Strikingly.com arvostelu

häkellyttävän – on suosittu, helppokäyttöinen ja monipuolinen verkkosivujen rakentaja, joka kohdistaa eri käyttäjäryhmiä heidän taitojaan ja asiantuntemustaan ​​riippumatta. Järjestelmä toimii erinomaisesti yhden sivun ja vakiosivustojen kehittämisessä, joiden avulla käyttäjät voivat keskittyä tiettyihin yritys- / henkilökohtaisiin tavoitteisiin. Järjestelmä ei vaadi syvää oppimiskäyrää tai ohjelmointitietoa.


Vuonna 2012 perustettu Strikingly on alun perin keskittynyt muiden kuin teknisten tarpeiden palvelemiseen. Heillä, joilla ei ollut verkkosivujen suunnittelutaitoja, tarvitsi kuitenkin yksilöllisiä projekteja palveluiden tai tuotteiden luotettavan läsnäolon rakentamiseksi ja kykyä esitellä heille etuna. Järjestelmä on julkaisunsa jälkeen muuttunut paljon, antaen tietä edistyneemmille tekniikoille, verkkosuunnittelumenetelmille ja monipuolisille käyttäjän vaatimuksille..

Oletko päättänyt luoda yhden sivun verkkosivuston? Haluatko sen vaikuttavan ja toimivan kerrallaan? Miksi et siis harkitse silkkaa käyttämistä tähän tarkoitukseen? Tule mukaan tarkistamaan järjestelmää nyt saadaksesi selville ominaisuudet, jotka erottavat sen joukosta, ja uudet vaihtoehdot, jotka se on ottanut käyttöön viimeisimmän päivityksen jälkeen. On korkea aika aloittaa nyt!

1. Helppokäyttöisyys

Helppokäyttöisyys on yksi hämmästyttävän kohokohdista. Yksinkertaisuus paljastetaan jokaisessa web-rakennusprosessin vaiheessa: rekisteröintimenettelystä aina verkkosivuston lopulliseen julkaisuun saakka. Järjestelmään liittyminen edellyttää vain etunimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi antamista. Se siitä.

Silmiinpistävästi tarjoaa intuitiivisen editorin, joka tekee web-luomisprosessista kiinnostavan ja hauskan. Se on yksinkertainen, kaunis ja nautinnollinen. Toimittaja tarjoaa erittäin nopean kierroksen, joka osoittaa kaikki järjestelmän vivahteet ja antaa sinun selvittää, miten saat kaiken hyödyn irti sen käytöstä.

Silmiinpistävä toimittaja

Sivuston käynnistäminen palvelun kanssa voi viedä vain tunnin, eikä se vaadi koodaustietoja, paitsi jos päätät käyttää heidän edistynyttä HTML / CSS-editoria, jonka avulla pro-suunnitelman käyttäjät voivat muuttaa sivuston otsikkoa ja alatunnistetta.

Koko verkkosivusto koostuu osioista, joita voit muuttaa mielesi mukaan (muokata, lisätä tai poistaa tarvitsemiasi) suoraan kojelautaan. Täällä on myös tyylejä ja asetuksia. Ensimmäisen avulla voit valita ja muokata verkkosivustosi tyyliä tai muuttaa valittua mallia missä tahansa web-suunnitteluprosessin vaiheessa.

Asetukset-osiossa puolestaan ​​voit määrittää verkkosivustosi URL-osoitteen, verkkotunnuksen nimen, valita verkkosivustokategorian, muokata otsikkoa ja alatunnistetta, tarkastella ja määrittää analysointia sekä suorittaa muita pakollisia toimia. Yksi viimeaikaisista ominaisuuksista on Layout vaihtaja, joka antaa sinulle enemmän joustavuutta tekstin ja median sijoituksen säätämiseen osioissa. Heti kun olet valmis verkkosivustosuunnitteluasi, älä unohda aktivoida “Julkaise” -painiketta, jotta kaikki muutokset näkyvät käyttäjälle.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

Silmiinpistävää on nyt aika vaikuttava ja rikas ominaisuusjoukko, ja siinä on varmasti kaikki mitä tarvitset kunnollisen laaja-alaisen verkkosivuston käynnistämiseen ja muokkaamiseen.

