Novi Builder arvostelu

Novi Builder – on tehokas HTML-verkkosivustojen rakentaja, jolla on paketti hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät pääsevät verkkoon hetkessä. Järjestelmä tarjoaa yksinkertaisia ​​muokkausvälineitä, jotka perustuvat vetämällä ja pudottamalla -toimintoihin, sekä mallilista, laaja valikoima laajennuksia ja muita tärkeitä elementtejä tulevalle verkkosivustollesi..


Alusta toimii varmasti kokeneille verkkosivujen suunnittelijoille, joilla on hyvä HTML-tausta, jotka käsittelevät asiakkaiden verkkoprojekteja tai luovat sivustoja asiakkaille. Novi on oikeastaan ​​ainoa verkkosivustojen rakentaja, joka antaa käyttäjien työskennellä lähdekoodinsa kanssa. Siksi ohjelmisto on niin ainutlaatuinen ja innovatiivinen. Samanaikaisesti järjestelmä on hyvä muille kuin teknikkoille. Se on silti melko helppo käyttää kokoamiseen käytettävissä olevien valmiiden lohkojen ansiosta, laajan valikoiman laajennuksia, visuaalisia elementtejä ja muita hienoja ominaisuuksia, joita arvostat tässä uudessa innovatiivisessa verkkosivustojen rakentajassa, lisäksi.

Katsotaanpa tarkemmin, mitä Novi voi tarjota verkkosivustojen rakentamisen näkökulmista.

1. Helppokäyttöisyys

HTML-työstö on yksinkertaisempaa verrattuna monimutkaisempiin verkkosivustojen rakentajiin ja järjestelmiin, varsinkin jos sinulla on tekninen tausta ja vähän kokemusta. HTML-pohjaiset verkkosivustot on helppo ladata perinteisten tiedostohallintojen tai FTP: n avulla. Siirrä verkkosivusto vain haluamaasi kansioon ja julkaise se heti.

Samanaikaisesti HTML-pohjaiset verkkosivustot ovat vähemmän vaativia isännöintimahdollisuuksien suhteen, mikä johtaa nopeampaan sivujen latausnopeuteen. Helppokäyttöisyyden suhteen Novi on oikea valinta omistautuneille web-kehittäjille ja aloittelijoille.

Novi Builder Editor

 • Toimittajan suunnittelutila – Sinun tehtäväsi on valita käyttövalmis malli vai käsitellä lähdekoodin muokkausta. Mitä tahansa valitset, rakennusprosessin käsittely on melko helppoa intuitiivisen kojelaudan ansiosta, jossa on kaikki tarvittavat työkalut yhdessä paikassa. Voit siirtyä suunnittelu- ja muokkaustilojen välillä yhdellä napsautuksella.
 • Yksinkertainen muokkaustila – tämä on hyvä ratkaisu muille kuin teknikkoille. Tarvitset vain mallin valitsemisen ja aloittamisen muokkaamisen. Järjestelmässä on vetämis- ja pudotustoiminnot sekä yksinkertainen ohjauspaneeli, jossa on kaikki tarvittavat painikkeet, jotta voit lähettää uusia kuvia liukusäätimestä, kopioida tasoja, lisätä tai poistaa elementtejä, lohkoja ja osia hiiren napsautuksen päässä. Käyttäjät voivat lisätä linkkejä valikoihin, muokata valokuvagalleriaa ja paljon muuta.
 • Esikatselutila – Voit esikatsella työsi tuloksia saumattomasti ennen verkkoon siirtymistä. Tarkastele sivustoa ja päätä tärkeistä muutoksista, jotka parantavat käyttäjien vaikutelmaa.
 • Advanced Page Manager – Voit luoda uuden sivun ja käyttää sitä yhdellä napsautuksella. Voit työskennellä sen asetusten kanssa tuodaksesi joitain uusia toimintoja halutulle sivulle sekä korvata tai poistaa sen käyttäjäystävällisellä pikavalikolla.

Kun olet valmistellut tulevan verkkosivustosi suunnittelun, voit siirtyä verkkoon yksinkertaisesti painamalla painiketta. Novi pitää sivustosi tiedot omalla palvelimella, joten sinun ei tarvitse etsiä kolmannen osapuolen palvelinratkaisuja. Vaikka järjestelmä on alun perin suunniteltu käyttäjille, joilla on jonkin verran web-suunnittelutaitoja, tuskin aloittelijoille vie paljon aikaa järjestelmän toiminnan selvittämiseen.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Novi Builder tarjoaa rikkaat toiminnot tarvitsemiesi laajennusten ja ominaisuuksien lisäksi. Järjestelmällä on tarpeeksi kykyä luoda täydellinen verkkosivuston suunnitteluympäristö ja keksiä erilaisia ​​verkkosivustotyyppejä. Voit luoda toimivan HTML-pohjaisen verkkosivuston, jolla on nopea latausnopeus ja SEO-ystävällinen sisältö muutamassa tunnissa.

