Sitejet.io arvostelu

Sitejet – on korkean suorituskyvyn verkkosivustojen rakennusalusta, joka yhdistää CMS- ja projektihallintaominaisuudet. Järjestelmä kehitettiin alun perin vastaamaan ammattimaisten web-suunnittelijoiden tarpeita. Se on kätevä väline herättää elämään eri asiakkaiden projekteja ja tehdä yhteistyötä asiakkaiden kanssa reaaliajassa. Web-kehittäjät voivat tuottaa palautetta, ryhtyä toisiinsa muiden asiantuntijoiden kanssa, tehdä nopeasti tarvittavat korjaukset ja enemmän yhdessä palvelussa.


Alusta tuo joukon ominaisuuksia luoda reagoivia verkkoprojekteja helposti. Se on korkean suorituskyvyn CMS, jolla on vankat verkkosuunnitteluprojektinhallintaominaisuudet, joiden avulla verkkosivujen suunnittelijat voivat luoda ilmiömäisiä reagoivia verkkosivustoja nopeasti ja samalla tarjota heille alustan palvella tehokkaasti näitä verkkosivustoja.

Sitejet auttaa luomaan näyttäviä verkkosivustoja lyhyemmässä ajassa, hallitsemaan tehokkaasti prosesseja ja asiakasvuorovaikutusta sekä palvelemaan näitä verkkosivustoja kaikista yhdessä paikassa. Katso lyhyt selittävä video:

Yksityiskohtaisessa Sitejet-katsauksessa painotetaan tärkeimpiä etuja ja haittoja tehdäksesi selväksi, onko käyttöjärjestelmä todella kiinnittämisen arvoinen.

1. Helppokäyttöisyys

Sitejet näyttää edistyneemmältä verrattuna muihin tyypillisiin verkkosivustojen rakennusjärjestelmiin. Sinun on valittava se, valitseko jokin käytettävissä olevista malleista vai suunnitteletko verkkosivuston tyhjästä. Molemmissa tapauksissa sinulla on pääsy laajaan valikoimaan räätälöintityökaluja.

Puhdista vedä ja pudota -toiminto

Muokkausprosessi alkaa yksinkertaisella vetämällä ja pudottamalla -toiminnolla. Sinun on valittava verkkosivustosi luettelosta ja painettava “muokata” -painiketta. Järjestelmä vie sinut sivustoosi, jossa voit siirtää elementtejä, korvata kuvia tai tekstilohkoja, siirtää mukautettuja kenttiä yhteyslomakkeen sisällä ja paljon muuta.

Sitejet-vedä ja pudota

Jos haluat sukeltaa syvemmälle mukautusprosessiin, voit valita muokkauspaneelin. Valitse muokattava elementti ja napsauta hiiren oikealla painikkeella:

 • Siirrä tai Lisää uusia elementtejä.
 • Lisää uusia valikkokohteita.
 • Lisää linkkejä, liukusäätimiä tai gallerioita.
 • Lisää sosiaalisia painikkeita, karttoja, mediasisältöä jne.

Voit leikata, poistaa tai kopioida erilaisia ​​elementtejä luodaksesi yksilöllisen sivurakenteen. Vaikka järjestelmän toiminnan selvittäminen voi viedä jonkin aikaa, koko muokkausprosessi näyttää melko yksinkertaiselta. Aloittelijat selvästi käsittelevät sitä ilman, että kohtaavat ratkaisevia vaikeuksia.

Manuaalinen koodaus

Jos vedä ja pudota -toiminto ei riitä tai tunnet itsestäsi tullut erikoistuneeksi web-suunnittelijaksi, Sitejet tarjoaa joitain mahdollisuuksia integroida suora manuaalinen koodaus. Käyttäjät voivat valita HTML-, CSS- tai Javascript-koodausominaisuuksista pätevyydestään ja pätevyydestään riippuen.

Kyky hallita toistuvia verkkosivustoelementtejä on tärkeä ominaisuus niille, jotka haluavat vähentää redundanssitasoa ja säästää paljon aikaa. Jaettu näyttö -vaihtoehto on toinen ajan säästö, jonka avulla voit seurata kaikkia muutoksia ja muutoksia täällä mallipohjassa ilman, että sinun on luotava erillistä tyylitaulukkoa..

Video-oppaat

Älä huolestu, kun olet eksynyt. Alustalla on video-oppaita, jotka näyttävät kätevältä ja käytännölliseltä verrattuna tyypillisiin vaiheittaisiin oppaisiin. Ne tarjoavat visuaalisen yleiskuvan järjestelmän ja muokkaustoimintojen toiminnasta. Lisäksi sinulla on aina mahdollisuus palauttaa projekti edelliseen versioon ja kumota jotkut vaiheet.