Voit lähettää oman sisällön, lisätä mukautetun verkkotunnuksen, ottaa käyttöön erilaisia ​​”osioita” (medialohkot, tietokentät, yhteyslomakkeet ja muut) ja tehdä myös pieniä muutoksia sivuston suunnitteluun. Voit myös lisätä sisällönkuvauskenttiä ja tarkastella verkkosivustosi tilastotietoja järjestelmän alkuperäisellä seurantasovelluksella.

Voit myös aloittaa yksinkertaisen blogin ja lisätä ostoskorin. Järjestelmän pääpiirteet käsittävät seuraavat näkökohdat:

Blogging moottori

Voit aloittaa blogin lisäämällä vain blogi-osan sivulle, ja se linkittää yksittäisille viestisivuille. Kun luot uutta blogikirjoitusta, voit lisätä erilaisia ​​sisäisiä medioita, kuten kuvia, videoita, toimintakehotuspainikkeita, sosiaalisia kirjanmerkkejä ja lainauksia.

Huomiota herättävä blogi

Sisällön järjestäminen on myös helppoa toimittajan vetämällä ja pudottamalla -toiminnon ansiosta. Bloginhallinnassa on yksinkertainen käyttöliittymä, jonka avulla voit muokata viestiesi näkymistä uudessa blogiosassa. Strikingly’s Simple Blog sisältää myös sosiaalisen jakamisen, kommentointimekanismin ja SEO-toiminnot.

verkkokaupan alusta

Sen lisäksi, että lisäät blogiosion verkkosivustoosi, voit lisätä siihen myös verkkokaupan hallitsemalla vastaavaa osiota. Ota se vain käyttöön, lisää tuotteesi ja kokeile erilaisia ​​asetteluja mukauttaaksesi myymälätyyliäsi. Asenna sen jälkeen maksutapa (PayPal tai Stripe) ja tarkista Tilauksenhallinnan hallintapaneeli.

Huomiota herättävä

Huomattavan, että se ei ota transaktiomaksuja ostoksista. Sinun on maksettava vain tavallinen PayPal / Stripe -tapahtumamaksu. Voit myydä yhden tuotteen ilmaisen suunnitelman mukaisesti, enintään 5 tuotetta rajoitetun suunnitelman mukaisesti ja enintään 300 tuotetta Pro-suunnitelman mukaisesti ja enintään 500 tuotetta VIP-suunnitelman mukaisesti..

Sosiaalisen median integraatio

Selkeästi mukana on kätevä sosiaalisen syötteen osio, jonka voit lisätä ja yhdistää sosiaalisen median tiliisi. Tämä antaa sinulle toimintavapauden, kun kyse on hiljattain rakennetun projektin hallinnasta ja mainostamisesta, houkuttelemalla kohderyhmää sosiaalisista verkostoista.

Silmiinpistävän sosiaalinen

Sosiaalisen median integroinnin avulla voit auttaa yleisöäsi seuraamaan verkkosivustojen päivityksiä, uutisia ja tulevia tapahtumia. Muista, että jotkut näistä ominaisuuksista ovat saatavissa vain maksettujen suunnitelmien suhteen.

Verkkosivun analysointi

Ominaisuuden avulla voit tarkastella ja analysoida verkkosivustosi tilastoja ja tehdä tarvittavat muutokset ajoissa. Voit nähdä verkkosivuillasi käyneiden käyttäjien määrän tietyn ajanjakson ajan (24 tuntia, viimeiset 7 päivää, viimeiset 30 päivää, viimeiset 90 päivää), liikenteen lähtöpaikat, yleisimmin käydyt sivut, lähteet, jotka käyttäjät antavat etusijalle verkkosivustoosi (mobiili- tai työpöydälle) käydessäsi tuotteisiin tai luokkiin ja muihin seikkoihin, joilla on paljon merkitystä verkkosivuston tehokkaalle hallinnalle ja mainostamiselle.

Laaja SEO-vaihtoehto

Verkkosivun rakentajan avulla voit täyttää verkkosivustosi tai sen erillisten sivujen sisällönkuvauskentät (otsikot, kuvaukset, avainsanat), asettaa luokan, faviconin ja sosiaalisen jakamisen kuvan verkkosivustollesi. Lisäksi se tarjoaa yksityiskohtaisen SEO-tarkistusluettelon, josta saat vihjeen mitkä näkökohdat sinun tulisi valita parantamaan verkkosivustojen Google-sijoitusta.

