Simbla arvostelu

Simbla – on a vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja, joka kattaa helppokäyttöisyyden ja tarjoaa poikkeuksellisen web-rakennuskokemuksen verkkosivustojen ja verkkosovellusten kehittämisessä.


Vuonna 2013 perustettu alusta on erottunut käytännöllisestä työkalusta aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelijoille, jotka aikovat perustaa ja hallita erityyppisiä verkkosivustoja. Järjestelmän niche-erikoistuminen menee kuitenkin pääasiassa promo-verkkosivustojen ja yhden sivun luomiseen.

Käyttäjät, jotka eivät hallitse verkkosivustojen kehittämistä, voivat jättää epäilynsä, koska Simbla eliminoi tarpeen oppia, ymmärtää ja muokata verkkosivustojen koodeja. Sen sijaan se käyttää vetämällä ja pudottamalla -tekniikkaa yksinkertaistaaksesi verkkosivujen suunnitteluprosessia kaikille. Sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmia, kun projektin suunnittelu alusta alkaen – niin intuitiivinen ja helppo prosessi on.

Jos etsit tällä hetkellä verkkosivustojen rakentajaa, jolla on hyvä yhdistelmä yksinkertaisuutta, toimivuutta ja joustavuutta, voit harkita Simblan käyttöä verkkosivujen suunnittelupyrkimyksissä. Vaikka tämä ei ole markkinoiden suosituin ratkaisu, sen mukana tulee silti ominaisuusjoukko, joka tekee siitä houkuttelevan tietyille käyttäjäryhmille. Siksi on nyt korkea aika tarkastella järjestelmää yhtenä mielenkiintoisimmista ja täydellisimmistä tyyppisistä näytteistä selvittääkseen, vastaako järjestelmä tarpeitasi ja odotuksiasi.

1. Helppokäyttöisyys

Simblan vieminen ei vie paljon aikaa. Tarvitset vain lyhyen online-lomakkeen täyttämisen, jossa sinua pyydetään lähettämään nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Heti sen jälkeen saat vahvistusviestin, jonka aktivointi ohjaa sinut järjestelmän kojelautaan. Tässä sinun on valittava Simblan tarjoamien kolmen tärkeän ratkaisun välillä – verkkosivustojen rakentaja, verkkosovellusten rakentaja ja tietokannan rakentaja.

Simbla-velho

Ensimmäisen vaihtoehdon avulla voit valita yhden käytettävissä olevista malleista mukauttaaksesi sitä tarpeidesi mukaan. Toinen vaihtoehto ohjaa sinut verkkosovellusten rakentajaan, jossa voit luoda verkkosivuja, sovelluksia verkkosivustojen rakennustyökaluilla, joita verkkosivustojen rakentajilla on varastossa. Kolmas vaihtoehto puolestaan ​​myöntää pääsyn tietokannan rakentajalle, joka on loistava valinta käynnistää verkkosovelluksia ja yhdistää projekti tarvittavaan sisältöön. Valinnan tulee vastaavasti perustua nykyisiin verkkosuunnittelustarpeisiisi, vaatimuksiin ja tavoitteisiin.

Sikäli kuin olemme pääasiassa kiinnostuneita käyttämään Simblaa verkkosivujen rakentajana, on järkevää tarkastella tarkemmin palvelun ominaisuuksia ja mukavuutta tästä näkökulmasta. Kun olet valinnut verkkosivuston rakentajan, sinulle tarjotaan valita jälleen yksi kahdesta vaihtoehdosta. Ensimmäinen tarkoittaa, että valitaan yksi käytettävissä olevista esisuunnitelluista malleista, joita voidaan muokata ja mukauttaa tarpeitasi vastaavasti. Toinen vaihtoehto on valita ohjattu verkkosivusto -ominaisuus, jonka avulla voit aloittaa projektin tyhjästä integroidun järjestelmän ohjatun toiminnon avulla. Oikeastaan ​​se on melko yksinkertaista: teeman valitsemisen sijasta annat vain verkkosivuston nimen, valitset sen tyypin (yksi- tai monisivuinen), määritä ensisijainen rakenne ja valitse värimaailma. Verkkosivustosi kehys on nyt valmis ja voit jatkaa sen täyttämistä sisällöllä.

