Nestemäinen verkkokatsaus

Nestemäinen verkkokatsaus


Liquid Web – on täydellinen hosting-alusta, jolla hallitaan yhtä verkkosivustoa tai useita projekteja samanaikaisesti. Yhtiö toimittaa täysin hallittuja palvelinratkaisuja, joissa on lähes täydellinen käyttöaika ja kokonaissuorituskyky. Palvelut sopivat sekä verkkosivustoille että sovelluksille. Järjestelmä on yhteensopiva merkittävä CMS uhri WordPress-optimoidut paketit, WooCommerce hallitut palvelinasetukset ja paljon muuta. Erilaisia ​​muokattavia suunnitelmia, jotka on suunniteltu vastaamaan yksilöllisiä ja yritystarpeita.

Alusta tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka ovat käytettävissä jokaisessa palvelinklusterissaan. Hyvä uutinen on, että järjestelmä huolehtii teknisistä ongelmista automaattisesti eikä tarvitse hallita niitä manuaalisesti. Lisäpalvelimen konfigurointi tai hienosäätö ei ole myöskään tarpeen. Ainoa haittapuoli on jaetun isäntäratkaisun puute. Toisaalta asiakkaat hyötyvät tehokkaista erillisistä, pilvi – ja VPS – palvelimista CMS – ominaisuuksien, sivustojen siirtämisen jne. Lisäksi.

Lue myös: Parhaat pilvipalveluntarjoajat.

Hyvät ja huonot puolet

Yhtiö tarjoaa useita ratkaisuja erilaisiin projekteihin. Jos haluat myydä verkossa, järjestelmässä on hallittu WooCommerce-palvelinvaihtoehto. Lisäksi se on yhteensopiva suurten sovellusten ja CMS-alustojen kanssa, mukaan lukien useita hallittuja WP: lle optimoituja suunnitelmia.

Huolimatta siitä, että mukautettuja verkkosivustojen rakentajia ei ole, kuten muilla isännöintipalveluntarjoajilla, käyttäjät arvostavat vaiheittaista sivuston ominaisuuksia mahdollisuutena luoda testiprojekti ja nähdä kuinka se toimii todellisessa elämässä. Voit hallita isännöintityökaluja käyttämällä mukautettua ohjauspaneelia, joka tunnetaan myös nimellä Plesk. Se on riittävän intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen, vaikka palvelimien ja resurssien mukauttaminen voi viedä jonkin aikaa.

Tärkein etu on, että saat isäntä ilman todellisia liikennerajoituksia virheetön käytettävyyden, palvelimen nopean vastauksen ja riittävän korkean latausnopeuden lisäksi.

Nestemäiset ammattilaiset:
Nestemäiset web-haitat:
&# X2714; Hyvä suoritus – Alusta takaa 99,9% käytettävyyden rajoittamattoman liikenteen lisäksi kaikille isännöimille projekteille.
&# X2714; Loistava nopeus – Liquid Web on rakennettu PHP 7: lle ja Nginx: lle tavoitteena tarjota verkkosivustoille suurin mahdollinen nopeus ja suorituskyky.
&# X2714; Ylläpito – se tarkoittaa, että alusta huolehtii yksinomaan järjestelmän ja lisäosien päivityksistä, asennuksesta, kokoonpanosta jne.
&# X2714; WP-optimoitu hosting – ominaisuuden mukana toimitetaan saumaton WordPress-asennus, mukautettu ohjauspaneeli, automaattiset laajennuspäivitykset ja optimoidut palvelimet.
&# X2714; Sivuston vaiheistus – testaa verkkosivustosi ennen käyttöönottoa. Tarkista kaikki ominaisuudet vaiheittaisen sivuston vaihtoehdolla WP-hallitussa portaalissa.
Rajoitetut jaetut palvelut – Alusta keskittyy pääasiassa pilvi-, VPS- ja omistettujen palvelinratkaisujen toimittamiseen maksimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.
Ei räätälöityä verkkosivustojen rakentajaa – se on pääasiassa haittapuoli niille, jotka etsivät all-in-one-ratkaisua. Toiset hyötyvät 100% WordPress- ja muusta CMS-yhteensopivuudesta.
Hinta – Jotkut suunnitelmat näyttävät olevan vähän kalliimpia kuin keskimäärin.