Silmiinpistävää SEO

SEO-vaihtoehdot ovat saatavana kojelaudan Asetukset-osiossa. Edistyneiden työkalujen avulla voidaan parantaa projektisi näkyvyyttä mahdollistamalla Google-sivuston varmennus, lisäämällä avainsanoja otsikkoteksteihin, määrittämällä kuva-ALT-tunnisteet jne..

Markkinointiominaisuudet ja työkalut

Silmiinpistävällä on myös paljon tarjottavaa markkinoinnin suhteen. Tästä päivästä lähtien sähköpostimarkkinointityökalu on saatavana vain Pro Plan -käyttäjille, ja se tarjoaa mahdollisuuden upottaa ulkoinen MailChimp-järjestelmä projektiisi..

On myös mahdollista lisätä yhteystietoja ja käyttäjälomakkeita erityisiin verkkosivustokenttiin saadaksesi yhteyden sivustosi kävijöihin.

Turvatoimet

Huolellisesti hoitaa käyttäjiensä turvallisuuden tarjoamalla useita turvallisuustoimenpiteitä valmiiden verkkosivustojen suojaamiseksi kolmansien osapuolien pääsyltä. Sivustojen rakennustyökalulla voit ottaa käyttöön ja käyttää SSL (Secure Sockets Layer) -sertifikaattia millä tahansa mukautetulla verkkotunnuksella, joka antaa vierailijoille pääsyn verkkosivuston sisältöön HTTPS-protokollan kautta..

SSL-varmenne tarjotaan oletuksena. Lisäksi tallentaa hämmästyttävän automaattisesti verkkosivustosi kopioita, kun muokkaat niitä, jotta voit palauttaa varmuuskopiot tarvittaessa.

Mobiilioptimointi

Huomiota herättäen on mobiiliystävällinen: kukin teema on reagoiva alusta alkaen. On olemassa mobiililaitteita koskevia vaihtoehtoja, kuten soita napsauttamalla jne. On myös iOS-sovellus, jonka avulla voit päivittää ja hallita verkkosivustoasi tien päällä..

Verkkotunnuksen rekisteröinti ja siirtovaihtoehdot

Syksystä 2018 lähtien Strikingly on mahdollistanut käytettävissä olevan verkkotunnuksen siirron toiselta rekisteröijältä. Järjestelmään on myös mahdollista saada uusi, riippumatta siitä, mitä suunnitelmaa aiot käyttää (vaikka tämä olisi ilmainen tilaus). Verkkotunnuksen rekisteröintiaika jatkuu 10 vuotta. Termin lopussa voit joko lukita verkkotunnuksen tai uudistaa sen käytettävissä olevien pyrkimysten perusteella.

Huomiota herättävä

Lopuksi, Strikingly tarjoaa nyt laajemman valikoiman ylätason verkkotunnuksia, kuten esimerkiksi .shop. Seurauksena on, että verkkosivustollasi voi olla houkuttelevampi ja mieleenpainuvampi osoite erottuakseen joukosta.

3. Suunnittelu

Teemojen lukumäärä:19
Ilmaiset teemat:&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:✘ EI

Silmiinpistävästi tarjoaa tällä hetkellä kirjaston, jossa on 29 kaunista modernia mallia, jotka on optimoitu matkaviestinnän katselua varten alusta alkaen. Voit suodattaa ne vaihtamalla luokkien välillä: yritys, käynnistys, henkilökohtainen, portfolio, myymälä ja blogi.

Toisin kuin monet muut suositut verkkosivustojen rakentajat, Strikingly sisältää mallinvaihto-työkalun, jonka avulla voit tutkia ja testata mitä tahansa malleja menettämättä lähetettyä sisältöä.. Ei ole mitään rajaa, kuinka monta kertaa voit muuttaa malleja. Esikatselu-vaihtoehdon avulla voit nähdä verkkosivustosi näyttämisen, jos valitset sen edelleen mukauttamista varten.