2. Ominaisuuksien asettaminen ja joustavuus

Perusominaisuuksien lisäksi Sitejet tuo käyttöön joitain lisäominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat hallita erilaisia ​​projekteja samanaikaisesti, toteuttaa tehokasta tiimiyhteistyötä ja projektinhallintaa, tukea ja ylläpitää asiakkaiden verkkosivustoja jne..

Advanced Dashboard

Sitejet-kojetaulu ei ole vain kaikkien käytettävissä olevien muokkausvälineiden näyttäminen. Se on joustava hallintatyökalu, jonka avulla voit käsitellä seuraavia:

 • Työskentele useiden verkkosivustojen kanssa samanaikaisesti.
 • Muuta projektin tilaa sen valmiuden mukaan.
 • Luo tehtäväluettelo ja seuraa rakennusprosessin kaikkia vaiheita.
 • Seuraa projektin elinkaarta mallin noutamisesta ensimmäisiin tuloihinsa verkkopalvelun jälkeen.

Sitejet-hallintapaneeli

Hallintapaneeli varmistaa tarkan ja vaiheittaisen verkkosivuston luomisen kaikilla tarvittavilla tehtävillä yhdessä paikassa.

Verkkosivun esikatselutilat

Jos sinulla on epäilyksiä verkkosivuston oikeasta ulkoasusta eri laitteilla, Sitejet tarjoaa yksinkertaisen esikatselutoiminnon. Voit nähdä, kuinka projekti toimii erityyppisillä mobiiliyhtiöillä, joilla on erilaiset näytön resoluutiot ja näytön koot:

 • Työpöydän esikatselu – katso miten sivusto toimii tietokoneissa ja kannettavissa tietokoneissa.
 • Tabletin esikatselu – näyttää miltä sivustosi näyttää sekä iPadilla että Galaxy Tabilla eri näytön teknisillä tiedoilla.
 • Älypuhelimen esikatselu – tila on yhteensopiva iPhone 5: n ja X-sarjan sekä Galaxy Note: n ja S9: n kanssa.

Käyttäjät voivat vaihtaa muotokuva- ja vaaka-asettelujen välillä.

Tiimiyhteistyö

Ryhmäyhteistyöominaisuuden avulla Sitejet erottuu suurimmasta osasta tyypillisiä verkkosivustojen rakentajia. Voit valita kahden päämoodin välillä joko yhdessä työtovereiden tai asiakkaiden kanssa.

 • Asiakkaiden yhteistyö – hyvä vaihtoehto verkkosuunnittelijoille luoda verkkosivustoja muille yrityksille. Toiminnon avulla voit kutsua asiakkaan jättämään kommentteja, korjauksia ja muunlaista palautetta rakenteilla olevalle projektille. Asiakkaat voivat seurata työnkulkuasi. Kun olet suorittanut toisen vaiheen ja kirjautunut, järjestelmä poistaa automaattisesti aikalaskurin, joka tarjoaa laajennetut ajanhallintaominaisuudet.
 • Kollegan yhteistyö – tehokas toiminto web-suunnittelutoimistoille työskennellä ryhmässä, muuttaa verkkosivustojen elementtejä, korvata vanhanaikaisia ​​valokuvia ja lisätä uutta sisältöä tarvittaessa ilman, että sinun on luotava satoja sisäänkirjautumisia ja salasanoja jokaiselle joukkuetoverille.
 • Itsepalveluportaali – yksinkertainen tapa tukea ja ylläpitää asiakkaiden omistajille luovuttamia verkkosivustoja. Voit silti säilyttää valvonnan ja rajoittaa asiakkaan mahdollisia vaurioita.

Valkoinen etiketti

Verkkosuunnittelijoilla ja yrityksillä on mahdollisuus luoda oma brändi-identiteettinsä Sitejet-alustan avulla. White Label -ominaisuuden avulla voit ladata oman logon, asettaa alustan korostetun värin, luoda yrityssähköposteja yhteydenpitoon asiakkaiden kanssa jne..

Integroitu isännöinti

Alusta tarjoaa CDN-, SSL- ja tehokkaan isännöinnin yhtenä web-rakennusratkaisuna. Voit linkittää oman verkkotunnuksesi vapaasti ja ostaa sen Sitejetiltä ja tarvittaessa viedä myös sivun.

Lisäominaisuudet

Lisäominaisuuksia ovat monikielisten verkkosivustojen luominen, välttämättömät SEO-asetukset, varmuuskopiointi ja palautus -toiminto, yritystunnuksen havaitseminen, asiakasdattiin perustuva verkkosivustojen luonti ja paljon muuta.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:70+
Vastuullinen suunnittelu&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:✘ EI
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO

Järjestelmässä on tarpeeksi suunnittelujoustavuutta manuaalisen koodausominaisuuden ansiosta. Kuten aiemmin mainittiin, käyttäjät voivat valita HTML: n, CSS: n tai JavaScriptin verkkosivuston mukauttamiseksi tai omien suunnitteluideoidensa toteuttamiseksi.