 • Ilmaiset HTML-mallit – HTML-pohjaisten mallien valinnassa ei ole mitään vikaa. Ne ovat yhteensopivia kaikkien olemassa olevien selainten kanssa. Heillä on selkeä koodi, jonka avulla ne latautuvat nopeammin. Käyttäjät voivat integroida ne saumattomasti kolmansien osapuolien palveluihin ja koodeihin. Mallilista sisältää erilaisia ​​vaihtoehtoja pienyrityksille, voittoa tavoittelemattomille organisaatioille, terveydenhuollon tarjoajille jne. Alusta tarjoaa tällä hetkellä yli 40 erilaista mallia, jotka ovat myös mobiiliystävällisiä.
 • Novi Builder -mallit

 • Ilmaiset välttämättömät laajennukset – Pääset koko luetteloon käytettävissä olevista laajennuksista valitsemastasi suunnitelmasta huolimatta. Olitpa premium-jäsen tai sinulla on vain liittymissuunnitelma, järjestelmä toimittaa kaikki tarvittavat välineet saumattoman MailChimp-integraation muodostamiseksi Camera Sliders-, Countdowns-, Google Maps-, Social Media Buttons- ja muihin sovelluksiin. Upea uutinen on, että malleissa on jo sisäänrakennetut laajennukset. Sinun ei tarvitse tuhlata aikaa etsimäsi lisäosaa.
 • SEO-ystävälliset verkkosivustot – Mene vain kojetaulun asetuksiin työskennelläksesi metakoodeilla ja keskity avainsanoihin parantaaksesi tulevan verkkosivustosi SEO-tasoa. Meidän on mainittava myös melko hyvä sivun latausnopeus, joka vaikuttaa myös sivustosi riveihin. Se vähentää poistumisprosenttia ja parantaa käyttäjien vaikutelmaa.
 • Novi Builder SEO

 • Kuukausittaiset päivitykset – Novi Builder on hyvä esimerkki kehittäjien yhteistyöstä asiakkaiden kanssa. Novi-tiimi tarkistaa joka kuukausi kaikki käyttäjien tarjoukset ja vaatimukset keksittyään eniten odotettuja ja haluttuja järjestelmäpäivityksiä.
 • Kehittäjän työkalut – nyt voit hyödyntää eniten lähdekoodin muokkausvalmista. Käyttäjät voivat käyttää CSS-, HTML- tai JS-editoria mukauttaaksesi sivua tai kutakin lohkoa erityisesti. Järjestelmän avulla voit tallentaa katkelmia ja työskennellä kirjaimellisesti minkä tahansa sivun elementin kanssa.
 • Novi Builder -koodieditori

Lisäominaisuudet ovat pääasiassa verkkosivustojen suunnittelijoille, jotka käsittelevät asiakkaiden verkkosivustoja. Voit esimerkiksi ladata projektimallin näyttääksesi sen asiakkaille julkaisematta tai yksinkertaisesti tallentamalla projektin prototyypin käyttääksesi sitä edelleen.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:26
Ilmaisia ​​teemoja&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO

Kaikki näyttää web-suunnittelusta helpommalta, kun sinulla on mahdollisuus muokata järjestelmän lähdekoodia. Sama asia on Novi Builderin kanssa. Käyttäjät voivat vapaasti toteuttaa erilaisia ​​verkkosuunnittelutrendejä sekä UI / UX-ominaisuuksia projektien tekemiseksi käyttäjäystävällisemmäksi ja kiinnostavimmaksi. Suunnittelun keskeiset piirteet ovat seuraavat:

 • Tyylikkäät esivalmistetut mallit – Novi-mallit näyttävät aika hyvältä. Lisäksi sinun tulisi pitää mielessä, että kaikissa niissä on avoimen lähdekoodin koodi, mikä tarkoittaa loputtomia muokkausominaisuuksia. Valmiissa verkkosivustoasetteluissa on sisäänrakennetut osiot ja lohkot sekä kaikki tarvittavat laajennukset.
 • Laajennetut suunnitteluvalmiudet – Kokeneet web-suunnittelijat voivat käyttää suunnittelutilaa työskentelemään lähdekoodin kanssa. Käyttäjät voivat valita HTML-, SCC- tai JS-editoinnin. Et voi vain muokata koodia, mutta myös työskennellä laajennuksien ja esiasetettujen elementtien kanssa. Prosessi on hyvin yksinkertainen ja intuitiivinen.
 • Advanced Visual Editing – Käyttäjät voivat käyttää kahta erilaista malliversiota samanaikaisesti. Ensimmäinen on oikeastaan ​​Novi-editori kaikilla peruselementeillä. Sen mukana tulee WYSIWYG-muokkaustoiminto, jonka avulla aloittelijoille on helppo tulla keksimään suunnittelua. Toinen versio sisältää vakiona HTML-koodin ja kaikki siihen liittyvät tiedostot yhdessä paikassa.
 • Muuta tarkkuustoimintoa – Voit katsoa tulevaa verkkosivustosi eri mobiililaitteiden kautta vaihtamatta niiden välillä. Vaihda resoluutio -tila tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja älypuhelimien ja tablet-laitteiden muotokuva- / vaakasuunnan näytön mitoista kannettavan tietokoneen ja työpöydän FULL HD -versioiden lisäksi.

