Pinegrow-arvostelu

Pinegrow-arvostelu


Pinegrow (nykyinen versio 5.9) – on työpöytäohjelmisto, joka on suunniteltu luomaan uusia verkkosivustoja tyhjästä ja muokkaamaan jo olemassa olevia sivuja. Tehokas alusta toimii aloittelijoille, joilla ei ole koodaustaitoja ja joiden on luotava reagoivia sivustoja yksinkertaisella WYSIWYG-alustalla. Omistetut kooderit ja ohjelmoijat hyötyvät myös ohjelmistosta, joka tarjoaa helppokäyttöisen CSS-, HTML- ja PHP-ympäristön uusien sivujen luomiseen nopeasti muuntaa ne WordPress-sivustoiksi.

Järjestelmä tarjoaa joukon käteviä ominaisuuksia. Se tukee WP, Bootstrap ja Foundation. Käyttäjät voivat mukauttaa projektejaan reaaliajassa tai käsitellä monisivuista muokkausta. Joko olet omistautunut verkkosuunnittelija tai aloittelija, jolla ei ole teknisiä taitoja, Pinegrow tarjoaa jotain tarjottavaa. Katsotaanpa tarkemmin tätä ohjelmistoa ja sen toimittamia ominaisuuksia.

1. Helppokäyttöisyys

Pinegrow on hyvä vaihtoehto käyttäjille, joilla ei ole koodauskokemusta, sekä ammattimaisille ohjelmoijille. Se tarjoaa täyden pääsyn lähdekoodiin ja mahdollisuuden muokata tai muokata sitä. Samanaikaisesti ohjelmistossa on intuitiivinen WYSIWYG-työkalu, jonka avulla on mahdollista luoda sivustoja tyhjästä kirjoittamatta koodia.

Ohjelmisto tulee pöytätietokoneeksi. Se tarkoittaa, että se on ensin asennettava tietokoneellesi. Tarvitset vain mennä viralliselle Pinegrow-verkkosivustolle ja valita version käyttämästäsi käyttöjärjestelmästä riippuen. Täällä meillä on vaihtoehtoja Windowsille, MAC: lle tai Linuxille. Valitse tarvitsemasi versio ja lataa tiedostot asennusprosessin loppuun saattamiseksi. Tarvitset vain seurata yksinkertaisia ​​vinkkejä samalla tavalla kuin asennat kaikki muut ohjelmistot.

Pinegrow lataus

Nyt olet valmis käyttämään alustaa. Järjestelmässä on ilmainen kokeilu, jonka avulla käyttäjät voivat tarkistaa sen toiminnan. Aktivoidaksesi ilmaisen ajanjakson sinun on käynnistettävä ohjelma, ilmoitettava sähköpostiosoite, kirjoitettava salasana ja vahvistettava se postilaatikosta samalla automaattisella kirjeellä, joka lähetetään heti. Lopuksi löydät itsesi editorista kaikilla käytettävissä olevilla työkaluilla.

Muokattu prosessi

Totta puhuen, aloittelijat saattavat hukkua kojelautaan käytettävissä olevilla välineillä. Mutta jos et aio tehdä koodausta, tuskin tarvitset niitä. Rakennusprosessi tapahtuu yleensä WYSIWYG-ympäristön sisällä valikoimalla lisättäviä lohkoja ja elementtejä. Aloitaksesi, sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

 1. Napsauta ”uusi projekti tai sivu” -kuvaketta.
 2. Valitse sellainen sivu, jonka haluat rakentaa (WP, Bootstrap, Foundation tai Plain HTML).
 3. Aloita rakennusprosessi vasemman yläkulman työkaluilla.
 4. Pinegrow luoda projekti

Hyvä idea on aloittaa kirjastosta. Se sisältää valikoiman erilaisia ​​elementtejä, jotka haluat lisätä sivullesi. Lohkojen valinta on laaja. Täällä meillä on Promo-elementtejä ja otsikoita, joissa on “osta” -painikkeet, hinnastotaulut, suosittelut, yhteystiedot, lomakkeet, galleriat jne. Tarvitset vain valita elementti ja siirtää se rakennusalueelle..