Aloittelijat voivat valita joukosta mobiililaitteisiin reagoivia malleja tai aloittaa tyhjän sivun muokkaamisella ja lisäämällä lohkoja, lomakkeita, kuvia, gallerioita jne..

Sinun ei pitäisi odottaa paljon Sitejet-malleilta. Kaikki ne viittaavat pääasiassa pienyritykseen ja näyttävät melko samanlaisilta. Toisaalta niissä on ammattimainen tyyli ja ne voivat olla hyvä vaihtoehto aloittamiseen.

Luo verkkosivusto -toiminto

Asiakkaat voivat ladata tietoja asiakasportaaliin, ja web-suunnittelija voi auttaa heitä (tai asiakas tekee sen yksin) täyttämään tiedotuksen. Jos kaikki on ladattu (sisältö, kuvat jne.), Web-suunnittelija voi napsauttaa painiketta luodaksesi täydellisen verkkosivuston toimitettujen tietojen perusteella. Se voi säästää tuntityötä ja verkkosivusto on valmis yksilöitäväksi. Käyttäjät voivat myös valita käyttövalmiit aloitussivut tai valita myös mukautetun lomakkeenmuodostajan.

4. Asiakastuki

Käyttäjät voivat hyötyä laajennetusta asiakastuesta. Se sisältää lukuisia oppaita, video-oppaat, ja muut oppimateriaalit ratkaisemaan kirjaimellisesti kaikki ongelmat aloittamalla ensimmäisistä vaiheista ja kojelaudan ominaisuuksien oppimisesta verkkosivustojen julkaisuun ja menestyksen seurantaan. Samalla voit ottaa yhteyttä tukitiimiin suoraan:

 • Live Chat -ominaisuus – tukitiimi on käytettävissä ympäri vuorokauden.
 • viestien – he väittävät vastaavansa alle tunnissa.

Joka tapauksessa et koskaan tunnu hylätyltä ottaen huomioon video-oppaat, UKK, oppaat jne.

5. Hinnoittelu

Sitejet tarjoaa kolme perussuunnitelmaa. Niitä ovat ammattilaiset, tiimit ja yritykset. Ammattisuunnitelma voi olla hyvä valinta aloittamiseen. Huomaa kuitenkin, että joukkueyhteistyöominaisuudet ovat saatavana vain tiimi- ja liiketoimintasuunnitelmissa. Katsotaanpa tarkemmin suunnitelman hintoja ja ominaisuuksia:

HinnoitteluvaihtoehtoKustannusominaisuudet
Professional:$ 5 / kk✓ Jopa 5 hanketta;
✓ automaattinen verkkosivustogeneraattori;
✓ Ilmainen hosting.
Tiimi:$ 19 / mo✓ Valkoisen etiketin työkalut;
✓ Kaikki ammatilliset ominaisuudet;
✓ monen käyttäjän lupa (enintään 3 käyttäjää).
Virasto:$ 89 / mo✓ verkkosivustojen vienti;
✓ kaikki ammatilliset ominaisuudet;
✓ Enintään 10 käyttäjää.

6. Hyödyt ja haitat

Järjestelmä näyttää suhteellisen uudelta verrattuna siihen, mihin olemme yleensä tottuneet verkkosivustojen rakentajien suhteen. Toisaalta sarja ominaisuuksia näyttää melko lupaavilta, vaikkakin joillakin ilmeisillä puutteilla.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Useita web-suunnitteluhankkeiden hallintaa.
&# X2714; Automaattinen verkkosivustogeneraattori.
&# X2714; Edistynyt editori yksinkertaistetussa CMS: ssä.
&# X2714; White Label -ominaisuus.
✘ Kalliimpi verrattuna muihin.
✘ Widgetien ja lisäosien puute.
✘ Ei Sitejet-sovellusmarkkinoita.
✘ Rajoitetut ammattisuunnitelman ominaisuudet.

Bottom Line

Helppokäyttöisyys:8/10
Ominaisuudet:8/10
Design:8/10
Tekninen tuki:9/10
hinnoittelu:8/10
Kokonaispistemäärä:8,2 / 10

Yhteenvetona voidaan todeta, että Sitejetillä on varmasti suuri potentiaali ottaen huomioon intuitiivinen yksinkertaistettu editointijärjestelmä. CMS-alusta tuo enemmän mahdollisuuksia verkkosuunnittelijoille ja yrityksille, jotka toimittavat palvelujaan asiakkaille. Samalla se voi olla hyvä valinta pienyrityksiä koskeviin hankkeisiin.

Toisaalta hinta voi olla hiukan alhaisempi, kun otetaan huomioon widgetien ja lisäosien puute sekä jotkut muut ilmeiset ongelmat. Siitä huolimatta Sitejetillä on enemmän etuja kuin haittoja, mikä tekee siitä silti hyvän vastineen rahalle.

Kokeile Sitejet nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map