Räätälöityjen tuotemerkkien arvostelu

Räätälöityjen tuotemerkkien arvostelu


Tailor Brands on alusta, joka on suunniteltu rakentamaan ja mainostamaan tuotemerkkiäsi tyhjästä. Se luotiin alun perin nukkeille ja ihmisille, jotka eivät ole koskaan aiemmin käsitelleet liiketoiminnan edistämistä. Järjestelmä toimittaa mukautetun työkalupakin käsittelemään useita prosesseja samanaikaisesti ilman erityisiä tietoja tai taitoja. Käyttäjät arvostavat sen AI-pohjaista logovalmistajaa räätälöityjen verkkosivustojen rakentajien, yritys- ja markkinointityökalujen, markkinointimahdollisuuksien ja muun lisäksi..

Työkalu käyttää edistyneitä AI-pohjaiset tekniikat varmistaa nopea ja yksinkertainen prosessi verkkosivuston rakentamisessa tyhjästä. Samanaikaisesti käyttäjät arvostavat edistyneitä verkkokaupan ominaisuuksia, joilla on kyky myydä sekä live- että online-toimintoja. Saat hyötyä sosiaalisen median myyntivälineistä, kattavasta logonmuodostustyökalusta ja muista välineistä, joita tarvitaan jokaiselle kauppiaalle, joka tekee ensimmäiset askeleensa kohti vakaan tuotemerkin luomista.

1. Helppokäyttöisyys

Vaikka katsauksemme keskittyy pääasiassa alustan verkkosivustojen rakennusominaisuuksiin, aloitamme yksityiskohtaisella tarkastelulla sen vedä ja pudota -toimintoa. Sitten siirrymme Tailor Brandsin toimittamiin lisäominaisuuksiin. Joten aloittaaksesi uuden sivuston tyhjästä, sinun on käytettävä järjestelmän mukautettua editoria, joka perustuu WYSIWYG-tekniikkaan.

Se ei vaadi koodaustaitoja, ja sen avulla on helppo luoda joko käyntikortti, joka edustaa yritystäsi verkossa, tai toimiva digitaalikauppa, jossa on integroidut maksuyhdyskäytävät, tuotehallintajärjestelmä jne..

Räätälöityjen tuotemerkkien toimittaja

Päästä alkuun

Kuten monissa muissakin käyttöympäristöissä, sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää Tailor-brändin omaisuutta. Voit rekisteröityä sosiaalisen median tai Google-tilisi avulla ja kirjoittaa vain sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Huono uutinen on, että tuote ei tällä hetkellä tarjoa ilmaista kokeiluversiota. Se tarkoittaa, että sinun on valittava liittymäsuunnitelma alusta alkaen. Tämä saattaa olla haittapuoli, varsinkin jos olet uusi järjestelmä.

Toinen haittapuoli on, että käyttäjät eivät voi valita erillistä palvelua ja maksaa vain siitä. Et voi esimerkiksi käyttää räätälöityä tuotemerkkiä vain yrityksen logon luomiseen ja maksamiseen. Joudut edelleen ostamaan kaikki saatavilla olevat paketit alusta alkaen. Hyvä uutinen on, että hinnat ovat alhaiset. Korostamme jokaista suunnitelman kustannusta hiukan tarkemmin hinnoittelukappaleessa.

Logon luominen

Kun olet kirjautunut sisään, järjestelmä auttaa sinua automaattisesti brändin logolla. Sinun on vain kirjoitettava yrityksen nimi ja suoritettava useita vaiheita prosessin suorittamiseksi loppuun ja siirtyäksesi verkkosivustojen rakennusvaiheeseen. Voit ohittaa tämän vaiheen ja palata logon luomiseen myöhemmin. Napsauta nyt ”Luo ​​uusi” ja aloita yritysprojektisi rakentaminen.

Verkkosivun muokkaus ja mukauttaminen

Tailor Brands on alusta aloittelijoille, joilla ei ole mitään teknisiä tai markkinointitaitoja. Seurauksena on, että meillä on täällä erittäin helppo ja suoraviivainen toimittaja. Luo sivustoja muutamassa minuutissa intuitiivisen vetämällä ja pudottamalla -tekniikan avulla. Kojelauta näyttää selkeältä ja yksinkertaiselta. Käyttäjät näkevät kaikki käytettävissä olevat vaihtoehdot sivupalkissa vasemmalla.

