Showit arvostelu

Showit.co arvostelu


Näytä se – on verkkosivustojen rakennusalusta, joka on alun perin suunniteltu ammattimaisille valokuvaajille. Perustuu vedä ja pudota -toiminto, tämä ohjelmisto on täydellinen aloittelijoille, jotka eivät halua osallistua teknisiin ongelmiin. Lisäksi tuotteessa on useita web-suunnitteluominaisuuksia, joiden avulla voidaan luoda upeita ammattikuvaajien portfolioita sekä tyylikkäitä pienyritysten verkkosivustoja.

Verkkosivun rakentaja on kehittynyt vuosien mittaan. Se ei ole niin suppea kuin muutama vuosi sitten. Kehittynyt tekniikka toimii loistavasti satojen yrittäjien, bloggaajien ja muiden käyttäjien keskuudessa. He arvostavat kokoelmaa näyttäviä malleja, joita on helppo muokata tai suunnitella uudelleen, sekä luoda omia räätälöityjä kankaita ilman kovaa koodausta. Järjestelmä tarjoaa myös useita lisäominaisuuksia ja toimintoja vakaan online-läsnäolon luomiseksi.

Hyvät ja huonot puolet

Toisaalta Showit viittaa no-code-verkkosivustojen rakentajat vedä ja pudota -ominaisuuden avulla, joka yksinkertaistaa huomattavasti rakennusprosessia. Voit valita mallin mukauttaaksesi tai aloittaaksesi prosessin tyhjästä. Editoria sovelletaan kuitenkin pääasiassa mobiililaitteisiin. Se tarkoittaa, että et koskaan tiedä miltä verkkosivusto näyttää työpöydältä. Showit toimii myös vain Chromen kanssa. Jos käytät toista selainta, ohjelmistoa ei voida muokata.

Showit Hyödyt:
Showit haitat:
&# X2714; Helppokäyttöinen – verkkosivuston rakentaja ei vaadi oppimiskäyrää muokkausprosessin hallitsemiseksi.
&# X2714; Valmiit mallit – kun työskentelet Showitin kanssa, voit käyttää erilaisia ​​valmiita malleja ja asetteluita, jotka toimitetaan lohkojen ja sivuelementtien kanssa, joita on helppo siirtää, muuttaa tai mukauttaa.
&# X2714; Tyylikäs muotoilu – Alustan mallit näyttävät upeilta. Lisäksi käyttäjät saavat täyden vapauden suunnittelutyökaluista räätälöityjen mallien luomiseen.
&# X2714; Uudelleen käytettävät mallit – Showitin avulla voit työskennellä minkä tahansa mallin kanssa ja käyttää sitä uudelleen aina kun tarvitset. Alusta tukee myös lisämalleja.
&# X2714; Kattava tuki – Showit tarjoaa kasvavan verkkoyhteisön laajennetun tietokannan ja ammattitaitoisen tiimin lisäksi.
Jotkut ominaisuudet ovat vaikeita – Täydellisen suunnitteluvapauden myötä verkkosivustojen rakentaminen on monimutkaisuus. Joitakin alustan työkaluja on vaikea käyttää aloittelijoille alusta alkaen.
Pienempi näyttö – ohjelmisto ei sovi näytön kokoon. Muokkausprosessi tapahtuu pienemmällä näytöllä.
Vain Chrome-ohjelmisto – Sinun on ladattava uusin Chrome-versio käyttääksesi verkkosivustojen rakentajaa, koska se ei ole yhteensopiva minkään muun selaimen kanssa.
Ei verkkokauppaa – Vaikka tuote on alkanut asemoida itsensä alustaksi yrittäjille ja pienyrityksille, ainakin perustason verkkokaupan toimintojen puuttuminen näyttää outolta.

Käyttäjät saattavat myös olla pitämättä siitä, miten Showit järjestää maksetut suunnitelmansa. Saatat joutua maksamaan jokaisesta ylimääräisestä widgetistä tai lisäosapaketista tai aina kun haluat integroida a WordPress blogi (keskustelemme ominaisuudesta vähän myöhemmin). Mutta kokonaiskuva ei ole niin paha.

Mihin se sopii?

