Portfoliobox-arvostelu

Portfoliobox – on ilmainen sivustojen rakentaja, jonka avulla luominen on helppoa ammatilliset salkut suoraan selaimellasi. Virallisen sivun mukaan tällä työkalulla on jo rakennettu 1 000 000 verkkosivustoa. Ohjelmiston avulla käyttäjät voivat luoda mobiiliystävällisiä pienyritysprojekteja, kun taas integroidut verkkokaupan ominaisuudet saattavat toimia hyvin, jos haluat myydä tuotteita tai palveluita verkossa. Portfolioboxissa on yksinkertainen editori, mikä tarkoittaa vaivatonta rakennusprosessia ilman koodausta.


Alusta sopii itsenäisten muusikoiden, arkkitehtien, valokuvaajien, suunnittelijoiden, meikkitaiteilijoiden ja muiden tarpeisiin. Käyttäjät voivat mukauttaa sivustojaan käyttämällä kymmeniä valmiita teemoja ja tyylejä ja muokata niitä reaaliajassa. Portfolioboxissa on sekä ilmainen että maksettu suunnitelma. Molemmat tulevat varmoin hosting-mahdollisuudet.

Tässä artikkelissa tarkastelemme kaikkia Portfolioboxin toimittamia ominaisuuksia, mukaan lukien suunnittelu ja tekniset ominaisuudet. Jatka lukemista oppiaksesi kaikki olennaiset.

1. Helppokäyttöisyys

Sivustojen rakentaminen Portfolioboxilla on pala kakkua edes käyttäjälle, joka ei ole koskaan käyttänyt tällaista ohjelmistoa aikaisemmin. Kehittäjät loivat intuitiivisen ja yksinkertaisen kojelaudan, jossa on kaikki tarvittavat instrumentit ja asetukset yhdessä paikassa. Sinun tarvitsee vain muokata, ladata kuvia esitelläksesi yritystäsi ja lopulta siirtyäksesi verkkoon. Järjestelmä on suunniteltu lohkopohjaiseksi toimittajaksi nopeaa ja yksinkertaista mukauttamista varten.

Portfoliobox

Päästä alkuun

Päästäksesi hallintapaneeliin sinun on kirjauduttava sisään. Ensimmäinen vaihe sisältää nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ilmoittamisen. Valitettavasti ei ole mahdollista tilata sosiaalisen median tai Google-tiliesi kautta. Kun olet kirjoittanut vaaditut tiedot, sinua pyydetään valitsemaan suunnitelma. Se voi olla ilmainen tai maksettu paketti. Tukisuunnitelmaan on ilmainen kokeilu. Kuvailemme eroja vähän myöhemmin.

Voi, älä unohda vahvistaa sähköpostiosoitettasi. Ei kiirettä, koska saatat silti käyttää kojetaulua ilman välitöntä vahvistusta. Voit tehdä sen myöhemmin. Viimeinen vaihe on merkitä vaadittavat kentät sopimaan käyttöehdosta ja käytännöistä sekä siitä, että olet yli 16-vuotias. Kun vaihe on valmis, sinut ohjataan kojelautaan, josta voit aloittaa rakennusprosessin..

Verkkosivun toimittaja

Portfoliobox käyttää intuitiivista visuaalista editoria. Rakennuskonsepti on kuitenkin aivan erilainen verrattuna muihin rakennuskohteisiin. Täältä ei löydy malleja niiden perinteisellä tavalla niiden edelleen mukauttamista varten. Järjestelmä tarjoaa sen sijaan erityyppisiä valmiita asetteluita uuden sivustolomakkeen rakentamiseksi tyhjäksi. Tällainen lähestymistapa saattaa toimia, jos sinulle on kyllästy tyypillisiin malleihin, jotka kaikki näyttävät samalta.

portfoliolaatikkomallit

Näet kojetaulun näytön oikeassa sivupalkissa. Napsauta ”Uusi sivu” -painiketta ja valitse asettelutyyli, joka viittaa tulevaan sivustoosi. täällä meillä on gallerioita, tuoteosia tai tekstilohkoja. Valitse yksi, jos haluat poistaa muiden teemojen lukituksen. Nyt voit muokata kutakin osaa tai lisätä uusia. Järjestelmä antaa sinun ladata kuvia, muuttaa tuotekuvauksia tai ”About Me” -osiosta, lisätä gallerioita, soittolistoja jne.

