Pikaviestinnän luoja (XPRS) -katsaus

Pikaviestinnän luoja (XPRS) -katsaus


IM Creator (XPRS) – on ilmainen verkkosivustojen rakentaja, joka toimitetaan kätevällä WYSIWYG-editorilla ja tarjoaa laajan valikoiman lisäominaisuuksia, joita tarvitaan erityyppisten projektien käynnistämiseen ja hallintaan. Järjestelmä on suunnattu pääasiassa taiteilijoiden tarpeisiin, jotka tarvitsevat ammattimaisia ​​salkkuja, yrittäjiä, jotka haluavat perustaa luotettavan liiketoiminnan läsnäolon, ja verkkosivujen suunnittelijoita, jotka ovat mukana kehittämässä verkkosivustoja kaupalliseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Se toimii myös hyvin verkkokauppasivustojen, aloitussivujen ja blogien luomisessa.

Jonathan Saragossi aloitti vuonna 2011 New Yorkin, verkkosivustojen rakentaja on nyt yksi parhaista SaaS-alustoista, jolla on visuaalinen editori. Yksi järjestelmän mielenkiintoisista ominaisuuksista on sen ilmaiset premium-tilit ei-kaupallisille organisaatioille, opiskelijoille ja taiteilijoille. Muut ihmiset voivat myös käyttää IM Creatoria ilmaiseksi, mutta heillä ei ole mahdollisuutta yhdistää omia verkkotunnuksiaan luotuihin verkkosivustoihin. Yllättävää on myös se, että verkkokaupan toiminnallisuus sisältyy ilmaisiin tileihin. Tämä on melko epätavallista. Kuka tahansa voi alkaa myydä tuotteita tai palveluita käyttöympäristön perusteella sijoittamatta rahaa ollenkaan.

IM Creator näyttää alun perin erittäin mielenkiintoinen verkkosivustojen rakentaja. Se on kypsä, houkutteleva ja tarjoaa ratkaisuja, jotka eivät ole nichelle sopivia. Näyttää siltä, ​​että meillä on WYSIWYG-markkinaraon johtaja vuonna 2019.

Nykyään sen kanssa on käynnistetty yli 17 miljoonaa verkkosivustoa ja monia muita on kehitteillä. Lopullinen ratkaisu alustan käytöstä riippuu edelleen toteutuksen laadusta, toiminnallisuuden syvyydestä ja käyttömukavuudesta, jonka odotat saavan pitkällä tähtäimellä. Nyt voimme analysoida palvelun kaikkia piirteitä konkreettisten johtopäätösten tekemiseksi.

Pikaviestinnän luoja (XPRS) -katsaus imcreator.comSisällysluettelo:

Kokeile ILMAISEKSI Jätä vastaus

Plussaa ja miinusta IM Creator (XPRS) -sivuston rakennustyökalulla

IM Creator on verkkosivustojen rakentaja, jolla on yksi kätevimmistä visuaalisista editoijista. Yksi järjestelmän kiistattomista kohokohdista on sen “raidat & Polydoms ”-teknologia, joka näyttää melko edistyneeltä ja jopa hiukan futuristiselta käyttäjille, jotka eivät ole koskaan aiemmin tavanneet sellaista verkkosivujen suunnittelutapaa. Kaikki IM Creatorilla käynnistetyt projektit on tehty reagoivista lohkoista – monipuolisen rakenteen ja toiminnallisuuden raidoista. Vaihtamalla tarvittavat raidat ja asentamalla ne, saat valmiin verkkosivuston.

Mikään ei ole yksinkertaisempaa kuin se, koska prosessi muistuttaa jonkin verran tavallista vetämistä & pudota web-suunnittelu lähestymistapa. Widgettejä (erillisiä elementtejä) ei ole täällä, joita usein pidetään liian monimutkaisina yhdistämistä varten monille käyttäjille. Valmiiden lohkojen saatavuuden takia järjestelmä varmistaa täydellisen automatisoinnin. Täällä on mahdotonta sotkea mitään.

Pikaviestinnän luoja -editori

Kun rekisteröidyt järjestelmään, sinun täytyy vain antaa sähköpostiosoite, salasanasi ja lempinimesi aloittamiseksi. Heti sen jälkeen sinut ohjataan kojelautaan, jossa sinun on valittava malli ja aloitettava sen mukauttaminen. Palvelun käyttöliittymä on miellyttävä, ergonomia on huipputasoa. Siitä huolimatta, editorissa on runsaasti vaihtoehtoja, kuvakkeita ja muita elementtejä. Se on kohtalaisen yksinkertainen ja sinun on oltava tarkkaavainen työskennellessäsi sen kanssa. Muutoin vaarana on, että unohdat valikkokäytön, vaihtovaihtoehdon tai vastaavan. Suurimmassa osassa asetuspaneeleita on välilehdet. Pikaviestinnän luoja on hieman syvempi ja monimutkaisempi kuin ensi silmäyksellä voi luulla.