Räätälöity tuotemerkki

Työkalut sisältävät välineet sivun suunnittelun mukauttamiseksi ja joidenkin osien muuttamiseksi. Täällä meillä on valikoima lisättäviä widgettejä. Ne sisältävät erilaisia ​​lohkoja, joiden tarkoituksena on antaa kävijöille olla vuorovaikutuksessa verkkosivustosi kanssa. Voit valita CTA-lohkoista, painikkeista, kuvakkeista, yhteystietolomakkeista, valokuvagalleriasta, kuva- ja tekstilohkoista jne. Valitse vain yksi luettelosta ja siirrä se alueelle, jonka haluat sen näkyvän. Käyttäjillä on mahdollisuus muuttaa sivurakennetta tarvittaessa.

Jokaista sivuelementtiä voidaan muokata. Napsauta tarvittavaa lohkoa ja avaa paneeli lisäasetuksilla. Se sisältää joitain perustason muokkaustyökaluja. Ne sisältävät kirjasintyypit, muodot ja koot. Täällä voit myös asettaa tarvittavan tekstin suunnan sekä muokata linkkitekstejä, tehdä otsikon muotoilun ja paljon muuta.

Räätälöityjen tuotemerkkien suunnittelu Muokkaa

Verkkosivun asetuksiin voit lisätä fyysisen osoitteen, yhdistää sivustosi sosiaalisen median alustoihin, määrittää sivun SEO, valita kielen, muokata URL-osoitetta jne. Esikatselutilassa voit tarkastella kaikkia työpöydän ja mobiililaitteet. Jos kaikki menee hyvin, paina “Julkaise” -painiketta siirtyäksesi eteenpäin. Tailor Brands on all-in-one-alusta yrityksille. Ylläpito sisältyy jo hintaan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä erikseen.

2. Ominaisuudet & Joustavuus

Alusta ei ole vain verkkosivustojen rakentaja. Se on koko syklin yritysratkaisu kasvattaa ja markkinoida tuotemerkkiäsi verkossa. Voit käyttää sitä muulla tavalla edustamaan yritystäsi verkossa tai myymään tuotetta. Lisäksi tilaajat arvostavat myös markkinointi- ja markkinointimahdollisuuksia.

verkkokaupan toiminnallisuus

Räätälöity tuotemerkki

Kaupan lisääminen sivustoosi on hyvin yksinkertaista. Järjestelmässä on kattava verkkokaupan kojetaulu, johon voit lisätä uusia tuotteita ja ladata niiden kuvia. Käyttäjät voivat asettaa hintoja, muokata tuotteen nimeä ja kuvausta, määrittää lähetysmenetelmiä, integroida maksutapoja ja paljon muuta. Saat täyden hallinnan kohteista sekä myyntianalyysistä ja tilastoista. Luo tuoteluetteloita, lajittele ne luokkien mukaan, mahdollista yksinkertainen tuotehaku, jotta asiakkaat löytävät nopeasti tarvitsemansa tuotteen.

Myy sosiaalisen median kautta

Räätälöityjä tuotemerkkejä myydä

Alusta mahdollistaa tuotteiden myynnin parhaiden sosiaalisen median lähteiden, kuten Facebookin ja Instagramin, kautta. Tarvitset vain yhteyden Facebook-sivusi. Lisäksi järjestelmä mahdollistaa tavaroiden jakelun Amazonin ja eBayn kautta. Käyttäjät arvostavat Google Shopping -valikossa olevien Google-mainosten automatisointia.

Markkinointi ja markkinointi

Räätälöityjen tuotemerkkien SEO

Räätälöityjen tuotemerkkien avulla käyttäjät voivat ottaa Google- ja Facebook-mainokset käyttöön lisää liikennettä verkkosivustolle eri lähteiden ja kanavien avulla. Voit luoda uusia kanta-asiakasohjelmia, asettaa alennuskuponkeja tai sallia myynnin tietylle tuoteryhmälle. On mahdollista kasvattaa postituslistasi ja luoda sähköposteja uutiskirjeiden avulla.