Verkkosivun asetukset

Yleiset asetukset sisältävät tiedot ja ominaisuudet, jotka saattavat olla tärkeitä sivustollesi. Niiden avulla voit esimerkiksi linkittää verkkotunnuksen, muokata SEO-asetuksia, ilmoittaa verkkosivuston ajan ja yhteystiedot, integroida Google Analyticsin jne.

Voit myös ladata Faviconin, vaihtaa tarvittavien osioiden kielen, poistaa sivustosi aloittaaksesi uudella ja paljon muuta. Kokeneet web-suunnittelun ammattilaiset voivat mukauttaa verkkosivustoa pääsemällä CSS: ään tai JavaScriptiin. Verkkosivustosi jakamiseen on ”Julkaise” -painike.

Portfoliobox antaa hyvän vaikutelman helppokäyttöisyydestä. Muiden kuin teknikkojen käyttäjien käyttäminen kestää useita minuutteja selvittääksesi kuinka järjestelmä todella toimii.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Vaikka verkkosivustojen rakentaja on erikoistunut luomaan ammattimaisia ​​salkkuja, siinä on joukko lisäominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat myydä verkossa, luoda houkuttelevia blogeja ja paljon muuta. Soitinvalikoima on melko laaja ottaen huomioon kapeat don-toiminnot ja kohtuuhinta.

Tässä on joitain ydinkysymyksiä, joita haluamme korostaa:

 • All-in-One-ratkaisu – Ensinnäkin Portfoliobox huolehtii isännöinnistäsi ja verkkotunnustasi. Ilmainen isäntä ja HTTPS-integraatio ovat saatavana sekä ilmaisena että maksettuna. Vain ammattilaiset voivat kuitenkin yhdistää omat verkkotunnuksensa, mikä on välttämätöntä online-liiketoiminnan kasvulle.
 • Sisäinen muokkaus – Käyttäjät voivat mukauttaa verkkosivujaan ja muokata sisältöä reaaliajassa. Intuitiivinen muokkaustyökalu huolehtii sivuston rakenteesta ja ulkoasusta.
 • Blogging ominaisuus – Alustalla on tehokas blogitoiminto, jossa on joukko valmiita kuvapohjaisia ​​blogging-asetteluita. Voit valita haluamasi rakenteen tavallisista blogisivuista täys- tai puolinäyttöotsikoihin. Tee blogistasi entistä kiinnostavampaa käyttöympäristön toimittamien mukautettujen kuvien avulla.
 • verkkokauppa – käyttäjät voivat käyttää ominaisuutta myydä tuotteita, taidetta, käsitöitä tai palveluita. Digitaalikaupan asentaminen on erittäin helppoa. Siirry verkkokaupan asetuksiin ilmoittaaksesi myymäläsi täydelliset tiedot. Täällä voit myös asettaa valuutan ja maksutavan (PayPal, raita ja laskut ovat tällä hetkellä saatavana). Kohdassa on helppo ilmoittaa myös verokannat ja toimituskulut. Tuotteiden hallinta on helppoa. Voit muuttaa kuvauksia, hintoja, ladata omia kuviasi jne.
 • Markkinointi – kojetaulussa on ylimääräisiä työkaluja, joilla voit integroida sosiaalitilisi ja seurata tilauksia ja asiakkaita päivämäärän, tilan tai tilauksien kokonaismäärän perusteella. Käyttäjät voivat myös integroida Google Analyticsin seuraamaan liikenteen lähteitä ja muita elintärkeitä parametreja.

portfoliolaatikon verkkokauppa

Näyttää melko hyvältä verkkosivustojen rakentajalle, jonka tavoitteena on luoda ammattimaisia ​​salkkuja. Ominaisuuskokonaisuus antaa yrittäjille mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaansa ja alkaa myydä musiikkia, taiteita ja muita palveluita verkossa.

3. Suunnittelu

Portfoliobox ei tarjoa yleistä teemaa, toisin kuin muut verkkosivustojen rakentajat. Sen käyttäjät voivat luoda verkkosivustojaan eri sivumallien avulla. Yhdistämällä erilaisia ​​malleja he voivat todella luoda verkkosivun, joka on ainutlaatuinen, tyylikäs ja ammattimainen.
Käyttäjät voivat valita CVS: stä, blogeista, tekstipohjaisista sivupohjista, musiikkibändeistä, suunnittelu- ja arkkitehtuuripalveluista jne. Lisäksi sinun ei tarvitse pitää kiinni yhdestä ainoasta asettelutyylistä. Eri teemojen yhdistäminen voi olla hyvä idea tai luoda yksinomainen verkkosivusto. Voit esimerkiksi valita verkkokauppamallin ja lisätä blogiosion.