Yleensä tämä on yksi kätevimmistä ja loogisesti rakennetuista järjestelmistä. Se on täydellinen valinta aloittelijoille. Se kestää vain 1-2 tuntia tutkia sitä. Tärkeintä on, että IM Creator antaa halutun tuloksen nopeasti ja tehokkaasti.

Voit halutessasi julkaista verkkosivustosi samana päivänä, kun aloit rakentamisen. Verkkosivusuunnittelustaan ​​johtuen järjestelmä takaa luotettavan suojan virheiltä. Mitä tahansa teetkin, tämä näyttää aluksi hyvältä.

IM Creator on laadukas WYSIWYG-verkkosivustojen rakentaja, jolla on brändityyli ja lähestymistapa web-rakennusprosessiin. Palvelua testattaessa olemme määritellyt sekä järjestelmän vahvat että heikot kohdat, ja on korkea aika mainita ne nyt.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Voit aloittaa verkkosivuston rakentamisen jopa rekisteröimättä järjestelmää.
&# X2714; Houkuttelevat mallit, mahdollisuus lisätä koodisi verkkosivustoon.
&# X2714; Raitojen runsaus, osioiden mukauttaminen mukavasti.
&# X2714; Käytännöllinen ja edullinen White Label -malli.
&# X2714; Mahdollisuus saada ilmainen premium-lisenssi ei-kaupallisiin hankkeisiin.
&# X2714; Laadun osaamiskeskus.
&# X2714; Tehokas verkkokaupan moottori.
✘ Et voi ladata omia fonttejasi.
✘ Voit myydä vain yhden tuotteen kerrallaan verkkokauppaan.

Mitä tulee muihin parametreihin, IM Creator luo vaikutelman enemmän kuin kunnollisesta järjestelmästä. Tämä on erityisen totta ottaen huomioon palvelun alhaiset kustannukset ja mahdollisuus avata verkkokauppa 100 dollaria vuodessa.

ominaisuudet & Joustavuus

Pikaviestinnän luoja luo erinomaisen toimivuuden, joustavuuden ja ominaisuusjoukon. Kuten yllä mainittu, tämän verkkosivuston rakentajan tärkein toiminnallinen elementti on raita. Jokainen sivu koostuu vaihdettavista reagoivista lohkoista, joilla on monipuolinen sisältö. Jokaisella raidalla on tarkoituksestaan ​​riippuen omat asetukset. Verkkosivustojen luomisen sisältö IM Creatorin kanssa laskee tällaisten lohkojen oikeaan yhteensopivuuteen ja suunnitteluun. Niiden yhdistelmät ja suunnittelumuokkaukset mahdollistavat maksimaalisen joustavuuden.

Järjestelmällä luodut verkkosivustot näyttävät samanlaisilta ja niillä on sama käsitys yksinkertaisen työprosessin takia. Se ei ole huono asia, koska ne ovat moderneja, ovat varsin toimivia ja voivat ylpeillä houkuttelevista malleista millä tahansa laitteella. Verkon luomisprosessin yhtenäistäminen yksinkertaistaa ja nopeuttaa työtä, etenkin aloittelijoille. IM Creator on yleensä sopiva valinta työtilan organisoinnin ja saumattoman lähestymistavan kannalta.

Pikaviestinnän luoja -ominaisuudet

Lähes kaikki toimittajan toiminnot voidaan tehdä vain hiirellä. Kunkin lohkon reunat näkyvät selvästi ja voit siirtää niitä kaventaaksesi ja laajentaaksesi kontin työaluetta. On myös mahdollista muuttaa estopaikkoja, kopioida ja poistaa niitä. Sen lisäksi, Voit manuaalisesti säätää lohkon enimmäisleveyttä, välilyöntejä, sisäelementtien sijainteja sekä asettaa näyttömuodon. Järjestelmässä on runsaasti vaihtoehtoja ja ominaisuuksia.

Verkkosivuston rakentajan päivitetty versio on ottanut käyttöön uuden parannetun valikkomuodon, joka on tehnyt verkkosivujen muokkaamisesta paljon nopeampaa ja helpompaa. Järjestelmäkehittäjät ovat virtaviivaistaneet toimittajaa varmistaakseen nopean ja vaivatonta web-rakennuskokemuksen. Päästäksesi siihen on napsauttamalla mitä tahansa valikossa näkyvää elementtiä.

Järjestelmä myöntää pääsyn päivitettyyn mini-valikkoon, johon voit lisätä uutta sisältöä, muokata olemassa olevia viestejä ja verkkosivustoelementtejä, lisätä kuvia, osioita, linkkejä ja muita elementtejä kaikki yhdessä paikassa. Saat myös pääsyn tehokkaampaan käsityökalujen muokkaustyökaluihin, jotka näytetään vain hiiren napsautuksella.