Voit lisätä mukautetun HTML-koodin Strikingly-verkkosivustoosi, mutta tämä vaihtoehto on käytettävissä vain maksullisissa versioissa. Ominaisuuden ainoa haittapuoli on, että voit pistää vain otsikon ja alatunnuksen, mutta et verkkosivuston runkoa.

Silmiinpistävästi mallit

Et voi muuttaa alkuperäistä CSS-koodia. On melko vaikeaa sanoa, onko tämä vakava haitta vai ei, koska järjestelmän käyttäjien vallitseva määrä ei edes tiedä mikä CSS on. Muuten, koodinpitovaihtoehto on saatavana Pro Plan -käyttäjille. Sama järjestelmän tilaajien luokka voi käyttää yhteistyövaihtoehtoa. Sen avulla voit määrittää yhteistyökumppaneita työskentelemään projektin kehittämisessä, mikä on myös kätevää ja aikaa säästävää.

4. Asiakastuki

Asiakastuki on mitä silmiinpistävää todella ylittää. Web-sivuston rakentajan näennäisesti yksinkertaisesta luonteesta riippumatta se tarjoaa tehokkaan tietokannan, jolla on laaja apu ja tuki, jota on helppo selata ja selata.

Hyödyllinen aloittelijoille on hyödyllinen Pre-Public-tarkistuslista (todella kätevä!) Ja ideafoorumi, jossa voit jakaa ehdotuksiasi parantamiseksi silmiinpistävästi. Sama koskee aloittelijavideo-oppaita, joista voit tutustua tukikeskuksen tietokannassa. Verkkosivuston rakentajan yhteisöosasto koostuu blogi-, ideafoorumi- ja Talk of the Town -alueista, ja siinä on tonnia hyödyllisiä tietoja siitä, kuinka saada hyötyä parhaiten alustan käytöstä.

Jos jäljellä on vielä kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä tukitiimiin sähköpostitse. 24/7 live chat -apu auttaa myös saat kysymyksesi ja tarpeesi kattamaan ajallaan. Tukitiimin jäsenet ovat aina valmiita auttamaan sinua ratkaisemaan kaikki ongelmat, joita saatat kohdata, kun työskentelet Strikinglyn kanssa. Siksi asiakastukivaihtoehdot ansaitsevat tässä erityisen huomion.

5. Hinnoittelupolitiikka

Siellä on ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit julkaista mukavan yhden sivun verkkosivun Strikingly-aliverkkotunnuksen avulla. Sinun on päivitettävä tili, jotta voit liittää mukautetun verkkotunnuksen ja avata edistyneiden muokkaustyökalujen.

Täällä on kolme maksettua pakettia: Rajoitettu, Pro ja VIP. Nämä tilaukset toimitetaan riskitöntä 14 päivän kokeiluversiota, jonka avulla voit testata kunkin järjestelmän tarjoamat vaihtoehdot.

Silmiinpistävän hinnoittelu

Rajoitetun suunnitelman hinta on tällä hetkellä 12 dollaria kuukaudessa, Pro-suunnitelma maksaa sinulle 20 dollaria kuukaudessa, kun laskutetaan kuukausittain, VIP – 49 dollaria kuukaudessa. Jos päätät suorittaa kertaluonteisen vuosimaksun, voit säästää jopa 48 dollaria.

Kun maksat 2, 5 tai 10 vuotta kertaluonteisella maksulla, voit vastaavasti säästää jopa 144, 528 ja 1224 dollaria. Siten mitä pidempi maksetun tilauksen kesto on, sitä edullisempi se lopulta on. Lisäksi verkkotunnuksen hinta on 24,95 dollaria vuodessa, kun taas mukautetun sähköpostin c hinta on 25 dollaria / vuosi.

6. Hyödyt ja haitat

Minkä tahansa verkkosivuston rakentajan valitset henkilökohtaiseen tai kaupalliseen projektiisi, sillä on silti edut ja haitat. Niiden on oltava tietoisia, ennen kuin teet järjestelmän lopullisen valinnan tietääksesi mitä odottaa sitä ja koko web-kehitysprosessia.