Simbla-toimittaja

Simblan vedä ja pudota -liittymä on puhdas, intuitiivinen, käyttäjäystävällinen, ymmärrettävä ja helppo navigoida: Yläpalkista voit hallita sivuja, määrittää sivuston asetuksia ja lisätä elementtejä. Vaikka rakentaja on melko intuitiivinen, suosittelemme erittäin pikaista esittelykierrosta ennen napsautusten tekemistä – sen suorittaminen vie alle minuutin. Kiertue näyttää sinulle Simblassa työskentelyn perusteet ja auttaa säästää paljon aikaa ja vaivaa tulevaisuudessa. Yhteenvetona voidaan todeta, että työskentely Simblan kanssa on melko mielenkiintoista, kätevää ja helppoa – heti aloittelijan tarpeista!

2. Ominaisuudet & Joustavuus

On melko vaikeaa kutsua Simblaa ominaisuusikuormitetulle verkkosivujen rakentajalle, mutta sillä on ehdottomasti muutama houkutteleva toiminto. Jos olet oikeassa käyttäessäsi järjestelmää henkilökohtaisen tai yritysprojektin käynnistämiseen, tietoisuus näistä ominaisuuksista auttaa sinua hyödyntämään niitä parhaiten. Katsotaanpa heti joitain järjestelmän merkittävimmistä kohokohdista.

Simbla estää

Sovellusmarkkinat

Simblan avulla voit valita ja integroida useita alkuperäisiä sovelluksia projektiisi hallitaksesi yritystäsi tehokkaasti. Nämä sovellukset ovat enimmäkseen ilmaisia, mutta niiden avulla on mahdollista hallita ja hallita verkkosivustoasi yhdestä kojetaulusta, mikä on kätevää ja tehokasta. Tässä on luettelo suosituimmista sovelluksista, joita voit valita ja tarvittaessa integroida projektiisi:

Simbla-sovellukset

 • blogi – Laajennus mahdollistaa blogin verkkosivun luomisen, viestien lisäämisen ja muokkaamisen, sen suunnittelun mukauttamisen (sekä valinnaisessa tilassa että lähdekoodin muokkaamisen avulla) ja suorita muut useita tehtäviä. On myös mahdollista täyttää SEO-asetukset blogin sijainnin parantamiseksi hakukoneissa;
 • Simblan blogin viestit

 • Tuoteluettelo – On mahdollisuus integroida tuoteluettelo verkkosivustollesi, jotta ne voivat näyttää tuotteitasi / palveluitasi suotuisimmassa valossa. Tuoteluettelon avulla voit luoda ja muokata verkkosivustolla saatavilla olevien tuotteiden kuvauksia. Tämä voi olla esimerkiksi verkkosivuston omistajan valmistamien käsintehtyjen tuotteiden luettelo tai jotain sellaista. Olisi hienoa nähdä tämän sovelluksen integroituminen edelleen verkkokaupan ominaisuuteen;
 • Uutiset – Järjestelmä sallii lisätä ja hallita tekstiominaisuutta, jonka avulla voit lähettää uutisia mille tahansa sivulle ja mihin tahansa verkkosivustosi osaan.
 • Simbla-uutiskirje

 • Johtava johtaja – Simblan tarjoaman Lead manager -sovelluksen avulla pystyt hallitsemaan ja seuraamaan Simbla-pohjaisen verkkosivustosi kautta rekisteröityjä viittauksia. Täällä voit seurata tietoja lyijyistäsi sekä niihin liittyvästä etenemisestä ja tilasta;
 • verkkokauppa – Sovellusmarkkinat tarjoavat tällä hetkellä verkkokaupan ominaisuutta, joka on beetaversiona, samalla kun sitä testataan. Heti kun ominaisuus on aktivoitu, voit luoda verkkokauppoja, tuottaa liikennettä, rakentaa asiakaskuntia, myydä tarjoamiasi tuotteita / palveluita, seurata varastoluetteloita ja käyttää paljon muita järjestelmän tarjoamia verkkokaupan työkaluja;
 • Simbla-tuoteluettelo

 • CRM – Aivan kuten verkkokauppa, CRM-ominaisuus on saatavana myös beetaversiona. Se julkaistaan ​​pian, jotta voit hallita asiakassuhteita ja myyntiä tyylikkään ja nykyaikaisen käyttöliittymän kautta;
 • Sivustoanalyysi ja tietokanta – Nämä kaksi ominaisuutta ovat saatavana myös App Marketilta, mutta niitä ei vielä esitellä yleisölle. Järjestelmä ilmoittaa niiden julkaisemisesta lähitulevaisuudessa.