Mukauttamistyökalut

Räätälöityjen tuotemerkkien mukauttaminen

Upea tapa luoda inTailorbrandsdual -lähestymistapa joihinkin asiakkaisiisi. Mukauttamisominaisuuden avulla voit tarjota ainutlaatuisen käyttökokemuksen seuraavien avulla:

 • Ilmoituspalkki – se näyttää ilmoitukset verkkosivustokohtaiselle yleisölle heidän yksilöllisten asetustensa mukaan.
 • Paikkaan perustuva kohdistaminen – tavoita paikallinen kohdeyleisö sen sijainnin perusteella Kävijät lähellä -toiminnolla.
 • Muokattavat ponnahdusikkunat – lisää käyttäjien sitoutumista ja luo ponnahdusikkunoita tuottamaan suurempia tuloja ja olemaan vuorovaikutuksessa vierailijoidesi kanssa.

AI-pohjainen logon luoja

Räätälöidyt tuotemerkit luovat logon

Tailor Brandsillä on oma joustava logogeneraattori, joka luo logon asettelut käyttäjän tyyli-asetusten perusteella. Jos haluat saada useita logonäytteitä, sinun on noudatettava vain kirjautumisen vaiheita. Järjestelmä pyytää sinua ilmoittamaan yrityksen nimi ja liiketoimintarako. Sitten sinun on valittava suositeltava kirjasintyyli ja haettava logonäytteet. Generaattorilla on kausiluonteisuus. Sen avulla on mahdollista luoda logoja tiettyyn tilanteeseen tai lomalle.

Merchandising

Erinomainen ominaisuus toimitetaan yritysten omistajille, jotka tarvitsevat logonsa tulostamisen vaatekappaleille (T-paidat, hatut jne.) Tai muille esineille, kuten esimerkiksi kuppeille. Räätälöidyt tuotemerkit tekevät yhteistyötä Zazzelin kanssa, joka käsittelee painatusta kaikilla mahdollisilla tavoilla. Lisäksi käyttäjät voivat tilata käyntikortteja.

3. Suunnittelu & Mallit

Alustan verkkosivujen rakentaja ei tarjoa paljon web-suunnittelua. Ei ole edistyneitä visuaalisia työkaluja tai koodausominaisuuksia, kun otetaan huomioon se tosiasia, että itse työkalu luotiin aloittelijoille. Käyttäjät eivät löydä kokoelmaa valmiita malleja. Toisaalta, voit vapaasti luoda mitä tahansa asettelua tyhjästä.

Räätälämerkkien puhelin

Mikä on tärkeämpää, Tailor Brands antaa sinun luoda 100% mobiiliystävällisiä sivustoja. Älypuhelinten ja tablet-laitteiden esikatselutilojen lisäksi käyttäjät voivat käyttää sivustojensa mobiiliversioita. Sinun on vaihdettava vain tilojen välillä, lisättävä tai poistettava joitain sivuelementtejä tai muutettava koko verkkosivuston rakennetta.

Mitä logon generaattoriin tulee, arvostat joitain sen tarjoamista ulkoasumuotoista. Työkalu tuottaa logot viidellä eri kielellä vain latinaksi. Se saattaa olla haittapuoli Aasian asiakkaille. Toisaalta sillä on valtava kokoelma erilaisia ​​kuvakkeita, jotka ovat saatavana räätälöityssä kirjastossa. Jos et pidä tarjolla olevista asetteluista, voit jatkaa uusien tyylien luomista, kunnes löydät haluamasi tyylin.

4. Asiakastuki

Huolimatta tällaisesta alustan tarjoamista ominaisuuksista, kosketusmenetelmien valinta näyttää hiukan rajalliselta. Käyttäjät voivat luottaa vain livekeskusteluun ja sähköpostitekniikkaan lähettääkseen ongelman tai vaatimuksen.

