SiteGround arvostelu

SiteGround – on itsenäinen hosting-yritys, jolla on maailmanlaajuiset palvelinratkaisut. He väittävät toimittavansa hyvin suunnitellut isännöintipalvelut korkealaatuisten palvelujen, kohtuuhintojen ja joukon ominaisuuksia, jotka tekevät tästä isännöintipalveluntarjoajasta kiinnittämisen huomionarvoista.


Alusta antaa yli 2 000 000 verkkotunnuksen nimeä ympäri maailmaa. Se tarjoaa datakeskuksia eri puolilla Aasiaa, Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Se osoittaa, että isäntä tekee kaiken oikein ja käsittelee samalla monenlaisia ​​aiheita. Vuonna 2004 perustetussa SiteGround-palvelussa oli vain yksi työntekijä, mutta onnistui kasvaa suosituksi isännöintipalveluntarjoajaksi, jolla on joukko toimintoja. Katsotaanpa tarkemmin sen tarjoamia ominaisuuksia päättääkseen, ansaitseeko se todella valinnan.

1. Hyödyt ja haitat

Avain menestykseen on valita a web-hosting-palvelu riippuen projektisi tavoitteista. Sinun on varmistettava verkkosivustosi 100% virheetön toiminta ja sujuva toiminta. Tällä kertaa aiomme selvittää pystyykö SiteGround selviytymään tehtävästä.

Sivustojen tietokeskukset

SiteGround Plussat:

 • Joustavuus – SiteGround sisältää joukon ratkaisuja, jotka vaihtelevat jaettu Linux-pohjainen isännöinti että pilvipohjaiset palvelut WordPress-palvelinratkaisujen lisäksi. Jos aiot rakentaa valtavan kasvavan verkkokaupan verkkoalustan, palvelu tarjoaa myös jälleenmyyjäpalvelinvaihtoehdon. Lisäominaisuudet mahdollistavat suorituskyvyn ja turvallisuuden parantamisen CloudFare-integraation ansiosta.
 • Hyvä käyttöaika – SiteGround ei koskaan käytä valmiita hosting-ratkaisuja. Palvelu luottaa täysin itse luotuihin sisäisiin ratkaisuihin tarjotakseen korkealaatuista hosting-kokemusta asiakkailleen. Keskimääräinen käyttöaika on 99,99%, mikä on jopa 0,05% korkeampi verrattuna isäntäteollisuuden standardeihin.
 • Rikas ominaisuusjoukko – Web-isännöintipalvelussa on joukko ominaisuuksia integrointiominaisuuksien lisäksi. Rajoittamattomasta sähköpostitilistä ja tietokannasta ILMAISEKSI SSL-sertifiointiin ja verkkosivustojen siirtoon. Alusta toimittaa useita palvelinratkaisuja.
 • Laajennettu asiakastuki – näyttää siltä, ​​että SiteGround on todella keskittynyt asiakkaisiinsa. Tuki on saatavana useiden kanavien kautta, mukaan lukien 24/7 puhelintuki, live chat -vaihtoehto tai lippuperustainen järjestelmä. Lisäksi käyttäjät saattavat löytää tonnia hyödyllistä tietoa palvelun tietämysartikkeleista, oppaista jne.

Näyttää täydelliseltä web-palveluntarjoajalta. Onko se todella niin hyvä? Katsotaanpa lähemmin joitain mahdollisista haittapuolista.

SiteGround Cons:

 • Rajoitetut suunnitelmat – Ensimmäinen haaste voi puhkeaa, kun olet tutustunut saatavilla oleviin suunnitelmiin. Ne näyttävät vähän rajallisilta, koska SiteGround ei tarjoa paljon tallennustilaa. Esimerkiksi aloitussuunnitelmassa on vain 10 Gt tallennustilaa. Toisin sanoen, se ei tuskin ole paras idea, jos suunnittelet verkkosivustollesi yli 10 000 kävijää kuukausittain.
 • Ei ilmaista kokeilua – Toisin kuin muut hosting-palvelujen tarjoajat, SiteGround ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota. mutta sillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu.
 • Ei Windows Server -ratkaisuja – SiteGround edustaa alustaa, joka on rakennettu Linux-säilöihin. Tästä syystä sinun ei pitäisi luottaa Windows-palvelinvaihtoehtoihin.

Emme kiirehdi ja päätämme, kannattaako SiteGround kiinnittää huomiota vai ei. Sillä on varmasti hienoja ominaisuuksia, vaikka haittapuolet voivat myös olla ratkaisevia joillekin verkkosivustoille. On korkea aika sukeltaa syvemmälle tutkia alustan ominaisuuksia perusteellisemmin.

