Pixpa.com-arvostelu

Pixpa – on verkkosivustojen rakentaja, joka on löytänyt kohdeyleisönsä alusta alkaen niche-erikoistumisen vuoksi. Järjestelmä erottuu joukosta erikoistuneena verkkosivustojen rakentajana mainostajille ja taiteilijoille – niille, jotka tarvitsevat vaikuttavia ja korkealaatuisia portfolioita, henkilökohtaisia ​​ja yrityssivustoja, blogeja tai jopa verkkokauppoja esitelläkseen teoksensa houkuttelevasti potentiaalisille asiakkaille.


Vuonna 2013 Intiassa perustettu palvelu sai nopeasti suosiota kunnollisena edustajana web-rakennusrakoille. Suurimpia yleisöedustajia ovat valokuvaajat, taiteilijat, maalarit, kuvanveistäjät, kuvittajat ja kaikki käyttäjät, joiden teokset näyttävät parhaiten, kun ne esitetään visuaalisessa digitaalimuodossa. Sillä on itse asiassa paljon merkitystä nykyaikaisessa Internet-pohjaisessa maailmassa, jossa suurin osa liiketoimintaprosesseista ja kaupoista tehdään globaalin verkon kautta. Siksi päätimme tarkistaa tämän järjestelmän yksityiskohdat ja auttaa sinua selvittämään, toimiiko se hyvin omiin luoviin tarpeisiisi vai ei.

Mitkä ovat ominaisuudet, joiden ansiosta Pixpa on arvokas sijoitus? Onko palvelulla mahdollisia korvikkeita, jotka saattavat hallita sitä joustavuuden ja suunnittelun mukauttamisen suhteen? Tai Pixpa erottuu edelleen joukosta ja sillä on paljon tarjottavaa nykytaiteilijoille? On korkea aika selvittää se ja vastata kaikkein polttaviin kysymyksiin järjestelmän käytöstä.

1. Helppokäyttöisyys

Pixpa kiinnittää alun perin huomion tuoreen suunnittelunsa ja ainutlaatuisen web-rakennuksensa ansiosta. Sinun ei tarvitse ylimääräisiä taitoja tai aikaa palveluun liittymiseen – niin yksinkertainen, nopea ja kätevä se on. Heti kun olet tehnyt rekisteröinnin ja mallin valinnan, sinut ohjataan automaattisesti kojelautaan, joka näyttää (ja se todella on) erittäin yksinkertainen ja intuitiivinen useimmille ensimmäistä kertaa käyttäneille ja kokeneille käyttäjille.

Pixpa Dashboard

Kaikki vaadittavat pakolliset osiot on ryhmitelty vasempaan kojetaulun paneeliin. Jokainen antaa pääsyn alaluokkiin ja tärkeisiin verkkosivustoelementteihin sekä suunnittelun muokkaustyökaluihin. Tässä on paikka, jolla voit säätää verkkosivustojen yleisiä asetuksia, verkkokauppaa ja mobiiligallerioita, verkkokaupan vaihtoehtoja, suunnittelua, markkinointia ja SEO-ominaisuuksia. Sinun ei tarvitse etsiä näitä osioita muualta – kojelauta esittelee ne kaikki yhdessä paikassa, jotta pääset niihin nopeasti tarvittaessa.

Ensimmäistä kertaa käyttäjät voivat tarkastella johdantokurssia täältä saadaksesi järjestelmän käytön perusteet. Täällä on myös verkkosivuston suunnittelu ja tuotemerkkien asetusvaihtoehdot, verkkokaupan galleriat, verkkokaupan ja asiakkaan asetukset, samoin kuin yleiset verkkosivustoasetukset sivustosi mukauttamiseksi (ylläpitotila, sosiaalisen median yhteydet, SEO-parametrit, verkkotunnuksen yhteysvaihtoehto jne.).

Pixpa Editor

Kun työskentelet Pixpan kanssa, käsittelet visuaalista editoria. Järjestelmässä ei ole turhia ja hämmentäviä ominaisuuksia. Se on selvästi suunnattu aloittelijoille, jotka ovat halukkaita saamaan itselleen mukavan salkun nopeimmalla tavalla.