Verkkosivun rakentaja luotiin keskittyen ammattivalokuvaajiin. Joko kuvaat häät ja yritystilaisuudet ansaitaksesi rahaa tai tehdä kuvia valokuvista vain hauskanpitoa varten, ohjelmisto on täydellinen valinta. Jotkut alan suurimmista nimistä, kuten Jasmine Star ja muut, käyttävät Showitia. Vaihtoehtojoukko kattaa kaikki välttämättömät ominaisuudet, jotka ammattimaisella online-portfolioilla tulisi olla:

 • Yksinkertainen mutta tyylikäs muotoilu – Valokuvaajan verkkosivustoa ei saa ylikuormittaa animaatiolla, tehosteilla tai osioilla. Gallerioiden on oltava helposti saavutettavissa, kun taas sivujen on ladattava nopeasti. Valokuvaajaportfoliossa ei ole kyse valtavasta määrästä sivuja. Kyse on yleisestä laadusta. Kotisivu, portfolio, About Me ja blogi -osa on enemmän kuin tarpeeksi.
 • Upeita gallerioita – Jos haluat korostaa teoksiasi, sinun on tehtävä se houkuttelevinta. Täällä eri galleriatyylit, liukusäätimet ja kuvakokoelmat voivat tehdä tempun. Varmista, että valitulla verkkosivustojen rakentajalla on ne.
 • Minusta -osa – Pidä vierailijat tietoisina siitä, kuka olet, mikä inspiroi tai miten olet osallistunut valokuvaukseen.
 • Yhteystiedot – anna ihmisten ottaa sinuun yhteyttä, varsinkin jos tavoitteena on tarjota maksullisia palveluita.
 • Sosiaalinen media – käyttäjillä on oltava mahdollisuus jakaa teoksesi suurten sosiaalisten alustojen kautta. Se laajentaa potentiaalista yleisöäsi. Lisäksi valokuvaajat saavat mahdollisuuden kasvattaa samanhenkisten harrastajien yhteisöä.
 • Blogi – sitä voidaan käyttää joko SEO-tarkoituksiin tai vain jakaa joitain valokuvaajien kokemuksia, erityisiä temppuja, aloittelijavihjeitä jne..

Showitilla on tarpeeksi ominaisuuksia selviytyäkseen yllä mainituista kohdista. Samanaikaisesti se toimii myös pienyritysten ja yrittäjien verkkosivujen rakentajana. Siitä puuttuu kuitenkin joitain elintärkeitä ominaisuuksia, kuten käyttäjien hankkiminen, verkkokauppa ja muut työkalut. Tästä syystä voimme suositella sitä vain valokuvaajille, taas pienyritysten omistajat voivat valita joustavampia ratkaisuja, kuten Wix, esimerkiksi.

Nyt on korkea aika tarkastella verkkosivustojen rakennusprosessia sisältäpäin.

Helppokäyttöisyys

Kuten olemme aiemmin maininneet, Showit aloitettiin alun perin verkkosivujen rakentaja aloittelijoille. Sen ei pitänyt vaatia teknisiä taitoja. Siinä on intuitiivinen vedä ja pudota -editori, jota on aika helppo käyttää. Ohjelmiston tarjoama suunnittelu- ja mukautusvapaus johti kuitenkin lievään monimutkaisuuteen. Käyttäjät saattavat tarvita jonkin aikaa selvittääkseen, kuinka kaikki toimii täällä. Onneksi järjestelmän testaamiseen kuuluu 14 päivän ilmainen kokeilu.

Päästä alkuun

Rekisteröintiprosessi näyttää hiukan aikaa vievältä. Toisaalta laskutustietoja ei vaadita testaustilan käyttämiseksi. Toisaalta sinun on luotava uusi Showit-käyttäjätili ja annettava paitsi sähköposti ja salasana, myös henkilökohtaiset tiedot, mukaan lukien puhelin, koko nimi, toimialan tyyppi jne. Lopulta sinun on selvitettävä missä sai selville alustasta.

Showit Aloittaminen

Kun olet suorittanut yllä olevat vaiheet, saat kutsu- ja vahvistuskirjeet. Sisällä oleva linkki siirtää sinut verkkosivustoeditoriin. Tässä kohtaat ensimmäisen haasteen työskennellessäsi Showitin kanssa, ellei Chrome ole oletusselaimesi. Muuten näet jotain tällaista.

Showit Luo tili

Järjestelmä pyytää sinua lataamaan uusimman Chromen version. Kun selain on asennettu onnistuneesti, voit aloittaa uuden sivuston rakentamisen. Käyttäjät voivat valita useista valmiista malleista tai aloittaa uuden portfolion kehittämisen tyhjästä.