Uusi Mini-valikko on standardisoitu mukavuuden ja yksinkertaisuuden vuoksi. Tämä tarkoittaa, että se on erittäin tehokas verkkosivujen elementtien, linkkien, osioiden ja kohteiden muokkaamiseen. Kontekstuaalinen muokkaaminen on myös helppoa Mini-valikon avulla. Siellä olevat työkalut tarjoavat sinulle vapauden verkkosivujen suunnittelun mukauttamiseen. Sivustojen elementtien lisäämisen / muokkaamisen lisäksi voit hallita myös väritehosteita, kuvia ja tausta-asetuksia jne.

Lisäksi uusi parannus voi nopeuttaa verkkosivustojen suorituskykyä 30 prosentilla. Ainoa mitä tarvitset verkkosivustosi nopeuden parantamiseksi on julkaista projekti. Se siitä.

Jos haluat lisätä uusia raitoja, aktivoi “+” -painike vierekkäisten lohkojen välillä. Näet kauniin animaation ja luettelon käytettävissä olevista raidoista, jotka on lajiteltu luokkien mukaan käyttötarkoituksensa perusteella: otsikko, projektit, palvelut, ominaisuudet, galleria, hinnoittelu, ryhmä, artikkeli, tekstilohko, bio / cv, blogi , lomakkeet, diaesitys, sosiaalinen, toimintakehotus, suosittelut, logot, kartat, widgetit, elementit. Jokainen luokka sisältää noin 5-10 lohkon toteutusvaihtoehtoa.

Pikaviestinnän luoja Uusi raita

On syytä mainita, että raita «widgetit» -luokka mahdollistaa Google-tapahtumien aikataululuettelon, SoundCloud-soittimen, OpenTable-varauslomakkeen (joka tekee IM Creatorista mielenkiintoisen ratkaisun ravintoloille), PDF-katseluohjelman ja Facebook-kommenttien yhdistämisen. Toisin sanoen voit lisätä tähän lohkoja, joiden toiminnallisuus poikkeaa vakioelementtien (teksti, kuvat, video jne.) Yhdistelmästä.

«elementit»-Osiossa on mahdollista lisätä peruselementtejä verkkosivustoon ja edistää siten kunkin raidan toimivuutta: otsikko, kuva, tekstitys, video, runko, tarjous, linkki, kuvake, kartta, raa’at (tarvitaan oman HTML-koodisi lisäämiseen , Javascript, CSS ja upotuskoodit). Toisin sanoen voit luoda rakenteellisesti monimutkaisia ​​erillisiä sisältölohkoja käyttämällä näitä elementtejä.

Perusperiaate on seuraava: editorialueet jaotellaan osiin napsauttamalla, jolloin saat valikon työkaluista, vaihtoehdoista jne. Tarjottavat kohteet riippuvat napsautettavasta lohkosta ja elementtityypistä. Täällä on useita variantteja. Katso esimerkki: Joissakin lohkoissa on pieni “+” -kuvake, napsauttamalla mitä saat “Lisää uusi elementti tai kohde” -valikon lisätäksesi videoita, kuvakkeita, linkkejä, jakajia tai tyhjiä säilöjä..

Napsauttamalla tiettyä elementtiä (kuten diaesitys) näet valikon, jonka avulla voidaan valita peittoväri, lisätä linkki tai päästä osioasetuksiin – valikko, jossa on runsaasti vaihtoehtoja osioissa, nimittäin:

 • asetukset”Tarjoaa valikoiman näkyviä osatekijöitä (painike, otsikko, tekstitys, runko), mahdollisuuden asettaa kohdistus ja pystysuora lohkon sijainti tai aktivoida sen koko näytön korkeus;
 • diaesitys”Mahdollistaa diaesityksen keston ja automaattisen toiston asettamisen;
 • “F / X” tarjoaa yhden 11 tehosteesta passiivisille elementeille ja hiiren hoverille. On myös mahdollista valita suodatin ja varjokertoimet;
 • ammattilainen”Antaa mahdollisuuden valita suurimman raidan ja sisältöalueen leveyden samoin kuin tila-arvot (täyte / marginaali, px) jokaiselle osion sisälle.

Pikaviestien luoja -esityksen asetukset

On syytä mainita, että osien asetukset eri raidoille voivat poiketa huomattavasti asetusten luonteesta ja rakenteesta. Siksi sinun on oltava erittäin tarkkaavainen työskennellessäsi IM Creator -editorin kanssa: täällä ei ole paljon vaihtoehtoja ensi silmäyksellä, mutta uudet valikot alkavat ilmestyä heti, kun aloitat napsauttamalla elementtejä ja erilaisia ​​näyttöalueita. Tällöin suhteellisen yksinkertainen editori muuttuu silmiesi edestä tehokkaaksi työkaluksi, jolla on paljon edistyneempiä vaihtoehtoja.