Sinun tulisi myös tietää, että tämäntyyppisissä verkkosivustoissa on vähintään tekstiä. Periaatteessa kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on valokuvien valmistelu julkaistavaksi. Valitse sen jälkeen haluamasi galleriaasettelu, lataa valokuvia ja verkkosivustosi on melkein valmis. Äärimmäisen helppo ja edullinen kaikille.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

Ensi silmäyksellä Pixpa luo vaikutelman mukavasta, mutta huippuluokan palvelusta. Juuri toinen verkkosivustojen rakentaja markkinoilla. Todellisuudessa kaikki osoittautui erilaiseksi, kun aloimme tutkia sen toiminnallisuuteen liittyviä näkökohtia. Katsotaanpa nyt yleiskatsaus sen tärkeimmistä ominaisuuksista.

verkkokauppa

On tärkeää ymmärtää, että Pixpa on työkalu paitsi esittelemään henkilökohtaisia ​​teoksia myös myymään esimerkiksi painotuotteita, maalauksia ja muita taideteoksia. Järjestelmässä on tehokas integroitu verkkokaupan moottori.

Pixpa eCommerce

Siellä on mahdollisuus käsitellä online-maksuja, luoda gallerioita, jotka on suojattu salasanalla, joka saadaan vasta maksun jälkeen, tehdä sopimuksia jne. Toisin sanoen alusta ei anna sinulle vain vapautta etsiä asiakkaita esittelemällä taideteoksiasi, mutta ansaitsee myös luovuutesi suoraan.

bloggaaminen

Pixpa tarjoaa kunnollisen sisäänrakennetun blogityökalun, jotta voit ottaa yhteyttä ja kommunikoida nykyisten ja potentiaalisten asiakkaidesi kanssa. Tämä on tehokas tapa kasvattaa myyntiäsi ja kasvattaa asiakaskuntaa.

Pixpa-blogi

Voit valita useista kuvaa korostavista asetteluista, jotka parhaiten vastaavat blogin suunnittelua, lisätä videoita ja valokuvia blogiisi, ottaa käyttöön Disqus-kommentointivaihtoehdot, luoda, poistaa, ajastaa viestejä ja asettaa tapahtuman SEO-parametreja..

Ota yhteyttä lomakerakentajaan

Oletuksena ”Ota yhteyttä” -nimellä saatavan yhteyslomakkeen luominen (voit nimetä sen myöhemmin uudelleen) voi viedä jonkin aikaa, mutta tämä on todella arvokas sijoitus ja kätevä ominaisuus.

Pixpa-yhteyslomake

Yhteydenottolomakerakentaja on muokattavissa, jolloin voit lisätä niin monta kenttää kuin tarvitset, ottaa brändibännerin käyttöön tai poistaa sen käytöstä, asettaa esillä olevan kuvan, tunnisteet, otsikon ja kuvauksen sekä SEO ominaisuudet.

Kolmansien osapuolien integraatiot

Pixpan avulla voit integroida kymmeniä sosiaalisen median tilejä ja muita ulkoisia palveluita verkkosivustollesi, jotta käyttäjät voivat seurata uutisia, päivityksiä, tapahtumia ja muita tietoja luovasta elämästäsi.

Integrointiin käytettävissä olevista sosiaalisen median linkkeistä seuraavat tulisi mainita ensin: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, WhatsApp, Vimeo, Tumblr, LinkedIn, GitHub, Pinterest, Dribble, Gplus, Snapchat, Reddit, Flickr, PayPal , Google Maps, Stripe, Google Translate, SoundCloud ja muut. On myös mahdollista integroida muita pakollisia työkaluja ja verkkosivustoelementtejä, nimittäin kalentereita, vieraskirjoja, salasanalla suojattuja sivuja, ulkoisia skriptejä ja mitä muuta.

Mobiiligalleriasovellukset

Sivustojen rakennustyökalun avulla voit luoda ja integroida henkilökohtaisia ​​mobiiligalleriasovelluksia parantaaksesi asiakkaiden sitoutumista ja parantaaksesi verkkosivustojen suorituskykyä. Ominaisuuden avulla voit jakaa sovelluksesi muiden käyttäjien kanssa, rakentaa ja kehittää tuotemerkkiäsi ja tunnustustasi, tuottaa lisäarvoa yrityksellesi.

Tiedoston lähetysvaihtoehto

Tiedostojen lähetysvaihtoehto on tällä hetkellä saatavana premium-järjestelmän käyttäjille. Sen avulla on mahdollista ladata kaikki tiedostot, jotka olet valmis jakamaan muille käyttäjille (jatka, hinnastot, esitteet, tulostettavat tiedostot jne.), Ja jopa ottamalla käyttöön latausvaihtoehdon antaa heidän tallentaa ne mobiili- ja pöytälaitteisiinsa. Tiedoston koko ei saisi olla yli 20 Mt, ja sen pitäisi olla saatavana vain useissa sallituissa muodoissa (JPEG / PNG / GIF / PDF / ZIP).