Showit lataa kromi

Verkkosivun toimittaja

Kun pääset verkkosivustojen rakennusaineeseen, saatat tuntea olevani hieman hämmentynyt tapaan, jolla asettelu näytetään. Järjestelmä tarjoaa oletusarvoisesti samanaikaisesti mobiililaitteen ja työpöydän näytön. Sinulla on silti mahdollisuus valita mitat, joita haluat muokata. Hyvä asia on, että kaikki muutokset otetaan käyttöön kaikissa näyttöversioissa automaattisesti. Huono uutinen on, että työpöydän näkymässä on pienempi näyttö. Se tekee muokkausprosessista hieman vaikeaa.

Showit verkkosivustoeditori

Kaikki editorityökalut sijaitsevat vasemmalla sivupalkilla. Se sisältää luettelon kaikista verkkosivujen sivuista ja elementeistä, joita voi muokata vapaasti. Käyttäjät voivat valita joko luettelosta tai vierittää sivun tarvittavan lohkon kohdalle ja muuttaa sitä. Mukauttamisominaisuudet ovat rajattomat. Voit aloittaa valikosta.

Näytä valikon kustannuslaskenta

Toisin kuin muut vetämällä ja pudottamalla -sivuston rakentajat, Showit ei yhdistä sinua yhden sivun rakenteeseen vain mahdollisuuden siirtää lohkoja ylös ja alas. Käyttäjät voivat valita minkä tahansa sijainnin, muuttaa koon ja muuttaa sivuelementtien kokoa, lisätä uusia kuvia, muokata tekstiä, muuttaa taustaa, fontteja jne. Tässä pidämme ehdottomasti tapaa, jolla Showit käsittelee prosessia..

Showit-sivueditori

Yleiset asetukset

Kun verkkosivusto on valmis ja haluat siirtyä sen mukana, varmista, että olet tehnyt yleiset asetukset. Tässä sinun on ilmoitettava verkkosivuston yleiset tiedot, verkkotunnus, URL jne. Käyttäjien on myös ladattava favicon-kuva. Nyt voit esikatsella verkkosivustosi eri laitteilla vain varmistaaksesi, että kaikki elementit näyttävät hyvältä, ja julkaista se.

Näytä sivuston asetukset

ominaisuudet & Joustavuus

Showit ei ylpeä rikkaasta ominaisuusjoukosta. Se tarjoaa kuitenkin tarpeeksi vaihtoehtoja ammattimaisen salkun luomiseksi. Tietysti käyttäjät saattavat kaipaa enemmän joustavuutta pitkällä tähtäimellä, etenkin kun kyse on pienyritysprojekteista. Toistaiseksi Showitin on tarjottava seuraavat:

Valmiit kangasnäytteet

Vedä ja pudota -editorin lisäksi Showit toimittaa valmiiksi suunnitellut sivupohjat. Sinun ei tarvitse edes lisätä uusia elementtejä tyhjästä. Valitse vain haluamasi kangas, muokkaa sivuja ja julkaise verkkosivusto. Sama toiminto koskee kaikkia sivuja.

Showit valmis kangasnäytteitä

WordPress-blogi

Alusta tukee WordPress-blogitoimintoa. Löydät blogin mallin Showit-editorista. Käyttäjät voivat vapaasti muokata ja julkaista sisältöä kojetaulun sisällä tai WP CMS: n avulla. Jos sinulla on jo blogi, Showit-tiimi auttaa sinua ilmaisessa siirtämisessä.

Showit WordPress-blogia

WP-yhteensopiva ohjelmisto

Bloggaustoimintojen lisäksi voit hyötyä integroidusta WPEngine-käyttöisestä ratkaisusta, joka varmistaa erinomaisen suorituskyvyn. Lisäksi WordPress-isäntä sisältyy myös pakettiin.

Omaisuuden hallinta

Alustalla on kokoelma mukautettuja kuvia. Käyttäjät voivat kuitenkin vapaasti luoda omia kirjastoja, joihin pääsee suoraan editorista. Luo uusi kansio, nimeä se ja lähetä kuvia ja valokuvia paikalliselta laitteelta. Nopea ja helppo tapa luoda uusia kuvakokoelmia tai korostaa ajankohtaisia ​​portfolioita.

Showit omaisuudenhoito

Kuten huomaat, ominaisuusjoukko ei ole niin rikas. Mutta se näyttää riittävän vastaamaan tärkeimpien valokuvaajien tarpeita.