Tämän lisäksi täällä on myös korkean tason valikoita, joiden asetukset vaikuttavat koko verkkosivustoon tai erillisiin sivuihin. Näytön vasemmasta keskimmäisestä osasta löydät «Verkkosivustyyli»Asetuskuvake, jonka avulla voidaan luoda uusia verkkosivuja ja valita olemassa olevat jatkoeditointia varten. Tässä on useita asetuksia, nimittäin:

 • Tyyli”, Joka mahdollistaa verkkosivustomallityypin (leveä tai kapea), oletusfonttien ja verkkosivun taustan valitsemisen;
 • valikko”, Joka tarjoaa yhden 9 valikkotyyppityypistä (keskitetty, sivupalkki, hampurilainen, piilotettu jne.);
 • Vieritä f / x”Tarjoaa yhden kolmesta vieritystehosteesta (liu’uta, kasvaa, haalistu);
 • Sivun widgetit”, Jonka avulla voidaan lisätä verkkosivujen widgettejä (chat, jaa, palaute, lataaja, yläosa, nauha, lumi tai mukautettu koodi).

Pikaviestinnän luoja -sivuston asetukset

Tuo ei ole se. Näytön yläosassa on myös työkalurivi, joka antaa pääsyn varmuuskopioiden luomiseen, viiteosaan, verkkosivuston kopion tallennusvaihtoehtoon, peruutusominaisuuteen, esikatseluun, julkaisuun. Täältä löydät myös verkkosivunhallintavalikon (luominen, kopiointi, SEO-parametrien täyttäminen) ja mahdollisuuden lisätä / asettaa ponnahdusikkunoita (kentät, teksti, sijainti, leveys ja korkeus, näyttötermit).

IM Creator tarjoaa laajat sosiaalisen integraation vaihtoehdot, joiden avulla voit valita ja yhdistää sosiaalisen median profiilit verkkosivustoosi, jolla työskentelet. On jopa mahdollisuus mukauttaa sosiaalisen median painikkeita siten, että ne vastaavat projektisi yleistä suunnittelua ja tyyliä.

Verkkosivuston rakennustyökalu sisältää myös monikielisen tukityökalun, jonka avulla voit luoda verkkosivustollesi useita versioita valitsemillasi kielillä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi ei tarvitse integroida erityisiä laajennuksia tai widgettejä – päätät vain kielet, jotka haluat valita projektillesi, ja jatka niiden luomista! Muuten, jos sinulla on epäilyksiä tai et vain ole varma miten pääset alkuun, IM Creator tarjoaa informatiivisen opetusohjelman, jonka avulla voit käynnistää ja mukauttaa monikielisiä verkkosivustoja.

Pikaviestinnän luoja SEO

IM Creatorin avulla käynnistetyillä verkkosivustoilla on selkeä laatukoodi, ja hakukoneet indeksoivat ne hyvin. Kun olet luonut verkkosivun tämän palvelun avulla, voit luottaa hyviin mainosnäkymiin niiden tekijöiden suhteen, jotka riippuvat itse järjestelmästä (työn nopeus, verkkosivukoodin voimassaolo, oikeat laatikon ulkopuoliset asetukset jne.).

Pikaviestinnästäjän SEO-asetukset

Voit asettaa henkilökohtaisesti hakukoneiden näkyvyyden jokaiselle verkkosivulle, lisätä otsikon, kuvauksen ja avainsanat, ladata faviconin ja sosiaalisen kuvan, yhdistää Google Analyticsin ja Facebook Pixelin. Voit tietysti yhdistää verkkotunnuksen verkkosivustoon, mutta vasta sen jälkeen kun olet päivittänyt premium-tilaukseen.

Niiden osien lisäksi, jotka eroavat vain näytetyn sisällön tyypistä, Blogi ja Kauppa ovat erityisen mielenkiintoisia. Nämä ovat raitoja, joiden käyttö voi muuttaa verkkosivustotyyppiäsi. Periaatteessa nämä ovat itsenäisiä toiminnallisia yksiköitä, jotka ovat leveämpiä kuin muut. Niiden ominaisuuksista on järkevää keskustella yksityiskohtaisesti.

Pikaviestinnän luoja

Voit valita yhden viidestä variantista uutissyötteen rakenteesta. Kaikki ne näyttävät visuaalisesti houkuttelevilta: otsikko, kuvaus, koko julkaisunäppäin. Ne voidaan suunnitella erilaisilla asentojen ja näkyvyyden yhdistelmillä. Tämän lisäksi on mahdollista lisätä video tai jotain muuta sisältökenttään (osa, johon kuva lisätään oletuksena).

Pikaviestinnän luoja-blogin postieditori

Aivan kuten muissakin osioissa, blogissa on oma asetuslohkonsa, nimittäin:

 • asetukset”, Jossa voit valita blogirakenteen tyypin, rivin elementtien ja välilyöntien määrän sekä niiden korkeuden. Täältä voit myös poistaa osion otsikon ja otsikon kuvauksen kanssa;
 • Tausta”, Jossa voit valita haluamasi värin, oman kuvan tai kuvan palvelun mediakeskuksesta;
 • Layout”, Jossa voit määrittää julkaisumallin ulostulon (muoto, kohdistus, laatikoitu tai venytetty);
 • tehosteet”, Joka mahdollistaa tehosteiden asettamisen, kun osa tulee näyttöön tai kun hiiri hiirellä siihen, valitsemalla suodattimet ja otsikkokuvien opasiteetti;
 • ammattilainen“, Joka mahdollistaa osien leveyden, sisältöosan, välien elementtien ja vierekkäisten osien asettamisen sekä kuvan latauskiellon aktivoinnin.