Jokainen teema on 100% mobiiliherkkä ja dynaaminen. Toisin sanoen verkkosivustosi on täydellinen koko kaikille laitteille näytön mitoista huolimatta. Ohjelmisto säätää sivut automaattisesti käyttäjän laitteesta riippuen. On mahdollista seurata, miltä sivustosi näyttää älypuhelimella tai tablet-laitteella.

esimerkkejä portfoliolaatikosta

Portfoliobox on helppo ottaa käyttöön kirkas visuaalinen verkkosivustoesitys. Jotta sivustosi näyttäisi houkuttelevammalta, voit yhdistää erilaisia ​​galleriatyylejä, ladata videoita, asettaa diaesityksiä ja paljon muuta.

4. Asiakastuki

Asiakastuki tarjoaa erilaisia ​​tapoja pitää yhteyttä tai oppia järjestelmän ominaisuuksista. Video-ohjeiden puute saattaa näyttää huonoilta puolilta. Valtava tietokanta ja paikallinen foorumi kuitenkin kompensoivat sen. Tärkeimpiä tapoja pitää yhteyttä ovat:

 • Live Chat -vaihtoehto.
 • Perinteinen yhteyslomake kyselyjen lähettämiseen.
 • Yksityiskohtainen yhteissivu, jossa on yrityksen kuvaus ja fyysinen osoite.
 • Yrityksen blogi sisältää uusimmat uutiset uusimmista järjestelmäpäivityksistä, työkaluista tai malleista.

Käyttäjät voivat valita lippujärjestelmän teknisissä tai laskutuskysymyksissä. Järjestelmässä on lipun tilaosa, jossa voit seurata vaatimustasi. Tietokanta esittelee loputtomia oppaita ja oppaita, jotka kattavat kaikki ohjelmiston kanssa työskentelemisen näkökohdat kirjautumisesta vaiheisiin, jotka suoritetaan maksun epäonnistumisen tapauksessa..

5. Hinnoittelupolitiikka

Portfoliobox tarjoaa tällä hetkellä kaksi suurta suunnitelmaa. Ensimmäinen niistä on ilmainen paketti. Kun sanomme “ilmainen”, tarkoitamme sitä todella. Käyttäjät voivat luoda enintään 10 sivua ja käyttää 30 mukautettua kuvaa. Et kuitenkaan voi linkittää verkkotunnustasi ja päästä eroon ”powered by Portfoliobox” -mainoksista.

hinnoittelu

Maksettu tai Pro-suunnitelma maksaa 6,9 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa kaikki tarvitsemasi ominaisuudet, mukaan lukien 24/7 premium-tuki, rajoittamaton määrä sivuja, pääsy 1000 kuvalle ja paljon muuta.

6. Hyödyt ja haitat

Portfoliobox saattaa varmasti olla hyvä työkalu niille, jotka etsivät edullista ja monipuolista verkkosivustojen rakennusalustaa. Se sopii vähemmän vaativien pienyritysten edustajien tarpeisiin, joilla ei ole koodausta tai verkkosivujen suunnittelutaitoja. Toisaalta, sinun ei pitäisi odottaa, että instrumentit kasvavat yrityksesi.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Helppo käyttää ja kirjautua sisään.
&# X2714; Intuitiivinen toimittaja, kuvagalleria visuaalista esitystä varten.
&# X2714; Sadat asettelut ja mallit.
&# X2714; Verkkokaupan perusominaisuudet.
✘ Nyt video-oppaat.
✘ Rajoitetut markkinointiominaisuudet.

johtopäätös

Portfoliobox on ilmainen ammattimainen verkkosivustojen rakentaja, jolla on laajennettuja ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia edulliseen Pro-pakettiinsa. Pienyritysten perustilanteiden lisäksi se tarjoaa virtaviivaisia ​​verkkokaupan vaihtoehtoja, joiden avulla käyttäjät voivat paitsi edustaa palveluitaan myös myydä niitä verkossa.

Valtava tietokanta, intuitiivinen kojetaulu ja yksinkertainen asennus vastaavat varmasti aloittelijoiden odotuksia. Suuret yritykset ja yritykset, jotka haluavat kasvattaa liiketoimintaansa verkossa, saattavat vaatia hieman laajennettua toimintoa. Vaikka ohjelmisto saattaa silti olla hyvä vaihtoehto aloittamiseen.

Kokeile Portfoliobox Now -painiketta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map