Design & Mallit

Showit tarjoaa tyylikkäiden ja ajan tasalla olevien mallien kokoelman. Täällä alustalla tuskin on kilpailijoita. Jopa ilmaiset teemat näyttävät erittäin houkuttelevilta. Järjestelmä tarjoaa myös valikoiman premium-teemoja. Aivan kuten WordPress, myös kolmansien osapuolien kehittämät mallit ovat rakentaneet. Ne kaikki on jaettu useisiin luokkiin etsimäsi asettelutyypin tai tyylin mukaan. Maksetut mallit ovat erittäin kalliita. Hinta voi vaihdella 200–750 dollaria per malli.

Näytä mallit

Sanomattakin on selvää, että kaikki teemat ovat mobiili reagoiva. Hallintapaneeli tarjoaa useita esikatselutiloja, joihin kuuluu älypuhelin, tabletti ja työpöydän versio. Lisäksi järjestelmässä on räätälöityjä suunnittelutyökaluja. Ne sisältävät laajan värillisen kuormalavalavan, jolla on mahdollisuus muuttaa kuviota ja tonnia, kirjoitusasetukset toimimaan tekstikirjaimilla, koko, etäisyys, kohdistus ja paljon muuta.

Näytä sivustotyyli

Asiakaspalvelu

Aina kun tarvitset apua Showitin kanssa, saatat hyötyä useista tietolähteistä. Ensinnäkin on ohjekeskus, jossa on kaikki kuvatut lähtökohdat. Täältä löydät yksityiskohtaiset oppaat aloittamiseen ja ensimmäisen verkkosivustosi rakentamiseen Showitin avulla. Artikkelit sisältävät tietoa blogin luomisesta tyhjästä tai suunnittelutoimintojen käyttämisestä.

Showit asiakastuki

Ne, jotka tarvitsevat kiireellistä apua, voivat hyötyä Live Chat -ominaisuudesta tai ottaa yhteyttä tukitiimiin sosiaalisen median kautta. Alustalla on kasvava yhteisö Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Lisäksi on olemassa Showit-YouTube-kanava, jossa on kymmeniä videoita, oppaita ja muuta hyödyllistä tietoa.

suunnitelmat & Hinnoittelu; Kuinka paljon Showit maksaa?

Kun 14 päivän ilmainen kokeilu on päättynyt, sinun on valittava jokainen kolmesta käytettävissä olevasta suunnitelmasta. Ne sisältävät:

 • Näytä kustannukset $ 19 jolla on pääsy kaikkiin editorin ominaisuuksiin paitsi bloggaamiseen.
 • Showit + Perusblogin kustannukset $ 24 käyttäjille, jotka haluavat siirtää alle 50 viestiä. Esiasennetut laajennukset sisältyvät hintaan.
 • Showit + Advanced Blog -kustannukset $ 34 blogeille, joissa on yli 50 viestiä, mukautettuja laajennuksia ja Showitin asiantuntijoiden SEO-tukea.

Showit hinnoittelu

Lisäksi on olemassa kaksi erillistä suunnitelmaa valtaville blogeille, joiden lisääntynyt liikenne maksaa 64 dollaria kuukaudessa (50 000 käyttäjää) ja 124 dollaria kuukaudessa (100 000 käyttäjää).

Showit korkean liikenteen blogin hinnoittelu

Showit verkkosivustoesimerkkejä

Häästudion verkkosivusto

Häästudion verkkosivusto

Ammattikuvaaja-sivusto

Ammattikuvaaja-sivusto

Valokuvaajan Portfolio-verkkosivusto

Valokuvaajan Portfolio-verkkosivusto

Showit Review -päätelmä

Showit on verkkosivustojen rakentaja, joka palvelee ammattikuvaajia hyvin. Se saattaa olla hyvä ratkaisu kokeneille ammattilaisille, joilla on jo vakaa asiakaskunta ja jotka haluavat viedä ammattitasonsa uudelle tasolle. Aloittelijat saattavat löytää alustan hiukan liian monimutkaiselta hinnoittelupolitiikan ja joidenkin muokkausominaisuuksien kannalta. Lisäksi suunnitelmat näyttävät olevan liian kalliita verrattuna muihin samantyyppisiin alustoihin.

Vaikka ohjelmisto on sijoitettu verkkosivustojen rakentaja yrittäjille ja pienyritysten omistajat, et mieluummin käytä tätä tarkoitusta varten. Showitista puuttuu varmasti verkkokauppaa ja markkinointiominaisuuksia. Tässä Wix tai uKit saattavat olla parempi ja halvempi vaihtoehto.

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map