Voit tarkastella tämän valikon viestiluetteloa, muuttaa niiden lajittelua ja lisätä uusia. Viestien muokkaamiseksi sinun tulee valita teksti ja avatun valikon Muokkaa viesti -osaa. Näet editorin, jossa voit valmistaa artikkelin käyttämällä kaikkia käytettävissä olevia IM Creator -elementtejä.

Blogin toiminnallisuus on järjestetty tässä erikoisella tavalla. Sitä on kätevä käyttää, mutta sen vaihtoehdot ovat selvästi jäljessä erikoistuneiden palvelujen vaihtoehtoista. Sen ominaisuusjoukko riittää yrityksen verkkosivustolle, henkilökohtaiselle verkkosivustolle tai uutisille.

Pikaviestinnän luoja e-kauppa

Voit lisätä verkkokaupan valitsemalla vastaavan raidan ja lisäämällä sen sivulle. Palvelu tarjoaa 9 muunnelmaa esitysikkunoiden malleista, jotka voidaan asentaa kuten kaikki muutkin osiot. Aktivoidaksesi Store-asetukset, napsauta mitä tahansa raita-aluetta – periaate pysyy samana kuin muissa IM Creator -osiossa. Voit käyttää seuraavia osioita:

 • asetukset”, Jossa voit valita galleriatyypin (tavallinen, sopiva, mazoniitti), rivillä näytettävien tuotteiden lukumäärän, etäisyyden niiden välillä ja kunkin tuotteen korkeuden;
 • Tausta”Tarjoaa asetteluvärin, joka näkyy tuotekorttien välillä;
 • Layout”Tarjoamalla valikoima tuotekorttipohjia ja niiden sisällön kohdistustyyppejä;
 • tehosteet”, Joka mahdollistaa tehosteiden asettamisen, kun lohko ilmestyy sivulle tai kun hiiri hiirellä siihen;
 • ammattilainen”, Jossa voit määrittää verkkokaupan osien, erillisten tuotteiden, sisältöosan ja elementtien välisten välien enimmäisleveyden.

Pikaviestinnän luoja e-kauppa

Visuaalinen esitysikkuna on järjestetty samalla tavalla kuin loput raidat. Voit käyttää Store-hallintapaneelia osiovalikosta. Kojetaulu sisältää tärkeimmät parametriosat, mukaan lukien:

 • Yhteenveto”Sisältäen yleiset tiedot aktiivisten verkkokaupan osien, tuotteiden, tilauksien ja voiton määrästä;
 • kohdat”, Jossa pääset käsiksi kaikkiin julkaistuihin osioihin, joissa on tuotteita ja niiden asetuksia: tuotetyypin valinta (fyysinen, digitaalinen tai palvelu), kustannusmuokkausvaihtoehto, SKU, nimet, tekstitykset, kuvaukset ja uusien tuotteiden lähettäminen valittuihin osiossa. Voit myös muuttaa tuotteen näyttöjärjestystä, lisätä alennuksen prosentteina, toimituskulut tai määrittää «loppuunmyyty» -tilan.
 • Kaikki tuotteet”, Joka tarjoaa luettelon tuotteista kaikista julkaistuista verkkokaupan osioista. Asetukset ovat samat kuin erillisen osan tuotteille;
 • tilaukset”Tilaamalla asiakkaatiedot, päivämäärät jne .;
 • viestintä”Tarjoamalla sähköpostimuotojen asetukset, jotka lähetetään automaattisesti verkkokaupasta asiakkaille;
 • Siirrot”, Johon voit lisätä maksutiedot hyväksyäksesi verkkomaksut. Pankkitili, PayPal ja Stripe ovat saatavilla täältä. Voit myös katsoa verkkokaupan liikevaihtoastetta;
 • asetukset”, Josta voi löytyä kenttiä, joissa ilmoitetaan verkkokaupan nimi, valuutta, toimituskulut ja sähköposti ilmoituksille.

On järkevää huomauttaa tärkeästä vivahteesta: jokaisella tuotteella on oletusarvoinen osta-painike, jonka mukana tulee linkki ostoksia ponnahdusikkunaan. Toisin sanoen, kun napsautat sitä, näkyviin tulee ponnahdusikkuna, joka tarjoaa sinulle luottokorttitietosi ja sähköpostisi vahvistaaksesi maksun sekä mahdollisuuden lähettää ilmoituksia tilauksen tilasta..

Hyödyllinen vinkki: Jos haluat avata erillisen sivun tuotekuvauksella, valitse “kuvaus” -ruutu Tuotteet-osiossa. Voit myös lisätä tai korvata kuvan siellä. Nämä tiedot näytetään erillisellä tuotesivulla.