Jokaiselle luomallesi sivulle Pinegrow tarjoaa joukon vaihtoehtoja. Käyttäjät voivat kopioida sitä ja muokata monisivutilassa ilman, että sinun täytyy vaihtaa eri näyttöjen välillä. Voit myös tarkistaa koodin ja tehdä pieniä muutoksia. Lisäksi sinulla on mahdollisuus esikatsella sivua selaimessa, tarkistaa siinä HTML-virheet, hallita kirjastoja jokaiselle erilliselle sivulle jne..

Pinegrow-sivun mukauttaminen

Parannetun sivujen mukauttamisen lisäksi käyttäjät voivat muokata lohkoja itse. Voit esimerkiksi kopioida ja liittää tekstejä toimitettuihin tiloihin, muokata typografiaa ja hyödyntää edistyksellistä visuaalista editoria (kuvaamme sen toiminnallisuutta hiukan tarkemmin).

Verkkosivuston käyttöönotto

Pinegrow on vain verkkosivustoeditori. Se ei ole all-in-one-ratkaisu, jonka verkkotunnus ja isäntä sisältyvät pakettiin. Joten sinun on huolehdittava heistä etukäteen. Samalla se tarjoaa yksinkertaisen tavan muuttaa sivut WordPressiksi. Järjestelmässä on joukko WP-optimoituja vaihtoehtoja, joilla on mahdollisuus viedä teema ja onko se asennettu isännöintiin. Lisäksi käyttäjillä on mahdollisuus tuoda sisältöä olemassa olevalta sivustolta tai lisätä saumattomasti yli 200 WordPress-toimintoa.

Pinegrow-verkkosivuston käyttöönotto

Kokeneet koodaajat arvostavat joukko ominaisuuksia, jotka toimivat lähdekoodin kanssa, tarkastavat jo olemassa olevat CSS-säännöt, lisäävät uusia luokkia, asettavat erilaisia ​​ominaisuuksia tietylle lohkolle tai osiolle, muokata tekstiä, sisältöä ja paljon muuta. Aloittelijat saattavat tarvita jonkin aikaa selvittääksesi, miten työskennellä editorin kanssa. Itse rakennusprosessi näyttää kuitenkin Pinegrow’lta melko helppolta.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Pinegrow näyttää ominaisuuksiltaan erittäin voimakkaalta. Suurin osa niistä viittaa pääasiassa muokkausprosessiin. Tätä varten alusta todella suunniteltiin. Tutustu joihinkin järjestelmän toimittamiin ydinvaihtoehtoihin.

Parannettu muokkausprosessi

Pinegrowilla on joukko älykkäitä työkaluja verkkosivujen rakennusprosessin käsittelemiseen eri tavoin. Joko olet aloittelija tai omistautunut ammattilainen, arvostat seuraavaa:

 • Älykäs WYSIWYG-työkalu – helpottaa uusien lohkojen lisäämistä, niiden kopiointia, sivurakenteen uudelleen järjestämistä, koodielementtien poistamista ja uusien lisäämistä.
 • Elementti kokoelma – Sivukirjastossa on runsaasti lisättäviä ja muokattavia elementtejä. Löydä vain tarvitsemasi lohko ja vedä ja pudota se muokkausalueelle. Voit siirtää sitä tai korvata sen tarvittaessa yhdellä napsautuksella.
 • Estä muokkaus – Jokaisessa lohkossa on erilliset muokattavat asetukset. Käyttäjät voivat muokata lohkon sisältöä tai tekstiä, lisätä uusia ominaisuuksia, muokata HTML-koodia, lisätä linkkejä, poistaa jne.
 • Sisällön muotoilu – käsittele sisällön muotoilua napsautuksella ja lisää H1… H6 -otsikot, jotta se olisi SEO-ystävällisempi ja rakenteellisempi.
 • Pinegrow-arvostelu

Täysin toimivat WordPress-teemat

Pinegrow toimii parhaiten aina, kun sinun on luotava WordPress teemoja tuleville projekteillesi. Järjestelmän avulla on helppo muuntaa valmis HTML-sivusi WP-teemaan. Määritä vain tarvittavat toimenpiteet kojetaulussa olevasta yli 200 WordPress-toiminnon luettelosta. Ne vaihtelevat malliosista ja silmukoista WP-räätälöintiin, navigointiin ja sivutukseen sekä mukautettuihin WordPress-kyselyihin.