Nämä ovat sovellusmarkkinoilla käytettävissä olevia perusominaisuuksia. Monet muut työkalut ja sovellukset ovat edelleen kehitteillä ja julkaistaan ​​pian (sähköpostimarkkinointi, online – aikataulut jne.).

Sovellusten rakentaja

Simbla ei koske vain verkkosivustojen kehittämistä. Järjestelmä antaa mahdollisuuden käynnistää ja hallita laadukkaita sovelluksia, jotka voidaan edelleen integroida verkkosivustoosi. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen käytettävissä olevaan App Market -valintaan, järjestelmä antaa sinun luoda ja lisätä omia sovelluksiasi integroidun sovellusrakennuksen kautta. Luomasi sovellukset synkronoidaan automaattisesti järjestelmän tietokannan kanssa, jotta ne ovat edelleen käytettävissä valitsemallasi verkkosivulla.

Tietokannan rakentaja

Tämän vaihtoehdon avulla voit luoda ja hallita verkkosivustollesi tai verkkosovelluksellesi tarkoitettuja asiakastietokantoja. Tämä on verkkosivustojen rakentajan ainutlaatuinen toiminnallisuus. Sikäli kuin integroitu järjestelmätietokanta on pilvipohjainen, sen määrittämiseen ei tarvitse tuntea koodauksen perusteita. Tietokannan rakentaja toimii erinomaisesti verkkosovellusten kehittämisessä. Käyttäjät voivat käyttää siellä olevia tietoja yhdistääkseen verkkosivustonsa tarvittavaan sisältöön. Laatiminen ja sitten oman tietokannan käyttäminen on erittäin kätevää ja auttaa säästämään vaivaa ja aikaa pitkällä tähtäimellä. Lisäksi koko prosessi vaatii vain yhden napsautuksen, mikä on itsessään myös etu.

SEO ominaisuudet

Simbla SEO

Verkkosivun optimoinnin kannalta Simblan toiminnallisuus ansaitsee korkeimman arvosanan. Siinä on automaattinen verkkosivustokarttojen luonti, mahdollisuus lisätä Google Analytics -määrä ja muut huomautukset verkkosivun otsikkoon. Kaikki järjestelmällä käynnistetyt verkkosivustot ovat HTML5-pohjaisia, mikä tarkoittaa, että kaikki ladattu sisältö optimoidaan automaattisesti hakukoneille. Lisäksi voit asettaa uudelleenohjauksen 301 verkkosivuston sisäisille sivuille jopa ilmaisella suunnitelmalla. Voit myös täyttää projektisi metatiedot, luoda käyttäjäystävällisiä URL-osoitteita, synkronoida verkkosivustosi Google Analyticsin kanssa seurataksesi sen suorituskykyä jne..

Integroitu isännöinti

Kaikissa Simbla-suunnitelmissa on integroitu isännöinti, jonka avulla verkkosivustosi voidaan luoda ja tallentaa suoraan järjestelmän palvelimille, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa. Tämä poistaa tarpeen etsiä kolmannen osapuolen palveluntarjoajaa, mikä säästää lopulta aikaa ja vaivaa.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:81
Ammatilliset mallit:&# X2714; JOO
Ilmaiset teemat:&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:✘ EI
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO

Simblan avulla voit aloittaa valmiilla malleilla tai tyhjästä. Simblan mallit ovat raikkaita ja moderneja, joten vaikka olisitkin ammattisuunnittelija, kannattaa ehkä tarkistaa ne inspiraatiota varten..

Verkkosivun rakentaja tarjoaa noin 100 mallia, mukaan lukien tyhjä. Tämä ei ole vaikuttavaa, varsinkin jos verrataan esimerkiksi Wixiin. Tämä on kuitenkin enemmän kuin tarpeeksi aloittelijalle, kun taas ammattitaitoiset web-suunnittelijat eivät välttämättä tarvitse mukautettuja verkkosivustojen malleja ollenkaan.