IM Creator-verkkokauppa on melko yksinkertainen. Näytä ikkunat näyttävät houkuttelevilta, niitä on helppo muokata ja lisätä tuotteita. Ne tarjoavat perusvaluutta-, maksu- ja lähetysasetukset. Tämä ratkaisu tulee kauppaympäristöihin, joilla on rajoitettu tuoteluettelo. Voit esimerkiksi luoda useita sivuja ja lisätä tuoteluokkia, joissa molemmissa on 2–3 näyttöikkunaa. Tällainen verkkokauppa toimii ja näyttää hyvältä.

Valkoinen etiketti

Mitä tulee White Label -työkaluun – se toimii erinomaisesti verkkosuunnittelijoille, jälleenmyyjille, isäntäyrityksille ja valkoisille tarroille – eli kaikille niille käyttäjille, jotka suunnittelevat verkkosivustojen valmistajan koko ominaisuusjoukon käyttämistä oman yrityksen perustamiseen. White Label -lisenssimalli antaa käyttäjille rajoittamattoman käytön kaikille verkkosivustojen rakennusresursseille.

Voit käyttää palvelua omalla tuotemerkilläsi mainitsemmatta kolmansien osapuolien edustajia ja käynnistää omat SaaS-projektisi voittoa varten. Tästä voi olla hyötyä riippumattomille verkkosuunnittelijoille, jotka tarvitsevat rajoittamattoman pääsyn verkkosivustojen rakentajaan, verkkostudioihin, isännöintiyrityksiin, jotka haluavat käynnistää omien verkkosivujen rakentajiensa tai yritysasiakkaiden, joilla on tarkoitus vahvistaa liiketoimintaansa verkossa.

IM Creatorilla on 14 päivän rahat takaisin -takuu niille käyttäjille, jotka päättävät, että White Label ei ole mistä tahansa syystä. Järjestelmä takaa myös turvalliset maksut sisäänrakennetun SSL-sertifikaatin takia.

Asiakastuki

IM Creator -editorin otsikossa on ”Ohje” -linkki, jossa voit aktivoida vinkkejä, katsoa lyhyen informatiivisen videon siitä, kuinka työskennellä järjestelmän kanssa, käy Tietokeskus (yksityiskohtainen usein kysytyt kysymykset osioilla ja hakuvaihtoehdolla) tai ota yhteyttä teknisen tuen ryhmään jättämällä sähköpostiviestistäsi palautetta.

Asiakastukipalvelussa on standardi ensimmäisen luokan projektitasolle: live chat-tuki, 24 \ 7 sähköpostituki; kaikki tarvitsemasi on saatavilla täältä ja toimii kunnolla.

IM Creator käyttää lippujärjestelmää, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää tukiliput järjestelmän kehittäjille, kun he kohtaavat ongelmia tai haluavat saada järjestelmiin liittyvät ongelmat ratkaistua. Tutkittuaan kyselyn tukiasiamies ottaa yhteyttä käyttäjään, joka tarjoaa parhaan ratkaisun ongelmaan. Järjestelmän vasteen keskimääräinen aika on noin 12 tuntia. Tämä on varsin vaikuttava tulos, kun otetaan huomioon, että IM Creator tarjoaa tällä hetkellä yli 11 miljoonaa verkkosivustoa ympäri maailmaa.

Lisäksi järjestelmä sallii ladata hyödyllisen ja informatiivisen käyttöoppaan, joka sisältää yksityiskohtaiset tiedot tärkeimmistä järjestelmän vivahteista. Suurimmalla osalla nykyaikaisia ​​verkkosivustojen rakentajia ei ole vielä tällaista vaihtoehtoa.

Suunnittelumallit pikaviestin luomisohjelmassa (XPRS)

Teemojen lukumäärä:Yli 100
Ammatilliset mallit:&# X2714; JOO
Ilmaiset teemat:&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:✘ EI

Mallit ovat luultavasti voimakkaimpia pikaviestinnän luoja-pisteitä, kun kyse on asiakkaiden luomisesta. Verkkosivun rakentaja tarjoaa tällä hetkellä moderneja, visuaalisesti miellyttäviä ja ammattimaisia ​​teemoja sopimaan erilaisiin markkinarakoihin. Alusta toimii yhteistyössä joidenkin parhaiden web-suunnittelijoiden kanssa, jotka vastaavat mallien kehittämisestä, ja korostaa siten voimakkaasti nykyaikaisten verkkosivustojen ja graafisen suunnittelun suuntauksia..

IM Creator -mallit koostuvat raitaan liittyvistä työkaluista, jotka saat mukana toimittajan kanssa. Suunnittelulla on selvästi merkitystä täällä. Valmiit mallit näyttävät erittäin hienoilta.

Et voi kutsua heitä upeaksi, koska meillä on edelleen tyypillinen reagoiva rakenne, jolla on tavalliset taipumukset ja johdonmukaisuus. Siitä huolimatta mallien valinta on houkutteleva niiden laadun ja profiilien suunnittelutapojen monipuolisuuden vuoksi.