Katkelman lisäys

Jotta verkkosivustosuunnittelustasi tulisi monipuolinen, toimiva ja houkutteleva kaikille käyttäjäryhmille, lisää kaikki katkelmat, jotka ovat saatavilla Pixpa-galleriassa. Valinta on melko rikas ja sisältää erottimet, Instagram, tekstin kuvilla / ilman kuvia, toimintakehotuksen, videon, sosiaalisen yhteydenpidon, suosittelut, yhteystiedot ja kartat, verkkokaupan, kuvabannerit ja liukusäätimet jne..

SEO-optimointi

Parantaaksesi verkkosivustosi hakukoneiden sijoitusta Pixpa sallii SEO-parametrien asettamisen. Jokaiselle sivulle voit täyttää sisällönkuvauskentät ja määrittää URL-etiketin siirtymällä Ominaisuudet-osioon. Voit myös tarkistaa verkkosivustojen nykyiset sijainnit mahdollisten ongelmien korjaamiseksi. Tämä voidaan tehdä asentamalla ja tutkimalla Google Analytics, joka tarjoaa sinulle tärkeimmät tilastotiedot verkkosivustostasi.

Yhteenvetona sanoin, että olin iloisesti yllättynyt testaamalla palvelua. Sitä voidaan käyttää täysimittaisten blogien ja yrityssivustojen kehittämiseen, joissa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Yhdistettynä HTML-koodiin ja JS-skripteihin, Pixpaa voidaan pitää vakavana työkaluna teknisesti taitava käyttäjän käsissä..

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:38
Ilmaiset teemat:&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:✘ EI
CSS-koodin muokkaus:✘ EI

Pixpa-mallit herättävät huomion heti ensi silmäyksestä. Nykyään järjestelmä tarjoaa niistä 38. Tätä ei ole paljon, etenkin verrattuna tunnettuihin web-suunnittelun kapeiden johtajiin. Mallin laatu on kuitenkin kohtuullisella tasolla. Jokainen teema on täysin muokattavissa ja mobiilivalmis.

Esikatselutilassa voit tutkia kaikkia haluamasi mallin yksityiskohtia. Silti on mahdollista vaihtaa malleja web-kehitysprosessin missä tahansa vaiheessa menettämättä lähetettyä sisältöä..

Käyttäjien mukavuuden vuoksi kaikkia malleja on saatavana useissa temaattisissa kategorioissa, nimittäin portfolioissa, yrityksissä, henkilökohtaisissa, hääissä ja blogeissa. Sinun ei pitäisi kuitenkaan olla yllättynyt, kun huomaat, että vallitseva määrä malleja kuuluu portfololuokkaan. Tämä on melko selvää ottaen huomioon järjestelmän luova painopiste.

En voi sanoa, että suunnittelun mukauttamismahdollisuudet ovat laajat, mutta ne ovat enemmän kuin tarpeelliset, jotta verkkosivusto näyttää haluamallasi tavalla. Asetukset ovat saatavana Suunnittelu-välilehdessä, ja niiden avulla on mahdollista valita (tai vaihtaa) malleja ja hallita Style Editor -vaihtoehtoja. Viimeksi mainitun toiminnon avulla voit mukauttaa verkkosivustosi fontteja, etäisyyksiä, värejä, logoa, otsikkoa, otsikkoa, sivuston marginaaleja, tekstiä, valikkoa, gallerian esiasetuksia, alatunnistetta ja muita visuaalisia elementtejä. Täällä on myös mahdollista esikatsella verkkosivustosi työpöytä-, tablet- ja mobiiliversioita.

Pixpa-mallit

Lisäksi haluaisin korostaa mahdollisuutta luoda mukautettuja sivuja valmiista lohkoista. Jotkut verkkosivustojen rakentajat käyttävät tätä menetelmää verkkosivustojen luomisen päätyökaluna. Vedä vain lohkoja, joilla on eri toiminnot, työalueelle ja määritä niiden sisältö.

Itse asiassa voit luoda mukautetun mallin paitsi portfolion lisäksi myös muun tyyppisille verkkosivustoille, kuten käyntikortit ja laskut. Sivunrakentaja laajentaa merkittävästi mahdollisuuksia ja alueita, joihin Pixpa voidaan soveltaa.

4. Asiakastuki

Aloitatko juuri järjestelmän selvittämistä ja haluatko selvittää sen käytön perusteet tai onko jotain, jonka haluat selvittää sinulle, Pixpa-ohjekeskus on oikea paikka aloittaa! Se tarjoaa runsaasti johdonmukaisia ​​ja informatiivisia oppaita, artikkeleita ja oppaita. Helppo hakuvaihtoehto kyselyiden selvittämiseen.