2. Isäntäominaisuudet

SiteGround tarjoaa melko vahvan ominaisuuden, joka on valmis. Ne sisältävät erilaisia ​​työkaluja verkkosivustosi kasvattamiseksi. Teknisesti toimivat käyttäjät voivat hyödyntää täysimääräisesti alustan tarjoamia mahdollisuuksia. Muista, että ominaisuuksien pakettien saatavuus riippuu valitusta suunnitelmasta:

Sivustokentän hallintapaneeli

 • Ilmainen verkkosivustojen siirto 24 tunnissa – SiteGround siirtää tilisi edellisestä hosting-palvelusta omaan 24 tunnin sisällä.
 • Ilmainen verkkosivustojen rakentaja – alustalla on oma verkkosivustojen rakentaja, mikä tekee siitä all-in-one-ratkaisun käyttäjille, jotka haluavat kaiken olevan samassa paikassa.
 • CDN-integrointi – Jotkut käyttäjät arvostavat ehdottomasti integraatiota CloudFaren CDN: n kanssa. Lisäksi sinulle annetaan ilmainen PCI-vaatimustenmukaisuus.
 • Ylläpito WordPress-hosting – Alusta huolehtii kaikista WordPress-laajennuksista ja päivityksistä verkkosivuston nopeuden, suorituskyvyn, tietoturvan jne. Suhteen. SiteGround tarjoaa monenlaisia ​​sisäisiä käsityönä valmistettuja välimuistin välineitä, kuten SuperCacher. Se vastaa verkkosivun latausnopeudesta.
 • Yksinkertaiset verkkokaupan asennukset – SiteGroundin ansiosta sinun ei tarvitse asentaa useita verkkokauppasovelluksia verkkosivuston käynnistämiseksi. Alusta tarjoaa 18 perussovellusta. Tarvitset vain valita tarpeitasi vastaavan ja asentaa sen yhdellä napsautuksella.
 • Ilmaiset tietoturvalisäosat – Perusturvavälineiden lisäksi SiteGround tarjoaa joitain laajennettuja ominaisuuksia, jotka pitävät verkkosivun poissa vaarasta. Näitä keinoja ovat IP – osoitteiden estolistat, hotlink – suojaus, SpamAssassin ja SpamExperts jne.

Useimmat käyttäjät arvostavat myös sitä tosiasiaa, että SiteGround on keskittynyt sellaisiin suosittuihin CMS-järjestelmiin kuin WordPress ja Joomla.

Lue myös: Kuinka luoda WordPress-verkkosivusto aloittelijoille.

3. Suorituskyky

Web-hosting-palvelut näyttävät melko hyvältä verkkosivujen nopeudesta. SDD-alustalla on nopea palvelimen suorituskyky, joka varmistaa nopean TTFB: n. Yhtiöllä on tietokeskuksia, jotka sijaitsevat eri puolilla maailmaa. Älä koskaan aliarvioi tätä tosiasiaa, koska nopeus voi olla pienempi, jos verkkosivustosi tiedostojen on kuljettava pidempi fyysinen etäisyys.

Sivuston skanneri

SiteGround on hyvä projekteille, jotka on suunnattu eri kohderyhmille eri maista. Meidän on mainittava myös foorumin runsas allokaatio, jonka suorittaa uusin verkkoteknologia ja ohjelmisto. Se kaikki johtaa sivun latausaikaan 714 ms, mikä on nopeampaa verrattuna suurimpaan osaan isännöintipalveluntarjoajia suorittamasta 890 ms: n keskimääräisestä nopeudesta..

Lue myös: Kuinka löytää verkkosivustojen hosting – yksityiskohtainen ohje verkkotunnuksen isäntän löytämiseksi.

4. Turvallisuus

Kuten aiemmin sanottiin, SiteGround mieluummin ottaa käyttöön omia ohjelmistojaan kuin käyttövalmiita ratkaisuja. Tästä syystä verkkosivustojen omistajat voivat hyödyntää seuraavia:

 • Vakaa työmaa odottamattomien liikennehyppyjen ja piikkien aikana.
 • Tilien eristämistekniikka asiakkaiden suojaamiseksi. Muuten, alusta oli ensimmäisenä muiden isännöintipalveluiden joukossa ja esitteli tämän tekniikan.
 • Verkkosivuston seuranta 0,5 sekunnin välein. SiteGround tarjoaa proaktiivisen seurantatekniikan, joka seuraa palvelimia ja tarkistaa ne puolen sekunnin välein. Tästä syystä nopea käyttöaika on yksi keskeisistä alustoista.