Malleja ei voida jakaa luokkiin, mutta reaaliaikaisen esikatselun saatavuus antaa mahdollisuuden ymmärtää, onko kyse yhden vai monisivulomake, ja valita sopivin ratkaisu.

Simbla mahdollistaa mallien mukauttamisen helvuuden lisäämällä uusia sivuja ja valikoita, säätämällä verkkosivustojen asetuksia, käyttämällä WebMaster-työkaluja, pääsemällä tiedostonhallintaohjelmaan, jotta voit ladata ja hallita mediatiedostoja ja jakaa valmiita projekteja tarvittaessa. Nämä vaihtoehdot ovat käytettävissä ohjauspaneelin ”Verkkosivusto” -osiossa. Samoin voit säätää kaikkien verkkosivustojen asetuksia ja esikatsella kutakin vasta suunniteltua sivua uudella välilehdellä. Nämä vaihtoehdot ovat saatavana verkkosivunrakentajan erillisessä ”Sivu” -osiossa.

Simbla-mallit

Kaiken kaikkiaan, voit muokata verkkosivun otsikkoa, alatunnistetta, yhteysosaa, esittelysivua, sisältöä ja jopa multimediaosaa. Täältä löydät monia elementtejä, jotka voit integroida projektiisi, nimittäin liukusäätimiä, tärkeimpiä tekstielementtejä, flash-tiedostoja, gallerioita, videoita, ankkurilinkkejä, karttoja ja monia muita moduuleja. Nämä ovat vetävät elementit, jotka löydät Multimedia-osiosta ja lisätään sitten mille tahansa verkkosivustosi sivulle.

Mediakyselyt on toinen mielenkiintoinen vaihtoehto (verkkosivustojen rakentajalle), joka ansaitsee huomion. Voit asettaa Tablet / mobiili ja mukautetun romahduspisteen sekä määrittää Valikkojen romahduspisteen arvon. Tämä on kätevää, kun on kyse muutoksista reagoivassa asettelussa epäsuosittujen näyttökokojen suhteen.

Kaikki mallit ovat reagoivia, ja voit esikatsella sivustosi mobiili- ja tablet-laitteiden ulkoasua ohjauspaneelista. Kuitenkaan ei ole mitään tapaa muuttaa sivustosi automaattisen mobiilin ulkoasua.

Simblassa on kaksi työskentelytapaa: Easy ja Pro. Molemmat tilat tarjoavat täydellisen WYSIWYG-editointikokemuksen, mutta Pro-tila on varustettu edistyneillä muokkausvaihtoehdoilla, kuten Ruudukko, Teksti, Multimedia, Lomakkeet ja muut.

Jos tiedät jonkun tai kaksi koodauksesta, voit hyödyntää Simblan edistyneitä JavaScript- ja CSS-editoijia.

On syytä mainita, että mahdollisuus lisätä henkilökohtaisia ​​Java-skriptejä verkkosivustoon ei ole yleinen verkkosivustojen rakentajille. Se on toinen bonus Simbolle.

4. Asiakastuki

Simballa on oma tuki & Ohjekeskus, joka tarjoaa yksityiskohtaiset ohjeet järjestelmän käytöstä. Tietokanta kattaa kaikki verkkosivuston luomisprosessin vaiheet ja siellä on myös Hakusuodatin-vaihtoehto niille käyttäjille, jotka haluavat lyhentää hakuaikaa selatessasi Ohjekeskusta.

Jos et löydä vastauksia kysymyksiisi verkkosivustosi kehittämisen aikana, voit ottaa yhteyttä asiakastukitiimiin Zendeskin ohje-ponnahdusikkunan kautta. Tässä voit kirjoittaa kyselysi tai kysymyksesi ja odottaa vastausta. Kaiken kaikkiaan verkkosivustojen rakentajan asiakastukipalvelu on melko keskinkertainen ja siitä puuttuu ehdottomasti live chat-tuki sekä sähköposti- ja puhelinapu.

5. Hinnoittelupolitiikka

Voit valita ilmaisen suunnitelman etkä koskaan maksa penniäkään (voit maksaa Facebook Like- tai uudelleentwiittauksella). Voit kuitenkin rajata 300 Mt tilaa ja kaistanleveyttä sekä Simbla URL-osoitetta.