Novi näyttää suunnittelusta melko joustavalta ja monipuoliselta. Ainakin siinä on ehdottomasti kaikki tarvittavat välineet, joiden avulla käyttäjät voivat luoda ajan tasalla olevia ja käyttäjäystävällisiä verkkosivustoja.

4. Asiakastuki

Asiakastuesta on vaikea sanoa jotain sen luotettavuudesta ja tehokkuudesta ottaen huomioon, että järjestelmä on käynnistetty äskettäin. Toisaalta alustalla on valtava tietopohja, joka kuvaa kaikkia tärkeitä ominaisuuksia järjestelmän aloittamisesta palvelinvaatimuksiin, asennusprosessiin, laajennuksiin jne. Tärkeimmät vaihtoehdot yhteydenottoon ovat:

 • Lippujärjestelmä – perinteinen tapa ottaa yhteyttä asiakastukeen sähköpostitse. Sinun on lisättävä tietosi lipun lähettämistä varten.
 • Novi-yhteisö – yhteisö on rajoitettu vain yhteen Facebook-ryhmään. Tilaajat ovat kuitenkin siellä melko aktiivisia.
 • Oppaat ja oppaat – Alusta tarjoaa yksityiskohtaisia ​​ohjeita ja vaiheittaisia ​​käyttöoppaita käyttäjille heidän kokemustasostaan ​​huolimatta. Ne ovat erittäin helppo ymmärtää ja seurata.

Live Chat -ominaisuuden puuttuminen voi tuntua oudolta, vaikka Novi-kehittäjät väittävät käsittelevänsä kuukausittain tehtäviä päivityksiä asiakkaiden vaatimusten perusteella. Se tarkoittaa, että käyttäjät voivat nähdä sen lähitulevaisuudessa.

5. Hinnoittelu

Novi Builder näyttää erittäin edulliselta tarjoamalla jäsenyytensä perinteisen HTML-pohjaisen mallin hinnalla. Ainoa ero on, että saat all-in-one-ratkaisun asiakaspalvelimen, ilmaisten mallien ja lisäosien kanssa melko kohtuulliseen hintaan. Ammattimaisille web-suunnittelijoille on hyötyä elinikäisestä jäsenyydestä alhaisin kustannuksin. Suunnitelmat ovat seuraavat:

 • Aloittaa maksaa 29 dollaria vuodessa ilmaisilla päivityksillä ja liittimillä, rajattomalla projektilla ja 30 päivän rahat takaisin -takuulla.
 • Pitkälle kehittynyt maksaa 49 dollaria vuodessa samoilla ominaisuuksilla kuin Startup + yli 20 ilmaisella HTML-mallilla.
 • Kehittäjä maksaa 140 dollaria kerralla tullaksesi elinikäiseksi Novi-kumppaniksi ja käyttää kaikkia Novin ominaisuuksia ilmaiseksi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että järjestelmä on erittäin edullinen ottaen huomioon sen toiminnallisuus ja joustavuus.

6. Hyödyt ja haitat

Novi Builder on varmasti arvokas alusta, vaikka se onkin suhteellisen uusi. Sillä on varmasti joitain ratkaisevia etuja verrattuna perinteisiin verkkosivustojen rakentajiin. Katso sen perusedellytykset ja haitat:

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Edulliset hinnat.
&# X2714; Laajennettu suunnittelutoiminto.
&# X2714; Ilmaiset laajennukset ja mallit.
✘ Voi olla vähän vaikea käyttää aloittelijoille.
✘ Toivomme, että siinä on Live Chat -ominaisuus ottaa sinuun yhteyttä.

johtopäätös

Novi Builder on innovatiivinen alusta, joka toimii pääasiassa ammattimaisille verkkosuunnittelijoille, jotka luovat sivustoja asiakkailleen. Se tarjoaa selkeät avoimen lähdekoodin mallit sen lisäksi, että suunnitellaan työkalut lähdekoodin kanssa. Järjestelmä on melko edullinen, ja sillä on erinomaiset elinikäiset ominaisuudet kohtuulliseen hintaan.

Aloittelijoille voi myös olla hyötyä tästä helppokäyttöisestä verkkosivustojen rakennusaineesta, jossa on valmiit mallit ja integroidut laajennukset, yksinkertainen kojelauta, jossa kaikki muokkausvälineet ovat yhdessä paikassa. Vaikka toimintojen oppiminen voi viedä jonkin aikaa, yksityiskohtaiset videooppaat ja oppaat ovat varmasti hyödyllisiä.

Kokeile Novi Builderia nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map