Räätälöityjen tuotemerkkien tuki

Toisaalta on olemassa laaja tietokanta, joka sisältää lukuisia artikkeleita ja materiaaleja, mukaan lukien usein kysyttyjä kysymyksiä, yleisiä kysymyksiä, hinnoittelua tai joitain kapeampia aiheita, kuten vektorilogo, analyyttinen integraatio ja paljon muuta. Puhelintukea tai video-oppaita ei ole. Joten vaikutelma asiakastuesta on hiukan ristiriitainen.

5. Hinnoittelu & Tarjouskoodi

Kuten olemme aiemmin maininneet, käyttäjät eivät voi testata järjestelmää, koska ilmaista kokeiluversiota ei ole. Tämä on huono. Hinnoitustunniste on kuitenkin riittävän edullinen osallistuakseen prosessiin. Alusta tarjoaa alun perin kolme suurta suunnitelmaa. Jos aiot käyttää Tailor-tuotemerkkejä, suosittelemme aloittamista vuosittaisella tai 2-vuoden tilauksella, koska he saavat suuria alennuksia. Liittymissuunnitelma ei ole myöskään saatavilla asiakkaille, jotka tilaavat kuukausipaketin.

merkintä: Voit saada 30% räätälöityjä tuotemerkkejä alennuksella käyttämällä superbwebsitebuilders30 Kuponkikoodi!

Räätälöityjen tuotemerkkien hinta

Joten suunnitelmat ja hinnat ovat seuraavat:

 • Perustähdet klo $ 3,99 ominaisuuksilla, jotka viittaavat vain logon luontiin.
 • Tavalliset kustannukset $ 5.99 kaikki ominaisuudet muodostavat perussuunnitelman, web-suunnittelutyökalut ja rajoittamattoman tallennustilan.
 • Ensiluokkainen hinta on $ 12.99 kaikilla aiempien suunnitelmien ominaisuuksilla sosiaalisen median analysoinnin ja optimoijan lisäksi.

Huomaa, että Basic-tilaus on saatavana vain, kun valitset yhden tai kahden vuoden suunnitelman.

6. Hyödyt & Haittoja

Alusta on hyvä rakentaa ja kehittämään online-yritystäsi ilman erityisiä taitoja. Sitä on helppo käyttää, kun taas ominaisuuksien valinta on riittävän rikas onnistuneen projektin suorittamiseen. Toisaalta joitain ilmeisiä haittapuolia on vielä tapahtumassa.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Hyvä aloittelijoille.
&# X2714; Koko syklin brändäyspaketti.
&# X2714; AI-logogeneraattori.
&# X2714; Mukautettu verkkosivustojen rakentaja.
&# X2714; Markkinointi- ja menekinedistämisvälineet.
&# X2714; verkkokaupan toiminnallisuus.
&# X2714; Kauppa- ja painopalvelut.
✘ Rajoitetut mukautusvaihtoehdot.
✘ Ei ilmaista kokeilua.
✘ Ei kuukausitilausta perussuunnitelmaan.

johtopäätös

Tailor Brands on kattava ratkaisu perustaa uusia merkkejä tyhjästä. Se toimii hyvin henkilöille, joilla ei ole markkinointia tai yritystietoa. Aloittelijat arvostavat helppokäyttöisyyttä ja yksinkertaisuutta verkkosivustojen luomisessa tai logon luomisessa. Järjestelmä toimittaa joukon lisämarkkinointityökaluja brändin kasvattamiseen verkossa ja asiakkaiden kiinnostuksen pitämiseen. Verkkokaupan toiminnallisuus on kehitetty tarpeeksi aloittaaksesi myynnin verkossa.

Toisaalta, se ei koskaan toimi vakiintuneille yrityksille, jotka etsivät monipuolistamista. Organisaatiot ja yritykset voivat tarvita joitain edistyneempiä työkaluja. Samaan aikaan, jos keskityt lähinnä tuotteiden myyntiin verkossa, Shopify tai Wix saattaa olla parempi ratkaisu ottaen huomioon niiden edistyneet tuotehallintavälineet sekä markkinoinnin ja myynninedistämisen työkalut.

Kokeile räätälöityjä tuotemerkkejä nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map