Jos haluat yhdistää mukautetun verkkotunnuksen ja saada lisää tilaa, sinun on etsittävä maksettu suunnitelma. On neljä maksettua suunnitelmaa, jotka on jaoteltu tallennustilan ja kaistanleveyden perusteella. Kaikissa Simbla-suunnitelmissa on samat ominaisuudet.

Simbla hinnoittelu

Kaiken kaikkiaan Simbla tarjoaa 5 suunnitelmaa:

 • Vapaa300 Mt tallennustilaa ja kaistanleveyttä, Simblan verkkotunnus ja 60 päivän kokeiluversio tietokantatietueille, tietokantapyynnöille, blogiasetuksille, käyttäjän räätälöityille sovelluksille, uutisille ja tuoteluetteloominaisuuksille.
 • Käynnistin ($ 72 / vuosi) – 1 Gt tallennustilaa ja kaistanleveyttä, 1000 tietokantatietuetta ja 1000 tietokantapyyntöä.
 • perustiedot ($ 144 / vuosi) – 3 Gt tallennustilaa ja kaistanleveyttä, mahdollisuus yhdistää oma verkkotunnuksesi, 5000 tietokantatietuetta ja 10000 tietokantapyyntöä.
 • Pitkälle kehittynyt ($ 288 / vuosi) – 10 Gt tallennustilaa ja kaistanleveyttä, 20000 tietokantatietuetta ja 40000 tietokantapyyntöä.
 • ammattilainen ($ 576 / vuosi) – 20 Gt tallennustilaa ja kaistanleveyttä, 50000 tietokantatietuetta ja 100000 tietokantapyyntöä.

Huomaa, että Simbla-linkin (joka sijaitsee kaikkien Simbla-sivustojen alatunnisteessa) poistamiseksi sinun on siirryttävä Basic- tai uudempaan suunnitelmaan.

6. Hyödyt ja haitat

Simbla on melko mukava verkkosivujen rakentaja, joka toimittaa sen edut ja haitat, jotka jokaisen käyttäjän tulisi olla tietoinen ennen järjestelmän käyttöä. Palvellaan heidät heti auttamaan sinua tekemään oikea valinta.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Helppokäyttöisyys;
&# X2714; Vedä ja pudota -editori;
&# X2714; Sovellusten rakentaja;
&# X2714; Tietokannan rakentaja;
&# X2714; Tyhjän mallin saatavuus räätälöitävä alusta alkaen.
✘ Ei suorakeskustelua, sähköpostia ja puhelintukea;
✘ monia ominaisuuksia, jotka ovat vielä kehitteillä;
E Verkkokaupan toimintojen jne. Puute.

Bottom Line

Simbla on DIY-verkkosivustojen rakentaja, jota on melko helppo käyttää vedä ja pudota -muokkausvaihtoehdon, intuitiivisen käyttöliittymän ja monipuolisten suunnittelun mukautusparametrien ansiosta. Järjestelmä toimii hyvin kaikenlaisten verkkosivustojen kehittämisessä ja se on hyvä valinta aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelun asiantuntijoille.

Alusta tarjoaa tarpeeksi työkaluja, joiden avulla pääset verkkoon nopeasti ja pienellä vaivalla, mutta siitä puuttuu paljon pakollisia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi verkkokauppa ja verkkosivustojen analytiikkaoikeudet. Verkkosivunrakentajan kehittäjät lupaavat kuitenkin esitellä lähitulevaisuudessa joukon ominaisuuksia, koska ne ovat parhaillaan kehitteillä.

Simblan forte on helppokäyttöisyys ja edistyneet editointivaihtoehdot (CSS – ja JavaScript – editoijat, Pro – tila jne.). Järjestelmä tarjoaa myös noin sata reagoivaa mallia ja tyhjän teeman, jota voit mukauttaa alusta alkaen.

Kaiken kaikkiaan minulla on sekavia tunteita tämän verkkosivuston rakentajan suhteen. Toisaalta sillä on joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita et näe tavallisella sivuston rakentajalla, mutta toisaalta sillä on mukava määrä tilaa edelleen kehittämiselle.

Kokeile Simblaa nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map