Pienistä haitoista huolimatta Liquid Web on varmasti hyvä ratkaisu niille, jotka etsivät maksimaalista kapasiteettia ja verkkosivuston suorituskykyä. Katsotaanpa nyt tarkemmin joitain keskeisimmistä ominaisuuksista, joita alustalla on konepellin alla.

Isäntäominaisuudet

Kaikki alustan ominaisuudet keskittyvät pääasiassa WordPressin optimointiin. Yhtiö on kehittänyt räätälöityä hosting-ekosysteemiä, joka on erityisesti suunniteltu WP: n ja joidenkin muiden CMS: n käyttämiin hankkeisiin. Joten ominaisuudet liittyvät pääasiassa automaattisten laajennusten päivityksiin, järjestelmän varmuuskopioihin, parannettuun suorituskykyyn, nopeuteen ja muihin tärkeisiin parametreihin.

 • All-in-One WordPress -ratkaisu – integrointi sisältää saumattoman CMS-asennuksen lisäksi myös joitain esiasennettuja teemoja, automaattiset laajennuspäivitykset ja ylimääräiset toiminnot. Toisin sanoen sinun on vain valittava oikea suunnitelma, valittava teema ja aloitettava uusien viestien, sivujen jne. Luominen. Järjestelmä toimittaa sinulle automaattisesti viimeisimmät plugin- ja PHP-versiot..
 • Laajennus ja PHP

 • Loistava suoritus – Liquid Web käyttää Nexcessia – korkean suorituskyvyn alustaa, joka on kehitetty lisäämään verkkosivustojen nopeutta. Lisäksi isännöintialusta itse käyttää PHP 7 -versiota yhdessä Nginxin kanssa. Käyttäjät arvostavat myös joitain tärkeitä lisäominaisuuksia, jotka sisältävät kuvan pakkaamisen, suorituskyvyn kokoonpanot ja paljon muuta.
 • Kehittäjäystävälliset palvelimet – Liquid Web varmistaa kehittäjien suoran pääsyn työkaluilla, jotka sisältävät WP-CLI, Git ja SSH.
 • iThemes Sync Pro – Tämän ominaisuuden avulla käyttäjät voivat helposti hallita kaikkia projekteja yhdestä paikasta. Järjestelmä ilmoittaa verkkosivuston tilasta, SEO-tilastoista ja analytiikasta. Lisäksi voit aina seurata käyttöaikaa ja mahdollisia alamäkiä heti kojelaudasta.
 • Ylläpito WooCommerce-hosting – ratkaisu suunniteltiin vastaamaan verkkokaupan tarpeita nopeasti ladattavilla myymälöillä, suorituskykytesteillä ja esiasennetulla Jiltillä – yhdellä tehokkaimmista työkaluista estämään ostoskorin luopuminen.

Meidän pitäisi lisätä myös verkkosivustojen siirtotuki, ilmainen verkkotunnuksen siirto, verkkokaupan digitaalisten kauppojen hallintajärjestelmät, tuki reagoiville teemoille ja paljon muuta. Siitä huolimatta, että jotkut suunnitelmat näyttävät vain olevan kalliita, ne ovat kirjaimellisesti täynnä uskomattomia ominaisuuksia, joita tarvitset varmasti pitkällä aikavälillä.

Esitys

Viimeisimmät testit ovat osoittaneet, että Liquid Web on nopeampi kuin 91% muista verkkoon käytettävissä olevista alustoista. Olemme jo maininneet tosiasian, että yritys takaa 99,999% käyttöajasta 2X RAM-muistin lisäksi omistettujen palvelinten käyttäjille.