Täältä löydät vastauksia noin 99% järjestelmään liittyvistä kysymyksistä. Onko jotain jota et ole onnistunut selvittämään? Ota sitten yhteyttä online-avustajaan 24 tuntia vuorokauden ympäri käytettävissä olevan live-chatin kautta.

5. Hinnoittelupolitiikka

Pixpalla ei ole ehdottomasti ilmaista suunnitelmaa. Hyvä uutinen on, että voit testata sen toiminnallisuuden ilmaisella 15 päivän kokeilujaksolla, joka antaa pääsyn vallitsevaan määrään järjestelmän ominaisuuksia. Kokeilun päätyttyä sinun on päivitettävä yhdeksi kolmesta tavanomaisiin verkkosivustoihin, verkkokauppoihin ja asiakasgallerioihin sovellettavista tilaamisvaihtoehdoista. Jokainen näistä vaihtoehdoista tarjoaa useita suunnitelmia, joista valita.

Verkkosivusto:

 • Alku (8 dollaria kuukaudessa);
 • Kasvaa (12 dollaria kuukaudessa).

verkkokauppa:

 • Plus Store (20 dollaria kuukaudessa);
 • Plus kuvat (20 dollaria kuukaudessa).

Suunnitelmien välinen ero johtuu pääasiassa julkaisemiseen käytettävissä olevien tuotteiden määrästä ja kunkin tilauksen tarkoittamista erikoispalveluista. Muuten, jos päätät suorittaa vuosimaksun, kunkin suunnitelman kustannukset vähenevät noin 20–25% tilauksen alkuperäisestä hinnasta ja tyypistä riippuen.

Lisäksi järjestelmä tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, jos käyttäjä on tyytymätön johonkin. Kun otetaan huomioon helppokäyttöisyys ja luokalleen sopiva ominaisuusjoukko, hinnoittelu näyttää kohtuuhintaiselta.

6. Hyödyt ja haitat

Kun otetaan huomioon alkuperäinen painopiste ja laaja valikoima ominaisuuksia, Pixpalla voi olla monia etuja. Samanaikaisesti on olemassa joitain haittapuolia, jotka voivat vaikuttaa käyttäjän valintoihin. Katsotaanpa nyt luetteloa eduista ja haitoista:

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Monipuoliset kolmansien osapuolien integroinnit;
&# X2714; Joustavat SEO-asetukset;
&# X2714; Useita hinnoitteluvaihtoehtoja erilaisten käyttäjien tarpeiden kattamiseksi;
&# X2714; verkkokauppa ja bloggaaminen mukana.
Template Rajoitettu mallivalinta;
✘ Kuvien muokkausvaihtoehtoja puuttuu;
Integrated Ei integroitua verkkotunnusvaihtoehtoa käytettävissä.

Bottom Line

Helppokäyttöisyys:8/10
Ominaisuudet:7/10
Design:8/10
Tekninen tuki:8/10
hinnoittelu:8/10
Kokonaispistemäärä:7,8 / 10

Pixpa on muutakin kuin edistyksellinen ja laadukas verkkosivustojen rakentaja – siellä on varmasti enemmän kuin silmällistä. Järjestelmän yksinkertaisuudesta ja käyttäjäystävällisyydestä huolimatta sillä on jotain tarjottavaa kokeneille käyttäjille.

Pixpa on loistava ratkaisu pienimuotoisten reagoivien verkkosivustojen, kuten käyntikorttien, portfolioiden, promo-verkkosivustojen, blogien ja laskujen, kehittämiseen. Sisältösi näyttää erittäin edustuskelpoiselta. Järjestelmä tarjoaa runsas valikoiman malleja gallerioille ja julkaisuille.

Verkkosivun rakentaja on hieno vastine rahalle. Joukko laatumalleja (joka on kuitenkin hiukan rajoitettu tämän tason järjestelmälle), suunnittelun mukauttamistyökalut, sisäänrakennettu verkkokauppa ja blogin käyttöympäristöt, kolmansien osapuolien integroinnit ja edullinen hinnoittelu tekevät Pixpan yhdestä parhaista verkkosivustojen rakentajista. sen kapealla. Jos olet luova, joka etsii kunnollista verkkosivustojen rakentajaa käynnistämään vaikuttavan ja monipuolisen portfolion tai muun projektin esitelläksesi taidettasi, Pixpa on ehdottomasti kokeilun arvoinen.

Kokeile Pixpa nyt

Se on helppoa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map