Voit etsiä ylimääräisiä tietoturvakeinoja ilmaisten tietoturvalisäosien luettelosta.

5. Asiakastuki

Erityisen tukitiimin omistaminen on elintärkeää isännöintipalveluntarjoajille. SiteGround tarjoaa useita tapoja pitää yhteyttä, jos joudut ratkaisemaan erilaisia ​​ongelmia. Ne voivat liittyä prosessin teknisiin puoliin sekä hinnoitteluun, neuvotteluihin jne. Käyttäjät voivat ottaa yhteyttä tukitiimiin:

 • Puhelin käytettävissä 24/7.
 • Lippupohjainen järjestelmä.
 • Live Chat -ominaisuus.

Sivustotuki

Käyttäjät voivat luottaa myös opetusohjelmiin päästäkseen alkuun laajan valikoiman artikkeleita lisäksi, jotka muodostavat alustan tietokannan. Näyttää siltä, ​​että tuskin kohtaa ongelmia etsiessäsi ratkaisua mihin tahansa ongelmaan.

6. Hinnoittelupolitiikka

SiteGround tarjoaa kolme suurta suunnitelmaa. Alustalla ei ole ilmaista kokeiluversiota. Se tarjoaa kuitenkin 30 päivän rahat takaisin -takuun, jos päätät vaihtaa web-hosting-palvelun. Sinun on kuitenkin maksettava ensin. Muutoin et pääse käyttämään käytettävissä olevia ominaisuuksia.

Suunnitelmat ovat seuraavat:

Sivustokentän hinnoittelu

 • Käynnistyssuunnitelma kustannuslaskenta 3,95 dollaria kuukaudessa 10 Gt tallennustilaa + tärkeät ominaisuudet.
 • GrowBig-suunnitelma kustannuslaskenta 5,95 dollaria kuukaudessa 20 Gt tallennustilaa + välttämättömät ja premium-ominaisuudet.
 • GoGeek-suunnitelma kustannuslaskenta 11,95 dollaria kuukaudessa + välttämättömät, premium- ja edistyneet ominaisuudet.

SiteGround tarjoaa palkitun pilvipohjaisen hosting-ratkaisunsa käyttäjille, jotka etsivät parannettuja hosting-palveluita. Cloud Hosting on hyvä pienille ja keskisuurille projekteille sekä valtaville monimutkaisille verkkosivustoille, joiden rakenne on monimutkainen. Se on erittäin nopea alusta, jossa on VIP-tuki, palvelimen hallinta ja suunnitelmien mukauttamisominaisuudet, mahdollisuus isännöidä jopa 8 CPU-ydintä 120 Gt SDD -tilalla. Suunnitelmat ovat seuraavat:

Sivustokentän pilvihinnoittelu

 • Lähtösuunnitelma maksaa 64,00 dollaria kuukaudessa 2 CPU-ytimelle, joissa on 40 Gt SDD-tilaa.
 • Liiketoimintasuunnitelma maksaa 96,00 dollaria kuukaudessa 3 CPU-ytimelle, joissa on 60 Gt SDD-tilaa.
 • Business Plus -suunnitelma maksaa 128,00 dollaria kuukaudessa 4 prosessoriytimelle, joissa on 80 Gt SDD-tilaa.
 • Super Power maksaa 192,00 dollaria kuukaudessa 8 CPU-ytimelle, joissa on 120 Gt SDD-tilaa

Käyttäjät voivat rekisteröityä domain-nimet yhtä hyvin. Hinta alkaa verkkotunnuksen 9,95 dollarista. Huomaa, että SiteGround ei tarjoa kuukausittaisia ​​hosting-ratkaisuja. Sinun on maksettava yksi vuosi etukäteen. Muutoin hinta nousee.

Lue myös SiteGround-vertailumme:
SiteGround vs Hostinger.
SiteGround vs. Bluehost.

Pohjaviiva

SiteGround voi olla hyvä vaihtoehto niille, jotka aloittavat verkkosivustollaan tai etsivät mahdollisuuksia kasvattaa web-esitystä. Alustalla on laaja valikoima ominaisuuksia. Jotkut niistä eivät ole uusia, vaikka sen keskittyminen suuriin CMS: iin voi olla hyvä lisä palvelun hyväksi.

Siinä on yleensä kaikki mitä tarvitset hyvistä tietoturvavälineistä laajaan tukitiimiin ja nykyaikaisiin tekniikoihin, jotka varmistavat hyvän käytettävyyden ja nopean verkkosivuston. Toisaalta saatat haluta enemmän vapautta tallennustilan suhteen sekä edullisempia palvelinmahdollisuuksia.

Aloita SiteGround-sivustosta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map