verkkosivun logon ja otsikon, mukauttaa jokaista verkkosivun väriä ja taustakuvaa, valita fontteja ja asettaa tyyppikoot ja tyylit, linkittää sosiaalisen verkoston profiileihin, muokata räätälöityä verkkosivuston verkkotunnusta ja faviconia jne..

Käyttäjät, joilla on koodaustaidot, pääsevät mielellään pääsemään palvelun koodieditoriin, jossa he voivat muokata mitä tahansa verkkosivukoodia HTML / CSS / JavaScript -tietojensa avulla. Tämän avulla verkkosivustojen suunnittelua voidaan muuttaa manuaalisesti ja integroida kolmannen osapuolen sovelluksia tai lisäosia koodintegraation avulla.

Muotoilukoodieditori

Yleensä tämä on vain pieni osa muotoilun suunnitteluasetuksista. Halutessasi voit säätää kokoa, muotoilua, sosiaalisen verkoston kuvakkeiden väriä, linkkien muotoa, otsikoita ja vakiotekstiä, kunkin verkkosivuelementin väriä, kokoa jne. Detalisaatio on niin laaja, että on olemassa riski eksyä mahdollisiin muutoksiin. ja saat tuloksen keskinkertainen muotoilu. Tässä ei ole puhumattakaan siitä, mitä hyötyä manuaalisella koodin muokkaamisella paljastetaan. Kun kyse on portfolion tyylin ja rakenteen säätämisestä, Format on ehdottomasti tehokas ratkaisu.

4. Asiakastuki

Format-tekninen tuki on jaettu useiden maiden kesken eri puolilta maailmaa, mikä mahdollistaa asiakaspalvelun ylläpidon ympäri vuorokauden. Voit kommunikoida heidän kanssaan sähköpostitse tai live chat-ikkunassa. Johtajat ovat käyttäjäystävällisiä. He vastaavat nopeasti ja ammattimaisesti.

Ohjekeskus on hyvin rakennettu ja siinä on useita osioita, joissa on yksityiskohtainen kuvaus jokaisesta järjestelmässä tehtävästä toiminnasta. Täällä on myös avainsanahaku.

5. Hinnoittelupolitiikka

Formaatilla ei ole ilmaista suunnitelmaa. 14 päivän kokeiluversio antaa sinun testata kaikki järjestelmän ominaisuudet ja tehdä päätöksen tarpeesta jatkaa yhden maksetun suunnitelman mukaisia ​​palveluita (hinnat määritetään vuosittaiselle tilaukselle):

Alusta hinnoittelupolitiikka

 • intoilija, $ 6 / kk – 100 kuvaa, 3 myymälätuotetta, 15 sivua;
 • ammattilainen, $ 12 / kk – 1000 kuvaa, 20 myymälätuotetta, rajoittamaton määrä sivuja ja blogin kirjoituksia, 5000 todistuskuvaa, ilmainen verkkotunnus, mukautetun koodin muokkaaminen;
 • Rajoittamaton, $ 25 / mo – Rajoittamaton määrä kuvia, rajoittamaton myymälä-tuote, rajoittamaton määrä sivuja ja blogi-viestejä, rajaton korjauskuvia, ilmainen verkkotunnus ja premium-teemat, mukautettu koodinkäsittely.

Kuukausimaksut ovat 30% korkeammat. Maksu hyväksytään MasterCard, PayPal ja Visa kautta. Järjestelmällä on 30 päivän rahat takaisin -takuu maksupäivästä lukien. Järjestelmä antaa myös mahdollisuuden saada 30 minuutin sivuston perustamisohjeita Format Expertiltä 50 dollarilla.

Yleensä Formaatin kustannuksia voidaan verrata muihin kapeiden verkkosivustojen rakentajiin. On mahdotonta kutsua sitä kalliiksi tai halpaksi. Tämä palvelu ei tulisi valita kustannusperusteen perusteella, vaan tarpeitasi vastaavasti.

6. Hyödyt ja haitat

Formaatti on ehdottomasti mukava erikoistunut salkun verkkosivujen rakentaja. Siinä on kaikki mitä tarvitset houkuttelevaan kuvan esitykseen.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Integroidun blogin ja verkkokaupan saatavuus;
&# X2714; Keskitytään voimakkaasti yksityisyyden suojaan ja galleriaoikeuksien suojaan;
&# X2714; Joustavat galleria-asetukset, mahdollisuus yhdistää ne kokoelmiin;
&# X2714; Mahdollisuus verkkosivujen koodien muokkaamiseen.
✘ Kojelaudan käyttöliittymän suunnittelusta puuttuu esteettinen vetovoima;
✘ Mallien mukauttaminen on tehokasta, mutta se ei ole aivan ymmärrettävää.

Yleensä Format on hieno niche-tuote. Se on suhteellisen yksinkertainen käytössä, eikä sillä ole ilmeisiä toiminnallisia haittoja. Sen sijaan sen mukana on laaja käyttäjäyhteisö ja näkökulmat.

Bottom Line

Muoto on laadukas palvelu, jota käytetään minkä tahansa salkun luomiseen. Se on hyödyllinen taiteilijoille, valokuvaajille, mallinnusliiketoiminnan edustajille, arkkitehdille, suunnittelijoille ja kaikille, joiden on esitettävä jotain kuvagallerioiden kautta.

Sivustojen valmistajaa ei voida kutsua kapealla parasta, koska on monia kunnollisia kilpailijoita, jotka voivat suorittaa saman tehtävän samalla kustannuksella tai jopa halvemmalla. Onko Format käytön arvoinen? Kyllä, se on, jos se vetoaa sinuun tutkittuaasi sitä yksin. Olet todennäköisesti tyytyväinen sen laatuun, jos pidät sen käyttöliittymästä. Palvelun toiminnallisuus ei tukahduta sinua.

Kokeile alustaa nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map