On syytä huomauttaa, että et voi muuttaa mallia työskennellessäsi sen kanssa. Jos muokkaat sisältöä ja tallennat sen, sinun on luotava uusi verkkosivusto mallin muuttamiseksi. Joten on järkevää valita malli, joka on mahdollisimman lähellä tavoitetta heti alusta alkaen.

Mallien luokat ovat seuraavat: liiketoiminta, palvelut, taide / suunnittelu, terveys / hyvinvointi, valokuvaus, ravintolat / ruoka, verkkokauppa / vähittäiskauppa, muoti / kauneus, häät, musiikki / video, majoitus, tekniikka, jälleenmyyjä.

Ryhmien nimet antavat vihjeen niille nicheille, joihin IM Creator toimii parhaiten. On järkevää korostaa ravintolaa, häitä ja liiketoimintaa. Muuten, verkkokaupan mallit näyttävät myös melko hyvältä. Et todennäköisesti löydä asiakasta, joka kieltäytyy tilaamasta tällaiseen verkkokauppaan olettaen, että tuote vastaa heidän vaatimuksiaan ja mieltymyksiään. Pidimme myös musiikkimalleista: ne ovat houkuttelevia ja mahdollistavat luovuuden esittämisen ja myös musiikin tai videon myynnin.

Pikaviestinnän luojamallit

Kaikki IM Creator -mallit ovat skaalautuvia ja reagoivia, kun taas suunnittelun mukautusvaihtoehdot ovat monipuolisia ja tehokkaita. Verkkosivun rakentaja tarjoaa mielenkiintoisia suunnittelutyökaluja, kuten vieritys-, sisäänkäynnin- ja hiiren osoittimen tehosteita, jotka antavat projektillesi todella modernin ja hienon ilmeen. On mahdollista lisätä tai poistaa osioita, muuttaa niiden sijainteja, määrittää niiden rakenne, välilyönnit, sisäinen sisältö jne., Kun suunnittelet verkkosivustosi asettelua.

Järjestelmässä on runsaasti ilmaisia ​​fontteja ja kuvakkeita, jotka voit valita projektityylisi suhteen. Kuvanmuokkausvaihtoehdot ovat myös laajat. Voit rajata ja muokata kuvia haluamallasi tavalla, valitsemalla niiden opasiteetin ja värin, käyttämällä animaatiotehosteita jne.

On myös mahdollisuus lisätä omia widgettejä koodiksi. Voit tehdä sen valitsemalla «Raaka»Kohdassa«Verkkosivustyyli»Vaihtoehdot estävät ja pääsevät sitten tarjoamasi valikon« Koodi »-välilehteen. Tähän voit kirjoittaa minkä tahansa HTML-, JS- ja CSS-koodin. Voit myös valita «Raaka» -widget «elementit»Jakso ja tee sama.

Yleensä IM Creator -verkkosivut näyttävät moderneilta ja houkuttelevilta. Animoitu esikatselutila houkuttelee varmasti monia käyttäjiä. Siitä huolimatta, et voi muuttaa malleja tien päällä ja muokata käytettävissä olevien raitojen tai kohteiden koodeja.

Voit kuitenkin lisätä HTML-koodin otsikkoon tai integroida omat widgetit verkkosivustolle. Tämä vaatii varmasti koodaustaidot, ja kaikki eivät tarvitse sitä. Suurin osa käyttäjistä on tyytyväisiä visuaalisen suunnittelun muokkaustyökaluihin ja tuloksiin.

Oikeita IM-luoja-verkkosivustoesimerkkejä

Elokuvantekijän ja valokuvaajan verkkosivusto

Elokuvantekijän ja valokuvaajan verkkosivusto

Elokuvatoimiston verkkosivusto

Elokuvatoimiston verkkosivusto

Projektinhallinnan ja valokuvaaja verkkosivusto

Projektinhallinnan ja valokuvaaja verkkosivusto

Hääkuvaajan verkkosivusto

Hääkuvaajan verkkosivusto

Johtaja-salkun verkkosivusto

Johtaja-salkun verkkosivusto

Joogaopettajan verkkosivusto

Joogaopettajan verkkosivusto

Pikaviestinnän luoja -palvelun hinnoittelu: Ilmainen & palkkio

Opiskelijat, taiteilijat ja ei-kaupalliset verkkosivustot voivat saada premium-IM-luojaa ilmaiseksi. Tätä tarkoitusta varten heidän on otettava yhteyttä palvelun tekniseen tukitiimiin erityinen muoto, toimitettuaan syyn ja todisteet ilmaisen lisenssin käytön ehtojen noudattamisesta.

Toiset voivat käyttää järjestelmää ilmaiseksi rajoittamattoman ajan, hyödyntäen kaikkia editorin ominaisuuksia. Tässä tapauksessa on kuitenkin mahdotonta yhdistää omaa verkkotunnustasi. Nämä rajoitukset poistetaan, kun kaikki lisenssit on ostettu.