Plussat:
Haittoja:
&# X2714; Helppokäyttöisyys;
&# X2714; Matkapuhelimen optimointi;
&# X2714; Intuitiivinen kojelauta, älykäs käynnistystoiminto;
&# X2714; Laaja tietokanta ja monipuolinen asiakastuki.
✘ Mainosbannereiden saatavuus yhdessä maksetusta suunnitelmasta;
SEO SEO-optimointi- ja markkinointityökalujen puute;
Code riittämättömät koodinmuokkausvaihtoehdot;
✘ Järjestelmällä rakennettujen yhden sivun verkkosivustojen rajoitettu käyttökelpoisuus.

7. Vertailu kilpailijoiden kanssa

Kun on kyse sopivimman verkkosivuston rakentajan valinnasta, on aina järkevää vertailla sitä suurimpien kilpailijoiden kanssa. Silmiinpistävää on, että on viisasta verrata järjestelmän tärkeimpiä piirteitä Weeblyn ja Squarespaceen, koska molemmat alustat on suunnattu melkein samalle yleisölle ja tarjoavat samanlaisia ​​ominaisuuksia.

Weebly vs silmiinpistäväRuututila vs silmiinpistävä

Jos sukellamme Strikingly vs Weebly -vertailuun, näemme selvästi viimeksi mainitun järjestelmän ilmeiset edut. Se ei ole vain suositumpi, vaan myös monipuolisempi. Vaikka Strikinglyä käytetään pääasiassa yhden sivun verkkosivustojen rakentamiseen, Weebly antaa sinun luoda ja lisätä niin monta sivua kuin tarvitset projektiisi. Järjestelmä on myös kustannustehokkain ja tarjoaa joustavammat ja syvemmät suunnittelun räätälöintivaihtoehdot. Se tarjoaa myös enemmän korkealaatuisia reagoivia malleja.

Kun puhutaan Strikingly vs Squarespace -vertailusta, ensimmäinen myös jää jonkin verran Squarespace-tasoon. Vaikka Strikinglyllä on houkuttelevampia malleja yhden sivun blogeille, aloitussivuille, salkkuille ja pienille verkkokaupoille, Squarespace on sijoitettu täysin varustelluksi verkkosivustojen rakentajaksi, jonka vaihtoehdot ja työkalut antavat mahdollisuuden vertaa sitä CMS: ään keskisuurten ja suurten verkkosivustojen luomiseen mainoksille ja yrittäjille.

Bottom Line

Helppokäyttöisyys:9/10
Ominaisuudet:7/10
Design:7/10
Tekninen tuki:8/10
hinnoittelu:9/10
Kokonaispistemäärä:8/10

Silmiinpistävä on verkkosivustojen rakentaja, joka käsittää helpon käytön, mukavuuden ja toimivuuden. Useimmat käyttäjät pitävät sitä parempana kuin paljon suositumpia järjestelmiä yksinkertaisuudensa vuoksi. Järjestelmä keskittyy enimmäkseen muihin kuin tekniikoihin, joten sen ominaisuusjoukot, kojetaulu ja käyttöliittymä on suunnattu tämän yleisön tarpeisiin. Järjestelmän käyttämiseen ei tarvita koodausta. Jos olet kuitenkin Pro Plan -käyttäjä ja sinulla on ohjelmointitietoja, voit käyttää CSS / HTML-alatunnisteiden ja otsikoiden muokkausvaihtoehtoja.

Verkkosivuston rakentaja ei voi ylpeillä rikkaasta verkkosivustojen mallipohjasta, mutta järjestelmässä olevat mallit ovat oletusarvoisesti muokattavia ja mobiililaitteisiin reagoivia. Lisäksi Strikingly tarjoaa fantastisen asiakastuen, jonka avulla voit ratkaista kaikki alustaan ​​liittyvät ongelmat.

Sivustojen rakennustyökalulla voit tehokkaasti käynnistää ja hallita yhden sivun verkkosivustoja yhdistämällä niihin blogeja ja jopa verkkokauppoja. Tällaisilta verkkosivustoilta ei ole mitään syytä odottaa suurta suorituskykyä, mutta ne vastaavat varmasti tavoitteitasi ja odotuksiasi. Kaiken kaikkiaan Strikingly on kohtuullinen arvo rahoillesi!

Kokeile silmiinpistävää nyt

 Aloita tänään, se on helppoa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map