Joustava esikatselutila

Kun olet valmistanut rakennusprosessin, saatat haluta katsoa, ​​kuinka verkkosivustosi toimii eri laitteilla, mukaan lukien työpöytä ja mobiili. Pinegrow antaa sinun esikatsella sivustoa useissa versioissa samanaikaisesti. Alusta mahdollistaa kahden sivunäkymän avaamisen, jotka edustavat kahta erillistä sivua. Voit paitsi esikatsella niitä samanaikaisesti, mutta myös muokata vaihtamatta useiden näyttöjen välillä.

Pinegrow joustava esikatselutila

Esikatselutilassa on kolme päävaihtoehtoa. Niissä on tietokoneen näyttö, kannettava tietokone ja älypuhelin. Lisäksi käyttäjät voivat hyötyä edistyneistä esikatseluasetuksista ja valita tietyn näytön koon, väliaikapisteet ja muut asetukset saadakseen laajan kuvan siitä, miltä verkkosivusto näyttää erilaisissa gadgeteissa.

Työkalut Bootstrapin ja säätiön kanssa työskentelemiseen

WP-teemojen luomisen lisäksi Pinegrow tarjoaa tehostetun tuen Bootstrapille ja säätiölle. Käyttäjät saavat joukon instrumentteja varmistaakseen asettelun visuaalisen hallinnan. Täällä meillä on myös kirjasto, joka sisältää komponentteja ja lohkoja. Ne koskevat sekä säätiötä että Bootstrapia. Voit vapaasti mukauttaa elementtejä, muuttaa sarakkeiden ja lohkojen kokoa, työskennellä ruudukkojen kanssa, lisätä sivulle modaalia ja avata painikkeita.

bootstrap – on ilmainen avoimen lähdekoodin työkalu käyttöliittymäkehittäjille, jotka etsivät kehystä Javascript- ja CSS-pohjaisten painikkeiden, lomakkeiden, navigoinnin ja muiden verkkosivustojen käyttöominaisuuksien mallien luomiseksi.
perusta – on reagoiva kehys käsittelemään käyttöliittymän kehitystä. Sen mukana tulee valikoima reagoivia ruudukkoja sekä muita käyttöliittymäelementtejä, typografiaa ja valmiita malleja.

3. Suunnittelu & Mallit

Pinegrowilla ei ole valmiita malleja. Miksi sen pitäisi olla? Järjestelmässä on tarpeeksi työkaluja sivujen luomiseen tyhjästä tehokkaan visuaalisen editorin lisäksi. Voit muuttaa kirjaimellisesti jokaista lohkon yksityiskohtaa ja lisätä itse koodatun. Alusta mahdollistaa CSS: n täydellisen hallinnan.

Pinegrow-mallit ja suunnittelu

Kirjoita editori ja muokkaa reunusta ja pehmusteita, muuta lohkon sijaintia, muokkaa fontteja ja tekstejä, lisää varjoja, korvaa tausta, määritä uusia elementtejä koskevia sääntöjä ja luokkia, muokkaa CSS-ruudukkoja ja muuta. Pinegrow varmistaa muokkauksen tekstissä. Se tarkoittaa, että näet kaikki muutokset reaaliajassa, jolloin sinulla on mahdollisuus esikatsella sivua selaimessa ja hyötyä kattavista mobiilin esikatseluasetuksista. Se tarkoittaa, että verkkosivustosi reagoi 100%: iin huolimatta laitteen, käyttöjärjestelmän, operaattorin tai näytön mitoista.

4. Asiakastuki

Alusta tarjoaa suurta tukea eri tavoin. Ensinnäkin Pinegrowilla on valtava tietokanta, jossa on paljon artikkeleita, video-oppaita ja oppaita. Ohjekeskuksessa on myös ”Aloittaminen” -osa sekä dokumentaatio.

Pinegrow-asiakastuki

Toiseksi voit käyttää hakupalkkia nopeasti vastauksen löytämiseen kysymykseen. Kirjoita vain ratkaistava ongelma. Pinegrow-yhteisöön pääsy voi myös olla hyvä idea. Foorumi on hyvä tilaisuus kuulla kokeneita käyttäjiä jakamaan oma kokemuksesi.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, voit ottaa yhteyttä tukitiimiin:

 • Löysä yhteisö;
 • Sähköposti;
 • Viserrys.