Suosittelemme, että pidät IM Creatoria maksullisena palveluna kaikille niille käyttäjille, jotka aikovat ansaita voittoa sivustoltaan. Ilmainen tili ei toimi hyvin liiketoiminnan hallinnassa paitsi tässä järjestelmässä, myös muissa kilpailijoissa. Sitä voidaan käyttää vain palvelun toimivuuden testaamiseen tai verkkosivuston luomiseen, mutta silloin sinun on ostettava vaadittu lisenssi:

 • Vuotuinen lisenssi (8 dollaria / kk) – kertaluonteinen vuosimaksu (96 dollaria / vuosi), 1 verkkotunnus, 1 verkkosivusto, rajaton kaistanleveys, tallennustila, premium-tekninen tuki, verkkokauppa;
 • Kaksivuotinen lisenssi (11 dollaria / kk) – kertaluonteinen puolivuotismaksu (66 dollaria / puoli vuotta), 1 verkkotunnus, 1 verkkosivusto, rajoittamaton kaistaleveys, tallennustila, premium-tekninen tuki, verkkokauppa;
 • SSL-suojattu (21 dollaria / kk) – yllä mainittujen suunnitelmien ominaisuudet sekä mahdollisuus yhdistää SSL-varmenne yhteen verkkotunnukseen.

Toiminnallisuudessa IM Creatorilla ei ole hinnoitteluohjelman eroja. Kysymys on ajanjaksosta, jonka haluat maksaa, ja SSL: n tarpeesta. Pitemmän aikavälin vuokra on yleensä lopulta edullisempi.

On myös tärkeää määritellä verkkokaupan laskutusvivaanit. Kaikki myyntivoitot kertyvät suunnitelmasi sisäiselle tilille. Rahat voidaan siirtää edelleen Stripen kautta 5% IM Creator -palkkiolla maksutapahtumasta.

Valkoisen etiketin hinta

IM Creator tarjoaa 3 tyyppisiä White Label -lisenssejä:

 • Normaali valkoinen etiketti (350 dollaria / vuosi) – Rajoittamaton käyttöoikeus, poista IM Creator -merkki & korvata omallasi, täysi laskutus & hinnoittelun hallinta, käyttäjän täydellinen hallinta, Näytä omat mallisi.
 • Isännöi itseäsi (2500 dollaria vuodessa) – tarjoaa Standard White Label plus cPanel -integraation tarjoamat ominaisuudet, Hanki ladattava versio, Palvelimien isäntäsivustot, Toimittajan CSS-ohjaus, Omien verkkotunnusten sovellusliittymä.
 • Palvelimien hallinta (25 kt / vuosi) – tarjoaa yllä mainitut ominaisuudet samoin kuin Login API -sovellukset, cPanel & API, palvelimen omistajuus.

Tavallisen lisenssiversion ostaminen antaa tavalliselle käyttäjälle mahdollisuuden luoda rajoittamaton määrä verkkosivustoja järjestelmään. Sinulle tarjotaan ominaisuusjoukko, joka on 3,5 vuoden vuokrahinta tavanomaisen premium-lisenssin ehdoin. Tästä on varmasti hyötyä web-suunnittelijoille.

Yleensä IM Creator -sovelluksen käyttökustannukset ovat enemmän kuin kohtuuhintaisia. Noin 100 dollaria vuodessa voit käyttää houkuttelevaa yrityssivustoa tai jopa verkkokauppaa. Tämä on yksi hyödyllisimmistä niche-ratkaisuista, jolla on kunnollinen hinta-laatusuhde.

Tarkista johtopäätös: Kenen pitäisi käyttää IM Creatoria?

IM Creator on edistyksellinen WYSIWYG-verkkosivustojen rakentaja, joka on hieno vastine rahallesi. Palvelu tyydyttää alun perin pienten ja keskisuurten yritysten tarpeet, ja se toimii myös hyvin taiteilijoille, opiskelijoille ja voittoa tavoittelemattomille henkilöille, jotka saavat mahdollisuuden ylläpitää verkkosivustoa ilmaiseksi täällä. Alustaan ​​sisältyy tehokas verkkokauppamoottori, blogivaihtoehdot, runsaasti reagoivia malleja ja laajat suunnittelun mukauttamistyökalut.

Järjestelmä vetoaa käytännöllisiin ihmisiin, jotka arvostavat tulosta ennen kaikkea. Kyllä, malli, jolla verkkosivut luodaan raidoista, merkitsee tiettyä verkkosivustojen samankaltaisuutta. Ne on kuitenkin helppo käynnistää, suunnittelu on houkutteleva ja verkkosivustot näkyvät täydellisesti millä tahansa mobiililaitteella.

Mielestämme IM Creator on erittäin hyvä tuote, joka voi olla kiinnostava monille käyttäjille. On myös järkevää harkita White Label Standard -ratkaisua, joka tarjoaa hyödylliset ehdot asiakassivustojen kehittäjille. Palvelun haitat ovat vähäiset, kun taas edut ovat huomattavat. Suosittelemme sitä ehdottomasti.

Kokeile IM Luojaa ILMAISEKSI

 Se on ilmainen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map