Pingdom-testit ovat osoittaneet A-tason suorituskyvyn ansiosta järjestelmän pisteet 99: stä 100: sta. Tällaiset tulokset saavutettiin pääasiassa SSD-tallennustekniikan ja tehokkaan palvelimen optimoinnin ansiosta. Keskimääräinen latausaika on 220 ms ilman, että asennat lisävälimuistion laajennuksia tai sovelluksia. Liquid Web on kehitetty edistyneillä tekniikoilla, jotka sisältävät PHP 7, Nginx, SSL jne.

Verkkosivuston rakentaminen

Joidenkin lisäksi muut palveluntarjoajat, Liquid Web: llä ei ole räätälöityä verkkosivustojen rakentajaa, joka voi luoda ja isännöidä sivustoja samanaikaisesti. Sillä on kuitenkin yksinoikeus sivustojen välitysominaisuuteen, jonka avulla voit itse suorittaa verkkosivustosi testitilassa ja tarkistaa sen toiminnan.

Vaihtoehto voidaan ottaa käyttöön WordPress-portaalissa, jossa käyttäjät saavat mahdollisuuden luoda testisivuston version. Se sisältää teeman asentamisen lisäksi myös laajennusten aktivoinnin, verkkosivujen suunnittelun mukauttamisen, lisäosien asetukset jne. Toisin sanoen voit luoda täysin varustetun projektin ja käydä katsomassa kuinka käyttäjät sitoutuvat.

WP-sovellus

Kehittäjänä saat tosiasiassa saman toiminnallisuuden kuin jo käyttöön otetulla verkkosivustolla. Järjestelmä mahdollistaa tarvittavien muutosten tekemisen. Käyttäjät voivat muokata projekteja pääsyn SFTP / SSH-tiedostojen hallintareiteille. Seurauksena on, että näet kaikki päivitykset ja muutokset reaaliajassa ennen sivuston käyttöönottoa.

Jotta voit käyttää sivuston vaiheistusominaisuutta, noudata alla olevia vaiheita:

 1. Siirry WordPress Manage -portaaliin.
 2. Napsauta “Manage Site” -painiketta.
 3. Valitse verkkosivustokopio, jonka haluat laittaa.
 4. Kopioi live-sivusto lavastusprosessiin.
 5. Linkitä verkkotunnus sivuston kopioon ja siirry live-tilaan.

Nyt voit työskennellä vapaasti pysäytyspaikalla ja tehdä kaikki tarvittavat muutokset reaaliajassa. Muista, että paikallinen tiimi käsittelee lisäksi ilmaisia ​​verkkosivustojen siirtymiä ja verkkotunnuksensiirtopalveluita.

turvallisuus

Liquid Web on kehittänyt täysjaksoisen suojausjärjestelmän, joka kattaa kaikki verkkosivustoihin liittyvät kysymykset. CDN-suojauksesta ja DDoS-hyökkäysten estämisestä automaattisiin varmuuskopiointiin, päivityksiin ja tietosuojaan – kaikki suojausominaisuudet sisältyvät jokaiseen suunnitelmaan ilman lisäkustannuksia.

Alustan suojauspaketti sisältää:

 • VPN ja palomuurien integrointi – palvelimet on suojattu kaikilta digitaalisilta uhilta. Järjestelmä työskentelee jatkuvasti haittaohjelmien havaitsemiseksi ja estämiseksi.
 • DDoS-suojaus – Liquid Web käyttää edistyneitä työkaluja liikenteen vähentämiseksi ja palvelinten estämiseksi odottamattomilta DDoS-hyökkäyksiltä.
 • Datan suojelu – ominaisuus sisältää arkaluontoisen käyttäjän tietosuojan, jos luot verkkosivustoja asiakkaille. Lisäksi karkaisut kokoonpanot varmistavat käyttöjärjestelmän muutokset palvelimien yhteensopivuuden ja optimoinnin lisäksi.

Toisin kuin useimmat yrityksen pääkilpailijat, Liquid Web toimittaa lisäksi lokien tallennustilaa ja säilytysverkkoa (SAN) verkkosivustosi varojen pitämiseksi turvassa..