Jokaiseen vaihtoehtoon pääsee kojelaudassa sekä virallisella verkkosivustolla.

5. Suunnitelmat & hinnoittelu

Järjestelmä myy kertaluonteisia lisenssejä. Toisin sanoen, maksat vain kerran ja saat käyttöoikeuden kaikkiin toimittajan ominaisuuksiin. Samanaikaisesti voit valita kuukausittaiset tilaukset. Pinegrow on saatavana kolmessa pääversiossa. Niitä ovat Standard, Pro ja Pro WordPress -sovelluksen kanssa.

Pinegrow-suunnitelmat ja hinnoittelu

Hinnat vaihtelevat sen mukaan, oletko henkilö, yritys, opiskelija vai olemassa oleva käyttäjä, joka haluaa päivittää olemassa olevan lisenssin. Yksityishenkilöille kertaluonteiset hinnat ovat seuraavat:

 • Tavallinen lisenssi maksaa 49 dollaria.
 • Pro-lisenssi maksaa 99 dollaria ylimääräisellä monisivu-editoinnilla, pääsivulla ja CSS-komponenteilla.
 • Pro WordPress -lisenssillä maksaa 149 dollaria työkaluilla, joilla luodaan tuotantovalmiita WP-teemoja.

Kuukausittaisissa hinnoissa ne ovat 10 dollaria ja 15 dollaria per Pro ja Pro WP: llä. Standard-lisenssi ei ole saatavana tilaamiseen. Kuukausimaksut saattavat olla kustannustehokkaampi vaihtoehto, jos et aio käyttää alustaa pitkään. Maksat vain 10 dollaria kuukaudessa ja peruutat sitten tilauksen mahdollista jatkaa myöhempään ajankohtaan.

6. Hyödyt & Haittoja

Seurauksena Pinegrow näyttää olevan joustava instrumentti aina, kun joudut luomaan reagoivia CSS-, HTML- ja PHP-teemoja koodauksella tai ilman. Joukko ominaisuuksia näyttää ylivoimaiselta, etenkin kokeneille ohjelmoijille. Samanaikaisesti joitain pieniä haittoja voi vielä esiintyä.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Sivun lähdekoodin täydellinen hallinta.
&# X2714; Tehokas visuaalinen toimittaja.
&# X2714; Hienoa työskennellä Bootstrapin ja säätiön kanssa.
&# X2714; Auttaa luomaan valmiita WordPress-teemoja.
&# X2714; Rich blokki kirjasto.
&# X2714; Intuitiiviset muokkaustyökalut.
&# X2714; Erilliset suunnitelmat yrityksille, yksityishenkilöille ja voittoa tavoittelemattomille.
Start Alku voi olla liian monimutkainen.
✘ Ei kuukausitilausta vakiolisenssille.
✘ Vain kertaluontoiset maksut opiskelijoille.

johtopäätös

Pinegrow – on tehokas työkalutyökalu verkkosivujen ja sivustojen luomiseen tyhjästä. Se toimii hyvin ihmisille, joilla on tai ei ole teknistä tietoa. Koodausgurut hyötyvät sivuelementtien täydellisestä hallinnasta. He saavat mahdollisuuden työskennellä Bootstrapin ja säätiön kanssa sekä hyödyntää tehokkaasti visuaalista toimittajaa.

Aloittelijoilla on hieman vaikea käyttää ohjelmistoa alusta alkaen. Toisaalta sen mukana tulee yksinkertainen WYSIWYG-editori, rikas blokkikirjasto, yksinkertaiset sisällönmuokkaustyökalut jne. Ainoa haittapuoli on, että Pinegrow ei ole all-in-one-ratkaisu. Sinun on käsiteltävä verkkosivustojen vienti ja asennettava se isännöintiisi. Tällöin perinteinen SaaS-verkkosivustojen rakentaja voi olla yksinkertaisempi ratkaisu, jossa kaikki ominaisuudet sisältyvät suunnitelmaan.

Lataa Pinegrow nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map