Asiakaspalvelu

Paikallinen asiantuntijaryhmä lupaa apua isännöintiprosessin kaikissa vaiheissa alkaen verkkosivustojen siirtymisestä verkkosivujen ylläpitoon ja tukeen. Johtajat ovat käytettävissä ympäri vuorokauden. Lisäksi yritys takaa 60 sekunnin aloitustuen yksityiskohtaisella tuella käytettäessä välittömiä tapoja ottaa yhteyttä.

Asiakkaat voivat valita useita tärkeitä tapoja ottaa yhteyttä:

 • Live Chat – Käytettävissä on kahta tyyppiä suoraa keskustelua. Ensimmäinen on nopein tapa ottaa yhteyttä. Puhut kuitenkin aluksi botista, kun määrität ongelman. Toinen vaihtoehto on ”Chat to Human”. Vastauksen saaminen vie enemmän aikaa, vaikka pystytkin määrittelemään kysymyksen heti. Se voi säästää aikaa.
 • Puhelin – Käyttäjät voivat valita kaksi puhelinnumeroa, jotka ovat saatavilla yhdysvaltalaisille ja kansainvälisille asukkaille.
 • Tukipalvelu – yksinkertainen tapa toimittaa lippu yksityiskohtaisella kuvauksella asiasta.

Suoran yhteydenpidon lisäksi Liquid Web -asiakkaat voivat hyödyntää useita tietolähteitä. Ne sisältävät tapaustutkimuksia, laajan tietokannan, mukautetun blogin, oivalluksia ja paljon muuta. Voit käydä vapaasti myös yrityksen webinaareissa verkossa.

suunnitelmat & hinnoittelu

Liquid Web tarjoaa useita palvelinpaketteja. Hinta riippuu pääasiassa hallittavien projektien lukumäärästä ja vaaditusta suorituskyvystä. Suosittelemme aloittamista kolmelta suurimmalta hallitusta WordPress-isännöinnistä järjestelmän toiminnan tarkistamiseksi. Suunnitelmat ovat seuraavat:

 • Kipinäkustannukset $ 19 kuukaudessa yhdelle verkkosivustolle, jossa on 15 Gt tallennustilaa ja 5 TB kaistaleveyttä.
 • Valmistaja maksaa $ 79 kuukaudessa enintään 5 verkkosivustolle ja 3 T: n kaistanleveydelle.
 • Rakennuskustannukset $ 149 kuukaudessa hallitsemaan jopa 25 hanketta samanaikaisesti 100 Gt tallennustilaa ja 5 TB kaistaleveyttä.

Lisää resursseja etsivät yritykset voivat valita lomakkeen 3 laajennetun WordPress-palvelintasuunnitelman: Tuottaja ($ 299 / kk), Johtaja ($ 549 / kk) ja Enterprise ($ 999 / kk). Omistuspalvelinratkaisut alkavat hinnasta 119 dollaria kuukaudessa ja voivat nousta jopa 549 dollariin kuukausittaisen tilauksen yhteydessä.

johtopäätös

Liquid Web – on hallittu palveluntarjoaja, joka varmistaa paremman suorituskyvyn ja verkkosivuston nopeuden. Se ei todellakaan ole lähtötason ratkaisu. Toisin sanoen, jos haluat ylläpitää blogia, portfolia tai yhden sivun yrityssivustoa, kannattaa valita yksinkertaisempi ja halvempi alusta.

Toisaalta korkea laatu tulee aina korkealla hinnalla. Liquid Web -sovelluksella voit luottaa kokonaiseen pakettiin turvallisuus- ja suorituskykyominaisuuksia varmistaaksesi maksimaalisen kekseliäisyyden. Alusta saattaa olla hyvä valinta valtaville yrityksille, joilla on useita projekteja, sekä ammattimaisille kehittäjille, jotka luovat sivustoja asiakkailleen. Valtavat verkkomarkkinat ja monimutkaiset digitaalikaupat arvostavat myös saatavilla olevia hallittuja palvelinratkaisuja.

Kokeile Liquid Web Now -sovellusta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map